FULLT PÅ SCHEMAT

Det har hänt en hel del senaste dagarna och av personliga skäl väljer jag att inte tala om vad allting har handlat om. Tillsammans med det tragiskt som inträffade fick jag reda på två goda ting vilket nu i efterhand har börjat hitta glädjen i. Jag har uppgaderat mig på jobbet till en större H&M-butik vilket känns helt underbart! Nu kan jag fortsätta jobba med något jag älskar under tiden som jag studerar. På torsdag ska jag även kolla på en lägenhet som ligger mitt i stan i Södertälje och förhoppningsvis flyttar jag dit senare!
Det händer som sagt massor i mitt liv just nu och därför hade jag och mamma en heldag igår med shopping, mat, massage och manikyr tillsammans för att ladda upp inför hösten :) Det var vi så värda!

NY STUDENT.

Hade min första föreläsning idag på Campus i Södetälje. Det kändes konstigt att sätta sig vid skolbänken efter ett år uppehåll av studier men klassen och läraren verkar vara jättebra så det här jag nog fixa :) Den här terminen kommer vi att läsa två kurser parallellt (Organisation och Ledarskap och Marknadsföring) så det gäller verkligen att köra all in redan från start för att hinna med allting. Jag hatar att ligga efter så det där kommer jag verkligen undvika.
På torsdag väntar en nya föreläsning inom och jag börjar mer och mer känna mig som en student.

LEDIG

Skolan börjar nästa vecka på tisdag och jag börjar bli mer och mer taggad inför höstterminen nu, jag hoppas verkligen att jag kommer att tycka om det. Den senaste veckan har jag hängt på jobbat en del och sedan umgåtts med vännerna. Idag är jag ledig och förutom lite småsaker jag måste ta tag i snart tänker jag bara njuta av mina lediga dagar innan all kurslitteratur kommer ta upp all ledig tid. Inhandlade en almanacka igår så att jag kan ha koll på allt som händer i min vardag framöver.
 
Hängde med Sandra häromdagen som jag inte hade sett på ett bra tag.
Vi är gamla klasskompisar sedan gymnasiet.
 
 
 
 
 

MIDDAG FÖR TRE.

Spenderade kvällen igår med två tjejkompisar nere på stan. Vi hade bokat in en middag tillsammans inne på Grappa för att äta gott och ha det trevligt tillsammans. Det var fullt med människor när vi klev in där, de tycktes också vilja spendera en sommarkväll på en uteservering. Jag hade sparat mig hela dagen till den här middagen så när vi fick in maten kastade jag i mig det och åt alldeles för fort. De andra gjorde likadant men sjävlklart var vi tvungna att beställa in goda desserter efteråt. Jag får alltid plats med sötsaker efter en måltid, haha. Vi blev kvar där ett bra tag och kom hem lagom till midnatt, tiden går ju fort när man har kul med vännerna :)
 
 
 
 
 
 
 

HÖSTENS KAPPA.

Jag kikade in på Zaras hemsida häromdagen och fick syn på deras senaste höstkläder som har kommit in. GUD, vilka otroligt fina höstkappor och kavajer de har fått in! Jag ska verkligen satsa på en bra och klassisk modell till hösten som man kan behålla i garderoben länge. En kappa som jag föll för direkt är den svarta yllskinnskappan. Den här passa lika bra ihop med ett byxor och kängor som till ett par strumpbyxor och höga klackar i höst. Jag älskar även den marinblåa kappan (en färg som jag kommer köra mycket till hösten) som är gjord av 84% ylle. Den ser så mjuk och skön ut att ha till de kalla höstkvällarna framöver när blåsten dyker upp. Detaljerna med silverdragkedja på båda kapporna tycker jag ger en känsla av ett klassiskt stilrent plagg och jag tror att jag måste ha en av de här eller vad säger ni?

1 695 SEK & 1 995 SEK
 
 
 

"TO-DO-LIST" FOR TODAY.

Efter att ha jobbat fyra långa dagar i streck var det superskönt att ha en ledig dag på en måndag som denna. Fick sms imorse av en kompis vid 07.10, vaknade till av signalen, läste det och sedan kunde jag inte somna om. Skitkul! Hur lyckas jag vakna tidigt de dagar jag faktiskt kan sova ut? Jag lyckades till slut somna om efter någon timme och vakna på förmiddagen sen. Nu har jag suttit med telefonen och ringt runt till olika ställen angående min skola, beställt kurslitteratur och fått en arbetsintervju inbokad till nästa vecka! Det är mycket som ska fixas innan skolan börjar men jag ligger väldigt bra till med all förberedning så det känns skönt. Nu ska jag ut och springa! Puss 
 
 
Förra veckan när jag var ute och sprang en runda.

LIVESTREAMAR WAY OUT WEST!

 
 
Festivaler är inte riktigt min melodi men jag har nog innerst inne alltid velat gå på en sådan stor. Way out west är ju en av de större festivalerna som pågår i Göteborg just nu och det hade varit kul och se min favorit Laleh live där! Tyvärr jobbar jag hela den här helgen så jag hade ändå inte kunnat åka dit och se på men jag hann precis hem så att jag kunde livestreama hennes konsert på festivalen. Hon är så himla duktig, jag sitter och ryser samtisigt som jag sjunger med i refrängerna här hemma. Vilka lyckostar ni är som står framför scenen där nu för jag vill också vara med er.

PREMIÄR.

Kom precis hem från biosalongen. Jag och Mr åkte ner och såg på "Grannpatrullen" som hade premiär idag. Jag älskar Vince Vaughn, han är klockren i sina roller och det var lite därför som jag ville se den här. Filmen var riktigt rolig, vi skrattade högt föera gånger och jag kan starkt rekommendera den till er som gillade trailern. Jag önskar att de där herrarna gjorde lite fler filmer tillsammans för de kompletterade varandra riktigt bra! Gå och se den! Nu ska vi fortsätta följa OS och äta popcorn (har inte fått nog av det än). PUSS

 

BOOTS

Tiden flyger iväg som vanligt för nu är vi inne på sista sommarmånaden. Det märks inne i butikerna (det är inget undantag på mitt jobb) att hösten är på väg för det är vad all fokus ligger på just nu. Jag känner min ganska klar med sommaren, självklart blir jag överlycklig och glad om jag får se solen hela augusti och kan sitta på uteserveringar, äta glass och bära tunna kläder men jag tror inte att det kommer bli något mer badväder. Därför klickade jag hem ett första par höstskor förra veckan som jag kommer matcha med ett par stuprörsjeans, t-shit, skinnjacka och en stor och mjuk halsduk till. SNYGGT!
 
 

GOOD NEWS.

De senaste dagarna har jag varit väldigt upptagen med jobbet, familjen, mina vänner och min pojkvän. Jag har valt att inte prioritera bloggen för att andra ha behövt mig mer och jag hoppas att ni förstår det. En annan sak som kommer att ta stor del av mitt liv framöver är skolan! Jag ska börja studera till hösten i Södertälje till Butikschef så just nu är det mycket mer som händer i mitt liv och en del saker som ska fixas! Jag har även valt att fortsätta jobba kvar på H&M (för det är någonting som jag brinner för) så det blir en hel del att göra om dagarna. Skolan börjar inte förrän om en månad så just nu ska jag försöka njuta av allting, smälta in saker, planera och sedan få lite struktur kring allt.
 
Jag och Irina på Modevetenskapen förra året.
RSS 2.0