Fest mitt i veckan?

Godkväll bloggen!
 
Jag är slutkörd från dagens arbetspass och gårddagens utekväll med tjejerna. Jag nämnde lite snabbt igår för er att vi skulle köra en utekväll efter jobbet. Vi kom ut väldigt sent och missade bl a Daniels Adams-Ray spelning men under tiden vi var där hann vi umgås med varandra, skratta åt gamla minnen och träffa andra vänner som hade samma utgångsplan som oss.
Jag var inte riktigt på topp inne på jobbet idag och det kan bero på mina tre timmar sömn jag hann få innan alarmet ringde imorse. Dock tog jag igen allt efter jobbet med en powernap så nu är jag tillbaka på banan igen :)

Imorgon går jag tidigare från jobbet igen för ett tandläkarbesök och efter det åker jag och mamma till Västerås. Hon ville ha en "mor och dotter-dag" lagom till min kommande födelsedag. Vi har alltid en årlig shoppingdag tillsammans runt/på min födelsedag då jag kan spendera mina pengar på allt jag hittar och samtidigt få lite sunt förnuft från mitt samvete, mamma.
Hon är den jag alltid ringer/smsar/pratar med när jag är osäker på något - i det här fallet klädinköp. Min mamma känner verkligen mig ut och in och jag är så glad att ha en henne till min mamma ♥

Nu ska jag fortsätta leta efter bra musik till helgens fest. Pitbulls senaste album är grymt bra, nästan alla låtar går hem hos mig. Lyssna och avgör själva!

 

Idag firar vi oss!

Godmorgon allihoppa!

Hoppas ni sover gott i era sängar där hemma. Själv befinner jag mig på arbetsplatsen för lite jobb! Igår fick jag slutade tidigare från jobbet eftersom vi blev klara "för snabbt" på vår avdelning.  Jag ska inte klaga, det var minst 40 grader ute igår - så himla underbart med stekande sol efter ett arbetspass.

Jag ska göra mig väldigt kort här idag, ville bara in hit och gratulera min älskade barndomsvän som fyller år idag! MASSOR MED GRATTIS TILL DIG MAHABAD! ♥ 
Ikväll ska vi tjejer ut för att fira hennes födelsedag och min egen som också är snart. Jag brukar inte gå ut mitt i veckan, speciellt inte när jag ska upp 05:45 dagen efter men en drink hinner man väll ta? :) Dessutom spelar Daniel Adams-Ray här hos oss ikväll. Födelsedagsfirande och en bra musiker att dansa till är precis vad som önskas! 


                 

                                  

Nu är den här!

Hejsan bloggen!

Tidigare idag gick jag igenom veckans första arbetspass på H&M. Måndagar är en av de värsta dagarna på veckan eftersom det är så mycket kläder som ska ut i butikerna och mycket jobb med nya varor som har kommit in. Trots extrapersonal och mycket klädplock gick tiden ovanligt snabbt och jag kom hem snabbare än planerat.
Förra veckan berättade jag lite kort om min internetshopping jag gjorde. Jag fick brev från Posten tidigare att jag kunde hämta ut mitt paket och nu ligger den här bredvid mig!
Jag har gått och köpt en ny mobil och joinar nu er andra Iphone-användare! Efter två år med min älskade Sony Ericsson Satio var det dags att uppgradera sig, visserligen vill jag hellre ha #5-versionen men jag är alldeles för otålig för att vänta tills nästa år.

Åhh, jag är så glad över den! Ska leka med den hela kvällen nu och ladda ner massor med roliga apps. Har ni bra tips på bra apps så dela med er av de till mig!
Härmed ska jag nu göra mig av med min gamla,
är det
någon som känner sig sugen på en 12.1 megapixel-mobiltelefon? Kameran är det absolut bästa med telefonen, bilderna blir riktigt snygga och den har verkligen toppat min vanliga digitalkamera.
Kommentera detta inlägg tillsammans med er mail om intresse finns så kontaktar jag er.
Puss

   


I need some help!

Nu är jag tillbaka i stan igen efter en helg i Stockholm. Jag har haft två underbara dagar med A där och jag måste säga att jag saknar honom redan. På hemvägen mötte jag upp Mahabad som också hade varit där under helgen. Vi tog tåget hem tillsammans och snackade om allt som hänt sedan sist. I veckan som kommer har vi en del saker inplanerade att göra, hoppas bara vädret håller i sig.

Nu är jag supertrött efter en dag på stan, jag tokletade efter en kläninng som jag aldrig hittade. I veckan väntar två födelsedagar att fira - Mahabads och min! Jag ska packa upp väskan strax, byta om till myskläder och leta efter den perfekta klänningen att bära på min födelsedag.
Kom gärna med tips på vita, beiga, gula, blåa eller ljusrosa klänningar. Korta eller långa spelar ingen roll :)

Imorgon återgår jag till jobbet och därför blir det en tidig kväll för mig idag. Det kommer ett tidsinställt inlägg lite senare med fler bilder från midsommarafton! Puss

                                                    Mahabad och jag en utekväll i maj
                                 

Ute på vift.

Hej bloggen!
Tidigare på eftermiddagen åkte jag ner till stan för att ta tåget mot Stockholm där A väntade på mig. Resten av helgen kommer jag att spendera med honom och vi började med en matbit inne på Vapiano. Efteråt tog vi en långpromenad på söder och njöt av solen och utsikten. Vid Mosebacke stannade vi till ett bra tag och såg ut över hela Stockholm, jag börjar älska denna stad mer och mer för varje gång!
Nu är vi hemma efter fyra timmar på stan, vi ha inhandlat jordgubbar och andra bär till efterrätten senare. En film och lite serier väntar på oss nu, vi hörs imorgon.
Puss

Midsummer eve!

Hejsan!

Jag har vaknat till liv nu efter gårddagens midsommarkväll. Kvällen började med grillmat hemma hos Sandra med Lisa och vi imponerade på varandra i köket med att lyckas laga supergod mat. Efter middagen kom resten av tjejerna dit för att fira midsommar med oss och även en del killkompisar tittade förbi lite senare.
Det är så skönt och vara ledigt från jobbet i några dagar så jag kan umgås med vännerna, några från igår har jag även gått i samma klass med så det blev en del "klassamtalsminnen" runt bordet :)

Efterrätten bestod av jordgubbar med jordgubbsglass/gammaldags vanilj - ett perfekt avslut på en midsommarkväll. När jag kom hem inatt hade jag ont i magen av all mat men det är inte konstigt eftersom jag åt så fort av allt, haha!
Nu ska jag äta en sen frukost och börja packa min väska här hemma, ikväll åker jag bort. Vi hörs lite senare, puss! 

                           Det finns fler bilder från igår, visar de senare när jag har fått de.
                                   
                                   
                      
                      
                     

Glad midsommar!

Godmorgon allihoppa!

Min man väckte mig för en halvtimme sedan med ett telefonsamtal och efter det kunde jag inte somna om. Jag hade verkligen planerat att sova ut idag eftersom jag går upp så tidigt på vardagarna och det poängterade han i telefonen att jag skulle få. Tydligen inte eftersom jag sitter här nu :(

Idag på midsommarafton kommer jag att umgås med tjejerna hela kvällen. Vi vågar inte lite på vädret så vi kör halvt inne/halvt ute på en inglasad veranda där vi kommer hänga tillsammans med god mat, dricka, sällskapsspel och ha det allmänt trevligt.
Min släkt ska också samlas senare för att äta den klassiska midsommarmaten som man äter idag och om tiden räcker till kanske jag springer över dit och ungås med de. Om några timmar ska jag åka iväg med en av tjejerna för att inhandla maten som jag sitter och skriver en lista till.

Inte nog med att det är midsommar idag, min kära bästis Peter fyller dessutom år! GRATTIS BÄSTIS!
Nu ska äta frukost och se lite dansprogram, vi hörs lite senare när jag kommer in med en outfitbild till er!
Puss


                                        Jag, tjejerna och Peter under tidigare fester.
                
                
                
                

Versace for H&M!

Hallå!

Imorse under uppstarten på jobbet berättade vår gruppledare om det kommande samarbetet med en ny designer. Igår gick ett pressmeddelande ut om att Donatella Versace ska släppa en kollektion för H&M!
Det är helt sinnesjukt att Versace som ingen kan ha undgått vid det här laget och som är ett så framgångsrikt märke, ska designa kläder till det svenska klädföretaget.
Hon kommer bl a att designa damkläder, herrkläder, accesoarer och några inredningsartiklar som kommer säljas i 300 butiker runt om i världen!

Detta sker den 19 november så det är några månader kvar tills man kan försöka få tag på ett ex! Jag ska göra allt i min makt för att försöka få tag på något snyggt från kollektionen :)

Kommer ni med mig?

 
                

Tisdag.

Hejsan!
 
Jag kom precis hem från en dag med jobb och vänner. Idag jobbade jag ytterligare ett pass på H&M och idag gick det väldigt segt. Jag var supertrött och tiden ville aldrig bli 16.00. Sista halvtimmen började det spöregna ute och åskan drog igång. Det gick så långt att hela H&M slocknade, slog åskan ner hos oss?
Vi fick låta allting stå kvar i gångarna och försöka ta oss mot fönsterna där vi kunde se någonting, det var hemskt och väldigt jobbigt för ingenting kunde vi göra utan elektriciteten.

Lamporna hann aldrig börja fungera innan vi slutade så det var bara att än en gång försöka ta sig utåt mot utgången och åka hem. Efter jobbet kom Haddis och Isa och plockade upp mig för en fika nere på Café Sylvia. Vi skrattade och hade det väldigt trevligt därinne, planerade och skvallarade på.

Nu är det So you think you can dance på tv som jag ska se nu, imorgon slutar jag kl. 14.00 - härligt!
Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

                

Godnatt!

Godkväll.

Jag ska precis gå från datorn men tänkte skriva några rader innan sängen väntar. Tidigare idag återgick jag till jobbet, månadagar och tisdagar är värst för det är då man är som tröttast och har minst energi i kroppen till arbete. Trots att det är måndag gick dagen väldigt fort, det gjorde inte så mycket att jag bara hade fått 3h sömn under natten - jag klarade mig igenom dagen galant!
Imorgon väcker alarmklockan mig för ännu en dag på H&M och lite senare mot eftermiddagen åker jag ner på stan för att möta upp Haddis och Isa över en fika.
Vi har inte setts sen i fredags på överraskningsfesten och jag garanterar att vi har en hel del och prata om.

Snart är det midsommar med och planerarna inför fredagen är i full gång. Personligen tycker jag att en grillkväll med de närmaste lockar mig mest och jag ska försöka övertala gänget att gå med på den planen :) Jag kommer dessutom att spendera helgen i Stockholm tillsammans med bl a min man.

Nu måste jag gå, det är inte många timmar kvar tills jag ska upp igen. Sov så gott allihoppa, vi hörs!
Puss.

                 

Back to reality soon.

Hola!

Vilket väder det är ute idag, hade tänkt gå en promenad tidigare men det är inte läge för det nu pga all regn. Nu när jag jobbar varje vardag springer helgerna förbi en! Hur blev det söndag liksom?
Precis när man vant sig med ledighet och får sova ut sitter man helt plöstligt på morgonmötet på jobbet och har en ny veckan framför sig.
Den här helgen har jag hunnit med en födelsedagsfest och häng med vännerna - precis som man ska spendera sina ledaga dagar.

Det här regniga vädret passar perfekt för internetshopping. Egentligen passar det till alla dagar men idag behöver man inte få ångest över att kanske missa något roligt utomhus. Jag klickade precis hem en ny sak som kommer inom en snar framtid, kan ni gissa vad det kan vara?
Jag låter er få spekulera lite, det kommer märkas senare vad det är för något. Snart ska jag äta mat och sedan fortsätta se på Americas Best Dance Crew!

Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen så det blir en tidigt kväll idag, ciao!

                     Jag blev sugen på de italienska förrätterna vi åt i Rom tidigare i år.
                                            Mozarella och tomater kan aldrig gå fel.
  
                   

Vilken jävla fest!

HEJ ALLIHOPPA!

Död är bara förnamnet på hur jag mår just nu, jag säger bara vilken gårddag! Allt började med att jag och min man fick vakna tidigt igår för att hinna till våra jobb. På mitt schema var det inlagt ett kvällspass så jag fick sovmorgon. Arbetspasset gick någorlunda snabbt, vi gjorde klart listorna tidigare än planerat och fick gå hem en timme innan, vilket aldrig är fel på en fredag.

Mot kvällen var jag en av gästerna till Daniels överraskningsfest i Kvicksund men eftersom jag alltid åker fel när jag ska dit kom jag försent och missade den viktigaste delen av kvällen. Typiskt! Efter att ha åkt vilse i 20-25 minuter hittade jag fram. Alla gästerna var på plats, maten stod serverad och glasen var fyllda med alla sorters alkohol.
Det var så kul och se allihoppa igen, äntligen är alla samlade i samma stad. Festen pågick ändå in på morgonen med ölspel, massor av dans och skratt. Jag och tjejerna hade aldrig skrattat så mycket under en kväll, det gjorde ont i mungiporna till slut!
Privatfester är helt klart bäst och det märktes på de som kom tillbaka till oss efter att ha varit ute på klubben, festen ville inte ta slut.
Jag tror jag slocknade hemma i min säng vid 07-tiden imorse efter en jättetrevlig natt med gänget. Man mår verkligen som man förtjänar idag.
Det dröjer inte länge förrän vi är samlade igen och toppar gårddagen med en ännu större fest!
Puss

                                 
                    
                   
                                 

29.

Hej allihoppa!

Hur har ni det om dagarna? Jag har inte hunnit kommit in hit sedan sist eftersom jag har umgåtts med vännerna direkt efter jobbet. Igår åkte jag hem till Alexandra för en myskväll tillsammans med hennes syster. Vi satt uppe hela kvällen och pratade om allt möjligt som hänt oss sedan sist och hon bakade en jättegod kladdkaka åt oss. Den var jättekladdig, precis som den ska vara!

Det blev sent hos de igår och imorse när jag åkte mot jobbet ville jag mer än allt vända hemåt och fortsätta sova. Även fast det inte fanns så mycket ordrar att plocka idag, gick det ändå bra. Jag och en arbetskompis blev övertrötta mot slutet och skrattade åt precis allting.

Nu är jag hemkommen sedan en tid tillbaka, min man är här med mig. Efter jobbet mötte jag upp honom för en kväll vid vattnet, det är vår dag idag och vi "firade" med mat och picknick ute i solen. Jag hoppas att ni har haft en trevlig torsdag, imorgon är det redan fredag och ännu en helg väntar på oss!

Ha det så bra nu, ska gå tillbaka till min man och sällskapa honom. Godnatt, puss!

                                  

14/6

Hej!

Jag jobbade ett tidigt och kort pass på H&M idag, var helt död när jag kom hem så tog en powernap! Nu är jag lite piggare och ska strax bege mig utåt. Min kära vänner som studerar i andra städer har sakta men säkert börjat rulla hemåt hit nu. Snart är alla hemma och jag längtar tills vi är samlade igen! Först ut att träffa är Sandra som jag ska möta upp nu över en matbit eller stadsrunda.

Igår efter jobbet mötte jag upp Kystan och Linn för en stadrunda och slagstaglass! Mm, glassen där som är så god! Kommer aldrig att tröttna på den :) Vi hade det riktigt roligt och skrattade om precis allt, våra överdrivna historier och teorier är bäst och om ni skulle höra de skulle ni tro att vi är störda :)
Nu måste jag kila, ska försöka att komma i tid idag.
Puss 


                                 

Det gick som det gick.


Jag är tillbaka i stan nu efter några avslutande timmar på en go kart-bana med Stockholmsgänget. Jag och sex andra vänner tog oss ut mot körbanan för ett söndagsrace och måste tillägga att det var läskigt i början innan man kom igång och lärde känna fordonet.
För övrigt gick det åt helvete för mig och det förvånar mig inte! Jag var som en slagpåse därute, folk körde på mig, puttade in mig i kanten och pekade finger. Allting var förstås på skoj men jag kände mig ändå utvald :)
Jag kräver en returmatch inom kort!


Helgen har varit underbar, jag har hunnit med jobb, personalfest, studenfirande och ett Stockholmsbesök. Imorgon väntar en ny vecka med jobbet som först ut på listan. Nu ska jag mysa här hemma med familjen, äta efterätterna som blev över igår och se på den senaste säsongen av Americas Best Dance Crew! I första avsnittet dansar grupperna till låtar gjorda av ingen mindre än Lil Wayne - inte helt fel.  

Här är bilderna från gårddagens studentfirande av min lillebror!             






Hur hamnade jag här?

Vilken studenfest det blev igår! Hela staden var fullproppad med människor, vädret var på topp och min lillebror skulle nu också få uppleva champagnefruskost, "sista middagen", studentflaket, etc. Det är sjukt hur tiden går så fort hela tiden, det var inte längesen jag själv stod på studentflaket och skrek av lycka att få sluta gymnasiet. Igår hade det gått och blivit Sams tur.

Studentfesten hemma var jättemysig familj, släkt och gamla/nya vänner var på plats! Maten var oändlig i sina varianter och smaker, efterrätterna och alkoholen också! Man kunde tro att hela stan skulle fira med oss efteråt, så mycket som det var. Jag åt nog nästan mest och smakade på allt som erbjöds.

Det kommer komma massor med bilder från gårddagen lite senare, har inte sladden på mig för tillfället då jag åkte till Stockholm igår kväll där jag befinner mig nu. Min pojkvän och hans/våra vänner mötte upp mig när jag kom för några drinkar på alla dessa uteserveringar som finns här. Vädret var fortfarande fint och det kryllade av människor, precis som det ska vara på sommaren.

Vi vaknade för några minuter sedan och gänget planerar en dag vid Go-kart  banan lite senare. Det närmaste jag har kommit det är radiobilarna vid nöjesfälten men det är väl i princip samma sak? :)
Nu ska vi äta lite frukost, ha det så jättetrevligt allihoppa!
Vi ses.

                                                                   Dagens outfit!
                    

Nu köööör vi!


Jag har varit vaken sedan 06:15 idag med att förbereda allting inför dagens student, MIN ÄLSKADE LILLEBROR! Idag är det hans dag och som storasyster kommer jag att vara hans lilla betjänt i 24 h. Under morgonen har vi hunnit med champagnefrukost, matlagning, inhandling av presenter och andra viktiga saker. Det är precis lika stekhett ute idag som det var på min studentdag och jag tackar vädergudarna för att min bror får en lika varm och härlig dag som mig.

Just nu springer folk runt här hemma och skyndar sig för att hinna med allt innan kl. 15. Jag har inte alls tid att sitta här men ville verkligen komma hit och önska min bror på studentdagen! Stan har redan fyllts med studenter, föräldrar, vänner och massor med bilköer, ja - hela staden firar idag!

Nu måste jag verkligen skynda och göra mig iordning, vi hörs lite senare med bilder och allt som tillhör! Jag önskar er andra som tar studenten en underbar dag. Ta vara på detta för det händer bara en gång och ni kommer få det fantastiskt roligt, speciellt på flaket.

Puss och kram, / your A.

                                                                     Imorse innan avgång!
                  
                  

@ Rothoffs!

Go' kväll!


Idag har jag varit igång i drygt 17,5 timmar och det känns verkligen på kroppen. Jag kom nyligen hem från en jättemysig fredagskväll i Rothoffsparken. Efter jobbet tidigare idag åkte jag ner dit för att möta upp resten av arbetskamraterna där våra chefer och arbetsledare hade ställt till med personalfest.
Det var jätteskönt att få njuta av solen och värmen en fredag som denna, man ser inte mycket av den när man är inne och jobbar.
Förutom vår "bokade" del av parken satt massvis med andra människor runt omkring på gräset och njöt. Det är så härligt att nu kunna ta del av vädret och naturen.
Under kvällen som gick bjöds det på god mat, alla sorters olika alkoholdrycker och efterrätt och efter mycket ätande är jag nu proppmätt!

Jag måste säga att det var extra roligt att umgås med arbetsledaren och cheferna på ett annat sätt än via telefon och intervjun, har skrattat massor med de under kvällen och haft det riktigt trevligt. Det känns även bra och veta att de gillar en och jag trivs att jobba för de!
Nu har lite saker att styra inför imorgon, har massor att stå men berättar mer om det senare. Ha en fortsatt trevlig fredag, puss! 


                                                             Sommaren är bra härlig!
                   
                   


Mitt liv.


Vad sjukt.

Idag har det gått ett helt år sedan sist. Alla tolv månaderna har runnit förbi och i trehundersextiofem dagar har jag (förutom Rom-resan) varit tillbaka i Sverige. För exakt ett år sedan idag skulle jag påbörja den långa resan till andra sidan kontinenten. Biljetterna bokades tre månader innan och jag minns hur mycket jag längtade tills den 10/6-10.
För varje dag som jag närmade mig resan kunde jag inte riktigt förstå att jag snart skulle bära av mot ett nytt land att bo över sommaren. Jag minns också hur jag de sista dagarna innan flyget skulle ta mig härifrån, började förstå att jag inte skulle se min familj, pojkvän och vänner på 63 dagar. Paniken kom. Helt plöstligt märkte jag en sida av mig som aldrig märkt förut, jag hade blivit hemkär, mer kallad Svergiekär!

Aldrig tidigare hade jag varit ifrån min mamma mer än en vecka och aldrig tidigare hade jag varit borta under den svenska sommaren. Jag började smida planer på hur jag skulle komma hem tidigare och kom på att jag kunde köpa en biljett hem tidigare än bestämt, ifall jag inte trivdes!

Dagen kom och nu var jag bara några fotsteg från att stiga på Quantas airline tillsammans med min lillebror. I en hel dag skulle vi sitta uppe i luften med ingen återvändo. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag tog mig igenom den resan, vem orkar sitta på en hård fåtölj i 24h med ca. 200 andra passagerare?
Resan gick hur bra som helst (rekommenderar Quantas till alla som kan resa med det) och det fanns ju ingenting att oroa sig över! Trots den långa resan var slutmålet värt allting på jorden för där stod sedan min älskade far utanför flygdörrarna och ropade på oss av lycka. Jag var äntligen här, hos min älskade pappa -
i Melbourne, Australien.

Under en sommar därnere hann jag göra allt som man bör göra under en sådan lång vistelse. Jag hann bl a shoppa, se Melbourne, gå på stan, åka bilfärd upp i bergen, gå på zoo, promenera bland vilda djur, göra en flygresa till norra Australien (Cairns), snorkla, bada med fiskar, shoppa ännu mer, fira min födelsedag, testa nattlivet, spela golf, åka båttur och se krokodiler - ja, hann i princip med allting!

Den här resan är någonting som jag alltid kommer bära med mig, har så mycket fina minnen därifrån och jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden. Visserligen åker jag tillbaka dit flera gånger men första upplevelsen är alltid bäst!
Australien är ett land alla människor borde besöka någon gång i sitt liv, samma sak med Amerika. Jag uppmanar er alltså att åka dit så fort ni kan, ni kommer inte ångra er!
Australien är och förblir en del av mig och mitt liv.

Kolla mitt arkiv från förra sommaren för exakta händelser och mer bilder
                
               
               
               
               
               
               
                
                

Oh, sunny day!

Hej.

Jag är dödstrött efter en dag med aktiviteter! Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag är så sämst på att uppdatera och komma in hit men det är det här härliga vädret som har påverkat det. Man vill liksom ta del av det så mycket som möjligt innan den kalla vintern kommer tillbaka.
Hoppas verkligen att ni förstår mig, det finns förmodligen flera andra bloggar som har lite bloggtorka på somrarna.

Idag jobbade jag ett 07:00 - 14:00-pass på H&M och sista timmen fick jag hoppa över till barnavdelningen där de behövde lite extrahjälp. När jag hade slutat åkte jag hem och bytte ut arbetskläderna till kjol och topp för att sedan möta upp Kystan nere på stan.
Vi åt glass, käkade mat och pratade om allt som hunnit hände sedan sist vi sågs. Jag vet att jag säger detta hela tiden men IDAG HADE VI SOMMAR! Det var kokhett ute, fick nästan lite panik över att det var ansträngande och andas MEN JAG KLAGAR MINNSAN INTE! Tvärtom så glädjs jag åt att jag kan bära tunna kläder och ha kul ute.

Nu ska jag ta det lugnt de sista timmarna innan läggdags, imorgon måste jag upp tidigt igen för lite klädjobb! Godnatt allihoppa! 

                                                                          Januari 2011
                   

4:e maj 2011

God kväll!

Jag är helt utmattad efter en helg i Stockholm, kom hem för några timmar sedan från gårddagens födelsedagsfest. Igår kväll mötte jag upp de andra inbjudna gästerna på söder för att sedan gå tillsammans till en kompis som hade ställt till med en födelsedagsfest.
När alla väl var på plats åt vi av den goda maten och drack mängder av alkolholdrycker. Kvällen fortsatte i samma goda stämning med bra musik, ännu mer mat och dryck och sedan charader!

Charader måste varit det roligaste på hela kvällen, man märkte hur alla blev mer och mer tävlingsinriktade efter varje omgång och till slut bestämde lagen varsitt straff till förlorarna.  
Sista omgången utgjorde könet det gemensamma i laget och självklart förlorade killarna! Haha, de hade verkligen gått in för att vinna allt och så gick det åt helvete för dem. Jag har videobevis på när tvingas göra sitt straff, tyvärr är det sekretess på det men jag låter era tankar och fantasin få flöda :) Vi hann även med en snabb-utgång innan alla skildes åt på stan och for hemåt.

Jag tackar så mycket för den här helgen, på tisdag återgår jag tillbaka till jobbet igen för ännu en ny vecka där!
Nu väntar några avsnitt av de program jag har missat. Imorgon sover jag ut på vår nationaldag! Grattis i förskott Sverige och grattis Big brother-Simon till vinsten.

Gårddagen i bilder!
                                 
                                  
                   
                  
                  
                   

Födelsedagsfirande!

Hejsan allihoppa!

Idag har jag haft lite saker att ta itu med på dagen, vilken tur att vi har fått sommarvärme i Sverige att kunna gå ut till! Det märks tydligt hos människorna att vädret har påverkat deras humör, tror inte det finns många därute som går och deppar över något för tillfället :)

Just nu är jag hemma och fixar mig inför kvällens födelsedagsfirande. Jag åker mot Stockholm strax för att närvara hos min pojkväns (även min) kompis tillställning som han har ordnat. Det ska bli väldigt trevligt och jag ser fram emot vad kvällen har att erbjuda! Idag drog även Summerburst igång där och det kommer krylla med människor på festivalen och efterfest efter efterfest dyks upp.

Jag kommer in hit imorgon med massor med bilder från kvällen, tills dess får ni lite gamla på folket jag kommer hänga med :) Ha en underbart varm lördag! ♥

                 
                 
                              

Girl power!

Beyoncé´gör det igen! Hon briljerar med sin nya låt "Run the world". Så. Sjukt. Bra. Har lyssnat på repeat'at den i dagar nu. Hennes kläder är som alltid dödssnygga men dansen i denna video är unbelievable!


                                                                   Who are we?
                                                                   What we run? 
                                                                   The world.



Sköna fredag!

Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen idag igen, jobbet väntar nämligen på mig snart. Igår spenderade jag hela dagen åt att umgås med min man som jag mötte upp i förrgår! Vi brukar oftast ha saker inplanerade som vi vill göra när vi ses men igår hade vi inget planerat och gjorde absolut ingenting. Det var så skönt och bara vara med varandra, vi sov verkligen ut och åt sedan middag vid vattnet på stan mot kvällen. Det var jättevarmt ute igår och nu är det inte långt kvar tills första doppet närmar sig för mig!

Idag slutar jag dessutom några timmar tidigare från jobbet, precis vad man önskar en fredag som denna! I helgen ska jag bl a umgås med vänner, njuta av värmen men också fira en kompis födelsedag i Stockholm. Berättar mer om det lite senare, nu måste vi åka!

Vi hörs ikväll allihoppa, ha en underbar fredag ♥

                                           Igår fyllde min älskade lillebror två år!
                  Önskar att jag kunde vara med på hans kalas och leka med honom ♥
                

Zzz!

God morgon!

Idag väcktes jag av alarmet som ringde, snart är det dags att åka till jobbet för en dag. Imorgon är det röd dag vilket betyder ledighet för oss arbetare, yeey! Dock hindrar det inte mig från att vara trött idag och jag är säker på att tiden kommer gå ännu saktare för det.
Dessutom är det första juni idag och den första sommarmånaden är här! Igår invigde jag med att bära klänning i skolan hela dagen och det känns verkligen som om man kan plocka fram alla sommarkläder nu. Om en månad fyller jag år och då förväntar jag mig en stekande sol och hetta i staden :)


Lite senare idag ska jag iväg på ett möte och mot kvällen träffar jag min man. Jag har saknat honom så, känns som det var jättelängesen vi sågs sist fast det bara var några dagar sedan.
Nu måste vi iväg, vi hörs lite senare med bilder från dagen! Puss
RSS 2.0