HÅRDTRÄNING.

I måndags promenerade jag, Malin och Marielle (två klasskompisar och även mina grannar) till Actic för ett första träningspass tillsammans för i år. Jag hade aldrig varit där tidigare så vi bestämde för att ha en hel träningsvecka där bland alla hantlar, löparband, pilatesbollar och styrkemaskiner/pass. Det var riktigt kul att få hoppa på bandet igen efter tre veckors semester och bara köra! Igår var jag tillbaka där igen för att träffa en personlig tränare och prata om mina mål och önskningar så nu vet jag vilka pass och maskiner som passar för att träna mage, armar och ben. Nu jävlar ska jag bli fit och slim till beach 2013! 
 
 
 
Rubi shoes, 39,99 dollar (ca 280 SEK)  
 
Träningsskorna köpte jag med mig från Melbourne, de är väldigt lika Nikes Free Run +3 och jag älskar hur lätta och luftiga de är att springa med. 

HEJ ONSDAG.

 
Sitter vid frukostbordet och försöker vara effektiv med skolböckerna samtidigt som jag äter. Idag måste jag lägga all fokus och uppmärksamhet på kurslitteraturen, vi har väldigt mycket i skolan just nu och det finns ingen tid att förlora. 

IPHONE CASES

Köpte med mig två Iphone-skal från Australien. Hitills har jag haft ett vitt skal med silvernitar på till min vita Iphone, jag gillar mest när skalen är i samma färgton som mobilen och därför passade de här mig perfekt. Det fanns hur mycket mobilskal som helst där, det var en enda stor godisbutik för oss mobilskalälskare. Båda skalen är i silver där den ena även har en ljusare gråvit färgton över halva skalet. 
 
 
 
 
 1. Ormskinnsskal i silver, 9,99 dollar (ca 70 SEK).
2. Grå/vitt och silver skal, 2,95 dollar (ca 21 SEK). 

FINT BESÖK VÄNTAR.

Springer runt här hemma och fixar mig innan jag ska åka till stan och möta mamma vid T-centralen i Stockholm. Jag har inte träffat henne sedan jag kom hem från Australien och jag längtar tills jag får se henne stå framför mig, har saknat henne så mycket. Vi ska ut och äta middag, umgås och strosa runt på stan innan vi åker hem till mig. Senare ikväll kommer även min bror hit efter jobbet, de båda stannar här över natten så att vi kan umgås ännu mera tillsammans och mysa. Ha en underbar fredag allihoppa, vi hörs! 
 

SVERIGE

Landade i Sverige i förrgår efter en fruktansvärt lång flygresa. Det tog mig 36 h och 45 min att komma hem, jag hade en mellanlandning i Shanghai och byte i Peking och Frankfurt innan jag kunde se den vita svenska marken från fönstret. Jag hade aldrig längtat så mycket tills jag fick kliva av planet och känna att jag var hemma igen men har heller aldrig haft sån ångest över att vara tillbaka i kylan. Att åka från ett +25°-40° C varmt Melbourne till ett +2° C kallt och snöigt Sverige är inget jag vill göra om igen, åååh vad jag vill tillbaka.
Jag har haft världens bästa start på 2013 med en familjesemester i Australien som jag aldrig kommer glömma. Under tre veckor hann vi bl a sola, bada, åka runt och se saker, shoppa, hälsa på vänner och bekanta, hängt på stränder, haft barbequekvällar och bara njutit av ledigheten tillsammans. Familjen ger mig så mycket positiv energi så nu har jag bestämt att jag alltid ska börja ett nytt år genom att ta sig tid och resa eller göra något med de. Jag råder er som inte varit där tidigare att åka dit någon gång i livet, det finns så mycket att se och göra där. Det är bara att skriva här till mig om ni undrar över något, kanske borde jag göra en topp-tio-lista av ställen man borde besöka? Australien är utan tvekan det bästa resmålet jag har varit i under mitt liv. 
 
 
 
 
 
RSS 2.0