THAT SHIT CRAY.

 

 

 

HERREGUUUD VILKEN GRYM KONSERT DET BLEV IGÅR!
Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag hade på känn att den kunde bli en bra spelning men inte trodde jag att det skulle bli SÅHÄR JÄVLA BRA! Kanye West och Jay-Z tog över hela Globen och med två kvadriska plattformer (som lämnade marken då och då) som stod placerade mitt i publikhavet gungade hela arenan av deras scenframträdande. Kanye West och Jay-Z som man har sett på MTV och ZTV när man var liten stod nu mitt framför mitt ansikte! FY FAAAN VAD SJUKT!
Det som kanske var bäst på hela konserten var när de körde "Niggas in Paris" (som var sista låten), FEM HELA GÅNGER!!! Hela arenan stod upp, sjöng till texten och hölla händerna i luften. Vilken känsla!

KONSERT.

 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

 

Den här veckan jobbar jag varje dag förutom på onsdag och återigen kommer bloggen att halka efter med tips och uppdateringar. Idag kör jag ett morgon/förmiddagspass eftersom åker till Stockholm senare på eftermiddagen. Jag som kom därifrån igår, det känns verkligen som att jag bor där ibland (och snart kan det till och med bli så på riktigt!). Det är tisdag den 29/5 vilket innebär att KANYE WEST OCH FUCKING JAY Z SPELAR I GLOBEN!
Jag, Mr och ett annat par bestämde oss för att gå innan biljetterna hade släppts så det ska verkligen bli grymt ikväll, äntligen är dagen här!
Jag har knappt återhämtat mig från Drakes konsert men den här kan kanske bli ÄNNU STÖRRE! Två hiphop & r&g-legender under samma tak, samtidigt på en scen. Det kan inte bli bättre.

HANDLA BILLIGT!


IDAG började clubdagarna inne på H&M så fram tills på onsdag (30/5) får alla medlemmar 10% på ett helt köp! Passa på att handla lite sommarlinnen, shorts, klänningar eller varför inte någonting till studenten? Självklart gäller det här erbjudandet i alla H&M-butiker runt om i Sverige och skulle man inte vara medlem så bli det! :) Det är sällan man kommer ut tomhänt därifrån, det finns ju så mycket snyggt :)

MIN LÖRDAG.

Boda Borg var underbart. Jag var överlycklig redan under bilresan att vi snart skulle vara där och umgås tillsammans, skratta och härja runt. Vi blev två lag som skulle tävla mot varandra och i början gick det sådär, det var huuuur mycket folk som helst (kanske var dumt att åka en löningshelg) så ibland fick man stå i köer. För er som inte har varit där tidigare liknar Boda Borg väldigt mycket Fångarna på Fortet, man vet alltså inte vad man ska göra förrän man har gått in och kommit på det själv. Allt går på tid men man får köra samma "bana" hur många gånger man vill.  Efter någon timme släppte det för alla och mitt lag var det första som klarade ett rum! Efter halva dagen bytte vi lag och när jag, min pojkvän, hans kompis och hans tjej bildade ett lag gick det jäääättebra! Vi klarade verkligen alla "banor" som vi gick in i och självförtroendet växte inom oss: "Varför var inte vi fyra med varandra från början?", "Vi är bäst!". Åååh, vilken underbar heldag vi hade tillsammans. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt längde och jag önskade att man kunde filma oss när vi höll på därinne :) Det måste jag definitivt göra om! ♥


Här är den enda bilden som togs därinne. Vi var helt inne på att klara "banorna" under press än att fota varandra men nu i efterhand ångrar men det starkt.



OVERKLIGT.

Godmorgon!

Är uppe tidigt idag för att ta tag i lite saker innan jag ska jobba i eftermiddag. Vilken underbar helg jag har haft med pojkvännen och vännerna. Kan berätta lite mer ingående senare idag, måste bara få säga: VI VANN SVERIGE!! Loreen var bäst och HELA EUROPA TYCKTE SAMMA SAK!! Det här är på riktigt helt jävla sjukt och så fort någon nämner ESC blir jag alldeles till mig. Jag kan inte fatta det här, åååh vad roligt det ska bli nästa år när hela Stockholm fylls med människor från hela Europa! Jag ska definitivt försöka hinna få tag på biljetter till den stora finalen! Det här vill jag också uppleva :) EUPHORIAAAAA!!

 

HEJA HEJA HEJA!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Vi befinner oss just nu på väg tillbaka till Stockholm. Jag har haft det riktigt jävla roligt idag med alla vännerna här på Boda Borg och mycket skratt har vi också fått. Även om dagen är slut här för oss i Nyköping så kommer vi inte att skiljas åt för det. Efter att ha duschat och klätt på sig vår/sommarkläder samlas ska vi hemma hos en killkompis för att heja på Sverige och LOREEEEN! Jag är helt taggad inför tävlingen och kommer sitta på helspänn och hoppas på att vi tar hem hela tävlingen! Ha en jättetrevlig lördag allihoppa och be för Sveriges bidrag! Vi hörs imorgon. Puss


SUNNY DAY.

Godmorgon.
Har inte alls sovit bra inatt utan har fått handskats med den exotiska värmen som uppstår under sommarnätterna. Misstro mig inte nu, jag klagar inte utan känner bara att det kan vara dags att investera i en golvfläkt snart :) Jag har gett upp med att försöka somna om så medan Mr fortsätter sova sitter jag här och roar mig lite. Om en timme ska vi åka och göra lite ärenden sedan hem och käka frukost och ladda inför dagens aktivitet.
Jag har lyckats få med mig Alis vänner till Boda Borg senare idag. De som känner mig vet mycket väl om att jag gillar att vara aktiv, jag älskar "Robinson" och "Gladiatorerna" där det bara handlar om att prestera sitt bästa under en viss tidsperiod. Den här egenskapen kanske jag ska tacka min morfar för som fick mig att börja i friidrott när jag var 8 år. Jag VET att min pojkväns kompisar kommer älska det stället för så fort vi umgås med varandra kör vi alltid lekar/tävlingar där vissa går in helhjärtade (även jag själv) och andra fuskar sig till vinst :) Jag är säker på att den här dagen kommer ge många roliga minnen men framför allt att alla har det riktigt roligt. NU KÖÖÖÖR VI!!!



SHOPPINGDAG!

Jag somnar vilken minut som helst. Idag har jag varit ledig från jobbet men alarmklockan fick ändå väcka mig imorse. Tog bilen och åkte till Kista i Stockholm strax efter lunch för att fylla på sommargarderoben. Den här månaden har jag jobbat väldigt bra (och mycket) så då kändes det okej att jag impulshandlade massor :) På kvällen åkte jag och mötte upp Mr för en filmkväll tillsammans. Jag bestämde att vi skulle se "När mörkret faller", såg den sist när den kom ut för sex år sedan men blev ihågkommen av den tidigare i veckan så jag var bara tvungen att visa den för Mr. Självklart grät jag under filmen men den är så otroligt gripande, blir arg bara jag tänker på den.
Imorgon ska vi upp skapligt för att görs lite ärenden innan vi möter upp gänget och börjar vår bilresa söderut! Ha en fin kväll alla, vi hörs imorgon!

 

SÅ SJUKT JÄVLA GLAD.

Idag vistades jag på jobbet hela eftermiddagen och kvällen, det var en hel del och göra trots att solen låg och stekte över vårat avlånga land hela dagen. I helgen hittar ni mig i Stockholm med vännerna och inne i butikerna på jakt efter nya (mer) sommarkläder. Jag och mamma har precis tittat på semifinalen till Eurovision Song Contest och jag är så SJUKT JÄVLA GLAD över att Loreen gick vidare till lördagen. Åååh vad spännande det ska bli att följa finalen, jag kommer verkligen sitta på helspänn hela kvällen i hopp om att vi tar hemma hela tävlingen! Det skulle vara guld.

Idag på jobbet.

T-shirt - H&M

Byxor - Zara

Sandaler - H&M


BADTOPP.

Den här supersnygga bikinitoppen åkte med hem idag. Jag älskar fransar och har verkligen letat efter den här länge nu. Jag har så svårt att hitta "den perfekta bikinin" varje sommar så jag brukar satsa på att köpa flera olika som man kan matcha med varandra och mixa lite som man vill. Efter att ha börjat med ett säkert kort på en svart trekantsbikini blev det här nästa val. Ååå vad jag längtar tills att få använda den.



Jag köpte den svarta och den knallrosa att variera mellan.
Ellen bandeau, 99 SEK

JA, TACK!

KOM TILL SVERIGE LIL WAYNE!

KORSAD RYGG.

Badsäsongen har redan dragit igång och det är allt som cirkulerar på tv-reklamer, annonser och i butikerna just nu. Sommaren är verkligen här snart och jag börjar få lite småpanik över vilken bikini eller baddräkt jag ska satsa på i sommar. Jag fick hem den här förra veckan och anledningen till varför jag valde den var för att den är svart, enkel men med en lite tvist (volangerna). Den här kommer man kunna matcha med vilken underdelsmodell och färg som helst. Jag började säkert och bra men nu är jag ute efter flera alternativ att välja mellan till stranden.

Trekantsbh med korsad rygg.

21.05.2012

I helgen spenderade jag största delen på jobbet och därför blev bloggen återigen drabbad. Solen och värmen börjar dyka upp (och stanna kvar) mer och mer just nu och så fort jag har en stund över spenderar jag tiden ute med vännerna och med massor av glass! Man kan aldrig få nog eller för mycket av glass! Nu när den här helgen redan är förbi ser jag fram emot nästa som redan vet nu kommer bli fantastisk. Jag och ett stort gäng (har handplockat varenda en av de, haha) ska på en lite bilresa för att spendera en hel dag tillsammans. Mer om det senare.
Jag fick veta tidigare idag att jag kommer få semester i sommar (yeeeeeeesss)! Jag jobbar alltid alla somrar så det ska bli riktigt kul och få vara ledig när alla andra är det. Kanske hinner jag med en utomlandsresa, flera småresor i Sverige eller en vecka i Norge? Vi får se :) Nu tänkte jag klicka hem lite sommarkläder från nätet, måste bara hitta lite inspirerad först.

En fin vår/sommardag förra året.




METALLIC CROME NAILS.



Vart får jag tag i de här nagellacket?
Är det ett nagellack, ett silverlack eller kanske klitermärken? Jag antar att det är det sistnämnda eftersom de ser för perfekta och snygga ut för att vara ett vanligt silver-metallik-nagellack. Jag kan verkligen ha fel och rätta mig i så fall. Det enda jag hittar är fula nagellackskopior av något som de tycker liknar silver eller helt vanliga silvernagellack. BIG HELP PLEASE!

NEW CLUTCH BAG.

Jag och mamma hängde uppe på vinden större delen av dagen idag. Hon tyckte att det var dags för lite städ och rensning så jag följde med som extrahjälp men var egentligen där MEST för att se på alla saker som man en gång i sitt liv inte kunde leva utan. ÅÅÅH vi blev helt galna däruppe så fort vi hittade någonting som man verkligen hade älskat som barn. Det var gamla gosedjur, videofilmer, brevpapper, klistermärken, frimärken, (jag samlade på sudd, klistermärken och frimärken SAMTIDIGT när jag var liten), kalendrar, små lappar, bilder, etc. Det fanns så mycket att kolla igenom och under tiden som jag såg alla saker fick det mig att verkligen sakna "den gamla, goda tiden". Usch för att livet ska gå så himla fort när man har blivit "vuxen". Visserligen är jag inte jättegammal men jag är heller ingen tonåring eller ungdom längre...
Bland alla saker hittade mamma sin gamla kuvertväska i bra skick (förvånadsvärt bra skick för den såg verkligen helt ny ut) och jag föll för den direkt! Kuverväskorna som var en stor hit på hennes tid har ju självklart kommit tillbaka nu när jag är ung så den passar mig perfekt!
Tack mamma ♥


Väskan är mycket större i verkligheten än på bilden och man får plats massor i den.

ISOLERAD.

Bloggen har verkligen fått lida de senaste dagarna när jag har varit upptagen med jobb och plugg. Nu, alldeles nyss blev jag klar med en stor och urtråkig uppgift så nu är jag FRRRRRII! En promenad väntar på mig nu och ett paket ska även hämtas ut på Posten. Vi hörs senare, puss

Fick hem den här ögonskuggan tillsammans med Make up Stores mascara häromdagen i brevlådan. Jag använder oftast ögonskugga till vardagen utan bara när jag ska vara extra fin, hehe. Jag gillar att den här skimrar mer än färgen för då kan man blanda den med alla möjliga ögonskuggor. Skimmer fungerar alltid till sommaren.

INTE LÅNGT KVAR NU!

 

Om exakt två veckor kommer jag att vistas i samma arena som de här killarna skrikandes med alla andra fans! Det kommer bli riktigt grymt och jag vill inte ens veta vilken hysteri det kommer bli när man introt till "Niggas in Paris" börjar spelas upp. JAG LÄNGTAR och tänker ladda varje dag fram tills konserten är den 29/5!

INSPO!

 

 

 

 

Lite inspirationsbilder från Instagram. Ge mig sommar NU, tack!

SANDALER.

Är hemma från min promenad (som tog en timme), nu sitter jag och internetshoppar lite sandaler! Ååh, vad jag längtar tills det blir ännu varmare ute så man kan strunta i strumporna och hoppa i ett par sandaler eller ballerinaskor. Jag har sett MASSOR av snygga vår/sommarskor så jag har lite svårt och se vart jag ska börja eller vad som ska prioriteras först men de här fick åka med i shoppingkorgen idag!
Ett par enkla sandaler med lite bredare läderband till som är lätta och väldigt luftiga för fötterna. De här kommer passa perfekt till ett par jeansshorts med en t-shirt eller linne, en kjol och kofta eller varför inte ett par skinny jeans med en tunn blus över - ja, allt kommer de passa till! ♥

Sandaler från H&M, 199 SEK


HEJ REGN.

Det är inte min dag idag. Vaknar på min lediga dag med världens huvudvärk och pollenallergi, det var bara att försöka somna om och förtränga allt dunkade som försiggick inuti skallen. Nu känns det lite bättre men när jag sedan gör mig redo för dagens promenad (som jag måste gå pga ett ärende) kommer regnskurarna. Typiskt! Ett paraply och ett par hörlurar får åka på med ingen mindre än vår T-Raw!

Rack city bitch, rack rack city bitch!

 

FÅ EN DR PEPPER GRATIS!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

En vän till mig arbetar som Art Director i Stockholm och igår lanserades deras företag sin senaste kampanj. Det är Spendrups (som också står bakom drycken) som lottar ut totalt 10 000 Dr Pepper flaskor GRATIS! Allting sker via mobilkuponger och därför krävs det att ni fyller i erat mobilnummer för att få en gratis Dr Pepper att hämta ut hos deras återförsäljare. Ni kan även vara med och tävla om en Ipad, mer information om det hittar ni på deras Facebook-sida där ni också skriver in mobilnumret.
Klicka här för att ta del av erbjudandet! De skänker 1000 flaskor om dagen i tio dagar så bli inte besvikna ifall ni inte hinner få något idag utan det finnas massvis med Dr Peppers kvar att dela ut.

ANIMALPRINT

Hej!
Jag är på väg hem från jobbet just nu, det blev ett sista-minuten-pass mellan 13:00-20:15 idag. Skönt med lite sovmorgon som ni vet att jag älskar att få :) Jag är superhungrig, åt väldigt lite till lunch idag så tänkte laga ihop något enkelt och gott! Imorgon är det redan onsdag och det dröjer inte många dagar tills ännu en helg väntar oss, usch vad tiden går fort :/

Linne - Bik bok

Klocka - Från Australien

Skärp - H&M

Jeans - H&M

Skor - Minns ej (någon skobutik i Tyskland)

 

NEW IN

Silver stud Iphone case, ca 150 SEK

Det här snygga Iphone-skalet låg hemma hos Mr när jag kom dit! Nitarna är i silver (bilden är något otydlig) och jag älskar det! Det tog mig cirka två veckor att få den hemskickad från Asien men det var det värt eftersom den var så billig.

WORK!

Efter en heldag på jobbet och en långpromenad efteråt sitter jag nu och inväntar tåget som ska ta mig till Mr. Jag fick hem ett paket igår som ligger hos honom, det är verkligen efterlängtat så kommer visa det för er sen.
Jag är superhungrig, åt en väldigt simpel (och alldeles för lite) rätt till lunch så vi ska sätta oss på en restaurang om en timme! Sköt om er, vi hörs imorgon!

STONE.

 

Köpte det här snygga halsbandet för snart två månader sedan. Det kostade mig 10 kronor och jag måste säga att det var mitt absolut billigaste och bästa impulsköp! Jag använder det flitigt, det är så ju snyggt. Jag älskar att den är så enkel och passar till vilken outfit som helst. Det är dags att inhandla flera nu, det enda kravet jag har är att den inte får vara alltför stor.

 

 

Stone by MDKN 399 SEK

 

RSS 2.0