Lakk haa!

Helgens händelser kan kortfattas med ett impulsmöte, övernattning, hög stresspuls, småflörtanden och massa skratt. Helgen var mycket trevligt må jag säga. I fredags jobbade jag "kaos-passet" därför vart det ingen utgång efteråt till Nybron. Min kropp förtjänade att bli utvilad.
I lördags var jag ledig och det innebar lite möten med kärt folk. Natten får jag inte, av en viss person, säga vart vi var eller vilka vi var med. Kan endast tillägga att det var ett tag sist jag växlade ord med denna personen, snarare 4 månader sen.
Helgen fortsätte sedan på söndagen med ett långt arbetspass som gjorde mig helt slut efteråt.
Jag och min bror låg och kollade på tv tillsammans med lite snacks och läsk, när jag efter en stund, hittar mig själv med benen halvt över min bror, så han satt fast, hade jag slocknat till och jag hör hur Sam säger: Amie, det har börjat igen!
"Jaha, okej bra", svarade jag men drog mig istället till mitt rum och fortsatte sova. 

Ska ner mot stan snart och träffa Linn över en fika. Sandra S kanske dyker upp också. Sedan bär det av mot jobbet..

Dessa tre arga lappar är mina favoriter. Människor är verkligen kapabla till vad som helst.
Läs och njut!
Puss


"Jag vet vem du är?"


HAHAHA, jag dööör!




Deee klart, you know me liksom!

Hej gott folk!
Ja, ni har helt rätt. Det var 25:e igår och konstigt nog noterade jag inte hur jobbig den dagen skulle vara att passera. Jag blir som tokig när jag har så mycket pengar i handen och därför känner jag att jag måste gå och spendera en del av det. Jobbade dock igår och hämtade inte ut min lön förrän idag så kunde inte göra av med något igår.

Idag var jag däremot ledig. Morgonen började med klippning på Hårdesign, hem för lite frukost, telefonplanering med Haddis och Pappa om resan (snart är det bokat och klart!), ner på stan för att möta upp Sandra för att shoppa lite vårkläder. 
Jag tycker att jag skötte mig bra idag. Fick endast med mig en grå poncho från Cubus, en fransväska från Lindex och ett par solbrillor från BikBok för ca. 600:- Det var inte alls mycket.. =)

Nu ska jag gå och laga mat, hemmalagad mat är det bästa! Vi får bara hoppas att Jag klarar av det.

Puss på er Shop-a-holics!

Forever Linn!

Igår for jag ner mot Forever (mitt nuvarande träningshäng) för lite inskrivning och medlemskap. Jag kände mig rätt stolt över att jag äntligen klivit över den tunga tröskeln med att välja träningsställe. Det blev en provmånad för mig till att börja med eftersom jag har dansen att tänka på också.
Idag var jag där, första gången som medlem. Det kändes jättebra imorse att vakna 10.00 för att gå och träna! Yoga fick det bli och det var riktigt avslappnande och härligt.
Efter träningen cyklade jag vidare mot stan för att möta upp Haddis utanför Ticket. Vi har kontaktat en som arbetar på resebyrån för att ta reda på priser och datum som passar oss till våran utlandsresa - Australien. Ja, ni hör rätt Haddis ska med mig och lillebror dit. Jag kommer ha världens upplevelse framför mig tillsammans med mig älskade bror och en av mina närmaste vänner! Kan inte bli bättre.
Vi fick jättemycket hjälp med resan men vi ska tillbaka dit imorgon för ett ytterligare besök.

Jag jobbade idag, började kl. 17. Innan dess kunde man hitta mig på stan strosa runt bland butiker med Sandra. Vi for till sist mot Waynes för ett kärt återseende med Linn som kom hem i Måndags från Afrika. I två månader har jag inte pratat skvaller, festat, umgåtts, sovit med henne. När jag såg henne och hennes solbränna blev jag bara ännu mer taggad till Australien, till värmen!

Imorgon kommer Alexandra hem i 11 dagar, vilket är helt underbart. Nästa vecka kliver Mahabad av tåget hit och efter det är vi alla samlade igen. En liten vårsamling vill jag säga. Nu är det ljusa dagar som väntar! Om ändå vädret kunde köra samma stil. Fuck blåsten som kombinerar värmen om dagarna. Vilken mixning.

Nu väntar soffan, en varm filt och något gott att tugga på.
Puss

Det är Choklad-cookies jag vill ha!

Hej kära blogg!
Sitter just nu i min lillebrors rum och bara njuter. Njuter över att ännu en helg-arbetsdag är över. Varför jag citerar "helg" är för att det är sjukt annorlunda tempo, arbetssätt och kunder på helgerna än vardagarna. Det av egen erfaranhet sedan jag började där!
Började klockan 15.00 idag och slutade 22. Jag skulle kunna vinna en stegsräknartävling över hur mycket jag sprang runt idag. Vi var två som stod i kassan och ändå hade vi kunder non-stop under hela min arbetstid. Det är ju inte normalt. Det är sådana här dagar som det slår mig att Eskilstuna är ändå rätt stort. För det är ju inte så att samma kunder kommer varje helg. Jag skulle vilja säga att 4/10 är stammiskunder.

Även om man inte ser min lycka över att få vara hemma så sprängs det snart inombords. Trodde aldrig jag skulle koma därifrån. Jag har pysslat om mig med Subways-cookies! Är inte de världen? Jag bara ääälskar dem!! :D
Mitt lördagsgodis så att säga!

Imorgon jobbar jag helgpass igen, vilket innebär att jag måste lägga mig tidigt idag.
Surt att folk är ute och festar och så sitter jag här och planerar när jag ska vakna imorgon. Well, this is the life.

Nu ska jag gå och sällskapa min mor lite. Puss

Springweather gives me no concentration.

Det blev en impulsövernattning för mig hos Shillan igår. Efter att vi slutat jobbet, drog vi hem till henne och slaggade. Vaknade dock 07.40 av ett leveransmeddelande och att solen var i vårat ansikte. Det var världens finaste vårväder ute! Hur glad jag än var över det, vill jag ändå försöka sova några timmar till. Jag låg och vred och vände på mig, stack huvudet under täcket för att komma undan solen men inget hjälpte. I en timme försökte jag men sedan gav jag upp. Täcket hade blivit kokhett och jag fick panik och sprang upp. Shillan också.

Vi 11-tiden for vi mot Fröslunda. Jag hade bestämt träff med min kära morfar för att vårstäda bilen ut/invändigt. I detta härliga vårväder var det extra roligt och vara ute. Jag var glad för ingenting.
Jag vet inte om det var min ointelligens för vatten eller att tiden knappt räckte till men när vi befann oss utanför min kusin och jag skulle gå upp till honom med en hink och fylla på  med vatten, så står jag i badrummet och lutar mig över badkaret för att kunna vrida på vattnet. Vad gör jag? Jo, jag sätter på vattnet i hopp om att det ska hamna i hinken men jag hade glömt ställa om från vilket håll vattnet skulle komma ut ifrån så jag får allting över mig. Vattnet kom från duschslangen som satt över mig. Hur lyckas jag?

Som jag tidigare sa, hade jag inte världens tid att lägga på bilen utan jag for sedan snabbt hem för att fixa mig och sedan dra till stan med Haddis. Det var bestämt fika kl. 14.00 för oss. Isa dök också upp senare. Det känns som att jag tjatar ut gårdagens vårväder men när vi satt och fikade kunde man se hur alla människor hade klätt sig tunnare. Jag såg solbrillor, tunna halsdukar, leggnings och en liten kollektion av vårjackor. Jag blev alldeles till mig. Hoppas att snön visade sin kalla sida sist och inte kommer tillbaka förrän till jul.

Klockan 16.00 avbröt vi fikastunden och jag drog mot Let's Move för att träna med Whiplash inför Fredag. Det var vår näst-sista träning och jag kände en liten panik över det och bestämde mig för att koncentrera mig de närmsta två timmarna. Det gick sådär. Jag försökte verkligen men stegen ville inte sitta. Jag ville spricka inombords. Fuck! 
Idag ska jag skärpa till mig då vi har sista träningen innan uppvisningen! Jag lovar er, allt ska sitta idag! 
Stegen är halvsvåra i sig men det är tiden och solen som gör mig stressad och ointresserad. 

Nu ska jag gå och äta en fet frukost. Magen kallar på mat!

Puss.  

They can't read my Pokerface.

Hej allihoppa!
Jag bloggar idag för att jag aldrig kom hem igår. Sov nämligen borta.
Gårddagen började med en oplanerad arbetsdag till 15.45-tiden. Efter det for jag iväg tillsammans med Shillan, Sandra och Peter till Ikea där vi lunchade och shoppade inredningsartiklar till Shillans lägenhet. Vi satt och diskutterade på ditvägen, varför det alltid känns så mycket kortare när man åker hem från ett ställe än när man ska åka dit? Har ni aldrig tänkt på det? Gör det nästa gång ni ska någonstans. Det känns verkligen så.
Nåväl, väl tillbaka i stan hade vi en del ärenden att uträtta inför kvällen. Vi for runt med bilen någon timma och när vi var klara med allt, åkte vi hem till Shillan. Kvällens aktiviteter var att laga våfflor och sedan ha pokerkväll. Myspys!
Måste skriva några extra rader om pokern. Igår var det andra gången jag spelade poker, på riktigt, med pengar och allt. Sist vi körde seriöst var för 3 år sedan och då vann jag för turens skull. Igår, måste jag säga att jag var väldigt ringrostig. Hade helt glömt bort hur man gjorde/varför man gjorde så och det viktigaste av allt - Hur jag skulle kunna behålla mitt Pokerfaceiskall nivå?

Kim, som kom dit senare under kvällen, var den som var mest peppad på Poker men ändå åkte han ut först. Sedan Peter. Jag, Shilan och Sandra var i finalen och där slutade spelet. Vi var tvungna att bryta av en anledning och därför splittade vi på potten. Jag var ändå stolt över mig själv att jag hade höllt mig kvar så länge i spelet, att det inte gjorde mig så mycket över att vi stannde.

Det blev en tjejövernattning där för oss tjejer senare mot kvälls.
Med andra ord, min måndag var en mycket bra start på denna vecka!

Snart börjar jag jobbet. Har lite och stå i innan jag måste iväg.

Vi ses därute folk!
Er Amie.

FUCKFUCKFUCK!

FÖR I HELVETE!
Jag kom precis hem från Slagsta, från en kär kväll med Shillan där vi underhöll oss med Philip och finalen av Melodifestivalen.
Vi satt som klister framför tv-rutan och tittade, följde varje låt under programmet. Emellanåt gottade vi oss med snacks, godis, läsk och annat onyttigt som man kan tänkas hitta i affären.
Jag höll stenhårt på EMD eller Måns Zelmerlövs bidrag. Jag tyckte att det fanns många bra i år, men just de två stod ut lite extra med sina nummer. Shillan trodde att Sarah Dawn Finer eller Agnes hade en chans till vinnarplats.
Som alltid, finns det låtar som inte borde existeras i tv. Ursäkta orden men jag tycker faktiskt att en del av finallåtarna inte behövdes spelas upp. Inte för att de var dåliga utan för att, ur Melodifestivalens perspektiv, skulle vi inte få många poäng om röstade fram de som vinnare.
Snälla, snälla tar jag som exempelvis just för att det inte var någon av mina favoriter. Den lyckades få mängder av poäng under kvällen att, innan tittarrösterna, fick den en fjärdeplats. Jag kände inte att den låten skulle kunna rocka loss och representera Sverige i Eurovision 09.

När Måns ledde överlägset under kvällen, steg min puls. Äntligen kommer Sverige få en bra låt att stå med i Ryssland! Så tänkte jag. Shillan höll med mig till en viss del men sen tog det slut. Det slutar aldrig som vi tänkt oss/vill.

Förlåt men HUR kunde vi (tråkigt nog måste jag säga vi) rösta fram A Voix med Malena?? Synd att jag inte filmade mitt och Shillans ansiktsuttryck när hon vann. De hade kunnat sålts som smör pga de realistiska minerna!
När jag tänker på vår chans i Ryssland kanske vi ändå kommer en bit om jag tänker på hur Finland lyckades kamma hem vinsten med Hardrock Halleluja. A voix ser jag som Sveriges motsvarighet till Lordi.

Im done with Melodifestivalen efter detta.

Dance like nobody else!

Idag vaknade jag utav att väckarklockan ringde. Det var riktigt segt att gå upp vid 9 efter en sen kväll igår. Klockan 11 var det bestämt danslektion med 4/7 från Whiplash. Jag, Maxime, Julia och Bella håller nämligen på att träna till en modevisning som vi ska vara med på och dansa under kvällen. Modevisningen är den 20:e mars!
Nästa fredag!!
Vi började med danserna idag oc därför är det lite småbråttom tills innan fredag. Idag tycker jag ändå vi var rätt effektiva, vi hann göra klart en 2 minuters dans och början på en annan på 2h. Det ger jag oss lite cred för :)

Senare idag blir det till träffa Sandra och Shillan, sedan lite kvällsmys med Philip. Det var ett tag sen vi sågs och därför bestämde vi en helkväll idag.

Puss / A

SPA/MING/V-ÅS/PEACE!

Idag vaknade jag upp hemma hos Sandra. Vi drog en impuls-sleep-over efter att ha varit på Spakvällen igår. Jag bjöd med mig Sandra och Sandra till Aloe Veras Spa-kväll. Kvällen skulle innehålla fotmassage, handinpackning, hals/nack & ryggmassage tillsammans med ost, kex och vin att tugga på emellanåt. Ett sånt erbjudande får man leta efter. Så vi drog oss dit vid 6-tiden igår för att skämma bort oss lite. Vi kände att vi var värda det efter allt slit på jobbet vi varit med om de senaste veckorna. De 3h närmsta timmarna blev de bästa timmarna i våra liv.
Spakvällen förgyllde min vecka!

Idag står det mycket på min "att göra-lista".
Jag, Robert och Kalle ska hjälpa Shillan med att flytta en soffa till hennes lägenhet. Ikväll ska jag träffa Ways för att åka och se Linas slutprojekt i Västerås och sedan åka tillbaka hit igen för att slå till med middag på Ming. Myspys med Ways slår mycket i min vardag.
Min kväll slutar inte där. Efter det ska jag vidare hem till Shillan och träffa allt annat folk hon dragit med sig. Tror det blir ett krogbesök med för att se Maskinen spela!
Efterfesten fortsätter väll hos S igen!

Updateringar om kvällens bravader återkommer jag med.. Självfallet.


Klev innanför dörren och fick syn på min beställning av dessa två ursöta "Peace"-armband. PEACE WORLD!


UPDATE/
Kvällen var super!
Träffen med Ways kunde inte gått bättre. Skratt, tills vi spricker skvaller, mat&dryck .r det som ingår i att umgås med Ways. Middagen på Ming var utsökt och jag åt så mycket att jag kom till den punkten då jag utbrast: Förlåt, men jag måste knäppa upp byxorna. Jag kan inte sitta så här längre.
Utgången var min sista utgång där. Jag går aldrig dit mer. Mig hittar ni inte där hädanefter :)
Maskinen var dock väldigt bra och det tackar jag för. Han höjde clubbens status!
Jag hade dock velat sluta kvällen med mina söta älsklingar men fick motstå och dra mig hemåt eftersom en tidigt dansträning väntar kl. 11 imorgon.
Godnatt
/A

Resumé på Lör-Sön.

Min lördag spenderades till största delen på jobbet. Från det att jag klev in kl. 3 tills Melodifestivalen började, dvs kl. 20 stod jag inte stilla en sekund. Folk är som djur när det gäller mat!
Jag var därför helt slut efteråt men trots det bangade jag inte på mitt löfte med att träffa Alexandra och alla andra som skulle ut. Jag åkte hem snabbt och började fixa mig, sedan for jag mot Anja och träffade resten där. Vi blev kvar där ett bra tag och glömde helt bort tiden, vi kom inte ner mot stan förrän vid halv 1-tiden.
Utgången senare var både rolig men samtidigt väldigt skum. Jag kunde inte haft roligare med anda personer, umgicks med de bästa så det var kul men så fort vi klev in var det Victoria Secret Show som tog upp allt tid och plats. Surt.
Det blev en hel del blickar under kvällen med folk, mot folk, till folk och måste bara säga: Hur tänker du egentligen? Jag bryr mig inte längre.. Inte efter allt trassel du fick mig att gå igenom med dig.
Efter clubben drog vi mot Årby till någon efterfest. Det var inte världens drag där men det gjorde inte så mycket, det var kul och bara sitta och skratta med allihoppa kring ett och samma bord.
Natten slutade runt 05-tiden hemma hos moi.
Idag blir det till att jobba igen. Slutar sent men börjar sent imorgon så det jämnar väll ut sig. Det blir nog ett möte ikväll med alla kring helgens händelser.
Sara åker hem idag. Tack för att du kom, det var trevligt att umgås med dig denna helg. Nästa gång är det vi som kommer  till dig :)

Nu måste jag sluta. Börjar snart.
Vi ses därute folk!

Glider omkring i sneakers, slitna jeans och cd-spelare.


Vi, i Whiplash har ett riktigt bra sammarbete. Alla gör lite av allting och det gör att vi alla är deltagande i allt som händer kring tävlingar, shower, danser, träningar, osv. Men Maxime är nog ändå den i gruppen som oftast ger oss det senaste kring Whiplash's dansvärld. Sedan läggar vi andra oss i och avslutar det tillsammans.
Vi har startat ett massivt mejlande på Facebook, oss sju emellan och igår berättade hon om att vi har fått ett stipendium på 10.000kr som vi ska dela på. Det är helt sjukt. Någon/Några vill ge oss pengar för att vi dansar så bra. Om jag minns rätt så verkar det inte som om vi behöver ställa upp på något utan bara att vi ska vara där den 26:e april och ta emot priset! :D Lyckorus till tusen!
Hon berättade också att Louie hört av sig till henne och vill att vi ska dansa bakom några artister som ska uppträda här i stan om några veckor. Vi alla skrek av lycka! Egentligen spelar det inte så stor roll hur stora artisterna är utan det är bara kul att äntligen få stå på scenen tillsammans som Whiplash efter ett tags tystnad ifrån oss.
Som sagt, vi finns fortfarande kvar.
Vi ska även vara med på en modevisning och dansa under pausen av showen, vilket betyder att vi måste boka in ett x antal träningstimmar för att sätta ihop en koreografi. Åhh, äntligen mer dans i min vardag!

Så snart sätter vi igång, för första gången i år, med det vi älskar mest av allt. Att vara vi. Whiplash.

1 år idag.

Jag har nog nämnt lite smått att denna vecka har varit väldigt sliten för mig. Jag drar nu därför en stor lättnad över att det är söndag idag och om ungefär 1 3/4h är veckan förbi. Efter det har jag en ny vecka att se fram emot och jag hoppas den innefattar mindre stress och mer sömn.
Något jag helt glömde bort igår var att jag firade 1 år med mitt körkort! Igår var det exakt 1 år sen jag stod och skrek av glädje utanför Vägverket att jag tagit ett stort steg mot vuxenvärlden och klarat av, kanske ett av många svåra test.
Personligen tycker jag inte detta behövs skrivas upp eller firas men eftersom jag drabbas av otur efter att ha legat på +-listan ett tag, kan jag inte undgå att dela med mig av det.

1 år med körkortet var det. Låt se vad som hände under det året när jag kunde glida bil med vännerna.
Min morfar var så glad över att jag klarade körkortet att han gav mig en egen bilnyckel till hans bil.
Jag lyckades tappa bort nycklen under en konsert i somras. Jag var chaufför den kvällen och det gjorde att vi inte kunde ta oss hem. Detta resulterade i att jag, min bror och min mor stannade kvar utanför Grönan och fick vakta bilen hela natten medan resten fick ta andra bilen hemåt. Min moster fick sedan ta första tidiga tåget till Sthlm dagen efter och komma med reservnyckeln. Vilken människa på jorden råkar ut för detta förutom jag?

En dag tog jag och Lollo en biltur till stan för att kolla upp en sak. När vi sedan gick tillbaka mot bilen och satte oss för att börja åka, kände jag, när jag försökte vrida om nyckeln, att det inte gick! Vad hade hänt? Det gick ju nyss. Vi försökte flera gånger och vi höll på så länge att vi inte orkade längre och började istället få panik om hur vi skulle reda ut detta. Vi bad folk vi fick syn på om hjälp, vi ringde folk och bad dem komma och hjälpa oss men ingen kunde lösa problemet.
Jag fick till slut sätta en lapp på bilen att den inte fungerade (så jag inte skulle få P-böter) men att jag skulle hämta den dagen efter. Efter det var jag tvungen att försöka fixa skjuts hem och ringa bärgningsbilen. Någon som varit i samma situation som jag? Tror inte det.

Nästa olyckshändelse hände för inte så längesen. Det var nu i vintras när snön övergav vår mark. Jag hade haft bilen en kväll och var på väg hem mot mina trakter med Robert och Emil samt en hund som de hade med sig. Jag släppte av dem tidigare för att sedan åka och parkera den. Under tiden jag åker och letar parkering har jag vevat ner båda främre framrutorna så det inte ska stinka hund i den. Till slut hittade jag en parkering efter 10 minuters sökande och började sakta promenera hemåt. Eftersom det var så kallt ute, lade jag på skydd över framrutan.
Dagen efter, när jag står och jobbar, skickar min moster en hel del sms till mig om att hon måste prata med mig så fort jag har slutat. Undrar om vad? Jag ringer henne sedan efter jobbet och hon låter helt förtvivlad i luren: Vad gjorde du igår? Har du inte glömt bort någonting? Nej, tänker jag. Vad ska det vara? Båda framrutorna var nervevade när jag gick mot bilen idag. Det var iskallt i bilen Amie! Vem som helst kunde ha snott den!!
Jag kände mig allmänt tung efter utskällningen och ville bara sjunka ner under jorden. Seröst, ni kan ju inte säga att ni hört denna historia förut?

Dessa var de största sakerna jag varit med om sedan finns det givetvis fler mindre, men tycker att dessa är några lägga på minnet. Trots allt detta, låter min älskade moster mig få låna hennes/morfars bil. I AM ONE OF A KIND!

Det är ju ett under att jag klarade körkortet men inte kan hantera bilen i sig.
Nå, detta var min lilla hyllning till mig själv! Nu ska jag snart åka hemåt från Sandra. Vi får hoppas på att inget händer bilen ikväll.

Puss A

RSS 2.0