SOON!

Nu är det inte många timmar kvar tills våran semester startar! Mr springer runt och packar här i sista stunden (är glad att det inte är jag som är sist med det för en gångs skull) och efter det är vi i princip klara med allting och kan sova några extratimmar innan flyget åker.
Hotellet vi ska bo på ligger ganska centralt i Milano (20 min med t-bana). Jag föll för det så fort jag såg bilder därifrån, hotellet har verkligen allt (bastu, inomhuspool, gym, spa, terass, etc) och man får ett helt paket när man bokar hos de!
Vi har planerat in saker vi vill göra och se där men det kommer bli många impulsaktiviteter där också, det tycker jag hör till en resa.
Ååh, hoppas det är som jag har tänkt mig därborta! Förälskade mig direkt i Rom sist och därför borde inte Milano vara sämre än det. Nu borde jag snart lägga mig för vi måste åka 03:45 hemifrån (!?). Jag ska verkligen försöka och uppdatera därifrån men det beror på hur snabb internetuppkopplingen är på hotellet. Hörs vi inte så är jag tillbaka på söndag igen och visar er ALLT jag har varit med om.
Sköt om er, puss!

MOT STAN

Nu är jag HELT KLAR med all packning och förberedning inför imorgon. Jag ska strax åka ner mot stan och ta en snabbfika med två vänner innan jag fortsätter mot Stockholm men först måste jag ladda mobilen med massa musik att lyssna på på flyget :)
Har ni bra tips på nya låtar som regerar just nu så kommentera gärna det här inlägget med de. Jag uppdaterar mer om vår resa senare ikväll när jag är där jag ska vara och mindre stressad. Ha en bra dag! Puss

Jag förälskade mig i Italien redan förra året när vi åkte till Rom och det är anledningen till varför vi åker tillbaka :)

 

 

 

SNART SÅ

Hej!

Det var verkligen inte tänkt att jag skulle skriva ett sent inlägg idag men har haft en hel del att göra inför min resa på onsdag! Jag vaknade skapligt imorse för att åka ner till stan, inhandla småsaker, ringa samtal, träffa en kompis och packa och allt det här blev jag klar med nyss! På onsdag åker jag nämligen till Milano för en weekend med Mr.
Det ska bli så skööönt och komma bort i några dagar och se en ny kultur, nya människor, ny miljö, butiker, äta god mat, etc. JAG LÄNGTAR!

Jag har förberett flera tidinställda inlägg till imorgon eftersom jag lär springa runt och stressa med det sista innan jag åker till Stockholm. Vi hörs av mot kvällen istället med en update, nu väntar sängen.
Godnatt!

Apropå modestäder (där Milano är en av de största) föll jag pladask för dessa underbara kreationer av superdesignern Christian Dior. Att några meter tyg kunde bli så här vackert.

 


TEASER

Det har gått två dagar sedan en smygtitt till Lil Wayne och Bruno Mars senaste låt släpptes. Över en och en halv miljon människor har sett videoklippet, flera länkar till den och jag är säker på att många väntar spänt på hur videon kommer att se ut.
Jag vet att ni vet att jag älskar Lil Wayne men den här låten är faktiskt riktigt bra och vågar påstå att det är en av hans bästa. Texten är så fin och berör verkligen lyssnaren, alla ord i låten är så lätta att ta till sig.
På tisdag släpps hela videon, kom in hit och säg vad ni tyckte! :)

LOSER

Vi är redan inne på sista kvällen av helgen och imorgon börjar vi om med en ny vecka. Trots det har jag, konstigt nog, hunnit med skapligt många aktiviteter (dock inga "måste-ärenden" som jag egentligen borde) fram tills nu. På fredagskvällen hade jag och tre tjejkompisar myskväll med mat, godis och massor av snack. Jag gick hem tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter (igår). Jag är fortfarande så glad över att jobba på H&M där mina arbetskollegor, arbetsuppgifter, butiken, kläderna förgyller mina dagar och jag önskar/hoppas att alla människor känner så till sitt jobb.

Efter jobbet tog jag tåget till Stockholm och satte mig inne på Chill (en bar/lounge på Söder) med resten av gänget och några glas. Efter några timmar körde vi hemåt för att ha tv-spelskväll hos min pojkväns kompis med alla resterande kvällen/natten. Jag äääälskar tv-spel men när man inte har spelat på flera år märks det att man är ringrostig. Tv-spelen var jätteroliga (precis i min stil) men jag kunde verkligen inte få in snitsen och kom sist nästan varje gång. Till slut vann jag och antingen berodde det på att jag äntligen hade lärt mig eller att alla andra blivit trötta av deras vinster.

Nu sitter jag hemma och gäspar för fullt och imorgon har jag MASSOR att göra! Samtal ska ringas, saker ska inhandlas och kläder ska packas för på onsdag reser jag bort på en minisemester ut i Europa. Berättar mer om det imorgon, nu är jag superhungrig!
Vi hörs, puss

image description





TILLFÄLLIGT

Hej!

Min blogg ser väldigt oinspirerande, oindbjudande och tråkig ut just nu. Har försökt piffat till den idag och några dagar tillbaka men jag förstår mig verkligen ingenting på alla dessa margins, htmls, paddings, etc. Det här kan ta längre tid än vad jag vill, om inte ni har tips på bra sidor som visar hur man gör? :)

HOME.

Jag är tillbaka från storstaden nu och måste säga att de har värre väder än här i Eskilstuna! Det var iskallt ute idag så fick dras med min stora dunjacka (fick panik av att behöva ha på mig den). När ska vi få vår så vi kan bära alla fina kläder som säljs i butikerna just nu?

Ska strax bänka mig helt här vid datorn för att se ett nytt avsnitt av en gammal serie jag har börjat kolla om på. Minns ni den här superspännande serien som gick för fem-sex år sedan? Den, vars namn är Prison Break? Serien blev verkligen en succé! Jag minns hur alla i skolan gick runt och pratade om veckans avsnitt, hur mycket man längtade efter tills nästa och framför allt hur spännande den faktiskt var. Alla händelser, intriger, karaktärer, ja allt ville man se mer av!
Jag minns också hur stolt jag var över att Peter Stormare hade en stor roll i serien. Peter, vår stolthet fick visa för världen att vi har begåvade människor i vårat land. Och för att inte tala om Scofield som man tyckte var så snygg och smart. Det är lika spännande att se det nu som det var första gången för nog har man glömt bort en del :)




FOR SALE

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Mellandagsrean i år var sådär. Det kan dock har varit jobbet som gjorde att jag inte hann ta del av den lika mycket men när jag klev in på Weekday i Stockholm förra veckan fick jag syn på massor av fint att handla hem.
Jag sitter och gapar till deras rea-avdelningen inne på sajten just nu!! Jag har hittat allt jag behöver och letat efter fast till halva priset! Vilket tur att jag ska åka dit imorgon, m-å-s-t-e springa in där och se kläderna på plats!

ALLT i mitt lilla kollage är det minst 50% på!

INGEN ÄR SOM DU

Måndag idag och en ny vecka väntar runt hörnet. Den här dagen är dock inte som alla andra tråkiga måndagar för idag firar jag och min pojkvän två år tillsammans.

Tiden går så himla snabbt nu när jag tänker efter på vad vi har hunnit uppleva tillsammans. Det är middagar, fester, födelsedagar, utflykter, nya bekantskaper, presenter och överraskningar, en resa och mycket mycket annat kul. För några veckor sedan pratade jag och mina vänner om hur mycket ett förhållande kan innebära och betyda för en. Innan man blev tillsammans med sin pojkvän/flickvän var personen kanske bara en bekant, vän eller helt okänd men efter ett x antal månader/år tillsammans som ett par kan man inte tänka sig hur det skulle vara att leva utan den personen. Det är lite läskigt fast på ett fint sätt.

Jag kan dock tycka att vi har varit ute och rest alldeles för lite och därför har vi planerat in en weekend om två veckor! Det ska bli så skönt och bara komma bort i några dagar och se lite mer av Europa! Mer om det senare, nu måste jag iväg!
Puss

Den berömda bilden som fick mig att falla för honom :)
Jag kan inte säga vad som är så speciellt med den, den bara är det.

 

 


CRUISE COLLECTION

WOW! H&Ms senaste nyhet är helt underbar! Donatella Versace har designat en vår/sommarkollektion för H&M som bara kommer finnas tillgänglig online. Bara för att jag arbetar på H&M betyder det inte att jag måste blogga/tycka om allt som säljs i butikerna men den här kollektionen är helt ny för mig och jag tycker faktiskt att den är jättegullig.

Så fort jag fick nys om den blev jag helt kär i de små frukterna som pryder de flesta plaggen från damkollektionen. Nu vill jag att de här tre första tråkiga, kalla, mörka, gråa, blåsiga månaderna på året ska vara förbi så solen kan titta fram och välkomna våren! Hur gulligt är det att strosa runt med tunna lätta och fruktiga kläder nere på stan, i parken eller vid uteserveringar?

Det bästa av allt är att inför den här kollektionen slipper du gå ut tidigt och köa utanför en butik! Allt du behöver göra är att sätta på datorn och klicka hem de du önskar - smidigt H&M! Kollektionen finns även för er modegalna män, in här och kika!
Skriv ner 19:e januari i almanackan om ni vill ta del av kollektionen!

Favoriter från kollektionen ♥


TRAIN

God morgon!

Alarmet fick väcka mig idag, har ett litet ärende i Stockholm vid lunch som jag inte får komma försent till. Det är iskallt ute, hade planerat att bära lite lättare kläder idag men det känns som att jag får skippa den idén.
Efter mötet tänkte jag åka in mot stan och utnyttja alla mina presentkort jag fick i jul under mellandagsrean! Finns det föresten ens något kvar? Har hittat två plagg där hittills, har varit så upptagen med jobbet hela vintern och inte hunnit unna mig själv något.
Sthlm har dock alltid något att erbjuda så vi får se vad jag kommer hem med :)

Nu måste jag rusa mot tåget! Vi hörs ikväll, puss!

#1 NAIL POLISH

Skrev ett inlägg innan jul om att jag hade beställt ett glittrigt nagellack till nyår (här är inlägget) men hade helt glömt bort att visa det för er. Märket heter Milani, tyvärr skickar de inte sina produkter till Sverige men det finns flera återförsäljare som man kan få tag nagellacket ifrån. Jag fick det billigt från Ebay och när jag sedan hade det i min hand var det precis så som jag hade önskat! Glitterkornen var sådär stora och blänkande, inte alls så fjuttigt små som de är i andra glitternagellack.

Jag absolut älskar det!
Det här kan vara det bästa märket någonsin - på riktigt.


Hållbarheten var perfekt under alla sju dagar jag hade det på mig, inte en endaste liten nagellackbit åkte av (vilket det alltid gör med alla andra märken när man varit extra aktiv med fingrarna).
När jag sedan skulle ta bort det tänkte jag att det kunde bli klurigt och pilligt att få bort kornen men INTE ALLS! Läs och häpna nu gott folk!
Tack vare att jag hade målade flera lager var det tillräckligt tjockt för att kunna dra bort hela nagellacket i ett svep! Det var som om jag hade haft lösnaglar på mig - fast det inte var det. Inte en endaste lite acetondroppe behövdes.

Milani får verkligen 5 av 5 från mig, ska det vara så ska det vara. Det kan tyckas som ett onödigt projekt att skicka efter men det är värt varenda krona, alla positiva kommentarer jag har fått från vänner, bekanta och kunder stärker betyget ännu mer - silverkornen syntes från mils avstånd. Tack! ♥


Bilderna gör inte alls nagellacket rättvist men om ni tänker er hur det blänker
(och nästan gnistrar) på den tredje bilden så kanske ni förstår effekten bättre.


TWINS



Jag har repetat det här youtube-klippet hela eftermiddagen efter att Isa visade det för mig och Haddis igår. Vi blev som galna när vi såg det, det är helt sinnes vad duktiga de är! Videoklippet är på två tvillingar som battlar mot varandra i en final i Japan. De dansar som om det vore deras första möte med varandra - kaxigt, stenhårt och bestämt. Vi tyckte att tvillingen i svart jacka är snäppet bättre men det kan också bero på att han fick den bästa delen på låten.

Jag älskar den här låten, vi har själva fått lära oss en grymt bra koreografi till den när vi gick på dansskolan. Det är såna här klipp som får mig att sakna allting med dansen, klasserna, träningen, tävlingarna, resorna, musiken, kläderna, energin, gläjden och gruppen.
Dansen kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat oavsett om jag är aktiv med det eller inte. Jag har fått möjligheten att träffa underbara människor, rest och sett dansvärlden, tävlat, varit med i tidningar men framför allt utvecklats som dansare och människa. ♥

Mitt tips till er andra som har en stor passion till något är att satsa stenhårt och bara blicka framåt. Jag började verkligen på marknivå på siffran 0 och klättrade/kämpade mig uppåt i stegen tills jag nådde mitt mål. Visserligen tog det sin tid och jag fick ge mycket energi till dansen men det gör det med allting här i livet. Det bästa av allt är att det är värt allt slit, belöningen kommer förr eller senare.

Här vinner vi (Whiplash) Hip Hop SM 2008.

LAST NIGHT - MOVIENIGHT

Jag ska strax bege mig utåt och få lite frisk luft för idag. Jag och A har bara varit hemma hela förmiddagen och tagit det lugnt, vi passar på nu när vi är lediga samtidigt. Han lämnade mig för en liten stund sedan men innan han åkte hann vi halvt planera in en kommande resa tillsammans som kommer slå in i början av nästa månad om vi båda får ledigt då. Ska bli så kul om vi nu kan åka!

Igår såg vi filmen Contagion. Handlingen var jättebra, det visste man sedan innan att den kunde gå hem hos många men filmen i sig var rätt stressig. Efter att ha sett trailern trodde jag att den skulle vara spännande från det att man satte på den tills filmen var slut. Under hela filmen skyndade de på all info om karaktärerna/orsakerna/kopplingarna i början för att hinna visa huvudhandlingen av filmen. Jag blev jätteförvirrad ett tag och förstod nästan inte vad de ville komma fram till mot slutet.
Lite besvikna blev vi där, den kunde ha blivit såå mycket bättre! Nåja, nu väntar min kompis därute på mig. Vi hörs lite senare! Puss

VISIT

Mr kom hit igår kväll, vi hade ett litet hemligt ärende här idag att utföra. Just nu är vi hemma och myser framför tvn, middagen tidigare idag bestod av asiatiskt från Spicy Hot! Hade gått hela morgonen och pratat om vilken rätt jag skulle beställa, älskar det stället och rekommenderar den vaarmt för er som inte har varit där!

Snart ska vi ut och promenera en sträcka, känner för att påbörja 2012 med mycket frisk luft och aktiviteter ute. Lite senare ikväll ska vi bänka oss framför datorn med filmer, snacks och läsk! Bra torsdag!
Vi ses, puss!

 

H&M SPRING

Kom hem från jobbet för en stund sedan, det blev ett oplanerat pass idag. Hela butiken håller på att inredas med den nya säsongens kläder - vårkläder! Jag älskar våren och kan knappt bärga mig tills solen tittar fram och man kan ta fram solglasögonen, bära lätta kläder och sitta på uteserveringar. H&Ms vårkollektion är riktigt fin. Färgerna, formerna, materialen, precis allting är fint!
Jag har redan lagt beslag på en del plagg som jag ska klicka/köpa hem och uppmanar er att hålla utkik i butikerna då jag ser att det är mycket utplockat på nätet.

Här ett ett ex av vad som finns ute nu/snart! Vilken årstid gillar ni mest?

NYSTART

Gott nytt år och god fortsättning hörni!

Hur slutade nyår för er? Hoppas att det blev som ni hade tänkt er för igår förtjänade alla ett lyckligt avslut på 2011.
Vad är det man brukar säga så här dagen efter en dunderkväll? Man mår som man förtjänar. Det är precis så och lite till jag mår just nu. Innan jag börjar gå in på min nyårskväll måste jag börja säga att efter igår var jag verkligen taggad på ett nytt år med nya spännande upplevelser, nya äventyr, vänner, etc MEN att sedan behöva vakna upp till snöstorm? Vad i helveteeee! Den kommer verkligen när man minst anar och just nu känns det som att det kalla vädret är här för att stanna.


Då kör vi! Gårdagens nyårsafton var super! Det började med ett arbetspass på H&M men sedan kunde kvällen fortsätta med en bilresa med tjejerna till huvudstaden, vi skulle till min pojkvän och hela gänget. Kvällen tillsammans resulterade i musik, dans, mat, fyrverkerier och en grannfest!
Alla skrattade och hade det jättetrevligt, drack och mådde bra innan vi slocknade framåt 06-07 tiden imorse.

Mitt 2011 blev ett bra år (dock är 2008 & 2009 fortfarande mina guldår), har hunnit med resor, utbildning, nya jobb, nya vänner, ett nytt syskon och självklart massor av fina minnen med familjen, vännerna och pojkvännen (där jag inkluderar födelsedagar, presenter, fester, etc).

Idag börjar ett nytt år med nya uppdrag och utmaningar att se fram emot. Jag har en del drömmar att uppfylla så vill jag uppnå de får jag sikta framåt - precis det jag tänker göra nu framöver. Bättre planering är mitt prio till ALLT framöver och också mitt nyårslöfte. Vad var erat?

 

Jag lägger upp fler bilder senare ikväll!

RSS 2.0