Färgklick!

                                        Collage from H&M by me, aminataamie.

 

Snart..

Jag har faktiskt helt glömt bort att jag inte har nämnt för er vilket land jag åker till nu i veckan men om en liten stund ska jag avslöja det för er..

Håll ut!

        Flygplanet som tog oss till Australien i somras.. Dit ska vi (tråkigt nog) inte.

Vi ska till..

Kära läsare, nu har ni väntat alldeles för länge på min kommande resa men NU! ska ni får veta vart vi bär av i veckan.

Det spekulerades om London, Madrid, Venedig, Milano, Paris eller bara köra på ett enkelt och smidigt resemål till Göteborg eftersom vi aldrig kom fram till något. Till slut så blev det Italien.

Jag och A åker till Rom nu på fredag för en liten weekend på tu man hand (säger man så?). Ingen av oss har varit till Italien tidigare och det var väll även därför vi valde det, så vi kan upptäcka något nytt tillsammans :)

Åh, jag längtar massor tills vi åker, vi har kollat upp vädret under tiden som vi kommer vara där och det sträcker sig uppemot 12-14 PLUSGRADER!
Jag skrek till när jag såg små solar och temperaturerna visas, så många plusgrader har jag inte varit med om på länge och därför tror jag att det kommer vara som sommar.

Jag inbillar mig att jag kommer kunna gå runt i tunna kläder, brillor och glass i handen utan att frysa. Sjukt, jag vet.
Jag hoppas att solen steker på och alla människor syns till på uteserveringar eller liknande.. Åh, det skulle vara min högst önskan!

                                    Det är bl a här vi kommer vara/tas oss till:

Hej Sture!

God kväll!

Gårddagen slutade sjukt roligt, vi skippade Streetstar efter massor med "kanske'n och istället festade jag med några vänner i Sthlm och mötte sedan upp min man och hans gäng nere på stan.
Jag har ju alltid otur i något, även denna gång med att min mobil dog precis när jag kommit fram till Stockholm vilket gjorde mig okontaktbar hela natten och kunde därför inte få tag på resten av tjejerna som vi skulla möta upp. Typiskt.

Vi var på Sturecompaniet, kön var oändlig men efter tjugofem minuter lyckades vakten flytta på kömassa och släppa förbi mig in till de andra, vi missade helt och hållet kassörskan och id-kontrollanten som stod mitt i trappuppgången och ledde till att vi inte betalade något.
Bra koll på de, tack Sture :)

Jag hade aldrig varit där tidigare och gud var roligt vi hade det tillsammans! Det var massvis med folk, för mycket om jag ska erkänna så man inte kunde röra på sig, man kunde nästan ge upp danshoppet eftersom det inte fanns någon plats för sånt.

Jag fick massor med kommentarer igår om min outfit/utseenda av alla möjliga människor, tack så mycket för det :)

När vi kom hem någon gång efter 03-tiden, var jag inte alls trött utan rastlös och tittade på de två första avsnitten av Jersey Shore 3 och tvingade min man att vara uppe med mig.
Ni som inte har sett den nya säsongen och som gillar Snooki, Pauly D, Vinny och co, bör se asap!

Detta hann vi med innan mobilen dog: 
              
                   
               
                  
              
               
             



Streetstar 2011.

Idag är dagen här, Streetstar i Stockholm väntar! För er som inte vet vad det är, är det ett jättestort dansbattle som går en gång om året där olika dansare tävlar i olika dansstilar och battlar om titeln att vara den bästa.

Jag och dansvännerna var där för två år sedan och det var helt sinnes! Så sjukt mycket folk, massor med dans och sedan har de alltid en jättestor fest efteråt som slutar tidigt på morgonen.

Idag ska vi dit igen, inte för att dansa utan för att titta. Nog är vi dansare men det var ett tag sen vi tränade tillsammans till någonting så det är nog bäst att hålla sig på bänken.
Dansarna i Streetstar är inga nybörjare direkt :)

Efter det möter vi upp resten och drar en utgång i någon av de många klubbarna Stockholm har att erbjuda. Jag är sämst på uteställen där, vilka som är bra/dåliga, vilka man bör undvika, etc.. Men vi har några alternativ som lockar :)

Vi hörs igen innan jag åker, frukosten väntar NU! ♥ 

              

Paket!

Ett paket kom lastat till mig idag med..





min pälsskinnjacka! ♥

           Detta är mitt bästa mellandagsrea/rea-plagg för i år och blev min för 299:-
             
             
Bilderna är jättekonstiga, jag vet. Pälsen är tillplattad på grund av inplastningen i paketet.

Resan är bokad!

Hejsan!

Jag var för trött igår natt för att uppdatera härinne. Vi var i skolan och i Stockholm hela dagen igår för att ha vårat Seminarium om "Madame Bovary"-boken och sedan belönade jag och Antonella oss med en tur på stan och en matbit.
Jag är i Stockholm väldigt ofta men jag tror att det var igår som det var första gången på det här året då jag verkligen gick runt på stan och "var där". Det är duktigt för en impulshandlade kvinna :)

Seminariet gick bra och nu när jag är klar med den boken väntar en ny bok och ett nytt seminarium den 9/2. Fram tills dess har jag inga lektioner och jag har ju berättat om att jag planerade en liten resa i Europa - igår bokade vi biljetterna.

Vi satt verkligen hela kvällen och letade efter hotell, flyg, resemål, allt ni kan tänka er som man söker efter innan man beställer resan.
Det finns ju hur mycket som helst att leta efter och efter ett tag blir man rätt uttråkad och vill bara få det gjort. Nu är det det och nu kan min man och jag bara invänta datumet (nästa helg) och sedan är vi iväg!

Jag ska hålla ut lite till med vad vi slutligen bestämde oss för för land, tills dess kan ni väll gissa? :)
Ledtråd: Europa.

Balmain

Supersnyggt med halvt figursydda skinnjackor och markerade axlar.

S N Y G G T  BALMAIN!!

Klick`

Klickade precis hem en (min tredje) skinnjacka till våren/sommaren.. Nu får det räcka med vintern för 2010! Jag vill ha sommar nuuuu så jag kan springa ut med bara ben och öppna skor.

Här är en tjuvtitt på jackan, hoppas den sitter så bra som jag önskar :)

                                      

God kväll

                
Boken jag måste läsa igenom tar all min tid fast jag knappt hinner läsa något från den. I övermorgon ska den vara utläst och ett seminarie om den väntar.

Idag var jag i skolan och hade föreläsning om "Paris under omvandling" men vår kära (och hittills favoriten) lärare. Hon är så bra på att föreläsa om ämnet, alla sitter helt intresserade och lyssnar.

Efteråt, när jag vara tillbaka i stan igen mötte jag upp Shillan för ett tag och umgicks med henne.. Nu tvingas jag vara hemma i några timmar, för bokens skull. Senare ikväll kommer min man hitåt och vi ska bl a leta resor. 
 
Ja, vi ändrade oss.. Det blir nog inte London eller vi vill kolla runt om vi inte hittar något roligare ställe att dra till. Jag tror vi åker redan nästa vecka! Panik med så lite tid kvaaar!

Bråttom, bråttom!

Hej.

Jag ska strax sticka iväg för en fika med några vänner, har setat med "Madame Bovary"- boken nu i några timmar och läst.
Jag blir så sömnig av att läsa böcker på dagen, det är nästan så att jag vill lägga mig ner och sova efter några kapitel.. Perfekt sömnmedel för mig om jag inte kan sova om nätterna.

Imorgon har jag några timmar i hörsalen att åka och lyssna till och efter det blir det förmodligen lite shopping innan jag fortsätter med boken. På torsdag ska den nämligen vara utläst.

Under hela helgen har jag kollat upp resor till Europa och hittat en del, det lutar åt London men jag känner att jag vill kolla runt lite mer så jag inte missar världens bäst prisdeal till något annat land.

Har ni något bra förslag eller en bra resesida ni rekommenderar?
Gud vad klockan rinner iväg, nu måste jag springa! Vi hörs ikväll ♥

               

Resumé

Hej!

Söndagar må vara en seg dag, så kallad vilodag, men det är helt sjukt vad överdrivet segt och långsam denna söndag går! Jag får panikens panik när timmarna krymper förbi och när alla tusentals sysslor man trodde skulle ta upp hela dagen går på någon timme.

Inflyttningsfesten hos Danne och Gustav igår var jättetrevlig och mysig. Vi var runt 20-25 st inbjudna för att se slutresultatet på grabbarnas nya lya.. Stackars killar som jobbade till sent innan bara och kom därför sist in till deras egna fest.  

Det blev sent igår, klev innanför dörren vid 03.30-tiden och slocknade till ett godnattsamtal. Jag drack inte igår eftersom jag körde men jag känner mig överdrivet trött och hängig.. Det måste vara pga dagens dag, man har ju allmän ångest på söndagar.

Jag glömde bort och ta bilder igår men ska försöka få tag på några från annat håll :) Nu längtar jag massor till StreetStar 2011 med bl a dessa som sällskap.
              
              

Mot festen!

Nu sticker jag iväg på intflyttningsfest hos Danne! Alla är redan på plats och jag blir den siste in, som vanligt, på grund av en bok och lite andra skoluppgiter. 
Efter festen fortsätter jag kvällen med en annan person, på ett helt annat ställe.

              

Ha det så mysigt ikväll allihoppa, vi hörs mycket snart igen. ♥

So 90's

Det blev en sen kväll igår med tjejerna. Gamla minnen, uppdateringar och snacks höll oss uppe till efter midnatt. C visade mig ett vykort som jag hade skickat till henne när vi gick på grundskolan i Fröslunda. Jag var på semester till Gambia med familjen och skickade kort till tjejerna därifrån, såhär löd hennes kort: 

             

HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH! Jag skrattade så jag satte i halsen när jag läste raderna och det sjukaste är att jag inte minns detta kort. Jag visste inte att det existerade och så hade jag det i handen.
Kolla handstilen och lägg märke till alla frågor och uppdrag jag ber henne göra - under semestern.

Kortet är klipppt men..

Jag fick den bästa kommentaren över telefon om mitt tidigare inlägg. "Jag skrattade när jag läste din blogg förut. Varför ljuger du? :)"

Jag ljög inte, kortet klippte jag på riktigt men inte för att att jag ska sluta impulshandla kläder och smycken utan för att kortet inte fungerar längre.
I snart en månad har min kortremsa gjort sitt och jag har, på riktigt, känt mig handikappad när jag inte kunnat handla i vissa butiker, bett vänner och handla åt mig, överfört pengar till olika konton för att kunna få ut kontanter.

Det har faktiskt lett till att jag inte har kunnat impulshandla lite mycket eftersom jag nästan alltid har varit tvungen att ha någon med mig som kan "köpa ut" saker åt mig. Igår fick jag hem det nya kortet så nu är "back on track" igen :)

Nog om mitt lilla skämt, nu ska jag iväg och träffa lite vänner för fredagsmys, är riktigt godissugen så det ska jag iväg och inhandla först. 

Ha en underbar fredag! ♥

Aldrig mer.

Mitt nyårslöfte för i år var att dra ner på all impulsshopping jag alltid lyckas göra så jag kan ha mer pengar över till resor och nöjen.
Den enda lösningen jag hade var att klippa kortet.. 


                 

Oh, George.

Hejsan.

Vill ni veta en rolig sak jag gjorde imorse? Åkte gratis tåg till Stockholm vilket jag förtjänar (och resten av alla drabbade under vintern 2010) efter de tågkaos jag har varit med om i vintras.
Tåget var inställt, vilket inte är så ovanligt längre och då hann jag inte köpa ut någon biljett eftersom jag kom dit sent och ersättningsbussen väntade.

Vi kom visserligen försent till skolan några minuter pga av bussresan men varför ska jag klaga när jag inte betalade en endaste krona? :)

Föreläsningen var intressant, vi fortsätte att prata mer om Dandy och Dandyismen i Frankrike under första hälften av 1800-talet.
Ett seminarie tar upp några dagar nästa vecka och det betyder att alla ska läsa ut "Madame Bovary" av Gustave Flaubert.

Med andra ord slutar min paus från tentor och hemskrivningar här eftersom jag har en bok att hinna läsa ut till nästa torsdag.. Precis när man hade vant sig vid lite ledighet. 

Nu ska jag beställa hem lite kurslitteratur och produkter. Ikväll chillar jag en sista dag innan jag återgår till plugget igen.

                                                  George Brummel, en typiskt dandy.  
                  

SALT.

Jag var och vinkade av min man för en stund sen, han åkte tillbaka för jobb men vi ses om inte alltför länge igen. Jag kände mig lite som en mamma när jag vände mig om och tittade när bussen åkte: "Kommer han iväg nu?, Åker bussen eller?"

Han verkade ha känt samma sak om mig och tittade tillbaka och gjorde klartecken med att vinka.. Haha, vi är såna nördar ibland men jag älskar det.

Idag är jag ledig från skolan och det känns behöveligt, är riktigt seg och allmänt trött i kroppen. Kallt är det också.
Idag känner jag för att ta tag i saker som legat och väntat på att bli gjorda och det ska jag fixa nu fast i min egna takt. Inget stress idag.

Imorgon åker jag tillbaka till skolan igen för ännu en italiensk och fransk modelektion men innan jag börjar med något ska jag leta resor och hotell ute i Europa, det bestämdes att det blir en resa någon dag i Februari. Jag längtar massor till att få komma bort från Sverige i några dagar och se lite nya saker.

Angående filmvalet igår så blev det jag som fick bestämma film! Jag valde SALT med Angelina Jolie och den var rätt bra, väldigt mycket action kring henne. Hon är en riktig fighter i filmen!


                

Hi, my name is Kors. Michael Kors.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Jag hittade en grymt bra app till Iphone, Ipod touch & Ipad häromdagen om mode, i detta fall om årets modevisningar från olika designers.

Jag hann bara se Michael Kors Spring/Summer collection 2011 innan batterierna svek mig. Det gjorde ingenting för det Michael kommer att leverar i år är underbart vackert och hans kläder höll i sig i timmar inom mig. Jag blev inspererad och längtade genast till sommaren.

Hans kollektion förväntar sig säljas för en billion dollar, helt sinnes! En enligt style.com skrivs det att han också ska få sin egen tv-show! Michael, här har du din första tv-tittare.

Kollektionen är, enligt mig, väldigt enkel, klar och klassisk. Det behöver inte krånglas till hela tiden på kläder (hur sjukt snyggt det än är med att mixa&matcha) utan här passar verkligen uttrycket: "Less is more", perfekt in på desginerns kollektion. 

                 Här är några enstaka utdrag från Spring/Summer-kollektionen:
                                                              
                                

                                
                                
                               
                               
                                
                               
                               
                               

Ni som inte har sett den, klickar här! och låter erfå njutas av Michaels mästerverk. ♥

Italienskt och franskt, tack.


Jag kom precis hem från skolan, och terminens nya och tredje kurs för i år: "Modets roll i italiensk och fransk litteratur och kultur".

Det kändes både skönt och konstigt att sitta i hörsalen igen tillsammans med vännerna och de övriga i klassen efter ett julbreak på en månad.
Vi fick reda på att vi kommer ha en del att göra under Februari, jag som drömde om lite uppgiftsfria veckor framöver kan ju fortsätta drömma.

Dock verkar kursen vara riktigt instressant men också enormt stor, vi gick igenom lite idag efter introduktionen och vi har knappt tagit oss igenom 5% av den franska kulturen.

Nu ska jag fortsätta göra klart lite saker här hemma tills min man kommer på besök ikväll. Jag är sugen på att se någon film men det är omöjligt att välja en som båda gillar med den där killen. Vi har helt olika filmssmaker och det brukar oftast sluta med att en får som den vill.

Ikväll har jag bestämt att den personen ska vara jag.. :)

JAG.ÄR.FRI!


Vilken helvetesmorgon jag har varit med om, när jag trodde att min morgon skulle börja i lugn slutade det med tågförseningar och att jag blev sen till tentan.
Jag vet att många har det sagt det förut men JAG HATAR VERKLIGEN SJ!!!

Just idag, när jag har den sista tentan på ett tag. Just idag när jag ska åka ett tidigt tåg till Stockholm. Just idag var tågen tvungna att ställas in och skjutas upp till en ny tågtid så att jag inte hann till skolan i tid.

Jag sprang som en tok från tåget, tunnelbanan och ända fram till skoldörren i hopp om att vinna lite tid till tentaskrivningen. Tentan gick bra, det kändes rätt bra när jag klev ut från salen men jag ska inte säga alltför mycket.. Jag har oftast oturen på min sida så jag väntar nog på resultatet.

Det känns så skönt nu att min "18-dagars-intensiv-plugg-period" är över! JAG KAN INTE FATTA DET! Förstår ni vad det innebär? Min blogg kommer blomma framöver, jag kommer blomma och jag får äntligen umgås med familjen och vännerna igen utan att känna stress inför tentor.

Jag planerar även en miniresa till något land i Europa för det förtjänar jag stark så som jag har slitit för skolan.. 
Jag är kvar här i Stockholm i några timmar till men vi hörs lite senare ikväll.

Back to school.

                                                            Årets första skoloutfit:              
                
                
                
Blusen kommer från Gina Tricot, byxorna är från Monki. Kängorna kommer från Stadium (mina bästa vinterskor på länge, har inte halkat/snubblat, slirat någonting i vinter) och väskan är från H&M. Klockan är köpt i Australien.

My Love.

            Idag är det vår dag mitt hjärta. True romance, som Divari så fint skrev.

My man.

Min lillebror har blivit så stor, jag känner knappt igen honom längre.
Åå, jag saknar dig så mycket Jordan ♥ 

                                                   Juli 2010 (här kunde han inte gå själv): 
                   
                                                       December/Januari 2010-2011:
                  
                   

Frk.

Sov tre timmar inatt och nu mår jag skit. Mår verkligen skitdåligt och det har jag inte råd med. Har setat med plugget i tre timmar non-stop nu så det gick väll jämnt ut med sovtiden(?).

Jag kom hem sent igår (men det var inte därför som jag sov så lite) efter en myskväll hos Isa med Haddis, mycket snack, planering kring Streetstar 2011 och ett sent julklappsbyte. Det var så sköönt och bara få umgås lite med människor och slippa tonvis med böcker och anteckningar framför mitt ansikte.

Det var nästan så att jag glömde bort tentan, jag pluggade verkligen heeela dagen igår men så fort jag klev jag utanför dörren kände jag mig fri. Jag får tacka energidryckerna för det duktiga samarbetet.

Min tid är ute för nu och jag måste dra mig tillbaka. Idag känner jag verkligen hur mycker jag saknar mina bästa vänner, önskar att det var här hos mig nu Shillan, Sandra och Mahabad ♥


                                                  Tack Isa för julklappen! Love it. 
                 

Drar nu!

Hej!

Jag är klar med all plugg för idag efter att ha setat med det i 7h! Det är fredag och jag förtjänar lite ledigt efter fyra dagars intensivplugg. Snart kommer Haddis och Isa och hämtar mig för att sedan ha fredagsmys och ett sent julklappsbyte.

Jag ska verkligen bara koppla av nu med de och njuta av lite ledighet, det behöver jag verkligen få göra. Vi hörs igen lite senare inatt eller tidigt imorgonbitti innan jag går tillbaka till plugget. Tills dess får ni ha en underbar fredagskväll allihoppa :)

                                                         Så här ser jag ut ikväll:
                  
                 
                  Halsband med ringar i: H&M
                  Blus: Monki
                  Cykelbyxor: Gina Tricot
                  Strumpbyxor: H&M

Best of Lil Wayne

Kära läsare!

Ni vet min enormt STORA KÄRLEK till rapparen Lil Wayne? Good! Jag satt och tänkte på det alldeles nyss och ett sånt fan av honom som jag är borde jag väll ändå tillägna lite tid åt honom här på bloggen och dela med mig av mina favoritlåtar till er? 

Jag har så sjukt många favoritlåtar med honom men jag kan dela upp inläggen lite och plocka fram de minnesvärda. Jag tycker det är viktigt och ha någon förebild/artist/tv-profil som man beundrar eller ser upp till.

Det jag tycker om med Lil Wayne, är hans engagemang för musik, hans ovetande om vad andra tycker om honom, hans hårda arbete bakom alla album och låtar. Han gör allt för att få fram sitt budskap i sina texter och nå ut till de som tycker detsamma som honom. Och det gillar jag.
Att han är riktigt het är bara förnamnet :)

Gamla som nya, här har ni några: 














"Jag lever primitivt".

Jag var tvungen att komma till datorn för en pluggpaus. Sedan klockan 13:30 har jag setat i köket, i min ensamhet och skrivit. Jag klarar inte av när det blir alldeles för tyst här hemma, speciellt när jag var själv här tidigare.

Så nu laddar jag upp med lite fartfylld musik innan jag måste bege mig tillbaka. Jag kommer nog hinna klart med min deadline för idag och förhoppningsvis komma in med ett till inlägg för er.
Ni är så söta alla läsare när jag ser att ni finns härinne varje dag fast jag uppdaterar så sällan. Jag lovar, efter den 17/1 blir det ändring på bloggtorkan med massor av bilder, modetips etc.

Detta är en utav favoriterna. En aning gammal och sönderspelad låt för mig nu men älskar den så mycket: 
    
   

Soon people!

Idag är det fyra dagar kvar tills mitt 17-dagars skoljobb är över! Jag kan inte fatta att det gått så fort (eller det har det i för sig inte gjort) och det dröjer inte länge förrän nya skoluppgifter drar igång.
 
Jag märker verkligen hur ovan jag är med att plugga så här mycket, det var ju ändå ett tag sedan jag tog studenten och innan dess har jobb och resor hållit mig vid liv.

Det är väll bäst att jag fortsätter nu med detsamma så jag kanske får något ledigt i helgen. Två helger med bara plugg som sällskap är inte kul.

Vi hörs lite senare! ♥

C. Wester.

Matildas body från Carin Wester som jag valde till outfiten tidigare är sjukt snygg. Dock vet jag inte till vilka tillställningar den passar in, den är alldeles för naken till krogen, restaurangen, baren, till stan men kanske på stranden eller på en båt?

Vart tycker in att man kan bära den till?

Hi! My name is Jeffrey.

                   Picked by me. Styled by me. 
                   
                  
                   
                   Items in the look:
                   Coat by Ivana Helsinki
                   Necklace by Gina Tricot
                   Body by Carin Wester
                   Gloves by Imoni
                   Pantie by One Teaspoon (sparkle)
                   Pantie by Vintage
                   Tights by Vouge
                   Handbag by Rocio
                   Boots by Jeffrey Champbell

Big City Love.

  
 

Hatar SJ!


Bild från: Hayky.

Hej.

Jag och min man kom hem sent igår pga SJs, enligt de, smarta idé med att ställa in ett tåg och sedan tro att tågtiden efter ska räcka med ett korttåg. Hur dum får man vara? De har inte förstått att när man ställer in ett tåg är nästa tåg dubbelt så mycket med människor.
"Skyll på Reinfeldt, det är han som sitter i regeringen", säger en biljettkontuktör när hon försöker stänga dörren om ett fullt korttåg med människor. Hon bokstavligen klämde in passagerare när hon försökte låsa dörren.

Inte fan tror jag att Fredrik bestämde sig för att skicka ett korttåg efter ett inställt tåg. Hatar SJs system så enormt! Det gjorde att vi fick vänta i två timmar på tåget och sedan en timme tills vi kom fram hit.
ÅÅÅÅÅH! Blir så arg när jag tänker på det nu. 




JAG.ÄR.KLAR!

OMG!!..

Jag sitter i skolan och har precis skrivit klart båda min arbeten. Hemtentan och Filmanalysen ska in NU! Jag är så glad att det är över (förhoppningsvis) men måste erkänna att jag inte känner med helt nöjd med den ena. Hoppas verkligen den räcker till ett godkänt.

Min man är på väg hit nu, jag har varit utan min plånbok sedan nyårsnatten.. Slarviga jag glömde plånbok, skor, ipod touch och säkert något annat viktigt hemma hos honom..

Nu orkar inte jag inte skriva något mer, mina fingrar har hetsskrivit sedan 10:30 imorse så om det är något stavfel i detta korta inlägg får ni ursäkta.

Jag laddar upp med en bild senare under dagen på min outfit. ♥

Mm, Musse!

Jag dör nu, på riktigt alltså. Musse Hasselvall i Fångarna på Fortet, kan det bli bättre? Musse, en av de snyggaste männen i Sverige enligt moi. Han klär sig som ingen annan man och det finns det bevis på eftersom han vann tiiteln "Bäst klädda tv-profil 2008".

Min pojkvän får nog se upp sig för mig, kanske kommer jag tvinga på honom Musses klädstil? Haha, nej vad taskigt och osjälviskt.. Eller? ;) 


                               Här är vi år 2007, mer bilder med honom önskas :)
                         

Last day tomorrow.

Hej.

Kom precis hem från en vistelse hemma hos Linda tillsammans med Sanna och Maja. Vi hade planerat en återträff för lite mys, snack och en titt på Astrid som hunnit bli tre månader gammal.
Linda har blivit mamma och är så bra på det hon gör, för att inte tala om hur söt liten dotter hon har fött.
Sötaste ungen jag sett på länge..

Idag har planerat att bli klar med plugget - ikväll/inatt bara jag inte måste sitta med det imorgon också, då vill jag helst bara kunna finslipa på det.
Jag ska verkligen försöka med det och därför borde jag börja med detsamma, all tid är guld värt just nu.

Önska mig lycka till.
Vi hörs! ♥ 
                        Astrid för några månader sedan, bilden är snodd från Lindas blogg.
                                 

#&

Ooooj, vilken sömnlös natt jag var med om igår. Jag tror att jag lyckades slockna vid 03:30-tiden efter att en liten olycka hade slagit till. Jag råkade inte ut för någonting men jag mådde så dåligt över personen (nästa spyfärdig) som gjorde att jag inte kunde somna om.

Vilken tur att allting gick någorlunda bra igår. Usch, stackarn.. Idag lägger jag inte lika mycket tid åt plugget, ska ner mot stan strax och byta massor med julklappar åt mig/andra och sedan göra ett bankärende. Äntligen har jag anledningar till att ta mig utåt i världen och friska luften, får panik här hemma snart.

UPDATE!
Nu är jag tillbaka från stan, inte långt kvar tills jag ska iväg igen. Vilket kaos det är på vägarna, man kommer knappt fram med bilen. Under tiden jag var nere hann jag med och vara vittne för två lastbilar som satt fast i snön och som skapade oändliga bilköer.

Jag visade ju er mina två senaste ringar för några dagar sedan men hur kan jag ha glömt två andra som jag fick i julklapp av mamma? Dumt av mig. 

          Ringen med turkos kula och vingringen längst fram är julklappar från mor.
                                             Tack världens bästa mamma ♥
                
            

Drop your trees.

Hallå där!

Ni fattar vad som har hållitt mig upptagen hela dagen - ja, det är skolböckerna! Måste erkänna att trots min grymt stora lathet/seghet i kroppen idag gick det väldigt bra. Jag har fått en del nerskrivet och inprintat i huvudet så nu ska det bara fyllas på på frågorna.

Mor "kastade" ut julen tidigare idag. Jag led när jag såg allt mys försvinna, det är ju så fint med all dekoration och julgranen med ljus och glitter i. 
Nu börjar tre månader av depression och ångest för det är just vad årets tre första månader känns som. 
 
I år körde vi på en riktig julgran (för första gången) och det fick vi resultat på när den skulle kastas. Man kunde bokstavligen peta på en barrkvist och så föll allt barr ner på golvet.

Jag har verkligen världens flyt med plugget så jag tror att jag, självmant, beger mig tillbaka och skriver lite. Man får ju passa på... 

                 
                

More from '10/'11

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Jag lovade er om detta förut och här har ni lite fler bilder från nyårsfirandet i Stockholm. Jag och min pojkvän upptäckte de igår och kunde inte sluta skratta åt de. Det är ju alltid roligt och se sig själv på bilder man inte visste fanns för vi kommer helt ärligt inte ihåg att dessa togs :) 


               
               
                                                       Divari ser så nöjd ut, haha!
               
                
                 Korridorsfesten efter tolvslaget. Jag och Bora verkar inte banga, haha!
               

Jobba, jobba, jobba!

Min pojkvän lämnade mig precis och nu fortsätter jag med plugget igen. Idag kommer jag hålla på heeela kvällen/natten och imorgon (om jag har lyckats komma någonstans idag) träffar jag tjejerna lite.. Förutom min pojkvän idag har böckerna varit mitt enda sällskap sedan nyårsdagen. Och det är inte direkt sociala.

Vi hörs lite senare med fler bilder jag har lyckats fått tag på från nyårsfesten. ♥

My new babies.

Jag har fått två nya älsklingar till min ringsamling. Gissa om jag är glad :) 


     

    Tack världens bästa pojkvän för att jag bland annat fick dessa i julklapp av dig ♥
                     Jag ska krama sönder hans ansikte nu när han kommer hiiit!

Top 5 of maxi dresses.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

De kom i våras/somras och kommer att fortsätta synas på kvinnor i år också. Maxikjolarna/Maxiklänningarna är här för att stanna ett bra tag till och jag äääälskar de.
De, liksom byxdressen är en mycket smart investering som man kan matcha hela sin garderob med.

Här är mina fem favoriter (utan ordning) som för tillfället ligger uppe på REA. Strunta i all mellandagsrea nere på stan, det är HÄRINNE bland alla shoppingsajter som ni hittar godbitarna dvs de smarta köpen:

                                   1. Lace bandeau maxi dress/ 154,45 SEK
                           
                         2. Embellished waist maxi bandeau dress / 166,33 SEK 
                           
                               3. Embellished jersey maxi dress/ 213,86 SEK
                           
                                4. Lace kaftan sleeve maxi dress/ 320,79 SEK
                           
                                    5. Lace insert jersey maxi dress/ 308,91
                           

Film NU!

Fuck, fuck, FUCK! Jag har försovit mig och missat massor med pluggtid och straffar mig själv med att plugga ännu längre idag!

Nu tittar jag på filmen "Kocken, tjuven, hans fru och hennes älskare", som jag aldrig hann igår och sedan börjar skrivandet igen.

Lite senare idag kommer tidsinställt inlägg om klänningar :) Mhm, we love them dresses!

VS FS.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Jag satt helt mållös igår när jag tog min paus och tittade på showen. Varje år överraskar de en med nya, fantastiskt fina kollektioner och i år var inget undantag. Man vill ha allting änglarna har på sig, tänk att få möjligheten och få bära ett set från modevisningen? TÄNK!

Jag skulle, i princip, göra vad som helst för den möjligheten för det är verkligen en dröm (som jag säkerligen delar med många många unga tjejer/kvinnor runt om i världen) att få göra. 
Jag längtar redan tills nästa års modevisning!

                 Här är lite bilder från showen, Victoria Secret Fashion Show 2010:
              
               
              
              
               
              

En välförtjänt paus.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Nu har jag suttit och skrivit i flera timmar på hemtentan och lyckats komma någon vart. Jag måste erkänna att det började tufft imorse, jag sätter sån stor press på själv när det kommer till saker jag måste prioritera bra på. Jag får panik när det inte går som det ska eller när det inte blir som jag vill och blev jätteledsen och frustrerad tidigare..

Nu, i efterhand, när jag lyckades ta mig igenom nästan halva tentan kändes det bra att få ut allting. Det är tur att jag har fantasktiska människor runt omkring mig som kan stötta mig vid sådana situationer ♥

Jag ska ner och inhandla mat nu och ta min första matpaus från tentan men ikväll kl. 20:00 tar jag min stora paus framför tv:n och Victoria Secret Show!

Det kan inte bli en bättre paus/anledning att sträcka på sig än till just det programmet. Oooh, längtar tills jag en dag får bära ett underklädesset från det märket.
En dag, då ni :) 

                
                
               

#&

Det gick inget vidare igår när jag satte mig framför skolböckerna, inspirationen till att vilja bli klar fanns inte där och jag fick knappt något gjort.
Idag kände jag att, nu är det första veckan på det nya året, första måndagen på året och ett perfekt tillfälle för en bra rivstart på min pluggvecka.

Hittills har jag fått en del gjort men det är ingenting mot vad jag har kvar att göra. Igår natt började jag med ett inlägg om en sammanfattining av mitt 2010 men det tog alldeles för lång tid med bilder och text att jag sedan struntade i det..
Ni får gärna (själva) titta tillbaka på vad jag har haft för mig under året. Australien-resan hamnar högst upp på listan över saker jag kommer minnas och ta med mig från 2010.


Nu ska jag se en film som ingår i hemtentan (Kocken, tjuven, hans fru och hennes älskare) för att hitta svar till frågorna.
 
                               

Studymode ON.

Igår började det nya året och därmed slutar mitt "jullov" för i år. Från och med igår fram tills den 18/1 är det bara mat, sömn och skolböcker som gäller för mig. For real.
Mina pauser kommer minimeras till några minuter under min uppsatta pluggtider och nöje (umgås med vänner, hänga vid datorn, shoppa, ect) får jag utnyttja under mina planerade/bestämda dagar.

Jag ska vara hård mot mig själv nu för att jag lyckas med det så bra. Det är sjukt mycket analyskrivningar i det  som jag helst av allt vill slippa göra om efter kursens slut.

Som jag nämnde tidigare kommer bloggen inte prioriteras så högt upp under den här månaden, mycket tidsinställda inlägg kommer publiceras men det ska nog funka för det :)

Så.. Frukost NU! och plugg EFTER!


             

Vad fan hände?

Granskar man mina strumpbyxor från Nyårsafton kan man tro att jag varit med om världens händelser under natten. Med de skulle jag kunna ha levt på en konsert/festival i några dagar, varit i slagsmål eller blivit slagen.
Hur fan gick det till?

Jo, självklart orsakade mitt armband denna design under kvällens gång och stackars människor som såg mig gå runt sådär, de måste tro att det ingick i min styling..


              
                  
              
              
Såhär i efterhand kanske det ändå var bra att jag hade strumpbyxor på mig..
Hade nog gjort ganska ont annars.

NEW YEARS EVE '10-'11

ÅH, HER-RE-GUUID VILKEN NAJT!

Nyårsafton igår började med noll förväntningar och slutade hur underbart och roligt som helst. Jag ska försöka dra igenom kvällen väldigt kortfattat, ingen orkar läsa en uppsats om ett nyårsfirande dagen efter allt stå-hej.

Kvällen började med att jag tog mig till Stockholm där grabbarna väntade på mig hemma hos min man så vi kunde fördricka och tåga tillsammans tills Gustavs fest vid KTH.
På vägen till Gustav mötte vi upp Sandra som också var bjuden dit och skulle hänga med oss.
Festen höll till i en jättefin lägenhet i ett höghus på tjugo våningar (vi befann oss på våning 13) där de hade ordnat med champagne, fyrverkerier och en stor buffé av plockmat med allt man kan tänka sig.

Vi hade det riktigt trevligt med alla andra inbjudna och firade sedan in tolvslaget uppe på takterassen med hela höghusets hyresgäster. Det var FULLT med människor däruppe när vi klev ut och utsikten skulle jag kunna betala för. Heeeeela Stockholm stad hade vi under oss och alla raketer syntes från hela stan.

Vi hade planerat att spendera hela kvällen tillsammans där i höghuset men runt 02-tiden drog jag och grabbarna en impulsutgång på Berns som jag kunde ha hoppat över. Det var inte snålt med människor men musiken var inte den bästa när vi kom dit och det gör mycket för mig, speciellt på nyår när man vill maxa som aldrig tidigare.

Kvällen slutade allvarligt kallt och segt vid 05:26 hemma hos min man. Ååh, vad jag längtade efter hans säng efter att skorna hade dödat min fötter en hel natt.

Jag är mycket nöjd med mitt nyårsfirande och jag hoppas att min familj, mina vänner och alla andra därute hade en lika trevlig kväll. Nyårsafton börjar bli så överskattad så man ska nog sikta in sig på att spendera den med de man älskar.

TACK ALLA NÄRA OCH KÄRA FÖR ETT UNDERBART 2010.
NU VÄNTAR ETT NYTT ÅR MED HELA NYA UPPLEVELSER OCH FRAMGÅNGAR


NEW YEARS EVE IN PICS!

Nu har ni hört vad jag gjorde igår men här får ni det i bilder. Fler bilder kommer senare när jag har lyckats sno några från andra kameror. 

                 
                 
                 
                 
                
                
                 
                
                  
                
                 
                 
                
                 
                
                                             Mer bilder kommer senare!




RSS 2.0