It continues..

Nu har det gått tre ynka dagar sedan jag umgicks med mina älskade. Ska jag vara ärlig så känns det som om det har gått flera veckor =/. Jag spenderade alldeles för mycket pengar i Karlstad och tänkte att nu när jag är hemma får jag hålla i kortet lite hårdare eller "råka" glömma det hemma när jag ska ut.

Det gick sådär. Det gick tre dagar och så var det dags igen.
Jag och Shillan åkte en sväng till Tuna Park tidigare idag och där hittade vi båda anledningar att köpa saker som vi fick syn på. Det känns inte som om mina bortförklaringar är starka nog för att jag ska sluta handla för en eller två veckor! Hjälp mig att få stopp på mig beacuse this will kill me.

Det är inte så att jag ångrar något köp men jag vet inte om de är jättenödvändiga att jag måste ha det direkt jag ser det. Är jag en shopoholic må tro?


"Nit-örhängen", 59.50:-

 
Combo-röd skjorta med hög krage, 299:-

Jag har blivit kraftigt beroende av serien Seinfeld. Jag har alltid älskat serien men nu har det gått till överdrift. Jag har börjat sett minst två avsnitt/dag.
Det kan aldrig bli för mycket utav Kramer!
Nu väntar ett avsnitt på mig. Puss

29/9-09

Go' kväll folket!

Idag har jag gjort lite små-ärenden med/åt folk. Vaknade tidigt för att dra mot stan och fixa en sak sedan var jag barnvakt en liten stund åt mina sötnosar! Efter det var det tänkt att jag skulle träffa Irina för att säga hejdå till henne. Hon satte sig på planet mot Peru idag och blir borta i 10 månader. 10 månader är mycket, nästan ett år. Hennes resa är dock inte pleminär-bestämd för en sluttid så jag vet egentligen inte när vi ses igen :(
Tiden gick alldeles för fort idag och vi hann inte ta vår fika som var halvt-bestämd. Jag har lovat henne att läsa hennes reseblogg för att på så sätt, känna att jag vet vad hon har för sig.

Jag blev nyss bjuden till Anja och Carolinas B-day den 17/10. Det kan bli riktigt roligt, har längtat otroligt efter en privat/lokalfest.. Hoppas bara att jag är ledig då :)

Imorgon är jag ledig igen, ska mot Tuna en sväng med Shillan under dagen sen får vi se vad jag hittar på.

Nu väntar Seinfeld på mig och sedan ett godnatt-samtal. 

P.s Klockan är nu 00.04 vilket betyder att det är Alis födelsedag idag. Grattis Sötnos!!
PUSS

I'm Back!

Oj oj.. Vart ska jag börja? Som ni märker har jag inte antecknat något på ett tag. Resan vi gjorde tog alldeles för mycket tid att det inte fanns något över till att uppdatera er. Det kanske låter oproffsigt och ansvarslöst men jag var bara tvungen att skita i det för ett tag.

Igår åkte vi hem. Haba med buss och jag och Shillan med bilen. Vad vi har varit med om, jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja.

Allting började i torsdags för mig då jag tog bussen mot Karlstad. Jag blev upplockad av Shillan och Sandra och vi for direkt mot stan för lite sprithandling, shopping och en måltid tillsammans. Efter det fortsatte kvällen hemma hos Sandra och senare en förfest hos Amir, Sandras "klass-kompis" (man säger inte klass när man går i högskolan) och sedan utgång på Ankan. Utestället var helt okej, den får en 3:a av mig. Folket där var riktigt skumma men på ett roligt sätt..

Dag 2 var Mahabads ankomstdag. För att fördriva tiden for jag, Shillan, Amir och Sandra mot stan och fortsatte minskningen på våra konton pga all shopping vi bara var tvungna att inhandla. Idag hade vi även planerat att fira Sandra eftersom vi inte var där på hennes födelsedag.
Hela kvällen tillbringade vi hemma hos Sandra med presentöppningar och klädprovningar som vi införskaffat oss under dagen. Amir, Phoungh och Jonis kom sedan över för lite sällskap och kortspel. Utgång stod också på schemat, jag körde en vit kväll och var chaffis. Vi åkte till ett ställe som hette Arena. Det var inte direkt det bästa stället, folket där vara bara alltför skumma. Besöket varade i 40min när vi istället beslutade oss för att dra hem till Phoungh på efterfest.

På lördagen var det korridorsfest i Sandras hus. Jag hade aldrig varit på en sådan tidigare så mina förväntningar var skyhöga, likaså hos de andra om jag känner de rätt. Under dagen hängde vi på stan (IGEN!?) där vi åter handlade och sedan tog en lång fika ute på Espresso House's uteservering under solen. Sprithandling hann vi med också.
Korridorsfesten drog igång runt 21-snåret. Det bästa med en korridorsfest är att man kan springa in på sitt rum och fräscha till sig när man känner att allting börjat försvinna. Om du vill byta skor eller kanske till och med hela utstyrsel är det bara att gå hem. Du kan också gå och sova när du vill utan att tänka på hur du ska ta dig hemåt..

Festen var okej, folket var blandat eftersom vem som helst fick komma, inte bara de som bodde där. Vi festade till 00-tiden sedan drog vi ytterligare en "efterfest" hemma hos Amir med fyllekäk som han hade lagat tidigare :) Den killen kan laga mat.

Söndagen var en nedstämd dag då det innebar tidigt morgon, packning, städning, "sista måltiden" tillsammans för att sedan sätta sig i bilen och åka hemåt. Alla var så ledsna. Nu skulle vi återigen splittras och inte vet vi när vi fyra ses i samma rum igen.
När jag väl var hemma, kändes det konstigt att sitta i mitt rum ensam. Jag hade under fyra dagar tillbringat 26kvm tillsammans med tre andra och nu ska jag sova helt ensam i en säng? Trodde jag.
Det blev en impulsträff med A som tog sig hit vid 23-tiden. Gud vad jag har saknat den killen.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Sanna, den nya tjejen på jobbet, berättade att hon tagit min tisdag och onsdag, vilket betyder att jag är ledig lite extra i veckan.

Nej, nu väntar avsnitt 2 av Seinfield. PUSS

And we're gone.

Godmorgon folket!

Idag har jag massor att göra. Jag vet inte om jag kommer hinna med allting. Jo, det kommer jag, tror jag överdrev lite där.
Snart börjar jag jobbet till kl 17.00 idag och direkt efter det måste jag hem och packa! Har inte ens börjat fundera på vad jag ska ta med mig och vad som får stanna kvar! Och då åker jag imorgon.
Amie, amie. As usual.


Shillan drog dit igår, med bil men jag och Haba kommer ta bussen imorgon. Tråkigt att vi inte kommer sitta på samma buss utan istället åker hon sina 3,5h och jag mina 2.5h i ensamhet. Jag ska nog ha ett och annat "buss-rese-samtal med den kvinnan.

Vi ska ha det så roligt tillsammans, alla fyra. Bo under samma tak, äta, leva, festa, shoppa tillsammans. Allt ska vi hinna göra innan vi återvänder till det vanliga igen.

HALLÅ!
Jag har fortfarande inte fått min cardigan jag skickade efter den 15:e (Ja, jag räknar dagarna). Vart är den? Pengarna har ju dragits och allt! Jag som hade tänkt bära med mig den i väskan imorgon, mitt enda säkra plagg att ta med.
Jag måste ringa till dem efter jobbet idag och kolla vart den befinner sig.

Nej, nu har jag lite bråttom till jobbet, ska försöka hinna skriva senare ikväll när jag är färdig med allt.

Puss


// UPDATE!

Klockan är 21.44 och jag har Fortfarande inte börjat packa väskan till imorgon. Visserligen slutade jag, som jag skrev tidigare, klockan 17.00 så jag vet egentligen inte varför jag inte har börjat än. Lathet och snick-snack med vänner skyller jag på denna gång!
Kolla bara vart jag befinner mig nu. Framför datorn, jävligt bra Amie.
Jag bokade i alla fall biljetten nyss, det är ett litet framsteg. För ynka 197:- får jag möjligheten att komma bort några dagar och spendera dem med de allra, allra bästa! :D

Nej, nu MÅSTE jag verkligen börja med allt jag har kvar att göra. Föresten, jag mejlade butiken om vart min cardigan befinner sig.. "Hej, tack för ditt mejl. Leveranstiden tar mellan6-12 dagar. Du kommer få ett kollinummer när den finns att hämta ut"
Det har gått 9 dagar nu. Inte visste jag att det var så punktliga med det. Nåja, den ligger väll på sängen när jag är tillbaka.

PUSS!


Jätteful bild men ack så fina flickor jag har skaffat mig :)
Big Love, Amie

Lyrics.

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans/.

Go back to 15.09.09.

Hello!

Detta inlägg kommer inte alls att handla om vad jag har gjort i helgen eller vad jag ska göra idag. Detta inlägg riktar jag med helt åt min underbara vän Haddis och hennes pojkvän Samuel (eller Koalan som jag kallar honom) som firade 2 år i tisdags.

Jag lärde känna Haddis genom dansen för cirka 3 år sedan. Vi gick i samma dansskola och åkte på tävlingar tillsammans men vi tävlade inte i samma grupp. År 2007 var det VM och Sverige skulle självklart åka dit och representera. Min högsta önskan var att få följa med dit men min grupp hade inte tillräckligt med rankningspoäng så vi fick stanna hemma.
Haddis grupp skulle dit. De var en av skolans bästa grupper då och gissa om folk önskade om de någon gång skulle få tävla tillsammans med dem.
Någon vecka innan de ska bege sig mot Tyskland, där VM höll till, blir de av med en gruppmedlem. Hon bara försvann. Ryktena gick runt på skolan och till slut fick jag reda på att de ville ha med mig i gruppen som ersättare. MIG, tänkte jag.
Jag kunde inte annat än att tacka ja.

Där började min vänskap med henne och resten av gruppen. Vi blev sten-tajta hela vecka och gjorde precis allt tillsammans. Det var som om vi kännt varandra i flera år och nu har de bara fortsatt.
Haddis har blivit en av mina närmaste vänner nu.

Hennes pojkvän har jag kännt i år och dar. Jag ska inte gå in på detaljer men vår vänskap började med en viss apa i ett höghus. Ni som vet vad jag pratar om förstår säker min nyfikenhet nere vid ruschkanan när jag var 9 år gammal. Det jag försöker säga är att de passar jättebra tillsammans, han är någon att hålla fast vid.

I tisdags har de varit tillsammans i 2 år. Tiden går så fort när man blir äldre. Dagen firade de självklart tillsammans i Jkpg där de pluggar och bor ihop. Samuel får vuxenpoäng av mig för de han gjorde för henne.


Miranda-nalle, en handskriven dik och rosor.
Finns det något finare än när killar skriver dikter? Med deras kassa handstil?

Saknar er, Haddis och Sasse.

I'm your biggest fan!

MTV's VMA hade premiär i helgen. Jag hade bestämt sedan långt innan att jag skulle hålla mig uppe för att se galan live. Jag hade t.om ställt klockan på alarm ifall jag skulle somna. Det gjorde jag också men vaknade 01.55 för att äntligen få se spektaklet. Ni vet hur opeppad man känner sig när man ska koncentrera sig på något när man precis har vaknat? Så kände jag då och jag kunde verkligen inte hålla mig vaken så jag somnade lika fort igen.

Istället fick jag se showen nu när MTV visar programmet om och om igen varje dag. Inte lika roligt men jag får stå ut =)

Lady Gaga är en utav mina absoluta favoritartist just nu! Hennes musik, hennes videos och framför allt henne kläder är heelt otroliga! Hon har en stil som ingen annan, en egen stil och hon verkar inte alls bry sig om vad andra tycker om den.

Gick det och missa hennes utstyrsel och live-uppträdande på VMA? Jag måste hålla med om att det var väldigt udda från de andra artisterna. Jag menar, vem kommer på att: "Sen vill jag att det ska börka rinna blod från mina kläder och i slutet vill jag hänga i ett rep över dansarna"
Ingen förutom Miss Gaga.

Hennes olika klädbyten under galan var inget vidare. Inget utav dem fick mig att vilja springa stan och köpa mig en symaskin för att börja sy egna.

 


This may be her style but please Gaga, go back to your ordinary style.




Love her!

Klick!

Hello!

Jag har precis skickat iväg en order på en utav mina cardigans jag har tjatat så mycket om. Det fick bli en grå "side cardigan" till att börja med. Jag är lite skeptisk när det kommer till att betala med kort över internet. Man vill ju inte att pengar hamnar hur som helst till vem som helst eller att det dras för mycket.
Denna gång var det jätte-enkelt att beställa. Jag använde mig utav "Payson" så jag kopplades till min internerbank direkt och överförde bara pengarna till deras konto. Jag slapp lämna ut kortnummer och annan privat information. Nu har pengarna dragits och jag väntar med spänning på de kommande 6-12 dagarna med att jag ska få ett paket från posten.

Jag jobbar senare idag. Imorgon jobbar jag det där dödspasset igen: 07.15-22.00. Inte kul men ack så fina slantar det blir till månades slut :)

Nu ska jag fortsätta städa lite sedan börja laga mat.

Puss



Den, i färgen grå, är snart min :)

A+A=?

Go'kväll folket!

Jag kom precis hem från att ha spenderat några timmar tillsammans med Shillan. Igår kväll var det tjejkväll hemma hos Shillans mor med massor av mat, dryck och tårta. Laleh hade fyllt år så det var vi självklart tvungna att fira!
Senare mot kvällen kom A till mig. Det var ett tag sist så vi passade på att ses nu när båda var lediga. Den killen har humor som ingen annan. Umgås med honom en dag och ni kommer fatta vad jag menar :)

Inatt hände något konstigt med mig. Jag vaknade upp vid 04.30-tiden av att jag svettades som en gris. Jag fick panik och sprang mot fönstret för att öppna det och få in ny luft. Det hjälpte litegrann men sedan lade jag mig på soffan en stund. Hettan över min kropp gick fortfarande inte över så jag gick på toaletten. När jag väl ska gå därifrån, satte jag mig, av någon konstig anledning, på golvet och lutade mig mot badrumsdörren. Jag hann inte sitta där i mer än 1 minut innan jag kände: Nu svimmar jag! Min bror var i vardagsrummet så jag tänkte att jag öppnar dörren och ropar på honom efter något att dricka. Jag hinner bara låsa upp toaletten och så ramlar jag ner på golvet och spyr som aldrig förr. Jag låg där en stund och min bror hörde allting så han kom dit för att hjälpa till och hämtade sedan mamma.

Allting gick så fort där på golvet.  Jag kommer ihåg att jag sedan gick tillbaka till mitt rum, bytte om och lade mig bredvid A igen och somnade direkt. Idag när jag vaknade mådde jag som vanligt. Jag har ingen som helst aning om vart mina kräkningar kom ifrån och jag tror att jag aldrig få veta det heller.

Idag åkte jag och Ali på en tur till Lager 157 innan han skulle ta tåget hemåt. Vi båda fick med oss en liten kasse därifrån, en mer än den andra. Lite nytt i garderoben skadar aldrig =)

Jag har inte skickat efter någon utav mina omtalade cardigans jag skrev om i förra inlägget. Idag köpte jag en långärmad tunika men jag ska ändå inte strunta i de andra. Shillan säger: Köp båda två medan mamma säger: Köp ingen utav dem, du har massor redan! Jag tror att jag i alla fall börjar med att köpa en utav dem så får vi se efter det hur jag det blir.

Nu ska jag mot vardagsrummet och zappa lite! Min bror skämtade om att jag inte skulle spy inatt igen och det får vi hoppas på :)

Puss!

I deserve this!

Hejsan!

Jag håller på och klickar hem ett köp från Internet. Jag tycker att, efter allt slit från jobbet denna vecka, förtjänar jag en mysig cardigan att bära runt på under höst/vinterjackan när vädret börjar dra sig neråt på termometern. Jag har hittat två styckna som jag har fastnat för. Den ena är en "side cardigan" dvs att den är lite längre på sidorna och kort fram/baktill.
Den andra är en "studded cardigan" med små nitar framtill där knapparna annars brukar sitta. Den har dock ett minus och det är att den inte går att stänga. Det finns inga knappar eller dragkejda så den förblir öppen hela tiden. Det kanske inte gör så mycket men är fortfarande osäker på vilken jag hämtar ut på posten.


Side cardigan, 275:-


Studded cardigan, 379:-


Vilken väljer jag?

Travel.

Nu är det bokat.

Karlstad: 18:e - 20/9 (Sandra)

Jönköping: 25:e - 27/9 (Mahabad, Alexandra, Haddis och Koalan)

Någon vardag/helg efter det bokar vi kanske in en Boda-Borg dag igen. Denna gång med ursprungsfolket.
Let's drive Shillan!

B-day number seven!

Igår.

Igår skulle jag har skrivit detta inlägg. Kan vi gå tillbaka till igår. Jag vill hylla min älskade älskling på hennes födelsedag och det känns inte likadant att göra det idag. Jag vägrar använda begreppet: "Bättre sent än aldrig" så istället låtsas jag som att det var något fel på blogg.se-website igår, att jag får publicera detta idag istället.

Min älskade Sandra fyllde 20 år igår. Nu är kvartetten fulländad (Jag, Shillan, Mahabad och Sandra) och vi alla har nu tillgång till precis lika mycket! Jag är så ledsen att jag inte kunde vara där med henne igår och fira dagen med henne. Jag har nu, bestämt, att jag åker ner till henne nästa helg. Det behövs. Har varit i stan alltför länge nu.


Älskar dig massor Sandra Ånebrant!





Work!

Godmorgon!

Skulle bara kika in och tala om att hela min tisdag är upptagen av jobben. Jag börjar ett helvete-pass snart. H&M 06.45 - 15.45 sedan AP: 17.00 - 22.00. Visserligen får jag raster och en liiten håltimma emellan nästa jobb men det kommer säkerligen inte kännas av!

Jag lär gå och sova direkt när jag kommer hem ikväll så vi hörs imorgon.

Puss

Meetings with the oldies.

Hello alla!

Idag är jag ledig från jobbet. Vaknade rätt skapligt imorse för att dra ner på stan och ses med Sandra/Stern över en lunch. Hon är här över helgen så vi passade på att ses och sedan ta ett varv runt i butikerna. Vi gjorde oss varsitt impulsköp. Sandra handlade en svart/vit-randig tunika med dragkedja framåt från H&M och jag rodde åt mig en vit-stickad halsduk också från H&M.

Vi stötte på Irina lite senare med. Hon flyttar till staterna snart så vi började smida planer om utgång i Sthlm och så vidare. Känner att det är dags snart, att gå ut i Sthlm alltså :) Måste ses med Mia också! Long time no see.

Ikväll blir det förmodligen utgång, bowling eller några timmar på uteserveringen. Jag hoppas på bowling så jag kan gå hem med ett leende på läpparna över en storslagen seger!

Nu måste jag iväg och ringa ett samtal sen väntar lite PR innan kvällen börjar.

Puss


På lördagar får man äta onyttigt. Detta plus chockladpudding blir mitt lördagsgodis.


Vit-stickad höstsjal från H&M.
(Jackan är från Zara)

Panik!

Snart börjar jag jobbet. Snart och snart, klockan 17 men jag känner mig ändå lite stressad. Jag har fortfarande inte ätit lunch/middag eller vad det kallas och jag vill ju inte börja arbetsdagen med att gå hungrig.
Vad gör jag? Jo, jag äter såklart! Men vad?

Jag har i princip vänt upp och ner på köket hemma men hittar ingenting jag vill äta. Ska jag vara ärlig så är jag inte ens hungrig utan vill bara äta för att slippa höra magen kurra om 3-4 h.

Hjälp mig komma på något. Jag börjar nämligen låta denna "vad-fan-ska-jag-äta-ilska" över min mor och A. Inte bra.

Jag fortsätter gå på jakt efter recept och annat tills vidare.

Torsdag.

Hello!

Min uppdatering är inte i världens bästa skick just nu. I tisdags och igår var jag ledig från jobbet. Trots att jag hade två dagar jag kunde göra vad jag ville, kände jag ändå att jag inte skulle hinna med allt jag ville göra. Nu låter jag säkert superupptagen men det jag menar är att man inte känner att man hinner hitta på något för snart står man bakom kassan på jobbet igen.

I tisdags promenerade jag och Alexandra ner mot stan för att ta en fika tillsammans. Det var två månader sen vi sågs sist, så vi hade en del att uppdatera varandra om. Mahabad var också här några dagar så passade på att hälsa på henne innan hon åkte tillbaka till sin Jkpg. Senare mot eftermiddagen åkte jag och mamma till Tuna Park en sväng, jag har lite presentkort på en del affärer så tänkte jag skulle utnyttja dem. Utbudet just nu, inför höstkollektionerna är bra men jag känner ändå inte ett "måste-köp" för något. Jag köpte dock ett par ljus/mellan gråa jeansleggings på ett av mina presentkort.

Igår var Shillan också ledig från jobbet så vi tog en sväng mot Lager 157 för att se om de fått in något nytt. Vi hittade ingenting där, jättefula kläder de fått in! Trots det, var vi tvungna att köpa oss varsitt linne. Bara för att..

Igår hade Monki, VIP-kväll för alla STAFF-medlemmar från H&M (H&M "har köpt" Monki) så jag och min kusin drog dit. Det var 50% i hela butiken! Gissa om vi plockade på oss en massa! Dock var jag på något konstigt humör igår, så allt jag provade tyckte jag bara satt fel på mig men jättebra på min kusin.

Jag köpte ett par höstskor för 250:- vilket är ingenting!!




Jeansleggings med fickor från Vila


Höstboots med snörning och spännen från Monki

RSS 2.0