Colourfull.

Jag älskar H&Ms nya kollektion utav nagellack. De är färgspraka, starka och syns från långt håll och självklart var jag tvungen att köpa hem ett utav de. 

                     
                                               En ytterst del utav kollektionen.

   

                                   Jag valde "Blue by mind" att bära på naglarna.

Sista chansen idag!

Nelly.com har haft ett riktigt bra erbjudande i några dagar nu och idag är det sista chansen att ta del utav det. Handlar ni något därifrån idag så är det fri frakt på varan/varorna. Jag älskar detta erbjudande för vem hatar inte frakten som läggs till i slutet av köpet? Man vill ju köpa sitt plagg för det priset man gick med på i början.

Passa på och köp det sista inför sommaren, studentklänningen (för er som fortfarande inte hittat den rätta), ett bara sköna skor, bikini, ja vad som helst kan man hitta därinne! 

Gå in dit nu och shoppa loss :) 



Stuck!

Efter att ha gjort klart mina ärenden på Tuna Park tidigare idag fastnade jag med bilen. Jag skulle precis till att åka då det inte går att vrida om nycklen. I hettan på väntan efter hjälp tröstar jag mig med mjukglass och iakttar Polishelikotern som impulslandar några meter ifrån mig angående ett transportrån som skedde. 

              

Newbridge!

Igår när vi var ute hade batterierna i kameran dött. Såklart! Jag lyckades ändå få till några bilder med mobilen för att kunna visa er hur jag såg ut när jag firade efter en sista dag på jobbet. Det var så skönt och känna att jag inte kommer arbeta mer på ett bra tag.
Det sista arbetspasset skulle självklart avslutas med en hektisk kväll med massor att stå i. Det kryllade av kunder men trots all stress tänkte jag hela tiden: Det gör inget, det är sista dagen idag.

 



Klänning kommer från Monki.
                              Strumpbyxorna är från H&M
                                                    Ringar kommer från Glitter, Lindex, Cocoo.se
                                                                                                         Halsduk Monki.

Mom, Ma, Ma, Ma, Mommy, Mommy, Mom.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mors dag! Idag ska man ge extra mycket uppmärksamhet till alla mammor i Sverige och skämma bort de med allting du har att ge. Köp en blomma, plocka blommor. Bjud på middag eller laga hennes favoritmat. Gör vad som helst som du vet att din mamma blir glad av.
Idag är det en lite mer speciell dag för min familj och det är nämligen för att min mamma fyller denna dag också!
Jag är superstressad just nu med att förbereda lite saker till senare och skriver därför lite senare.
Ta hand om er mamma idag och ha det så bra!

/ Kramar


                                                        Studenten 08


                           Jag, Mamma, Moster, Kusin / Min födelsedag ´09

                                   GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN.
                    JAG ÖNSKAR DIG DET BÄSTA I LIVET FÖR DET ÄR DU VÄRD!
                        ÄLSKAR DIG MASSOR! PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

Thursdays "Bella&Tyra-Show"

Jag missade Bella & Tyras liveshow i torsdags eftersom jag befann mig inne på Sex And The City-premiären och glömde då också att länka den till er (ni kan säkert länken vid det här laget). I torsdags gästades de utav den snygga bloggaren och författaren Carolina Gynning.

Gå in här och titta på showen: 

                      

I'M OUT!

Vaknade lite småsur för ett stund sen men efter att ha tagit en skön dusch så släppte jag aggressionerna och bryr mig nu inte längre. Idag har jag bestämt mig för att vara glad för idag är det sista dagen på jobbet.
Jag erkänner det, jag längtar tills jag får sluta ikväll och känna att: Här kommer jag aldrig jobba mer!

Igår "firade" jag in näst sista dagen med att bjuda kollegorna på lite tårta under ruschen och idag firar jag sista dagen med en sista utgång i Sverige (förhoppningsvis). Det ska bli kul och se lite kända ansikten igen och prata ikapp allting nytt som har hänt.

Jag ska försöka hinna med och visa min utgångs-outfit ikväll men tills dess får ni ha det så bra! Nu går jag och äter en sen frukost!

/ A

12.04

Det blev en sen kväll igår så när jag kom hem var det bara sängen jag hade som mål att komma till. Filmen vi såg igår var verkligen jättebra. Jag håller inte med filmkritikerna att den bara var värd en ynka tvåa. Mer än det. Samtidigt, nu när jag tänker på filmen, så tycker jag inte att det var så mycket sex som det stod på reklamen att det skulle vara. Nästan ingenting om jag ska vara ärlig.

Handlingen till filmen var inte heller så framgående men det kanske var för att man redan visste om hur alla levde efter Sex And The City-1 och nu i tvåan får man följa deras liv efter det.

Filmen har mycket humör, man skrattar nästan hela tiden. Speciellt åt Samantha :) För att inte tala om deras kläder de bär under hela filmen. JAG VILL HA ALLTING!

Jag ger SATC en 4 och uppmanar er att gå och se den.

SATC 2!

SATC är en förkortning som de flesta vet om. Borde göra i alla fall. Jag tänkte svara på min fråga som jag ställde i förrförra inlägget till er om vart ska jag iväg till strax.
Jag ska gå på min allra första premiär ikväll. Sex And The City 2-premiären för att vara exakt.

Ettan var ju sjukt bra och en film man måste se om man gillar serien. Jag hörde att denna, tvåan, inte har fått så bra kritik. En tvåa som lägst. Hur kan detta vara möjligt? Det är Sex and the city vi pratar om!
Jag ska nog allt se det med egna ögon om den är så "dålig" som filmkritikerna påstår.

Nu ska vi dra och handla snackset. / A.B


          

Buying things I really don't need.

Såhär blir det när lilla Amie går på stan med kortet med sig. Hon drar det i varje affär som om hon hade varenda krona som finns i Sverige.
Vad ska hon göra? Hon är en shopaholic. 

               
                            
                             
                            
                             Väska, MONKI. Shorts, BIKBOK. Leggings, BIKBOK.

19.53

Hello!

Jag klev innanför dörren för inte så längesen efter att ha hållt mig sysselsatt sen lunchtid. Igår kväll plockade jag upp A från stationen efter att jag hade varit på en myskväll med systrarna Rakic. Vi tog det lugnt tillsammans och pratade om vad som hänt oss sen vi sågs sist. När vi sitter där och snackar högt och skrattar, sitter deras lillebror bredvid och lyssnar på Ipod. Efter en stund skriker han till Adriana:
"HAR DU DEN DÄR LÅTEN SIXY CHICK?"
A: Haha, nej jag har inte den och den heter Sexy chick inte Sixy chick. Jag har bara Sexy bitch på datorn.
Sexy bitch? :O
A: Aa den heter så.
Kan du fixa den åt mig? Jag vill ha den.
A: Ja, men inte nu. Sen Nikola.

Hahaha, deras bror är så sööt! Jag dog när han skrek och blev så ledsen över att den inte fanns med. Hur som helst så tog jag och A bara det lugnt igår med en hemmakväll och mys :). 

Idag efter en sen frukost tillsammans tog vi oss en promenad till stan innan vi skildes åt. Det var så skönt och gå lite efter allt skräpmat jag slängde i mig nere i Karlstad. Jag måste verkligen skära ned på all struntmat och börja tänka på min kropp. För inte vill jag se ut som Micheline-gubben!

Efter att vi skildes åt gick och mötte upp S för att sällskapa med henne i några timmar innan jag hade bestämt en sen lunch/fika med Bella och Maxime. Vi hade bestämt att ses en sista gång innan jag åker och tog oss tiden idag.

Nu är jag helt slut i kroppen av dagens hetta och ska ta det lugnt nu tills jag ska iväg igen. Vet ni vart?

Karlstad visiting!

Hejsan!

Nu har jag tagit mig hem från Karlstad och klämt in några minuter för att berätta för er hur jag hade det därborta. Det känns som jag varit borta i veckor, hela min kropp beter sig som det. Jag är seg, trött och tvingar mig själv att röra på fötterna. Vad har jag gjort egentligen?, frågar jag mig.

Igår, när vi nästan svängt av mot Karlstad började bilen ge ifrån sig konstiga ljud som aldrig försvann. Hela bilen började sen och vibrera. Vi fick panik och visste inte vad vi skulle göra eftersom vi befann oss mitt ute på motorvägen där man varken får stanna, vända eller minska på hastigeheten. Det var något fel på bilen, utan tvekan och vi var bergis på att det var punka på framdäcket.
Det hjälpte oss inte så mycket eftersom vi fortfarande var tvungna att ta oss hem till Sandra för att sedan klura ut vad som hade hänt.
När vi kommer dit och går igenom bilen upptäcker Sandra att skruvarna på framdäcket sitter löst. Så löst att hjulet skulle kunna åka av när som helst. Vi kunde alltså ha dött om vi hade behövt fortsätta köra några mil till.

Dock hade vi tur i oturen med två killar som stod och bytte däck på några bilar, precis bakom oss, så de kom och skruvade dit alla däck åt oss. Tack för att ni räddade vårat liv!

Efter att vi lugnat ner oss fortsatte vi dagen med att åka till Bergvik, ett köpcentrum som finns i Karlstad för att shoppa lite och se oss runt. Ja, gott folk, nog kom vi ut därifrån med några påsar i handen :) Sandra skulle självklart överdriva och köpa skor som hon redan handlat tillräckligt.

Kvällen fortsatte med en sen middag ute, myskväll med snacks, Eurovision Song Contest, Singstar, Buzz och en träff med några utav Sandras vänner. Jag kunde inte ha haft en bättre "Hejdå-resa" till henne, hon tog hand om oss som alltid och jag är så ledsen att jag inte kommer se igen henne förrän i AUGUSTI!

Du är bäst Sandra! Älskar dig. 


             
                                      
                             
            
                           
                 
                                      Vi ville ha frukost och vi FICK frukost.



The White Stripes!

Det var ett bra tag sen jag stylade så jag tog tag i det igår och gjorde om en snygg modell med kläder som jag skulle kunna bära. Det finns mängder utav hemsidor där man kan styla dockor men jag älskar denna sida, återigen för att allting finns att köpa på riktigt. Jag vet att jag redan har sagt det tidigare men hur bra är inte det?

Du kan bara slänga till med massor kläder på en docka och se om det drar din egna uppmärksamhet och får dig att vilja bära allting själv. Love it!

Så nu kommer min fråga. Drar hon er uppmärksamhet?




*
Butikerna har ni till häger om henne.

Goodbye my friend.

Godmorgon solstrålar!

Vad har ni för er? Skolan. Jobbet.
Jag håller i alla fall på att fixa mig inför en miniresa som jag och Shillan strax ska påbörja. Vi ska ta oss ända till Karlstad idag för att umgås med Sandra under samma tak och ta hand om varandra. Hon blir också den första personen av många många fler som jag säger hejdå till.

Usch, jag hatar verkligen och ta farväl till människor som om man aldrig skulle få se de igen. Jag ska verkligen njuta utav tiden vi har där nu innan jag åker tillbaka och sedan göra farväl-delen väldig proffsigt och på ett snabbt sätt. Som ett plåster.

Jag kommer inte kunna uppdatera under tiden jag är där för Sandra har inget internet för tillfället men jag tar självklart kameran med mig och fotar allting och visar er när jag är tillbaka.

Nu ska jag försöka fixa en någorlunda okej "Dagens" till er innan jag måste rusa iväg!
Ha en bra dag nu och ta hand om er / A


Tunika/ Bikbok. Lackleggings/ H&M. Smycken/ Glitter, Lindex, Nelly.com, Ur&Penn, H&M

TNBS!

Igårkväll såg jag dokumentärfilmen The Nino Brown Story som var inspelad utav Dj Scoop Doo. Dokumentären handlar främst om Lil Wayne (självfallet) när han har några spelningar i Amerika tillsammans med andra artister som Kayne West, Juelz Santana, Swiss Beats osv.

Jag tyckte om den och det är alltid intressant att följa Lil Waynes liv under hans egna villkor. Något som var lite störande i filmen var alla små mellantexter som ploppade upp hela tiden: The Nino Brown Story, Lil Wayne etc och små inlagda bilder på honom.
Jag ser ju hellre honom röra på sig framför kameran än några bilder som visades hela tiden. 

Overall, I love you Carter!

                  

ABDC SEASON CHAMPIONS!

Ingen har väll missat Mtv's dansprogram Americas Best Dance Crew? Även om du är dansintresserad eller inte så är detta ett utav de bästa programmen som någonsin funnits! Jag kan inte undgå att följa nya dansgrupper som ständigt chockerar publiken med de senaste dansstegen.

Vi i Sverige är väldigt sega med att visa de nya avsnitten/säsongerna och visar istället repris efter repris. Men jag tog tag i det och såg allihoppa i min egen takt via en hemsida. Sista säsongen, säsong 5 tog slut för en månad sedan och efter det hade de en show med alla föregående vinnande grupper som uppträdde och donerade 10.000 dollar till olika organisationer/människor som vill hjälpa andra att uppfylla sin drömmar!

Här kan ni se den grymma showen med världens bästa dansgrupper:


                   Season 1 winner: Jabbawockeez. Season 2 winner: Supercrew.
                                            Season 3 winner: Quest Crew.
                   Season 4 winner: We are hereos. Season 5 winner: Poreotix.

Dra mig baklänges!

Nu har jag varit vaken i cirka 1 ½ timme men mina gäspningar skulle säga att jag har struntat i att sova helt och hållt mig uppe hela natten. Det är väll detta regnväder som drar ner humöret och får en att vilja sova bort hela söndagen.

Jag sitter och sumerar gårddagen för mig själv och känner en smått ånger för att jag missade Eriks inflyttningsfest i Sthlm igår. Vad kul det hade varit och träffat nya människor och dricka lite gott till det. Men det var jobbet som var i vägen - som alltid.

Ändå lyckades jag ha en mysig lördagskväll efter sju timmars arbete. Jag for hem till Anja med resten utav tjejerna där vi satt och pratade/drack under några timmar. Idag har vi planerat en grillkväll utomhus men för tillfället är det världens fulaste väder och jag vet inte om jag har turen med mig att det skulle vända till sol om ett par timmar. Det återstår och se hur dagen blir.

Tills vidare tänker jag underhålla mig med lite internetshopping (om jag lyckas hitta något), en sen frukost och några gamla avsnitt från serier som jag har missat.

Vi hörs senare!


I'm so happy!

Snart ska jag strax börja promenera till stan, mot jobbet men jag kom och tänka på en sak. Efter idag har jag bara två dagar kvar där tills jag slutar! Hur härligt är inte det? Nej jag har inte fått sparken, jag sade upp mig själv så jag hinner umgås med alla så mycket som möjligt innan vi åker.
FAAAAAAN VAD GLAD JAG ÄR!

Bara tanken över att veta att man aldrig kommer arbeta där längre, att man nästa gång man går dit, kommer stå där som kund och inte försäljare. Vilket glädje!

  
                                             Sandra och Jag sommaren 2009.

Beauty Bag 2!

Detta var det som fanns i bagen. Jag gillade paljettöverdelen men dock inte underdelen (hatar underdelar med snörning) så jag tog vanliga svarta istället att ha den med.

Jag tror detta är min första svarta bikini. For real!

  
                                                      Bikini, 79:- /del

Beauty bag!

Mamma var och handlade ett plagg åt mig från Gina Tricot tidigare idag. Kan ni gissa vad som föll mig i smaken?
Kan det vara ett smycke, en topp, ett par luftiga brallor, ja vad tror ni :)

Kika in senare och se om ni hade rätt. Nu måste jag tillbaka till jobbet igen!
/ A

            
                        Ledtråd: Jag har bloggat om det i ett tidigare inlägg :)

BOBBY'S

Igår hade Bella & Tyra ännu en liveshow här på webben och blev gästades utav Bobby och Gabbi. De kanske inte är några direkta bloggare men jag antar att de blev inbjudna dit för sina talanger som frisör och make up artist. Därför blev det också ett annorlunda program eftersom allting handlade om skönhetsfrågor, tips om hur man ska ta hand om sitt hår och sminka sig rätt.

Jag älskade showen för jag känner att jag vet alldeles för lite om nyheterna kring dessa skönhetsområden. Jag brukar bara köra mitt vanliga race när jag fått in tekniken kring frisyrer eller olika sminksätt men nu känner jag att jag fått inblick på lite andra möjligheter som fungerar.

Ni kan titta på showen här :)

Season premier!

Hej!

Jag kom hem för inte så längesen från att vistats ute med Shillan i några timmar. Idag var det äntligen sol ute när vi skulle ses (tack Gud) så vi passade på att promenera lite överallt och äta en glass i det fina vädret. Just nu vill man bara vara ute så mycket som det går och jag känner hur jag ibland glömmer bloggen emellanåt.
Jag ska skärpa mig och finnas här lite oftare :)

Imorgon efter jobbet ska alla tjejerna samlas hos Anja för att grilla och ha det mysigt ihop. Jag längtar jättemycket eftersom det samtidigt blir årets första grillning för mig (och säkert flera andra). Som vanligt, kommer jag säkert vara den sista som kommer dit eftersom jag jobbar till sent men jag ska göra mitt bästa för att hinna ikapp de andra.

Nu ska jag dra och titta på säsongspreimären utav "Kniven mot strupen" med Alexander Nilsson. Jag älskar det programmet, mycket pga av honom och hur han är mot de andra! Kolla på det ni också vetja.

Sköt om er så hörs vi lite senare.
/ A

              

Why us?

Jag börjar ogilla mig själv för att jag mer och mer bloggar dagen efter jag har gjort någonting.
"Igår hann jag inte blogga men jag tänkte berätta om gårddagen för er ändå.."
Är det inte jobbigt och läsa "sena inlägg"? Jag tycker det så här kommer ännu ett och förmodligen den sista på länge :)

Igår hade jag och Shillan planerat att gå en jättelång stadspromenad som skulle vara i åtminstonde någon timmer eller fler. Så fort vi kom till stan och när vi hade gjort klart lite ärenden började det åska.
"Det kommer inte regna", säger hon. "Jo, titta himmelen är helt mörk".

Vi sätter oss och fikar lite för att se om vädret ska låta oss få promenera efteråt, vilket det inte gjorde. Vilket spöregn vi fick. Det var ju bara att strunta i våra resterande planer för dagen och vänta in vädret som förhoppningsvis skulle vända.
Så fort jag och Shillan ses och ska hitta på något, är det dåligt väder. Idag är vi inte med varandra och kolla vad det är för väder! Strålande, fint solväder!
Detta händer bara oss!

Resten utav dagen umgicks vi lite överallt/med några och vi vann till och med folk överlägset i kortspel. Vi spelade väldigt bra men en del tvingas ta till med fusk för att få poäng :)

 

             
                   Vitlöksbröd med tzatsiki & Bröd med ost/marmelad. Mums!

Visiting Vietnam

Jag blev väckt idag igen. Trots att min mobil dog inatt ringde hemtelefonen och störde med dess höga ringtoner. Jag svarade inte utan struntade medvetet i det. Det gick inte att somna om efter det. Jag försökte med allt - bokläsning, kröp ner under täcket för att göra omgivningen mörk, facebook-tittande men ingenting fungerade.

Istället fick jag syn på en bild jag blivit taggad på utav min kära vän Mia. Vad är det här nu då?, tänkte jag. Mia som för tillfället befinner sig i Vietnam på semester/desingarbete bjöd ner oss dit för att sällskapa henne i några dagar. Vi hade det otroligt roligt allesammans under våra stranddagar (se bilden nedan) och jag längtar redan tillbaka.

Nu sitter jag här gäspandes och försöker tyst trycka ner varje tagnent för att inte väcka de som fortfarande sover här hemma. Idag ska jag ännu, en gång, ta vara på mitt tidiga sommarlov genom att vistas ute med folk och äta glass!
Vem älskar inte glass? Isglass så det rinner om den, mjukglass med strössel, mjukglass med olika smaker och mjukglass med bär i. Listan kan göras lång och tro mig, jag får i mig allting utav detta.


 
           Vi på stranden i Vietnam. Jag tycker dock det är för lite naket bland alla.

Walking away

Jag kom hem för en stund sen från en powerwalk på en timme. Precis när jag klev utanför huset såg jag att det hade regnat. "Så fort jag bestämmer mig för att träna så är det dåligt väder". Jag struntade i att regnet kanske skulle komma tillbaka och började min promenadrunda.
Jag älskar att träna (även fast jag inte gör det så ofta pga att jag inte dansar längre) och röra på mig. Man känner sig mycket piggare i kroppen efter att ha rört på sig i någon timme och orkar med resten utav dagen.
Jag som aldrig dricker vatten i vanliga fall (det är ingen smak jag föredrar) brukar utnyttja träningen med att ta tillfället och dricka det. Det är bara som jag älskar vatten.

            
                                               Min träningsoutfit idag

Snart kommer mamma hem och då ska vi beställa lite kläder. Jag har hittat några bikinisar (säger man så?) som jag ska variera mellan. Här är några som jag har hittat och vill ha:



Chikita & Haley Bikini S SEK 218, Wonderland - NELLY.COMS & M Bikini Set SEK 308, Wonderland - NELLY.COMOnyx Hollywood Maillot SEK 995, Vitamin A Gold - NELLY.COM       
            
               
                                       
               
                                     

A short one..

Idag har jag njutit lite utav sommaren tillsammans med Alex och Adris. Vi tog en glass vid vattnet och motionerade runt omkring. Vi måste ju se till och ta vara på den svenska sommaren nu innan vi åker (de åker också bort på semester några veckor efter mig).

Nu ska jag ut igen och möta upp en annan person. Kan ni gissa vem? :)

En dagens klädsel kommer upp senare. / Amie


THE LATE UPDATE/


Skinnjacka/ Linne/ BikBok, Skjorta /Jack & Jones (killmodell), Leggings /Gina Tricot/Made by me, Converse

Hills & City!

I flera dagar nu har jag försökt att titta på de nya avsnitten utav The Hills och The City men det går inte. "Sorry, we're unable to offer this video in your region", står det bara. Nu har jag hittat andra länkar till avsnitt två och tre från båda serierna och kan äntligen hänga med i det senaste som har hänt.

Det är så spännande att jag dör! Spencer är mer elak mot sin syster någonsin och Heidi ser bara mer och mer ful ut. Dramat i The hills finns fortfarande kvar och nu handlar det om ett rykte om Kristin som hon tror Stephani har startat.
Drama, drama, drama!

Ni kan se avsnitten här!

                 

                                       Season 2, Ep. 2 "Friends in high places"

                                     Season 2, Ep. 3 "Professionally dangerous"

                 

                                            Season 6, Ep. 2 "Rumor has it"

                                   Season 6, Ep. 3 "The elephant in the room"

Smell this. Wear this.

Alex ringer till mig: Amie, är du klar?
Eeh, nej varför?
Vi är på väg till dig nu!
Va? Hade vi bestämt tid?
Nej men jag tänkte att du kanske var klar, klockan är ändå två.
Kom ner.

Jag sprang runt i mitt rum, letandes efter att kunna dra på mig något, slängde på mig smink, fixade håret inom loppet av tjugo minuter! Jag måste erkänna att jag tyckte resultatet av det blev bra sen är jag såg mig i spegeln.

Jag och systrarna Rakic tog en vända inne på Tuna Park idag för att se om det fanns något att inhandla. Hmm, nja.. sådär gick det. Jag behöver hitta en bikini eftersom jag råkade beställa en för liten storlek. Jag kan varken byta eller lämna tillbaka den eftersom jag slängde kvittot!
Jag hittade ingen som föll mig i smaken men vi alla kom ändå hem med små inköp trots det lilla utbudet i butikerna.

Resten utav denna söndag har jag sysselsatt med mig lite fotboll (GRATTIS BARCA, VÄRLDENS BÄSTA LAG!) och tittat på en hel del dansshower när några gamla vänner/lärare uppträder.

"Dance is my passion, they way I express myself.
It's the mother of all arts.
I eat, sleep and breathe dance" 


                    
                    

                    If you wanna look like a rockstar and smell like a coconut. Just wear this!

13.03

Hello!

Hur mår alla idag? Vilket sommarväder vi hade igår, uppemot 25 grader vid ett tillfälle. Det gillar jag och tackar för :) Det märktes verkligen att människor sysselsatte sig med olika saker ute eftersom det knappt kom några kunder alls till jobbet igår för att äta. Så trååååkigt och jobba när ingenting händer.

Efter stäning gick jag hem till Anja där resten utav tjejerna hade samlats för att förfesta innan en utgång.
Åh, vad jag hade saknat allihoppa. Äntligen är mina Rakic's hemma igen för att stanna för ett tag. Jag hoppade över utgången och bara umgicks med de tills de skulle dra.  Det var för stor process för mig att ta mig hemåt, byta om och sedan gå tillbaka till tjejerna.

Jag varnade de att inte säga att hur roligt det var eller hur jag kunde missa en sån kväll. Vi får se sen vad de säger. När alla skulle dra mot stan sen plockade S upp med för en liten pratstund och käk. Det blev en sen natt för mig, fick ett nattsamtal från Pappa som varade i flera minuter.

Idag känns det som om jag var ute igår. Så mår jag. Jag ska försöka få i mig något nu. 

              
                                         Anja & Dunjas B-days, 09
               
                                                     Utgång, ´10
               
                                                            Utgång ´09

Jag är inte med längre.

Igår orkade jag inte blogga något efter att jag kom hem från jobbet. Jag hade inte mycket att skriva om just då. Det var visserligen en ganska lugn arbetskväll igår, troligen för att det börjar bli sommar nu och folk hellre grillar eller äter annat gott utomhus.

En tjej på jobbet passade på att skriva in det nya schemat under kvällen och då märkte jag något. Mitt namn stod inte med över alla anställda. Först förstod jag inte varför men sen kom jag på att jag redan har slutat där när det nya schemat börja gälla. Åååh, jag blev så glad och se det. Ännu ett tecken på att det inte långt kvar nu.




B&T show!

Nu har jag sett showen från igår. Bella & Tyra Show. Fyfaaan alltså, vilken tjej Alexandra är. Man märker hur nervös och osäker hon är när hon sitter och gungar på stolen under hela programmet och svarar på frågorna med taskig attityd. Ogillar henne riktigt mycket nu när jag har sett henne live.

Det var riktigt jobbigt att se programmet, man blir så arg på henne och dessutom verkar denna provocerande Kissie gå hem hos bloggläsare eftersom hon är en av Sveriges största bloggar.
Men att bli det på det här sättet? Är det rätt?
Jag ber er att titta på showen så kommer ni märka själva vad jag pratar om. Vem vill bete sig så som hon gör? Hon är dessutom fett ful med sina överdrivet insprutade botox-läppar! Mogna upp flicka lilla!

Usch, nu blev jag på dåligt humör :(

Blogers.

Gud, jag känner hur insatt jag har blivit i denna bloggvärld. Det är kul men det tar tid. Att skriva ett inlägg för mig brukar oftast ta 3-4 genomläsningar, redigering av meningar/ord, förhandsgranskning, ett dussintals bilder tills jag hittar den rätta bilden och kan trycka på "Spara & publicera".

Jag är medlem i bloglovin (för att följa min blogg, klicka här) och där följer jag mina favoritbloggar som jag försöker läsa sp mycket som möjligt. Till er andra som också läser bloggar rekommenderar jag starkt det stället till er. Där har ni allt på ett ställe och ser också så fort någon har skrivit ett nytt inlägg.
 
Kissie är en bloggare man borde känna till om man är insatt i detta. Inga undantag. Man ska känna till henne även om man inte läser hennes blogg. För er som inte vet om henne, fy skäms!
Ikväll gästade hon Bella & Tyra Show som sände live kl 21.00 ikväll. Ni som missade det (dvs jag själv) kommer kunna se det om några timmar här. 


                                                       Bella & Tyra
              
                                      Kissie som gästar showen ikväll.

               

Sth-Arl

Hej!

Nu är jag vaken och pigg för att blogga om igår. Som jag nämnde i förra inlägget, höll jag mig utanför hemmet i 11 ½ h. Vid 11.30 igår åkte jag med min familj och moster mot Stockholm till Arlanda för att hämta upp en bekant till oss. Vi kom dit lite tidigare än flyget så vi tog en fika därinne och såg oss omkring.
"Nästa gång är det du och Sam som kommer flyga", sa mamma i bilen på vägen dit. Oh, ja nästa gång är det vi som får checka in, bli genomsökt och flyga iväg!

På hemvägen sällskapades vi utav massiva bilköer. Jag har aldrig sett såna trafiker på länge, de tog oss nämligen 1 h och 40 min att ta oss från Arlanda till Heron City. Vi kom ingenstans!

När vi till slut kom hem spenderade jag resten utav dagen med S. Vi åkte och käkade, handlade mat och gjorde lite andra ärenden tillsammans. S berättade om en flygresa hon var med om nyligen och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt det :) Hahaha, flygturen varade nämligen bara i 20 minuter!

Det var så fint väder igår så vi passade på och njöt av det hela kvällen och kom därför hem rätt sent. Nu, idag spöregnar det här. Jävla skitväder! Just nu känner jag inte för och göra någonting alls. Man blir på det humöret som vädret visar sig vara.

                           

              

              


Home!

Jag kom precis hem från dagen aktiviteter. Nyss, ja ni hörde rätt. Jag har varit ute sedan 11.30 idag så nu har jag fått frisk luft så det räcker och blir över. Jag uppdaterar er mer imorgon om min dag och lägger även upp bilder :)

Nu somnar jag snart. Godnatt.

Countdown #29

Jag vill känna stressen inför en resa.
Jag vill känna resfeber och hetspackning.
Jag vill stå utanför min ytterdörr och tänka: Hit kommer jag inte komma på ett bra tag.
Jag vill flyga.
Jag vill mellanlanda och jag vill krama Pappa.

Men snart. Snart får jag göra det. Igår passerade jag sista månaden kvar i Sverige. Be med mig att dagarna rinner iväg så snabbt att jag själv inte hinner med.

För snart, snart åker vi lillebror.

Ett skepp kommer lastat..

Ett paket från H&M har kommit till mig med posten. Vad kan det vara?
Uppdaterar senare när jag varit och hämtat det. 

UPDATE!
Det var min sent efterskickade bikini som kom. Jag hade världens skummaste dröm igårnatt om olika bikinisar. I drömmen var jag enda kunden i butiken och tvingade kassören att leta efter en fin bikini åt mig. Måste ha varit ett tecken på att jag skulle få hem en dagen efter :)

               

Last night!

Jag är tillbaka nu!

Jag kan fortfarande inte förstå att jag såg Salem Al Fakir igårkväll. Han var så sjukt jävla bra och jag älskar hans musik ännu mer nu efter att ha hört honom sjunga de live. Jag återkommer till konserten alldeles strax, tänkte bara dra igenom hela gårddagen på max fem rader.
Okej, då kör vi!

När jag kom fram till Sthlm, mötte jag upp Milja som jag inte hade träffat på två år(!?). Vi tog en quick update om varandras liv innan vi skildes åt pga olika anledningar. I väntan på A blev jag ihopväxlad med någon Amy from Kenya(?) som en man stog och sökte efter inne på t-centralen. Jag och A laddade sedan upp med en matbit och chill på BWTH (top secret place!) innan vi stressade till fots/med t-banan mot Berns.

Såg ni? Jag klarade det på fyra rader :)
Vi klev in på Berns kl. 20.55! Fem minuter innan det skulle börja och gissa om det var tokfullt med människor. Vissa personer tänker lite mer och planerar in så de får bra ståplatser men inte hade jag någon aning om att det skulle vara så mycket Salem-lovers att dela kvällen med.

Jag tycker att alla borde gå på en utav hans konserter, även de som inte gillar hans musik. Han är så lätt att älska, så lätt musik att hänga med i och har sån skön personlighet att det smittar!
Jag är nöjd. Supernöjd. 

             
                                         Förband till Salem Al Fakir
             
                                                 Oskar från Snook
             
                                       Konserten inleddes med detta :)
             
             
             
             

Salem Al Fakir @ Berns ikväll!

Idag är dagen här som jag har längtat så mycket till. Idag ska Salem få se sitt stora fan, mig! Jag är lite smått besviken på er som inte hajade vilken konsert jag skulle gå på. Lady Gaga hade jag gått till om jag hade tiden till det och inte jobbade båda dagarna hon uppträdde. Salem Al Fakir är på andra plats utav "Konserter som jag måste gå på."

Jag sitter helt glad och ler för mig själv just nu samtidigt som massa tankar går runt i huvudet på mig. Jag har så mycket att göra innan jag åker. Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag packa med mig? När åker jag? Vart möter jag upp Milja?

Jag ska möta upp en gammal kompis innan och ses över en fika. Vi blev vänner genom att vi arbetade på samma sommarjobb (På sjukhuset) för tre år sedan och nu har hon flyttat till Stockholm där hon jobbar. Det ska bli så kul och se henne igen.

Nej nu har jag riktigt bråttom för snart ringer mobilen!
Kram så länge! ♥

                             

Stefani Germanotta @ Globen, Sweden.

Jag klev innanför dörren för inte så längesen. Är helt död från arbetspasset som jag alltid verkar poängtera för er. Hmm, men det är faktiskt ett tufft jobb jag arbetar på och det är säkert andra som har liknande jobb som förstår den enorma tröttheten efter att ha sprungit runt, stressat, pratat, gått, serverat konstant under ett helt arbetspass! Utan vätskepaus!

Jag är väldigt avis på de som befinner sig i Stockholm för tillfället för att gå och se Lady Gaga! Ikväll spelar hon i Globen och jag hade gjort vad som helst för att få en skymt av henne, få se lite utav konserten eller bara få höra hennes röst live.
Att veta att hon trampar på svensk mark just nu knäcker mig!
Att veta att hon är cirka 12 mil (1 timmes tågresa) ifrån mig ta kål på mig!

Hon är så jävla stor och fantastisk i det hon gör! Hennes låtar fastnar i hjärnan för all evighet och det människor, är för mig, ett underbart tecken på att en ikon har fötts i världen.

Nu har jag sagt det och nu vet ni hur avundsjuk jag är! Inget: "Ååh, du missade något Amie!", "Gaga var bäst", "Du skulle sett hennes konsert, fyfaaaan Amie! Vilket drag"

Nu kom jag också på att hon gästar uteclubben Collage efteråt! Faaaaaa* också! Ni kan alltså festa med henne om ni så vill det.
Kul. Kul. Jävligt kul (NOT!)


             
             

Skin!

Jag älskar att dagens mode innefattar hud. Hud, hud, hud i olika former och varianter. Men man måste kunna göra det med stil för vi vill ju inte att det ska se slampigt ut. Försök att förstå mig rätt när jag säger att det är tillåtet att visa lite utav sina underkläder när man går ut. Fast med klass.

Här är några exempel som jag älskar!

            
             
            
                     

Jag skulle lätt kunna klä mig så men i den lilla stad som jag bor i, där folket inte gör annat än snackar om andra, vet jag inte om jag skulle orka stå ut med alla kommentarer och blickar.
Samtidigt undrar jag varför jag ens borde bry mig om de. Om jag vill ha ett visst plagg (även om ALLA har exakt likadan) eller se ut på ett visst sätt så måste jag väll få göra det.
Ska jag anpassa min klädstil för att slippa få dålig feedback? Jag tror inte det.
Ser det ut som Lady Gaga bryr sig om vad folk tycker om hennes extravaganta kläder och kreationer? Jag tror istället tvärtom, att många istället ser upp till henne för att hon vågar se ut som hon vill och har delvis blivit årets största artist på grund av det.








11.53

Jag är vaken nu efter 12 hela timmars sömn! Jag minns inte sist jag sov ut så länge. Det kan ha att göra med min aktiva gårddag som gjorde mig helslut mot kvällen. Först gick jag och A en långpromenad efter frukosten i en hel timme. När han sedan tog tåget hemåt gick jag ut på ytterligare en promenad med Shillan runt området vid våra hus. Man måste ju passa på när man är ledig och har solen vid sin sida.
Det slutar dock inte här för mot kvällen när det var dags för VIP-MONKI-kvällen så promenerade jag och min kusin fram/tillbaka till stan.

Jag var så stolt över mig själv och tyckte att jag var värd ett extra klädesplagg inne på VIP-kvällen men jag lyckades inte hitta något som jag ville ha så istället gick vi och köpte godis att äta på hemvägen. Det kanske inte var världens smartaste köp med tanke på att jag i princip förstörde hela min "aktiva dag" men jag älskar ju godis så mycket!

Monki-kvällen var bra och som alltid fullspäckad med folk. Kön var lång redan när vi klev in i affären så det var bara att joina de och vänta in våra undanhängde kläder. Jag köpte jackan!


Nu börjar jag denna dagen med frukost, tv-program och lite bloggläsande. Vilka bloggar läser ni?
/xoxo from A

RUN!

Jag har lite småbråttom just nu. Ska fixa mig lite snabbt och dra till min kusin för att sedan cykla tillsammans ner till VIP-Monki kvällen.
Skriver mer ikväll och visar självklart upp hela jackan och allt annat jag fastnade för.

immi.gov.au

Jag gick in och kollade min mail nyss och för några timmar sedan gick var jag hos mammas kompis som skulle hjälpa mig att fixa visum till Australien. Det gick hur bra som helst och det var inte alls svårt att fylla i det, dessutom var det gratis.
Nu när jag såg min inkorg i mailen hade jag fått svar från de. Så fort? Det tog sammanlagt 3-4 timmar för att få sin ansökan granskad och det gick självklart igenom. Nu har vi alltså visum och härmed är allting klart inför resan!

Det känns otroligt skönt nu att vi verkligen kommer åka snart och att vi har tillträde till landet. Jag rekommenderar starkt till den hemsidan för er som ska resa dit och har svårt att hitta visum. Det fanns flera andra visum att välja mellan så in och kika här.

Nu har jag lite smått att fixa med innan jag ska ut på en sen kvälls/tidig nattpromenad för att möta upp en person. Vi hörs imorgon igen.

P.s Jag älskar min mamma ♥

TTD!

Det är 36 dagar kvar tills jag lämnar Sverige så min svenska sommar börjar nu (eller den började den dagen solen dök upp igen) och sedan får jag några dagar att njuta utav den när jag kommer tillbaka igen i augusti. Dagarna går så fort så man hinner inte med allting, speciellt inte jag som har en hel del saker jag måste göra innan avgång.

Jag måste fortfarande:
Besöka Karlstad.
Besöka Jönköping.
Besöka Stockholm.
Umgås med familjen/släkten så mycket som möjligt.
Umgås med övriga vänner.
Försöka träffa Sandra Sternrot.
Försöka träffa Linn (det kommer nog inte bli av men ska försöka)
Jobba sista månaden.
Hinna grilla en första gång.
Shoppa det sista till resan.
Fira Haddis födelsedag (?)

Allt detta ska ske inom 36 dagar! Det är verkligen en del saker och jag vet inte hur jag ska ta mig till för att allt ska gå igenom. Lyssna nu vänner och bekanta, jag ska göra allt i min makt för att hålla mina ord!

Jag börjar med att träffa mina arbetskamrater idag (utanför jobbet) över en fika för kanske sista gången. Denna aktivitet får ingå i "Umgås med övriga vänner". Check!


Kavaj/Monki, Tunika/Gina Tricot, Kjol/H&M, Strumbyxor/Fått, Converse.

UPDATE!
Fikastuden var trevlig och som alltid finns det massor att diskutteras när vi ses. Vi förlängde fikastuden med en runda på stan, inhandling av lite saker och glass till det halvfina vädret. Ännu en träff in nästan inplanerad och den ser jag mycket fram emot eftersom jag då har slutat från jobbet och har mindre än en vecka kvar i Sverige. Och självklart för att få träffa tjejerna igen en sista gång, misstro mig inte! :)



Mon[030510]day!

Nu är jag hemma igen från dagens aktiviteter som till och med slutade med en impuls-bilresa ca 2 mil utanför stan. Det blev ingen fika på Sylvia idag, vädret var lite blåsigt när vi kom ut (men med en fet sol över det som fick mig att inte bära jacka) och det var inte alls mycket folk där! Jag undrar vart alla höll hus?

Vi gick en liten promenad istället och tog sedan en pastalunch tillsammans. Mm, pasta som är så gott! Efter det hämtade jag upp konsertbiljetterna i turistbyrån (som vi pinsamt nog inte hittade till) och det verkar som att ingen har klurat ut vem vi ska gå och se? Är det så?

Jag vet inte om jag ska låta er få se resultatet nu eller berätta det för er på söndag innan jag åker. Det återstår att se hur jag gör :)
Lite senare på eftermiddagen åt vi Slagstaglass för första gången sedan de säsong-öppnade stället. Glass är alltid gott men hade förväntat mig lite godare just idag eftersom jag var så sugen på det.

Jag är helt slut i kroppen nu efter att ha rört mig ute sedan 12.30-tiden. Om jag inte hörde fel tidigare idag när jag och Shillan växlade hejdå-fraser till varandra så ska vi nog ut igen senare. Vart vi hamnar får vi se då!

Nu måste jag skynda mig och se Maria Montazami på tv3! Älskar den kvinnan!

             
              Skjorta/Monki, Sidenleggings/Bokbok, Skor/Monki, Väska/Lindex

Köpte och sålde!

Imorse blev jag väckt igen utav sms och samtal men jag försökte och inte bry mig om det för att få sova ut lite till. Det gick åt helvete när jag lade märke till hur starkt solen lyste in mot sängen. Jag kunde inte göra mer än att tvingas gå upp.

Vad ska ni hitta på idag? Jag ska strax äta frukost och sedan göra mig iordning för att ha en lång fikadag med S. Det är tydligen 15 grader ute utan kalla vindar (enligt min hemliga källa) och då vill man ju inte sitta inne och missa det. Jag funderar på att kanske ha öppna skor idag för första gången för i år.
Tycker ni det är för tidigt för det?

Balklänningen som var till salu tidigare är nu såld. Först såg det ut som att ingen ville ha den men hela helgen har jag fått massor med mejl om den, även nu efteråt när den inte finns kvar. Jag funderar på att fortsätta sälja av lite saker på blocket.se så man blir av med fina saker som bara ligger hemma och dammar.

Idag ska jag hämta ut biljetter också. Det är till en konsert men kan ni gissa vilken? Här är lite ledtrådar: Konserten är i slutet på denna vecka (alltså i helgen). 
Han/Hon sjunger solo. 
Personen är väldigt aktuell just nu och man kan höra honom/hennes låtar spelas på radion jämnt och ständigt.


När ni kommit på vem det är så kommentera detta inlägg så får vi se vem som hade rätt!
Svaret får ni senare ikväll så kika in då.

Nu ska jag äta! /A


[Sun]day!

Jag kom precis hem från stan. Jag tog en promenad ner dit vid lunchtiden idag för att möta upp min kusin och titta runt lite i butikerna. Det är VIP-kvällMONKI, onsdagen den 5/5 för de som har personalrabbat. Det är för de som jobbar på H&M/H&M-lagret och får ytterligare 25% rabbat på "Sale-varorna".
Självklart ska vi dit och ta nytta utav alla billiga kläder som vi får köpa.

Vi gick dit redan idag för att titta in lite saker som vi ska köpa då. Jag hittade en jättesnygg, lång jacka som jag tänker ha med mig till Australien och bära när vädret tillåter. Jag råder er att gå dit, speciellt ni har har personalrabbat. Det finns otroligt mycket man kan hitta i den butiken. Jag älskar Monkis kläder och älskar den ännu mer när man kan få saker några hundralappar billigare.

Här är en liten tjuvtitt på min snart inköpta jacka:
Vet ni vilken det är?

                       
Nu sticker jag ut i solen igen med sällskap och glass i handen!
/A

Min s.k Valborg.

Hej alla därute!

Det hann inte bli en uppdatering igår eftersom jag hade fullt upp med andra saker och dessutom hade jag ett kvällspass på jobbet. På dagen igår skulle jag och min lillebror träffa pappas frus bror som kom från Australien i torsdags för att träffa oss. Han är doktor i Australien och kom hit med sina kollegor för att ha förläsningar om något specifikt som jag inte minns för tillfället.

Det var kul och träffa honom, han var jättetrevlig och snäll. "In a month it will be you who are traveling the long way to us", sade han när vi satt ner och fikade. Han har helt rätt, snart är det våran tur. Som jag har sagt tidigare så känns det fortfarande inte som om vi ska åka dit eftersom det är ett tag kvar (38 dagar).

Efter några timmar umgänge med honom och några till, sade vi hejdå och han tog tåget till Stockholm där han ska jobba hela veckan innan han åker hem sen på fredag. Dagen fortsatte med att jag jobbade på kvällen, helt onödigt pass för det var jättelugnt.
Efter jobbet plockade Shillan och Nadia upp mig och vi spenderade kvällen med lite folk här och där. Jag ser inte Valborg som världens sak då jag måste hitta på saker. Förra året hade jag så jäkla roligt så det höll i sig i år igen.

Jag kom inte i sängs förrän vid 04.30 av en viss anledning. Nu sitter jag här dödsrött men får inte gå och lägga mig för att jag jobbar om några timmar.

Jag hoppas i alla fall att ni hade en trevlig gårddag.
Vi hörs sen!

              
                   
              
                        Richard från Australien, Pappas kompis, Sam, Okänd kille.