Dilemma!

Jag är mitt i rusningstrafiken med smink, hår, packning, val av skor, klänning, smycken bla bla bla listan fortsätter..

Kan inte ni hjälpa mig med en sak? Jag vet nämligen inte om jag ha skippa strumpbyxorna ikväll eller dra på mig de så jag blir lite varm däruppe på takterassen som vi kommer hålla till på. 

                                                    MED ELLER UTAN?
         



Vaken!

Godmorgon.

Jag hade planerat att köra några tidiga pluggtimmar på morgonen men mitt rum ser ut som KAOS och det stör mig lite mer just nu.
Jag vet att jag kommer bli sur på mig själv senare för att jag inte hittar sakerna när jag är som mest stressad så medan jag går och fixar det får ni lite nya/gamla låttips att maxa under NYÅRSKVÄLLEN IDAG:

Basutbudet - Låna pengar
Shakira - Loca
Swedish House Maffia - One
Black Eyed Peas - The time
Crookers ft Will.I.Am - Let's get beezy
David Guetta ft Kid Cudi - Memories
Desaparecidos - Ibiza
Far*east movement - Like a G6
Far*east movement - Girls on the dance floor
J-son - Lookie lookie
Jay Sean ft Nicki Minaj - 2012
Jeremih ft 50 cent - Down on me
Kesha - Take it off
Kelly Rowland - Commander
LMFAO ft Lil Jon - Outta your mind
LMFAO - Shots
Million Stylez - Superstar
Rasmus Seebach - Natteravn
Rebecca & Fiona - Luminary ones
R.Kelly - Burn it up 
Sean Banan - Puss Puss
September - Mikrofonkåt
Stromoe - Alors on danse
Swedish House Maffia - Miami 2 Ibiza 
Usher - More
Usher - DJs got us falling in love
Usher - OMG
Yolanda Be Cool - We no speak americano 

 

PLAY Isa!

Jag klev innanför dörren för en stund sedan efter en lång paus från plugget tillsammans med Isa och Haddis. Duon som står mig varmt om hjärtat, har jag alltid oerhört roligt med och skrattar i mängder. Även så ikväll.
 
Vi sågs en snabbis idag eftersom jag har mitt plugg tidigt imorgon, Isa sitt jobb och Haddis som ska hinna med ett flyg till Milano imorgon bitti.

Vem skulle inte vilja dra till Milano i fyra dagar och bara shoppa sönder sig? Speciellt när det är sådant här väder i Sverige?

Jag fick höra något riktigt sjukt ikväll om en person som jag inte kommer berätta för er. Ni som vet om detta (tro mig, det är många som gör det) vet vad jag pratar om och jag föreslår att inte ni heller snackar runt om detta. Det är synd, jättesynd personen det gäller som redan har det svårt just nu.

När jag klev in hos Haddis hördes det på långa vägar att ett grabbgäng intagit ett av rummen med mat och tv-spel så vi tog över vardagsrummet med vår mat, snacks och uppdateringar om nya/gamla händelser.

Nu sitter jag här och känner hur mycket jag har att göra imorgon innan tåget ska ta mig till min man och resten av gänget. Klockan är mycket och jag är supertrött men stannar hellre här än att ta uti med all "att-göra-saker" och packning..

Fast man kanske ändå borde få lite sömn i sig ändå? Det kommer bli en lång natt imorgon.

                                                               Dagens outfit:
                    Långskjorta /Monki, Svarta lackleggings /Cotton on Australien,
                                                    Svart linne med ficka /Monki.
               

Another fashionday.

                                        
                                                   

Jag är så död.
Skolböckerna tar mitt enda liv jag har ifrån mig och just nu känner jag mig mer stressad än någonsin. Det är så mycket som ska göras, gå igenom, fixas, justeras men tiden räcker inte till. Inte nog med det så är det NYÅRSAFTON IMORGON och då har man hundra-och-en saker till att fixa med.

Ni får ursäkta mig ifall jag upprepar samma saker i flera inlägg, under såna här stressiga omständigheter vet jag ibland inte vad jag säger/inte säger. 

Imorgon firar jag in det nya året med nära och kära i Stockholm på en privatfest för några x antal inbjudna. Jag ska berätta lite mer om det senare, ni fattar nog vad som väntar mig på NU!

Om tiden räcker till åker jag och träffar vännerna senare ikväll för lite julfirande och julklappsbyte och berättar också då vad jag gav och vad jag fick tillbaka.
Puss!

Twelve fingers

Hej!

Jag kom aldrig hem igår, den sena kvällen hos Shillan slutade med att jag sov över där och höll mig uppe ännu längre.
Så fort jag kom hem idag satte jag mig ner med skolböckerna och tokläste i 1½ h innan jag tog min första paus (här vid bloggen).
Lite senare ikväll ska jag iväg och träffa alla tjejerna igen, i olika omgångar så jag tror det blir ännu en sen hemkomst för mig ikväll.

Haba åkte tillbaka till Jönköping idag för sitt jobb men kommer tillbaka imorgon igen när Sandra åker till Stockholm och inte kommer tillbaka förrän nästa skolbreak :(

Igår blev det bestämt vart jag kommer att fira nyår i år, nämligen i Stockholm med mina vänner, min man och hans vänner hos en kompis kompis hemmafest. Jag har inga som helst förväntningar, allt annat än Eskilstuna blir superbra. 

Nu måste jag tillbaka till böckerna igen, vi hörs lite senare.  

                       
                        

STRIKE a pose.

Nu är vi tillbaka från kvällens aktiviteter. Först åkte vi och käkade thaimat och sedan spelade vi två serier i bowling. Jag ska vara ärlig och säga att det spelet inte är någon självklar vinst för mig men jag går alltid helhjärtat in för det och försöker ta hem allt.

Vi spelade på två banor och JAG VANN över Sandra och Shillan på vår bana (YES!) men allt som allt kom jag på tredje plats. Jag är rätt stolt över mig själv och det skulle ni också vara om ni såg min teknik ute på banan.

Sandra är btw den sämsta vinnaren/förloraren, haha! Ni ska höra hennes snack när hon vinner något men ni vill inte höra henne prata efter en förlorad match, då kommer alla bortförklaringar fram. Jag älskar dig ändå :) 

Jag har det så underbart med mina närmaste, vill inte att de ska lämna mig snart för deras skolor i andra städer. Önskar att julen och december-månad varade lika länge som sommaren. 

Nu ska jag packa lite och sedan ta mig utåt igen för att ses med Shillan (vi får inte nog av varandra). Imorgon blir det hård pluggdag för mig tills jag ska iväg och träffa Isa och Haddis på kvällen men vi hörs innan dess. ♥

#

Helt plötsligt fick jag ett liv utanför plugget som gör mig sysselsatt hela dagarna. Igår var jag hemma hos Alexandra och Adriana till sent inpå natten och myste med snacks och uppdateringar kring ALLT. Vi smorde nyårplaner och det ser ut som att vi kanske kommer fira den i samma stad i år.
Det är inte helt säkert än men förmodligen blir det så..

Jag ska iväg typ NU! och träffa vännera över en bowlingmatch och gissa vem som kommer gå all in och vinna hela skiten.

Alla väntar på mig därnere nu så det är bäst jag springer, vi hörs lite senare ikväll och då har jag ännu ett paket att visa för er då jag avslöjar vem som ska få det.

Christmas songs.

Godmorgon.

Sitter här och gäspar konstant till musikens rytm. Jag har ingen energi i kroppen och det måste nog vara från allt aktiviteter och stress jag har varit med om de senaste juldagarna.

Trots att Julafton är över sitter jag och lyssnar på julmusik, det är ju inte bara till inför Julafton utan hela December är som en enda stor Julafton. Man blir så glad av julmusik och känner sig allmänt glad över allting. 

Här är fem jullåtar (utan ordning) som jag alltid lyssnar på under julen:
1. Destiny's Child - 8 days of christmas
2. Peter Jöback - Ave Maria
3. Andrea Bocelli - White Christmas/Bianco Natale
4. Carola - Gläns över sjö och strand.
5. Agnes & Måns - All I want for christmas el. Mariah Carey - All I want for christmas.


Lite senare idag ska jag iväg och träffa vännerna men just nu måste jag verkligen ta tag i lite plugg. Det låter hur tråkigt som helst och tro mig att jag hellre hade velat shoppat på rean just nu eller sysselsatt mig med annat men jag MÅSTE få lite gjort varje dag nu fram tills allting ska in den 10/1.   

Jag går med detsamma, vi hörs lite senare. I nästa tidsinställda inlägg visar jag lite julklappar ♥

Gifts to me?

Eftersom jag kom hem sent på Julafton i fredags, hann jag aldrig visa er lite utav mina julklappar jag fick i år. Jag kan inte säga att jag verkligen önskade mig något speciellt, de saker jag kunde tänka mig att få är saker som jag egentligen kan köpa själv.
Några har jag fortfarande inte fått hem än, är ju en mästare på att glömma saker (glömde en viktig bok idag exempelvis) men här får ni se det som finns hemma:


             
                        


         
                       Tack älskade mor, pappa och släkt för det fina presenterna.

Del 11 & 12.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Under all julstress har jag inte hunnit med och se alla favrotiprogram som annars håller mig uppe.
Här de två sista avsnitten av Rebecca och Fiona och ni som också har missat de kan klicka här för att se del 11 och här för att se sista delen.

"Taxi, taxi"

VILKEEEN GÅRDDAG!

Vi hade det så sjukt jävla roligt igår kväll, bilder hann vi inte alls ta någon gång under hela kvällen utan vi var helt enkelt för upptagna med varandra.
Förlåt för att jag inte kom in med lite fler bilder från förfesten men så fort min man och hans kompis tagit sig hit till oss gick klockan så snabbt att vi knappt hann med en förfest.

Vi hann dricka lite innan det var dags och ta sig mot Lokomotivet. Kön var överdrivet lång när vi kom fram men vi gav det en chans och ställde oss bland de andra. Efter 27 minuter fick vi nog eftersom kön gick allt annat än framåt. "Backa, backa", var allt vakterna ropade till oss och under hela tiden vi var där släppte de inte in en enda person.

Vi fick köra vår B-plan inne på Nybron och jag är så glad nu i efterhand att vi hamnade där istället. Stämningen var på topp, vi hade kul med varandra och med andra vänner som redan var där. Jag har aldrig skrattat, dansat, viskat och druckit så mycket på en och samma kväll ♥

Shan Atcis sjuka dansrörelser, kommentarer och hans fina kärleksord till sin blivande fru (min bästa väns syster) inför hela klubben satte guldkant på kvällen. Tårarna var inte långt därifrån, är så känslig när det kommer till mina familjer/vänner/bekantas lyckliga stunder.

Efteråt åkte vi hem till mig och deckade ganska snabbt. Imorse när vi vaknat mådde man sådär, alla var halvt trötta efter den långa utekvällen och efter en matbit på stan med grabbarna mådde man inte mycket bättre.

Jag tror min "hangover" slog till under eftermiddagskvällen med att jag från ingenstans kände mig brutalt sömnig(?) och så mår jag fortfarande. Jag har umgåtts med Haba och Shillan under kvällen men så fort jag blir tyst eller ensam kommer sömnlösheten tillbaka..

Jag deckar när som helst nu men innan jag går får ni en bild på outfiten från igår. Byxdressen fick jag i julklapp och skorna är två månader gamla.
        
          

"It's been a long time since I had some fun"

Ikväll festar vi järnet här i stan med allt och ALLA. Just nu sitter jag hemma hos Shillan och väntar in Sandra och Mahabad så vi kan äta middag här tillsammans som Shillan står för. Efteråt kan kvällen börja med andra inbjudna gäster från Stockholm.

Det ska bli riktigt kul och få umgås med alla närmaste igen, har längtat så! Här är en tjuvtitt på en julklapp jag fick igår och som jag kommer bära ikväll.


Jag kommer in lite senare med mer bilder från kvällen, nu har jag lite och göra med mig själv innan folket kommer hit.
Ha en underdag Juldag allesammans, vi ses ute i vimlet ♥


My X-mas Eve!

GOD MORGON.

Hur var er Julafton? Min slutade inte förrän på morgonen, vid 04-tiden när jag avslutade kvällen med tjejerna hemma hos mig med snack och spel.
Allting gick så snabbt igår och då började vi inte fira Julafton efter Kalle Anka vid 16:30-tiden. Ååh, vad jag hade längtat efter all julmat som skulle ätas, det är så gott!

Det var så skönt och bara få koppla bort all skolarbeten lite och få umgås med släkten och fira Julafton igår, det behövde jag verkligen känner jag nu. Vi åt, skrattade, öppnade julklappar, åt lite igen, spelade spel, såg på film, åt ännu mer, skrapde massvis med lotter (och vann tillbaka pengarna på en del) och åt igen innan julfirandet avslutades för i år.

Jag maxar alltid med maten på Julafton och plockar på mig massor/testar lite nytt men så hinner jag bli mätt innan tallriken är tom. Jag mådde illa resten av kvällen och idag när jag vaknade kände jag mig inte alls hungrig. Det ligger godsaker överallt här hemma (i princip varenda rum) men inget lockar mig.
Då är det illa!

Efter julfirandet åkte jag och träffade tjejerna för lite umgänge i några timmar. Några timmar blev till en halv natt, visste inte vart jag var när jag kom hem sedan och slocknade direkt.

                                                   Lite bilder från årets Julafton.
                
                
                  
               
              
              




GOD JUL!

Nu är vi klara här hemma för att bege oss till Morfar och fira Julafton med resten av släkten. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi lite senare ikväll/inatt när vi har lyckats tagit oss hemåt.


              Här har ni årets juloutfit som jag valt att bära, ha nu en riktigt
GOD JUL!
              
              

En liten julhälsning.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Godmorgon Sverige.
Hoppas ni har sovit bra? Jag vill ger er en liten julhälsning och önska er en fortsatt trevlig julaftonseftermiddag.

Jag kom precis hem från ett litet ärende och ska nu sätta mig ner och äta en stor, härligt frukost innan alla förberedelser börjar. 
 
Vi hörs lite senare ♥



Förra årets juloutfit. Hur kommer jag klä mig i år? Svaret får ni om några timmar :)

Lackad och klar.


Naglarna är fixade inför morgondagen. Rött ÄR julens (och hela december-månad) färg och bör, enligt mig, därför bäras på alla flickors fingrar :)

Smygtitta

              
Detta är allt jag kan visa för er just nu, det är några utav årets julklappar som jag har köpt för att ge bort.
Vi har julklappsbyte i släktskalan och kan därför inte avslöja alltför mycket hur mitt paket ser ut :)

Jag överlevde dagens KAOS.

OH MY GOOOOOOOOOOOD!

Jag vet inte vart jag ska börja, vilken sista jävla dag det har varit. Vi kom ner på stan efter lunchtiden i hopp om att det kanske var lite lugnare med folk i butikerna. Resultat: Minsta lilla hörn var full med människor.
Det gjorde inte saken bättre när jag glömde inköpslistan hemma och fick improvisera OCH samtidigt göra onödiga sträckor mellan butiker/gator.

Man ska aldrig gå på stan stressad för det är aldrig då som man blir klar snabbare - tvärtom. Man stöter på bekanta som man känner, samtalar mitt bland gågatorna i flera minuter och missar sina planerade inköp pga litet sortiment.

Efter all julklappsinhandling, inhandling av alkohol, en stressig måltid, inhandling av julmat/julgodis, julklappsinslagning, städning kan jag äntligen pusta ut. Jag känner mig inte alls stressad längre och kunde lugnt spela ett parti av Bingo Lottos Uppesittarkväll.
Jag är största svensken när det kommer till Bingo Lotto, dagen innan Julafton. I alla år som det har gått på tv, hoppas familjen på en dundervinst (vi väntar fortfarande) så vi kan vinna tillbaka alla pengar som vi har lagt ut under hela året.

Det slutar alltid med att vi är en siffra ifrån någon vinst men det är inte slut än så chansen finns fortafarande kvar :)

Snart beger jag mig utåt igen för en ännu en dejt med tjejerna, vi kan aldrig få nog av varandra ♥
Ha en fortsatt trevlig sista dag så hörs vi imorgon.

           
            


Julkaos väntar!

Godmorgon allihoppa!

Jag är nog inte den enda idag som känner sig allmänt julstressad, eller vad säger ni? Man skulle nästan ljuga om man sa att man inte är det. Jag kan, på riktigt, inte förstå att december-månad snart är över och att det är JULAFTON IMORGON(?)

KAOS.

Det känns som alla dagar fram tills nu har passerat under en vecka för inte en endaste julklapp har jag hunnit med att köpa. INTE ENS EN LITEN. Jag har inte ens varit nere och tittat in några (bara åt mig själv så andra vet vad de ska köpa till mig) men jag har faktiskt bra anledningar att skylla det på.

Efter all skola, pendling, jobb, kompisar, pojkvännen och familjen tänkte jag spendera den sista dagen nere på stan tills jag blir klar med allt. Jag vet redan nu att det kommer ta mig ett x antal timmar.

Sandra väntar på mig därnere så det är bäst jag går. Vi hörs senare ikväll, när jag har lyckats ta mig hemåt. ♥
(Bilder kommer senare)

Möter duon.

Godmorgon.

Igår var jag upptagen hela dagen med olika saker. Efter att min man åkte tillbaka till stan, gick jag och jobbade min sista dag på Posten. Idag var vår sista dag men eftersom det inte finns mycket kvar för oss att göra där, fick vi sluta redan igår.

Nu när jag har vant mig med att gå dit varje dag, kändes det jättekonstigt att arbetsperioden helt plötsligt är över för oss. Vi har så roligt därinne tillsammans med all kort, godisätande, skitsnack, diskussioner och stämplingsapparater.

Efter jobbet mötte jag upp Sandra och Shillan för att umgås med de heela kvällen/natten. Allting kändes precis som förr, när vi bodde sida vid sida och umgicks konstant med varandra. Vi skrattade som aldrig förr, pratade, åt, planerade de kommande dagarna och bara hade det allmänt bra.


Snart åker jag iväg för att göra lite ärenden med min moster och träffa kusinbarnen. Mot kvällen blir det plugg och ännu en träff med tjejerna.
Det kommer ett tidsinställt inlägg snart om en present jag fick i förrgår :)


Lanvin RED.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

"Just det, Amie. Jag har ju någonting till dig i min väska"
Jag: "VAAAA? Vad för något? (sitter och maxler åt henne)"
Mor: "Vänta, du får se snart"
Jag: "Är det ett Lanvin-läppstift"
Mor: "Nej, vänta du ska få se."

Hon går iväg till sin väska och hämtar något och kommer sedan tillbaka med knytna nävar så att jag inte ser vad det är. När hon öppnar händerna och räcker fram mig presenten ÄR DET ett rött Lanvin-läppstift. Jag är så bäst på att gissa rätt och jag är så lyckligt lottad över att min mamma ÄR min mamma :)

Min mamma gör verkligen allting för mig, inte bara att hon ger mig de saker jag vill ha utan hon finns alltid vid min sida när jag behöver henne.
Älskade mor, åh vad fina saker du ska få av mig på Julafton. Älskar dig.

They still kill.

Mitt och Sandras massiva telefonsamtal kan beskrivas med orden: Oändligt långa, konstiga diskussioner, skratt, överraskningar, mer och mer avslöjande om varandra.

Så här går det ungefär till med alla mina närmaste vänner men alla har varsin fin egenskap som jag beundrar och ser upp till och det gör att jag älskar de så mycket..

Det finns något unikt i var och en av de. 

Imorgon kommer hon hem och under tiden som jag stod och jobbade idag fick jag denna info från henne:
"Information inför morgondagen;
Sitter i vagn nr 2 (så att du kan beräkna var den röda mattan ska rullas ut)
Skulle vilja att välkomstkomitten sjunger något fartfyllt men ändå juligt, så att jag blir pepp inför allt skoj vi ska hitta på.
Jag skriver inte min ankomsttid här (med tanke på dig, rihanna, vill inte ha en massa...
folk där).
Slutligen vill jag att en bil står där redo att skjutsa mig till hästskobacken där ett svettigt zumba-pass utlovats! Puss kostafa."

HAHAHHAHAA!
En dag kvar tills jag får umgås med henne tillsammans med alla andra. En mycket lång dag kvar men innan dess ska jag försöka plugga lite nu innan A kommer hit lite senare. Har saknat hans ansikte :) 

                                 Sandra och min man på min födelsedagsfest 2009
                    

4 days left!

Idag har jag en sista dag i skolan innan "jullovet" för mig börjar men sjuuukt mycket plugg. Jag vet att jag har sagt det förut men jag blundar för halva december/hela januari månad.
I en och en halv månad kommer jag helt ärligt inte ha något liv alls, utan all tid kommer läggas på böcker, kurslitteratur, word, anteckningar, filmer, dräkthistorien.. etc etc.

Bloggtorkan kommer vara maximal här och jag hoppas ni förstår varför, studierna måste gå före och därför kommer en hel del tidsinställda inlägg läggas upp.

Jag börjar jobbet strax och kan därför inte dra till sista skolan. Jag hade hoppats på att få se klassen en sista gång för i år men vi kommer nog hooka ihop ganska så snart igen.. Hoppas ja!

Shit, nu måste jag veerkligen gå.. Klockan springer iväg! Vi hörs ikväll ♥

Oh Jeffrey

På riktigt nu, skoälskare.. vilken sida jag än besöker så finns Champbell-skorna DÄR! Det måste väll ändå betyda något?
Typ att jag kan köpa mig ett par utan att känna mig det minsta ångest, osäker eller tveksam? Eller är det ett tecken på att, om jag köper de så kommer jag jämföras med lyktstolpar hos mina vänner? 

Det börjar klia i mina fingrar varje jag får en skymt men precis INNAN jag ska beställa de så ser jag mamma framför mig: "Amie, du är student! Du har inte råd med dyra saker nu".

Som jag har nämnt tidigare är mamma mitt tredje öga inför beslutångest-köp men såna där kommentarer brukar jag ibland att inte ta till mig :) haha.

Dessa är helt klart mitt tredje julklappstips som direkt flyttas till högsta platsen. Oh, Jeffrey, come to ME!


                                 LITA FABRIC/ JEFFREY CHAMBELL, 1 630 SEK


                                LITA WRECKER/ JEFFREY CHAMBELL, 1 890 SEK



Frukost

Robinson satte sina spår hos mig igår kväll. Vid midnatt, under ett låångt telefonsamtal med Sandra, berättade jag om min Robinsondröm för henne (fick bara massor med skratt i gensvar) och mitt i allt började jag träna Zumba samtidigt som vi pratade.
Varför?

Jag fick väll för mig att jag skulle försöka komma i form tills jag blir antagen till programmet, hahaha! Jag vill ju så gärna vara med!
Jag drömde om det inatt också att jag var med där, att jag hoppade runt, skuttade och försökte lätta upp stämningen i lägret när andra var som mest energilösa.

Vi får väll se hur den drömmen slutar, förhoppningsvis blir jag nästa års vinnare, haha!

Snart börjar jag jobbet.. Jag missar "Glöggfesten" ikväll som en klasskompis i Stockholm har orndat. Det hade varit så kul och fått träffa klassen lite, känns som evigheter sedan jag var där sist..

Gud, vad klockan är mycket.. Måste sticka och fixa mig.
Vi hörs senare.

Det kommer ett tidsinställt inlägg under dagen ♥

Erik, jaaa!

                   
                   

JAAA
, Erik vann hela Robinson 2010. Han är en så värdig vinnare. Från starten har han varit en favorit i mina ögon och det är inte bara för att han ser någorlunda bra ut (jämfört med resten av högen) utan för att han verkligen har allting som krävs för att ta hem allting - vilket han bevisade för alla ikväll.

Jag älskar programmet och alla utmaningar de tillbeds, skulle verkligen vilja vara med där själv om jag fick chansen. Fast jag är ganska säker på att jag skulle fejla hela tävlingen på all taktiksnack och pakter -
det är inget för mig.
Jag är så snäll jämnt (mot gamla som nya vänner/människor) och skulle istället gå runt och lova alla deltagare på ön att jag ska spela med de.. mest för att inte skapa ovänner i lägret och det är det som jag sedan kommer åka ut på.

FAN, vill verkligen vara med om något sånt där i mitt liv. Jag kanske ska ta Paolos råd och skicka in en ansökan :)
                   
                              Ni som också känner ett stort sug för detta, gör det HÄR!



"Kööööööööööör"

Jag kom hem alldeles för sent inatt. 04:40 för att vara exakt. Fotbollscupen slutade kl. 08:00 på morgonen men jag hade aldrig klarat av att se på hela så vi åkte hem "lite tidigare".

När alarmet väckte mig imorse, kändes det som om jag precis hade lagt mig. Jag var bergsäker på att det bara hade gått en kvart av natten.. minst. 

Gud tycktes vilja "åtgärda" min kassa sömn med att vi fick sluta tidigt från jobbet. Vi var alldeles ensamma inne på Posten och det tog lite över två timmar innan vi fick avsluta arbetsdagen.

Självklart var jag inte trött när jag kom hem (typiskt) utan istället blev jag motiverad till att hårdplugga så jag har setat med böckerna i två timmar nu och antecknat.
Finalen i Robinson börjar NU! och jag sticker med detsamma för att se vem som vinner allt.

Ikväll sticker jag ut för lite sällskap och förmodligen en hel del snick-snack. PUSS!

                      
                 
  

Chicks. Bad chicks!

23,3 h har jag avverkat på jobbet den här veckan. Åker tillbaka imorgon för några småtimmar jobb. 
Den övriga personalen sa idag att vi är den snabbaste gruppen genom åren med att sortera all kort. Det förklarar varför jag har så ont i kroppen och är allmänt död varje gång jag kommer hem, för att inte tala om att bloggen var min sista prioritering igår.
Det fanns inte med på kartan.

Tidningen kände för att dyka upp idag också, lagom kul (inte alls kul om jag ska vara ärlig) med en kameraman i ansiktet och anteckningskillen vid min sida under tiden som jag försöker "visa" hur det går det till på arbetet. Jag vill bara tydliggöra för er att så som vi kommer "målas" upp för er i tidningen, är inte så som vi jobbar. 
Kameramannen skulle självklart "dramatisera" våra arbetssysslor med överdrivna gester som vi blev tillsagda. 
 
Snart ska jag bege mig utåt (med min låga energihalt i kroppen) för att se på fotboll. Det är någon cup som håller till nere på stan och som min bror är med och tävlar i.

Jag har sagt det förut men jag längtar verkligen tills nästa vecka då mina älsklingar kommer hem till mig och stannar för ett tag ♥
Nu måste jag rusa. Pussis! 

                  
                  
                  
                            
                 
                 
                   

Work all night long.

Det känns som om jobbet är det enda jag hinner med om dagarna, särskilt eftersom vi alltid måste jobba över varje dag. Idag börjar vi dessutom en timme tidigare, Zzz!

Jag hinner inte ens med skolan (tur att jag inte har missat något viktigt än) men igår hann jag i alla fall med och träffa Haddis och Louise en stund efter jobbet. Det är så skönt och ha henne hemma i stan igen, nära till hands :) Vi har redan planerat in flera dagar som vi ska hitta på lite saker och jag längtar redan tills vi ses nästa gång.

Om en timme måste jag gå och har självklart massor kvar att göra. Ha en bra dag, vi hörs!

 

 

 

Go Jeffrey!

SÅ. JÄLVA. HETA. SKOR. MEN. ACK. SÅ. DYRA.

Jeffrey Champbell-skorna som alla vill bära och som många redan gör, har inget undantag hos mig. Nog kostar de en stor peng men med den skomodellen och den breda höga klacken, måste de vara bekväma för nästan alla tillfällen att bära de.. 

ÅH, NU! GE MIG DE NU :) Dessa är mitt andra julklappstips till er och mig själv.

Ni hittar de här.

                              
                 
                          
            
           
            Pics taken from Hayky.
            Jeffrey Chambell /1995:-

Vad händer med Sverige?

´Hej!

Jag blev precis lämnad ensam här hemma av A som åkte tillbaka till storstaden för jobb. Igår lyssnade vi till de senaste nyheterna om självmordsbombaren från i helgen. Jag kan fortfarande inte förstå vad det är som har hänt i vårat land.
En man går och spränger sig själv mitt i centrala Stockholm för att ge tillbaka på "vi" som har dödat hans familj, släkt och vänner i Afghanistan.
Helt sinnessjukt och läskigt.
Jag trodde aldrig att sånt skulle hända i Sverige, så neutrala som vi har varit gällande krig och våld i alla år. Jag känner mig inte säker någonstans i landet nu.

Dessutom skickade han ett mail 10 minuter innan explosionen till SÄPO och Polisen. Lyssna på klippet här. Hela händelsen blir bara mer och mer läskig när man har hört honom prata.

Jag skulle vilja skriva ett längre inlägg om detta men jag måste iväg, börjar mitt nya jobb strax :) Vi hörs lite senare! ♥
Kommenterar gärna om vad ni tycker om attentatet.

Besökande 55.

Jag är tillbaka från introduktionen på jobbet. Allting gick bra, vi fick information om arbetet, en rundtur, signerade under för tystnadsplikt och julfikade.
"Vi börjar inte jobba idag, det kan vi ta imorgon när ni kommer", sa våran arbetsledare och redan då kände jag att jag kommer trivas där :)

Jag älskar jobbet ännu mer när jag hörde om att en bestämd t-shirt var den enda klädregeln. Jag tänker absolut inte dra någon modevisning för medarbetarna därinne men det är mycket skönare och ha på sig sina egna kläder istället för stora/sträva arbetskläder :).

Nu måste jag ta itu med lite skoluppgifter innan jag beger mig utåt igen för att ses med några vänner. Vi hörs lite senare!




Mot det nya jobbet!

Nu sticker jag iväg på en introduktion till mitt nya jobb! Det ska bli kul och få lite omväxling i vardagen (förutom skolan och mitt andra jobb) och det är inte alls långa arbetstider jag jobbar så detta kommer nog inte trötta ut mig.. alls! Hoppas jag inte får äta upp dessa ord senare.

Jag måste gå nu men uppdaterar er senare om hur det gick.

P.s Från och med igår började mina kära vänner återvända hit till stan för lite "jullov".. Längtar massor tills jag har alla samlade runt mig ♥

Jag vet inte alls hur man ska klä sig för jobbet så jag kör på en enkel klädsel men diskreta detaljer och låga skor. 
                      
                      
                      Cardigan /Okänt
                      T-shirt /Hummel
                      Byxor /Monki
                      Väska /H&M

Classmates all over!

´Hallå!

Jag igång HELA dagen igår med massa ärenden och en tjejkväll mot kvällen. Det känns som att staden vaknar till liv under juletider när alla springar runt och handlar klappar till nära och kära. Vart jag än gick igår, var det långa bilköer och folkmassor i mängder.

Jag slocknade direkt igår kväll när jag kom från tjejerna, var så död. C åker bort på tisdag så därför samlade vi alla hemma hos henne med god mat och godis och bara umgicks. Ett perfekt slut på söndagen med andra ord.

Här är några ytterst få bilder från igår, mer kommer senare ♦   

                                Alla följer den "rätta" färgkartan med att bära GRÅTT!                   
                    
                   
                  
                  

I'm here but I have to leave.

Jag har inte haft tillgång till datorn på hela dagen och jag hinner inte skriva något längre inlägg nu heller. Fan! Imorgon bitti när jag har vaknat kommer jag tillbaka, nu väntar träningen på mig..

Jag har inte gett upp gott folk, tränar som en tok varje dag som jag lovade.
Ha en trevlig kväll, i nästa inlägg kommer örnen på besök :)

STICK (din) FALK.

Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag TROR att den kan vara snyggare på än vad den ser ut att vara. Just nu liknar den en försvarsring man bär ute på krogen eller ute på en ensam kvällspromenad.

Jag älskar ju ringar som ni vet och jag skulle nog (sjukt nog) kunna köpa hem denna för att se, utforska och testa ute på gatan.

Är den värd 699 sedlar och mynt? Älskar att ringen heter STICK, haha :)

                                    


JA!

JAY vann Idol 2010 och det är nog mycket (om man bara tittar på ikväll) för vinnarlåten. Han gjorde den helt klart bäst.

Nu sticker jag ut med S och gör stan osäker.

Pausen är snart över.

Jag stängde böckerna för några timmar sedan men snart öppnar jag de igen för mer skrivande. Den här fredagen känns inte bra, jag är allmänt energilös (kan man säga så) och fryser! Dessa "symptom" dyker alltid upp när jag verkligen måste göra något.

Inception ligger i mitt rum och längtar tills att få visa mig innehållet av filmen.. Inte nu men senare, då ska jag äntligen titta på filmen med hunken Leonardo som alla talar om ♥

Tyckte ni om den? 

                    

Älskvärda.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

"Men jag tycker typ på riktigt att jag är världens bästa tjej liksom. Med jättemycket brister men jag tycker fan att jag är grym". - Rebecca.

                                                               TITTA IN HÄR.



Fashion studies all day long.

Min man ringde och väckte mig tidigt imorse, han är en mästare på det. Efter samtalet kunde jag inte somna om så låg kvar vaken och "snoozade" med Fb och e-mails.

Nu sitter jag här efter att ha städat hemmet, diskat, torkat rent överallt - utan något i magen. Det var väldigt längesen jag verkligen kände mig hungrig. De senaste dagarna har mina måltider minskat från 4-5/dagen till 1-2/dagen och jag vet inte varför.

Jag äter för rutinmässiga skäl (måste ju få i mig något) men är verkligen inte hungrig när jag väl äter. Hoppas hungern kommer tillbaka lagom fram till Julafton när ALLT gott står på bordet.

Idag MÅSTE jag verkligen plugga! FOR REAL! Imorgon kommer hela dagen gå bort till massa ärenden och förhoppningsvis en tjejmiddag mot kvällen. Söndagar är man allmänt trött och tvivlar på om jag kommer öppna böckerna då..
Vad ska ni hitta på idag?

Det är bäst jag börjar med en gång. Vi hörs lite senare! ♦

Hi Georgous!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

WHAT TO SAY OR WHAT TO DO?

Nu har jag precis dött lite igen och JA självklart var det för ett klädesplagg. Att det ska vara så lätt och förälska sig i kläder :) Busenkelt.

Jag var inte ens ute efter något specifikt nu utan gjorde min vanliga runda bland favoritsajterna och HITTADE självklart något. Nu kan jag inte sluta tänka på klänningen som passar till Nyårsafton, utekvällar, födeslsedagsfiranden, Juldagen, middagar, privatfester - Ja, allt passar den till.

Detta är på riktigt denna gång, DEN HÄR passar faktiskt till de flesta tillställningar vilket höjer betyget på den ännu mer.

Storlek small har jag för den som känner sig manad och kan tänkas ge mig en julklapp :)
Nelly.com är platsen du hittar den och priset ligger under femhundralappen.

Tack på förhand! ♥

Who's your daddy?

Pratade med pappa nyss. Saknaden växer mer och mer för varje gång jag hör hans röst. Om jag bara var hos honom nu, skulle jag krama honom hårt och aldrig släppa taget.
Det gör mig inte så mycket att jag vet att han aldrig kommer flytta tillbaka till Sverige något mer, så länge han trivs därborta mår jag bra.

Vaknade för en timme sedan, utmattad efter en halvt sömnlös natt. Mobilen har ringt och sms har kommit in och självklart vaknade jag av varenda vibrationrörelse och pip den gav efter sig.
På måndag börjar jag mitt nya jobb och nu måste jag fixa lite med papper kring det innan frukosten väntar.

Idag ska jag lägga all energi till skolböckerna innan jag ska möta mamma nere på stan för att leta julklappar. Vad önskar jag mig i år?
Helt ärligt så känner jag inte att jag behöver något. Kläder hittar jag bäst själv så utöver det är väll en mobil, egen lgh, resa till Pappa och smycken som jag kan tänka mig :)

Nu börjar jag med pappersarbetet till Salem Al Fakirs härliga låtar.. Vi hörs sen!
 
                                  


Vill du ha Lil Wayne? Se hit!

Jag säljer en felbeställd Lil Wayne t-shirt för 300 riksdaler. Den är aldrig använd, fortfarande inplastad och fint vikt :)
Det var en födelsedagspresent till min bror men motivet var en helt annan än den jag beställde och han vill inte ha den så jag försöker bli av med den.

Jag är inte knäpp som säljer en t-shirt med min man på utan självklart har jag min alldeles egna t-shirt med honom :)

Kommentera detta inlägg och skriv in er mail om ni är intresserade så kontakter jag er. ♥ 
Efter en tid kommer jag att lägga ut denna på blocket.se om ingen av er tar den.

                            Detta är motivet på t-shirten. Tröjan är vit i storlek L.

Frukost NU!

´Hej!

Hur mår ni idag? Jag kom aldrig iväg till skolan imorse eftersom jag mådde lite dåligt inatt. Jag frös och nös hela tiden.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, det har jag inte råd med.

Igår spenderade jag och A hela dagen tillsammans här i stan med promenad, middag och en tur på stan. Vi promenerade så mycket att jag inte kände mina ben ett tag, det var iskallt ute igen.

Jag vaknade för en stund sen och har hunnit städa, diska och vika tvätt och NU väntar frukosten och det senaste avsnittet från Ung och Bortskämd. Ibland undrar man om det inte ligger en regler för hur deltagarna ska uppföra sig? Är de verkligen så de lever hemma?

Daniel-Paris är helt klart favoriten.. Älskar honom, haha.

I måndags skippade jag träningen eftersom jag kom hem sent och fick besök (kanske inte är den starkaste bortförklaringen men..) men igår "straffade" jag mig själv med att köra ett dubbelpass!
Det var inte alls så jobbigt som jag hade ställt in mig på så snart drar jag iväg och gör dagens pass.

Träning en gång/dagen i en hel vecka (till att börja med) men förhoppningsvis fortsätter jag.


                                  Natträning inför VM-tävlingen i Tyskland 2007.

Baby J

Min lillebror blir bara större och större! När vi var nere och hälsade på fick vi se honom ta sina första egna fotsteg. Vilken känsla, blev alldeles glad och rörd över ögonblicket.
Det skedde på ett sånt där hederligt sätt när hans mamma och mormor stod vid varsin ände och försökte få honom att komma till den ena..

Rätt som det var, tog han sina egna steg och alla (hela släkten som var på plats) jublade och skrek av glädje. ♥
Nu springer och går han av sig själv utan att snubbla eller att man behöver gå efter för stöd.

Baby, Jordan. Storasyster saknar dig så mycket! ♥ 

Erbjuden jobb!

´Hallå!

Jag har ganska bråttom iväg nu innan jag får besök här :) Ville bara komma in och berätta lite snabbt om min dag. Skolan gick bra, var grymt trött (somnade nästan i mörkret där satt och tittade på "To catch a thief") men det var värt för hela dagen. Föreläsningen var så intressant som jag förväntade mig, Louise är så bra på att föreläsa.

Efteråt åkte jag mot Östermalm och mötte upp A för en fika innan vi skildes åt. Under tiden som vi satt där ringde telefonen och jag har blivit erbjuden jobb!
Det är ett tillfälligt jobb under åtta dagar (inför Julafton) men jag ser verkligen fram emot det för jag tror att det kommer bli riktigt kul.

Jag har sån tur ibland, skickade in mitt CV till två ställen häromdagen och fick napp nästan direkt :) Imorgon är jag ledig men har lite små ärenden och fixa under eftermiddagen, fast det är några timmar kvar dit så ikväll tar vi det lugnt här hemma tillsammans med snacks och tv/spel.

Vi hörs imorgon. ♥

    Undrar om de låter mig jobba i några av dessa skor? Det är ju ändå ett "sitt-jobb" :)

Vad fan gör jag uppe?

Godmorgon!

Idag är det måndag och en ny vecka är här. Shit vad tiden går fort hela tiden. Hm.. aja. Om några timmar börjar skolan med film (som vanligt) först ut på schemat. Idag ska vi titta på "To catch a thief" som är från 1955.

Filmerna börjar sakta närma sig mer och mer vår tid, vilket är kul för då ser man verkligen hela filmutvecklingen från början (med stumfilmerna) till slutet (färgfilmer, musik, tal och bättre klippbilder).

Efter det har vi "Hitchcock och Dior"-föreläsning innan dagen är slut. Nu måste jag fixa det sista under en kvart innan det är dags att gå..

Vi ses därute!


Låna pengar.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Mackan, så jävla skön låt! Helt chill liksom.

+19 days left.

Det slog mig nyss när jag klev upp att det är söndag idag. Söndag är lika med advent och idag ska andra ljuset tändas. Helt sinnes! Jag hinner inte med det hääär!
Jag får verkligen småpanik när jag tänker på det för tiden går alldeles för fort just nu.

Vi kom hem sent igår natt och det känns på kroppen idag. Vi gjorde inte alls några fysiska aktiviteter utan en matbit och skitsnack/planering kring jul och nyår var det som sysselsatte oss till inpå morgonen. 

Idag MÅSTE jag ta tag i plugget lite, jag känner att jag vill hinna klart med så mycket som möjligt idag. Jag har börjat träna igen (de få lediga timmar jag har någon ork över till annat) och det är mest magen och benen jag vill "fixa" så jag testade Zumba.

Det är precis mig träningsform, nämligen dans. I början var jag lite skeptisk över det och tänkte att det inte skulle fungera men efter att jag hade tränat i 30 minuter fick jag enorm träningverk i magmusklerna samtidigt det kändes skönt i hela kroppen efter ett pass.

Jag har bestämt mig för att jag ska träna Zumba varje dag i en vecka (till att börja med) och se om något resultat visas. :)

Nu väntar en stor frukost innan jag sätter igång med plugget och träningen ♥

Work hard or go home!

Jag tror att Zumba-passen kan hjälpa mig att få denna släta mage. Hittade bilden igår och jag dog lite när jag såg den. Slät och platt mage - det är allt jag önskar. 

Jag vet att tjejen på bilden är sjukligt smal upptill, då hon knappt har några bröst alls men det är magen jag vill åt. Jag försöker inte banta mig till hennes size så oroa er inte med att tro att jag tycker att jag är tjock.
För det vet jag att jag inte är :) 

                     Picture from Haykys
                     
                  

It's under contruction.

Nu orkar jag inte med detta längre. Jag har bestämt mig för att tag i saker och ting i mitt liv som bara ligger och väntar på att bli klara. Det är egentligen ingenting konkret jag syftar på men ibland kommer det upp saker som man har glömt fixa: "Ah, just fan.. Det där skulle jag göra/skriva/ringa/fixa".

Jag har bestämt mig för att så fort någonting ska göras så ska jag göra klart det på direkten och därmed slipper jag "hamna efter" med något och jag kommer garanterat att må mycket bättre. Jag har med fritid över till roligare saker och jag kan slappna av mycket mer.

Jag börjar direkt och det är härinne på bloggen! Den ser ut som skit (vilket den har gjort väldigt länge) men nu ska jag ta och lära mig ett och annat om hur man piffar upp den lite :)

Ikväll går jag ut och träffar S för lite mys och kanske en del hyss! Ha en trevlig lördag folket. ♥

                                     En uppdatering för er om min dag i Jönköping.


"Vi är fan världens bästa Djs"

Köpte Bubblerooms senaste magazine på hemvägen idag. Mest på grund av tjejerna på omslaget, de heta Dj tjejerna! Och vilka kläder de posar med i tidningen, de har så sjukt snygga klädstilar!

Det känns som att jag har babblat massor om Rebecca och Fiona i veckan men det är ju för att de är så sjukt jävla bra och kanske är det därför som de syns överallt nu för tiden. ♥ 


            

"Hunger"

Hej!

Jag är hemma i värmen nu efter den dagliga promenaden som alltid är lika kall, mörk och tråkig. Jag lade nyss märke till att jag glömde publicera ett morgoninlägg innan jag stack till Stockholm tidigare men ni fick i alla fall ett tidsinställt inlägg..

Skoldagen är över för den här veckan och jag kan vakna när jag vill imorgon, är grymt trött efter att ha gått upp mitt i natten för att hinna med tåg och jobb.

Filmen "Hunger" från 1983, som vi såg med klassen idag var en vampyrskräckfilm, rätt obehaglig om jag ska vara ärlig. Handlingen var bra och det var spännande att följa med men man förväntade inte sig att de saker som hände skulle hända.. Rätt skum ibland.

"Monstrous fashion/Fashioning monster"-föreläsningen handlade inte så mycket om mode i sig. Vi brukar vanligtvis diskuttera filmkostymen i filmerna men nu låg fokuset mer på vampyrer och monster. "Dracula, Twilight, Blacula och Vampire diares", var några filmer vi pratade om. 

Nu väntar maten i köket, tacos blir det. Vi hörs sen!

                     


M som i Mönster!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Mönster är hett. Mönster är valfritt och mönster är inne. Mixa och matcha hur som helst, men till en måttlig mängd för du vill inte skapa kaos och oro hos betraktarna med för mycket att huvudet snurrar.

Här är några riktigt snygga mönstrade kläder från H&M som man enkelt matchar med traditionella, neutrala färger och smycken. Svårare än så är det inte.. :)

                 
              
        

9 av 10.

Fan, missade det senaste avsnittet tidigare.. MÅSTE. SE. NU!!

Bästa
Rebecca och Fiona.

                                                                  Klicka här!

Work!

Så död och trött. Dödstrött.

Jag jobbade som sagt ett pass på H&M idag, lagret alltså. Det var sjukt mycket att göra, reavaror som skulle packas och skickas ut till butikerna. Alla klädgångar var fyllda med människor, kartonger och kläder, flera pieces av samma plagg som tog all världens tid att bli klar med.

Man stressar alltid som en galning mot slutet med, det är då man inser att arbetsdagen är över och börja springa runt för att hinna skicka iväg kläderna till butikerna. Är så skönt och vara hemma och få vila ut.

Fick syn på denna bild som satt uppe på lagret idag, kolla rådjursblickarna. Jag önskar att jag gick på samma skola som killen. Jag smälter.
Och GUD vad jag vill ta på mig flickans skjorta och bara strosa runt på stan med den. Jag tackar föräldrarnas fina gener som tog dessa barnen till modellbranschen. ♥ 

              

The coldest winter by Kanye

MTV-föreläsningen var en ren besvikelse, hade helt andra förhoppningar än det som gavs. Föreläsningen började dessutom en timme tidigare än schemat, läraren hade fått fel tid så hälften av klassen missade första delen av lektionen. Kul!

Åh, jag som ville lära mig massor om när MTV slog igenom, hur kanalen utnyttjade sin "röst" att förmedla musik och mode till tittarna, om modet i musikvideos från förr spelade större roll än vad texten i låten skulle förmedla eller tvärtom. Nästan inget av detta fick jag svar på :(

Jag uppmanar alla att inte ta sig ut, ni kommer på riktigt att frysa till is och vem vill ligga sjuk och förkyld hemma under jul? Ingen.

Imorgon är jag ledig från skolan men ska jobba ett pass på H&M. Nu väntar böckerna starkt på få öppnas! ♥

                 Dagar som dessa får man drömma om. /Australien, juni 2010.
 

Zzz!

Alarmet väckte mig 06:30 imorse, fyfaaan vad kallt och mörkt det var ute! Jag ville inte gå ur det varma täcket och när jag såg att temperaturen (enligt väderprgnosen från min Ipod) visade -17 grader, räckte det för att hålla mig kvar i sängen.
Därmed skippade jag första lektionen idag men nu är jag uppe och strax klar för att ta mig till tåget och skolan. 

Solen skiner ute, kan det betyda att det är någon grad varmare nu? Kan man ha skinnjacka på sig? Jag tvivlar starkt på det.. 

Vi hörs lite senare ikväll då jag kommer berätta för er hur MTV-föreläsningen var :)  

RSS 2.0