Show me some good moves people.




Idag bilar vi till Stockholm för att gå och se Streetstar 09. Det ska bli riktigt grymt. Detta blir mitt första år som jag ser det. Jag åker med två veteraner kring detta men allas förväntningar är nog ändå lika höga.

Uppdatering kommer när vi är tillbaka.

Update/
Så var Streetstar över. Vi klarade av bilresan rätt så bra. Dock åkte vi inte den tiden vi sagt (vilket vi egentligen aldrig gör)och det gjorde att vårat lilla stopp inne på Söder varade under några få ynka minuter. 

Väl inne i Solnahallen, var det fullt med folk, med majoriteten dansare. Sthlms bästa var nu samlade under samma tak och med de nyaste låtarna, mixade/upspeedade med en fet bas till, kände vi oss hemma. Här passade vi in.
Tävlingen var otroligt kul att se på. Kreativitet är något man måste ha för att både domarna och publiken ska gilla det och det hade många av dem.  AWSOME!

 Det finns dock inga ord till att beskriva hemresan. Ni vet hur  man känner efter att ha varit någonstans i flera timmar/dagar, att vill man bara komma hem så fort som möjligt? Så kände vi, speciellt efter att ha suttit på träbänkar en hel dag.
Det tog oss 2 ½h att komma hem. Det är ju inte normalt. Lokalsinne är inget vi hajjar.
Nåja, nu kan vi vägen rakt igenom tills nästa gång :)

090128.

Idag efter jobbet drog jag mig mot Wayne's för att möta upp Whiplash över en fika. Det blev fikastund 2 för min del denna vecka :)  Dock vart vi bara 5/7 idag. Lina och Tove var upptagna i andra städer.
Som alltid när vi ses, skrattar vi högt, går djupt in i diskussioner om dans, människor och resor och beter oss som vi alltid gör när vi hamnar under samma tak - dvs flummiga men på ett roligt sätt.
Whiplash kommer alltid att finnas även om vi går åt olika håll när det gäller jobb, skola, fritid etc.

Dagens låt/Dagens rekommendation till de som aldrig hört denna: Timbuk - Tänk om!

dance is the mother of all arts.

Idag börjar dansen. Känns som evigheter sen jag trampade in i danssalen och rörde mig till den högt spelande musiken. Men idag kan jag det :) Jag är fortfarande osäker på vad jag ska börja i, därför ska jag nog börja testa jazzen och housen.

Jag går nog bara i en kurs denna termin, max två. Jobbar för fullt i veckorna så tiden räcker inte till. Nu måste jag börja dra mig mot bilen. Ses!

Till er som vill börja dansa: BÖRJA!
Det är riktigt kul och aldrig försent att börja röra sig till musik :D

I'm sorry.

Förlåt. Det gick en dag och så var jag nere på stan för att leta fynd. Jag är så svag så det finns inte. Det hjälper inte när jag tänker på att allt handlande gick på 25min. Så fort. 
Jag måste ändå ge mig själv lite cred för att jag inte varit nere på stan sen 28/12. Inte en endast gång. Så detta var jag kanske värd. Nej?!

Nå, här är det jag fick tag på =)  
Två par jeans i färgerna mellangrå och vinröd för endast 75:-/par från Monki, en ljusblå skjorta för 74:-, en ljusgrå bolera med småknappar för 37:-, två knästrumpor vit/grå för 19:-/st, ett aprikos/rosa läggglans för 49.50:- och en foundationkudde för 19,50:- på H&M.  Ett par pärlörhängen för 99:- på Guldskytten.
Två par jeans i färgerna mellangrå och vinröd för endast 75:- från Monki. En ljusblå skjorta för 74:-, ljusgrå bolero med småknappar för 37:-, ett aprikosrosa läppglans för 49,50:- och en foundationpad för 19,50:- på H&M. Två par knästrumpor för 19:-/st på Gina Tricot. Ett par pärlörhängen för 99:- på Guldskytten.

Visst kom jag undan billigt ändå? :)

Ikväll ska jag och några vänner till Linns avskedningsfest. Hon åker till Kenya på torsdag. Kommer kännas riktigt tomt utan henne här hemma :( Så detta ska vi avsluta med en liten förfest och utgång. Vart vi hamnar är oklart nu men det lär märkas under kvällen.
Nu är maten klar, dags att äta sen börja göra iordning sig.
Puss

Mo' money!

LÖN IDAG. Det känns aldrig fel med extra pengar i plånboken. Tråkigt nog gör jag samma misstag varje månad.
Jag är en person som oftast (80% av fallen) handlar mina köp på kort. Det gör att jag ALLTID tror att jag har mer pengar än vad jag egentligen har så efter några enstaka dagar kan allt vara borta igen! Riktigt surt för då sitter jag hemma och surar på mor för att jag inte har pengar! Som om det är hennes fel? =/

Måste säga att det är tur att jag jobbar ikväll så jag inte kan springa ner på stan och börja pengarensningen.
Mitt tips till er som är precis som mig: Håll hårt i plånboken idag!  :D


/Puss

This is us, doing things we love the most. Being Whiplash.

WHIPLASH!

Aminata, Lina, Maja, Isabella, Tove, Julia & Maxime.




SM Sthlm 08.

EM Danmark 08.



Svenska Mästare, ´06 ´07 ´08.
 Bästa Nordiska Grupp, ´08.
13:e Bästa Gruppen i Europa.
30:e Bästa Gruppen i Världen.

AIN'T NOBODY CAN DO IT THE WAY WE DO IT!
Se Whiplash när de vinner SM 08.