Clubba!

God kväll därute!

Jag slutade jobbet idag vid 20-tiden och gissa om det var en tuff arbetsdag jag gick igenom. Jag gäspade konstant och hade knappt ork att stå på fötterna. Hur som helst, lyckades jag ändå ta mig igenom dagen och kanske var det all kundrusch som gjorde mig tvungen att röra på mig.

Gårddagen var mycket trevlig, jag började kvällen hemma hos Alex. Det blev en kortare visit där än planerat eftersom vi hade spikat förkväll hemma hos Anja med Carro. Det var jättekul och se de igen och de fick stå för snacket hälften av tiden eftersom de nyligen kommit hem från deras Thailandresa. Gud vilka fina bilder jag såg från resan, blev alldeles till mig.
Vi åkte in mot stan vid 00-tiden för att dra en utgång tillsammans. Sist jag var ute här i stan, var i augusti! Kvällen gick bra, träffade massor med bakanta som jag inte sett på länge så det var verkligen värt utgången.

                       
                                                          Jag igår

                        
                       

We got that

Hallå därute!

Jag ska ner på stan nu och träffa två vänner över en fika och lite shopping. Jag har, som vanligt, ganska bråttom ner eftersom jag alltid lyckas fixa mig i sista sekunden så jag borde gå nu. Det var bestämt att vi skulle ses kl. 13, om 27minuter! 
Skriver mer lite senare. 


                      
                                                              Dagens outfit består utav 
                                                       en oversize flanellskojrta från Monki
                                                                  svarta strumbyxor,
                                                smycken från Sisters, Lindex & Gina Tricot.

UPDATE/
Jag kom hem från stan för inte så längensen, det blev en längre dag än planerat. Det började med en fika inne på Wayne's Coffe tillsammans med Alex och Sandra. Det var kul och se henne igen och ha henne i stan för några dagar. Efter det gick jag och Alex runt på stan för att, ännu en gång, se oss omkring i affärerna. Det finns massor med fina kläder just nu, speciellt till våren men det känns så onödigt att köpa sånt nu när det fortfarande är snö ute.
Mitt tips är att inte slänga sig på allt nytt nu utan vänta lite. Det kommer komma in fler och finare saker.

Det var tänkt att jag skulle försöka hitta en långärmad/tjocktröja att slänga på mig kring dessa kalla kyldagar men tror ni jag kom hem med det? Nej, självklart inte! Istället gick jag emot mig själv och köpte det som jag nyss skrev att man kunde vänta med.
Jag vet inte vad jag ska säga till mig själv längre. Jag behövde däremot linnen så jag antar att min köp var helt okej ändå..? :)
Aja, nu är det köpt och jag tänker inte lämna tillbaka de, vet att de kommer komma till användning. 

                     
Vit/ljusblå randig blus med guldknappar som passar perfekt till ett par tighta jeans och höga skor.


                     
                                                          Jossan singelt top med stenar. 

                     
                 Vit/blå randigt linne att ha under en cardigan eller som den är när vädret tillåter.




Fredagen den 26:e februari.

Hello!

Jag hade tänkt blogga tidigare idag men hann inte med datorn överhuvudtaget. Inte förrän nu. Jag vaknade runt 10-tiden imorse men ville inte gå upp då så somnade om. Efter det vaknade jag inte förrän vid 13.45! OH MY GOD om ni hade sett min panik i mina ögon. Jag satt i sängen i fem minuter och tittade på klockan för att verkligen se om den var så mycket eller bara 08.10.

Jag började jobbet klockan 17 idag så min dag var ju verkligen förstörd. Inte för att jag hade saker att göra innan det men jag hann inte mer än att äta, klä på mig för att sedan promenera mot stan.
Det var ganska mycket att göra idag på jobbet men dock inte så mycket som vi hade förväntat oss. Det var en liten besvikelse med tanke på min 10-timmars sömn som jag fick idag. Jag hade lätt klarat av lite kaos denna fredag.

Efter jobbet mötte jag upp Alex i mataffären för att handla lite snacks tillsammans för att sedan umgås i några timmar. Gud vad mätta vi blev på allting, magen stod ut som om jag vore gravid.
Kom hem för inte så längesen, tänkte se någon film nu innan jag går och sover.

Godnatt läsare. / AB

                   
                                                            Jag och Alex, Juldagen ´09



The Carter.

För några dagar sedan tittade jag på Lil Wayne's dokumentärfilm. Filmen handlar om honom och hans liv där man får följa med på några spelningar, se hur han arbetar och kommer på sina texter/musiken och vart han brukar hålla till.
Filmen var riktigt bra, älskade varje minut utav den. Den var så äkta på det sättet att man verkligen fick lära känna honom. Han gjorde precis vad han ville i filmen, sa det han ville och därför drogs man till det.
Hans dotter är med i filmen och pratar om sin pappa och deras relation. Hon är så sööt, jag dog när jag såg henne. Det som rörde mig mest var när killen som intervjuade henne frågade:
"What's the best present he ever give you? For him being here. That's the best present.
Vill man inte gråta? Sötaste tjejen någonsin!

Lil Wayne har varit i musikbranschen sedan han var 11-12 år. Han har alltid varit mer eller mindre känd med det är inte förrän nu, de senaste åren som han har blivit riktigt stor och folk verkligne lyssnar på hans musik. Hans skiva, The Carter ||| såldes i 1 miljon exemplar första veckan. Platina. Sicked!
Han har blivit, som han kallar sig: Best rapper alive.
Michael Jackson kommer alltid var kungen av de alla. Kungen av Pop. Kungen av musik överhuvudtaget men Lil Wayne är riiiktigt känd och skulle kunna bli en egen ikon. Jag tycker att alla bör veta någonting om honom, vem han är, vad han gör etc. 


                       
                                                                        MIN SNYGGA MAN!

                                  
                                                                         WEEZY F BABY

                        
                                                           REGINAE CARTER & LIL WAYNE

A+A

Hej därute!

Idag är jag ledig från jobbet och har spenderat morgonen/förmiddagen hemma framför ett x antal dansprogram. Jag älskar dans och även om jag inte är lika aktiv inom det längre tittar, testar, studerar jag fortfarande det. Dansen kommer alltid vara något som jag kommer hålla på med, oavsett vart jag befinner mig i världen eller i vilken ålder jag är i.

Nu måste jag börja göra iordning mig till att dra ner på stan för att träffa Alex. Vi ska ses över en fika och sedan ta ett varv i butikerna. Kanske kommer jag hem med något :) Vi har dock en hel del att prata om så vi får se vad vi hinner med.
Jag ska försöka hinna med att lägga upp en "Dagens outfit" innan jag går.

Pussis sålänge!

UPDATE/
Det blev ingen "Dagens outfit" idag. Jag var alldeles för stressad till bussen för att hinna med det. Jag kom precis hem från dagen aktiviteter. Stadsrundan med Alex varade längre än väntat, tiden gick så himla fort att vi inte hann med all butiksbesök vi hade planerat. Det var snacket och uppdateringarna som drog ut på tiden under middagen.
Dock lyckades jag köpa hem 5 st silveringar och Collosal Volume Express mascaran. Det är en rekommendation från mig, börjar fastna för den.

Efter stan åkte vi hem sedan mötte jag upp mor min för att åka och handla mat med henne. När vi handlar tillsammans kan vi fastna i affären i flera timmar. Även fast vi har allting på papper som skall handlas vet vi ändå inte vad vi ska köpa.
Nu är jag helt slut och tänkte titta lite på dansprogram en stund. 



                        
                                                    Det blev nachos för oss idag :)

                           
                                           Hittade lite nya vårskor som kommit in på Din Sko.

SYTYCD!

God kväll!

Idag var jag hemma på förmiddagen, vaknade ganska sent så orkade inte göra så mycket. På eftermiddagen promenerade jag till stan för att sedan jobba några timmar. När jag var hemma kände jag verkligen inte för att gå till jobbet och möta kunderna men under tiden som jag jobbade gick det rätt bra (även om det var en del att göra idag) och kunderna var så snälla.

Idag var det finalen på So You Think You Can Dance. Hade heelt glömt bort det och missade nästan hela programmet men jag hann se lite utav det och resulatet. Jag har följt det rätt bra i år och har flera favoriter där. Denna säsongen vann krumparen, Russel. Han är såå grym och så duktig på det han gör! Jag blir helt inne i honom när han ska uppträda. Han klarade av varenade dansstil han fick att utföra!
Han är en värdig vinnare, helt klart. 


                       
Jag var tvungen att fota ögonblicket. Här står han och tackar alla som har stöttat honom under hela tävlingen.

Kolla in detta klipp när han är med i Ellen Degeneres Show efter att han har vunnit tävlingen.

Those where the days..

I mina yngre dagar (högstadietiden) älskade jag att läsa mode/skvallertidningar. Vem gör inte det liksom? Det var allt ifrån det nya modet, hetaste skvallret om kändisar, vem som hade varit med vem, relationstester/guider, musik som lockade mig till att, helt ärligt, springa till kiosken för att köpa den nyaste upplagan av tidningarna.

Jag älskar fortfarande det men nu köper jag istället de som en underhållning när jag ska åka någonstans. Nu kan man ju hitta det mesta på Internet.
My number-one-magazine var Comsopolitan those days. Jag hade i princip varenda nummer som kom ut i butikerna.


                      
Ett smakprov på min kärlek till Comso. Om ni skulle se kartongerna uppe på vinden. Fattar inte ens varför jag sparar de.

                      
                                                                 Cosmo & Co

Cut it!

Idag var på nere på stan och gjorde lite ärenden. Jag bokade bl a tid inne hos Hårdesign för klippning. Det var veerkligen ett bra tag sen jag klippte mig och känner att jag har rätt till att unna mig det denna månaden. Jag tänkte gå utanför min "comfort zone" denna gång och dra till med en utmaning (för mig själv alltså) med att klippa kort.

Jag har alltid tyckt om kort hår och har oftast hållit mig till det men denna frisyr kan bli riiiiktigt kort om jag så vill. Jag har fortfarande inte bestämt mig helt ännu hur jag ska göra, om jag ska gå helt på hennes frisyr eller bestämma själv.
Jag vet bara att jag ska klippas kort :)

Här är några utav mina tidigare frillor! 


                     

På tisdag efter klockan 09.00 visar jag vilken artist som fick mig att vilja springa till frisören för att bli klippt. Nej människor, det är inte Rihannas frilla. Never!

Dolores blazer!

I Januari lade jag upp en liten kollektion av kläder som jag ville ha i min garderob. Man ser nya snygga kläder varje dag som man BARA inte kan leva utan och även om det snart var två månader sedan jag visade upp kollektionen har jag inte glömt de.

Lade ni märke till den svart/vit randiga kavajen på bilden? Denna?

                             

Den blev min för snart en månad sedan och jag kan verkligen inte slita mig ifrån den. Jag bara ÄLSKAR den! Även om kavajen är väldigt dominerande på sitt sätt så kan man kombinera den till massor med färger, stilar och mönster. Den passar till ALLT bara man vet hur man gör det snyggt.

Kalla mig "Målvaktstjejen", "Zebran" eller vad ni vill. Jag bryr mig inte. This is good things! ♥    

 





Exotic summer!

Hej!
Nu har jag också gått med i Läkerol-tävlingen och gjort min enga blandning.
Gå in och rösta på min Läkerolpåse så att jag får uppleva känslan av hur det är att vinna 100.000 kr 

Min påse heter Exotic summer och är en blandning av vattenmelon, ananas och passionfrukt. 

Kan det bli mer exotiskt?

                                                     
                                                                       Rösta här

Det går inte att rösta eller klicka sig in på hemsidan för tillfället.



The coldest winter.

Igår var jag med om världens kallaste halvtimme. Vid 22-tiden skulle jag skjutsa min bror och hans kompis till ett ställe. Jag ville verkligen inte det för det var iskallt ute och massor med snö men mamma insisterade på att jag skulle det.
"Det är ju din bror, Amie"

Så jag gick ut för att hämta bilen. Det gick inte att gå någonstans för all ny snö som hade kommit under kvällen. Jag, bokstavligen, krigade för att ta mig fram på vägarna och när jag väl kom fram hade jag snö upp till knäna. Bilen var heeelt igensnöad och när jag skulle köra ut den och sedan åka iväg, kom jag ingenstans.
Jag satt fast. Den var isfläckar överallt under snön. Där stod jag. Mitt på vägen och kunde inte röra mig.
Jag fick panik och försökte med allting med ingenting fungerade.

Jag vet inte hur jag lyckades men efter en halvtimme, rörde bilen på sig och jag kunde parkera den igen. Det luktade bränt om bilen efter hur mycket jag hade gasat. Not good.
Jag har nog aldrig frusit så mycket som jag gjorde igår, hela kroppen var helt iskall.

Jag ska inte gå de här dagarna om jag inte måste. Nu väntar en arbetsdag på jobbet.
Pussis

Amanda 20!

Hej!

Igår träffade jag Haddis och hennes klasskompis Agnes mot kvällen. Amanda hade hemmafest för att hon fyllt år så vi drog dit och partade med resten av gänget. Det var sjukt längensen jag träffade henne och flera andra dansvänner så när vi väl sågs drogs snacket igång om dansvärlden och diverse andra ämnen.
Vi kom dit rätt sent så folket var redan på plats när vi klev in!
Jag hade det jättetrevligt med allihoppa och siktar nu fram emot Bounce i Sthlm som vi ska dra på! Bland allt sus från människornas diskussioner och alla sprit runt omkring oss spikade vi Latinodans idag klockan 11. Vi gick inte. Det blev en sen natt för oss igår och därför gick jag inte upp förrän vid 11.45.

Om exakt en timme ska jag vara på kalas. Längtar till godsakerna som bjuds på där men har verkligen inte ork till börja stressäta och hitta kläder att dra på mig. Jag är inte den som börjar med sånt i tid och om jag känner mig rätt kommer vi komma dit försent pga mig.





Salem!

Min nya idol är Salem. Sedan jag såg honom uppträda i Melodifestivalens första deltävling kan jag inte sluta lyssna på honom. Speceillt den låten som han bidrog med.
Jag älskar den!
Han vann självklart tävlingen och fick åka till Globen direkt.
Jag vill bara att han ska vinna hela tävlingen nu så jag kan få se honom i tv-rutan igen! Jag har lyssnat på hans låtar för längesen men undrar varför jag slutade..? Han är bäst! Funderar starkt på att dra på hans konsert på Berns i Maj.

Vi får se vem jag lyckas tvinga med mig :) 

                                       

CONGRATS!

                                           GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!
                     
                                I sommar ses vi igen och då får vi fira din födelsedag tillsammans. 
                                                                        Älskar dig.

Ny Acer-ägare!

Hej allihoppa!

Nu är jag tillbaka i datorvärlden igen för att stanna. Min dator som jag lämnade in för två veckor sedan, gick inte att laga. Yeah sure, jag tror de ljuger och bara vill tjäna pengar på mig. Ett glapp-fel kan väll inte vara så svårt att fixa?

Jag kände dock att min Sony Vaio hade haft sina år så vi beslutade oss för att köpa en ny. En stationär denna gång. Jag kan verkligen ingenting om datorer. Datorer måste vara den tekniska prylen jag aldrig kommer lyckas förstå när det gäller installationer, internetuppkopplingar, kortläsare, kaplar etc.

För att undvika fel köpval gick jag efter bra märken och det fick till slut bli en Acer 1 TB och tillhörande Samsung-skärm på 22 tum.

Jag har redan varit in på mina tidigare inlägg och lagt in lite bilder från Jkpg, Sthlm och det kommer mera. Just nu håller på och leker lite med datorn, installerar program och diverse andra saker.

Denna veckan har jag jobbat på H&M-lagret, hängt med vänner och släktingar. Haddis kom hit i torsdags så hennes måste jag hinna träffa innan hon åker tillbaka. 
                    

                                 

I'm not gone.

Hejsan!

Sist jag skrev någonting härinne befann jag mig i Jönköping hos Haba och Co. Jag lämnade in min dator för lagning i förrgår eftersom skärmen glappar. Som jag alltid har sagt: Jag och datorer klickar inte.
Jag vet inte när jag får tillbaka den men det borde inte ta mer än en vecka.

Jag har massor att berätta och massor med bilder att visa er från mina tripper. Jag lovar att fortsätta där jag slutade när jag får hem datorn igen.

I helgen har jag jobbat en del, varit med Linn som är hemma för några dagar och vistats på stan och caféer. Jag var med Linn tidigare hemma hos henne där vi tog det lugnt och passade på att titta in det första programmet utav Melodifestivalen (som vi annars aldrig tittar på). Det var helt okej och gud vad Salem Al Fakir är söt. Han förtjänade sin plats till Globen. Den killen kan sjunga.

Just nu är jag hemma hos min kusin och sitter barnvakt. Alla ville ut ikväll, min mamma, min kusin, min moster etc så jag fick ställa upp och vakta barnen. Det gör inte så jättemycket eftersom barnen redan sover och jag kan göra, i princip, vad jag vill.

Dock ska jag upp rätt tidigt imorgon så vi får se hur jag mår när jag vaknar. Nu tänkte jag sysselsätta mig med något annat.
Vi hörs snart igen, det lovar ja!

xoxo/ a.b
RSS 2.0