Den är inte levererad!

Imorse när jag vaknade låg och tänkte igenom dagens aktiviteter inför Nyårskvällen. En sak, den viktigaste av allt just då, var att se till att jag skulle ha min klänning i brevlådan idag så jag kunde ha på mig den ikväll.
Jag skickade efter den i tisdags och på hemsidan stod det att:
"Om man beställer innan onsdagen den 30/12 kl. 12.00 så får man den innan nyår."

Det gjorde jag ju, var till och med ute en dag före sista dagen. Jag går och frågar mamma när posten kommer idag. "Den kommer inte idag Amie."
Jag tittar i min inkorg efter ett sms ifrån de att klänning är här men jag har inte fått något. Jag går in och tittar på min mejl och set att jag har fått ifrån de.

"Hej Aminta!
Din order har idag levererats ut från vårt lager, och når dig inom 2 arbetsdagar. Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 5 arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss!
Om du har angivit annan leveransadress så levererar vi till denna oavsett om vi ovan angett din ordinarie adress."

Jag skrek av ilska! Jag köpte den ENBART för att kunna ha den ikväll och nu kommer den någon gång nästa vecka! Jävla idioter, jag blir så irriterad på sånt här när man gått och planerat allt i minsta detajl (för sån är jag när det gäller kläder)

Haddis ringde strax efter det och bad mig gå ner med henne och Isa på stan för att snabbt hitta en ersättningsklänning. Jag följde med och hittade en. Den var jättefin faktiskt och låg på samma pris som min efterskickade dress.
Nu mår jag lite bättre efter stadsbesöket.

Jag ska ta och stoppa i mig något snabbt sedan börja förbereda mig med allt.

GOTT NYTT ÅR ÄLSKADE FAMIJ, VÄNNER OCH ALLA ANDRA DÄRUTE!
Ta det lugnt och ta hand om varandra.

                                                 
                                                               Ej tillgänglig ikväll.

VSS!

Ikväll är det Victoria Secret Show på tv. Jag älskar det, alla kända modeller, alla snygga underkläder som man dör för och hela underhållningen i sig. Det börjar klockan 20.00 ikväll och tyvärr tror jag inte jag kommer kunna se det.
Jag och tre tjejkompisar har bokat bord på restaurang ikväll för lite käk och umgänge. Jag funderar på att kanske be Linn spela in det på hennes Hi-tech tv som man aldrig lyckas förstå.

Nu blir det duschen, städning och lite andra förberedelser.
Pussis

               

Run for me.

Tja!

Jag kom nyss hem från stan. Mamma tvingade mig att dra ner och göra lite bankärenden åt henne. Hon har Handelsbanken och insisterade på att de stänger kl 12 idag, dagen innan Nyårsafton. Ofta, sade jag. Jo, det gör de visst så du måste gå ner tidigt och fixa det åt mig.

Jag ställde väckarklockan på 09.00 imorse. Det var ett helvete att gå upp eftersom jag inte lade mig förrän 05.30 inatt. Jag var verkligen inte trött när jag skulle sova så jag sysselsatte med de ena och de andra.

Imorse när klockan ringde var jag tvungen att kolla Handelsbankens hemsida för att se om de verkligen stänger så tidigt idag. Vad finns det för anledning liksom? Ska de som jobbar där hem och förbereda inför imorgon?

Visst hade jag rätt. De stänger kl. 16 idag men eftersom jag ändå hade tvingat mig upp ur sängen och lyckats fått på mig ett och ett annat klädesplagg så var jag nere vid 11.

Nu ska jag äta frukost (för det hann jag inte med) och titta på ett morgonavsnitt av någon rolig serie.
Pussis


                       
                                             Det blev keps på stan idag. Bad hairday

Internetshopper!

Jag och A sitter just nu och shoppar åt mig. Jag hittade några nyårsklänningar på Internet som jag gillade och som dessutom var på rea! Sjukt billiga kläder!
Internetshopping under mellandagsrean är MYCKET mer prisvärt och har större utbud än i affärerna. Gör det folk, shoppa på internet istället.

Min klänning kostade under 300 kronor vilket vi gillar. Det blev denna enkla men samtidigt stilrena klänning som täcker min kropp under nyårskvällen/natten:

                        
                                                                      Shoulder dress

It's sucks to don't find anything!

Hejsan Sverige!

Jag kom hem för inte så längesen från stan och Tuna Park med Linn. Vi tog våran första titt i butikernas utbud på mellandagsrean. Jag återkommer till shoppingen lite senare, tänkte berätta hur min dag började först.
Vid 12.30-tiden for jag ner på stan för att träffa Maxime och Bella över en fika. Maxime hade massor att berätta för oss och vi var bara tvungna att få höra vad som hänt sedan vi sågs sist.

Jag säger bara: OH MY GOD! Jag dog när hon satt och pratade. Om ni bara visste vad hon sade till oss. De som vet om detta är de som behöver veta om det, resten kommer nog ändå inte fatta något och därför säger jag ingenting härinne om det.
Jag är inte chockad alls över det egentligen, detta var någon man förväntade sig utav den personen.
Han/Hon borde låsas in!

Fikan varade i lite över två timmar. Vi pratade dans, resor, gamla minnen, tävlingar osv. Jag saknar verkligen oss när vi var som aktivast och tränade 5-6 ggr/veckan inför tävlingar och utlandsresor.
Snart ska vi träffas och se på gamla videos när vi tävlar och hittar på annat roligt under från "free-time" utomlands.

Efter fikan for jag, som sagt, på stan med Linn. Jag tänkte att jag ändå borde hitta någonting litet att ta med hem. Vi gick och gick och jag hittade en del halvfina saker men det var inte världens rea-pris på de och jag kände aldrig för något jag hittade att: Den här MÅSTE JAG HA!
Det fanns verkligen ingenting snyggt i butikerna. Mellandagsrean suger!
Jag kom hem med ett par strumpbyxor med motiv på som inte ens var på rea! Riktigt surt ju.

Dock vill jag hitta någonting till nyår så jag lär väll glida runt några varv till i affärerna i hopp om att de kanske har fått in nya kläder.

Imorgon ska jag på middag med några andra tjejkompisar för att planera och umgås över en middag på Ming. Vi alla har massor att prata ut om och jag längtar verkligen efter det.

Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Puss

X-MAS DAY!


Igår, på Juldagen, hade jag och tjejerna bestämt träff tillkvällen. Vi skulle ha vår egen lilla Julafton tillsammans och ha julklappsbyte. En del av tjejerna (inga namn nämnda) fann något roligt i att berätta för varandra vem man skulle köpa till så de kunde lista ut vilka resten köpte till. Jag, Alex och Sternrot höll oss hela tiden och vägrade berätta vem vi hade. Det ska ju ändå vara en surprise :)
Sternrot fick mig i julklappsbytet och jag fick underkläder av henne som jag ville ha. Tack, tack.
Jag hade Alex och köpte underkläder, en ring och läppglans som hon hade tittat på.

Vi spenderade kvällen hemma hos Linn tillsammans med snacks, sprit och skitsnack i all ära. Ännu en kväll att bara umgås och ha trevligt tillsammans.
Vi hade delvis planerat utgång men varken någon utav oss hade någon vidare information om vilken club man borde hänga på för att slippa trängas med småttingar så de gjorde att vi sedan splittrades framåt kvällen.
En del drog hem, en del gick ut och resten drog på en annan fest. Jag var en utav de och festen vi hamnade på var hos bekanta så det var roligt.

Jag hade verkligen inga förväntningar på denna kväll så jag känner inte att jag missade något ute på clubben men jag har hört att det var massor ute. Bekanta som obekanta och det känns lite.
Dock ville jag till ett ställe som ingen annan var så pepp på så därför fick det bli som det blev :)

Jag jobbar idag till 22, något som inte lockar alls. Innan dess måste jag ner på stan och fixa min klocka som jag fick i julklapp. Det lär krylla med människor på stan idag på mellandagsrean.

           

          

          

          

2/2 ifrån Dec-09.

[X] 20:e december - Mahabad anländer.
[X] 21:a december - Sandra Sternrot anländer.
[X] 22:a december - FikaDAG med alla tjejer.
[X] 23:e december - Inhandling av julklappar.
[X] 24:e decemeber - THE X-MAS DAY!
[X] 25:e decemeber - Julklappsbyte med tjejerna, festa och ha middag tillsammans
.
[X] 26:e decemeber - En aning bakis på jobbet.
[X] 27:e december - Okänt fortfarande.
[X] 28:e december - Okänt fortfarande.
[X] 29:e december - Fika med Whiplash? 
[X] 30:e december - Förberedelser inför Nyårsafton. Middag med Isa, Lina & Haddis. 
[X] 31:a decemeber -
NEW YEARS EVE!

CHRISTMAS EVE!

Idag är det JULAFTON! Det känns overkligt men härligt på samma gång. Visserligen är man inte lika uppspelt som när man var liten inför denna dag. Tomten som man trodde på då, var kvällens höjdpunkt och man gick runt och verkligen väntade på att han skulle komma med julklapparna. Vi har några barn i släkten som fortfarande tror på tomten och därför fortsätter vi med att få de och tro att tomten finns. Ja, folk han kommer komma till oss ikväll. Vem det blir är fortfarande okänt.

Nu har jag verkligen en hel del att göra innan alla ska samlas hos moster vid 15-tiden så jag uppdaterar er senare med en julbild på min utstyrsel.
 
       
        GOD JUL ALLIHOPPA! (Kvällens utstyrsel)


UPDATE!
Nu är jag hemma igen från ett underbart julfirande med familjen och släkten. Vi kom dit lite sent för att min bror tog sån tid på sig att klä om (nästan värre än mig) men när vi väl var där var stämningen på topp. Det tog inte lång tid förrän det var dags för julmiddagen. Som jag hade längtat. Jag och mamma hade sparat oss till denna måltid för att kunna äta så mycket som möjligt.
Kvällen fortsatte med ännu mer mat, godsaker och julmust i mängder. Vi fick besök av tomten lite senare också (för barnens skull) och det gav olika reaktioner. Barnen blev plöstligt tysta och rädda för honom.
Julafton fortsatte ända in till nattetid och jag tror att jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde under kvällen som vi spelade spel.
Jag är nöjd med kvällen, julklapparna och sällskapet. Det var skönt och bara få umgås med de närmaste.

Fortatt God Jul På Er!



231209

Idag är det dan för dan. Imorgon är det Julafton så idag är det verkligen sista chansen för alla att inhandla de sista julklapparna, julmaten, julspriten, utstyrsel etc. I år, är denna dag, min första riktiga aktiva dag som jag komma yra runt på stan som ett tok efter julklappar. Det är alltså idag som jag BÖRJAR inhandlingen av precis ALLTING.
Jag vet inte varför det blev så i år. Jag får skylla på att jag aldrig kom på vad jag skulle köpa till de olika personerna och därför blev det så här sent.

Vid 16-tiden idag ska jag ner till stan/Tuna Park med mor och lillebror. Vi kommer inte att vistas tillsammans utan alla har någon kvar att köpa till. Bilköer och överdrivet mycket folk lär jag träffa på, varav flera av de är mina vänner.
Jag berättade ju tidigare att vi har julklappsbyte som vi ska dela ut på Juldagen så jag hoppas jag inte stöter på min person ståendes med hennes julklapp.

Jag ska dra och fixa lite saker nu. Skriver mer ikväll när jag är tillbaka.


UPDATE!
Klockan är 21.00 nu och jag kom precis hem. Vilken dag säger jag bara. Stan och Tuna Park hade öppet till 20 ikväll och det syntes verkligen. Det var folk precis överallt, bekanta som obekanta. Saker som jag hade tänkt köpa var slut, det fanns inte i rätt storlekar eller så var det i fel färger så därför åkte vi till båda ställena.
Jag fick syn på min "Julklappsbyte-tjej" och gömde mig snabbt lite diskret bakom klädställningar eftersom jag hade hennes present i handen, (som jag inte hade hoppats på).

Inne på Systembolaget var det samma visa. Oändliga köer och flaskljudet på högsta nivå.
När vi äntligen blev klara (efter 3 ½h) åkte vi och storhandlade julmat. Stressen från all julklappshandling hade inte försvunnit ur mig så det kändes som om jag sprang i gångarna för att hitta de vi skullle ha.
Efter det fortsatte kvällen hemma hos morfar där vi var bjudna på julgröt och diverse småsaker som man gottar sig med dagen före Julafton.

Resten av kvällen spenderade jag hemma med familjen tillsammans med julklappsinslagning och uppesittarkväll. Vi hade köpt både Harry-Boy och Bingo Lotto men det gick ju som vanligt, åt helvete. 2/7 rätt fick vi på Harry-Boy och så var vi ett kryss ifrån en MiljonBingolott och två kryss ifrån 50.000 kr & Volvo V70 DRIVe (värde 307 000 kr)
Dock missade vi de två första omgångarna men hur stor är chansen att vi kammade hem en vinst där? Nada.



     
      Morfars hemmagjorda julgröt.

Vem är du?

En man kom in på jobbet i lördags (när jag var ledig) och åt där. Han sa till personalen som jobbade: Hälsa Amie, jag är hennes pappa.

Min pappa bor i Australien.

Vem är du som påstår vara min far?

     
     Miss you dad
  

Girls, girls, girls.

Go' kväll internetnördar!

Jag kom precis hem från en händelserik dag. Min tisdag började med en alltför tidig lektion. Promenaden till stan var mörk och dyster, jag gäspade mig igenom de tre halvtimmarna. Väl hemma igen tog jag en liten återställare genom att vila i två timmar för att kunna vara på alerten till eftermiddagen.

Vid 14-tiden mötte jag Shillan en snabbis nere vid den vanliga möteplatsen (vägen mellan hennes och mitt hus) och gick sedan hem för att börja fixa mig inför fikadagen med tjejerna. Jag tog bussen i tid och sällskapade med Sandra under resfärden ner till stan. Klockan 16 var vi alla samlade (exklusive Shillan och Haba) runt bordet och allt kändes som vanligt igen.
Trots att vi inte setts sedan augusti (som längst) kändes det varken stelt eller småjobbigt att ha alla samlade runt omkring sig. Det var bara som om allting hade pausats sen sist vi umgicks och nu fortsätter allting där vi slutade.

Vi blev kvar där i några timmar men beslöt oss till slut för att ta ett varv och titta i butikerna. Nu är det verkligen panik inför Julafton eftersom jag då, FORTAFARANDE inte köpt EN ENDASTE JULKLAPP! Det får jag ta imorgon då jag kommer spendera en stor del av dagen nere på stan för att inhandla allting.

Kvällen fortsatte hemma hos Linn med fikabröd, Anna Anka och snick-snack i högsta grad. Nu är jag hemma igen och borde börja tänka ut vad alla ska få utav mig på Julafton. En lista ska skrivas.

Godnatt.

       
        Ange, Sandra, Linn
       
        Sandra & Alexandra

This time.

Nu sticker jag iväg till stan för att fika med de underbaraste. Jag ska försöka hinna med att ta nya bilder på oss. Så mycket som vi komma babbla kanske de slinker ur hjärnan.

Vi hörs sen.
Pussis

It's a must.

Jag såg lite utav programmet "Plus" för en stund sen där de hade ett repotage om julmusten. Man fick se hur de tillverkar musten och så var det en ung målgrupp som skulle utse den julmusten som smakade bäst. Det var Zeunerts julmust som fick flest poäng och tog hem förstaplatsen. Jag har då aldrig sett den julmusten i hela mitt liv och alltså inte smakat utav den.

Jag är inte världens julmust-fantast men jag tycker om det och dessutom hör det till vardagen såhär inpå julen. Jag fick reda på, genom programmet, att vi dricker 31 000 000 LITER must om året varav 29 000 000 liter är på julen.
Det är ju heeelt sjukt vad vi i Sverige ständigt handlar hem flaskor efter flaskor.

A must is a must. 

     
       Den mest omtyckta musten

Three days to Christmas.

Nu är jag ensam igen.
A gick precis för att hinna med tåget. Igår när jag skulle hämta upp honom på stationen hade han haft sällskap med Haba under resan. Det var så roligt och ses och att ha henne hemma i stan igen så vi kan umgås som normala kompisar gör.
Idag kommer Sandra Sternrot hem också och då återstår det bara för Linn att ta sig hemåt så har jag alla mina älsklingar hemma igen. Imorgon står den stora fikaDAGEN på listan då vi bara kommer umågs och prata ut om allting som har hänt alla.

Idag är jag ledig och kommer inte göra så speciellt mycket. Jag ska väll få i mig någon lockande föda strax (vad det nu blir) och sedan plugga lite med Sandra.
Tittar någon på "Kniven mot strupen" där kocken Alexander Nilsson ska hjälpa restauranger/sportbarer etc som det inte går bra för? Hans kommentarer till allt är så roliga. Jag skrattar hela tiden när han ska förklara något om maten eller hur personalen arbetar. Ikväll är han med i Anna Ankas Jul på tv3. Det får jag inte missa!

Jag och A kollade på "Flickan som lekte med elden" imorse och den var hur bra som helst. Se den ni som inte har sett den. Man sitter verkligen på helspänn hela filmen, det är så mycket som händer hela tiden att man måste hänga med i minsta lilla kant för att fatta. Jag måste gå på trean snart och se sista filmen.

Är det inte sjukt att om tre dagar firar man Julafton och får julklappar samt äter fööör mycket mat tillsammans med nära och kära? Det känns verkligen inte som det. Jag sa det till Maja igår när vi jobbade att jag knappt fått in i mitt huvud att det är December-månad och att snön är här. Ovanpå det är dan för dan tills Kalle Anka visas på tv. Sick.

Nu måste jag kila iväg.



       

Sista advent.

Godmorgon alla morgonpigga.

Just nu håller jag på att fixa mig inför en 9-timmars arbetsdag. Idag är det dessutom fjärde advent och bara 4 dagar kvar till Julafton. Det börjar närma sig nu och jag har FORTFARANDE inte köpt en endaste julklapp. Typical me.

Igår kom jag hem rätt så skapligt från festerna vi hamnade på. Eftersom jag skulle jobba idag körde jag en vit kväll och var chauffis. Förfesten vi var på var rätt lugn och pratsam. Efter några timmar drog vi sedan mot stan till Simon som hade avskedsfest hos sig. Han ska till Australien imorgon i ett halvår festade med alla närma sista gången igår. Jag vill också följa med honom dit :(
Det var en hel del uppe hos honom, både bekanta och nya ansikten. Jag och Sandra blev dj:s mot slutet och drog igenom alla old hits och det fick vi blandat kritik för.

Efter att ha vistats hos Simon ett tag drog vi mot Stålfors till en annan fest. Mitt första intryck när jag klev in där var att det stod fullt med folk precis vi dörren. Packat, tänkte jag. Det var rätt fult, folk i alla rummen och vi hittade till och med en kille som låg och sov mitt under allt festande och hög festmusik.

Det var kul och omväxlande att träffa så mycket nytt folk men jag kände att det räckte efter ett tag och vi drog hemåt.

Idag efter jobbet plockar A upp mig på jobbet och spenderar en dag med mig. Det ser jag fram emot, har inte sett killen på ett tag.

Nu måste jag börjar promenera till jobbet. Ha en bra söndag folket. 



                                             

God Jul.

Saturday.

Hej!

Jag kom nyligen hem från en del dags-ärenden med mor. Igår var det tänkt att jag skulle ner på stan med henne för att peka ut julklappar som jag önskar mig men vi hann bara gå in i två affärer innan klockan slog jobb-dags för mig. Vid 12-tiden idag åkte jag och hon därför ner igen för att fortsätta julklapps-önskningen. Jag hittade en del saker som skulle sitta fint i garderoben/på mig etc..
"Hoppas jultomten fick med allt på listan" haha.

Idag är jag ledig och tänkte utnyttja dagen med städning, plugg och möte med tjejerna. En och annan cider kanske slinker ner ikväll tillsammans med allt skitsnack vi drar.
Först väntar en matlagning gjord av mio själv innan kvällen tar av i fart.

Update om min infektion: Det är BORTA nu!! Jag ser normal ut igen och slipper gömma mig bakom halsdukar och dylikt eller få skumme blickar av människor som säkerligen går och tänker: Vad fan har hon gjort på läppen? Hon ser sjuk ut, varför gör hon inget åt saken?. Jag måste dock ta alla tabletterna för att vara helt säker på att det är över. 

Skriver mer ikväll, Pussis.


People arriving.

Hej!

Igår fick jag helt plötsligt saker att göra i min vardag efter att jag legat sjuk och infekterad i alltför många dagar. Mitt liv var mitt hem förra veckan där jag försökte kurera mig här men nu är jag frisk och min infektion nästan borta.

Jag jobbade igår, första gången på en hel vecka. Det gick bra och jag fick besök en kvart innan stängning utav Sandra som har kommit hem nu. Det var så roligt och se henne i vår stad igen! Vi tog en matbit efter jobbet för att umgås och snacka skit.

Idag kommer Alexandra hem, mot kvällen. Ännu en älskling tillbaka i stan. Idag har jag lite saker att ta itu med. Jag ska på stan med mor runt 14-tiden för att peka ut julklappar som jag önskar mig i år. Jag vet helt ärligt, inte vad jag vill ha så det får bli impuls-klappar och sånt som lockar mig just då.
Klockan 17 jobbar jag igen, fredags/helvetespasset men det ska nog gå bra.

Nu väntar en frukost, (en kamp att få ner i en tablett) och ett avsnitt av "Kniven av strupen", duscha och allt annat innan jag måste dra.
Ikväll umgås jag med tjejerna, I think

My lovely breakfast.
xoxo / A.B

Breakfast-time.

Godmorgon allesammans!

Jag hade ställt alarmet på 09.30 idag för att hinna göra lite saker innan min lektion börjar. Jag orkade dock inte gå upp så jag snoozade till 10.00. Under min snooze-tid ringde ett dolt nummer och trackade mig som jag "råka" missa. Dolt nummer är något som jag brukar hålla mig borta ifrån. Ibland kan det vara kul och undra vem det kan vara men nu när jag klockan bara är barnet tror jag inte någon har tanken på att busringa mig.

Min infektion har läkt nu och äntligen kan jag träffa normalt folk igen. Jag är så glad att jag hann bli frisk innan tjejerna anländer de kommande dagarna. Vem vill se ut som Frankenstein i gänget och behöva surpa flytande genom sugrör?
Jag har delvis fått in en sådär teknik på hur jag ska svälja tabletterna jag äter. Det tar tid men det går.

Nu ska jag träna en stund innan jag måste bege mig av! Jobbar sen också.. Blä!

               
                This is us. Whiplash.

Smalslips.

Jag kom in på en tjejs blogg nyss som hade beställt hem en färgad klocka till sig. De färgade klockorna från JetSet Addiction (som finns på Ur&Penn) är ursnygga och jag är SÄKER på att många kommer bära sådana inom en snar framtid. Jag är en utav de fast jag beställde min från samma ställe som den här tjejen gjorde, man fick dessutom 30% billgare om man angav en rabbatkod. 
Jävligt bra julklapp för de som önskar sig klockor i år! 

Jag fastnade för alla de här färgerna men till slut valde jag den röda. Den är verkligen RÖD och kommer nog passa det mesta man har på sig.

                 
          
Färgad klocka för en femhundring.

FCUK!

Igår skulle jag och mamma göra peppakakshus tillsammans. Jag hade aldrig gjort ett tidigare så det lät spännande. När vi öppnar paketet (Ja, vi köpte självklart ett färdigt som man bara ska sätta ihop och dekorera) var den sönder! Jävligt bra start på bygget. Jag tappade genast motivationen till att först försöka fixa det och sedan börja sätta ihop allt.

Kristyren som man ska dekorera huset med var osmidigt, hårt och gick inte att arbeta med. Gud vad tråkigt det var! Vi fick nog och slängde allting efter en stund.

Jag som ville ha ett hus. Jag kommer ihåg när Haba och Alex gjorde sitt pepparkakshus förra året när vi var där och hälsade på. Det var så fint.

    
     CRASH!
    

Calender/Dec-09

[X] 4:e december - Backstreet Boys, Hovet, Sthlm.
[X] 5:e december - Övernattning i Sthlm.
[X] 13:e december - Lucia.
[X] 14:e december - Haddis anländer.
[X] 17:e december - Jobb. Sandra Ånebrant anländer.

[ ] 18:e december - Alexandra anländer.
[ ] 18:e december - Jobb.
[ ] 20:e december - Mahabad anländer.
[ ] 21:a december - Sandra Sternrot anländer.
[ ] 22:a december - FikaDAG med alla tjejer.
[ ] 23:e december - Inhandling av julklappar.
[ ] 24:e decemeber - THE X-MAS DAY!
[ ] 25:e decemeber - Julklappsbyte med tjejerna, festa och ha middag tillsammans.
[ ] 26:e decemeber - En aning bakis på jobbet.
[ ] 27:e december - Okänt fortfarande.
[ ] 28:e dcemeber - Okänt fortfarande.
[ ] 29:e december - Okänt fortfarande.
[ ] 30:e december - Förberedelser inför Nyårsafton.
[ ] 31:a decemeber - NEW YEARS EVE!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag har alla mina älskade samlade hemma igen. Det ska bli så roligt och bara få vara med de. 

                            
                                         MINA BÄSTA OCH ÄLSKADE VÄNNER! 
                                                    PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!

Tablett? Nej, tack.

Jag har precis haft min andra kamp idag om att svälja tabletter. Jag ska äta 3 tabletter/dagligen i tio dagar för att infektionen ska läka som bäst. Lätt match, tänkte jag igår när jag fick de. Jag vill ju inte se ut såhär i all framtid.
Mamma har också fått tabletter för sin halsfluss (även hon 3 tabletter/dagligen i tio dagar) så vi gör detta tillsammans.

Vid frukosten imorse var det dags för dagens första tablett. Vi båda har de här vita, avlånga tabletterna som går att dela på. Det tog knappt 1 minut för henne att få i sig det. För mig tog det liiite längre. 1 timme för att vara exakt och då fick jag bara ner 3/4 av tabletten. DET ÄR JU INTE NORMALT! 
Jag försöker och försöker med alla hjälpmedel som är tillåtna men tablett-fan vill inte ner! Jag har så svårt för det här att jag inte vet om jag kommer klara av detta.

Kan någon snälla hjälpa mig med tips om hur jag ska "svälja" de bättre?

Vid middagen, när jag skulle ta andra tabletten, slutade det värre. Jag hade precis fått ner den sista biten (efter 30 minuter) då jag fick en spy-attack och självklart åkte den upp igen!

Jag ser inte fram emot ikväll då det är dags igen. Är inne på internet-sidor nu och försöker hitta tips om hur man kan underlätta en sådan simpel (ja, för det är ju inte värsta saken egentligen) process som denna.

  
   MY ENEMIES!

Tävlingen är avslutad.

Det har varit en reklam hela December om att man ska rösta kvar sin favoritpralin i Aladdin-asken så att den inte byts ut av den nya pralinen som ska komma nästa år.
Jag ääälskar verkligen Aladdin och Paradis-askarna. De har dessutom blivit en stor del av julen här i Sverige i hela 70 år nu. Får man inte en i julklapp så har man garanterat en redan hemma.
Nötter i choklad är nog himmelriket. Det är sååå gott. Allt med nötter i choklad äter jag, vilket säger att "Trillingnöten" är min favorit i asken.

Nu är tävlingen avslutad och den som vi svenskar tycker minst om är: ÄGGLIKÖREN som fick 3,4% av rösterna.
Jag förstår ju varför. Vem gillar likör överhuvudtaget? Det fanns för många av de i asken så det var bara bra att en av de försvann.

Den som alla tydligen älskar mest är: KÖRSBÄR I LIKÖR. Jag vet inte vad min slutsats kring detta är. Vi hatar Ägglikör men likör med körsbärssmak kan vi inte låta bli. Den fick över 12 % av rösterna och titeln som Sveriges favoritpralin. 
Jag har aldrig lagt märke till den, inte ens gett den en blick i asken och så kommer det fram att den är godast?
Jaja, jag älskar fortfarande min trillingnöt som kom på tredjeplats. 
 

     
Ät er mätta på alla Aladdin/Paradisaskar i år. Ät er mätta på Körsbärslikören. Det är nog dags att smaka den i alla fall.

I don't want this anymore.

Kom hem ganska nyligen från jobbet. Jag var ledig idag men eftersom min incident häromdagen inte ger mig tillåtelse till att vara på jobbet imorgon, var jag tvungen att byta tider för veckan. "Vad har du gjort?", frågade de på jobbet. Jag börjar undra samma sak. Jag vet helt ärligt inte hur det gick till.
Allt jag gjorde var att bita lite på läppen häromkvällen (i onsdags) sådär som alla människor gör då och då. Jag brukar inte göra det så vet inte varifrån jag fick den tanken då.
Ni förstår säkert vad som hände dagen efter. Det har inte försvunnit utan blivit värre!!! Det har gått så långt att det blev infekterat och jag fick "diagnosen" Hudinfektion.

Jag äter inte normalt längre. Allt jag stoppar i mig smakar åt helvete. Det enda som är okej just nu är yogurt och festis i olika smaker. Hur långt kommer man på det om dagarna?
Min lillebror var så söt och hade fyllt på här hemma med min "tillfälliga" mat.

Snart borde Haddis ringa upp igen efter att jag försökt mms:a henne min incident. Hon, liksom en viss annan person, skrattar bara åt situationen just för att det låter så korkat.
Hon ska nog få tillbaka på ett eller annat sätt :)

oxox / A

SICK BASTARD!

Jag har haft en infektion på min underläpp sedan i onsdags och har veerkligen inte varit på humör för att skriva.
Läkaren bekräftade det idag och nu ska jag knapra pencilin (stavning!?) och smörja in mig med Zovirax. Jävligt roligt..

Ni kanske sitter och tänker: Äsch, det är nog bara ett litet sår och går nog bort snart. Ni som fått en skymt av det/mig kommer förstå mig och därigenom förstå varför jag gömmer det under tröjor och halsdukar.
Ni som inte kommer se mig kan jag försöka förklara bilden av det genom att det ser ut som någon hällt syra över min läpp och den har börjat fräta. Ovanpå det så kan det börja blöda och rinna klar vätska.
Riktigt äckligt.

Ja, om jag nu ska stå ut med detta får ni tvingas med att få fram någon halvtydlig bild på det hela.



Mina närmaste för tillfället.

Hon är tillbaka.

Heeej!

Mitt blogguppehåll har varat alltför länge men nu är jag tillbaka igen. Jag har varit sjuk 2-3 dagar vara en av de inkluderade hög feber och frossa.
Jag kan inte säga att jag är frisk ännu, arbetspasset igår borde jag ha skippat. Hade varken energi eller ork till att vara trevlig och servera kunder.

Min älskade bror har fixat datorn också så nu fungerar den på heltid. Love.
Under min sjukperiod har jag hört massor med nya låtar på tv som jag har dött för att ladda ner! Det ska göras nu!

Idag är jag ledig och har lite folk att hälsa på angående julafton. Kalkulera ska jag nog också hinna med.

Jag tittar in lite senare, ska börja fixa mig strax.

Här kommer lite bilder från konserten:



K-stad/BSB/Sthlm/GK.

Hejsan!

Nu var det fem dagar jag skrev till er sist. Jag vet inte vart min ursäkt ligger denna gång och inte tänker jag hitta på någon bara för att heller. Jag har varit lite lat med att skriva, det är sant så vi kör på det denna gång.

Just nu befinner jag mig i Sthlm sedan igår. Gårddagen var sjuukt rolig. Den började med en biltur tillsammans med Shillan mot Karlstad för att hämta upp/träffa Sandra. Vi tog en lunch allihoppa, en snabbvisit hos henne och sedan åkte vi mot Stockholm. Igår hade vi biljetter till en konsert på Hovet. Inte vilken som helst utan vi skulle se Backstreet Boys.

Redan under bilfärden drog vi igenom alla deras gamla hits och skrek oss hesa tillsammans. Humöret kunde inte sträcka sig högre upp. Bilresan kändes dock oändligt lång eftersom det tog oss ca 4 ½h att komma till Stockholm från Karlstad. Vi måste ha åkt fel.
Inte nog med det, när vi väl är framme hittar vi inte till Hovet. Alla gav oss olika riktningar så det gjorde att vi som lite försent in till konserten.

När Backtreet Boys väl gjorde entré fick jag panik. Jag kunde inte hålla mig utan började skrika och blev alldeles till mig. Jag har, på riktigt nu, aldrig haft så roligt som jag hade igår! Alla gamla hits man har dansat till framför spegeln när man var liten, spelade de. Vi skrek ännu mer under konserten och det gav verkligen resultat på oss när vi kom ut därifrån.
Ingen av oss kunde knappt prata.

BSB hade även efterfest på Amba efteråt. Vi drog aldrig dit eftersom vi skulle möta upp Haba och de andra för en gemensam utgång.
Utgången var sådär, vi hade kul men det kunde ha varit bättre musik på stället.

Konserten gjorde mig kväll, helt klart.

Jag är fortfarande i Sthlm just nu (i ghettot Alby haha), har lite ärenden att utföra nere på stan innan jag åker hemåt.
Hoppas ni haft det bra.

*Bilder och filmklipp lägger jag upp på Face.. lite senare. 

              
                           
                                    BACKSTREET BOYS IS THE SHIT!

RSS 2.0