Eh, eh, eh, eh, eh, eh, STOP!

Ssch!
Säg ingenting.
Jag vill inte höra mer!
    

Homecoming!

Hej!

Jag kom hem för en liten stund sen från jobbet. Jag kunde inte somna inatt när jag skulle gå och lägga mig utan låg helt pigg och rastlös i sängen. Jag var ju verkligen tvungen att sova eftersom jag skulla upp 05.30 imorse. Sånt här händer alltid när man vet att man måste gå upp tidigt.

Det gjorde ju att jag gick runt och gäspade bland gångarna ända fram till lunch. Folk måste ha trott vad det var för fel på mig, i den snigelfart jag hasade mig fram. Jag är fortfarande trött och det irriterar mig för inte tänker jag sova nu!

Snart är det Påsk och då kommer alla mina älsklingar hem för att fira med familjen och så vi kan umgås med varandra. Jag längtar massor tills på lördag för då har alla anlänt hit :) Jag har saknat de så mycket så denna helg blir verkligen "Girls-wekeend"

Nu ska jag gå och vänta in maten som kommer snart och efter det har jag lite saker att göra innan jag förhoppningsvis får ett besök från ett kärt ansikte.

Puss.
                                                           Idag kom Sandra hem,
                                                 
                                                     
  imorgon kommer Linn, 
                                              
                                                               Haba & Sandra hem!
                
                                    Och på lördag är Alexandra hemma från Frankrike
                              

Shop til you drop.

Nu är jag tillbaka igen fast lite senare än jag hade planerat. Hoppas att det inte gör något. Min tidiga stan-runda gick fortare än planerat eftersom jag inte fick tag på allt jag skulle så jag fick åka hem istället. Vid 16-tiden åkte jag ner på stan igen för att möta upp mamma och titta lite i affärerna med henne.

Snön börjar smälta bort nu och jag älskar det. Solen tittade fram idag och jag kunde bära mina nyinköpta solbrillor på mig utan att skämmas över det. Shoppingen gick bra, jag fick med mig lite saker hem och denna gång köpte jag faktiskt en planerad sak. Något som jag letat efter länge nämligen en väska. Det blev jag stolt över för äntligen kom jag inte hem med bara impulsköp.

Ikväll måste jag lägga mig tidigt, ska jobba extra på H&M-lagret imorgon. Nu har jag lite saker att göra innan sängen kallar! Godnatt, puss.

                                                 
                                                               Örhängen, 29,50 :- /H&M
                                         
                                                                            Topp, 79,50 :-
                            
                                                                                      Väska, 199:-

Tack allihoppa!

Inlägget igår gav massiva besökare! Det nådde nästan 100 -sträcket och det gläjder mig massor :) Tack så jättemycket för att ni tittar in här (och kommer tillbaka), det uppskattas verkligen. Det var inte min bror som tvingade mig att skriva om honom igår (för de som kanske trott det) utan jag gjorde det i smyg och visade sedan honom inlägget.

Nu sticker jag iväg till stan snabbt för att utföra lite ärenden, är snart tillbaka igen med ett till inlägg!
Pussis




5:am

Min lillebror har spelat in musik och sjunger till det (rappar) sedan en tid tillbaka. Först när jag hörde honom sitta i sitt rum och rappa en massa texter tänkte jag: Vad håller han på med? Fett pinsam kille. Säg inte att han ska börja skriva smörtexter om tjejer, pengar och sig själv!
 
Jag började sedan märka att det var något som han verkligen brann för och han kunde sitta flera timmar/hela dagar ensam eller med sina kompisar och komma på nya texter.

Första låten som blev helt klar (för 1½ år sen kanske) var en sololåt (Haterz) och jag kommer ihåg hur nervös han var när jag skulle få lyssna på den första gången. När han satte på den och jag fick höra slutresultatet blev jag så stolt över honom. Han är så söööt när han sjunger och han förvånade mig verkligen med hans bredda ordspråk inom engelskan.
Efter det har han fortsatt med musiken både på egen hand och tillsammans med två andra kompisar. Fortsätter de i samma stil kommer de bli riktigt grymma.

Nu är min bror med i en tävling med en ny låt där man kan vinna ett skivkontrakt hos ett skivbolag. Gå gärna in och lyssna på den och (förhoppningsvis) rösta på honom :)

Besök gärna hans Myspace: http://www.myspace.com/5amsambojang


                                                         
                                                                         love you S



Pants!

Nu tänkte jag återigen prata om kläder fast denna gång handlar det om ett annat plagg jag bara älskar och inte kan leva utan. Det är de nya ersättningsplagget de dagar man inte orkar bära hårda, trånga jeans eller byxor när man ska ut. Jag pratar förstås om Leggingsen som har blivit världens största klädhit senaste tiden.

Alla bär de och även om man har två-tre par hemma letar man ständigt efter nya modeller. Jag älskar de så mycket för att man kan kombinera det med tusen olika andra plagg och stilar. Leggins passar vem som helst - oavsett hur du är som person, hur du klär dig till vardags och vad du än lyssnar på för musik.

Det är den stora variationen (material, enfärgade, mönstrade, ihåliga, näst intill genomskinliga) som gör att de passar alla personligheter. Och det är du, själv, som bestämmer hur du vill klä upp/ner de med andra plagg (klänning, toppar, tunikor, västar, långärmat, stickat etc). De passar till allt.

Jag föredrar de mönstrade och ihåliga leggingsen som visar lite hud åt folket. För tillfälligt har jag runt 10 st olika leggings hemmköpta/gjorda men det kommer mer.
Här är några nya modeller jag hittade inne på en hemsida. Sitter och funderar vilka jag ska klicka hem :)

                      
                            Mönster kombinerat med halvdragen svart/heltäckande baksida, 299:-
                      
                 Min favorit. Halvt genomskinliga/slitna med runda ringar längs hela vägen, 299:-
                       
            Två i en där det vita är "underleggings" med de svarta ovanpå som är lite slitet, 319:-
                       
                         Påminner om de första men har ett helt annat mönster framtill, 299:-

Taking the stage!

Hej!

Jag ska strax börja göra mig iordning inför kvällen. Idag är jag ledig och har bestämt träff med Maja, Sanna och Linda nere på stan. Vi har bokat bord på Ming Palace för en matbit och lite snack oss fyra emellan. Jag har inte ätit någon mat idag och verkligen hållt mig till små portioner för att orka med kvällen.

För övrigt har jag bara tagit det lugnt hemma och tittat lite på "Taking the stage"-weekend break på MTV. Jag brukar inte följa serien, har kanske sett något avsnitt tidigare så jag passade på nu när de kommer flera efter varnadra. Serien är väldigt bra eftersom det handlar om dans, sång, teater och så får man följa vissa personer som kämpar för sina drömmar. Ni vet säkert vilken serie jag snackar om, det är bara jag som är lite sen med att börja följa den.

Jag tittade precis ut genom fönstret och ser värdlens dystra väder ute. Jag vill kalla vädret: Ingenting. Det är ingen sol, inge regn, inge snöoväder, ingen blåst. Det är bara tråkigt och grått ute.
Nääär ska det bli varmt och vår här i stan? Jag som köpte nya brillor i förrgår i hopp om att kunna använda de snart.

Ha underbar kväll allihoppa så hörs vi senare. Ska försöka lägga in en bild lite senare.
xoxo

                   
                                                           Maja, Sanna och Linda.
                    

Au revoir!

Jag kom precis hem från dagens aktiviteter. Jag jobbade ett kvällspass idag tillsammans med alla andra i personalen under två av dagens mest stressiga timmar. Fy vad människor det var hos oss och handlade! Jag var helt slut, som jag alltid blir efter en sådan kväll, när jag var på väg ut mot bilen efter stängning.

Efter jobbet åkte jag hem till Alex där Anja också var för att umgås med de sista kvällen innan de drar till Frankrike imorgon. De två och Gabriela ska hälsa på Alex syster som pluggar i Grenoble. Shit, vad rooligt de kommer ha därborta, i vårvädret med massa nya affärer, ny människor, nya uteställen - i ett helt annat land.

Vi snackade med hennes syster lite (Adriana som hon heter) över internet nu när vi var tillsammans och man märker verkligen hur mycket hon trivs därborta med sina vänner, skolan och kärleken. Ja, hon har hunnit skaffa pojkvän därborta. En rik en :)

Jag önskar de en trevlig resa imorgon och så ska jag hålla ögonen öppna efter bilder! Nu väntar sängen men innan det ett nattsamtal.
Godnatt, puss!

                     
                                    Alexandra, Blikenda, Amie, Anja, Adriana, Gabriela - 09
                     
                                                                   Alexandra, Anja, Gabriela

Sexy back.

Jag älskar detaljerade kläder. En tröja med ett tryck som sticker ut och fångar uppmärksamheten, en klänning med markerade områden (te.x axlar, rygg, höfter) eller byxor som är sönderslitna och man ser hud igenom.

Jag hittade några fina tröjor med markerad baksida som visar ryggen. Hur hett som helst! Dessa tröjor bär du med en annan färg under för att förstärka området eller det snyggaste av allt - utan någonting alls med bara BH (helst i samma färg som plagget). 

                
                                                             Mesh slasher back top/ 349:-
                
                                                                 Sheer lace top /539:-
                
                                                       Lace pointed shoulder top /319:-



Strawberryjam and cream.

"Idag är det Våffeldagen så det blir våfflor idag.", fick jag i sms tidigare. Det blir min njutning senare ikväll efter ett pass eller två nere på Gympozz med Alex..

                                           
                                                                 Frasa på gott folk!

Uppdatering:
Vilken kväll och vilket pass vi var med om. Vi körde Yogalates och Afro nere på gymmet och gissa om våra kroppar var som gummiband efteråt. Jag älskar yogalates och allt sånt där som får en att bli lite vig men Alex verkade inte gilla det utan såg mer fram emot Afron som började efteråt.
Eftersom vi båda ville gå på varsin klass tvingade vi med varandra på varandras och fick dubbelt så mycket träning.
Hoppas att jag inte får träningsverk imorgon när jag kommer stressa som mest under kvällen på jobbet. Alla har ju fått pengar nu så vi kommer säkerligen få besök av halva stan igen. Om inte mer.

Meet the fellows.

Igår hade jag ingen tid till att blogga eftersom jag var upptagen hela dagen. Jag vaknade 05.30 för att sedan arbeta på H&M-lagret till eftermiddagen. Jag var så nära på att sjukanmäla mig pga av min trötthet när klockan ringde men kände sen att det inte var värt idén bara för att få sova en extratimme.

Efter jobbet åkte jag hem snabbt och städade undan lite tills jag skulle få besök utav några bekanta ansikten, nämligen mitt "gamla gäng" jag hängde med från förstaklass till nionde klass på Högstadiet i Fröslunda. De var verkligen mitt allt på den tiden och jag har världens minnen med de sen vi umgicks.

Runt 17-tiden plingade de första på dörren och sedan droppade de in en efter en tills alla var på plats. De sex närmsta timmarna gick till att prata minnen, se en film som Sandra D gjorde i skolan (år 2004) om henne och oss, se på gamla kort från skolan, utflykter etc.
Vi hade så roligt igår och jag är så glad att Mia och jag styrde upp detta! Detta är en utav många "träffar" vi kommer ha.

               
               
                             
                  

FAAAN OCKSÅ!

Innan jag skulle bege mig ut för att möta tjejerna idag fick jag hem lönespecifikationen från mitt andra jobb i brevlådan. Jag öppnade det och såg att det stod 0:-. Vad fan är detta?, tänkte jag och gav papperet en extra blick. Jag har ju jobbat och då ska jag väll få lön för det?

Eftersom jag hade så bråttom ut, skjöt jag upp problemet tills jag skulle vara tillbaka hemma igen. Nu är jag här och har gjort några research på problemet. Det visar sig att jag har GLÖMT att tidsrapportera (som man måste göra efter varje arbetsdag) i Februari-månad, vilket gör att jag "inte har jobbat" något då.
Jag undrar verkligen hur DUM I HUVUDET man får vara som GLÖMMER att göra det. Jag gör det hela tiden när jag jobbar där men JUST DÅ var jag tvungen att tänka på annat!

ÅÅÅÅHHHHH!
%)/&@¤%&
JAG BLIR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV IBLAND!!

Det var ju extrapengar som jag hade planerat massor till. En miniresa nej två miniresor, shopping etc. Hoppas att jag kan lösa detta nu när jag ringer kontoret imorgon.
Håll tummar för mig, please! 


                
                                                   Inga extraslantar för Amie inte!

Tip.

Igår när jag kom till jobbet hängde det små lappar i klädskåpet till alla tjejerna i personalen. Linda P hade gjort iordning dricksen till oss som vi förtjänat oss av enligt kunderna. Det känns alltid bra med lite mer klirr i plånboken så här inpå lönedagen. Dock fick jag min lön redan idag av min chef. Han hade satt in de några dagarn tidigare på mitt konto. Tack.

Idag är jag ledig från jobbet och ska nu sticka iväg över till Mia för att sedan promenera tillsammans till Sandra. Vi planerade igår att ha ett kärt återseende med "gamla ligan" så förhoppningsvis kommer fler tjejer dit senare mot dagen. Jag ser framför mig hur mycket skratt alla kommer ge ifrån sig idag när vi snackar gamla minnen ♥

                       


Ciao så länge!

Uppdatering:
Mötet med tjejerna var hur rolig som helst. Vi skrattade som aldrig förr och det var så kul och se alla igen. Så kul att vi ska ses redan imorgon fast fördjupa oss något mer med käk och tillbehör. Mia drar till Vietnam i tre månader på torsdag så Camilla tyckte att vi borde ses igen innan det.
Imorgon kommer det förhoppningsvis lite bilder på sällskapet också :)

                                                     Idag bar jag på:
                  
                                                    Ljusbeige/vit kofta från H&M
                                               Randig top med guldknappar från H&M
                        Leggings med nätdetaljer (se noga på de inrutade områdena), BikBok
                                         Smycken från bl a Glitter, Lindex, H&M, Nelly.com

It's just a guy!

Jag nämnde igår att jag skulle plocka fram en bild som jag hittade för någon dag sen. Jag vill bara poängtera och förklara att jag, vanligtvis, inte brukar hänga i dessa kretsar. Jag har ingenting emot de men såna som de låg utanför min kompiskrets på den tiden.

                     
Haha, ser ni blicken jag ger? Ser ni rädslan och min obekvämhet jag försöker dölja?

Bilden är från 2007 när jag är på ett uteställe med mina vänner (dock inte han bilden). Jag tappade bort de därinne bland allt vimmel och skulle sätta mig ned för att smsa de. Då kommer det fram ett gäng killar (killen på bilden + hans vänner) och undrar om de inte får slå sig ner bredvid mig. Jag kunde inte annat än att tacka ja till det. Om ni hade sett hur resten såg ut med sina massiva tatueringar och piercade kroppar. Jag tänkte att om jag sagt nej till det, hade vad som helst kunnat hända mig. 

De började snacka med mig och efter ett tag började jag gilla de, de var så snälla och trevliga och ville inget annat än att ha lite sällskap. En fotograf tittade senare förbi bordet och undrade om vi ville vara med på bild. Jag ville inte det men killen bredvid mig insisterade på att vi skulle det och där har ni resultatet :)

Jag älskar den här bilden. Den säger verkligen att man kan hamna vart som helst med vem som helst när man minst anar det. Det kan sluta i något bra eller tvärtom och antingen lär mig sig att vara försiktig nästa gång eller bara skratta åt situationen och gå vidare.

xoxo



210310

Snart är den här söndagen och hela veckan över. Veckan avslutades med ett enormt snöoväder över halva Sverige. Seriöst, vad är det som håller på att hända? Ska vi gå runt med dunjackor i April-månad? Vi som precis hade börjat vänja oss vid solen och att snön smälte bort. Detta går jag bara inte med på!

Jag slapp dock se snön för några timmar eftersom jag befann mig inne på Friskis med Alex och tränade sönder oss. Jag överdriver inte, vi gick nästa sönder efter att ha löpat i 30 minuter och varit på Medelklassen i 60 minuter. Så trötta som vi blev efter allt gick vi ändå tillbaka till gymmet och gjorde lite övningar i ytterligare 30 minuter.
Jag är riktigt stolt över mig själv hur jag orkade så mycket efter att inte ha tränat på flera månader. Det blev en lyckad träning :)

Efteråt åkte jag hem till min kusin för att umgås lite med alla där och korta av några centimeter på huvudet. Min kusin har haft en egen hårsalong förut så det är henne jag brukar gå till när jag vill få någonting gjort väldigt snabbt.

Igår hittade jag massor med jättegamla bilder på mig och mina kompisar inne på Bdb (som jag aldrig använder längre) och imorgon ska jag lägga upp världens roligaste bild. Haha, ni kommer dö!

Nu måste jag iväg men ha en fortsatt trevlig söndag. 

   
                                                        Alex och Moi, Nyårsafton 09/10

Work(ed) it.

Jag har varit hemma i två timmar nu från jobbet men det känns snarare som två ynka minuter. Jag är helt slutkörd efter mina sju arbetstimmar. Vi hade inte räknat med massor av kunder ikväll (eftersom det först knappt kom några) men så vände allt på sig och plötsligt var alla där!

Jag hade planerat en promand hem efter jobbet för att "bli av med" all skräpmat jag stoppat i mig de senaste dagarna. Men under kvällen smsade moster mig om att hon ändå skulle hämta mig och det är jag glad för att hon gjorde. Mina fötter hade inte orkat med ytterligare rörelser i 20 minuter efter att ha sprungit runt på jobbet som en dåre.

Imorgon är jag ledig och ska ha träningsdag med Alex nere på Friskis&Svettis. Gud vad jag ska bränna bort all fett som vägrat gå bort från min kropp. Sist jag tränade på ett gym var i slutet på förra året. Det är föör längesen.

Nu tänkte jag se en film och äta något sött (det sista för ett bra tag framåt) innan jag ska sova.
Hoppas att ni har/haft en bra lördag.


                                             Bilden är från "Play-föreställningen", 2008

Skin colours.

Hej!

Förlåt för att jag inte uppdatert på några dagar. En del som gått i vägen är jobb, vänner, A och så har jag hunnit med och vara sjuk (i en dag). Jag har lite saker att göra nu innan jag ska iväg till jobbet men ska försöka hinna med att lägga in en "Dagens outfit" snart.

Här är min senaste uppsättning av kläder jag gjorde för några dagar sen: 

      
 
                                                               Ha en fortsatt trevlig lördag allihoppa.
                                                                                                                        / A.B

      
                                                                       Dagen klädsel
                                                                       T-shirt Monki
                                                                       Jacka Gina Tricot
                                                                       Jeansen kommer från Gul&Blå

<100:-

H&M har kommit ut med deras senaste katalog för sommaren. Jag fick hem den igår och det finns verkligen massor med fint att köpa till sommaren. Jag måste dock ge en extra tanke åt min kommande resa och dra ner lite på shoppingen här i Sverige.

Här är några klänningar som är ursnygga att under sommardagarna nere på stan, till stranden, på grillfesten, Ja vart som helst. Det allra bästa är att de har ett pris under hundralappen. Kan det bli bättre?

                 
                                                                  99:-/styck.
                
                                                                   99:-/styck.
                               
                                                             69.50:- / 49.50:-


Holy holes!

Kommer ni ihåg när vi gick i mellan/lågstadiet (om man är född 1989) och det var inne med nätkläder!? Nätlinnen, nät t-shirtar, nätkoftor, Ja det mesta skulle det vara hål i.
Nu har det visst kommit tillbaka igen fast i en fräckigare version. Jag vet inte än om det ska gillas eller dissas och tänkte låta er avgöra.

Ska man köpa hem dessa eller ta fram en sax och klippa ihop en egen?

              
                                                           Denna blir din för 698:-
              
                                  Denna är lite billigare (men finare) och liggare på 298:-

Fit for fur!

Igår jobbade jag mitt sista söndagspass och hädanefter kommer jag att vara ledig på söndagarna. Vart är "Gilla"-knappen, som Sandra brukar säga? Sen i somras har jag jobbat, i princip, varenda söndag. Inte för att man gör så mycket de dagarna men ibland vill man faktiskt bara vara ledig.

Idag arbetade jag på H&M-lagret igen och fick sällskap av min gamla klasskompis Elin hela dagen, som också jobbar extra där. Imorgon (förhoppningsvis) ska vi två och en del andra träffas över en "re-union" nere på stan. Om jag tänker tillbaka till lågstadiet, till de människorna jag hängde med då, kan morgondagen bli mycket rolig.

Det var längesen min blogg publicerades med mode (undantag för mina impuls inköp) så därför visar jag upp en halvgammal uppsättning av kläder som jag har valt och stylat.

"She really is, fit for fur."



FANFANFANFANFANFAN!

Vad var det som hände fö några tmmar sen?
Vilken besvikelse.
Vilket avslut på sex veckors (jag såg nästan alla) lördagstittande i hopp om att rätt artist skulle vinna.
Vilken ånger.
Ånger till att man inte röstade mer.

Ni förstår vad jag pratar om. Melodifestivalen i all ära. HUR kunde Anna Bergendal vinna? Kan någon svara på det? Hon låg vid mitten under hela tiden rösterna från juryn delades ut. Salem Al Fakir var populärast. Han hade sin chans att ta hem allt men något hände när det var dags för telefonrösterna.
Mamma röstade på honom åt mig eftersom jag inte befann mig hemma då och ibland tutade det upptaget när hon ringde.
Så han fick aldrig alla sina röster som han skulle ha?

Anna gick om och vann alltihoppa. Jag fattar fortfarande inte det. Enligt Aftonbladets läsare var Salem bäst och jag kan inte mer än annat, hålla med de fullt ut. Jag kan helt ärligt, inte se Anna representera Sverige i maj och gå vidare med hennes birdag. Jag kan inte det. Låten är inte bra.

Salem ägde ikväll. Punkt slut.

               

Final!

Jag ska strax dra mig mot jobbet i världens solväder. Våren är verkligen här nu, känns det som och jag älskar det. Jag missar inte Melodifestivalen ikväll som jag trodde att jag skulle göra. När jag jobbade igår, kollade jag på mitt schema och då stod det att jag sluta kl. 20 ikväll. Fattar ni hur jag glad jag är eller?!

Jag kan rösta hur mycket jag vill nu så att Salem Al Fakir vinner allting! Så fort jag slutat ska jag springa hem till Alex och se det tillsammans med henne :) Hon har sin egen lilla favorit, nämligen Eric Saade.

Nu har jag bråttom ut. Ha en underbar lördag och rösta på Salem :)
xoxo


                          
                                  


100610-120810

A åkte för ett tag sen tillbaka till Sthlm. Han blev kvar här en dag extra för att vi skulle hinna umgås lite mer :) Från det att han åkte med tåget tills nu har jag setat i telefon med pappa och pratat om allting kring resan. Jag berättade om biljetterna jag hade hittat och pappas fru skulle kolla upp det åt oss.

Efter en kvart ringer hon upp igen: IT'S DONE. YOU'RE COMING! I'M SO EXCITED!
Jag började skrika av glädje! Nu är det bokat och klart men jag kan fortfarande inte fatta det.
JAG KAN INTE BESKRIVA HUR GLAD JAG ÄR JUST NU! Äntligen är den största delen av resan klar och om drygt tre månader är jag och lillebror på väg till AUSTRALIEN!

Jag har alltid vetat ungefär när vi skulle åka men nu när man har biljetter känns det mer äkta. Nu kommer vi verkligen åka dit och träffa älskade far, lillebror och resten av familjen. Love, love, love ♥

Min dag, min helg, min nästkommande vecka kommer att skina av glädje och nu ska jag börja fiska information om vad man ska ta med sig dit, vilka mediciner som behöver intas, hur mycket vi får ha med oss, fylla i papper om visum etc.

Jag vet inte hur jag ska avsluta detta fina inlägg. Jag är tom på ord. Fick jag med att jag skulle till Australien?

                  
                                                                           Sam och Pappa.

22.59

Jag ska börja se ett avsnitt av Lyxfällan nu tills A kommer hit med sitt tåg. Jag måste säga att jag har saknat honom en hel del. Avsnittet är gammalt och handlar om ett par som gör av med sina inkomster på shopping, tröstätande och snus. Detta är avsnitt är verkligen för mig! Jag är precis likadan som spenderar pengar på de mest onödigaste sakerna ibland.

Jag älskar mat och godis men att äta det flera gånger i veckan och betala med mina egna pengar för det? Inte bra för varken mig eller mina pengar. Nu ska vi se om jag lär mig något utav det eller om jag tar det med en nypa salt och fortsätter som vanligt. Jag gissar på det sista. I'm unstoppable, haha :)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihoppa. 


                 
                              En kväll hemma hos Haba. Love her and my latex-clothes ♥

157!

Människor, ser ni vädret ute? Soligt och plusgradigt. Jag älskar't. Imorse väcktes jag igen av att jag hade solen lyste på min säng och rakt på mitt ansikte. Nu väntar jag med spänning på att snön ska smälta bort så man kan gå runt i tunna kläder ute.

Igår for jag och mamma på en impulstripp till Lager 157. Det tog oss längre tid att komma fram än vad det ska ta eftersom mitt lokalsinne inte är det bästa när det gäller bilvägar. "Mamma, har inte vi åkt för långt nu? Jo, det här känner inte jag igen. Vi vänder"
Ni som har åkt dit och vet vart det ligger skrattar säkert åt oss nu eftersom vägen egentligen är hur enkel som helst att följa.
Inte nog med det, jag blev omkörd av två bilar under resan som körde om mig för att jag körde EXAKT den hastighet man ska köra. Jag HATAR såna idioter. Jag vet att jag kör så fort som man får så varför köra om mig och försöka visa att "Du gör inte tillräckligt fort"? '
Är inte det irriterande?

När jag hamnar i den situationen brukar jag gasa på ännu mer för att hinna ifatt de och sedan köra om de. De ska inte visa att jag har gjort fel! 
På hemvägen gick det bra, ingen körde om mig för att jag körde rätt :)

Detta fick jag med mig från lagret:

                      
                                                     Svart byxor med skinndetaljer, 100:- 

                                     
                                               Body butter med fikon och brunt socker, 40:-
                                                              GÅRDDAGENS OUTFIT:
                                  
                                                                           Skjorta från JC
                                                                           Jeanslegging från Gina Tricot
                                                                           Skinnjackan är från Internet (glömt namnet)
                                                                           Halsduken är från Gina Tricot

Bengens 4 o'clock.

På torsdag signerar Salem Al Fakir sitt nya album "Ignore this" på Bengens (Drottninggatan 20) i Sthlm. Det börjar klocka 16.00 och sedan framför han en låt från nya skivan. Jag funderar starkt på att dra på det. Jag menar, det skadar ju inte att få en glimt av honom. Det skadar verkligen inte :) 
Som det ser ut nu, kommer jag nog dra på hans konsert på Berns i maj så då skulle jag samtidigt kunna vänta tills då.
Det återstår att se hur jag gör med det.

Idag har jag städat hela morgonen, skrubbat, torkat etc. Jag kände att det behövdes en "inför-våren-städning" där man tar bort allt damm och skit man inte orkat ta hand om när vintervädret dragit ner ens humör och depressionen stått runt hörnet.
Nu får ni inte tro att vi låter det vara smutsigt och dammigt här hemma. Vi städar regelbundet här men ibland har man inte orkat och hoppat över en dag eller två.
Nu måste jag fortsätta städningen där jag lämnade det.

Ikväll är det ännu ett avsnitt av Desperate Housevives och Cougar Town (har nästan sett hela säsongen av CT redan men skadar inte att se det igen. Hon är så bra!)
Glöm inte att titta ni också.

/xoxo

                       

Dwayne Carter Jr.

Förlåt om jag tråkar ut er med information om mina kära idoler (Lil Wayne & Salam Al Fakir) men jag måste. Jag vill att de ska finnas med i min blogg precis som alla andra passioner jag skriver om. Jag tror samtidigt inte att jag är den enda i världen som har de som favoritartister (även om de ligger på två helt olika håll inom musikbranschen).

Lil Wayne åkte aldrig in i fängelset den 2/3, det datumet de hade skjutit upp det till. Det inträffade en mystisk domstolsbrand i New York för några dagar sedan och domen var tvungen att skjutas upp en dag och sedan ytterligare en dag.
Igår befann sig Lil Wayne vid New York state supreme court och förklarade sig skyldig till brottet och kunde därefter börja avtjäna sitt straff i Rikers Island. Det finns fortfarande människor som tror att vapnet inte tillhörde honom själv utan att han bara tog på sig skulden för det.

Nu sitter han i alla fall inne för det han gjorde sig skyldig till och om han följer reglerna på fängelset rätt kan han vara ute redan om 8 månader. Enligt MTV kommer han slippa vistas med fängelsets våldsammaste klienter. För sin egen skull kommer han att vara på en specialavdelning och när han är bland de andra fångarna kommer han en övervakare vid sin sida.

Även om han inte kan vara med och fira sitt nya skivutsläpp kring Rebirth (som släpptes för en månad sen) har han spelat in tillräckligt många videos för att han fortfarande ska vara aktuell under tiden han sitter inne. 

       
                                                       BLESS YOU WEEZY F BABY

                                                    Dagens låt: Lil Wayne - Paradise

Back to monday.

Vaknade för en timme sen, utvilad från arbetspasset igår. Jag orkade varken vara uppe sent eller gå in och blogga (!?) men lyckades dock se klart en hel film, Catch me if you can som gick på femman igår och skriva en notis på Facebook som löd:
"En vecka med två dagars arbetsledighet, shopping, utgång, alledeles för mycket sockerintag, anonyma/skumma sms, häng med några av de närmaste och en ny frisyr har nu passerat mig :)"
Det var min vecka 9 i korta drag. Idag åker Linn tillbaka till Lund efter att ha spenderat cirka en vecka här hemma. Det är alltid kul och ha sin nära i samma stad och det dröjer nog inte länge tills nästa person kommer hem hit för ett tag. Kanske är det du Sandra Ånebrant som är nästa på tur?

Idag är jag ledig från jobbet vilket är huuur skönt som helst. Jag ska bara ta det lugnt idag med lite städning hemma, ringa några samtal, kanske ta en träff med Alex och sedan får vi se vart jag hamnar eller hittar på för saker.

Just nu sitter jag och lyssnar på Salem Al Fakirs nya album Ignore this som släpps den 10/3 i butikerna. Jag missar finalen på lördag pga jobbet. It kills me! Dock får jag se på reprisen men hur kul är det? Det är direktsädningen som räknas och om han nu inte skulle vinna (chansen är väldigt liten) har ju inte jag kunnat påverka det.  
Jag ska allt tvinga familjen och mina vänner att rösta på honom åt mig. För han ska vinna!

Nu ska jag se lite dansprogram och äta en sen frukost.
Puss.

Nollsexnolltretvånollettnoll.

Idag har jag varit på Tuna Park med mor under dagen. Hon skulle leta efter present och då passade jag på att försöka kamma hem något nytt till min garderob. Alltid bra att ha flera valmöjligheter att välja mellan :)
Jag hittade inte det som jag var ute efter (som vanligt) men fick med mig lite saker.

Nu borde jag var klar och redo för att ta mig till Maja där jag och några jobbarkompisar ska hänga i några timmar. Det var så kul sist så vi planerade in ett nytt datum och denna gången blev det hemma hos henne.
Jag har verkligen jättebråttom nu så jag slutar här tills vidare, uppdaterar inatt eller imorgon när jag är i normalt tillstånd.

Ikväll clubbar jag med mina andra tjejer nere på stan. Ha en bra kväll allihoppa.
/ A



                     

UPDATE/
Här kommer ett fåtal bilder från kvällens myskväll och utgång.

                                
                                                              Maja & Linda
                   
                   

Gårddagens dag.

Hello!

Den här vecka har gått sjukt fort. Jag fattar inte vart tagarna tar vägen, det känns som man inte hinner med någonting längre. I söndags natt åkte min kusin, hennes familj och min moster ner till Gambia igen. Till värmen. Inte känns det som de redan har varit där en vecka!

Igår jobbade jag ett kort kvällspass men tro mig, även om det var ett arbetspass på bara 4 timmar räckte det väll. Gud, vad kunder vi hade. Hela stan var verkligen hos oss igår. Ovanpå detta var vi en tjej extra än vanligt för att hon är ny på jobbet men ändå kändes det som om vi inte räckte till.  

Efter jobbet plockade Alex upp mig och sedan åkte vi och handlade lite snacks inför kvällen. Jag var helt slut efter jobbet och likaså de andra så vi stannade inne för en myskväll hos Linn.
Det var tänkt att vi skulle se Bröllopsfotgrafen där. Vi satte in filmen och behövde bara trycka på "Se filmen" men så säger Linn: Okej, är det ingen som har något att berätta som vi har missat att höra?. Aah, just det, jag har inte berättat om x, säger Alex.

Det blev alltså ingen film för efter Alex historia som varade i ett x antal minuter kom vi in på något annat och något annat och så fortsatte det sådär resten av kvällen. Jag har så roligt tillsammans med mina vänner, vi kan sitta hemma en hel kväll men ändå ha lika roligt som folk har ute en kväll.

Jag kom hem sent igår kväll, det blev ett till ärende när jag hade kommit hem tillsammans med S och A.A :) haha! 


                                                           GÅRDDAGENS OUTFIT!
                   
                                                                  Cardigan: Kookai
                                                                       Linne: H&M
                                                                   Jeansleggings: Vila

CT

Ni som inte såg säsongspremiären av Cougar Town i tisdags tycker jag synd om. Den nya serien med Courtney Cox (Monica från Vänner-serien) i huvudrollen är vårens roligaste serie. Det är självklart komedi i det hela men handlar också om hur det är att vara 40 årig singel, ensamstående och dejta andra män och leva som man gör när man är 20.

Jag älskar henne i serien, skrattar hela tiden åt hennes galenskaper och situationer hon hamnar i. Gillar ni Vänner och Joey ska ni se denna. 

                      

Hennes & Mauritz

Hej!
Vaknade för en stund sen av att solen lyste in genom fönstret och det blev alldeles ljust på mitt ansikte. Jag blev helt glad för jag trodde att solen hade lyckats smälta bort all snö under morgonen och att det nu var vår ute. "I wish". Nåja, jag nöjer mig med att det är ljust ute nu om dagarna.

Igår jobbade jag ett pass på mammas jobb som är på H&M-lagret. Vanligtvis brukar jag börja jobbet runt 17-tiden på eftermiddagarna på mitt andra jobb men nu när jag var tvungen att vakna 05.30 tog det lite på mig. Jag gäspade mig igenom hela morgonen fram till frukosten.
Arbetsdagen gick ändå bra, jag älskar kläder och där får man verkligen hålla på med sånt.
Efter jobbet träffade jag Alex och Linn för att ta ett varv i Tuna Park. Vi hittade ingeenting, som vanligt.

När jag kom hem senare var jag så trött från arbetsdagen så jag sov i några timmar. Orkade inte ens se en film eller uppdatera här.
Nu ska jag äta mig en sen frukost och se någon serie. Skriver mer senare.
Pussis.


                                             

030310

Igår spenderade jag min dag med tjejerna hemma hos Linn. Vi gick verkligen igenom allt, som vi brukar göra när vi inte har setts på ett tag. Linn är kvar i några dagar till och jag tror vi redan planerat in allting som ska skall göras de dagarna.
Jag har ätit så mycket onyttigt de senaste dagarna när jag har varit med vännerna. Det blir att man handlar sånt när man ska ses över en kväll eller två. Jag ska försöka att inte äta något sött tills på lördag. Lördag är ändå godisdagen och dessutom är det helg så då är det tillåtet :)

Idag när jag vaknade, kände jag att det fattades hår på ena sidan av mittt huvud. Jag blev helt rädd och började hastigt, känna efter noggrant vad som kunde ha hänt. Sedan kom jag på det. Det skulle ju vara så!
Haha, gissa om jag pustade ut över det.
Min nya frisyr fick bra respons från vänner och familjen och jag börjar gilla det mer och mer.

Nu måste jag kila och fixa lite saker innan jag börjar jobba. Ha en bra dag allihoppa.
/ A

                               

He's gone.

Idag ska Lil Wayne avtjäna sitt straff för vapeninnehav som skedde förra året. Han fick 1 års fängesle för att ha haft vapen med sig i sin turnébuss. Jag klandrar honom inte, förstår ju varför han har det. Så stor som han har blivit inom rapvärlden, på bara något år, kan vem som helst vilja komma åt honom och förstöra allt.

Sin sista helg spenderade han genom att festa och spela in hela nio styckna musikvideos. Några av de är till hans nya album (Rebirth) och deandra är till uppföljaren av Carter IV. Även om han är på väg in/sitter inne nu kommer det inte vara tyst från hans håll.

Love Lil Wayne and his music ♥

                                       

The new me!

Idag gjorde jag det. Idag hade jag klipptid på Hårdesign för att fixa till min frisyr jag pratat om tidigare. Jag vågade inte göra det först men min frisör tyckte att jag skulle det. Efter en stund tänkte jag: Äsch det är bara lite hår, det växer ut.
Jag är nöjd med resultatet, det var inte så farligt som jag trodde. 

Vad tycker ni, blev det en flipp eller flopp?  

                     
                     

                                                Här är artisten jag inspirerades av:
                   

S A F

I lördags var det dags igen med en ytterligare deltävling av Melodifestivalen. Jag var hemma vid den tiden så jag tittade på det med mamma. Denna gång gick Peter Jöback och Anna Bergendahl vidare till Globen. Jag gillar Peter. Han är en duktig artist som sjunger bra så det var kul att han gick vidare. Jag blev lite chockad över att Anna fick flest röster, tjejen har en riktigt grym röst men låten var inte så "wow" för mig.

Jag längtar till finalen i Globen för då gäller det och då SKA Salem Al Fakir vinna med sin låt "Keep on walking". Det ska jag nog se till. Han är hur söt som helst och har en röst som sätter sig i minnet. Love him ♥

Lyssna på hans bidrag här och se lite klipp bakom scenen med honom och gänget.
Puss

                   
                                                                                 ♥