Monday.

Hello!

Äntligen är helgen över. Jag har inte hunnit sysslat med något annat än jobbet och därför har jag inte orkat uppdatera. Jag som hade så mycket inplanerat denna helgen. Karlstad, Hiphop-SM, utgångar men NEJ, mitt jobb krockade med allt och alla och jag fick stanna kvar här i stan. Riktigt surt måste jag säga.

Jag har inte ens hunnit umgås med Haba när hon har varit här, förutom i fredags. Hoppas jag hinner säga hejdå till henne idag innan hon åker tillbaka. I för sig ser jag henne hela kommande helgen i Sthlm men varför inte utnyttja tillfället nu när hon ändå är hemma :)

Idag är jag dock ledig vilket känns väldigt bra. Jag måste ner på stan senare och skriva ut lite papper och plugga en hel del.

Idag är det sista dagen på november-månad med. Tiden går så himla fort nu när det närmar sig jul och allt. Det känns som man har en viktig sak att göra i december ända fram till julafton. Jag har massor att ta tag i. Julklappsbyten (2 styckna), planeringer av julafton, juldagen och nyår, julklappshandling, utstyrslar, dekorationer osv. Listan fortsätter kan jag lova!
Hoppas att snön hinner komma i tid i år med.

Jag och mamma hade en diskussion förra veckan om när det är dags att säga "God Jul" till folk. När är det dags? Vet någon det? Jag kom fram till att man kunde börja säga det nu för det gör de ju redan på alla julreklamer på tv.

Nej nu borde jag kanske börja min dag med en stor frukost och sedan ta tag i mina ärenden.

Pussis

271109

Fredag idag och äntligen helg!
Äntligen är nog fel ord för mig att använda eftersom jag jobbar exakt varje dag! Idag, imorgon och på söndag hittar ni mig under dagtid på jobbet. Min morgon var dock väldigt fin eftersom jag vaknade upp med ett sällskap bredvid mig. Jag och A for mot stan under eftermiddagen för en lunch tillsammans innan han skulle åka hem igen. Jag mötte upp Sam lite senare för att göra små ärenden tillsammans och sällskapa lite sådär som syskon brukar göra.

Vid 17-tiden började jag, kanske månadens värsta arbetsdag. Den var värst just för att alla, verkligen alla, har fått pengar nu och spenderar det på skräpmat men också för att det är fredag och då "firar" man med att köpa hem mat till favoritprogrammet (Idol, Robinson eller vad folk nu tittar på).

Jag ljuger inte när jag säger att väntetiden sträckte sig mot 45 minuter och att det vart alldeles fullt i restaurangen. Det var kunder ända bort till ingången ett tag. Som pricken över i:et var vi en person mindre än vad vi ska vara, vilket gjorde att vi fick jobba ännu hårdare under stress för att få ut allt i tid.

Det var nog tack vare all mysig julbelysning i lokalen som gjorde mig lugn då och då under arbetsdagen. Kunderna var ju inte mycket till hjälp med deras blickar och kommentarer. Människor blir så aggresiva när de väntar på mat!

Jag fick ett samtal ifrån Haba efter jobbet och mötte henne vid stationen för sällskap hem och planering till helgen. Jag har saknat den plugghästen!

Nu ska jag hänga lite med mamma framför tv:n med snacks tills jag somnar.

Have fun tonight people. Dance for me.
xoxo from A.B

It's all about the tecnics.

Denna vecka har jag hunnit med att göra två impulsköp. Dessa köp var ändå nödvändiga så jag vill nog kalla de för "Ett-måste-köp".

I tisdags fick jag nog. Jag har hängt runt med en Samsung touchwiz senaste året och kände att det var dags för en förändring. Jag älskar verkligen den mobilen och rekommenderar den varmt till alla som vill ha en bra touch-mobil men eftersom jag har varit med den ett tag nu så vill jag byta. Min förändring gick från en 5.0 megapixel kamera till att införskaffa mig en 12.1 megapixel.

Ja, ni läser rätt jag köpte nya Sony Ericson Satio, den röda!!!!
Jag är otroligt nöjd med inköpet och med bra kontakter fick jag den även väldigt billigt. Jag tror att jag väckte min brors tankar om att också skaffa sig en ny mobil. Idag drog han med mig till Telenor och köpte sig en egen.

Mitt andra köp gjorde jag idag då jag bestämde mig för att köpa ett par nya skor. Det var egentligen inte de skorna jag var ute efter men de jag ville ha är slut ÖVERALLT och enda sättet att få sådana var att skicka efter de själv.
De orkar jag inte med så jag kollade in ett par andra ursnygga skor!

Nu får jag hålla igen med lönen tills nästa helg då jag spenderar helgen i Sthlm med mina älsklingar under fester och en konsert. 


Mitt köp                                                           Sams köp

Från 24/11

Hallå därute!

Jag fortsätter uppdatera direkt ifrån gårddagskvällen. Jag lyckades hålla mig uppe tills vi skulle börja åka mot Arlanda. Min bror, datorn, musik och socker fick mig att inte vilja sova. Under bilfärden somnade jag dock i ynka 20-25 minuter men kunde sedan inte sova längre än så. Jag roade Sandra via sms med att jag skulle försöka hamna i ett utav Sthlm-Arlanda-avsnitten och hon bad mig att INTE göra det. Jag är ganska säker på att de inte filmar under nattetid men det var ändå kul och få henne att tro att jag skulle kriga för några minuter i rampljuset.

När vi var framme och vi hade klivit in på flygplatsen fick jag och min lillebror syn på P-A som är med i serien. Det var väldigt oväntat och komiskt och när vi är övertrötta blev vi helt till oss och började driva om saken. "Kom så tar vi en autograf", "Nemen är det inte P-A" etc.

Planet var försenat mendet fick vi aldrig reda på utan det märkte vi senare när det stod på tavlan att: Banjul 03.35 ankom 04.35 istället. Lite efter 05-tiden klev mamma och moster ut med väskor och vagnar och det blev ett stort kramkalas. Så de såg ut! Heeelt bruna utav all stekande i solen!

Vi kom inte hem förrän vid 07.00 imorse och 08.30 skulle jag och S vara i Strängnäs för ett ärende. Jag har alltså inte sovit någonting sedan min tupplur i bilen.

När jag väl kommer hem vid halv 12-tiden och tänker att: Äntligen får jag sova så vaknar mamma och börjar genast planera dagen som tydligen gör mig inblandad. Jag fick alltså inte sova då heller utan det var bara att börja fixa sig och åka ner på stan med mamma, moster, lillebror och kusinbarn för en del ärenden. Vi gjorde sedan ett besök hos morfar för att äta och prata Gambia.

Kvällen har fortsatt i samma veva, besök hos min kusin, träff med Shillan osv.

Inte förrän nu, när klockan har blivit 19.15 är jag hemma och kan vila ut hur jag vill. Konstigt nog är jag inte så trött som jag egentligen borde vara med tanke på att jag inte sovit sedan 11.00 igår morse.

Nu ska jag leka lite med dagens impulsköp.

Pussis.

     

They're back.

Godafton people!

Hur har er dag varit? Min började med en utvilad och glad Amie som vaknade till Lady Gagas nya låt. Den är riktigt bra och hennes musik fångar min uppmärksamhet. För att inte tala om hennes kläder! Någon generös därute som vill sy lite åt mig? :)

Idag var jag ledig från jobbet vilket var behöveligt (om nu det finns ett ord som skrivs så), det fanns saker jag var tvungen att bocka av från "Dagens-att-göra-lista" så jag utnyttjade min lediga dag till detta. Jag var bl.a ner till resebyrån tidigare och tittade på priser och lämpliga datum för vår utlandsresa till daddy. Vi hittade en del och priset var dyrare än vad jag, själv, har hittat. Biljetten håller i 1 år vilket innebär att jag förmodligen stannar kvar när de andra åker hem efter två veckor.

Det är fortfarande inte bestämt än när vi åker eftersom alla måste kunna samma period. Vi håller på att jobba på det så snart vet vi förhoppningsvis när vi bär av!

Inatt landar mamma och moster i Sverige efter sina två varma solveckor i Gambia. Jag saknar de så mycket och har bestämt att jag ska följa med och hämta upp de på Arlanda. Jag vet bara inte vad jag ska sysselsätta mig med till 02.00. Har ni också svårt att hålla er uppe när ni vet att ni ska någonstans? Dessa veckor har jag inte gått och lagt mig förrän vid 01-02 men nu när jag vet att jag INTE får somna innan två så blir jag självklart sömnig.

Jag har dessutom lektion 08.30 imorgon och den lär jag ju inte komma upp till eftersom vi kommer tillbaka till stan vid 7 på morgonen.

Nej nu måste jag hålla mig på upptagen med något.

Sköt om er.
Bless.

     
          Mom and ugly me..

Saturday=Ways-day.

Go' kväll!

Nu är vi snart inne på natt-timmarna och jag drar min andra andra uppdatering för er. Idag har jag varit ledig från jobbet och gjort lite småsaker här hemma. Nu är det inte många dagar kvar tills mamma och moster kommer hem igen. I alla sms som de skickar till oss skriver de tydligt och klart; "Vi saknar er men vill inte komma hem till kalla Sverige" "Vi vill inte heeeem". Man märker vissa det är som har det bra :)

Jag och lillebror har börjat småstäda här hemma för att slippa göra allting sista dagen sen. Städningen tog mig dock halva dagen men det var det värt. Mot kvällen kom Isa, Haddis och Matilda över till mig för att samla ihop kvartetten över middag, snacks och tjejsnack i mängder!

Guuud vad längesen vi sågs och jag är glad att vi äntligen bestämde denna kväll. Vi hade uppdateringar kvar från i somras och då är det inte bra. Dock varade inte kvällen inpå midnattstimmarna för vi alla hade saker att stå i tidigt imorgon.

Nu sitter jag här ensam (lillebror är ute och härjar) och funderar på att plugga lite innan jag borde sova. Plugga på en lördag är inte så lockande men man vill ju samtidigt ligga bra till :) Måste ringa ett samtal också!

Godnatt. Pussis!

            

One year ago.

Igår för exakt 1 år sedan gick jag och Shillan till Laboró för att pierca oss.
Äntligen skulle jag göra det.
Jag skulle tå hål på ett ställe som jag hade velat göra sedan nian på högstadiet men blev stoppad av mina päron. De lät mig inte och eftersom jag fortfarande var för ung för att bestämma sånt själv så gjorde jag aldrig det. Förra året fick jag nog.
Jag var 19 år då och kände att det var dags att ta det beslutet själv. Shillan hade haft hål där tidigare men hade tröttat efter ett halvår men nu kände hon att hon ville ha tillbaka den igen. Jag ville verkligen göra det men var så rädd att det skulle göra ont så Shillan fick pratar timmar med mig om att hela processen tar minst 2 minuter och inte mer!
Två minuters smärta kunde jag stå väll ut med...?

Jag kommer ihåg när vi satt i bilen på väg till stan och jag tittade på Shillan: Ska vi verkligen göra det här? Vi hade nämligen inte sagt till någon vad vi skulle göra utan det fick bli en överraskning senare.

Jag vet inte om det var värre att vi är kompis med killen som skulle göra detta på oss eller om det verkligen gjorde så ont som jag vill påstå. Jag vill än en gång poängtera att det bara tog mig två minuter att bli piercad men i mitt huvud kändes det som 10 minuter!

Jag var först ut och satte mig på stolen. Christian kom in med rullbordet och all tillbehör till mig stav. Shillan fick hålla mig i handen, den där nålen ville jag inte sitta ensam med. Christian började efter mitt klartecken men fick sedan avbryta för att jag blev rädd. "Kan man inte göra det på ett annat sätt", var nog en utav frågorna jag försökte uppehålla honom med.

Till slut gjorde jag det och jag tror fan att det tog mig 10 minuter för att få dit den. Christian sade att han aldrig hade haft en lika jobbig kund som mig och det bjuder jag på.

Shillan var så jävla duktig och gjorde nog det på mindre än en minut med "push-up talk" ifrån mig.

Efteråt mötte vi upp Sandra och hennes kommentar var: Amie, hur vågade du? Ja, Sandra jag vet inte än idag hur jag vågade för jag är verkligen rädd för nålar och sprutor. När jag ringde mamma på jobbet och läspade: "Mamma, jag har tagit hål i tungan!" "Vad säger du? Har du tagit en kundvagn?" Jag försökte få fram orden på ett normalt sätt men det gick inte.

De kommande kommentarerna från släkt och vänner varierade: "Gud vad snyggt, jag vill också göra!" "Usch, vad äckligt. Hur vågar du?", "AMIE, VAD HAR DU GJORT!"

Jag är nöjd men det. Det var det jag vill ha :)

Like or dislike it. I don't care.

xoxo / A

        
               Ni som fortfarande inte har fattat det så tog jag hål i tungan :)

201109.

Hej på er därute!

Igår hade jag alldeles för mycket att göra för att hinna skriva. Jag drar igenom det lite kort nu så ingen tänker att jag tror mig eller något. Igår väcktes jag utav alarmklockan som ringde kl 10.00. Vid elva åkte jag till Tuna Park en sväng med min morfar. Han skulle inhandla byxor och ville ha med mig på sin runda. Det gick jättefort att handla med honom, jag antar att killar inte ha samma stora beslutsångest kring nya inköp som vi tjejer alltid har så därför åkte vi ner mot stan och gjorde ytterligare ett ärende.

Runt 13-tiden hade jag min eftermiddagslektion och jag måste säga att jag inte förstår mig på vissa människor ibland. När jag vill få någonting förklarat av en lärare (där problemet egentligen är självklart, bara att jag inte har fattat det än) så tar jag det hellre med läraren själv än att räcka upp handen och dela med mig av mitt problem. Jag vet inte varför jag tänker på det sättet men sån är jag. Varje lektion är det alltid någon som ska räcka upp handen och visa sin okunnighet kring pinsamma problem och då blir jag den som sitter och skäms.

Nu sitter ni säkert och hånskrattar åt mig och tänker vad fan det är med henne men det är så jag tänker =) haha!

Eftermiddagen fortsatte med ett möte på sjukhuset för att kolla blodtryck och andra saker och efter det åkte jag till stationen för att hämta upp Shillan som kom med tåget från Jönköping. Kvällen fortsatte i samma stil med en del ärenden och möten med gammalt/nytt folk. Jag var nog överallt igår..

Idag står ett fredagspass på jobbet på spel tillsammans med mina 10 andra arbetskamrater. Fortsättningen av min fredagskväll är fortfarande oplanerad. Det kan hända att jag får besök av en viss person, att jag och S drar till med något oväntat eller att jag hamnar på Casino i Sthlm för att försöka kamma hem lite vinster på spelmaskinerna. Eller så kanske det blir alla tre samtidigt..? Kvällen är ung, right?

Nu har jag lite att göra innan jag börjar så jag få önska er en trevlig fredagskväll.

Ta hand om er och varandra.

Kisses.

    

I look to you

Hej!

Idag är det onsdag och det har redan gått två dagar på denna veckan. Jag har varit ledig sedan söndagskvällen och under min ledighet har jag sysslat med lite av allt möjligt. I måndags blev min bror 18 år men eftersom han var i skolan på dagen firade vi honom lite smått mot kvällen med alla i släkten som är i stan just nu. Nästa helg kommer vi fira honom igen när alla är tillbaka men vi ville ändå göra något med honom på sin födelsedag. Alla samlades hos morfar för att fika och umgås tillsammans. Under tiden som vi var där, ringde mamma och de från Gambia med solhälsningar. De vill verkligen inte tillbaka hit, de säger hela tiden att de har det så bra därborta.

Mot kvällen sedan kom A hit och jag tvingade honom att se "Män som hatar kvinnor" eller enligt honom "Män som hatar guzzar". Det är en film som man måste ha sett och efter att ha tittat på den ville han se de andra två. Jag verkade ha gjort ett bra filmval trots allt =).

Igår efter att han åkte tillbaka till 08-city for jag på lite ärenden i några timmar och kom sedan hem på eftermiddagen för att hjälpa lillebror med hans läxor. Nu när vi är ensamma hemma får jag se till att allting går som det ska och jag tycker att jag gör bra ifrån mig. När jag satt där och hjälpte honom fick det mig att sakna gymnasiet en del. Det var så mycket mer än att bara sitta tysta på lektionerna och anteckna hela dagarna. Kompisarna, själva skolmiljön, rasterna man alltid hittade på saker, alla killarna man höll koll på och alla roliga evenemang Rinman hade (Luciakampanjen, Talangshowen etc) såg man verkligen fram emot.

Igår ringde Haddis mig och berättade att hon kommer hem till helgen igen och att vi alla (Ways) ska ses hos mig över en middag och tjejsnack. Jag längtar massor tills dess, äntligen ska vi ses normalt igen.

Nu kom jag på att jag måste iväg och göra lite småsaker så vi hörs senare!

XOXO / A.B


A.B

BigBoy!

Jag smög till datorn för att grattia Min Älskade Lillebror som fyller 18 år idag.
Killen får nu springa ute tillsammans med sina vänner på krogarna och göra stan/städerna osäker. Redan i förrgår planerade han kommande utekväll på SpyBar (som OM han kommer in).
Jag hatar att åldras, kommer ihåg när vi var små och lekte med bilar, gunghästar, barbiedockor, gubbar och lego. Allt i vårat lilla Pippi-tält som vi även brukade övernatta i.

Jag blir tårögd bara av tanken och tänka tillbaka på tiden som liten. Man hade så roligt då och det fanns verkligen inga problem att bekymra sig över. Livet var underbart på alla sätt.

Det märks att Sam redan börjat fira sin dag. Vi satt och pluggade tillsammans och så ringde det på dörren runt 00.15-tiden, det var hans kompisar som tog med honom ut. Vi får se vad de hittar på.

Nu kallar böckerna igen, skriver mer imorgon.

Puss

     

Sunday

Äntligen är helgens 12h arbete avklarade. Jag kunde lika gärna ha sovit över där, kändes nämligen som om jag bodde bakom kassan. Jag och Maja gäspade oss igenom de två sista timmarna tillsammans, vi slapp den vanliga söndags-ruschen så det blev en del stående och väntande på att klockan skulle gå fortare.

Nu är jag äntligen hemma och kan vila ut, jag har dock en del småsaker att göra ikväll innan jag får gå och lägga mig så jag borde nog börja med det snarast för att bli klar snabbt.

Jag uppdaterar mer imorgon. Hoppas alla har haft en bra helg.

Puss!

P.s Kolla mina små älskade kusinbarn. Vill man inte bara äta upp de?

H. Nazhdagi.

Go'kväll läsarna!

Jag är nyligen hemkommen ifrån jobbet och oj vad mycket vi hade att göra idag. Vi gick igenom den vanliga kvällsruschen (som varar i 3 h) fast med ännu högre tempo. Beställningar överallt, personal trampandes bakom disken, alla telefoner som vägrade sluta ringa och sist men absolut inte minst, den enorma folkmassan bakom kassorna, (Ja, folk båda kassorna var öppna)!

Det känns skönt att ha kommit hem nu och veta att jag bara kan sitta i hur många minuter som helst utan att behöva resa mig för något. Idag är det otursdagen och jag varnade om den till er redan igår men tänkte kolla så här i efterhand om ni råkat ut för något?
Jag måste nog säga att jag slapp olyckor, skumma telefonsamtal, besök från okända personer som kan alldeles för mycket om en eller andra skumma saker som kan inträffa en sådan dag som denna.
Det kanske berodde på att jag inte tänkte på att det var Fredagen den 13:e idag. Hade jag gjort det, hade något säkert hänt. Bara för att liksom.

Innan jobbet kom Haddis hit med en kompis som går i samma klass som henne. Jag har veerkligen saknat den tjejen! Vi står varandra riktigt nära och det känns så surt att hon nu bor ca 3½ timmar ifrån mig. Visserligen har jag två sötnosar till i samma stad som gör att jag Måste åka dit regelbundet och hälsa på!
Tjejen gick och tatuerade sig innan de började bila hitåt. Vart då någonstans? I näsan! Så som kossor har!!!
När jag fick reda på det i telefonen igår var min reaktion skyhög: "Vaaa!!! Haddis, sluuta! Sådär som kor har?". Hon försökte verkligen övertyga mig om att det är riktigt snyggt men jag var inte så säker på det.
När vi sedan sågs idag, fick jag syn på piercingen och jag håller med henne. Hon passade verkligen i det, sjuukt snyggt!

Kvällen fortsätter hemma med lillebror framför tv:n och snacks. Jag har lite att plugga också. Imorgon börjar jag kl 15 men innan dess måste jag förbi stan eller Tuna Park för ett ärende. En liten surprise väntar bakom hörnet.

Sköt om er!

    
      Matilda, Haddis, Isa & Jag´08

X-mas people!

Jag vet att detta redan har börjat för längesen men jag har inte lagt märke till det ännu. Jag syftar på alla julvaror som har tillkommit i butikerna och mataffärerna. Idag när jag och min bror var och handlade klev vi verkligen in i julavdelningen i köpcentrumet.

Jag blev alldeles till mig och började planera årets jul-inredning hemma. Det är inte långt kvar tills det är verkligen är dags att handla julklappar, vara med om advent, julafton och allt annat som tillhör december-månaden. Vi tjejer har planerat att ha julklappsbyte i år igen. Undrar vem jag får i år? Linn, stackaren, har fått mig i 3 år nu så hon skulle nog göra vad som helst för att få någon annan detta år.


  
Inne i mataffären idag. Svarta julgranskulor är årets flipp.

Sunshines

Hej på er därute!

Idag hade jag ställt mitt alarm på 11.00 men av någon anledning vaknade jag utav mig själv runt 10-tiden och var jättepigg så jag struntade i att försöka somna om. Istället satte jag på tv:n och fick se Kenza och Foki i tv4s morgonprogram "Efter tio" där de medverkade i och pratade om deras/andras bloggar. Jag gillar verkligen de två bloggerskorna och älskar att få följa med i deras vardag. Genom att ha läst om tjejerna har jag fått ett intryck av att de är väldigt jordnära, snälla personer och som faktiskt är helt vanliga människor som gillar att göra saker som de brinner för. Det finns människor därute som har dåligt självförtroende och har svårt att hitta sig själv och jag känner att de skulle kunna relatera sig till Kenza och Foki eftersom de är så naturliga individer och gör helt normala saker som alla människor gör. Fortsätt i den stilen :)

Klockan 13.00 hade jag min vanliga torsdagslektion nere på stan. Promenaden dit var lidande. Det kändes som om den iskalla kylan var på att väg att ta över min kropp helt och hållet efteråt. Det är komiskt att jag ibland vet mer än vad jag egentligen gör utan att ens ha tagit reda på det. Brukar ni också gå runt och anta saker? När jag gick därute försökte jag lista ut hur kallt det var och kom sedan fram till (enligt mina beräkningar) att det MÅSTE ha varit minst -3 grader ute. När jag kommer hem och tittar på termometern står det 2.2 grader. Jag hade ju inte ens rätt på att det var plusgrader ute!

Imorgon tills på söndag kommer jag tillbringa 21 h på jobbet så det känns bra att jag är ledig idag också. Imorgon är vi 11 personer som jobbar, så många har vi nog aldrig varit på en och samma dag. Jag antar att Linda har räknat med ett massivt besök då. Idag har jag hunnit med de ena och det andra. Middag hos Morfar igen, besök hos min kusin, inhandling av mat, ärenden på stan och träff med Shillan. Haddis ringde idag med och vi vårat efterlängtade och lååånga samtal. Jag säger bara: Maxad update!! Imorgon kommer hon hit för första gången sedan hon flyttade. Det ska bli underbart att få träffa henne igen även om det bara blir för några minuter, hon åker nämligen hem på lördagen igen pga skolan och har en del att besöka innan dess.

Nu ska jag äta kvällsmat med min bror och sedan kolla på tv ett tag. Imorgon måste jag ställa mitt alarm 08.00 och ringa ett telefonsamtal. Usch, hatar tidiga samtal, man vet ju knappt vad man slänger ur sig då.

Puss

P.s Imorgon är det Fredagen den 13:e så var försiktiga och inställda på att något oväntat kan hända er. Vi får hoppas att ingen råkar ut för något allvarligt. Ta i trä människor!


                Foki                                                       Kenza

And there're gone.

Hej!

Jag har försökt uppdatera min blogg i flera dagar nu men jag loggas hela tiden ut från Internet och kommer sedan inte in på länge. Jag har massvis med inlägg i mitt arkiv som väntar på att få publiceras. Jag tog bort en del av de nyss, de var alldeles för gamla. Nu verkar det dock som om jag har fått uppkoppling för ett litet tag så jag ska skynda mig med att skriva några rader så ni får chansen att läsa.

I söndags tillbringade jag den största delen av min dag på jobbet. Jag fick dock sluta 2 h tidigare än planerat pga att Maja ville byta tid med mig så det var skönt. Vid 20-tiden kom A med tåget och mötte upp mig på jobbet för att spendera två dagar med mig. När vi väl var hemma och hade klivit in i hallen, hittade vi mamma, hennes man och Sam, sittandes på golvet i hallen med massa påsar och väskor. Natten till söndagen skulle de resa till Gambia tillsammans med min moster. När jag såg allting framför mig, ville jag bara sätta mig bland de och ta fram en egen väska att packa i och sedan åka med. Gambia är mitt andra hemland och jag saknar verkligen alla släktingarna därborta. Värmen, havet, musiken, maten, sällskapet. Allt är så annorlunda där.
Vi har alltid åkt dit hela famlijen och nu ska jag och Sam för första gången stanna kvar här i Sverige.

På morgonen när vi vaknade var det helt tyst hemma. De hade åkt vid 03.30 den natten och Sam hade följt med de till Arlanda och sedan åkt till skolan därifrån. Det märks verkligen att det fattas två personer hemma nu. Visserligen hade jag A att prata med men det kändes ändå tomt på något sätt. Igår åkte han tillbaka till Sthlm.. Vi hann göra en del saker under den tiden. Matlagning, stadsrunda och fotboll är lite av vad som höll oss upptagna. Okej, jag ska vara ärlig, det blev fotboll varje kväll. Den kille vägrade låta mig ha hand om fjärrkontrollen.
Misstro mig inte A, jag hade det jättetrevligt :)

Idag är jag ledig från jobbet och har redan hunnit med lite små-ärenden. Jag har inte så mycket inplanerat idag förutom att tvätta, posta brev åt mamma, äta middag med lillebror hos Morfar och sedan träffa min kusin en stund.

Nu väntar tvättpåsen och allt annat tillbehör som krävs för rena kläder. Detta blir min första gång som jag tvättar helt ensam (tidigare har jag bara hjälpt mamma) och jag vet att hon säkert pratar om det med min moster nere i värmen nu (hon satte nämligen upp den här tvätt-tiden åt mig) och säger att: Det ska bli kul och höra hur det gick för Amie och tvätta sen. Hon kommer säkert ringa hit och fråga hur man gör fast jag har skrivit ner allt på en lapp åt henne.

Ciao folket.

Puss

She's back.

Hej!

Jag har så mycket att berätta att jag inte vet vart jag ska börja. Mitt internet vägrar fungera. Jag sade ju att jag lyckades fixa det efter att ha ringt upp Telia men det höll bara i någon halvtimme sen var jag tillbaka igen, utan internet. Ibland har det fungerat en stund och då har jag lyckats hinna skriva ett inlägg men sen kopplas jag ifrån inlägget blir då inte publicert. Ni ska se mitt arkiv här på blogg.se, massor med färdiga inlägg som bara väntar på att få synas. Det är därför som mina senaste inlägg inte kommer passa med tidspunkten som jag publicerar de.

Nåja, nu ska jag försöka hinna uppdatera er om helgen. I helgen har jag varit ledig, vilket verkligen behövdes. Sandra har varit här sen torsdags så vi har umgåtts med henne varje dag, allt för att utnyttja tillfället innan hon åker tillbaka igen. Igår började kvällen hemma hos henne men de andra tillsammans med Idol, snacks och sprit. Kvällen var oplanerad men till slut satte vi kurs mot Sthlm för ett halvt impuls-möte med Sara och de andra på Ekerö.
Det var längesen vi sågs så vi passade på nu när Sandra också var i stan. Haba kom hem igår också. Det var tänkt att hon också skulle med så skulle vi förbi min Bästis en stund men hennes familj höll henne tillbaka. Det var ju ändå därför hon kom hit så vi fick åka utan henne.

Nu är jag tillbaka i stan och har massor att göra. Mamma och de åker till Gambia nu på måndag morgon så det betyder storstädning, inhandling av mat, hjälpa de med packning och allt annat som hör till förberedelser inför en utlandsresa.
När de är borta fyller min lillbror 18 år. Det är sjukt var tiden går fort. Jag och mina vänner har tänkt överraska honom med något men vi vet inte hur ännu. Det återstår att se.

Nu måste jag kila, försöker skriva ikväll igen.
Puss

Let the snow begin!

Hej!
Vaknade för inte så längesen. Är ledig idag så kunde sova ut lite. När jag sätter mig upp i sängen och tittar ut genom fönstret ser jag något ovanligt. Jag ställer mig upp och går fram till fönstret och ser att det ramlar ner jättesmå snöflingor från himlen. Den första snön har nu kommit över min stad :). Detta är ett stort tecken för mig att julen snart är här! Jag längtar faktiskt lite om jag ska vara ärlig. Idag har jag lite små-saker inplanerade.
Ikväll, vid halv 6-tiden är jag och några från jobbet bortbjudna hem till Linda. Vi och hennes andra vänner ska få en ljus/smyckesvisning och därefter chansen att beställa produkter under fikastunden. Jag ska se om jag lyckas få kvällen på några bilder :). Vid sju-tiden kommer min älskade Sandra hem för första gången sedan hon flyttade till Karlstad. Hon stannar tills på söndag så vi har rätt så många dagar att umgås och göra saker som vi alltid brukar göra. Mitt internet vägrar fungera så därför har min uppdatering varit lite kal.

Nu måste jag kila iväg och äta frukosten som min bror har lagat.

Ciao.

091101

Hallå!

Jag var nära på att radera mitt tidigare inlägg nyss, den kändes varken närvarande eller opysslad nog för att få trycka på "Spara och publicera" men jag låter den vara. Vissa dagar är inga skrivdagar men jag bloggar ändå för er skull :)
Jag glömde att berätta för er det viktigaste som hände i helgen. Linn kom hit i fredags. Det var hennes första gång i stan sedan hon flyttade. Även om vi alla inte ses lika mycket längre så känns det inte alls konstigt när vi väl gör det. Det är inte sådär stelt som det brukar vara i början utan allting bara flyter på som det alltid gör. Som om de aldrig flyttade.

Igår, när jag promenerade mot jobbet, gick jag och hämtade ut våra biljetter till konserten. När jag höll de i handen blev jag helt pirrig i några sekunder. Vi ska SE BSB! Jag hoppas konserten är bra och att resan dit, festandet efter, hela helgen i Sthlm blir felfri. Sist jag var på konsert var i juli -08 på Jah Cure, som slutade med övernattning på parkbänkarna utanför Gröna Lund eftersom jag tappade bort bilnyckeln under konserten. Därför var vi tvungna att stanna där tills dagen efter. Det är bl.a sånt man får vara med om när man umgås med mig, oväntade galenskaper.

På Halloween var min Sandra på deras Halloween-fester i Karlstad. Det var fester efter fester och hon hade riktigt roligt. Dock hände något. Hennes mobil försvann och sedan blev den snodd. TYPISKT HENNE! Detta är nämligen inte första gången hon inte hittar sina saker. Det har varit nycklar, mp3-spelare, kör/bankkort och mobilen. "Vart är min mobil?" "Jag hittar inte den" (Nu ber hon alla i hennes omgivning att tokleta överallt efter hennes borttappade sak/saker) "Ahaa, här är den!"
(Fick nyss ett första samtal från henne efter i lördags). Denna gång gick det tydligen inte till så som det brukar göra, denna gång hade någon verkligen tagit den ifrån henne. Detta gör mig mycket irriterande speciellt eftersom detta var på en Halloween-fest då alla är utklädda så då känns det säkert bra att passa på att sno något för det är svårare att se vem det egentligen är. Det hade varit packat med folk på festerna så det är klart lilla Sandra inte kan komma ihåg alla utklädnader.

Jag blev så arg igår när jag tänkte på det att jag skickade ett sms till hennes mobil. Jag vet att det aldrig kommer komma fram till den som den nu och de har förmodligen slängt iväg hennes simkort någonstans men jag var bara tvungen.
Texten lydde i något i stil med: "Du din lill h--- som tog den här mobilen i lördags på Halloween-festen. Jag var där.. Jag såg dig och om du så vågar visa dig nära Campus igen ska du få se! Har du inget liv än att ta andras mobiler. Äckel fan!"

Blir man inte irriterad på mobiltjuvar? Tjuvar överhuvudtaget.
Nu blev jag småsur igen så jag ska se ett avsnitt av Seinfeld för att få tankarna på andra banor.

Ciao.

      

Sunday.

Godmorgon!

Snart ska jag börja promenera mot jobbet men tänkte bara hinna skriva några rader om min Halloween. Halloween är visserligen en dag man ska klä ut sig till något roligt och sedan gå runt och knacka dörr för att få godis eller göra bus på okända personer. Man kan även bli bortbjuden på Halloween/Maskeradfester där hela festen vimlas utav kända/okända utstyrslar.

Jag valde att inte göra något utav de utan istället umgås med tjejerna och ha det mysigt tillsammans. Tidigare igår var jag på bio och såg "Michael Jackson's This is it". Filmen var riktigt bra, jag tror aldrig att jag riktigt har förstått vilken legend den människan är. När han levde gick jag aldrig runt och tänkte; Michael Jackson är kungen av pop, han är verkligen den största. Det är nu i efterhand man förstår det.
Ni som inte har sett den, bör jag göra det snarast :)

Jag orkar inte skriva längre, måste hinna äta något innan det är dags att gå. Hörs senare.

RSS 2.0