Working hard!

Hej!

Jag kom nyss hem från ett arbetspass på H&M. Min chef ringde mig igår precis när jag hade mött upp min man och frågade om jag kunde jobba idag. Självklart, svarade jag samtidigt som jag tyckte synd om A som jag skulle få lämna tidigt på morgonen när han fortfarande låg och sov.
Det gick bra på jobbet idag, det var lugnt med kunder så vi hann städa och göra rent efter helgens kaos! Imorgon har jag ett kvällspass på jobbet - det är nämligen inventeringskväll. Butiken kommer vara fullt med personal och under tiden som vi arbetar till sent bjuds det på mat, dryck och godis.

Nu är jag superhungrig efter arbetspasset, hann bara få i mig en toast tidigare på lunchen. Vi hörs nog imorgon igen.

Världens bästa kille!

(Måste verkligen uppdatera bilder på oss, har inga bra alls)

Strike!

Jag vann bowlingen överlägset igår, vilken enkel match mot tjejerna. Haha, nu kanske jag överdrev lite, inte delen om att jag vann men det var inte så enkelt som jag trodde att det skulle bli :)
223 poäng kammade jag hem till slut var rätt stolt över min insats!

Efteråt blev det en impulsutgång in till Håpes. Vi tog några glas och umgicks där sista timmarna av kvällen.
Nu väntar två dagar ledighet för mig så passade på att sova ut riktigt ordentligt idag. Eftersom jag har jobbat hela veckan och inte träffat min man på ett tag har vi bokat in den här dagen till det.
Jag har saknat honom massor så det ska bli skönt och få umgås tillsammans igen :)

Jag ska gå och äta frukost nu, magen skriker efter maat! Vi hörs lite senare, puss!

 

 

 

Chaos!

Jag är hemma från en stressig dag på jobbet. Lönen har kommit och massaor av rabattkuponger/erbjudanden finns i kundernas händer vilket resulterar i KAOS! Det var också mitt första pass efter introduktionsveckan och jag måste erkänna att jag är stolt över mig själv som har lärt mig det mesta/viktigaste under fem dagar.
Mitt under kassapassen såg jag på kundernas varor hur mycket fint som har kommit in i butiken. Jag får ta en runda nästa vecka när det kanske är lite lugnare..

Nu ska jag vila upp mig, städa och fixa här hemma. Ikväll hoppar jag över Halloweenfirandet (har aldrig tyckt att det är något att "fira") för att bowla med några vänner. Till er som ska ut skrämma folk, gör det inte på snälla! Är livrädd för läskiga masker och utklädnader, hehe!

Puss


Två kundfavoriter på H&M JUST NU!
1.
Mönsterstickad väst med skinnimitation på knäppningen, 249:-
2.
Stickad väst med pälsimitation framtill, 199:-

Do we run?

Hela gänget inne på jobbet arbetade på jättebra idag. Efter morgonmötet innen öppning fick alla världens flyt och vi hann klart med massor inför inventeringen nästa vecka! Tiden rinner iväg så snabbt därinne, man hinner knappt stämpla in så ska man gå hem igen - ett bevis på att det är KUL på jobbet.

Nu ska jag ner mot stan och möta upp två vänner över en kvällsfika. Jag fick börja senare imorgon för chefen så det blir sovmorgon för mig imorgon, yeey! Vi hörs igen ikväll. Puss


Jacka, internet.

Pälskrage, Vero Moda

Jeansväst, H&M.

Linne, Monki.

Halsband, Italien

Armband, Present/Afrika

Jeans, Cheap Monday.

Skor, Din sko.

Bet Awards ´11

Arbetspasset inne på jobbet gick bra idag, det går verkligen bättre för varje dag som går! Alla kassaknappar och rutiner börjar sättas sig i huvudet och snart kan jag nästan jobba med förbundna ögon, hehe.
Jag laddade hem musikgalan Hip hop Bet Awards 2011 igår och tänkte slå på den strax. Min man Lil Wayne är den enda artisten som är nominerad i flest kategorier i år, nämligen hela 19 styckna. Det märks att han har haft mycket och göra efter att han kom ut ur fängelset och att han har lyckats göra bra saker är det ingen tvekan om. Strax efter honom hamnar Kanye West med 9 nomineringar.
Jag anar att galan innefattar otroligt många priser, bra liveuppträdanden och många kända ansikten. Se den ni också, ni som gillar hiphopmusik.

Imorgon börjar jag tidigt och slutar tidigt, efter det väntar en sen middag/fika med två vänner. Ha det så bra ikväll! Vi hörs!


Flag


T-shirt, 99 sek.
Hittade den här t-shirten inne på Gina Tricot. Det är sällan jag hittar något där nuförtiden men tyckte om deras nya toppar som är perfekta att ha till ett par jeans och kängor/boots.

New in!

Jobbet gick bra idag, det känns bättre för varje dag som går och vi lär oss massor hela tiden. Idag var jag först på tur att testa på kassan och lära mig den teoretiska delen kring det. Det är ganska (med stark betoning på ganska) lätt att förstå sig på den men jag har som mål att kunna det vanligaste och viktigaste till slutet på veckan :)

Efter jobbet kom Haddis in, vi hade bestämt en fika/lunch inne i gallerian. Självklart hann vi båda impulsshoppa emellan måltiderna, haha! Vi har så roligt tillsammans och jag är så glad att hon kom tillbaka från Jönköping i några dagar till. På hemvägen åkte jag och hämtade ut mitt paket från Posten, mina älskade skor har kommit!


To. die. for.
Nia shoes/ Nelly





Första dagen!

Jag slängde mig ner i soffan alldeles nyss när jag såg att "Gränsbevakarna Australien" var på tvn. Det är alltid lika spännande och se hur det går för resenärerna därnere. Dock är vissa människorna allmänt korkade, att de inte förstår hur genomskinliga deras historier är.

Första arbetsdagen på H&M gick över förväntan och det var riktigt roligt att få lära sig allting. Vi är två styckna som ska börja jobba där och konstigt nog kände vi igen varandra sedan tidigare jobb :)
Måndagar är oftast den värsta dagen på veckan med tanke på varuleveransen. Nu får ni kunder se till att komma in och handla allt snyggt som finns (vi har dessutom em hel del rea) innan allt tar slut!

Imorgon får jag lite sovmorgon, börjar inte förrän strax innan tio. Skönt! En dagens outfit kommer även upp imorgon bitti, vi hörs då! Puss

 

Nytt jobb!

Godmorgon!

Idag klev jag ur sängen direkt när alarmet väckte mig. Det gör mig inget att det fortfarande är mörkt ute och att det känns som natt för idag är jag glad. Jag håller på och rotar i min garderob efter en passande outfit till det nya jobbet som börjar idag! Det är inne i en H&M-butik här i stan och jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta där och träffa alla arbetskollegor.
Samtidigt som jag känner mig peppad inför det här är jag självklart lite nervös över vad som kommer hända. Jag är inte ens klar med hälften av allt jag borde göra innan jag åker! En snabb frukost väntar på mig nu.

Efter jobbet har jag en tid inbokad hos tandläkaren men efter det kommer jag in och uppdaterar om min måndag. Ha det så bra :)

Soon Versace. Soon.

Det är knappt en månad kvar tills Versaces kollektion för H&M släpps i butikerna. Jag har tittat och granskat kläderna och tycker att hon har gjort ett riktigt bra jobb inför det här. Kläderna är otroligt snygga och värda att köa för och detta gäller även er killar!
Nyckelorden till kollektionen är enligt mig mönstrat, Afrika, färgsprakande, detaljrikt och kvinnligt. Det finns mycket i kollektionen jag skulle må så bra av att ha hemma i garderoben och jag är säker på att kläderna kommer gå åt som smör under premiärdagen.

Här har jag plockat ut några favoriter men klicka gärna in här för att se hela kollektionen till båda könen.


Boots.

Din sko.

Ankle boots, 399 sek.

Jag och Mr impulshandlade höstskor till mig tidigare idag. Han ringde igår kväll och överraskade mig med att säga att han var på väg hit. Ni som följer mig härinne och till er andra har förstått att vi bor i olika städer så jag blev riktigt chockad och glad. Jag har inte hitatt några höstskor som jag känner att jag måste köpa men jag gillade materialet och formen på de här.


Så lika men ändå inte.


Nellys skor är som alla borde veta vid det här laget - to die for! Och den här modellen är inget undantag. Vem vill inte gå runt och strosa i dessa? Oavsett om det är dina första eller tjugonde klackar borde alla köpa de. De påminner en gnutta av Champbells modellerna (vilket inte gör mig någonting alls - jag älskar ju Champbell).

De är klassiska, stilrena och supersnygga.

Väntar spännt på mitt exemplar av ett par svarta.

Info: Klackhöjd, 13.5 cm för 449 riksdaler härinne!

Out of sight, out of bright.

Torsdagen börjar närma sig sitt slut, vilken händelserik dag det har varit.
Inte minst för Gaddafi som avled idag.
Jag tackar för mig, godnatt allihoppa!
Vi hörs imorgon igen, puss.


191011

Hej.

Jag har inte mått någe vidare bra sedan min lillebror lämnade landet. Trodde inte att det skulle kännas så jobbigt när var tvungen att säga hejdå.
Jag kan helt enkelt inte kan vara utan min familj och särskilt inte min bror som jag fortfarande får för mig att jag måste ta hand om :)
Han ringde mig från någon timme sedan, supertrött efter flygresan och jetlagen befinner han sig nu vid pappas sida. Skönt!

Igår åkte jag hem till Antonella som precis har flyttat hit till Sthlm! Innan vi skulle iväg på en inspelning umgicks vi i hennes nya lägenhet som var superfin! Jag vill ha en exakt likadan när jag flyttar :)
Det var David Hellenius som tv-inspelningen handlade om, en ny säsong av "Hellenius Hörna" skulle spelas in. Gårddagens gäst var Felix Herngren och ni förstår säkert själv hur roligt det var och få höra de skämta tillsammans och berätta historier.
Jag måste ge cred till David för att han är så otroligt proffsig när han arbetar. Det var inte alls många omtagningar vi behövde göra, han kunde redan allt :)

Programmet har premiär nu på fredag i TV4! Nu ska vi ut och äta något gott. Hörs sen! Puss

 

All alone.

Idag, onsdagen den 19:e oktober tvåtusenelva. För att vara exakt hände det alldeles nyss, det som aldrig skulle hända. Du lämnade inte bara mig ståendes gråtande utan hela din familj och släkt. Jag vet innerst inne att det bara finns positiva saker med att du åker bort men det är svårt att ha det i tankarna när jag måste säga farväl.

Idag lämnade min lillebror Sverige för sju månader nere hos pappa i Melbourne. Det har fortfarande inte slagit mig än att jag inte kommer få se honom på ett tag. I somras tog han studenten från gymnasiet och vill nu (precis som många andra studenter) upptäcka världen, jobba och må bra - i hans fall på andra sidan jordklotet. Sist vi reste tillsammans var just ner till pappa och det kändes jättekonstigt att inte stå bredvid honom med en packad väska för att åka på ännu en semester.
Troligtvis behöver jag inte vänta tills i juni innan jag får se honom igen för om jag får tillåtelse från jobbet åker jag ner dit så snart som möjligt.

Ha ett underbart och fantastiskt år därnere nu min älskade lillebror.
Ta hand om våra småsyskon och pappa!
Vi ses mycket snart, ♥

Australien, 2010.











Karlstad!

Godmorgon

Idag är jag ledig från jobbet men har massor av ärenden med min kära mor och lillebror att uträtta. Ska strax äta lite frukost innan vi måste åka iväg.
Förra veckan berättade jag för er att jag var och hälsade på en kompis i Karlstad där hon studerar. Sist jag åkte dit var förra året i maj så den här resan kändes verkligen behövande.
Under vår "qualitytime" hann vi shoppa, äta på restaurang, ha filmkväll, shoppa lite mer, fika, ha förfest och sedan utgång! Det är sjukt hur mycket vi hann göra alla dagarna :)
När jag skulle säga farväl till henne på lördagen ville jag inte hem. Tiden gick så snabbt när vi var tillsammans och helt plöstligt skulle jag ta bussen tillbaka till Stockholm.

Det dröjer dessvärre inte länge förrän hon kommer hem hit och vi alla kan umgås tillsammans igen. Jag längtar redan tills den dagen kommer :)



Från tv-inspelningen!

Jag har haft så mycket att göra den här veckan och inte hunnit med att visa er hur inspelningsdagen såg ut. Här kommer lite bilder bakom kulisserna till den nya säsongen av "Vem kan slå Filip och Fredrik". Programmet har premiär på
söndag den 23/10.

 







Födelsedagsmiddag & fest!

Hej!
Mr ligger fortfarande och sover och jag själv vaknade för någon timme sedan. Igår eftermiddag kom jag fram hit till Stockholm från Sandra i Karlstad för att fira en vän som fyllt år i veckan.
Vid 20-tiden på kvällen promenerade jag och Mr över till födelsedagsbarnet och resten av gänget för middag och förfest. Som vanligt har jag alltid roligt med min pojkvän och hans vänner när vi umgås och gårddagen var inget undantag.  Alla var så glada och skrattade, drack gott, dansade och lekte lekar tillsammans.
Bora hade lagat jättegod mat och andra sötsaker som höll oss mätta hela kvällen :) Mums!

Strax innan midnatt tog vi taxin in till stan för lite dans inne på Ambassadeur. Det var hur mycket folk som helst, det gick verkligen inte att komma fram någonstans. Jag överdriver inte när jag säger att det kändes som Amba var det enda öppna stället igår, fullproppat!

Efter några timmar nere på dansgolvet begav sig alla hemåt. Jag och Mr var (konstigt nog) jättehungriga när vi kom hem och åt det första goda vi hittade :)

Det är dessutom våran dag idag och vi kan checka av ännu en månad tillsammans :) Innan jag åker hemåt senare ska vi ut och käka något gott. Nu ska jag försöka väcka sömntutaren, puss!

Jag tog inte alls många bilder igår, ska försöka sno från de andra under dagen.

 

Au revoir!

Godmorgon allihoppa!

Jag vaknade innan alarmet imorse vilket känns skönt för då har jag sovit ut så mycket jag själv velat. Förlåt för att jag inte har uppdaterat något sedan jag kom fram till Karlstad men vi har haft fullt upp sedan jag anlände med massor av nöjen. Igår var vi ett tjejgäng som gick ut och klubbade tillsammans, det var kul och få se Karlstad by night med en "hiphopkväll" inne på dansgolvet.
Igår fick jag även en överraskande nyhete från min blivande chef inne på H&M. Jag ska börja jobba i butiken nu!!!!!!!

För att summera denna minisemester med min kära barndomsvän så har vi hunnit med shopping, mat, goda drinkar, hemmakväll, filmmys och utgång! Det känns inte som att jag har varit här mer än två dagar just för att vi har haft det så roligt tillsammans och hunnit med mycket. Idag ska jag dock återvända till Stockholm där en födelsedagsmiddag och fest väntar!

Jag hinner med ett inlägg senare ikväll innan jag och Mr ska iväg. Nu måste jag packa väskan och säga farväl till min älskade Sandra. Puss så länge!

Karlarnas stad.

Godmorgon!

Jag befinner mig just nu hemma hos Mr med att packa ihop en väska som jag ska ha med mig ut strax. Det blev en sen kväll igår på tv-inspelningen och vi kom inte hem förrön efter midnatt. Jag har tagit massor med bilder som jag kommer publicera senare ikväll, ville bara tala om för er att vi hade det riktigt roligt därborta! Filip och Fredrik är PRECIS så som man ser de på tv, lika roliga och härliga mot alla! Vi har fått skrattat en hel del åt alla tagningar och felsägningar, hahaha!
Om några minuter ska jag åka till bussterminalen, där en buss med texten: "Karlstad", ska ta mig till min barndomsvän. För cirka två år sedan flyttade hon dit för studierna och därför kan vi inte längre "springa över till varandra" som vi alltid gjorde när vi var små.
Nu har vi klämt in två dagar med varandra som vi bara ska hänga och ha det mysigt tillsammans! Jag längtar massor tills jag får se henne ansikte och göra mig hemmastadd i den nya lägenheten :) Nu har jag bråttom, jag skriver senare ikväll när jag har anlänt. Puss
Jag och Sandra i Karlstad 2010

Mot tv-inspelning!

Hej!

Idag ska jag och Mr vara med på en inspelning här i Stockholm. Jag har verkligen sett fram emot detta eftersom jag aldrig har varit på en tidigare. När jag var liten och såg på program med publik i bakgrunden minns jag att jag alltid trodde att programmet sändes live  - eftersom det satt folk i studion och skrattade/klappade händerna.
Jag är nog inte den enda som hade den tanken i sig för om jag tänker efter lite är det delvis sant :). Idag får jag dock äntligen reda på hur allting gå till bakom kulisserna för det gick jag också och grubblade på som barn.

Det är de stiliga herrarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som håller i programmet, de ska spela in ett nytt avsnitt från den deras nya säsong "Vem kan slå Filip och Fredrik". I det här programmet som spelas in idag ska de möta Frank Andersson och Maria Wetterstrand i alla grenar. Inspelningen håller på i sju timmar (tappade hakan när jag såg klockslagen första gången) och under pauserna bjuds det på mat, dryck och goodiebags till alla. Jag lovar att fota massor med backstagebilder och även en och en annan på oss :).

Nu måste vi strax gå in på inspelningsplatsen, ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi ikväll! Puss



 




@ work.

Just nu befinner jag mig på jobbet och plockar varor till alla H&Ms butiker. Som vanligt är det alltid trögt och gå upp så tidigt men det är inte många timmar kvar tills jag får sluta och åka hem. Ikväll packar jag en lagom stor väska inför onsdagen. Jag ska bl a vistas i Stockholm men också i en annan stad där sägs ska finnas många karlar :)
Jag berättar mer om det ikväll, puss

Öga for öga

Eftersom jag befinner mig på resande fot ganska ofta och nu när hösten står på tur som nästa årstid, tänkte jag att en bok skulle passa som sysselsättning. Efter mitt senaste bokinköp på Elsas mode med Sofi Fahrman kände jag för att läsa någon spännande deckare eller roman. Det stod mellan Jens Lapidus forsättning på Snabba cash, "Aldrig fucka upp" och den senaste boken från Leif GW "Den döende detektiven" innan jag gick till kassörskan med Leifs bok i handen och betalade.
Jag har alltid velat läsa någon av hans böcker och efter att ha hört/läst all positiv feedback boken har fått fick det bli den. Hans bok fångade min uppmarksamhet redan på forsta sidan och efter en timme på tåget häromdagen hade jag kommit tio kapitel längre in i boken.

Jag vet inte än vad som kommer hända eller hur den slutar men gå och köp den för guds skull! Sjuttionio kronor för en roman av Lefi GW Persson är ingenting. Heja Leif!


Beslutsångest!

OOH MYY GOOOOD!!! JAG HAR PANIIIIK!!

Nu har jag varit Apple-kund och känner att jag vill vårda min Iphone 4 känner jag att en mobilväska borde inhandlas. Jag hittade en snygg alldeles nyss men nu är frågan bara vilken färg jag ska köpa?

Nästan alla är sjukt snygga och därför får jag beslutsångest! Vilken ska jag välja? Hjääälp!


Impulsmöte.

Hejsan!

Jag vaknade alldeles nyss från min powernap som jag kände att jag var värd efter tre dagars jobb. Dock känner jag mig ännu mer trött än innan jag somnade vilket inte alls var min plan med det. Lite musik piggar nog upp mig i några timmar innan det är dags för läggdags igen :)
Idag jobbade jag bara halvdag igen, eftersom jag skulle på ett impulsmöte vid 15:00. Samtalet kändes bra, nu återstår det och se om de tyckte detsamma.

Imorgon är jag ledig men har som vanligt lite att göra. Nu ska jag äta något gott och bara slappa! Vi hörs imorgon, puss.

Något snarlikt denna outfit hade jag på mötet idag.

031011

Idag jobbade jag ett "impulspass" H&M. Min arbetsledare ringde efter elvasnåret idag och bad mig hoppa in eftersom det var mycket att göra. Jag ställde självklart upp, det handlade dock bara om fyra timmar. Imorgon jobbar jag som vanligt igen, 7-16!
Det känns som jag får mer och mer och göra för varje dag som går, det kan ha och göra med att jag skjuter upp mycket. En planering över viktiga "måsten" känns som att jag borde fixa nu. Det är bäst jag börjar medan jag fortfarande ha energi kvar i kroppen.

Jag är ute efter ett par nya klackar att fylla skohyllan med (och sjävklart trampa runt i) och hur underbart vore det inte om jag hade alla dessa hemma att välja mellan?
I absolutley love you Jeffrey!


Party!

Godkväll allihoppa!
Jag har både vaknat till liv och tagit mig hem efter gårddagens födelsedagsfest. Jag tror alla som var där kan hålla med mig om att vi hade det riktigt roligt tillsammans, vi är allt ett bra gäng! Kvällen började hemma hos min man med förfest och middag. Han hade lagat jättegod mat som höll oss mätta hela kvällen. Efter några timmar runt bordet med alkohol, lekar och musik tog vi oss in till stan för dans inne på Collage.

Jag hade aldrig varit där tidigare och blev positivt överraskad över utestället. Så fort vi kom in splittrades alla på grund av att hela stället var en enda stor labyrint. På något vis lyckades vi till slut hitta varandra ute på bakgården där vi sedan höll till den större delen av kvällen. Alla dansade och drack, sjöng och skrattade - vi maxade!
Min man förtjänade hela gårddagen, han är värd och firas med bravur. Efter en långpromenad och hemresa efter klubben hade klockan närmat sig 05 innan vi lade oss i sängen. Jag sov så skönt inatt efter att mina fötter hade fått av sig skorna.
Nu är det bara att ladda om inför nästa fest som säkerligen blir mycket snart. Och om inte så styr jag en själv.


 

RSS 2.0