Avsked.

Godmorgon!
Vi sov ut ännu en dag här i Jönköping. Gårddagen började med en runda inne på ett köpcentrum som heter A6. Jag hoppades på att kunna komma hem med någonting fint men nu börjar höstkollektionerna ta över butikerna och det är jag inte riktigt redo för än. Så det blev inget.
Mot kvällen var vi hemma hos Mahabad och käkade och gjorde iordning oss för kvällens utgång. Vi gick till ett ställe som heter Twin city, som är en uteservering/restaurang/nattklubb - allt i ett. Det var fullt med människor där hela kvällen och vi fick tränga oss igenom alla för att komma till dansgolvet.
Det var riktigt roligt, vi skrattade åt allt möjligt och hade det alltmänt kul med varandra. Efteråt mötte vi upp två killkompisar till oss för ett nattmål utanför stan.
Kvällen slutade med att alla sov hemma hos Mahabad. Det var vår sista kväll tillsammans så vi stod över sömnen och satt uppe och snackade hela natten/morgonen.
Sandra sitter på sin buss tillbaka till Karlstad just nu, snart väntar en sen frukost innan det är dags för mig och Shillan att ta bilen till Eskilstuna.
Jag vill verkligen inte hem, önskar att helgen aldrig kunde ta slut. Imorgon är jag tillbaka på jobbet och dagsrutinerna igen men snart återförenas vi igen, det kan jag lova!
Jag älskar mina tjejer mer än allt här.
Vi för alltid. ♥

Jag lekte med den sötaste hunden någonsin i lördags! Ville bara krama och pussa honom hela tiden. Ska nog sno hem honom nästa gång.
    
    

Viva la fiesta!

Godmorgon!
Vi har precis vaknat till liv efter gårddagens impulsresa som tog oss längre ner i Sverige. Efter att ha packat min resväska igår tog jag bilen ner till mina älsklingar i Jönköping. Bara några timmar senare åkte vi till Göteborg för lite förfest hos en vän och sedan utgång. Jag minns inte sist jag var där och hälsade på men jag nog hade saknat den underbara staden.
Förfesten varade sent inpå natten och därför blev det en kort utgång. Det märktes att vi befann oss i Sveriges andra största stad för så fort vi nådde innerstan kryllade det av människor på gatorna, musikanter uppträdde och det doftade mat från alla möjliga ställen - nästan som det är utomlands.
Vi hamnade inne på Parklane, som ligger precis i stan där vi stannade tills det var dags att åka tillbaka till Mahabad. Jag tror vi kom till sängs vid 06-tiden imorse men det var det värt.
Snart ska vi ner till stan och titta in utbudet av butiker och kläder men först väntar en sen frukost/tidigt middag som Mahabad lagar.
Ikväll äter vi på restaurang och dansar loss på någon klubb. Jag kommer lägga upp bilder så fort jag kan och har tid men tills dess får ni ha det så underbart. Puss

                                       
                      
                      
                      

Mot helgens äventyr!

För tillfället sitter jag på bussen på väg neråt i Sverige. Jag ska ha en helhelg med min kära barndomsvänner -Shillan, Mahabad och Sandra. De befinner sig redan på plats i Jönköping och pga jobbet är det lilla jag som kommer dit sist. Att denna helg skulle komma så snart kunde jag bara önska, sist vi fyra kunde matcha in en hel ledig helg tillsammans var nog två år sedan(!?).
Jag anländer framåt kvällskvisten så det blir en lugn kväll med massor av tjejsnack och mys hemma hos Mahabad. Imorgon går vi upp skapligt för att ta del av dagen så mycket som möjligt och fram tills jag kommer in hit och uppdaterar önskar jag er en jättetrevlig fredagskväll.
Puss
 
                
                

No internet!

Hej!

Min dator har fatt virus - igen. Den har gangen har mitt internet fatt nagot konstigt virus sa jag tvingas sitta pa den barbara som inte har nagra bilder och allt ar pa engelska! Jag ska alltid ha san otur med datorer, elektronikprylar overhuvudtaget.
Egentligen borde jag vara inne pa rummet och packa infor morgondagens resa efter jobbet men ville bara in hit och saga att jag lever - alltsa det ar ingen bloggtorka.
Imorgon far ni reda pa vart jag ska ta vagen, for ovrigt har den har dagen inneburit massor med jobb. Nu maste jag kila, skot om er!

Puss

Middag för tre.

Godkväll!

Jag kom precis hem från en trevlig kväll nere på stan. Efter jobbet tidigare idag mötte jag upp Haddis och Isa för en middag vid bargatorna här i stan. Vi satte oss vid Grappas uteservering med god mat, dryck och massssoor med snack! Efteråt tog vi en lång promenad runt hela stan och bara njöt av det halvfina vädret. Imorgon är det redan onsdag, vilket betyder två dagar kvar tills helgen är här! Petter spelar på ett uteställe här imorgon också med sitt gäng, orkar man gå och titta när man ska upp halv sex dagen efteråt?

Nu måste jag hoppa i säng om jag ska hinna få lite sömn tills imorgon, godnatt! Imorgon kommer lite bilder från helgens utgång!
Puss 

                   

Busy week!

Hejsan!

Hur mår ni? Jag märker hur jag mer och mer tar avstånd från bloggen. Inte alls bra! Och den här gången skyller jag faktiskt på det gamla vanliga - jobbet, sommarvädret, familjen, vännerna och pojkvännen. Nu verkar det dessutom inte bli så jättebra väder mer så då kommer jag ha mer tid för er.
Idag drog veckans första arbetspass igång med en väldigt hektisk dag. Alla får lön och massor med modenyheter ska ut i H&M-butikerna, har sett massor med snyggt som jag ska springa och jaga efter i veckan! Jag ber er att hålla utkik efter det senaste där, höstsäsongen drar igång när som helst.

Den här veckan har jag en hel del att göra efter jobbet - mest handlar det om att shoppa och umgås med vännerna men det är kvalitétstid som behövs för mig just nu. På fredag efter jobbet åker jag dessutom på en liten mini-semester, mer om den senare. För övrig mår jag helt OK, lagom om allting liksom. Nu ska jag ut och handla mat, är värd lite skräpmat efter snart en hel sommar på ett krävande jobb som H&M :)
Puss

               

Dear Winehouse.

Nyheten kom till mig när jag satt och åt på en restaurang igår kväll. Amy Winehouse hade gått bort. Vi blev alldeles chockade över nyheten och förstod inte vad anledningen kunde vara men förstod senare ganska snabbt att det inte fanns mycket till alternativ till orsaken.
Det var visserligen ett väldigt bra tag sedan man hörde något nytt från den sångerskan men oh så bra hennes senaste album (Back to black) var! Jag lyssnade på den jämnt när den kom ut och det är synd att en sån bra sångröst nu har försvunnit från musikvärlden.
Å andra sidan tycker jag samtidigt att det är ofattbart att hennes tunna lilla kropp har klarat av så mycket alkohol- och drogintag som den har. Hon må vara en stark kvinna som har hållt ut länge och både inom musiken och med sig själv.

                                                           Må Amy Winehouse vila i frid. 
                          Vi får hoppas att detta var ett medvetet beslut (korkat beslut dock)
                                                              pga all press kring henne. 

                                                          Rest in peace Amy, 1983 - 2011

   

My body don't lie, let it rain over me.

Jag länkade denna låt tidigare men Pitbulls senaste hit med Marc Anthony är verkligen super! Idag kom dessutom videon ut och är det bara jag eller har Marc gått och blivit smalare? Han är grymt liten i videon och spinkig jämfört med Pitbull.
Nåja, de gör ett grymt samarbete i låten och den sätter sig väldigt snabbt i huvudet. Videon är väldigt simpel med en enorm öken i bakgrunden. Jag har repetat denna i många minuter nu, snart kan jag hela texten :)
               

Min gäst är här!

Hejsan allesammans!
Jag slutade jobbet alldeles nyss, hade ett tidigt pass idag. Nu ska jag byta från arbetskläder
till mer lediga kläder och ta mig mot stan för att snabbt möta upp en kompis
och sedan plocka upp min gäst - min pojkvän.
Vi hörs imorgon igen efter ännu ett arbetspass. Puss

Helgen i Sthlm.

Hej!
Nu har det gått några dagar sedan jag var här men det finns lite och skylla på för det. Jag åkte tillbaka till jobbet i fredags efter tre dagar hemma. I helgen har jag vistats i Stockholm med A och några till. Vi passerade 18 månader som pojk/flickvän i lördags och hade dubbeldejt med två av våra vänner.
Efter matlagningen stack jag och A ner till stan i några timmar för att senare möta upp de andra två igen för lite sällskapsspel - monopol!

Jag hade inte spelat det sedan jag var liten och gick i grundskolan och gissa om jag blev överraskad över spelets utveckling de gjort! Vad hände med de gamla och traditionella monopolspelet när man handlade gator med sedlar?
Jag: Är det där en miniräknare?
F: Nej, det är en banken. Man spelar med kort nu.

Jag trodde de skämtade med mig men sedan såg jag bank/kreditkorten på bordet och där försvann också det charmiga med spelet. Jag minns hur kul jag tyckte det var att handskas med "så mycket pengar" och få se högen växa/minska. Nu skulle vi istället få se våra pengar på en liten dosa.. Ni hör ju själv vilkt håll utvecklingen har tagit spelet.
Dock höll jag mig med i spelet väldigt länge, i tre och en halv timme spelade vi innan den första åkte ut och vi andra gav upp. Jag kom tvåa och det beror nog mest på att jag var bäst på att behålla mina pengar på kortet än att deala med motspelarna och vinna gator. Det var faktiskt riktigt kul, jag älskar sällskapsspel och efter detta ska införa det mer i min vardag! 


                     

Jag rekommenderar..

Igår var jag och min man nere på stan för att bl a äta mat. Han tog mig till ett pasta/pizza/salladställe vid Hornstull i Sthlm som jag rekomenderar er att besöka om ni gillar sådan typ av mat. Lokalen är jättemysig, inredningen fin och maten smakar suuper! Därmedpasta tror jag stället heter - gå dit!


Inte bra.

Mitt senaste inlägg skrev jag när jag trodde att jag skulle åka och jobba och just nu stämmer den inte alls in på hur det slutade. Jag fick 45 minuters sömn inatt pga att det gjorde så ont i min kropp. Under den korta sömnen hann jag vakna av att det drog till i bröstkorgen när jag andades och det höll mig vaken resten av natten.

Jag gav inte upp när klockan ringde sen utan tvingade mig upp ur sängen för att försöka ta mig till jobbet. Kroppen stod spikrak och jag kunde knappt röra mig. I bilen ser mamma hur ont det gör på mig och ber mig stanna hemma en dag till. Det gör riktigt ont idag och jag förstår inte vart all smärta kommer ifrån, det gick så långt att jag började gråta för att det gjorde ont när jag andades.

Nu, efter en dag hemma i sängen mår jag helt ok. Det gör fortfarande ont i kroppen men jag SKA till jobbet imorgon. Jag orkar inte med en dag till hemma, det är nästan så att jag saknar jobbet lite.. Nu ska jag äta min första måltid för dagen, vi hörs!
Puss
                    
                                                                       Bild från Hayky.

Lär er!

Lär er detta av mig.
Gå aldrig till jobbet sjuk.
Jag gjorde ett stort misstag i att tro att det skulle bli bättre om jag jobbade med orörlig nacke och arm.
Aj, aj...
Tre timmar och femton minuter kvar tills jag får gå hem och kurera mig.

Sjuk.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Hejsan.

Jag stannade hemma från jobbet idag också, mår inge vidare just nu. Min kropp är helt förstörd, överarbetad eller inte men det värker i armen och nacken hela tiden. Det är nästan som att jag har gått och blivit en gammal gumma. Nu i sommar när jag inte har någon semester trodde jag att det skulle vara skönt och friskna till hemma - tydligen hade jag fel.
Jag får panik här hemma, det finns ju ingenting att göra när man är sjuk och därför ska jag trotsa min smärta och gå tillbaka till jobbet imorgon.
Nu ska jag se en film och krypa ner i soffan med täcke och massor med gott. Vi hörs snart igen, puss! 


                               

+1

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

I söndags kl. 22.10 fick jag en till lillebror nere i Australien.
Lucas James Bojang heter han.
Nu har jag tre söta och underbara små syskon, alla killar!


 Jordan och Sam

Hej sol!

Godmorgon!

Hur mår alla idag? Jag var ute hela dagen efter jobbet igår och tog del av det fina vädret. Idag mår jag helt OK för att vara mig och tisdag. Måndagar och tisdagar är de värsta dagarna för mig eftersom tiden aldrig verkar vilja gå på jobbet.

Vid 16-tiden igår kom en kompis och plockade upp mig för middag nere på en uteservering i stan. Efteråt gick vi och tog en glass vid vattnet nära där jag bor och satt där i några timmar och bara pratade och njöt. En miniresa hann vi planera in till Jönköping också. Det blir jag och mina tre barndomsvänner som åker och umgås med varandra i några dagar! Jag längtar så mycket efter att få umgås med oss bara vi fyra :)
Lite senare åkte vi in mot stan igen för att möta upp några andra vid ett café där vi spenderade de sista timmarna av kvällen. Vädret var underbart igår och det var massor med folk som valde att kvällsfika.
Nu måste jag springa till jobbet.. typ.. Vi hörs lite senare!

                                                        Mina älskade barndomsvänner.
                   
                    


UPDATE!
Jag gick hem tidigt imorse från jobbet, har gått och fått som kramp i min arm och kan inte lyfta eller höja den. Det har varit så i några dagar nu men jag har alltid tänkt att det går över. Idag var det ännu värre när jag skulle börja arbetspasset så det gick inte att jobba. Jag måste gå och kolla upp detta för jag inte ha så här ont mer. För övrigt mår jag allmänt dåligt i kroppen, har inte ätit så bra de senaste dagarna heller. Usch, vill verkligen inte bli sjuk.  
Vi hörs när jag mår lite bättre, ska försöka äta något nu.

Zzz!

God morgon!
Jag ska börja åka mot jobbet strax för veckans första och tidiga arbetspass. Klockan 14 är jag fri igen och kan njuta av det (förhoppningsvis) fina vädret. Ha en fortsatt skön sovmorgon allihoppa. Puss

Nattbesök!

Godmorgon!

Nu är det andra gången jag vaknar idag från några timmar sömn. Igår nämnde jag lite snabbt att jag och min man åkte till stranden igen för att sola och bada. Vattnet var mycket varmare igår på det stället vi åkte till och jag njöt av varje sekund där. Vi låg och solbadade nästan halva dagen tills det var dags för lite Slagstaglass! Mmm, jag hade längtat hela helgen på en jordgubbsnäcka med vit chokladtopping istället för grädde. Mums!
 
Mot kvällen ändrades mina kvällsplaner och vi körde mot Stockholm för lite lördagsmys hemma hos min mans kompis. Gänget hade samlats där för fotbollsmatch, spel, vattenpipa och snart skulle de också få kvällsbesök från oss :) Det gick oväntat fort att komma fram och snart var vi alla samlade under samma tak. Vi satt ute den största delen av kvällen med musik, dricka och vattenpipan. Kvällen slutade väldigt sent efter killarnas pokerrunda. Jag var helt slut när vi kom hem till min man och slocknade nästan direkt. Det varma rummet gjorde att jag inte fick många timmar sömn inatt och därför tog jag igen lite nu när jag kom hem.

Idag ska jag bara ta det lugnt, äta god mat och slappa. Imorgon väntar en ny vecka på jobbet och därför laddar jag upp stort med en chilldag. Vi hörs senare! Puss

                                                             Mmm, jag smälter..
                  
                                          F gick all-in med utstyrsel till pokerspelet.
                  
                  

Sol, bad och glass!

Hej bloggen!

Igår gick jag igenom veckans sista arbetspass på jobbet och idag slutade jag dessutom två timmar tidigare! Varje vecka har jag ett tidigt pass inlagt på mitt schema och den här veckan råkade det hamna på en fredag! Jag ska verkligen inte klaga, det var soligt väder ute, helgen väntar och min man kom hit och hälsade på - det går bara att älska allt. 
Vi hade bokat in en dag på stranden tillsammans med sommarens första dopp. Det är faktiskt lite konstigt att jag inte har badat någonting än, jag som älskar vattnet! Vattnet var lite kallt men det var så skönt och bara simma runt och plaska :) Efteråt gick vi och lade oss på gräset och solade i några timmar tills solen nästan hade försvunnit.
Mot kvällen åkte vi och käkade mat innan vi kom hem och deckade framför tvn. Man är helt utmattad efter en dag på stranden och i solen så det fick bli en tidig kväll igår!

Nu har vi precis ätit en sen frukost, snart ska vi ut och äta glass och sedan åker vi till stranden igen. Idag tar jag med kameran ner så jag får fina sommarbilder från dagen. Vi hörs lite senare!
Puss

                                                              Efter kvällsdoppet igår.
                 

Låt mig bli din.

Sex favoriter som någon söt person gärna får bjuda mig på.
Allt är från Weekday och en del är till och med på rea!


Fikadags!

Arbetspasset idag gick riktigt bra. På morgonen och ända fram till lunch inventerade jag och min arbetskompis och scannade av alla kläder i vissa klädgångar! När vi kom tillbaka från lunchen fortsatte vi med det vi brukar göra om dagarna - att packa kläderna och tiden gick förvånadsvärt fort.

Nu sitter jag med Kystan och Linn nere på stan och fikar/äter middag! Det känns som det var år och dar sedan vi var samlade. Vi har hur mycket som helst att prata om och känner jag oss rätt kan det bli en sen kväll, därför önskar jag er en fortsatt trevlig onsdag! 
Puss 

                                                                   My young ladies!
                                         

En dag på Grönan!

Hejsan!

I söndags väcktes min man och jag av att mobilen ringde. Det var hans kompis som ville bjuda med oss på brunch hos en vän till oss. Det blev några styckna som till sist åkte dit för att äta och umgås tillsammans. Brunchen var supergod och bestod bl a av fattiga riddare, omelett, grönsaker, juice och chokladnötspannkakor med banan i och sirap över! Mmmm...

Efter brunchen ville vi fortsätta spendera söndagen tillsammans och bestämde oss till slut för en 10-kampstävling inne på Gröna Lund! Jag som har hoppats på att hinna åka dit i sommar och nu fick jag äntligen min vilja igenom. Vi var åtta personer som tog oss dit för att tävla i de olika spelen och så fort vi klev in där kände jag mig som ett litet barn igen. Vem älskar inte Grönan med alla dess karuseller, godis och spelmaskiner?

10-kampen gick sisådär för mig, jag kom dock inte sist men jag hade kunnat hamnat på en bättre plats. Det viktigaste för mig var att jag hade det riktigt roligt med gänget, det blev mycket skratt och taktiksnack.
Innan vi åkte därifrån bestämde vi oss för att gå in i Spökhuset (jag förstår fortfarande inte hur jag kunde gå med på det). Jag har gått in i ett spökhus tidigare men då åkte men runt i en bana men här är det ju riktiga människor som går efter en och dyker upp lite överallt. Vi hann knappt lämna biljetten innan vi såg ett spöke stå och vänta på att vi skulle gå in i huset.
Jag lovar att jag inte överdriver nu men det var det läskigaste jag har gjort på länge, jag har aldrig skrikit så mycket högt förut!
Det värsta av allt var när den vitklädda "the ring-tjejen" jagade mig med yxa runt de andra eftersom jag var den ända som var rädd för henne! Jag trodde att jag skulle dö på riktigt för hon vägrade ge upp.
Det var första och sista gången jag besökte ett spökhus - ALDRIG MER!

Kvällen avslutades med ett restaurangbesök innan alla skildes åt. Den här helgen har varit helt underbar med fint sällskap, födelsedagsfirande, god mat, lekar och mycket skratt. Om jag känner mina vänner rätt dröjer det inte längre förrän nästa äventyr bli inplanerad och då är det min tur att vinna :) 

                                                        Resultatet från 10-kampen.
                   

Off to work!

Godmorgon allihoppa!

Jag sitter här och gäspar mig igenon morgonrutinerna inför ett nytt arbetspass på H&M. Idag hoppas vi att tiden går fort så jag får komma hem och ta igen all förlorad sömn. Lite senare idag berättar jag om helgens skräckdag i Stockholm. Jag har gått runt och skrikit som ett barn bland folk.
Nu väntar en snabb frukost innan vi måste åka! Ha en bra tisdag så hörs vi lite senare. ♥

Min födelsedag!

Hej allihoppa!

Jag har precis kommit hem efter en fantastisk helg i Stockholm. Igår tog jag tåget dit för att fira mig och min kompis som fyllde tidigare i veckan. Hennes pojkvän hade ställt till med en överraskningsfest/grilldag för henne dit alla gästerna var inbjudna till.
Dagen var fylld med överraskningar och presenter och när de flesta var samlade började hela firandet av oss! Föräldrar, barn, vänner, bekanta, pojk/flickvänner - alla inbjudna kom från olika håll men hade mig, min kompis eller hennes pojkvän som gemensam vän. Vi blev runt 50 personer som var där och njöt av dagen och varandras sällskap.

Maten som serverades var supergod och oändlig i sina varianter och smaker. Det bjöds bl a på olika typer av kött, potatis, bröd, sallader, röror, såser, godis, snacks, tårtor, grillade majskolvar, grillade marschmellows och maaaaassor av alkohol. Listan kan göras längre maten tog liksom aldrig slut.
Efter matpauserna spelade vi kubb, gick tipspromenad, var med på tävlingar/partävlingar och massor av skratt tillkom hela tiden. Jag och min pojkvän var duktiga och vann första partävlingsronden, yeey! Mot kvällen efter sju timmar firande utomhus avslutade vi kvällen hemma hos en kompis med "eftersnack" och mer mat (vi hade inte fått nog av det än, haha!).

Födelsedagen slutade framåt morgonen efter en underbar kväll. Jag fick umgås med de jag önskade (dessvärre fattades några av er), fint väder och fina presenter. Jag vill också tacka allihoppa igen för alla hundratals fina gratulationer jag fick av er igår! Det kan tyckas att ett grattis bara är några få bokstäver men med tanke på hur många som önskade mig det, förgylllde det min födelsedag ännu mer ♥
Ni är bäst!

           Jag lovar att det kommer upp bilder här inom kort, måste bara ladda upp de.
                                                           Titta in lite senare!
                                              Tills dess får ni en födelsedagsoutfit. 
                 


Min födelsedag del 2!

Jag vet att jag är urusel på att uppdatera här när jobbet hamnar före på vardagarna. Nu kommer jag ladda upp med lite bilder från i lördags när vi firades! Jag har inte fått in från allas kameror än men här är ett utkast av dagen/kvällen/natten.

                               
                 
                               
                
                
                
               
               
               
                              

22 idag.

TIDSINTÄLLT INLÄGG!


GOD MORGON!

Hur mår alla idag? Hoppas att ni har det bra och varmt där ni befinner er, själv mår jag väldigt fint eftersom det är min dag idag. TJUGOTVÅ ÅR FYLLER JAG, vilket i mina öron tar mig ett år närmare pensionen - inte kul.
Tjugotvå år är egentligen ingenting, det är ju jätteungt men är det något jag önskar denna dag är det en pause-knapp så jag slipper åldras och bli ett år äldre nästa sommar!

Vad ni än gör och vart ni än befinner er önskar jag er en fantastisk solig och varm dag på min födelsedag! Klart alla ska få fira dagen med mig :) Snart åker jag till Stockholm där en fest väntar. Väldigt mycket folk är inbjudna och jag kan inte förutse hur denna kväll kommer att sluta! Min högsta önskan är att Lil Wayne kommer med tårta och sjunger för mig men det är väll för mycket begärt?

Vi hörs imorgon när jag har vaknat till liv och när ångesten är tillbaka. PUSS!

                              Förra året firade jag min födelsedag nere i Melbourne.
               


En färgklick!

Hejsan!

Jag befinner mig för tillfället i Västerås och shoppar. Trots att denna stad ligger relativt nära min har jag ännu inte lärt mig den bästa shoppingrunda här men förhoppningsvis kan GPS:en i min Iphone vägleda mig. Färg, färg och åter färg är det som ska synas på alla kroppar i sommar om jag får bestämma. Jag hoppas själv på att hitta massor med fina färger härborta idag.

Det finns ju inte snyggare än starka och klara färger på solbruna människor. Antingen har man en stark färg som sticker ut från resten av kläderna eller matchar olika färger som sätter ihop en hel outfit.
Här är några exempel på färgval och kombinationer som kan få vem som helst att skina! Bilderna är tagna från witchus blogg och hayky!

                                  
                   
                                   
                                    

RSS 2.0