UNDERBARA JUL.

Min julafton var underbar. Jag njuter fortfarande av att vara hemma i Eskilstuna och att jag kan umgås med familjen och vännerna hur mycket jag vill. På julafton träffades hela släkten hos min moster för att fira dagen på ett sätt som förmodligen många andra familjer gör. Vi tittar på Kalle Anka, äter julmiddag, får besök av tomten, öppnar julklappar, spelar spel, och äter mer och mer sötsaker till alla i princip rullar hem. Åh vad jag älskar min familj och släkt ♥

Förutom julafton har jag umgåtts med vännerna och haft det kul tillsammans. Igår tittade vi in mellandagsrean som har börjat, det är sällan jag hittar något snyggt som jag verkligen har tjänat på att handla i mellandagarna. Det var hur mycket rea som helst (och därav fullt med människor) men det fanns ingenting som jag bara var tvungen att ha. Istället har jag klickat hem en ny plattång till ordinarie pris, haha. Det var mitt "fynd".
 
 
 
 
 
 

GOD JUL!

Ha en fantastisk Julafton allihoppaoch fira (för de som gör det) med människor som gör er glada och med mat som ni älskar. Det här året firar min släkt den här dagen hos min moster men innan det ska jag hinna plugga, äta julfrukost med familjen, se på julprogram, mysa och bara ha det trevligt. ♥
 

ESKILSTUNA!

Godmorgon! 
 
Vaknade för några minuter sedan, har jag tagit fram kurslitteraturen som jag tänkte sysselsätta mig med tills alla andra här hemma vaknar. Igår när jag ett pass på H&M hade jag aldrig i hela mitt liv varit med om något liknande förut. Säger inte att jag har världens tuffaste jobb men det var verkligen helt jävla gaaaalet med folk! Butiken såg ut som ett berg av klädhögar, galgar och kartonger och hela dagen undrade jag hur alla kunder och vi i personalen fick plats på tre våningar.
Efter jobbet sprang jag hem och packade en väska innan min lillebror kom och hämtade mig! Vi åkte sedan hem till min kära hemstad Eskilstuna! För tre veckor sedan lämnade jag den staden för gott (eller?) men nu gör jag mitt första återbesök där som "gäst". Mamma har hunnit göra om mitt rum till något hon kallar "walk-in-closet/träningsrum/kontor" och när jag klev in till mitt gamla flickrum insåg jag att det inte är mitt hem längre. Det var lite sorligt och se hur alla spår efter mig är borta, nästan som att jag aldrig har bott här överhuvudtaget. Alla möbler förutom sängen är kvar men efter att mamma har gjort om allt härinne känner jag knappt igen de längre. Däremot känns det helt underbart att få vara med familjen och vännerna igen och idag ska jag spendera dagen med mamma och julhandla inför imorgon!
Vi hörs ikväll igen när har jag massor av tid till skrivandet.
 
 

DET ÄR ÖVER NU.

Sitter och lyssnar på Alex & Sigges podcast under tiden som jag skriver här. Jag borde börja städa här hemma men känslan av att jag får ta ledigt från skolan idag och imorgon lockar mer just nu. Imorse gick jag, Malin och Marielle (mina fina grannar som också är mina klasskompisar) till skolan för att skriva tenta i Juridik i butik 1 med resten av klassen. Jag utnyttjade 4,5 h av 5 h och när jag klev ut från klassrummet efteråt kändes det rätt så bra. Även om jag känner att jag borde klara den tycker jag att det är bättre att vara halvt inställd på att det kanske inte går hela vägen. Jag skulle bli så ledsen om jag tror att det går bra och så visar det sig att det inte gör det.
Lite senare ikväll kommer tre klasskompisar över hit, vi ville utnyttja sista dagen tillsammans innan alla åker hem till sina hemorter över jul & nyår. Vi förtjänar verkligen lite snabbmat, snacks, dessert och andra onyttigheter.
 
Imorgon är jag helt ledig från skola och jobb (för första gången på väldigt länge) och tänker spendera den med Mr, packa, shoppa och bara ta det lugnt på kvällen. Snart gör jag mitt första besök till Eskilstuna sedan jag flyttade från staden och jag längtar verkligen hem till familjen och vännerna! Ha det så trevligt ikväll allihoppa! Puss 
 
 
 
 
 
 
 

HOME SWEET HOME.

Kom hem för ett tag sedan efter en hel helg på H&M. Jag är helt slut i kroppen och önskar inget hellre än att få krypa ner i sängen men skolböckerna väntar på mig. Nästa vecka har vi tenta i Juridik i butik 1 som jag inte alls har känt mig motiverad att plugga till. Det kan ha att göra med att vi får ha med mycket material (alla lagar och paragafer) in till tentan och då känns det inte som att jag kan läsa på så mycket. Dock har jag satt press på själv efter att jag klarade mina två första kurser (som jag skrev under samma vecka) så jag vill verkligen, för min egen skull, klara den här också! 
Snart kommer tre klasskompisar över hit som jag ska tentaplugga med resten av kvällen. Nästa vecka är det jul, vilket känns helt ofattbart! Varför känner jag att det borde vara oktober eller något nu istället? Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen för ett kort förmiddagspass sedan tänkte jag fortsätta sitta med böckerna hela dagen ut. Ta hand om er allihoppa och önska mig lycka till på torsdag!
 
 
 
 
Älskar den här bilden från lägenheten. Det är i soffan, framför tvn med tända ljus, snacks, dryck och med fint sällskap (den här kvällen var det Mr som myste med mig) som jag mår som bäst ♥ 

HELT MÅLLÖS!

Lade mig i soffan nyss efter en pluggdag med min bästa granne (som också är min klasskompis). Måste berätta om en sak jag var med om idag och som fick den här torsdagen att bli den bästa på hela året.

Imorse när Mr åkte iväg till jobbet passade jag på att sova lite till för att sedan gå upp och äta en sen frukost framför tv:n. Jag fortsatte dagen med att diska till spotify i bakgrunden och när jag står där och sjunger i min ensamhet börjar det banka och plinga på ytterdörren. Jag blev alldeles livrädd men valde att ändå smyga fram till dörren för att försöka få en klimt genom kikhålet på vem personen var som verkade ha så bråttom in. Det stod en man där med mörka kläder och när jag till slut öppnade dörren fick jag se att det var MIN LILLEBROR! 

Jag förstod ingenting, började genast skrika av glädje och kramade om honom hårt! Vi hann inte mer än att kliva in i lägenheten förrän det plingade på dörren igen. Sam såg lika förvånad ut som mig så jag gick och öppnade och därute stod MIN MAMMA! Det blev för mycket för mig då och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna mer. De lurade verkligen mig med en stor överraskning att komma hit utan att jag visste om det.  
När vi stod i hallen och pratade om hur de hade lyckats med det här, plingade det på dörren IGEN!! Jag förstod absolut ingenting och blev nästan rädd för vem det kunde vara för tredje gången! När jag öppnade dörren fick jag syn på MIN MORFAR! 
 
Det fanns inga ord kvar här utan jag stod bara och gapade, skrek, hoppade av lycka och kände mig maximalt överraskad! Min familj är verkligen mitt allt och jag är så lyckligt lottad över att ha dem i mitt liv. Dem hade med sig massor av saker som vi hade glömt kvar hemma sist och mat för att laga middag här tillsammans :) 
Min för/eftermiddag var helt underbar, jag gick runt och njöt av sällskapet och glömde bort allt annat som jag egentligen skulle ha gjort idag. 
När dem åkte hem senare på dagen, kändes det inte alls lika jobbigt att bli lämnad ensam här för nästa vecka åker jag hem och firar jul med alla nära och kära ♥
 
 
 
Som pricken över i:et visste Mr om det här heeeela tiden.
Det är ett under att jag inte lyckades lista ut det här.
 

EN VECKA I EN NY STAD.

Hej!
 
Idag har jag bott i den nya lägenheten i en vecka och det känns fortfarande lite konstigt för mig. Jag kan inte riktigt förstå att jag bor i en annan stad nu där jag inte har familjen och vännerna nära mig för det har jag alltid haft. Jag kunde inte ha fått en bättre planlösning på lägenheten, den ligger väldigt centralt och jag har gångavstånd till buss, skola och jobb. Självklart blev även inredningen här helt i min stil (måste hitta lite småsaker sen bara). 
Den här veckan har jag förutom flytten varit i skolan, pluggat och jobbat så att det redan har gått sju dagar känns overkligt. Tiden flyger tydligen iväg här också. Jag ska fortsätta och umgås med Mr nu framför tvn, imorgon lägger jag upp lite bilder på lägenheten :) 
 
 
 
 

HEJDÅ KÄRA HEMSTAD.

Det är kolsvart ute och jag är den enda som är vaken här hemma just nu. Igår var min sista dag här i Eskilstuna, jag kände inte av det förrän jag kom hem på kvällen och hade sagt "hejdå" till en av mina bästa vänner. Att säga hejdå till folk är något av det värsta jag vet, speciellt om det är jag som ska "iväg" eller "åka någonstans". Jag har bott i Eskilstuna i hela mitt liv, jag vet vart de flesta människorna bor här, jag känner väldigt många i staden och jag kan varenda kvarter utan och innantill. Idag ska jag lämna den här staden, alldeles ensam och bo i en helt främmande (just nu är den det) stad där jag känner fyra tjejer varav alla går i min klass.
Kommer jag att klara av det?
Dock vet jag att det här inte kommer förändra relationerna till familjen, vännerna eller min pojkvän alls. Jag kommer fortfarande ha alla nära mig och de kommer kunna hälsa på mig när som helst eftersom det är så lätt och ta sig till mig :) Det är ju faktiskt julafton snart och då är jag tillbaka i Eskilstuna igen och kan garantera att allt kommer kännas som vanligt. 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och äta lite frukost innan jag måste iväg och möta upp min moster nere på stan. Vi har massor att göra idag och först ut är att hämta släpet och min nyinköpta bäddsoffa från Mio. Jag ska försöka uppdatera här imorgon beroende på hur mycket vi har hunnit i den nya lägenheten så tills dess får ni ha en underbar helg och en härlig första advent (helt sjukt att det är december idag). PUSS
 
 
 
 
RSS 2.0