New in!

Mitt senaste och hittills mest behövliga köp (med tanke påalla regniga dagar vädergudarna bjuder på). Ett par gummistövlar i precis den modell jag har letat efter! I månader har jag gått och tjatat till alla om ett par gummisar och i lördags hittade jag dessa snygga inne på Topshop. De ar superbekväma och to die for de kommande veckorna.

Dessa är olivfargade men jag köpte ett par svarta.
                                   

Free!

God kväll alla!
För tillfället befinner jag mig österut i Sverige och väntar in Mr som borde vara här strax. Hela dagen idag har jag gått och trott att det är tisdag och det kan ha att göra med att jag jobbade igår, söndag. Gissa om den här veckan kommer kännas konstig och oändlig..
På grund av att jag jobbade igår har jag en fridag i veckan, nämligen imorgon. Yeeey, det ska bli så skönt och inte bli väckt av väckarklockan imorgon, hoppas inte heller någon ringer och stör tidigt :)
Nu ska jag ta och äta något, är superhungrig. Vi hörs igen imorgon. Puss

Hemma hos mig

Västen jag tipsade er om förut ("Jag tipsar er", 8/8) köpte jag med mig hem från H&M i helgen. Jag älskar den och längtar tills jag får inviga den!
Dessutom fick jag den för 99 kronor billigare, härligt.

Wining and dining.

Godkväll!
Jag är tillbaka efter den trevliga middagen nere på stan. Vi blev kvar där i några timmar med alla möjliga sorters rätter och desserter. Några andra vänner kom dit strax efter oss och sällskapade och då blev vi ett ännu större gäng som hördes långt inne på restaurangen.
Jag är supermätt efter all god mat och nu ska jag lägga mig ner och se det senaste avsnittet av Jersey Shore Italia med Mr. Jag åkte hit till honom efter middagen för lite mer quality-time :) Imorgon shoppar jag här på stan med mamma som kommer upp med tåget. Hoppas jag hittar massor med fina höstkläder!
Godnatt, ha en fortsatt trevlig fredag. Puss

"hello, hello"

Along the big city walls
I walked for a while
looking for that face
I always recognise
hello hello
it’s been a while
ages ago
but your voice still feels

this it what they call
big city love
just play it by heart
‘cause I believe in true love
this is what they call big city love
play it by heart
though it’s a sad sad call
[Me & Simon; Laleh, Big city love.]










Dinner with friends.

Hejsan!

Hur mår ni allesammans? Det har varit några stressiga dagar för mig den här veckan. Varje dag efter jobbet har jag umgåtts med vännerna innan en del av de åker tillbaka till deras studieorter. Sommaren börjar verkligen ta slut nu (dock har vi fortfarande solen kvar) och nästa gång de kommer hem blir lagom till jul och nyår. Jag får lite panik när jag tänker på att vi har en iskall vinter framför oss nu, usch!
Idag var jag dock ledig från jobbet pga lite ärenden i Stockholm men nu befinner jag mig hemma i stan igen och väntar in kvällens middag. Vid kvällsnåret möter jag upp två vänner för lite mat och dryck. Känner jag mig själv rätt vet jag att jag kommer springa runt här den sista timmen och förmodligen glömma något jätteviktigt så det är nog bäst jag börjar nu!

Vi hörs lite senare ikväll, ha en mysig fredag! Puss




Young ladies.

Heej.

Jag ska strax gå och sova men innan det ska jag dra min tisdag lite kort. Idag slutade jag tidigt från H&M - skönt. Det var jättestressigt därinne på morgonen med att hinna skicka iväg alla kläder innan de fasta klockslagen var förbi. Solen sken när jag klev utanför dörren vid 14-tiden och arbetskläderna byttes ut mot ett vitt tunnt linne, ljusa jeans och svarta sandaler när jag skulle ner mot stan efteråt.
Jag har spenderat halva dagen med Kystan och Linn som jag inte hade sett på ett bra tag. Idag var det dock dags för ett kärt återseende och det märktes att vi hade mycket att tala om. En matbit och glass hann vi också med innan vi skiljdes åt.
Nu måste jag iväg, sängen väntar! Godnatt på er :)


Goda nyheter!

Godkväll bloggen.

Jag är supertrött efter veckans första arbetspass och ärenden efter jobbet. Konstigt nog hade jag ork att baka kärleksmums, de ska bara svalna innan provsmakningen kan börja!
Måndagar innebär en del ångest och trötthet eftersom det är dagen efter en ledig helg. Dock tror jag att jag var den gladaste på min avdelning imorse när min gruppledare lyckats boka in en arbetsintervju på ett nytt jobb i Stockholm åt mig! Jag blev alldeles till mig när hon bad mig följa med upp på kontoret för att tala med några andra chefer angående en passande tid åt mig. Det kan inte vara sant.

Nu får vi bara hoppas på att intervjun går som planerat och att de vill anställa mig! Håll gärna tummarna för mig, detta är verkligen någonting jag vill göra just nu men jag vågar inte ta ut segern i förväg ifall det inte blir som jag vill. Går allt som det ska jag berättar jag självklart mer om detta, nu ska det ätas kärleksmums! ♥


Dagens outfit!

Söndagsfikat var supertrevlig! Vi satt kvar på uteserveringen tills stängning och hann boka in en ny dag i veckan. Detta var vad jag vandrade jag runt med:



Halsband - Indiska
Linne - Weekday
Skärp - H&M
Maxikjol - H&M
Klocka - Australien

Söndagsfika!

Godmorgon på er.

Jag håller på och gör iordning en sen frukost som jag ska äta till något missat avsnitt. Jag utnyttjade verkligen söndagsmorgonen till att sova ut så mycket som möjligt eftersom den nästsista (kanske t om sista) arbetsveckan startar imorgon!
Om några timmar ska jag ner på stan och fika med två dansvänner från min gamla dangrupp. Vi är ursprungligen sju styckna i gruppen men alla har spritt ut sig i Sverige på grund av skola och jobb men jag hoppas alla är samlade till nästa "möte".

Tidigare idag lyckades jag klicka hem tre ursnygga klänningar från nelly.com så vi får hoppas att de sitter som jag har tänkt. Nu måste jag äta lite men vi hörs ikväll. Puss

Whiplash när vi var som bäst!



Middagen igår.

Hejsan!

Jag bytte om till myskläder alldeles nyss för idag känns det verkligen som en hemmakväll med massa onyttigheter då vädret inte bidrar med någon sol. Min man åkte tillbaka till storstaden för några minuter sedan, vi har haft det riktigt mysigt med shopping, mat och film tillsammans. Igår hade vi bokat bord inne på Akropolis, en jättegod och snygg restaurang här i stan. Restaurangen kryllade av gäster som åt och drack gott, skrattade och hade det trevligt. Jag och A beställde in två rätter var som höll oss mätta resten av kvällen.
Efteråt åkte vi hem och myste framför tvn med snacks, tända ljus och lite spel. Idag har vi hunnit med lite ärenden innan vi skiljdes åt.
Efter två dagar med regn har jag kommit till instinkt med att jag verkligen behöver ett par sköna gummistovlar. Det är en riktigt bra investering om man tänker på hur många dagar om året det regnar här i Sverige. Jag ska genast ut på nätet och leta, tipsa mig gärna om bra sidor!



Varmrätt - Plankstek med oxfilé.
Efterrätt - Italiensk glassbakelse med citronkräm och hallonspegel.

I will.

Hola!

Jag akte precis hem fran veckans sista arbetsdag, det ar fredag och en ledig helg vantar! Jag har planerat att ta det valdigt lugnt under mina ledigar dagar men samtidigt maste jag ta tag i en del "viktiga" saker. Alldeles strax m;ter jag upp min gast pa stan, vi ska aka och shoppa och sedan har jag bokat bord inne pa en restaurang nere pa stan. Mina arenden far vanta tills imorgon, idag ska jag belona mig sjalv med trevligt sallskap, god mat och sovmorgon imorgon.
Ses vi inte nere pa stan far ni ha en underbar fredag, har ar den senste laten fran min favorit.

Sa bra, sa bra! ♥

Partydags!

Om ett par få veckor ska jag på födelsedagsfest och har bestämt mig för att vara ute i god tid med att fixa min outfit. Jag brukar oftast springa runt på stan/klicka hem något i sista sekund och det är inte alltid kläderna sitter som man hade tänkt sig. Ett perfekt exempel på det är klänningen jag fick hemskickad igår som inte alls såg ut som på bilderna och inte heller fick jag på mig den trots att det var onsize!

Jag har hittat massor med snyggt inne på nelly.com och jag tackar mig själv för att jag är ute i god tid så jag hinner skicka hem de i omgångar och testa. Det är en enda stor djungel av fina klänningar därinne men jag letar efter en som passar för middag och utgång. Jag har ocksa begränsat mig till färgerna vit, beige eller blå - med vissa undantag.

Här är några alternativ som jag har att välha mellan, frågan är bara vilken man ska ha?
                                              

                                            

                                            

                                            

                                            

                                             



Busy woman writing...

Hejsan allesmamans!

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag gått och gjort mig OFFLINE från denna sida. Jag har haft en hel del att göra de senaste dagarna och inte hunnit in hit. Å andra sidan kanske det inte är kul för er och alltid behöva läsa om mitt jobb? Sommaren börjar nu närma sig sitt slut och jag har bara två veckor kvar på jobbet! Två ynka veckor är ingenting om jag skulle blicka tillbaka och ser hur många veckor jag har passaerat på H&M.
Det är lite blandade känslor kring det just nu och septembermånaden kommer innehålla mycket positiva men också negativa beslut/händelser.

Innan jag slutar jobbet har jag och en arbetskamrat bestämt att vi ska ut och bowla/äta med vår grupp. Alla verkar gilla vår idé då nästan alla har skrivit upp sig på intresselistan. Yeeey! Jag LOVAR och publicera ett kvällsinlägg för er, måste tyvärr hoppa in i duschen nu innan jag ska ut och käka med en vän.
Vi hörs ikväll! Puss

Oy, oy, oy!


Nu har jag vaknat till liv efter gårddagen ute med tjejerna. Mot kvällen igår promenerade jag över till Alexandra och Adriana för en uteservering/födelesdagsfirande för Linn som vi mötte upp på vägen ner till stan. Både Alexandra och Linn är hemma i några dagar innan de återvänder till skolan/jobbet så vi började första återseendet med uteservering/klubb.
Vi satte oss inne på Brasserie le Grand med drinkar och uppdateringar om det senaste alla har varit med om. Jag har sagt det förut men så fort jag umgås med mina vänner, oavsett om de bor kvar i stan eller inte, är allting precis som förr när vi gick i samma klass. Avståndet från våra städer påverkar inte vänskapen, och det är precis så det ska vara, ♥

Jag fick inte en enda bild på oss igår, glömde helt bort ta bilder men det är också det sista man tänker på när man inte har träffat sina vänner på länge. Nu ska jag äta en vääälidigt sen frukost och slå på något missat avsnitt. Ikväll blir det mys med systrarna.. Puss!


Old memories.

Jag har precis kommit hem från middagen hos morfar. Det är alltid lika kul och träffa honom, han är så glad och rar hela tiden. Maten var utsökt och jag åt av allting som stod på bordet. Efteråt tittade vi igenom lite gamla fotoalbum från barndomen och gud vad söta alla var när de var små.
Jag önskar man kunde vrida tillbaka tiden ibland och bara få vara liten och bekymmerslös, inte tänka på morgondagen eller inte ha några problem alls. Att bara få leva helt enkelt.

Hittade även dessa på mig bland högen och jag må säga att det har skett lite förändringar under åren. 
                     
                    
                    

You're bad!

Hej!

Tråkigt nog har jag återvänt tillbaka till min stad, önskar att tiden kunde gå lite saktare under mina lediga dagar. Jag har haft det jättemysigt med Mr, igår promenerade vi på stan, käkade och gick på bio. Vi impulsbokade två biljetter till Bad teacher med Cameron Diaz och Justin Timberlake. Filmen var faktiskt rätt bra och fick skratta en hel del åt den.

Mot kvällen åkte vi hemåt och slog på det senaste från Jersey Shore Italia! Jag antar att det finns flera därute som är lika fastklistrade som oss i det och ni som inte sett det gör det nu. Pronto! Hoppas bara inte att den här säsongen också kommer handla mest om Sam och Ronney, nej nej nej de får inte bli tillsammans igen.
Alldeles strax ska jag och familjen promenera till morfar för en middag tillsammans som han ställt till med. Jag älskar hans middagar som han alltid lagar och inte minst när vi var små och hela släkten i princip bodde i hans stora husvilla.
Nu måste vi gå, vi hörs ikväll! Puss

                                                                      Igår inne på bion.
                   
                   
Jackan är jag riktigt nöjd med, fick den för 75:- (!!!!!) från Monki.

Hola!

Hejsan alla!

Den här veckan har gått riktigt fort på jobbet, det chockerar mig att det redan är fredag och en ny helg väntar oss runt hörnet. Idag slutade jag dessutom tidigt från jobbet - aldrig fel på en fredag. Igårkväll mötte jag upp Haddis och Isa för lite asiatisk mat och tjejsnack innan Isa åkte iväg på sin solsemester.
Just nu befinner jag mig i Stockholm, jag har precis anlänt hit och tar några varv på stan innan jag möter upp Mr.
Kvällen är oplanerad och precis vad som helst kan hända. Vi hörs igen imorgon när jag har vaknat till liv!
Puss

                  

New in

Jag lyckades hinna med och impulshandla lite i Stockholm. Det är inte många gånger i sommar som jag har varit nere på stan och letat efter något snyggt på rean - har missat den totalt. Och nu när allting nästan är slut tror jag att det ska finnas något fint kvar till mig, haha!
Jag köpte i alla dessa två plagg - ett linne och ett par (kan komma att bli mina favoritbyxor) jeans.



Linne från Weekday, 60:-
Jeans från Zara, 299:-

Jag tipsar er!

Det märktes på jobbet imorse att det var måndag. Måndagar innebär mycket plock för oss, nya/reavaror ska ut till alla butiker i Sverige som leder till extra mycket personal och det gör att det blir trångt på jobbet. Sommaren är verkligen slut nu - om man tittar in i butikerna och likaså gäller det för H&M.
Här är fyra plagg som jag vill tipsa er om att investera i. Dessa är för mig, fyra favoriter som håller i höst, både färgmässigt och de olika materialen.

Ett par skinn/läderbyxor (äkta eller imitation) är riktigt hett just nu och passar till i princip allt! Det materialet kan både klä upp/ner dig beroende på accesoarer och andra plagg. Västen kommer alltid följa med i trenderna däremot förändras utseendet på den beroende på årstid och material. Denna passar perfekt till sensommarnätterna/höstens småkalla vindar med en skön halsduk alt. tunna fingervantar. Vi har sett den tunna transparanta blusen bärandes på folk hela sommaren nu och även denna följer med i höst och den här varma vinröda färgen är från höstens hetaste färgskala.
Höstskor finns det oändligt mycket av men ett par fransiga indianskor är ett måste! Ett par lätta och sköna skor att stoppa fötterna är väll vad alla önskar sig ha?


1. Pälsjeansjacka, 299 SEK  2. Fransskor, 199 SEK
3. Treggings, 199 SEK  4. Blus, 499 SEK

Helgen i Stockholm

Hej!

Jag var alldeles för trött efter tåg- och bussresan igår att jag inte orkade komma in hit och skriva. Min helg i Stockholm var riktigt mysig, vi hann med en hel del men allra bäst var självklart att få se min man igen som jag har saknat så mycket när han varit iväg på sin solsemester.
Jag berättade lite kort för er om vår fredag nere vid stranden/hamnen och sedan bowlingspelet inne på Heron City med två av våra vänner. I lördags förtjänade vi båda lite sovmorgon men vid lunchtiden åkte vi in mot stan och badade i något av de alla badhusen som finns där. Att bada inne eller ute, det var underbart och plaska runt, åka ruschkana etc.

Mot eftermiddagen promenerade vi till stan för en runda i butikerna, en middag och så gick vi förbi Pridefestivalen. Det var hur mycket människor som helst - inte helt oväntat eftersom det är Europas största prideståhej. Dock blev det jobbigt efter ett tag när vi knappt kom någonstans så vi satte oss vid vattnet istället och njöt av solen, varandra och ledigheten. Helgen fortsatte i samma lugna stil och jag kände verkligen hur jag behövde ta det lugnt en hel helg efter snart en hela sommar med bara jobb.




Strike!


Vi vaknade för en liten stund sedan, har svettats ihjäl mig inatt pga värmen utifrån. Igår när jag kom hit promenerade jag och A till Tantolunden med filt och snacks för att njuta av vädret och ledigheten. Det var redan massvis med människor där när vi kom som satt och förfestade inför kvällens Pride- utgångskväll, etc. Jag älskar verkligen sommaren när alla människor vistas ute dygnet runt och är glada. Tyvärr är det inte långt kvar tills vintern kommer så ta vara på den sista sommarmånaden - man vet aldrig när vi får se sol igen.

Mot kvällen åkte vi till Heron City med två av våra vänner för bowling och käk. Bowling måste vara en av de svårare "sporterna" att vinna på! Det tog mig en hel omgång att få in snitsen och till slut slå en strike - pinsamt, jag vet.
Nu tänker jag fortsätta ta vara på sommaren genom att gå ut och bada men först en snabb frukost. Vi hörs lite senare, imorgon åker vi förhoppningsvis på ett litet äventyr.
Puss

Mot helgens äventyr!

Hejsan bloggen!

Hoppas ni bra idag, det är fredag och jag har precis arbetat klart veckans sista arbetspass. Det är soligt och varmt ute, väskan är packad och snart sitter jag på ett tåg mot helgens äventyr. I helgen hittar ni mig i huvudstaden tillsammans med A och lite annat folk.
Jag har en del saker jag önskar hinna göra därborta de här dagarna så vi får bara hoppas att vi har vädret med oss till det.
Skriver här lite senare ikväll/inatt när jag får tid, nu måste jag mot tåget! Ha det så bra i helgen, puss.


Turkos.

Jag och Sandra hann med och impulshandla lite bikinidelar på rean igår. Turkos som är så hett, jag var bara tvungen att ha den färgen på badkläder. Nu önskar jag kunna använda dessa den här sommaren och som det ser ut nu kan det verkligen hända.


29:-/del på Gina tricot.

Tillbaka!

Min dator fungerar igen! Jag vet inte hur det gick till men jag är glad att ingenting har försvunnit från den och att jag slipper skriva utan åäö. Det betyder att fler inlägg om dagen kommer läggas ut så fort jag har skrivit klart denna. Det ser ut som att sommaren är tillbaka efter all regn- och åskväder, det var kokhett inne på jobbet idag pga solen som låg och stekte på taket. Det gjorde att arbetsdagen gick mycket segt till, det är nästan ett under att jag är hemma från den.

Mot kvällen idag åkte jag och mötte upp Sandra på stan. Vi tog med oss en filt, handlade mat och satte oss i Stadsparken vid vattnet. Det var så skönt och få njuta av sommarvädret för en gångs skull och bara snacka av oss. Imorgon slutar jag tidigt och har två möten och ett packning inbokat efter jobbet! På fredag åker jag iväg igen och därför packar jag resväskan. Jag önskar att det vore till Jönköping och tjejerna men detta är minst lika bra (berättar mer om det senare).
Nu måste jag fixa matlåda innan det är läggdags, vi hörs igen imorgon. Puss

Impuls!

Jag belonade mig sjalv efter snart en hel sommar pa H&M med lite shopping/impulsshopping forra veckan. Det tyckte jag att jag var vard och kanner jag mig sjalv ratt kommer det flera sadana dagar inom kort.

RSS 2.0