280409

Väcktes imorse utav att min mobil ringde. Runt klockan 08.-tiden ringde någon okänd gubbe och frågade: "Hej, har jag kommit till Bengt?" Nej, det har du inte, svarade jag snabbt och lade sedan på lika fort.
Efter det korta samtalet blev jag hur pigg som helst . Med solens starka strålar i mitt ansikte och ansträningen att hitta lur-knappen på mobilen fick jag ögon som en uggla som inte gick att stänga!
Surt sånt där.

Kom inte i sängs förrän vid 04.35-tiden igår efter att ha varit på en impulsresa till Stockholm med S & S. Natten slutade väldigt sent och därför fick det bli en urjobbig hemresa med endast "tänk att få ligga i min säng snart"-tankar.
När jag sedan bestämde mig för att det var okej att kliva ur sängen för att börja förbereda mig inför några arbetstimmar, får jag ett sms från Haddis där hon säger att jag bara behöver jobba 2h. Måste erkänna att det kändes väldigt onödigt att gå till jobbet för 2 ynka timmar men det var samtidigt underbart att känna att man snart fick sluta.

Därefter drog jag mig mot Sandra på hennes jobb för ett ärende och sedan vidare mot Shillan som väntade varmt på mig då vi bestämt lunch tillsammans. Jag hade även lovat Linn att ta en runda med henne på Tuna Park så efter maten kom hon och hämtade mig och vi for dit och impulshandlade litegrann. Ja, gott folk jag handlade lite smått till mig. Det blev en minskning i plånboken på cirka 400:- men det var det värt. Som alltid :)

Senare under kvällen när jag varit med Sandra hos henne sedan hos Shillan på jobbet for vi tillbaka hem till mig för att sätta i pappeljotter (stavning?) i Sandras hår. Hon ska på en maskeradfest i Sthlm om två veckor då hon ska vara polis.  Idag har vi skaffat fram hennes lilla outfit hon ska gå omkring med där, det är endast skjortan som fattas.

S: Amie, har du satt pappejlotter förut?
A:  Nej, aldrig men kan testa.

Så började vi. Vi vände och vred och kollade på dem som om de vore små virus. Hur gör man? Ska vi rulla inåt eller bara snurra runt håret? Under tiden vi höll på upptäckte vi att vi inte hade tillräckligt många spolar och fick ta ut allting för att planera hur vi skulle dela upp allt.

Min insats till att hjälpa henne gick inge vidare. Man märkte verkligen vilka två av alla 15 som var gjorda av mig. Under ett tillfälle sitter hon med allting klart och fixat i håret, när en lossnar. Neeej, Amie vad hände? Vänta, ska se. Oj den gick av.
Hon blev helt ledsen och började leta efter en ny spol som hon kanske hade missat. Till slut trodde hon att hon hade hittat en. Alltså Amie, Gud ser mig nu!

HAHAHAHAHAH! Jag skrattade tills det kom tårar. Finns nog inte många som har så roligt under en håruppsättning :)

Idag är jag ledig. Väcktes igen av att det ringde i telefonen.
Okänd: Hej, vem är det?
A: Det är Amie.
Okänd: Jaha, jag skulle komma till Nykvist.
A: Okej men det har du inte.

Två dagar på raken. Man börjar ju undra vart mitt mobilnummer sträcker sig egentligen =/ Så här sitter jag, än en gång i min säng, hur pigg som helst strax efter 10-tiden.

WEEZY F BABY



Met my man
LIL WAYNE


Ur: Kat-D Unstoppable: "Weezy F baby, Hello girl I got a black president in a yellow girl.
In my red shoes and my swags so sick I need med school
I'm never make a bad move but I can make her bed move
You like my attitude, ain't nobody else on my magnitude
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me
Huh, Whatcha talking about kat? I ran in a bank and I walked out fat
Yeah and I walk it like I talk but I run this shit, yeah runnin like fawcet
I'm on the A list cause I'm awesome
YOUNG MONEY"

He's unstoppable, not Kat Deluna.




"Bitch Im the bomb like tick tick.."

Hej!

Idag är det ingen vanlig dag för det är alla människors pengadag, hurra, hurra, hurra! Inte nog med att man fick lönen en dag tidigare, jag fick rejält med sedlar denna månaden.
Det känns hur bra som helst för då har jag verkligen ingen ursäkt att inte lägga undan mer åt min kommande resa!

Idag har jag jobbat heldag vilket betydde att jag missade världens sommarväder ute. Det gör inte så jättemycket får då kanske jag hade fått för mig att ringa vännerna och tvinga ner dem på stan för att börja mitt handlande igen.
Jag måste verkligen spara men samtidigt få unna mig lite nytt eftersom jag har jobbat så flitigt =) Vem vet, jag kanske drar en impuls-Sthlms-vistelse nästa vecka eller ett nationalfirande i Norge. Båda lockar mig lika mycket just nu!

En kille på jobbet berättade för oss andra idag att hans bror sitter i en gissla sedan tisdags nere i Irak. De vill ha 200.000kr i utbyte. Det är heelt sjuukt! Vi stod helt chockade när vi fick reda på det. Killen hade knappt ork att jobba idag och det förstår jag verkligen. Man såg hur han försökte hålla tårarna tillbaka. 200.000 är massvis med pengar, pengar som varken han eller hans familj har.
Någonting måste göras innan det är försent. Vi andra bestämde oss för att vi ville hjälpa honom och därför ska vi ge pengar till honom som han kan skicka till sin familj därnere och de sedan vidare.

Usch!

Jag har ett stort agg just nu!

ABDC!

Av alla tre säsonger från ABDC har hittat mina egna favoriter jag ser upp till:




SUPER CR3W & JABBAWOCKEEZ 


QUEST CREW


STRIKERS ALL STARS


Stockholmstad.

Hej bloggen!

Jag kikade in i på min egen blogg tidigare och såg att jag inte uppdaterat sedan det arga inlägget om Mehdis kamp om att heta Whiplash. Idag passar det utmärkt för mig att uppdatera.
Igår var jag ledig från jobbet, likaså Sandra och Shillan. Vi hade bestämt sedan 3-4 dagar tillbaka att vi skulle ta en biltur mot Stockholm för att hälsa vår hjärtevän Peter Hsieh :) Det var ett tag sen sist så vi tänkte; Varför inte slå till idag?
Bilresan gick bra och med högt pumpande musik hela ditvägen hade vi Stockholms mark under oss runt halv 2-tiden. Peter stod i dörröppningen med världens leende och det blev ett litet kramkalas bland oss alla =).
När vi klev in hos honom plingade det på dörren. "Det är min syster", säger Peter till Shillan och ber henne öppna.
Där stod Mahabad! Hon hade kommit från Jönköping för att överraska oss med att också hälsa på Peter! Gissa om vi stod med öppna munnar men samtidigt gav Peter sura miner för att han också varit delaktig i överraskningen.

Kvartetten var fulländad igen och det firade vi med att dra ner mot stan och käka middag tillsammans. Många aktiviteter skulle vi hinna med idag, därför hade vi ingen tid att förlora. Efter middagen for vi mot Skärholmen för lite shoping och fika. Under hela eftermiddagen, när vi hade någon minut över, köpte vi massa triss/tialotter i hopp om att vinna de feta pengarna. Vi kunde drömma vidare kring den saken och fick endast nöja oss med småvinterna.

Mot kvällen skulle vi laga mat tillsammans men sköt upp den planen och åkte istället till Heron City för lite nöjen. Jag bestämde också en träff med A där och vi alla hade det riktigt roligt tillsammans under bowlingen och biljardspelandet.

Efter en hel del skrattande for vi 5 tillbaka hem till Peter för en Pokerturnering. Det är fortfarande väldigt osäkert om vem som vann eftersom vi tappade suget efter ett tag och  vi alla lade oss. Nu var klockan cirka 01.20 och Sandra, Haba & Peter började laga maten vi hade inhandlat tidigare.

Jag vet inte hur eller när alla somnade utan vet bara att alla vara riiiktigt slitna efter en fullspäckad dag med massor framför oss.

Idag, på hemvägen, tog det oss 2h att komma hem eftersom vi, självklart, var tvungna att åka fel. TYPISKT OSS. Det var bara att stressa till jobbet och ha världens kaos-dag framför mig.

Den korta Stockholms-vistelsen förgyllde min dag, vecka och månad. Härnäst väntar världens brakfrest hemma hos S då allt Stockholmsfolk att inkluderade.

Puss på er!

 

Det är VI som är WHIPLASH!

Hejsan!

Detta kommer bli ett litet surt blogginlägg från mig men när ni förhoppningsvis orkat läst hela förstår ni säkert varför.
För alla som inte vet om det så är jag med i en dansgrupp som heter Whiplash. Vi har vunnit 10 raka segrar, 3 av dem är SM-Guld och vi är rankade som 1:a bästa gruppen i Norden och 13:e bästa gruppen i Världen.
Jag vet ärligt inte hur kände vi är inom dansvärlden men vet i alla fall att vääldigt många vet vilka vi är och vad vi har varit med om. Alla motståndare, all publik som har stöttat oss och varit med, människor under alla resor utomlands och självklart våra vänner och familjer vet en hel del om oss.

I fredags var det Talang 2009 igen och då uppträdde vår vän Mehdi i dans. Måste säga att han var duktig i det han gjorde och är glad över att han gick vidare. En sak jag dock inte kan förstå är VARFÖR han har tagit vårat gruppnamn som smeknamn i Talang 2009? It don't make any sense!
Alltså ÅÅÅÅH JAG KOKAR!! Whiplash är ett gruppnamn, det hör man långa vägar och då förstår jag inte varför han, ensam dansare, heter det?? Han kan väll bara ta sitt egna namn eller Nasty M som han kallas!!!

Här ser ni när han dansar till vårat namn!!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.932025&renderingdepartment=2.4364

Skinn i mängder!

Här har ni två av mina flera köp från Blikenda samt min efterlängtade och mycket älskade skinnjacka!

GLAD PÅSK GOTT FOLK!


 

Wii

Måndagens händelser måste jag bara blogga om. Dock ligger jag två dagar efter men hoppas det inte gör alltför mycket. Skyller ärligt på hur all jobb och plugg har tagit upp min dator-tid.

I måndags strax innan jag slutade jobbet fick jag ett sms från Alex att vi två skulle hem till en kille i Årby med massa andra och spela Wii. Varför inte?, tänkte jag och svarade självklart på sms:et. Vi kom dit vid halv 11-tiden tillsammans med Tingan, Jerry och Pryba. Vi vart ett helt gäng som köade på tur om att spela tv-spel. Eftersom jag och Alex var de enda tjejerna var det extra kul för alla killar att möta oss.. Det märktes efter bara en match.

"Amie, jag vill köra mot dig. Kom så spelar vi tennis." "Alex, du som sa att du var duktig på bowling, kom så kör vi då"

Den egentliga anledningen var att alla killar visste hur man fuskade i varenda sport och ville därför testa det på oss. Som OM vi inte märkte :)

Hastyar stod för underhållningen den kvällen. Vi andra har kommit fram till att han har världens energi som aldrig tar slut. Enligt han själv, så har han så mycket energi att han skulle kunna starta en bil som sedan skulle åka runt och krasha allt för den går inte att stoppa!

Det var längesen vi umgicks med dem, i alla fall jag, därför blev det en lååång kväll tillsammans med dem, all fotografering med Jonis kamera, snacks & sprit, skratt, och skvaller.

En mycket härlig måndag må jag säga. Snart väntar Rond 2 med Wii =)

Puss

Marknadsföring!

En vän till mig har börjat designa smycken av pärlor. Det finns ett stort urval av storlekar, motiv, färger men du kan också välja att göra en helt egen från scratch :) Hon fixar det.
Du kan antingen köpa det från henne personligen eller i klädaffären EGO här i Eskilstuna.

Kolla in Blikendas blogg:

www.madebyblique.blogg.se

P.S Jag köpte på mig massor igår för knappt några slantar alls :)

040409

Hej Kära Blogg!

Vilken vårväder det är ute. Heelt underbart. Man verkligen ser hur alla människor är glada över det och bär lätta, tunna kläder ute tillsammans med en glass i hand eller ett par solbrillor :)
Igår var en underbar fredag för mig. Jag vaknade upp vid 11-12 tiden, därefter kom Haba och hämtade mig och vi åkte mot Shillans jobb där Sandra också befann sig. Äntligen är kvartetten fulländad. Det blev Spicy och skitsnack den närmsta timmen för oss =)
 Därefter for jag, Sandra och Haba ner på stan för lite småärenden och shopping. Det blev också premiär visning för min nya jacka, den satt helt perfekt.

Vid 5-tiden drog jag och jobbade, hade helst velat slippa det och bara umgås med vännerna i solen men nästan alla av oss jobbade igår så det gjorde inte så mycket. Jag tänkte att det inte skulle komma så mycket folk och handla mat eftersom det var så varmt ute och man hellre vill ha något kallt i sig men eftersom det är mig vi talar om hade jag självklart fel.
Det var sjuukt mycket folk. Suck!

Efter jobbet kom Linn och Alex och hämtade upp mig och vi for mot Linn för en tjejkväll =) Jag har ett tvåsidigt skrivande på hur roligt vi hade det igår. Det handlar om smeknamn till folk vi kännt/umgåtts med, haha!
Haba kom förbi senare och vi alla åkte på ett litet ärende.
Igår träffade jag verkligen alla mina underbaraste, älskart när alla är hemma i stan och vi bara kan umgås hur mycket som helst.

Idag är jag ledig, ett stort plus till det. Ska iväg och umgås med min BigSis nu och hennes små kids =) Det blir säkert ett besök till Slagsta-Glass senare, det känns ju som ett måste i detta vårväder!
Utgång ikväll eller hemmfest ser ut att ligga på "att-göra-listan"

Nej, nu måste jag kila! Ut och stek er folk!
Puss

Paint it black.

MIN JACKA HAR KOMMIT!

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare men jag skickade efter en svart vår-skinnjacka från Internet den 19/3. Ja, jag kanske är nörd som kommer ihåg när det var för jag har räknat ner dagarna så jag vet när jag kommer ha den i mina händer. Det stod, när jag beställde den, att det skulle ta 10-14 dagar efter att jag har bekräftat ordern. 10-14 dagar är sjukt mycket när man väntar på något. Jag ringde dit i förrgår för att kolla upp hur långt jacka hade kommit.

Hon som svarar i telefonen säger: Ja, det är helt rätt. Du skickade efter den den 19:e mars. De skickade iväg den igår så räkna 10-14 dagar från igår. VAA?? Hur kunde det hända? Har det GLÖMT min order i över en vecka? Jag blev heeeelt knäckt och svarade lite tyst: Okej, då vet jag.

Igår gick jag in på datorn för att kolla min mail och då ser jag att jag har fått en bekräftelse att jackan finns att hämta ut på posten. De måste ha sagt fel till mig och det är glad över!

Så nu ska jag ner och hämta ut den!!!!
Be för mig att den passar bara. Är jag riktigt nöjd med den kanske jag lägger ut en bild mitt efterlängtade inköp.

Vi ses därute, Puss.
RSS 2.0