Första gången

Jobbade med en ny tjej på jobbet idag. Paulina heter hon. Både jag och hon var lika förvånade över att vi aldrig setts tidigare och började senaste presentera varandra och växla information. Det kom fram att vi är väldigt lika varandra för att inte minsta tala om hur mycket vi hade gemensamt.

Hon är ett år äldre än mig.
Hon har piercing i tungan - Jag också.
Vi har gemensamma vänner.
Hon har jobbat i Norge i ett år, något jag strävar efter att få göra - Ska dit på måndag och börja sökningen!
Vi båda var ute igår, på samma ställe men trots det sågs vi aldrig.
Jag glömde mitt bank/körkort hos Ali igår kväll och hon "tappade" bort sin plånbok men fick sedan tillbaka den - Slarviga båda två.
Vi jobbar på samma ställe.

"Detta är ett tecken på något", utbrast jag efter alla dessa mätningar med varandra.

See you at the club.

Igår styrde vi utgång. Vi och vi, det var mer Sandra och Sandra som planerade och jag hakade på. Det var riktigt längesen jag var ute och clubbade. De senaste festerna jag tillbringat timmar på har varit födelsedagsfester eller lokalefester då de alla har spårat ur mer eller mindre.
Min älskade Alexandra kom hem i förrgår från sin semester och därför samlades vi alla ute på clubben för lite dans och sprit. Divari den slarvige, glömde sin jacka med nycklar och allt igår morse så han och de andra fick ta sig hit igår kväll igen för att hämta den. De drog då två flugor i en smäll och stannade kvar för att kroga med oss. Sedan M J lämnade världen spelas hans musik på alla uteställen, likaså denna. Det är något speciellt med hans låtar, det märktes på alla andra också! Alla får en viss kick av dem och drar världens äldsta dansmoves.
Det var deras första utgång i vårat kära Eskilstuna och de verkade gilla stället eftersom de aldrig ville gå därifrån.
Efter krogen var det dags var en matbit, vissa valde fullkorn att tugga i sig medan andra smaskade på muffins.
Hemfärden till Valsängsvägen gick åt att skrika önskade låtar och regera över de andra 4 genom att slåss. Moget? Nej jag vet men gud så roligt det var!

Natten slutade vid halv 6 tiden tillsammans med Marie sovandes bredvid mig. När de andra gick tog det knappt 2 sekunder innan vi slocknade. Har nog inte sovit så skönt under sån hetta på länge.

FF!

Från igår tills på onsdagkväll kommer jag är tillbringar dagar och nätter i Valsängsvägen. Det är där ni hittar mig när vi inte är ute på missions! Idag har vi mycket vi kan göra så vi får vart/vad vi sätter våra fotspår på. Sandra är på jobbet just nu, jag och Charlie är de enda här. Han somnade precis så med andra är jag ensam.
"Känn dig som hemma" sa hon i telefon innan hon började jobbet. Det ska jag nog se till att göra

Nu väntar frukost.
Puss

Roadtrip 3

I lördags var jag ledig från jobbet och därför åkte jag och Sandra till Malmköping. Malmköping är en söt liten stad som jag i vanliga fall aldrig har i tankarna eller för den delen skulle flytta till. I lördags hade de ställt till med marknad och tivoli där så vi kände att vi inte kunde missa. Bilköerna dit in tog ett bra tag men till slut kom vi fram. Den otur som vi alltid tycks bära med oss, fanns även där denna dag. Precis när vi kommit in och ska börja gå runt, börjar det spöregna. Alla människor springer till närmaste tak att ställa sig under och blir stående där tills öset skulle försvinna. 
Det slutade efter en stund och vi kunde fortsätta rundan. Det bästa med marknader måste nog vara alla godsaker man kan köpa. Kalla mig tjockis folk men jag blir alldeles till mig när jag ser alla sockermunkar och brändar mandlar. Gissa om vi åt oss mätta på onyttigheter hela dagen!
Vi mötte upp Shillan lite senare och bestämde oss för att åka karuseller. Faan vad vi skrek! Jag har fått för mig att när de som jobbar där, märker att man skriker av "deras" karusell så fortsätter de snurra på en ännu mer. Vi skrek som aldrig förr och jag märkte hur de bara stod vi oss och snurrade. 
När vi åkte hem sedan fick vi med oss lite småsaker som vi hittade. Jag köpte smycken till mig och min bror och Sandra köpte strumpor och kläder till sin lillebror!

Mot kvällen sen fick jag besök från en viss A.G =) Sent men gud så roligt det var. 
"Ni sjunger när ni pratar" 
"Ni pratar exakt samma"
"Dee klart"

Haha! Ni som vet vad jag pratar om vet att detta är underbart roligt! =)

6h 25min med buss.. Då hamnar vi i?

Idag köpte jag bijetterna. Jag och min kära bror far iväg för några dagar, för lite syskonsemester.
Klockan 10.25 på Måndag den 3/8 bär det av!

Hejdå Sverige!

Let's get corny!

Nu har jag varit ledig från jobbet i två hela dagar, vilket känns helt utomordentligt bra. Igår fyllde vår solstråle Shillan 20 år och det firade vi med middag på Centro med folket och all mat, dryck och presenter.
Idag har jag tillsammans med släkten bokat in en bilresa till Oxelösund för att besöka Boda Borg. Båda två bilarna möttes upp hos oss runt 10-tiden imorse och efter det for vi iväg. Vi hade bestämt att vi skulle köra Killarna Vs Tjejerna och därför höll vi oss till de lagen redan i bilarna. Det spekulerades om taktik, hur vi skulle tänka, vad vi inte fick göra och främst - vi fick inte ge upp! ... NOT!
I vår bil hade vi på musik på högsta volym, snackade skvaller ända in till frukost-pasuen.
Efter frukosten fortsatte resan mot vårat mål. Vi klev in där vid 12-tiden och började genast leka av oss inne i rummen.
Jag säger er människor, de som har svårt för trånga utrymmen bör ej testa rummet "Klaustrfobi". Jag, Tim, Leo och Sam (vi var de enda av oss alla som ville testa på den, därmed struntade vi i lagenuppdelningen) har aldrig varit så nära golvet, taket, väggarna och inte minst varandra samtidigt. Värmen därinne var riktigt obehaglig. För att inte tala om kistan man skulle lägga sig i och sedan dra sig vidare i rummet.

I 5 ½ h sprang vi runt därinne och letade stämplar. Tävlingen slutade tyvärr oavgjort då vi båda endast fick 3st var.
Detta måste definitiv göras om, i en annan stad.

Shillans B-day!



 

Boda Borg-trip

Avslutad.

Jag har hittat min köpare till den marinblåa kofta så härmed avslutar jag sökandet.

Amie on sale!

Hej alla shopping-galna!
SE HIT!
Jag ska lägga ut ett oanvänd plagg här för de som är intresserade att köpa den.
Det är en supermysig marinblå kofta från Bik Bok i stl. S. Den kommer att kosta 150:- vilket är ingenting. 

Anledningen till varför jag inte vill ha den kvar är för att jag redan har den, exakt likadan. Jag fick nämligen två kopier av den i födelsedagspresent. Butiken lät mig inte byta färg eller till ett annat plagg eftersom den då var på rea! Surt som in i hel----!



Lämna en kommentar för mer info.


Numberonehitsong!

"Blame it on the goose, gotcha feeling goose. Blame it on the 'tron, catch me in the zone.
Blame it on the a-a-alcohol, blame it on the a-a-alochol."

/Blame it - J Foxx

Efter några om och men..

..så är jag nu tillbaka i datorvärlden igen!
Hämtade hem datorn idag efter två-dagars lagning och nu är den som ny! ALLTING HAR FÖRSVUNNIT! Bilder, musik, texter, bilder, bilder och åter bilder. Jag kanske överdriver nu men som man säger: En bild säger mer än tusen ord. Och nu när jag inte har en endaste pic kvar sedan mitt liv efter studenten, sitter jag här med ingenting. Jag skulle, på riktigt, kunna börja gråta. Att jag ALDRIG lär mig. Sådana som mig borde inte handskas med datorer.

Massor har hänt sedan sist. Jag hade planerat att lägga upp massa bilder för att göra det lite roligare men ska försöka kortfatta min sommar på bästa sätt. Min älskade Sandra har hållt sin blogg vid liv under mitt computer-break med massa bilder och fraser! Kika in där om ni vill se oss in pics' - Sandra.

Den 24/6 fyllde Min Bästis Peter 25år! :D Det firade han med att ha en brakfest på fredagen den 26/7 ute på gårdplanen i Stockholm stad. Jag tillsammans med mina sötnosar tog oss dit, likaså alla andra 40 personer som var bjudna. Bästis hade ställt till med tipspromenad där frågorna handlade om honom, massa lekar, sprit i mängder, kinamat till alla och massa snacks! Inte nog med det. I alla tävlingar kunde man vinna priser!
Jag tror och hoppas att han hade världens bästa dag.. För det hade vi!

Den 29/6 fyllde Min Älskade Mahabad 20år! Hon var den andra av oss i gänget som har tillgång till att kliva in på Systemet hädanefter. Vi firade henne med att vara ute på stranden bland solen och vattnet med massa folk, bra musik, tårta och snacks samt massa presenter och en överraskning från Sthlm =) Surprise, surprise! Några andra som fyllde denna dag var även min älskade Syssling Philip och Anton my bro' :D

Den 2/7 var det min tur! Jag var på tur att ha en dag för mig själv, nämligen MIN FÖDELSEDAG! Jag är 20år nu och känner mig redan gammal! Min tre närmaste barndomsvänner (Shillan, Sandra och Mahabad för er som inte förstått det än)  överraskade mig genom att storma in i mitt rum runt 09-tiden med sång, tårta och presenter! Gissa om jag blev chockad! De närmsta timmarna gick åt en massa skratt, skvaller, övertrötthet och onyttigheter till frukost!
Mot kvälls fortsatte mitt firande ner på Grappa med middag och träff med alla tjejerna. Min 20 årsdag kunde inte börjat och slutat bättre. Älskar mina vänner så otroligt mycket. Önskar att alla hade sådana änglar som mig.

Den 3/7 var det dags igen. Jag hade ställt till med lokalfest för att fira mig riktigt ordentligt. Gästlistan bestod av 80st människor. Det var allt ifrån dansvänner, barndomsvänner, klasskompisar, skolkompisar, nya vänner, vänners vänner. Festen drog igång vid 20-snåret och folket rullade in den tid de ville dyka upp där. Jag hade det jätteroligt på min fest men något man får räkna med när man ställer till med lokalfest är att det Alltid kommer objudna dit. Det var det som ställde till med kvällens bravader. Det blev för mycket "olika" grupper samlade under samma tak och därmed slutade kvällen som den gjorde. Ni som vet eller var där förstår nog varför jag hoppar över en del.

Mina dagar efter födelsedagsfesten har rullat på ganska bra med jobbet, vännerna och en del sol/dag-dagar. Jag och 7 kompisar for iväg med två bilar till Karlskoga, till Boda borg för att leka av oss lite. Det slutade med 7-2 till mitt lag och jag kan inte säga mer än att VI ÄGDE DEM!

Ni som orkat med att läsa ändå hit ner är guld värda och därför stannar jag här. Jag lovar att uppdatera mer nu när jag har en fungerande dator. Ikväll for jag till Sthlm så det blir update imorgon kväll. PUSS!

Som vanligt!

Jag vet inte varför detta alltid lyckas inträffa under sommarvärmen och jag tror ni kan räkna ut vad det är som har hänt. Min dator har drabbats utav virus och har därför hamnat i Proxdatas händer. Det är fortfarande okänt om när och om jag får tillbaka den inom en snart framtid.

Det har hänt massor sen sist jag skrev. Har inte tid och blogga om allting nu men något jag kan säga är att ja numera är en Kvinna. Yes, folk.. Jag har fyllt 20 och varit på Systemet för första gången. Jag hade dessutom en fet födelsedagsfest som spårade ut.. Det är väll sånt som hör till. Eller?

Berättar mer så fort jag får tillgång till en dator med internetuppkoppling. Måste kila nu
/Puss

RSS 2.0