Of course I'm addicted.

Jag är beroende.. Måste, måste, måste HA!

Jag är dock inte ensam, 60 000 000 liter dricks varje år av oss svenskar varav 45 000 000 liter dricks under julen. Det motsvarar sju liter/person och i år fyller julmusten dessutom 100 år!

Mitt liv stannar upp för en stund.

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Det är svinkallt ute och det ska tydligen bli ännu kallare inatt i Stockholm, närmare sagt -20! Hur kallare kan det bli? Man får gå ut när man verkligen måste men snart kommer man inte ens kunna göra det, om det ska bli värre väder än vad det är.

Jag har inte alls många föreläsningar kvar nu innan jag får "jullov" men under min ledighet från skolan har jag sjukt mycket att göra. En tenta, hemtenta och analysuppsats är det som kommer hålla mig upptagen under jul, tillsammans med familjen, vännerna och jul/nyårsfirande.

Hur fan ska jag hinna med allting? Jag vet helt ärligt inte hur jag ska ska klara av december/januari -månad och jag vet heller inte hur jag kommer må efter att har lyckats tagit mig igenom allting.

Bloggen kanske kommer ligga lite lågt bland mina prioriteringar här framöver men jag hoppas ni har förståelse med detta. Det kommer bli mycket tidsinställda inlägg.

Jag har bestämt mig för att börja plugga redan idag för att slippa sitta uppe hela dagarna/nätterna de sista två veckorna innan allt ska in så att jag kan ta det lugnt vissa dagar.

Idag är jag som sagt ledig men imorgon åker jag tillbaka till skolan för att se filmen "Wild Style" och sedan ha föreläsning om "MTV: Fashion, style, mucisvideos". Läääääängtar, kommer bli grymt intressant att se/lyssna på.

Kommer snart.

Jag ska äta frukost nu med min man innan han sticker till jobbet och sedan gör jag ett snabbt ärende nere på stan innan jag kommer in hit och uppdaterar mer för er.

Vi hörs senare :) Puss

VILL HA, VILL HA, VILL HA!

Någon som vill ge mig denna fina skapelse i julklapp? Priset ligger på 3185:- (vilket är lite överdrivet)
och ringen är to die for! 
Seriöst, ge mig den nu någon :) 

                                  Ring från Pamela Love (double cage hinge ring)

                    
                                               

1 av 4 ljus.

Vilken lång natt jag har varit med om. Jag somnade inte förrän vid 04-tiden inatt eftersom en viss person inte kunde sova och ville ha mitt sällskap under tiden, fick jag ställa upp.
Idag när jag vaknade, kändes det som om jag varit med om världens röjfest igår. Känner mig extremt mörbultad.

Nog om det, idag är det 1:a advent och snön har vi fortfarande med oss :) Här är lite utav det som plockades fram igår, så mysigt:
 
                  
                   
                   

Nu väntar en sen frukost och fika nere på stan senare ♥

Marshal Teddy Daniel

Är mitt uppe i en filmpaus just nu och tänkte kika in här för att skriva lite. Ni ska se hur fint vi har det här hemma just nu, nästan alla julsaker är framplockade och dekorerade, julmusik har spelats, vi har ljus tända överallt, julmust och godis har vi också självklart njutits av. Åh, vad jag är så kär i julen!

Imorgon är det första advent, vilket är helt sjukt. Det är inte alls långt kvar till julafton då och det känns lite skrämmande på något sätt. Vill inte att 2010 ska ta slut, har haft det så underbart i år! Jag vill heller inte stressa igenom hela julen med att inte hinna göra allt jag vill/planerat.

Samtidigt ska de bli skönt att dagarna går lite så man får "jullov" från skolan och att alla vännerna kommer tillbaka till stan från sin pluggorter så vi mysa och umgås MASSOR!

Min paus får vara över nu, måste fortsätta studera Leonardos filmkostym i Shutter Island, dvs hålla på med skoluppgiften på en lördag :)

Puss!

       

Ave Maria.

Vilken mysig lördag jag har varit med om. Det började med en shoppingrunda med mamma för att inhandla ett par nya vinterskor eftersom jag avbeställde de andra. Det var fullt med folk inne på Tuna Park, kunde knappt röra mig mellan butikerna!
Efteråt åkte vi in till stan där mamma hade lite ärenden att utföra men innan det gick vi in till Julmarknaden och såg oss runt. Åh, det var så mysigt och gå in i alla stugorna, provsmaka på allt gott som såldes där och stå framför elden lite.

Jag älskar vintern, minst lika mycket som jag gör med sommaren och det är ju den här tiden innan julafton som är mest spännande och rolig. Det förbaskade iskalla vädret kanske skulle ta och tagga ner lite, istiden kan mycket väl vänta runt hörnet.
I år känns det också som att man kommer sluta ge upp med att klä sig snyggt utomhus och istället prioritera varma och tjocka kläder.

Jag älskar skorna jag köpte nyss, de är sjukt varma med grov skosula så att risken för halka minskar - precis vad jag behöver. Jag har slagit vad med mig själv att jag inte ska ramla (inte ens halka lite) någonting i år. Hittills har det gått bra men vi får se om jag klarar hela vintern ut :)



AAAARRRRGGGGGHHH!

                     
JAG
ÄR

ARGGGGGGH!

Mina jäääääävla skor som aldrig kommer, vart fan är de?! Idag orkade jag inte vänta längre så avbeställde de. Jag fick världens chock sedan när jag såg vad andra kunder hade kommenterat om skorna! Här är ett litet utdrag:
              
               




Det verkar vara just de här skorna som har mest problem, kollade lite snabbt på andra och de har inte alls lika många klagomål kring leveransdatum. WHY? WHY ME?
Helvetes-internetsida! Jag ber er att aldrig beställa därifån! Snälla, gör inte det.. Ni kommer få ett lika helvetesproblem som mig!

La Redoute heter den, ni vet den där franska sidan? 
Det jobbiga är att de har massor med grymt snygga kläder och skor DÄR och det gjorde att jag struntade i att alla andra inte hade fått skorna. Jag trodde jag kunde vara ett undantag. HAHA!

               

Wanna be on top?

Hallå!

Jag berättade lite kort för er igår om att jag gjorde en plåtning på Stureplan i Stockholm. Studion finns i flera städer så ni som känner att ni vill ta del av detta kan bara leta upp en studio nära er.
Först och främst måste jag bara ge mig själv "cred" för att jag har börjat hitta så bra i storstaden. Det börjar känns som ett krav för mig eftersom jag hänger där en heeel del. 

Jag hade inga som helst förväntningar kring detta förutom de "moment" jag hade fått förklarat, om vad som skulle hända under dagen. Jag var där i tre timmar och blev ompysslad av personalen och det var så skönt och bara få sitta och låta andra göra saker för/på en. 

Här lite utav resultatet från igår, ska lägga upp mer senare.. 






 

R&F

Hej på er!

Jag har inte bloggat på två dagar nu men har haft så mycket att göra att jag inte har hunnit. Skolan, pojkvännen, vännerna och en plåtning har tagit all min tid men imorgon lovar jag att berätta om diverse olika ärenden jag har gjort.

Jag ska bl a berätta om min plåtning jag gjorde tidigare idag i Stockholm, det var min första (har bara gjort modevisningar tidigare) och det var riktigt roligt! Tack återigen till dig Maja för att du var så snäll och fixade det till mig.

Nu ska jag äta min andra måltid för idag och se lite program som jag har missat innan jag får kvällsbesök senare :)
Puss! 

                                                 SÅ SJUKT BRA LÅT, ÄLSKAR DE.

"Female trouble"

Godkväll.

Jag är hemma sedan några timmar från skolan men som jag inte lyckades komma upp till. Jag stannade kvar i den varma sängen istället för att ge mig ut i kylan för att se film. Igår hyrde vi den Oscarbelönade "Precious"-filmen.
Den har fått så bra recensioner av tidningar och filmkritiker och som då också lockade oss att hyra den. Det är sinnesjukt hur en mamma och pappa kan behandla sitt barn som de gör i filmen! Jag och A satt tysta under hela filmen och gav varandra endast blickar vid de groteska scenerna.
Den var bra men jag ville veta mer om hur det gick för alla mot slutet.

Framåt eftermiddagen, när jag och Antonella skulle åka hemåt gick det som man anade med tågresan - åt helvete!
"Signalfel", orsakade 45 minuters försening eftersom vi var tvungna att köra i snigelfart. Det tillsammans med ett fullsatt tåg slutade i panik och att man ännu mer vill därfrån.

Imorgon åker jag tillbaka för att se filmen "Female trouble" och sedan föreläsning. Godnatt.

More wedge to the world please!

Jag upptäckte sådana snygga skor för en tid sedan och sen dess har de synts i alla bloggar. Inte förrän nu kände jag att jag också vara tvungen att "skriva av mig" om de. Jag pratar självklart om Matsumoto-skorna i mockaimitation som säljs inne på Nelly.com.
SÅÅ
JÄVLA
.....SNYGGAAAAA!

Jag bara måste ha de men vet inte i vilken färg, för alla är fan lika snygga! HJÄLP MIG SNÄLLA!





Sthlm C.

Nu sticker jag iväg mot tåget som ska ta mig till huvudstaden. Skolan väntar imorgon med filmen:
"Kocken, tjuven, hand fru och hennes älskare", som första lektion och därefter följer en föreläsning. (Jag undrar om det inte ska stå "hans" istället för "hand") Ikväll blir det chill i Norra B, som grabbarna så stolt säger till sitt område.

Shit, nu måste jag verkligen springa, är sån jävla tidsoptimist.
Ha en underbar fortsatt måndag, vi hörs igen imorgon. ♥

22-11-10

Hallå!

Kvällen med tjejgänget slutade sent igår och jag var grymt mätt efter att skräpigt vi åt när vi satt och samtalade. Jag gick och lade mig ganska snabbt efter ett glas mjölk och lite uppdateringar från Facebook. Bilder från gårddagen kommer inom kort, när jag lyckats fått tag på de från Sandra.

Apropå, Facebook så  har jag inte sett "The social network" ännu. "Du vill bara se den för att Justin är med", envisas min man med och säga till mig.
Ja, det är delvis sanningen men den har ju fått så bra recensioner och många tummar upp från folk som har sett den och det lockar mig till att gå och se den.

Min lillebrors andra paket kom med posten nyss och det betyder att jag kan visa upp vad jag skickade efter till oss.. På torsdag har jag en modelldag inbokad i Stockholm som jag längtar efter. Men vad fan ska man ta på sig till en plåtning? Några tips från er som är erfarna modeller!

Sunday evening out.

Nu sticker jag strax iväg och plockar upp lite tjejer som ska med hem till Camilla för ännu ett kärt återseende med de "gamla gänget".
Fan, måste ta och hitta på ett annat ord för "oss", vi är ju inte alls gamla utan alla klasskompisar födda år -89 med undantag för Sandra Y som är 90:a och som konstant umgicks med varandra under låg, mellan och högstadiet. 

Jag har kommit underfund med att jag ingår i otroligt många flickgäng (uppemot sex styckna) av olika anledningar. Det har ingenting att göra med att jag inte passade in i alla utan jag har gjort väldigt mycket saker i mitt liv där jag har fått chansen att lära känna nya människor och där många nu står mig väldigt nära.

Oj, klockan rinner iväg och nu måste jag rusa! Bilder kommer senare ikväll ♥

Kopiera Lanvin?

På tisdag drar Lanvin-kollektionen igång inne på de utvalda H&M-butikerna. Jag kommer befinna mig nära en utav de butiker då som säljer hans kläder men frågan är om jag verkligen orka pallra mig dit?
Jag veeet att det skulle vara sjukt kul och få ha ett designerplagg hängandes i garderoben (kanske att jag bara låter den hänga utan att användas) men jag har fortfarande inte hittat något som jag vet kommer komma till användning mer än en gång.

Jag hittade ett halsband som är snarlikt Lanvins H&M-designade. Sjukt likt måste jag säga! Börjar andra märken redan att "kopiera" designern innan Lanvins ens har kommit ut i butik?



CHAIN ME.

Äntligen hittade jag mitt gamla kedjeskärp efter flera timmar uppe på vinden. Jag som letat! Satt och "designade" en svart gammal oanvänd top från Bik Bok nyss..

I brist på kedjor fick det bli så här men nu vill jag fixa meeer kläder! Det är så kuuul :)

                                                                    FRONT-CHAIN!
 
                                                                      BACK-CHAIN!
 

Give and you get something back.

Tidigare idag höll jag och mamma oss uppe på vinden och röjde. Det närmar sig jul och advent snart och alla juldekorationer ska upp så vi passade på att storstäda däruppe för hitta allt 'juligt' och för att fylla tre områden: Spara, slänga, sälja.

Det tog timmar tills vi blev klara men resultatet blev strålande! "Vi skulle kunna hyra ut vinden till en inneboende", säger mamma när hon får syn på det enorma utrymmet.
Vi lyckades fylla sju stora svarta säckar med kläder för att ge bort till de behövande. Det kändes bra att göra en god gärning, bland något av det bästa jag har gjort den senaste tiden.

Jag och min man drog snacket för varandra tidigare idag att vi båda vill sluta äta onyttigt. Nu får det räcka, speciellt om jag ska få i mig all onyttigt man äter under juletid. Pepparkakor, risgrynsgröt, tomteskum, julmust, julmat etc. Det måste jag bara äta, det som är så gott.

Man kan säga att det samtalet med honom var som bortglömd efter att vi varit och lämnat kläderna och hittade oss själva plocka godis och inhandla läsk.. Fast, var vi inte värda det ändå? En så god gärning som vi gjorde :)


Leveransbesked.

Jag är så SJUKT ARG JUST NU! Det handlar självklart om mina skor, de som aldrig tycks komma till mig (varför lyssnade jag inte till de andras kommentarer och struntade i att skicka efter de?).

I onsdags frågar Antonella mig om jag fått de än? Nej, var mitt svar. När jag sedan var hemma på kvällen efter en skoldag, går jag in och tittar min mail och ser att de har skrivit till mig. ÄNTLIGEN, tänker jag och öppnar det raskt.

"Bonjour Aminata, vi har ett nytt leveransbesked angående din beställning.
Leverans: Skickas senast 10 DEC."

Skickas senast är det enda jag ser och tänker ÄNTLIGEN är de snart här! Nu i efterhand har jag tänkt om det verkligen var så det stod i mailet och gått in för att dubbelkolla. Det är ju inte alls vad de säger.
Jag lurade mig själv eftersom de bara menar att den 10 DEC kommer ett nytt leveransdatum!

Jag tyckte skorna var grymt snygga och verkade sköna - därför skickade jag efter de! Jag vet fan inte om de är värda att vänta två månader på längre! Har sett massooor med fina skor på andra internetsidor och i affärer som jag kunnat få mycket snabbare hem till mig.

Vad fan gör jag? Kommer jag ens få de?


Gratis skor!

Här är mitt senaste skoinköp som jag gjorde för några veckor sedan. Först visste jag inte i vilket sammanhang dessa passade in förutom ute på klubben - men sådana skor har jag redan i mängder. Jag ville ha ett par som man kunde ha ute på stan någon gång, ute på klubben/när man sitter ute och dricker eller vid andra "finare tillställningar" och detta passade in på alla de kriterierna.

Det bästa av allt var att de inte kostade någonting alls - affären gav i princip bort de.
Hundrafjortionio kronor är ett sinnespris!


                          
                 

LOUD.

Rihannas nya album svänger och rockar. Så jävla bra. Det är inte ofta man lyssnar på ett album där alla låtar är bra, mestadels är de låtarna som spelas och blir videos av som går hem.

Nu återgår jag till det sista på uppgiften med att skriva i takt med bakgrundsmusiken. Ljuvligt, Rihanna. Ljuvligt.

                       


          

School vs. Shopping.

Jag trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga det men idag bestämde jag mig för att stanna inne och skriva klart en uppgift som ska in snart istället för att ta min paus på Bik Bok, för att ta del av deras erbjudande.

Det är 50% i hela butiken idag och Bik Bok som har så jävligt snygga kläder, är detta som en funnen julklapp till mig själv.
"Jag börjar skriva lite och sen tar jag paus", var första planen idag.
När det sedan var dags och åka, kände jag att vad ska jag dit och göra? Jag kommer inte på någonting som jag verkligen behöver (eller jo, men det finns inte där) och de senaste klädinköpen har jag tröttnat på efter att ha använt de en gång.
Sjukt att jag sitter och tänker så. Den shoppingberoende kvinna som jag anses vara.

Det kommer fler gånger, redan nästa vecka om jag känner mig rätt. Nu ska jag fortsätta skrivningen. Vi hörs ikväll ♥

                               
                                

Coldest winter!

Det är så jäääääävla kallt ute att det inte är sant! Snön är i princip borta men av någon konstig anledning går man och skakar ihjäl pga av all frost och den iskalla luften.
JAG DÖR INOMBORDS.

Denna kyla gjorde att SJs äckliga tåg inte gick imorse när vi skulle till skolan. Tåg inställt på grund av kyla, normal anledning.
Tåget skulle avgå 08.02 men stod kvar i Strängnäs, beräknad tid var 08.57! Det är SINNES!
Hur fan kan det ta 55 minuter att åka en sträcka som normalt tar 14 minuter? Istället fick vi åka buss!

När vi kommit fram till Strängnäs gick alla resenärena av förutom jag och Antonella, vi var de enda som skulle till Stockholm. En heeeel buss fick vi för oss själva och gissa om vi utnyttjade platserna :)

Jag har inte varit helt nöjd med mitt bloggande på senaste tiden, för att inte tala om det lilla utbudet av bilder jag slänger upp. Nu när det är så helvetes kallt ute har jag fler anledningar att stanna inne vid bloggen.

Nu väntar en uppgift på mig och sedan går jag ut (ja, jag sa precis emot mig själv) och träffar S.


Lately..

Kom hem sent igår natt. Dessa unga flickor hade planerat myskväll som gjorde oss upptagna med skvaller, godis, julmust, en cp-film och ett chockerande besked. Vi satt med öppna munnar resten av tiden efter att vi fått reda på en sak om en kompis..
Det var goda nyheter, som tur var, men sådana kan ibland vara skrämmande när man inte fått någon förvarning. På söndag hookar vi ihop igen för ännu en återträff.

                  
                  

18+1.

Idag fyller min lillebror nitton år. Tiden går så himla fort när man inte längre är barn och ibland känns det som att han även växer om mig i ålder. Jag är så glad att jag har honom, han finns alltid där för mig och skyddar mig från allt.
Jag känner mig som lillasystern ibland.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE SAM!
HA EN UNDERBAR DAG FÖR DU ÄR VÄRD ALLT DET BÄSTA ♥♥

love you..

                     

161110

Godmorgon!

Klockan närmar sig lunchtid och jag vaknade för inte så längesen. Jag ska strax fortsätta läsa igenom lite analysuppsatser innan skolan börjar senare. Jag slipper åka tidigare idag eftersom jag redan befinner mig häär :)
Ikväll, efter att jag har varit hemma och umgåtts med familjen (eftersom min bror fyller år) drar jag iväg på en "re-union" med det gamla flickgänget från Fröslunda. Det är bestämt myskväll med skitsnack och julmust, vilket känns som ett underbart slut på denna tisdag.

Jag ska dra nu, min man ligger här bredvid och tycker till om mitt inlägg.. Snart kommer det bli hans inlägg här, haha.

Ha en bra dag nu. Vi hörs!

STUD.


SJUKT
JÄVLA
HEEEEEEETAAAAAA!

Syntetiskt läder / 799 sek.

Pappornas dag idag.

Jag minns inte sist jag "firade" Fars dag med pappa, kan tänka mig att det var runt fyra år sedan.
Pappa är en man som inte vill ha några presenter, ståhej och tårta (han slutade äta sötsaker för över 15 år sedan) varken på sin födelsedag eller vid andra tillfällen när han ska hyllas.

Vi brukar aldrig lyssna till det utan ger honom saker ändå och visar uppskattning för att han finns där för oss. Jag är så glad över att jag har varit med honom i år, fått umgås, hitta på saker, sova/äta/närvara vid hans sida och önskar att jag kunde vara med honom imorgon för att fira.

Ingenting hindrar mig, han ska fortfarande få en present av mig, via posten min älskade far ♥


               
               
               
               

Deadline!

Klockan närmar sig strax 11.00 och jag blev precis klar med mitt utkast till Filmanalys. Utkast kanske jag inte ska kalla det, det slutade på fyra sidor när det ska vara på fem sen i Januari när den ska in på riktigt.
Jag är helt slut, det har gått så dåligt med att hitta kurslitteratur och andra källor men jag är lättad över att jag nästan har två månader på mig att fixa med den.

Igår tog jag min paus från analysen med Alex, Adris och Anja hemma hos systrana. Gud vad skönt det var och komma ut från hemmet lite och återigen få skratta och mysa med vännerna. När de andra gick mot stan sedan för en utgång, traskade jag hemåt för att fortsätta plugga.. Ja, ni hörde rätt om "min lördagkväll fick sluta där" och jag kavlade istället upp ärmarna och fortsatte med skrivningen.

Jag är dödstrött nu eftersom jag fick vakna tidigt idag för finjustera det sista.. Jag kommer tillbaka lite senare, mer sömn väntar nu!  ♥

131110

Godmorgon.

Kom hem långt efter midnatt igår från den planerade tjejkvällen. Istället för tre blev vi åtta som ville umgås med varandra till lite alkohol och snacks.
Det var otroligt skönt och bara få sitta ner och ta det lugnt med de, skratta, skvallra och skratta igen.

Idag fortsätter jag fylla på min filmanalys med fakta nere på biblioteket om b la engelsk manligt mode från 1900-talet och amerikanskt manligt mode från 1800-talet.. Jättekul såhär en lördag förmiddag.

Ikväll tar jag ännu ett break från skolan och går och träffar...  Berätta sen :)

Puss

Ways.

Nu har jag skrivit och letat kläder heela dagen till analysen. Jag känner att det får räcka för idag och drar mig nu mot fröken Lillieborg tillsammans med Nazhdaghi för ett återseende sedan Jönköpingshelgen (eller kanske ska kalla det Kaoshelgen)

Tjejkväll står på schemat och jag känner verkligen inte får någonting annat än det så detta ser jag fram emot. Avkoppling är första prioritering ikväll (fast en tjejkväll med de kan sluta hur/vart som helst) innan jag fortsätter med skolarbetet imorgon, som säkerligen kommer hålla mig inomhus hela dagen.

Ha en underbar kväll allesammans, bilder kan komma att läggas upp när jag är tillbaka. ♥

                                                                    Bild 07/08
                 
                                                                   Streetstar 08
                  

L. DiCaprio

Skolarbetet kommer hålla mig upptagen de närmaste timmarna idag. Det är så mycket som ska göras, ordnas, fixas, letas upp men jag har lyckats hitta den mesta informationen men nu ska jag få ner allt i rätt ordning. Svårt. Jättesvårt.

Uppgiften som vi har är följande: Att författa en filmanalys á 5 sidor som behandlar represntationen av maskulinitet med fokus på mode och filmkostym i en eller ett par valfri(a) film(er) eller TV-produktion(er).

Sedan ska analysen utgå från 1/7 frågor som vi får välja mellan och jag valde:
Fokusera på tre filmer i vilka en och samma framstående manlig filmstjärna spelar huvudrollen och analysera representationen av honom i termer av filmkostym. 

Mannen blev Leonardo DiCaprio.

                                    

Kaos var förnamnet.

Hej!

Jag sitter här helt stressad när jag skriver detta eftersom jag har så sjukt mycket att göra fram tills på söndag och vet, helt ärligt, inte om tiden kommer räcka till.
Kom precis hem från tandläkaren för att fortsatta göra om den gamla lagningen som de började med förra gången.

Min man var här tidigare och sällskapade mig i denna vinterkyla, vi sov som stockar idag vilket jag har lite panik över.
"Vi tittar på filmer och ser på musikvideos i den nya kursen". Det är det enda roliga med analysuppsatsen vi ska skicka in på söndag kl 12.
Nog är den svår och förstå men det värsta av allt är nog att vi fick ut uppgiften/frågorna IGÅR.
Det är meningen att ingen i klassen ska ha något liv i helgen, det är meningen att vi stressa ihop en bra analys på fyra dagar fast läraren inte kommer ge någon feedback (undrar om hon ens kommer öppna de).

Det slutar inte här, mina kära vänner är hemma och hälsar på. HUR FAN SKA JAG HINNA MED ALLTING?
Kan någon typ stanna upp tiden för ett tag?
Vi skämtade lite smått i skolan igår att vi ville hamna i koma och vakna upp på måndag men nu börjar jag fundera på hur jag skulle kunna göra det på rikgit.

Jag mååååste verkligen dra nu, hör av mig när jag kan. ♥ 

                                Paniken kring skolan ligger högt upp. Skjut mig snälla. 


Accesories, underwear och allt där emellan.

Det är Vip-kväll ikväll med strängare regler än tidigare men jag, jag har fortfarande tillgång till det sjukt låga priserna på Monki. Jag drar med detsamma och tackar min älskade mamma för detta.

NEWS! kollage by me..


I got it!

"Det ena paketet har kommit nu", fick jag i ett sms av mamma tidigare.
När jag kom hem låg det soffan. Det ena efterskickade paketet till mig men som jag inte kan visa eller berätta för er om.
Det har att göra med min brors kommande födelsedag, när jag skickade efter hans presenter skickade jag även efter en liknande till mig..

Ni anar inte hur snygg den är! Jag älskar den. Vill så gärna att ni ska se den men jag får hålla ut till efter nästa vecka. Hoppas hans presenter hinner komma till hans dag.
Jag passar på att gratulera min kusin som fyller 21 år idag! Grattis Simon! ♥

Min älskade bror som betyder så mycket för mig och som tar hand om mig. ♥
(här är vi i London på väg hem från Australien)

Vintern är här!

Vilket jävla snökaos som välkomnade oss imorse! Nog älskar jag snö men inte i kombination med blåst och oväder! Det känns som att snön verkligen är här nu för att stanna, vilket jag inte är redo för än. 

Jag kom precis hem från en stadsrunda med min kära kusin och det gick inte att hålla ögonen öppna när man gick på grund av snöovädret.

Jag har så sjukt mycket att göra den här veckan också: 
[/] Läsa ut kompendiet.
[ ] Skicka in analysuppgiften på söndag.
[/] Shoppa varma kläder.
[X] Leta kurslitteratur.
[ ] Skicka Fars dag present till Pappa.
[X] Skicka efter en till present till min bror.
Detta låter inte mycket men tro mig det är det.. Ovanpå detta ska jag hinna med att umgås med Alex och Haddis som kommer hit och stannar tills nästa vecka och vem kan slappna av med sina kompisar när man har massa skolarbete att göra klart? Inte jag.
Det är redan tisdag och jag känner verkligen att jag måste ta vara på varenda minut och sekund.

Jag börjar omgående med första punkten innan jag ska iväg på Monkis V.I.P-kväll senare..

Freja.

Detta var ett tag sen men igår kände jag för att styla Freja. Utgångspunkten var kappan, resten är impulsdrag. 

                  
                  
                  

EMA.

Strax börjar EMAMTV och självklart ska jag gå och bänka mig framför tv:n för att se vad Lady Gaga och alla andra nominerade ställer till med. Lady Gaga kommer vara bland de som får de flesta priserna ikväll och det är inte alls orättvist, hon är värd varenda katergori hon finns med i.

Eminem kan också vara en som kommer ta hem många priser med tanke på hans nya aktuella album som säljer som smör.

EMA har sin snyggaste host hittills också, nämligen Eva Longoria. Kan inte bli bättre! Nu börjar det.. Hörs!







RIIING, RIIING!

                

10.19

Godmorgon på er!

Fyfaan vad trött jag är, fattar inte hur jag orkade kliva ur sängen nyss. Jag bestämde mig att denna söndag skulle bli en allt så aktiv dag med mycket plugg så jag nästan ligger före i schemat.
Söndagar är en allmänt seg dag i sig så vi får se om jag lyckas med att göra det som ska göras.

Igår kväll var jag iväg och umgicks med min Shillan och Mahabad i några timmar hade det sådär roligt som vi alltid har när vi ses och efteråt åkte jag ner och mötte resten av släkten för att titta på min bror och hans "gäng" som skulle uppträda.

Självklart kom jag försent, allt försent så jag bara hann lyssna till sluttexterna på sista låten och sen var de klara.. Men av det lilla jag hörde blev jag imponerad på hur duktiga de har blivit på så kort tid.

Jag måste gå, klarar inte av att sitta här så tidigt. Puss


                    
                   

                    


The nerd.

Hallå där!

Vilken underbar, utvilad och härlig fredag jag har haft, den är inte slut än men kvällen närmar sig. Igår efter skolan mötte jag upp min man för att umgås och njuta av att båda var fria från jobb/skola de kommande timmarna.

Han ska på maskeradfest ikväll så igår fixade vi till en utklädnad för det som blev geek-style. Det kanske märks att det var mitt förslag, jag brukar ha diverse olika "nörd-detaljer" på mig under vardagen för att jag tycker det är snyggt och därför fick han också ha det.

Om ni visste hur han såg ut efter att ha dragit på sig utstyrseln! Vi skrattade så vi låg ner på golvet (bokstavligen), han passade förvånadsvärt i det och det var det som gjorde allt så roligt, hahaha. Lägger jag upp bilderna här kan jag börja hälsa hem.. Så jag låter er får skapa egna bilder, ni har sett honom.. :)

När han sedan åkte iväg till jobbet tog jag tag i (i tid den här gången) med att ordna med födelsepresenterna till min älskade lillebror som snart fyller år. Det är paket som kommer från andra sidan jorden så det krävs lite tid och justeringar.

Självklart kan jag inte berätta vad det är än utan visar det sen när han fått dem. Jo, ni tänker rätt nu, jag köpte en sak till mig också haha.

Efteråt har jag fixat lite skolsaker, fört anteckningar och läst det som ska läsas till nästa lektion (frivilligt på en fredag) så jag ska slippa göra det i sista sekund.

Nu ska jag gå och äta mat, magen skriiiker efter något. Ha det så bra ♥

Nörd-detaljer=Hett, hett, hett 



'aaaaaaahhhhhhmmmmm baaaaakkkkkkkkkk,'

Människor älskar musik och människor har säkerligen någon musikartist som de ser upp till och lyssnar på dagligen och känner igen sig i artistens låttexter.
Jag har några enstaka sådana eftersom jag har hittat flera låtar hos olika artister som jag känner igen mig i och kommer bära med mig livet ut.

Lil Wayne är en utav de och ligger väldigt högt upp på den listan. Ni kanske tycker jag är sjukt larvig men alla har sina favoriter och de som har de, följer också de vart de än går (kanske inte bokstavligen eller varje dag men då och då)

Denna bild togs på honom igår när frikändes från Rikers Island och satte sig ned och twittrade för första gången:
 
                                        'aaaaaaahhhhhhmmmmm baaaaakkkkkkkkkk' 
                                       
                                               Detta gjorde han de första 72 timmarna

10 minutes shopping

Jag har sett Lanvin-kollektionen nu. Jag läste "Så här handlar du" och fick en chock över den process man ska gå igenom för att få köpa ett plagg:
         
Jag var bara tvungen att snabbt kolla in kollektionen efter denna "köpregel" och nu i efterhand förstår jag till en viss del varför det ska gå till så här. En del saker i kollektionen är riktigt snygga. En del.

Kläderna är samtidigt för fina för att användas till vardagen, för mig är nästan alla kläder (förutom herrkollektionen) ett plagg man bara kan använda en gång sen har alla sett den och därför förstår jag också varför priserna är så höga.. Det kanske är tänkt att de bara ska användas vid speciella tillfällen.

Vem skulle inte vilja ha dessa snyggingar i garderoben?

                                
                            
                          

FREE!

HAN ÄR UTE, HAN ÄR FRI! ♥



http://www.mtv.com/videos/news/593159/what-happens-when-wayne-leaves-rikers.jhtml#id=1651251 

L-COLLECTION

Jag har verkligen missförstått det hela med Lanvins kollektion, när den kommer ut i butiker, vart den kommer ut och om man kan se kläderna innan utsläppet?

Här är det rätt svaret: Idag finns kollektionen ute på H&Ms hemsida och den 23:e november släpps de i utvalda butiker!

In HÄR och titta nu!

Erotikon.

Hej!

Idag var jag ledig från skolan och hade från början inte någonting planerat för dagen men så fort jag vaknade dök alla möjliga ärenden upp som har gjort mig upptagen hela dagen och därför är det inte förrän nu som jag sätter mig ner här och skriver lite.

Igår blev det en tolv-timmars-skoldag för mig (helt normalt för andra men sjukt jobbigt för mig) och kunde knappt hålla ögonen öppna när jag äntligen kom hem och satte mig vid tv:n.

Vi såg på ännu en stumfilm igår, Erotikon hette den och var 1920-talets storfilm. Denna gång var det åtminstonde bakgrundsmusik till filmen och den jobbiga tystnaden i biosalen försvann helt. Handlingen var mysig och rolig så det var inte så farligt att se den..

Imorgon åker jag tillbaka till skolan igen för att ha ännu en lång skoldag men jag ska försöka hinna med ett inlägg under dagen.

Vi hörs mer imorgon, har bråttom iväg!

ARGH!!! @#!



Ingen bra start på morgonen! Ännu värre blir det för om två timmar börjar skola (sitter på tåget nu) och vi ska tydligen se ännu en stumfilm.
Stumfilm klockan tio på morgonen? De måste skämta med mig, ingen kommer kunna hålla sig vaken till en film utan ljud.
Jag hoppas, hoppas, hoppas på bakgrundljud.. Snälla.

Pink mist.

Jag älskar färgen beige/krämvit och ser den färgen överallt på kläder eller som en färgdetalj och enligt mig är det vinters nya vita. Accecoarer, skor, klänningar, toppar, underkläder- ja allt passar med den färgen och här hittade jag några nyheter från H&M:
                
    
   
                                                   

Lanvin Fashion Show

Idag, nu, klockan 08.00 drar Lanvins fashion show igång inne på H&Ms hemsida (om jag har förstått rätt) och imorgon finns kollektionen ute i H&M-butikerna.

Jag ser det framför mig; Den långa väntan innan butikerna öppnar portarna, kaoset under, kaoset efter och översvämningen av H&M-kunder och Lanvin-fans som gör allt för att få tag i ett stycke designplagg.

Nog skulle jag också kunna köpa mig ett utav hans kläder/accesoarer när jag har sett de och verkligen fastnat för något plagg. Vad jag har hört av folk så är de inte värda den dyra pengen de flesta plaggen ligger på, det mesta ser "hemgjort/pysselaktigt" ut.

KLICKA HÄR för att komma till showen.

RSS 2.0