Ep.601

Jag såg det nya avsnittet på den nya säsongen utav "The Hills" tidigare idag. Älskar verkligen den serien och följer alla avsnitt om de.
Jag säger bara: OH MY GOD! Kolla in det här och se det med egna ögon. Det har ju funnits massor med nya bilder på Heidi Montags nyopererade kropp och en del bilder är verkligen skräckslagna. Hon ser så plastig ut på en del foton.

Det är ingenting mot vad hon ser ut i serien. Jag tycker hon ser snygg ut på bilderna nu efter att ha sett avsnittet. Titta på det själva så får ni se! Jag finner inga ord, tjejen kan inte ens röra sitt ansikte eller äta normalt pga all plastikoperation.

       

BFF!

Jag hade en konversation med Peter nyss på msn om min Ipod touch som han hjälpte mig fixa ett konto till. Peter är världens bästa bästis och ställer upp med allting. Ni kommer snart få se hur han fint förklarar varför inte ett spel fungerade på min Ipod touch.



Hahahah, ibland undrar jag hur jag tänker kring saker och ting. Jag är inte dum. Inte vad jag tror i alla fall men då och då släpper jag loss min hjärna till andra tankegångar.

Ons280410

Vaknade vid nio imorse. Nio? Varför det när jag inte har någon tid att passa? Ooh, hatar sånt. Jag tvingade mig själv att somna om till elva-tiden för att känna av "sovmorgonen" lite mer.
Efter frukosten gick vi ut på en promenad i det fina vädret. Det var så skönt och bara gå ute frivilligt och få luft.

Sen en stund tillbaka är jag hemma igen, ensam dock, men ska ut snart och fixa visum till resan med mamma. När det är fixat är allting med resan klart. Precis allting och det känns så skönt att bara behöva vänta in datumet tills vi åker!

Eller nu kanske jag var lite för snabb där för jag kommer säkerligen köpa saker till resan som: Kläder, kamera-minne, ipod touch-sladd, hygienartiklar etc etc.. You know the rest.

Nu måste jag dra. Ha en bra dag!

14.51

Hej!

Nu är jag tillbaka i Eskilstuna igen. Jag kom hem igår natt men var för trött för att sätta mig här och börja babbla om min dag till er så det fick bli nu istället. Vilken härlig gårddag jag hade, helt underbart. M mötter upp mig på tågstationen vid ett-tiden och så gick vi och käkade och snackade om allt nytt som hänt.

Efter maten började vi vår shoppingrunda som varade i hela 5 timmar. Som alltid är det så otroligt mycket folk överallt så att bara ta sig fram tar tid. Vi passerade "Ben & Jerrys"-glassbar vid ett tillfälle och jag tror jag aldrig har sett så lång glasskö någon gång!
Vi fattade inte vad som fick alla att vilja ha glass därifrån precis vid samma tidspunkt tills vi såg att de delade ut gratis glass till alla.

När vi sedan kände oss nöjda med stadsrundan tog vi t-banan till Medborgarplatsen för att titta in i Cocco-butiken som har öppnat där. Jag blev helt kär i alla smyckena därinne, ville ha allting och köpte till slut en silverring.
Jag älskade att gå runt med M, ingen av oss kände till stället så det blev som en helt ny stad för oss. Vi och lokalsinne för gator/vägar/butiker ligger vääldigt lågt.

Kvällen fortsatte med att vi åkte till Östermalm och hälsade på A när han jobbade, Peter kom också dit sen och sedan åkte vi alla hem till Peter för att umgås tillsammans. Jag tog tåget hem vid elva-tiden och fick också med mig A hit.

Hela min gårddag var av ren impuls och jag älskar den ännu mer för hur bra det blev. Det måste göras om, for sure. 

Mystiske M var Mahabad :)

              
              
              
                          Peter och Habas chokladtårta! Mmm vad god den var!

The thing things.

Här är några utav min inköp jag gjorde igår:
                  
                           Snake cut out tank top/ Cheap Monday från Weekday.
                           (P.s. Den vad skitig när jag köpte den).

                       
                       Cardigan med knappar/ Gina Tricot 

             
              Silverring/ Cocoo


Meet the M.

Gomorgon!

Vilket väder vi har idag, älskar't. Hoppas det är lite fint i Stockholm. Vad ska ni hitta på idag? Jag är strax färdigklädd för att ta mig till tåget som ska ta mig till M. Längtar så mycket efter att få träffa han/hon för det var ändå ett tag sen.
Jag tar med mig kameran och fotar dagens aktiviteter och visar er även senare vem M är :)

Detta bär jag på idag:
             
             
Ha en bra dag allihoppa!
xoxo / A

It's not so bad.

M: Ska du till Sthlm imorgon?
Jag som inte har något planerat imorgon men som inte heller har tänkt åka dit svarar: Jag vet inte. Jag ska prata med X senare ikväll.
M: Tänkte vi kunde shoppa lite :)
Jag: LÄTT!
Impulsresa på högsta grad.

Jag drar alltså till Stockholm imorgon (detta börjar bli en vana nu) och träffar men vad jag än gör får jag inte ta 12.07-tåget dit för då är jag framme efter 3 timmar!

Imorgon ska jag hinna med en outfit-bild innan tåg-avgången och också berätta vem den mystiske M är :)

                                        Resultatet från igår blev såhär: 
                            

Aningen kort men det växer snabbt ut igen. Tills dess får jag se ännu mer ut som min lillebror. Puss 

16.23

Jag måste kila iväg nu men kom tillbaka lite senare så får ni se resultatet utav klippningen igår. Det blev mer än planerat.

Tjuvtitta här:

                                                     

B&T S.

Jag såg nyss ett avsnitt utav "Bella och Tyra Show" på internet. Har aldrig sett det förut utan bara vetat om att de har börjat med sin egen blogg-tv-show. De är jätteduktiga och programmet är roligt att följa.
För er som inte vet handlar det om så är det bloggerkorna Blondinbella och Tyra som håller i showen där de tar upp bloggnyheter, intervjuar bloggare i studion och testar nya yrken varje avsnitt. Allt detta sker dessutom live.

Jag brukar själv läsa en hel del bloggar när jag får tid. Både för att få inspiration men också för att jag gillar att följa de. I Bella och Tyra show är det speciellt roligt att se hur bloggarna ser ut/uttrycker sig i verkligheten när de kommer dit och pratar. 

Att blogga blir bara större och större i världen och har nu börjat blivit mer accepterat utav de vuxna som har sina småbarn, barn, ungdomar som bloggar. Jag älskar att blogga. Det är ett sätt för mig och skriva av mig, få kontakt med nya människor och förhoppningsvis ge inspiration att börja med det själv. 


              

                                                 Vad tycker ni showen?

Give me. Send me. Steel it to me.

Två saker som jag kärat ner mig i. Nitar och döskallar. Jag har inte gått och blivit någon rocktjej nu men hur snyggt är det inte med de två i smycken eller kläder? Döskallar har så otroliga snygga former och hålen som gör de outstanding.
- Riktigt hett om ni frågar mig.

Jag har samlat en del saker som har de motiven men kan alltid skaffa fler :) Här är några som jag hittade igår och det kliar i fingrarna på mig för hur mycket jag vill klicka hem allting!








Nu sticker jag och rakar huvudet. Puss

Bitch, where you been?

Jag vet fortfarande inte vad jag gör uppe! Jag var ju så trött för två timmar sen och borde ha slocknat bara genom av att ta mig till sängs. Jag sitter och tittar på lite komiker-klipp som jag hittade för några dagar sen.

HAHAHAHAHAHHAH det är den där killen igen, Tony Roberts som gör en show och jag kan inte annat än att gapskratta åt honom och hans skämt. Inte minst åt hans egna låtar som han hittar på!

Hela klippet är roligt men det bästa börjar vid 4.05 sekunder när han sjunger "sin" låt. HAHAHAHA alltså jag dööör!

That was our moment.

Hello!

Min blogg har legat inaktiv sen i förrgår (om jag minns rätt) eftersom jag har varit fullt med upp med jobbet. Gårddagen och dagens pass tog all min energi och det är ett under att jag orkar vara vaken. Jag sitter och gäspar mig igenom dessa rader och känner att jag kör ett kort och enkelt inlägg idag. Ingen orkar läsa om någon som skriver utan en handling, right?
Så om ni upptäcker stavfel, stor bokstav på fel ställen etc (ni borde inte hitta några, har säkert kontrollerat 20 ggr nu) så har ni förklaringen.

Jag har så mycket nya kläder och smycken jag vill visa er! Har gått och blivit kär i massor med saker som jag hittar på internet. Så fort jag hittar något är jag på väg att klicka hem det men så tänker jag: Kommer jag hitta finare i Australien? Finns det ännu större utbud på just dessa ringar?

Något jag såg idag är att min älsklings-hemsida på smycken har öppnat i butik i Stockholm! Kul att jag inte visste om det för några dagar sen när jag var i Stockholm två gånger inom loppet av tre dagar och kunde spenderat timmar i affären. Jävligt kul.


Whiplash, när vi vann SM-Hiphop ´08.
Detta är ett utav mina lyckligaste ögonblick någonsin. Vi fick alla ettor utav domarna och blev utsedda till Sveriges bästa hiphop dansgrupp.

Här har ni dansen från tävlingen i rörelser:


love love love love love love love love love love!

"Makes no sence"

Ni som känner mig vet att jag älskar Lil Wayne. Det borde ni andra också veta nu vid det här laget. Här är en komiker som skämtar lite om honom och hans musik. Han skämtar om att Lil Wayne är så känd för sin musik och speciellt för sina texter som han tycker inte handlar om någonting. Därför skrev han egen om just ingenting.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag skrattade mig verkligen igenom hela klippet, han är så rolig!
Titta själv och se :)

Sprinkle water

Ramlösa.
Loka.
Bonaqua.

Vad har de gemensamt om inte att alla är kolsyrade vattendrykcer. Det passar de människor som dricker vatten jämt och ständigt men vill ha någon god smak i att variera med. Det passar också till de människor som inte kan leva utan kolsyrade drycker men som tröttnat helt från de onyttiga läskedryckerna.

Även om kolsyrat vatten inte är helt nyttiga att dricka så är det oerhört mycket bättre att byta ut från den gamla vanan. Jag är inte den som som väljer vatten framför andra sockersöta alternativ. Jag blundar för alla dessa reklamer man ser om källvatten i Bergslagen etc.
Första gången jag fick smaka på Ramlösas Granatäpple blev jag chockad över att den inte var så äcklig som jag helt tiden trott att den varit. Det blev senare mitt favoritvatten som jag gick och köpte ibland när jag var törstig på något sött. 

Det var den och inget annat - tills nu. I helgen smakade jag Bonaquas Päronvatten av A och det var en helt annan smak på den. Det smakade verkligen som äppeldryck med lite kolsyra i bara att det var vatten istället för massa färgämnen. Hur friskt och gott som helst!

Jag ber er nu att testa den eller någon annan smak som ni gillar inom Bonaquas Silver-serie. Gör det bara och säg sen vad ni tyckte :)

This is NOT true!

Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva för att allt ska bli som vanligt igen. Vad har gått och hänt? I helgen vandrade jag runt i tunna strumpbyxor och skinnjacka. Likaså i förrgår fast då med en liten sjal till. Tittar jag ut just nu är det som att tiden dragit sig tillbaka till hösten, till månaderna innan julen.
Detta kan bara inte hända! Det kan inte. Jag vill tillbringa mina lediga arbetsdagar med solbrillor, glass och tunna kläder! Vad är det inte de förstår? De kallar jag de som orsakade detta. Vädergudarna dvs..

Jag blir så deprimerad av detta och kan inte ta vägen någonstans. Jag får panik när jag tänker att vi snart går in i en vårmånad och vädret ser ut så här. Vad ska jag ta mig till?

Ska jag verkligen plocka fram vinterjackan igen?

12.14

Tja alla!

Jag orkade inte komma in här igår efter att vi kom hem. Att gå en hel dag på stan bland massor med människor tar på krafterna. Jag skrev dock ett inlägg innan vi åkte men det tycks inte ha kommit upp.

Gårddagen var jätterolig, vi var framme i Sthlm till elva och började genast strosa runt bland butikerna. Jag ser verkligen ingen skillnad på en vanlig tisdagsförmiddag och en fredag eftermiddag i Stockholm. Folkmassan är fortfarande densamma, det vill säga lika tät och stor.

I åtta timmar gick vi runt i varenda butik som lockade oss. När jag tänker efter är det en otrolig tid man lägger på att hitta kläder. Lika länge som en arbetsdag.
Jag måste säga att jag blev lite besviken att jag inte hittade så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Det fanns butiker som jag inte varit inne i på flera år och där tänkte jag: Här kommer jag garanterat att hitta något.
Men det gjorde jag inte.

Kläderna jag köpte med mig hem skulle jag egentligen kunna vara utan. Jag känner att jag skulle kunna lämna tillbaka de men det tänker jag inte. Det kan faktiskt komma till användning :)

DETTA BAR JAG PÅ IGÅR OCH NEDAN SER NI NÅGRA UTAV MINA INKÖP:
              
               HIGH JEANS AND A PINK/WHITE BODY

              
              
              




14.33

Jag åker till Stockholm imorgon igen. Det blev ett tidigare datum än planerat. Vi åker tidigt för att slippa stressa och försöka hinna igenom vår heldag på stan. Nu kan vi gå runt i lugn och ro och shoppa tills vi stupar. Hoppas det blir lika fint väder som igår (förutom blåsten) så man kan njuta av solen och förhoppningsvis ska jag äta min första glass utomhus för i år.
Jag tar nog med mig kameran och uppdaterar med bilder från dagen. Jag tror det kommer bli en hel del impulsköp imorgon, sitter och tänker efter vad jag egentligen behöver och jag kan inte komma på något. Nå, jag får väll erkänna att det är mina impulsköp som är de bästa köpen :)

Här nedan ser ni min "Officer-look" stylad av mig. Älskar hennes kavaj!

         
          GLASÖGON/ CARLOTTAS VILLAGE
          VÄSKA/ BJÖRN BORG
          BLAZER/ NEXT
          ARMBAND/ SNÖ OF SWEDEN
          RING/ ZANZLÖSA ZMYCKEN
          SHORTS/ CHEAP MONDAY
          BODY/ AMERICAN APPAREL
          TROSOR/ H&M (SYNS EJ PÅ BILD MED DE ÄR BEIGA)
          BOOTS/ WHYRED

18.18

Hello!

Nu är jag tillbaka i Eskilstuna igen. Det känns lite tråkigt måste jag säga. Jag som gillade min mini-tripp och njöt av att bara ta det lugnt och se lite nya ansikten, byggnader etc. Vädret var ungefär densamma som här igår, blåsigt men soligt. Mot kvällen fick jag dra på mig byxorna när vi promenerade ute, blåsten tog kol på min kropp.
Efter restaurangbesöket på kvällen gick vi på bio och såg "Clash of the titans". Jag ville hellre se "Flickan från ovan" men blev övertalad att se den andra. Filmen var bra och spännande. Det hände saker hela tiden och kan rekommendera den till de som gillar Sagan om ringen-triologin för den liknade de på vissa ställen.

Jag hann inte med min runda på stan som jag velat. Eller jo, det hann jag men inte lika länge som jag hade planerat. Jag hann få med mig lite små saker hemåt.

                             
                             BH MED LEOPARD-DETALJER, H&M
                             TROSOR MED SPÄNNEN, H&M

                             (PS. DE SKA INTE HÖRA IHOP)
                              
                              ÖRHÄNGEN, KORS/DÖSKALLAR

Stockholm Central.

Hej!

Om någon timme tar jag tåget till Stockholm. Det var alltför längesen jag var där och kände att det var dags nu för ett besök i storstan. Jag ska dock dit igen nästnästa vecka med mamma och shoppa lite åt oss. Idag åker jag dit för att, även nu se mig omkring i butikerna men också för att träffa A.
Verkligen ingenting är planerat för idag utan vi kör på improvisation och impuls-aktiviteter.

Det är ju typiskt att det ska blåsa idag också, när jag väl ska iväg någonstans. Jag som ville bära så lite ytterkläder på mig som möjligt och verkligen slippa regn! Det ser faktiskt ut som om det kommer komma när som helst.

Oj, jag kanske ska börja packa och göra diverse andra saker. Jag ska försöka hinna med att lägga in en bild för idag innan jag åker..
Kram så länge.

Update 18/4-10

Jag hann tyvärr inte lägga in en bild igår innan jag åkte så jag lägger upp den nu istället. Det är försent nu men vem gillar inte bilder när man inte orkar läsa raderna ibland. Jag lyckas alltid skriva så mycket i mina inlägg :)


MY YESTERDAY LOOK.

Bal/Bröllopsklänning säljes!

Känner du någon som känner någon som känner någon som ska på Bal i sommar? Eller kanske gifta sig? Eller ska du själv göra det?
Min mor säljer sin klänning som hon inte har någon användning för längre. Kolla in denna länk för mer info och kommentera gärna detta inlägg om ni vill veta mer.

             

We ARE leaving now.

"Nu har jag bokat biljetterna." Det fick jag i ett sms ikväll av mamma när jag var på jobbet. Biljetten härifrån till London hade vi inte bokat eftersom vi inte hittade några bra tider som matchade in biljetten därifrån till Australien.
Dessutom har ju ett hinder uppstått nu med denna isländska vulkan som vräkt ur sig aska/rök och nått England. Jag blev helt skräckslagen när jag läste om det.
Vad gör man nu?
Kommer vi inte komma till England på ett tag?
Kommer inte vi åka till Australien nu?

Mamma kom med en idé om att det finns båt dit som man säkerligen kommer kunna ta sig med. Det räcker alltså inte med vår redan långa resa på 22 timmar utan vi kanske måste ta båten som ett till hjälpmedel för att komma till pappa.

Nu slipper jag båtturen eftersom mamma och hennes kompis hittade flygbiljetter som gick att boka. Men det finns en liten twist kring resan, (självklart, det är ju mig vi pratar om). Vi måste åka dit dagen innan och sova på flygplatsen. Vi skulle kunna sova hos vår farbror som bor där men mamma tycker det blir så krångligt om vi ska ta oss dit, sen sova någon timme, sen åka tidigare och hitta vårat plan.
Detta gäller även på vägen hem när vi ska hem till Sverige. London-Sverige-planet går inte förrän på eftermiddagen (vi landar 05.25)

What can I say? This trip is full of surpises.

Jag får bara tänka att efter så lång tid som jag har gått och längtat efter Pappa så är jag snart där. Bara ett byte av plan till honom. Bara några minuter tills jag få se honom.

One year ago..

Idag är det den 16 april 2010. Idag, för exakt ett år sedan vet jag vad som hände. Jag åkte till Stockholm tillsammans med Sandra och Shillan för att träffa Peter. Vi skulle ha en heldag på stan, äta mat, gå runt i butikerna och även Mahabad skulle komma dit från Jönköping. Hon hade lurat oss innan att hon inte skulle komma av någon anledning men sedan knackade hon på dörren hos Peter, någon minut efter att vi hade anlänt.

Vi blev stående i hallen och fattade ingenting eftersom vi hade gått på hennes lögn tidigare. Där stod hon, fast hon inte skulle det och istället för att vara lite småsura på henne blev vi helt glada och skrek av lycka.
Kvällen fortsatte med aktiviteter på Skärholmen och senare på kvällen åkte vi till Heron City för att bowla. När vi hade spelat klart kom några andra killar och gjorde oss sällskap under en biljardrond :)

Kvällen slutade rätt sent hemma hos Peter för oss tjejer men det tror jag ingen utav oss ångrar nu :) Efter denna dag fick vi upp kontakten med nya människor som fortfarande består och jag är så glad att jag träffat de. 

                 
     
                  


I missed it!

Av någon konstig anledning missade jag Grammy Awards 2010 i år. Jag hade visserligen ingen aning om när den skulle vara men tankarna drog mig åt mars/april-månad. Den var ju redan i januari, i slutet för att vara exakt. Vart höll jag hus då?

Jag som ville se den live! Jag hade ju hört så mycket om galan och vad som skulle hända. Nu har jag försökt och hittat galan på nätet för att se den, tre månader senare men hittar den inte. Får dock bara upp klipp från uppträdanden utav några artister!

Vet någon vart man hittar den?


Lady Gaga och Elton John. Så mäktigt, så stort och SÅ BRA!


PINK.

RB VS MEGAN

Okej nu ska vi ta och reda ut en sak här. Om ni tittar runt omkring bland de större kändisbloggarna (tjejbloggar framför allt) så är det ett dussintal som har bloggat om den nya Baseball-jackan som finns i Bik Bok. Jag håller med om att den är jävligt snygg och om den passar mig (har bara sett den på bild än så länge) så skulle jag nog falla för att köpa hem den.
Jag tror att den kommer tappa sin snygghet och värde om några veckor när man inser att ALLA gå runt och bär på en sådan. En sak kan aldrig bli unik om den bäres (säger man så?) utav många människor. Så är det bara.

Visserligen kommer man inte matcha den likadant med resten utav utstyrseln men vem vill klä ner en sådan jacka. Det får man bara inte.

Nu har Gina Tricot också kommit ut med en Baseball-jacka som liknar den andra väldigt mycket. Dessutom finns den i flera färger som passar flera sorters människor.

Vad väljer ni?
Den lyxiga vinröda från Bik Bok eller den från Gina Tricot (som finns i flera fäger)?



                  HÄR ÄR GINA TRICOTS OLIKA FÄRGVAL UTAV BASEBAL-JACKAN.
                  DEN VINRÖDA OCH BLÅA ÄR SNYGGAST NO MATTER WHAT!
                  

Better later then never!

Igår lovade jag mig själv att jag skulle lägga ut en "Dagens outfit" innan jag stack till jobbet. Det gjorde jag aldrig, som ni kanske såg. Fick andra saker att hinna med innan jag var tvungen att dra. Och därför lägger jag ut den nu istället :)

Idag är jag ledig vilket känns hur bra som helst för ser ni vädret ute. Jag ÄLSKAR Sveriges vårtider när uteserveringarna börjar dras fram, alla människor går runt med coola brillor, converseskorna skryllar på allas fötter, bara ben syns till (så småningom) och att man äntligen kan äta glass ute!
För att inte tala om minskningen på ytterkläder man bara behöver bära.
love love love!

Jag ska, själv, ner på stan senare och titta in lite saker. Såg ett bara riktigt snygga örhängen som jag ska försöka få tag i!

           
           JACKA/ OKÄNT (KOMMER EJ IHÅG INTERNETSIDAN)
           KOFTA/ H&M
           TRÖJA MED FICKA PÅ BRÖSTET/H&M
           JEANS/ CHEAP MONDAY
           VÄSKA/ OKÄNT
           SKOR/ CONVERSE
           SOLGLASÖGON/ GINA TRICOT
           ÖRHÄNGEN/ GINA TRICOT
           IPOD TOUCH & SONY ERICSSON SATIO

Top 5 rings!

Här har jag samlat mina senaste älsklingar utav ringar. Man kan inte annat än att älska de! Även om en del av de fraktas från ett annat land ska jag försöka få tag på några utav de eller leta efter liknande :)

Priserna ligger runt hundralappen, ♥

It's done!

Nu har jag gjort det. Jag skickade precis in min ansökan till Högskolan. Det tog mig 1 timme är trycka på "Skicka anmäla-knappen" eftersom jag vid x antal gånger ville kontrollera och numrera programmen/ordningen.
Jag blev helt nervös när jag hade gjort det, som om jag precis skickat över en stor summa pengar till fel person.

Om jag känner mig rätt kommer jag säkert gå in och dubbelkolla min ansökan de här dagarna som är kvar att skicka in den. Allt för att ingenting ska gå fel.

BlogLovin!

Hej!
Jag tänkte passa på att marknadsföra mig litegrann med att berätta att ni kan följa min blogg via Bloglovins hemsida. Där ser ni när jag lägger upp ett nytt inlägg, kan tycka till om det och givetvis följa massa andra bloggar i Sverige.
Klicka in och upptäck allt själva.

Puss
http://www.bloglovin.com/blog/499472/aminataamie?claim=6tkfngusx9v">Följ


                         

10-04-10

Idag är det exakt två månader kvar tills jag och Sam bär av mot London där vi byter flyg mot Australien.
FATTA AUSTRALIEN MÄNNISKOR!
Det är heeelt sjuk att det är så nära tills jag vinkar av familjen, checkar in och bara flyyger iväg! Fattar ni att jag drar snart för jag gör det inte!

Man kan se den här tiden som är kvar på lite olika sätt:
 
· Idag kommer jag vara i Sverige exakt lika länge som jag kommer vara i Australien.
· Idag har jag exakt två månader på mig att tillbringa min sommar i Sverige (om vädret tillåter) innan jag dumpar landet för andra breddgrader.
· Jag har två månader på mig att tillbringa så mycket tid som möjligt med familjen, vännerna, vistelseorter som Shlm, Karlstad, Jönköping och andra ställen jag inte kommer vara tillgänglig för i sommar.
· Jag ska tillbringa min dryga sista månad på mina två jobb.

Och när jag väl har dragit så går jag miste om allt roligt som jag har för mig om somrarna.

Jag missar:
Mahabads födelsedag
Philips födelsedag
Antons födelsedag
Min födelsedag (missar att tillbringa den med familjen och vännerna)
Shillans födelsedag
Peters födelsedag
Midsommar
Utekvällar

Famaras födelsedag
Grillfester
Morfars födelsedag
Mormors födelsedag
Min och lillebrors årligia Norge-resa

Nu när jag täknker efter så känns det ganska tråkigt att åka till sommaren. Kolla vad mycket jag missar. Vad mycket som kommer hända när jag är borta :(
Kan inte alla följa med mig dit så umgås vi där istället? Tjejer? Hallå, kom igen nu.


                                                   Norge, sommaren 09

HP!

Hallå därute!

Hela min lördag har gått åt till att skriva, kalkulera och tänka inför och under Högskoleprovet. Jag sov hos Alex igår för att vi skulle plugga tillsammans de sista timmarna vi hade innan provstarten imorse kl 08.30. Jag vet inte om vi pluggade så mycket som vi egentligen borde men lite fick vi ändå gjort under allt snack om andra saker och godisätandet.

Vi somnade föör sent inatt och det fick vi äta upp idag när vi tvingades vakna tidigt för att hinna med allting. Vi var helt döda när vi promenerade till skolan i den iskalla blåsten. Jag kände mig som en zombie när jag traskade ute på en lördag klockan 08.00. Det kändes ändå rätt bra att det inte bara var vi två som skulle passa en tidig tid till något. Närmare 66 998 st till. (Vi var 67 000 st som skrev provet)

Provet var lika långt som en vanlig arbestsdag och det tog på krafterna även om jag inte utsatte min kropp för fysiska aktiviteter. Jag gäspade mig igenom det två första delproven samtidigt som jag försökte konsentrera mig.
Jag vågar inte säga hur jag kände att det gick för alltid när jag gör det så slutar det tvärtom. Allt jag kan säga är att det kändes bra samtidigt som jag var osäker på vissa saker.
 
Nu känns det så skönt att det är över och slippa oroa sig över detta för ett litet tag. Nu lägger jag hjärnan på viloläge en stund och går och sysselsätter mig med annat.



             Tränar ni också såhär inför prov? Lägger böckerna under snacksen?

Taking in the spring

Här är en ny styling skapad av mig själv. Tjejen på bilden är klädd för senvåren/försommaren och kan befinna sig vart som helt utomhus där solstrålarna tittar fram och vinden är helt stilla. Och som alltid har ni lista till höger om modellen att titta på om ni vill ha något utav hennes outfit.


CLUTCH /ACCENT
NECKLACE BY /DAY BIRGER ET MIKKELSEN
NECKLACE BY /TATTY DEVINE
RING /ZANSLÖSA ZMYCKEN
BELT BY BZR /BRUUNS BAZAAR
TANK TOP /WOOD WOOD
SKIRT /LIPSY LONDON
HEELS /CHRISTIAN LOU BOUTON

A*2

Just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Jag börjar jobba om ett litet tag, vilket jag inte ser fram emot eftersom jag känner mig så seg i kroppen.
A lämnade mig tidigare idag för att åka tillbaka till Stockholm för att jobba och då satte jag mig ner för att gå igenom min ansökan till Högskolan.

Jag har inte skickat in den ännu men jag vet vad jag ska söka till, vilka städer jag vill till och vilken ordning jag ska sätta de. Jag väntar med att skicka in den tills på måndag så jag har några extradagar på mig att verkligen känna efter om det är så jag vill ha den.

Efter jobbet ikväll spenderar jag kvällen/natten med massa plugg, förberedelser inför imorgon och skvaller med min älskling Alexandra. Vi ska fixa Högskoleprovet imorgon med ett bra resultat. Det har jag bestämt.
Jag hoppas det är ett bra prov i år, (låter som jag skriver det varje år) att vi får ett prov man förstår och känner att man klarar av!

Vi ska göra provet i vår gamla gymnasieskola (Rinmangymnasiet) och det kommer nog kännas jättekonstigt att gå tillbaka dit och sitta i Aulan där vi har spenderat flera dagar under prov, föreläsningar, talangshower etc. Jag saknar gymnasiet sjukt mycket, alla vännerna, omgivningen, lektionerna, i princip allting.

Nu hör jag mamma komma hem så jag kilar.
Ha en trevlig fortsatt fredag allihoppa!
xoxo

                      
                       DETTA BÄR JAG PÅ IDAG.
                       KOFTA/ BIKBOK
                       LEGGINGS MED DRAGKEDJA/ BIKBOK




+

Hello!

Jag klev in i hemmet för drygt en timme sedan. Har jobbat på H&M igår och idag och är helt slut nu på grund av de tunga stålskorna man tvingas bära därinne. Det är utav säkerthetsskäl ifall man skulle bli påkörd av en truck i gångarna. Jag förstår regeln helt och hållet men när man kliver runt där känns det som om man har 5kg extra tygnder på vardera fot. 

Jag har varit helt seg de två senaste dagarna efter jobbet, har inte gjort något speciellt förutom att ha hållt mig till vänner och pluggat en del inför provet på lördag! Jag börja lära mig ett och ett annat ord nu :) 

Precis när vi (jag och mamma) hade kommit hem, började hon titta igenom posten som hade kommit. "Undrar när man får skattesdedeln tillbaka" Jag visste inte ens att den skulle komma nu vid den här perioden.
Jag och mamma satte oss vid datorn tillsammans för att titta på lite saker när vi hör hur det ramlar ner post i brevlådan. Ingen av oss reagerade särskilt mycket på det utan fortsatte med datorn.
Till slut gick mamma till dörren och säger sedan: Amie, nu kom de!
Vi tittade heelt stelt på varandra för vi vet ju vad som väntar. Antingen får man tillbaka eller så måste man betala tillbaka.

Förra året så fick jag tillbaka 4000:- så det ville jag helst toppa i år. Jag öppnade min först och där stod det att jag skulle få tillbaka ca 1800:- YEEEES! PLUS I ÅR IGEN!
Jag blev skiiitglad och tjatade på mamma att hon skulle öppna sin. Hon ville inte. Hon ville inte se det framför sig hur det skulle sluta så jag öppnade den åt henne och tittade först.
SOM jag blev chockad! Jag kunde inte dölja min glädje!

Hon fick mer än mig. Mycket mer än mig. Mina pengar blev som mynt framför hennes summa men inte ska jag göra sura miner för det. Jag kommer använda mina pengar som extrapengar nere i Australien, hur bra är inte det.

Nu måste jag iväg och fixa lite saker men jag ska försöka skriva mer senare ikväll eller imorgon. 
Kram på er alla.

 

Oh no this ain't paradice!

Det finns inga ord.
Jag kan inte säga mycket mer än att han äger rapvärlden just nu.

Min man Dwayne Carter.

    
                          Här firar han sista kvällen innan han ska åka in i fängelset.


She was a young girl in pursuit of glory and fame.
She would do anything she could to feel the flame,
When everybody knew your mood and the games you've played.
She finally made all her dreams come true and then she screamed


Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Yea...
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.


He was a young boy in pursuit of money and fame,
And he would do anything he could to kill the pain.
When everybody knew your mood, they speaking your name,
All over the late night local news I hear them scream

Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.
Oh no, this ain't paradice.

Oh, I say the sun don't shine forever.
Oh, Oh, Oh, Oh, Ohhh
And everything that glitter ain't gold.
I say love don't love forever.
Oh, Oh, Oh, Oh, Ohhh
When everything that's new gets old.

Sometimes we try to find a road to the riches;
We need roadside assistance.
Blisters on my knees from begging for forgiveness.
Ain't no dollars on my trees, but mileage on my feet,
'Cause I been climbing to the peak and running from the bullshit.
I'm tired of hearing the same songs, who told the DJ bring it back.
Dead presidents bullet in Abraham Lincoln hat.
Staring at big poster I swear that he be winking back.
Cut school; sell crack. Sorry I'm just thinking back.
CaCall me crazy, I've been called worse.
It's like I have it all, but what's it all worth?
I'm probably better in my afterlife.
I should cherish life, but this ain't paradice.


Oh no, this ain't paradice
Oh no, this ain't paradice
Oh no, this ain't paradice
Oh, Oh, Ohh
This ain't paradice
No, this ain't paradice

Power, girls!

Nu är påsken i princip över. Påsk är inte världens sak för mig men nog är det kul att träffa släkten, vännerna, äta god mat och självklart slänga i sig allför mycket godis. Jag har nog slängt på mig ett och annat kilo efter helgens alla onyttigheter.

Igår spenderade jag kvällen hemma tillsammans med Sandra, Mahabad, Alexandra, Sandra, Linn och Shillan.
Alla var samlade under samma tak och det kunde inte bli mer mysigare. Vi pratade som aldrig förr om gammalt/nytt skvaller och det senaste som hänt alla. Alex berättade bl a om sin Frankrike-resa och hon verkade ha haft det väldigt roligt därborta med tjejerna.
Jag tror även att vi alla fick veta lite föör mycket om en viss person. För mycket så att vi blev alldeles till oss.


Idag har jag pluggat hela dagen till Högskoleprovet. På lördag gäller det och därför har jag bestämt mig för att titta igenom saker och ting litegrann varje dag. Även om det i princip inte går att plugga till det kan det ändå vara bra att känna till vissa saker.

Jag tänkte slänga in ett videoklipp på en halvgammal låt som jag älskar. Detta är dock en annan version (jag föredrar den lugna varianten) men gud vilket power man känner efter att ha tittat på den.

Enjoy girls!  

     

Tops from Monki

Här har jag plockat fram några jättemysiga toppar att bära till vårsolen och sommaren. Dessa är färger som kommer att bäras utav många människor i sommar. Det är färger som piggar upp en hel outfit med dess starka karaktärer!

Jag var tvungen att slänga in en svart topp bland allt eftersom svart är färgen som går att bära året runt. Dessutom var den otroligt snygg!

älskar att man snart kan klä av sig till lättare/tunnare kläder när man ska ut i värmen ♥


MONKI/
BERNITA TOP, 300:-
IRMA SWEAT WHITE MELANGE, 400.-
LOUISE TOP, 250:-
YRSA SINGLET, 250:-
ANNE TOP, 200:-
VONDA TOP, 200:-
NINNI TEE PEACH MELANGE, 150:-

Sun(ny)day

Tja!

Det blev en sen natt igår. Kom inte i sängs förrän vid 04- tiden och där ligger anledningen till varför jag vaknade sent idag. Jag och tjejerna skippade utgången och träffade istället några gamla vänner vi inte hade sett på ett tag. Det var skönt och bara ta det lugnt en kväll och umgås tillsammans.
De flesta åker hem imorgon till sina städer så man får passa på nu att hinna med allt som ska göras.

Ikväll blir det ännu en kväll jag kommer hänga med tjejerna och hitta på något kul men innan dess ska jag förmodligen göra ett ärende med Sandra. Nu tänkte jag få i mig min sena frukost innan jag har lite saker att fixa.
Ha en underbar söndag, ut i solen och njut av vårvädret.
Kramar.

Pose for me!

Detta är min senaste stylade kvinna! Jag försökte skapa en "Fotograf-look" som kan bäras till våren/sommaren. Hon bär en genomskinlig body tillsammans med top, ett par skjorts och kostymjacka. Istället för bara ben klädde jag på henne ett par over-knees, hatt och stilrena brillor från Marc O Polo. Och så kameran förstås!

Som jag har sagt tidigare, allt detta finns att köpa på riktigt! Ni har listan bredvid henne :)

               

  
Här syns top lite bättre utan kostymjackan. De är mer som band som ligger över bysten. Love it.

Gla' Påsk!

Hejsan!

Jag kom hem för inte så längesen från mitt påskfirande. Hela släkten (nästa hela) samlades hos min moster för att fira, äta middag och ha allmänt trevligt med sina nära. Jag åt så mycket så jag sprack! Även fast jag var mätt fortsatte jag att äta all god mat som stod framme på bordet, just för att det finns där! Största tjockisen :) Jag är så mätt att jag inte orkar äta påskägget jag fick av mamma tidigare.

Ikväll är det fortfarande oklart om vad som händer. Det har smidits diskussioner om hemmakväll och utgång så det kan i princip sluta vart som helst med vem som helst. Just nu är jag bara så mätt att jag inte orkar med någonting alls men jag ska nog allt pigga upp mig.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig Påskafton idag.
Kramar A 

                     
                                                                    Dagens outfit:
                                                                       Top -
H&M
                                                                       Kjol - H&M
                                                        Armband - Nelly.com, Ur&Penn
                                   
                                  





Easter is coming up!

Hello!

Igår hann jag återigen inte blogga något. Jag jobbade sista passet innan Påskhelgen igår och det var inte tomt med folk om jag säger så. Vi blir alltid besökta av massiva kundköer så här inför storhelger och denna var inte ett undantag. Alla fick jobba övertid för att kunna hinna med städningen efter stängning.

Efteråt åkte jag och mötte upp Linn och Sandra för att sedan dra hem till Linn och ha myskväll tillsammans. Vi gjorde ett stopp i butiken för lite inhandling av onyttigt att ha under "flera-timmars-snacket" Nu har jag alla mina älskade tjejer i stan förutom Alexandra som kommer hem imorgon eftermiddag. Då blir det ännu än date med allihoppa.

Ikväll sticker jag iväg till Isas inflyttningsfest med Matilda och förhoppningsvis Haddis som sällskap. Jag ser fram emot en rolig kväll med gammalt/nytt folk och bra musik.
Jag ska försöka hinna med en "Today's outfit" senare :)

Ha en underbar kväll allihoppa.
xoxo / A