Modeföretagsplanering väntar!

Godmorgon.

Jag var helt slutkörd igårkväll när jag klev innanför dörren efter en heldag i skolan med tjejerna och klassen. Vi satt och förberedde och diskuterade inför vår kommande redovisning (min första sedan jag började mode) nästa vecka så därför fick det ta den tid det tog.
Imorgon åker vi tillbaka till skolan igen för mer plugg tillsammans och planerar även att bli helt klara så det blir säkerligen en till heldag i skolan.

Nu ska jag iväg och möta upp Antonella inann vi åker iväg, vi hörs lite senare! Imorgon är det fredag och jag är förhoppningsvis ledig, vill så gärna sova ut lite :) Ha en bra dag nu. Puss!

                                 

Mot skolan!

Godmorgon!
Vi vaknade före larmet imorse, A är så söt som är uppe med mig tills jag ska åka härifrån till skolan. Nu när jag åker ska jag först möta upp min marknadsföringsgrupp för plugg och förberedelser i några timmar innan vår föreläsning börjar. Idag ska Jacob föreläsa om "Märken, mode och människor".

Jag ser att solen lyser igenom gardinerna här hemma hos A, kan det vara så att mitt inlägg igår väckte uppseende och att vi nu kommer få vår? :) Jag hoppas!
Nu måste jag snart gå om jag ska hinna med tåget, ha en underbar dag så hörs vi ikväll!
Puss!

Dagens klädsel:

                             
                 

Weezy F, F, fire flame spitter.

Fresh out from my bid
bitch it’s Lil Tuneche
I Lucille Ball, bitch I love Lucy
if these n-ggas dogs, I’m animal cruelty
dont fuck with me at all, cause I’m twisted like an rubiks cube
[...]
I’ll have money back for breakfast smell like “bitch I’m rich cologne”
ha, I’m so relaxed my Gucci flats aint got a scratch
if you got a problem with I, well I will fix them, cataracts
they say it cost to be the boss
I paid the price including tax
bitch I’m a fire flame spitter
and to me you n-ggas wax


Is this what they call big city love?

Hej!

Imorse när jag vaknade planerade jag en långpromenad till stan för att göra ett ärende men vad är det jag vaknar till? Jo, snöstorm och blåst. När började vi hoppa över våren i Sverige och direkt vänta in sommaren? Jag är väldigt skeptisk till om vi ens kommer få solstrålar och sommar i tid i år, inte som det ser ut nu.

Ni förstår inte vilken panik jag får när jag ser hur det ser ut ute. Jag vill inte vara bo här mer! Att boka in en resa till Australien frestar mig mer och mer och vem vet, det kanske slår in snart. :)

Idag har jag gjort lite allt möjligt här hemma, pluggat, städat, stylat om kläder och snart tar jag mitt pick och pack åker till Sthlm C där min man möter upp mig och som jag också kommer spendera kvällen med. Imorgon åker jag tillbaka till skolan för träff med min grupp och en föreläsning.

Vi hörs imorgon igen, ha en fortsatt trevlig tisdag och glöm inte titta på "Kniven mot strupen" ikväll :) 

                                                    Sommaren i Cairns är oslagbar.
                  
                 
                 
                 

KLAR!

Hej!

Jag kom hem för en stund sen från lite inhandling av mat och ärenden med mamma, besöket inne på Tuna Park gick åt helvete. Eric Saade var där och uppträdde och aldrig i hela mitt liv har jag sett så mycket människor vistas inne i gallerian. Vart kommer de ifrån? Bor de här eller har de åkt ändå hit för att få se honom?

Jag kunde inte undgå att få en glimt av honom, det måste jag erkänna men det var knappt värt det. Vi kunde inte ta den shoppingrundan vi ville pga av all hysteri kring honom och trängde oss ut efter en stund. Jag såg människor gråta, skrika och få panik pga av honom men det blir väll så när man är älskad av svenska folket.

Idag drog jag på mig mina (snart) nystylade nitleggings som jag har hunnit halvvägs med (har lite finjusteringar kvar). Jag äälskar de, är de inte snygga?

              
               
              

Yesterday.

Hejsan!

Jag var så trött igår när vi kom hem från Stockholm att jag inte orkade med någonting. En shoppingdag i storstaden under lönehelgen är ingenting att rekommendera, hur tänkte vi egentligen? Jag tror inte vi tänkte alls utan bara åkte dit när det passade oss.
Det var fullt med människor på gatorna, i affärer, vid caféer och vissa butker slog till med vårrea eftersom de visste att alla hade pengar i plånboken den här helgen och folk var som galna när det fick se de prislapparna på kläderna.

Jag hittade ingenting jag kände att jag var tvungen att ha med mig hem och kände mig lite besviken. Visserligen finns det massor med fina vårkläder ute i butikerna nu men det är fortfarande kallt ute så jag väntar lite med sånt. Jo, föresten jag hittade en snygg virkad tröja från Vero Moda (kan visa den senare) och en present till min man, that's it.

Jag ska till Tuna Park senare med mor samt göra lite andra ärenden så får hoppas att jag hittar någonting fint där istället. Vad ska ni hitta på idag? Vad ni än gör så glöm inte att ställa fram klockan en timme. Sommartiden är här och jag hoppas att vi får det vädret snart också.

                                                               Gårddagens outfit:
                              
                              

Bästa Mamma!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Godmorgon!
Jag är uppe tidigt idag eftersom jag och min kära mor har bokat in en heldag tillsammans uppe i Stockholm för lite shopping och lite tid för oss att umgås. Även om jag ser henne väldigt ofta, behöver man ändå ta en dag och bara umgås utanför hemmet med varandra.
Just nu promenerar vi mot tåget och jag kommer inte uppdatera något här förrän ikväll när vi är tillbaka (förhoppningsvis med något fint inhandlat) så jag får önska er en trevlig förmiddag/dag/eftermiddag så hörs vi ikväll ♥

Puss & Kram

Hej!
Jag har setat här nu ett tag sedan A åkte tillbaka till Sthlm och gjort lite ärenden på datorn. Imorgon åker jag själv dit och har en "mor och dotter"-dag med mat och shopping. Jag och mamma brukade alltid åka till Stockholm på min födelsedag när jag fyllde år förut och shoppa kläder för alla mina pengar jag önskade mig i present.
Jag minns hur mycket jag såg fram emot min födelsedagar och speciellt att få shoppa i Stockholm - staden med störstt utbud av butiker, haha! Min lillebror brukade också följa med och få handla något till sig.

För övrigt idag, har jag inget särskilt inplanerat förutom lite mer saker jag måste ta itu med. Haddis är i stan och jag hoppas vi hinner ses något under helgen och om inte så ses vi garanterat på måndag då jag åker till Jönköping tillsammans med Isa och Louise för en kort visit hos Haddis och Samuel.
Nu ska jag betala räkningar och plugga lite så jag slipper göra det på söndagen sen. Ha en underbar fredag, vi hörs förmodligen ikväll ♥

                   

Smaskens!

Idag är det våffeldagen och givetvis har jag ätit det. Jag tror att jag blev alltför exalterad över våfflorna som stod nygräddade på köksbordet tidigare, åt nämligen så snabbt att jag fick ont i magen efter första(?!) och efter andra gav jag upp. Det var trots det, gott så länge det varade. 

                  

Vårstädning.


Idag hade jag ingen skola och slipper SJ för någon dag, åker nämligen dit på lördag igen. Imorse väcktes jag av mobilen som ringde 09:30, det var min man som kände för att väcka mig eftersom han själv var uppe tidigt. Det var ingen idé att försöka somna om utan gick upp och fick ytterligare ett samtal av Sandra som varade en stund.

Vid lunchtiden gick jag och min kära mor ut på en promenad i vårvädret för att njuta av solen, åh älskar att snön (snart) är helt borta. På hemvägen inhandlade vi lite mat och onyttigheter till storstädningen som väntade på oss när vi kom hem. Nu har vi båda varit igång i 2-3 h och jag är alldeles slut, mycket är gjort men det är ännu mer kvar, det ska nämliga skina överallt mot dagens slut. 

Lite senare ikväll kommer min man hit men jag vet inte riktigt än vad vi ska hitta på utan det återstår att se. Jag känner för att ta del av vädret och bara njuta av solen, finns det några uteserveringar öppna på eftermiddagarna här i stan? Har sån dålig koll på sånt där.  
Nu ska jag fortsätta städningen, stackars mamma håller på ensam nu. Vi hörs lite senare :) Puss! 


                            Vårvädret i Italien är ingenting emot Sveriges.. ÅK DIT!
               
               

Exhausted.

Hejsan!

Hur mår alla? Jag hade förberett ett inlägg till er imorse men efter att jag hade fixat klart mitt hår med plattången (tack Gud att jag hann med och fixa det) dog all el i hela huset! Detta händer ju bara mig och inte nog med att inte inlägget kunde publiceras så var jag verkligen tvungen att skicka iväg mitt cv som jag var och lämnade på ett jobb i Stockholm.
I sista sekund (verkligen i sista sekunden) kom all el tillbaka och jag hann med att skriva ut det, inlägget fick vänta.

Efter ärenden vid Hötorget åkte jag till skolan för att samlas med min redovisningsgrupp till det kommande seminariet. Klassen ska, i sina smågrupper, redovisa om ett valfritt modeföretag på ett marknadsföringssätt med de 4P:n, STP, etc. Diskussionerna och planeringen gick bra och det känns som att vi kommer göra en bra redovisning.

Efter skolan gick jag och Antonella runt ett varv på stan för att kolla in det senaste i butikerna men hittade bara föör tunna kläder som passar mer till våren sen men jag och mor ska ha en heldag i Sthlm på lördag och köper säkert med mig något då :)

Nu är jag dödstrött, ska bara ta det lugnt ikväll framför tvn med lite mat. Vi hörs imorgon, puss!

6'7

Mitt ögongodis, mitt wildcard, min drömman gör det igen. Han regerar och blir bara bättre och bättre för varje låt som släpps, dessutom är han riktigt snygg i videon som denna gång är "Inceptionsinspirerad".


297.

Jag har nämnt/visat er mitt sidprojekt jag håller på med om kvällarna här hemma med ett par byxor som jag stylar om. Nu har jag kommit en bra bit på vägen och så här ser de ut just nu:


               

Vad tycker ni? Vart det snyggt?
Det tar sin lilla tid att pillra med nitarna och få de på rätt ställe men det är det värt.

Sthlm C.

Godmorgon!

Jag kom hem för inte så längesen från ett besök på Vårdcentralen. Har gått och haft lock i ena örat i två veckor men nu är det borta. Nu slipper jag skrika när jag pratar och låta famliljen och vännerna prata med mig vid min högra sida.
Snart ska jag börja göra mig iordning för skolan, idag står "Marknadsföringens grunder" på schemat och efteråt ska jag samlas med gruppen för att prata om våran kommande redovisning om ett valfritt modeföretag.

Måndagen är här och ny vecka väntar, varmare än någonsin om jag får bestämma. Sköt om er så hörs vi senare! Puss!

Vilken gårddag!

Hej!

Hur mår ni idag? Jag är helt sliten från gårddagens fest och utgång här i Sthlm. Jag åkte hit igår tillsammans med några vänner för att förfesta på hotel Rival och sedan dra en utgång på Berns.. Just nu befinner jag mig fortfarande här men ikväll när jag kommer hem, berättar jag mer och visar lite bilder från kvällen.
Hoppas att ni hade det lika trevligt som vi hade det :) Ska fortsätta umgås med min man nu, vi hörs senare. Puss!

Tack för igår!

Hej igen!

Nu är jag tillbaka i stan igen efter gårddagens förfest och utgång med några vänner. Egentligen hade jag ingenting planerat till denna helg, det såg först ut att bli en myshelg hemma med familjen och A men under fredagskvällen bestämdes det en förfest på Hotell Rival och sedan utgång på Berns som skedde igår med Kystan och Linn.

Jag hade inga som helst förväntningar inför detta, det skulle bara bli kul och komma ut lite efter den hårda tentaperioden som jag nyligen har gått igenom och jag hade rätt, det blev en lyckad kväll med gammalt och nytt folk i kombination med sprit, skratt och bra musik. 
Utgången med tjejerna (killarna hade bokat in Ingrosso för kvällen) var riktigt rolig framför allt mot slutet när vi stod och skrattade åt allt möjligt konstigt folk. Vissa klär sig så ...konstigt och skumt ibland. :)  

Mot kvällens slut tog jag min väska och åkte till A där kvällen slutade tidigt på morgonen efter att ha sett UFCs livematcher. Det kanske inte är det första man vill titta på efter en kväll ute på klubben men ibland får man offra sig för sin man, ♥.

Hoppas att ni hade en trevlig lördag, här är lite bilder. Puss!

                                    
                                   
                     
                     
                     
                     
                     


Kol-vadå?

I torsdagskväll mötte jag upp min man på stan här för att umgås lite. Vi gjorde fruktsallad och myste framför tv:n och igår när vi vaknade och diskuterade vad som skulle hittas på, föreslog jag (efter en diskussion om staden som han påbörjade) om vi inte skulle besöka Västerås i några timmar och se oss omkring.
 
Vi hade tjugo minuter på oss att fixa oss innan bussen och tåget skulle ta oss ditåt och det blev en imuplsresa dit. Resvägen gick ju åt helvete, som vanligt, med att dörrarna på tåget inte gick att stänga och vi blev ståendes i Kolbäck en längre tid innan vi kom iväg. Kolbäck är alltså ...ja, vad är det för något? Stad? By? Industriområde?

Det finns så många "skumma" områden som ligger i samma riktning som de lite större städerna och detta var ett av de. Väl framme, strosade vi runt ett tag, käkade och gick på bio. Vi såg "The Fighter", som hade premiär förra veckan och som har fått Oscar. Den var helt OK det är nog mest en grabbfilm men gillade vissa saker med den.

Kvällen slutade hemma i stan framför tv:n och snacks, fredagsmys helt enkelt. ♥

                
                                                                              ♥

Jag försvann för ett tag.

God kväll allihoppa!

Jag ska berätta om dagens resa i ett senare inlägg, tänkte bara säga att jag fick tillbaka internet hemma idag. Efter några år som Teliakund har vi nu bytt tillbaka till Com Hem. Anledningen till varför vi bytte i första hand, har jag än idag inte fått någon förklaring på, (det var inga särskilda fel på Com Hem) men min mor kan ibland hoppa på telefonförsäljningserbjudanden och det var väll därför som vi bytte. Telia suger och det känns skönt att mamma också har insett det nu.

Vi fick hem modemet redan idag (skulle kommit nästa vecka) och jag lyckades följa intstruktionsboken till pricka och fixa internet på datorn. Jag fattar inte hur jag gjorde det, det brukar alltid gå fel fast jag följer alla steg men nu är jag uppkopplad och glad.

Igår började första föreläsningen i den nya delkursen, "Mode, konsumtion och marknadsföring" med Jacob (vår programansvarige) som föreläsare. Han är en underbart rolig och öppen lärare, man får alltid skratta under hans föreläsningar när han ska förklara något eller ge exempel (oväntade sådana) om något.
Han klär sig och ser väldigt bra ut också och det är jag inte ensam om att tycka. Tro mig, vi är ett gäng i klassen som längtar till hans föreläsningar eller som Irina så roligt skrev: "Den skyldige till varför jag inte längre antecknar på föreläsningarna". Hahaha ♥

Ni får inte tro något perverst om oss nu, haha.. Det är ju bra att han lockar oss till hans lektioner och får oss att längta. I nästa inlägg berättar jag om dagens händelser med min man, puss på er!

                
                Bild tagen från Irinas Fb.

Bokar in Australien..

Hejsan!

Det har varit något fel med inloggningen här på blogg.se hela dagen och inte förrän nu är det fixat och därför har jag inte kunnat uppdatera. Idag var jag ledig från skolan, den nya kursen börjar inte förrän imorgon så jag passade på att sova ut imorse. Nu är jag utvilad och redo för en promenad i vårvädret snart (det ser verkligen ut som om våren är på väg till oss nu).

Jag samtalade med pappa igår och jag saknar de alla därnere så mycket. Ibland önskar man att man bodde en buss/tågsträcka till Melbourne så att man kunde åka dit över en helg eller par dagar. Vilken dröm det hade varit.
Som det ser ut nu i dagsläget åker jag tillbaka dit i slutet på året eller i början på nästa år i några månader :) Ett till lillebror är på väg till världen och självklart måste jag dit och iaktta den nya skapelsen. Från en har jag nu tre småbröder med mig, en tjejen av syskonen som det första barnet :) 

                            7 månader sedan jag höll i honom har min lillebror växt
                                         och blivit ännu sötare och ännu större. ♥
                 
                 
                  
                  

Tenta avverkad.

Heej!

Jag är tillbaka här igen efter att ha varit och skrivit salstentan om "Modets roll kring Fransk och Italiensk kultur och litteratur" och vilken otursmorgon jag var med, som vanligt.
Under helgen bad min kära mor och pojkvän att kolla upp det kommande vädret för denna veckan, ifall snön planerade att komma tillbaka. Snö kombinerat med tågresor vet vi alla vid det här laget att det inte går hem och jag vill ju inte komma försent till ännu en tenta.

Mitt 07:17-tåg rullade iväg i tid MEN precis innan vi når Södertäljes plattform, står vi fast i 24 minuter för att tåget framför oss har något fel och det bildas köbildning av tåghelveten OCH JAG KOM FÖRSENT ÄNNU EN GÅNG!
Jag mötte upp Antonella på stationen och vi fick (bokstavligt talat) springa till tunnelbanan-skolan och in i salen.

Jag fattar inte varför sånt här ALLTID ska hända mig, det vilar någon förbannelse över mig de dagar jag verkligen måste passa tider :/ Nog om det, "hetsplugget-inför-en-tenta" är över för ett tag och jag andas ut och känner mig fri.
Vad ska jag hitta på nu när jag har så mycket tid över? Vad ska jag lägga all fri-tid på? Solen är här och det är en underbart fantastisk början att ta del av.. så det gör jag.

Puss!

                                    Min bakdörr för tillfället, snart åker allt slit bort!
                     
                    

                                                                       Dagens..
                              
                              

Zzz!

Godmorgon!

Jag är uppe väldigt tidigt idag, överdrivet tidigt om jag får bestämma. En ny vecka är här och idag har jag hela dagen på mig att läsa - repetera - läsa - repetera, (aah, ni fattar rutinen) för imorgon gäller det! Imorgon kl. 09:00 skriver jag den gigantiska (och sjukt jobbiga) salstentan tillsammans med klassen.

Igår satt jag med böckerna hela dagen och rörde mig inte en millimeter utanför yttedörren men idag måste jag ut en sväng och få lite frisk luft innan jag kollapsar här hemma på grund av syrebrist.
Hoppas att alla har haft en underbar helg och att denna dag inte blir alltför jobbig i skolan/på jobbet.

Imorgon kommer denna blogg att prioriteras mer än tidigare, det vet ni men tills dess får ni ta hand om er. Puss!

JA!

TIDSINTÄLLT INLÄGG!

SVERIGEEEE,
VAD DUKTIGA NI ÄR som röstade fram en rättvis och BRA låt till Eurovision Song Contest 2011. Jag hejade på Eric Saade och Danny och det har stått mellan de två grabbarna hela tiden, det är bevisat. De både hade riktigt bra fartfyllda låtar som har väldigt lätta texter som man kommer ihåg men också att de är väldigt högt i tempo och man går igång på de väldigt snabbt. Det är precis så en låt ska vara i Melodifestivalen, enkelt och fartfyllt.

Nu fortsätter jag med plugget igen, ville bara komma in hit och skriva av mig lite från tävlingen,
tyckte ni också att rätt låt vann?

Popular som han är/blev får vi nu heja massor på Saade senare i Tyskland. Ha en fortsatt trevlig lördag nu, puss!

                

Nu kör vi!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Nu börjar finalen av Melodifestivalen och gillar man musik tycker jag att man, oavsett om man gillar programmet eller inte, kan se det.. Man vill ju ändå se hur svenska folket röstar fram den svenska representanten till Eurovision Song Contest 2011, spännande!

Eftersom inte min favoriter kom med i år så tror att det står mellan Eric Saade och Danny och som för övrigt har rätt bra låtar. Jag får se hur mycket jag kan se av programmet, har fortfarande en del kvar med skolböckerna men ni får heja åt mig.. :) 

Puss! 

Godmorgon!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Jag har hunnit med en dusch, promenad och inhandling av energidrycker under morgonen - frukosten väntar nu innan jag sätter igång med tentaplugget. Jag har en tajt deadline idag och den vill jag gärna få avklarad så det är bäst jag går med detsamma.

Idag har jag ingen tid att förlora, alla sekunder, minutrar, timmar är dyrbar tid för mig. Ha en underbar lördag så hörs vi ikväll ♥ 

                 

Konst.

För tillfället sitter jag med tentaplugget och tokskriver som en galning för att hinna med mina deadlines till de resterande dagarna. Dock kommer ett tidsinställt inlägg där jag vill ge konstnären/textildesignern/scenografen (kan ha missat någon titel) Sonia Delaunay lite utrymme.
Hon försvann inte för så jättelänge sedan (-79) och ingår i den kommande tentan och jag tackar för all information jag har fått om designkonstnären. Hennes målningar är u-u-u-nderbaaara som är to-die-for att ha i hemindredningen.

Hennes stil är väldigt futuristisk med starka kontraster, vågade mönster framför allt geometriska i starka färger. Hon såg sitt designyrke som en befrielse och utveckling till konsten och det var väll på den vägen hon kom in i designyrket. Här är lite konstverk gjorde av henne själv.

Visst är de underbara? 

                 

                
                 

Modejournalist.

Hejsan allihoppa.

Igår var jag igång med saker hela dagen och hann inte med att komma in hit och uppdatera. Vi hade ännu en föreläsning i skolan och denna gång kallade en lärare och föredetta moderedaktör sin föreläsning för "Modejournalistik".
Föreläsningen vad jätteintressant (men en aning utmattande eftersom vi aldrig fick en kort paus att vila handen från allt antecknande) och hon lärde oss bl a om vilka personer som arbetar med en tidning, hur en tidning blir till, hur redaktörerna och art directorn tänkker när de ska göra ett omslag för ett nummer och så gav hon oss massor mer råd och tips om hur man blir en modejournalist.

Efter skolan åkte vi hemåt och satte igång med tentaplugget och nu är det inte många dagar tills vi sitter där och skriver den. Igår fick vi också tillbaka vårat arbete vi lämnade in för ca två veckor sedan (tydligen utgjorde den 50% av den kommande tentamen) och jag klarade den.
Uppgiften var inte jättestor utan det var mer för att se om vi hade förstått det läraren hade gått igenom men det känns extra bra att ha klarat den. 
Hon vill bara studenternas eget bästa och är därför hård för vår skull, för att vi ska förstå och lära oss bättre. Älskar hennes föreläsningar, hon ligger i toppen bland favoritlärarna.

Nu har jag setat med böckerna i flera timmar efter att A åkte tillbaka hem.. Idag går plugget en aning bättre och det kan ha att göra med att mitt koffeinintag har ökat, energidrycker är det som gäller tills på tisdag!
Nu måste jag fortsätta, vi hörs imorgon. Puss!

Internetshopping.

Igår fick jag hem två plagg som jag hade klickat hem men var alltför upptagen med tentaplugget för att hinna visa er de och gör det därför nu! Funderar starkt på att lämna tillbaka den gröna toppen, den var alldeles för kort..
Om inte någon av er vill ha den? Den var på slutrean och gav 120:- för den. Hojta till om ni är intresserade :)

                 
                               
                  
                    
                  

Vårväder, ja tack!

Hej!

Vilket hääärligt solväder Sverige bjuder på idag, dunjackan är dumpad nu för ett par månader och istället åkte en tunnare kappa på imorse när jag promenerade mot stan.
Idag hade jag skola så jag mötte upp Antonella vid tågstationen för att åka och ha föreläsning om "En annan modernism: mode, konst och scen under tidigt 1900-talet i Frankrike och Italien". Efter föreläsningen åkte jag förbi min mans jobb och hälsade på innan jag for hemåt.

Nu stannar jag innanför ytterdörren för resten av kvällen, tentaplugget drar igång så fort min älskade mor har kommit tillbaka med semlor till familjen, det är tydligen fettisdagen idag.
I ett senare inlägg visar jag två av mina tre senaste inköp för er, ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart igen, ♥.

                      I dagens outfit bär jag mina nya Dr.Martens kopior, love them!
                
                

Abigail.

Igår stylade jag Abigail (modellen hete så på hemsidan, namnen är inget jag hittar på) i en sommaroutfit till i år. Snygg och stilren blev hon och längst ned har nu inköpslistan: 

           Hatten sitter väldigt konstigt på denna bild, måste ha blivit något fel på sidan.
               
               

                                                                Hatt /Hattbaren
                                                                Pälsen /Rützou
                                                               BH /One Teaspoon
                                                          Body /Jean Paul Gaultier
                                                                 Shorts /Vintage
                                                            Klackar /Karen Millen
                                                           Handväska /Sandqvist
                                                                         Ipone 4

Jean Paul Gaultier.

WOOW! Jag blev helt kär i bodyn jag har med i stylingen ovan från världsdesignen Jean-Paul Gaultier. Är det inte en helt underbar detalj? Jag dööör!
Man kan verkligen ha den till de flesta sommarplaggen, ex: kjol, långkjol, shorts, bikini och bära korta toppar, t-shirts, axelbandslösa bh:ar!!! HETT, HETT, HETT.

Här är bara hans body på modellen Abigail för att visa hur hela ser ut, (man bör nog inte gå ut med endast den på sig).

                

My bad.

Hela söndagen har gått och inte förrän nu märker jag att jag har glömt att publicera ett tidsinställt inlägg tidigare för er. My bad, sorry.. I nästa inlägg får ni det.

Jag har inte gått ut på hela dagen idag och det har pinat mig, beh-höv-ver verkligen lite FRISK LUFT men skolböckerna fick ta upp all min tid, nämligen sju timmars skrivande och lagon till Solsidan kastade jag in handduken för ikväll.
Imorgon går jag upp tidigt och fortsätter i samma spår, jag SKA klara den!

                    Apropå Solsidan, dök solen upp idag och temperaturen steg
                                            till +10 grader. Jag ser framsteg.
                            

Dålig underhållning!


Jag hörde om gårddagens tävling från Melodifestivalen. Att SVT alltid ska tabba sig hela tiden och aldrig kan leverera en bra och rättvis kväll. Det var något fel på rösträkningen igår, folk röstade på sin favorit men istället fick den andra artisten röster. "De hade skrivit fel nummer".

Jag vill inte göra någon stor sak av detta men förstår verkligen inte hur Sverige röstar nu för tiden, vem tror helt ärligt att en lugn gammaldags jazzinspirerad låt sjungen på svenska ska vinna över alla andra låtar och representera Sverige sen? Vad hände med alla bra låtar som var med? De ville vi tydligen inte ha :(
Detta säger ju sig självt, Sverige är kassa på att ta fram en bra artist som ska reperesentera oss.


....word!

Melo#

TIDINSTÄLLT INLÄGG!

Ikväll hejar jag på att Loreen och Linda Pritchard ska gå vidare till finalen i Melodifestivalen. Jag vet inte om jag kan se det ikväll, befinner mig nämligen mitt uppe i att pratar ihop mig med tjejerna om det blir en utgång ikväll men jag ska hålla tummarna för de.
Jag är tydligen inte den enda som vill att de ska gå vidare, har hört och sett att det står mellan de två.

Lycka till och ha en trevlig kväll. ♥ 


                  
                

Countdown, 10 days!

Hej!

Jag uppdaterade aldrig något för er igår men ni förstår säkert anledningen bakom det hela. Idag är det 10 dagar kvar tills jag och cirka 180 klasskompisar sitter och skriver salstenta om "Modets roll i fransk och italiensk litteratur och kultur".

Nu kommer bloggtorkan med andra ord vara skyhög härinne men det är det värt. Jag väljer hellre att sitta med kurslitteraturen från och med nu fram tills då så jag att kan klara 15hp kursen och slippa göra om den än att kanske komma in hit lite oftare..
Självklart kommer jag blogga men det blir mer tidsinställda inlägg tills tentaperioden är över.

Ikväll tar jag dock en paus från plugget och kör på en utgång. Gud, sist jag var ute här i stan var nog förra året på juldagen. Det är inget jag skäms över, man missar direkt inte något här i Eskilstuna.

Nu måste jag sätta igång, vi hörs lite senare ikväll ♥   
      
                 
                 


Möter upp A nu!

Hej!

Jag vaknade för inte så längesen men har bråttom iväg nu, ska nämligen ner på stan och fika med Alexandra som är hemma i några dagar. Solen är häääär och jag hoppas att jag kan gå ut i skinnjacka idag (som jag gjorde igår).
Under eftermiddagen sätter jag igång med råplugget inför den enormt stora tentan om "Modets roll i franskt och italienskt litteratur och kultur". Jag vill så gärna klara den, dels för att det är en 15 hp kurs men också för att, om jag gör det, så jag har snappat upp det viktigaste och det mesta av Frankrike och Italiens modehistoria.

Nu måste jag skynda på lite, vi hörs lite senare ♥

                                                                Dagens outfit: 
                 
                 

Fikadags!

Hejsan allesammans!

Jag sade precis hejdå till min man som skulle iväg och jobba och snart ska jag börja göra mig iordning för att gå ner på stan och möta en vän över en fika.
Magen kurrar, måste få i mig något nu lite snabbt, vi hörs lite senare ♥


Uppdatering!
Hej.

Klev innanför dörren för ett tag sedan, vi skippade fikat och åt middag istället. Vi bestämde oss för att äta på Thai Classic, (som jag aldrig ätit på tidigare) och samtalade i timmar där vi satt och åt. Jag hade det så trevligt, det är alltid kul och umgås med vänner som man vet kommer finnas där för en och vi hann också med att planera lite inför våren/sommaren :)

Nu är jag supermätt och ska strax börja plugga lite, (försöker att inte inse hur mycket plugg som väntar på mig) så hörs vi inte lite senare förstår ni varför. Puss!

                                                                  Dagens outfit var: 
                    
                    
                     Trekvartsärmad kofta från H&M (jättegammal), blus från Bik bok
                      och byxor med mockadetaljer från Monki

Made in Italy.

Hello. 

aknade försent imorse, nämligen då jag skulle ha gått hemifrån mot tåget. Jag sprang runt som en tok här hemma och stressade med att packa ihop allt/klä på mig innan bussen åkte. Jag hann med tåget, sminknigen fick jag dock ta på tåget.

"Den italienska modeindustrin", stod på schemat idag (egentligen inte men två lärare hade bytt datum med varandra) där vi pratade om alla viktiga designers från bl a Italien såsom, Armani, Versace, Dolce&Gabbana, Gucci, Systrarna Fontana, Emilio Pucci, Prada, Valentino etc.

Igår kom min vän Alexandra hem från Rom, hon och hennes pojkvän tog också några dagar ledigt från skolan/jobbet för att se sig omkring i Italien. Vi pratade i timmar igår om hur de hade haft det, de hade sett exakt samma sevärdheter som oss, bott grannar med vårat hotell och ätit liknande mat.
När hon berättade om deras vistelse, kändes det som om jag upplevde det igen för jag visste ju exakt vart de hade varit när hon förklarade. Jag hade ju sett det själv tre veckor innan henne.

Det är så sjukt att vi bokade resorna samma dag (utan att vi själva visste om det) fast till olika datum, det var inte långt ifrån att vi spikade in en "dubbeldejt-romantisk-resa-till-rom". :)
Jag rekommenderar verkligen er att besöka Italien, framför allt Rom och precis som Alex sade till mig igår att Rom är en stad man bara ska promenera i, allting ligger nära en och man hittar väldigt snabbt till olika ställen efter någon timme.
Imorgon kommer hon hit till stan och hälsar på i några dagar! Längtaar tills vi ska hänga!

Jag var och inhandlade fler nitar till mina byxor efter skolan som jag ska sätta mig med nu och lite senare ikväll ska jag umgås med A. 
Vi hörs ikväll eller imorgon, puss!

                                         Lite bilder från min och As vistelse i Rom:
                   
                    
                  
                  

RSS 2.0