CANDLE


Älskar min nya ljuslykta som jag hängde upp innan helgen i fönstret. Den är egentligen inte ny, fick den i julklappsbyte förra julen men fram tills nu har den legat inlindad i papper i en byrålåda. Hade verkligen glömt bort att den existrerade.
För övrigt har jag haft en lugn dag idag, gjorde ett ärenden nere på banken tidigare och har sedan rensat ur mina garderober och andra onödiga saker! Det måste ju vara snyggt och rent till jul :)

JEWEL

Jag ääälskar det här nagellacket, det verkligen glittrar och blänker om fingrarna när man har på sig det. En perfekt sista touch till nyårsoutfiten är att man sticker ut med något extra och glittrigt (glitterspray, diamanter, blänkande smycken, etc) och då passar det här som handen i handsken :)
Märket heter Milani och finns i USA och Kanada men tyvärr levererar de inte sina varor till resten av världen. Jag klickade precis hem det från Ebay, något som jag kan rekommendera till er som också vill ha det och det kostar inte alls mer än vad vanliga nagellack gör, ♥






TVÅ SKJORTOR

Två nya skjortor till garderoben, tack H&M!

56,50:-/styck.

271111

Jag och Shillan kom hem tidigare idag från Karlstad. Hade förberett ett inlägg för det tidigare men det tycks inte har gått igenom.
Vi sov ut imorse efter att ha dansat loss inne på Blue moon bar sista kvällen igår. Vi började allting hemma hos Kong och Louise som hade sin inflyttningsfest. Vi var det sista att kliva innanför dörren, hela lägenheten täcktes av människor som drack, åt och skrattade.

Mot midnatt tog vi taxin ner till stan för att avsluta kvällen inne på en klubb där! Kön var oändligt lång, har aldrig sett en så lång ormliknande kö, det var tydligen inte bara vi som planerat vår kväll där :)
Natten slutade med snabbmat och diskussioner runt köksbordet hemma hos Sandra och Erik.

Det var jättetrist och lämna de idag, men nu när julen närmar sig alltmer betyder det samtidigt att alla mina älskade tjejer kommer hem igen :) Nu ska jag fortsätta titta på tv med Mr som är här, det får en bli en tidig kväll idag eftersom jag börjar tidigt imorgon.
Puss!

KORIANDER

Gårddagen här i Karlstad var jättetrevlig. Så fort vi kom hem till Sandra, handlade vi käk och lagade middag. Vi satt och skrattade åt gamla bus vi gjorde bär vi var små :)
Strax innan midnatt gick vi ut och tog några drinkar inne på ett uteställe som heter Koriander och blev kvar där tills stängning.

Nu är vi nere på stan och kollar in senaste modet, ikväll ska vi inflyttningsfest hos Sandras vän. Vi hörs lite senare ikväll, puss!

 

 

Hejdå Eskilstuna.

Klev upp från sängen för en timme sedan, det blev en rejäl sovmorgon. Jag och en kompis åker ner till Karlstad på eftermiddagen för att umgås med vår kompis som pluggar där. Det ska verkligen bli skönt och komma bort från stan i några dagar och vara med mina bästa vänner.

Jag har en hel del att göra och packa nu så det är bäst att jag sätter fart, vi hörs lite senare ikväll! Puss

GODNATT

Stack till Stockholm vid lunchtiden idag, har fikat med två gamla klasskompisar hela eftermiddag inne i stan och pratat minnen, planer och människor :)
Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos Mr, vi har promenerat, ätit gott och försökt övertyga varandra om vilka tv-program vi ska se.

Nu ska vi förhoppningsvis det sista programmet för idag, börjar bli trött nu.
Godnatt, vi hörs!


Idag saknade jag min lillebror massor efter att ha sett honom dansa till Rihannas senaste hit!

 

SABOSKIRT




Jag sitter och dreglar över SABOSKIRTS kläder och styling. Det är GAAAAAALET vad snygga de är där och varenda plagg önskar jag att jag hade i min garderob. Dock verkar alla favoritplagg vara slutsålda (det förvånar mig inte) men jag ska minnsan hålla mig uppdaterad där tills jag får tag på de.
Frakten ligger på 150 sek hit till Sverige (det kan tillkomma några extra avgifter vid tullen) vilket är värt för ett plagg som bara finns i några få exemplar.
Klicka här om ni vill ta del av deras varor, ni kommer inte att ångra er!


Info om Sabokirt (hämtad från hemsidan)
SABO SKIRT aims to offer a wide selection of the most desirable and coveted designer clothing and accessories available online. Our dignity lies in the hand-selected range of affordable fashionable clothing, which adapts to each season to cure your trend setting addiction. Each garment is drenched in detail, allowing you to express your exceptionality in the trendiest way possible. Registered in Australia.

Gästar Filip & Fredrik ikväll.





Jag ska strax sätta mig ner i soffan och slå på Kanal 5 där ett nytt avsnitt av "Vem ska slå Filip & Fredrik" snart börjar. Det var det här avsnittet Mr och jag var med under inspelningen och satt i publiken för några veckor sedan. Jag uppmanar verkligen alla som är intresserade av tv och media att gå och vara med under en inspelning, det händer massor med roligt bakom kamerorna som aldrig kommer visas i bild.

Nu börjar det snart, vilka tror ni vinner ikväll?
Sköt om er och ha en fortsatt trevlig helg.
Puss




TWO RINGS






Fick hem de här två skönheterna alldeles nyss. Storleken på båda satt perfekt och jag absolut älskar de! Ringarna är från två olika ställen, jag kom dessutom undan billigt eftersom båda hemsidorna har tjuvstartat rean med 25%.
Korsringen hittar ni här och den röda stenringen är från JHs shop som jag berättade om tidigare.
Efter de här två lyckade köpen vill jag ut och leta efter mer smycken att handla hem :)

Versace by H&M

Hejsan.

Hela morgonen och förmiddagen har jag suttit inne på hm.com i hopp om att få tag på ett Versace-plagg. Det gick verkligen åt helvete, lyckades inte ens komma fram till startsidan.
När jag till slut kom fram till varorna var alla mina plagg slut - inte så oväntat.

Jag har dock inte gett upp än, ska försöka lite senare på olika håll att få tag i de :) Just nu sitter jag och Mr på en restaurang och äter mat, efter det ska vi gå och handla snacks och ta en kvällspromenad.

Lite senare ikväll visar jag upp mitt senaste inköp jag fick med Posten idag. Sköt om er, puss

 

V for Versace!

Godmorgon!

Imorgon är det dags för H&M att sälja Versace-kollektionen till alla moderiktiga kunder. Det kliar i mina fingrar just nu. Kläderna är verkligen riktigt snygga och värda att köa för! Jag vågar inte säga än om det blir något köp för mig, måste tänka igenom det här litegrann. Dock tänkte jag tipsa er andra om hur man går tillväga när man ska shoppa i butikerna eller på nätet.

De första 420 kunderna i kön kommer att tilldelas varsitt armband i olika färger. Färgen på bandet talar om i vilken grupp och ordning du får gå in i butiken och handla från kollektionen under 10 minuter. Skulle du inte vara en av de 420 första kunderna, har man fortfarande chansen att handla. Mer info finns här!
Jag önskar er alla lycka till med de varor ni vill ha! Ni kan väll maila hit de så lägger jag upp de här på bloggen :)
Ställ klockan på alarm om ni inte vill komma försent! Puss

 

 

Woop, woop!




GRATTIS PÅ 20 ÅRSDAGEN BÄSTA LILLEBROR!
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vara vid din sida nu och fira din dag men jag vet att du kommer få det riktigt bra i världens bästa land. Njut av allt fint som kommer till dig för det är du värd! Storasyster saknar och älskar dig massor, ♥
GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

Väntar in..


Slog till igår och klickade hem den här fina guldringen från JH Style&Design. Jag absolut älskar den här fägen och modellen på ringen och det passade perfekt att köpa den nu eftersom de har 25% rabbat.
Hon som har hand om smyckena och hemsidan heter Johanna Hansson och designar även sina egna smycken som finns att köpa under kategorin by JH.

Jag älskar hennes stil och smyckesval och rekommenderar er andra att kika in där. Rabatten gäller under hela november och på alla smycken så gå in här och leta efter något att klicka hem!

I'm back.



Jag är tillbaka efter några veckors bloggtorka. Anledningen till varför jag försvann var för att motivationen inte fanns kvar till att skriva om min vardag, det har alltså inte hänt mig någonting :)
Igår kände jag hur det började klia i fingrarna och inspirationen börjar komma tillbaka.
Tack så jättemycket för att ni funnits här under hela tiden jag varit borta, det värmer verligen massor ♥.

Rast!

Hej!
Jag sitter inne i fikarummet på H&M och har rast just nu. Idag jobbar jag ett kort pass och slutar om två timmar :) sköönt!
Efter jobbet får jag oväntat besök av en bekant, berättar mer om det och om min helg senare.
Nu måste jag ut i butiken igen, vi hörs!

Puss

Sick of being sick!

 

image description

Har legat sjuk hemma i två dagar nu men idag får det vara nog! Jag tackade ja till att jobba ett pass inne på H&Ms-centrallager, ska "försöka jobba bort förkylningen/hostan". Dessutom jobbar jag tillsammans med Kystan idag som jag lärde känna inne på H&M för tre år sedan. Idag är vi jättebra vänner och har det riktigt kul tillsammans.

Nu ska vi strax stämpla in! Ha en bra dag, puss

Färgklick!

Tre snygga blusar i starka kulörer att bära till höstmörkret.
Märke: Monki



Sick.

Jag vaknade för en stund sedan men ligger fortfarande kvar i sängen. Idag är jag ledig från jobbet men har gått och blivit sjuk. Har aldrig mått så dåligt som jag gör, känner mig energilös, seg, varm, etc.
Brukar dock aldrig vara det särskilt länge så hoppas det går över snart så jag kan åka och jobba igen :)

Inventeringen gick helt OK igår, det var min förkylning och hosta som stod i vägen för mig hela kvällen. Trots övertid hann vi klart innan vi verkligen var tvungna att lämna platsen och kunde åka hem.

Nu ska jag försöka få i mig huskurer så jag blir frisk snabbt. Vill.Inte.Må.Så.Här!

RSS 2.0