MOT H&M!

Gogmorgon!

Idag är det NYÅRSAFTON! och jag kan slå vad om att vi alla har tusen saker att ta tag i inför kvällen. Jag hann dock klart med allting igår, sköööönt! Nu väntar ett 10-16 pass inne på H&M, vilket också blir det sista för i år!
Efter jobbet åker jag hem snabbt och fixar sminket för att sedan möta upp tjejerna och åka mot huvudstaden! Jag är inte säker på att jag kommer hinna blogga något imorgon men det hoppas jag att ni har förståelse för :) Däremot har jag ordnat med ett tidsinställt inlägg framåt kvällen, så kika in då!

Tills dess önskar jag er en härlig nyårsdag och för er som behöver handla det sista är det bara att kika in hos oss! PUSS

JAG PÅ NYÅRSAFTON.

Jag trodde att det skulle ligga ett tjockt täcke med snö vid den här tiden på året och kände därför att en lång maxiklänning skulle värma min kropp! Nu kom aldrig snön innan jag hann få hem klänningen men jag tänker bära den i alla fall, just för att jag älskar den!
Självklart ska ni få fler och bättre bilder senare när outfiten åker på men det är såhär jag kommer se ut imorgon.

LEDIG.

Hej kära läsare!

Förlåt, förlåt och åter förlåt för min kassa uppdatering härinne. Sedan vi hördes sist har jag blivit inringd på jobbet för ganska långa pass i butiken och när jag har kommit hem har jag varit helt slut i kroppen och deckat tidigt framför tvn. Idag är jag dock ledig och tänker bl a passa på att publicera en del inlägg härinne lite senare..

Hela den här månaden med julen och snart nyår har gått så himla snabbt. Det är nästa lite läskigt tycker jag. Jag har inte smält allt gott och härligt från julafton än och nu sitter jag här en vecka efter och planerar allt inför imorgon! Morgondagen kommer jag att spendera i Stockholm tillsammans med några av mina vänner, min pojkvän och hans vänner. Det blir en hemmafest med tilltugg och sprit, tolvslag och sedan utgång!

Nu har jag lite (egentligen är det massor) av saker att ta tag men jag kommer tillbaka lite senare och visar upp morgondagens nyårsklänning+skor! PUSS


Imorgon firar vi inte det nya året!
image description
image description


WORK

Godmorgon!

Jag ska strax möta en kompis innan vi ska på ett kort läkarbesök. Efteråt sticker jag direkt till jobbet och arbetar till stängning. Idag finns det mycket att fixa med REAN och hänga ut nya varor.
Ikväll efter jobbet ska jag träffa Isa och Haddis i några timmar över en matbit. Nu måste jag sticka, önskar er en fin onsdag! Puss

Dagens outfit kör jag jeans-på-jeans!

 

JULDAGEN

I förrgår, på Juldagen hade jag och mina tre barndomsvänner planerat att tillägna dagen tillsammans. Nu när alla äntligen befinner sig i samma stad under några veckor, passade vi på att ha lite "qualitytime".
Vi började eftermiddagen inne i bowlinghallen där jag ledde hela vägen fram tills nästnästa kasten då Mahabad var tvungen att gå om mig och vinna! Haha, jag är så sämst på det spelet men lyckas alltid få in höga poäng och/eller strikes :)

Efteråt åt vi tvårätters inne på Akropolis och pratade om allt som hänt sedan sist, skrattade och hade det jättemysigt. Kvällen slutade sent med spel och fika innan jag avslutade juldagen hemma hos Mr i Stockholm. På Juldagen går man oftast ut och festar men i år kände jag för att strunta i det, jag menar vad är det jag missar egentligen? :) Är så otroligt lyckligt lottad över att ha så underbara vänner, såna som er finns det inte många av!

PUSS!


JULAFTON

Hej!

Jag har medvetet inte brytt mig om bloggen nu under julen eftersom jag har varit upptagen med att familj och vänner. Däremot tänkte jag dra mina dagar för er nu lite snabbt!
Julafton i förrgår var jättebra, har ätit massor av mat/sötsaker som fortfarande håller mig mätt.
Julklapparna, jultomten och all skratt kunde jag inte heller få nog av - det enda som fattades var snön!

Julfirandet höll på ända till midnatt och då rullade jag praktiskt taget hemåt återigen efter all mat! Det skulle inte förvåna mig om jag gått upp något kilo på det här. Den matälskare man är :)

 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Godkväll allesammans!

Jag har intagit en plats i vardagsrummet med mamma framför Bingo Lotto och uppesittarkvällen. Är så trött efter en sista arbetsdag inne på H&M för den här veckan. Varje dag som man har närmat sig julafton har det strömmat in kunder som behöver handla de sista julklapparna eller som bara vill ha julklappstips av oss.
Det känns lite underligt att julafton är redan imorgon, jag har liksom inte hunnit få in all julkänsla än. Jag ser dock ändå fram emot det här, speciellt all god julmat som kommer serveras! Ska spara mig hela dagen till det, hehe.

Nu ska jag fortsätta spela och äta lite godis, ha en underbar kväll alla uppesittare! Puss

Här har ni dagens outfit:

Örhängen - MQ

Kofta - H&M

Skjorta - Monki

Skinnbyxor - Bik bok

Skor - Tyskland

 


TACK CHEFEN

Gud så fin julklapp vi fick från chefen idag. TACK!

STRESS

Vilken arbetsdag det blev igår, inte tänkte jag på att en del människor fick barnbidrag! Jag fick det verkligen bevisat efter åtta timmar bakom kassan - kunderna strömmade in hela dagen.
Mot kvällen tog jag mig till Stockholm för hänga med Mr och påbörja julklappeshandeln. Min plan för det gick inge vidare eftersom chefen ville att jag skulle hoppa in några timmar idag så nu är hemma från ännu en hektisk dag.

Haha, jag har inte världens flyt när jag försöker planera något men självklart ställer jag upp om det behövs :) Ikväll ska jag möta upp lite vänner som har kommit hem över jul&nyår, har saknat alla så mycket!

Innan jobbet idag hann jag umgås med Isa och Haddis en stund. Vi tog ett varv i köpcentrumet där jag hittade de här örhängena :)

 

WORK ALL DAY LONG

Hejsan!
Jag gick upp för sent imorse så jag fick stressa hemma med att äta och fixa mig. Är på väg till jobbet nu för ett långt arbetspass med bästa kollegorna :)
Nu är det bara fyra dagar kvar till Julafton! Kan ni förstå att det är den här veckan?! Usch det går alldeles för snabbt tycker jag, man hinner liksom inte med allting man har tänkt hinna med.
Den här veckan börjar alla vänner komma tillbaka hit för att spendera jul&nyår här! Åh jag längtar tills vi alla är samlade igen :)

COUNTDOWN: 6 DAYS!

Min kropp mår inte bra just nu, hela dagen har jag gått runt som en zombie med absolut ingen energi i kroppen. Jag kanske behöver äta dagens första måltid? Kanske behöver jag frisk luft eller fortsätta vila ut mig tills kroppen piggnar till?

Hela dagen har jag även följt Musikhjälpens sista timmar i buren, Jason, Kodjo och Gina är så proffsigt duktiga som har haft orken och viljan att jobba järnet 24h/dygnet i en veckas tid! Lite över 18 000 000 svenska kronor lyckades de samla in till slut! GRATTIS!

Idag är det dessutom fjärde och sista advent och om sex ynka dagar sitter hela Sverige inuti deras små hus och hem och firar Julafton! Det känns konstigt att tiden har gått så snabbt, nästa vecka kommer verkligen springa iväg! Har ni köpt alla julklappar än eller ska ni göra som mig och ta allt sista dagen? :)
Nej, nu blev jag faktiskt lite hungrig. Vi hörs lite senare, har massor mer inläggstips kring julen att publicera för er! Titta gärna in igen innan läggdags :)

INDISKT

Jag ligger nerbäddad i min varma säng och följer Musikhjälpens sista natt i buren. Blir så glad när jag ser folk som verkligen engagerar sig att hjälpa andra behövande i världen.
Hela Sverige har lagt ner all tid och kraft med att bidra med något och det har visat sitt resultat - självklart slängde jag själv iväg ett sms tidigare i veckan!

Snön är även här och besöker oss, det är kallt som in i helvete och världens snöstorm ute! Nu är det fram med alla vinterkläder - på riktigt!
Jag kom faktiskt nyligen hem från stan och ovädret efter ett restaurangbesök med Kystan. Vi käkade indiskt och snackade om det som hänt sedan sist.
Maten var jättegod, hade aldrig vart på den restaurangen tidigare så blev positivt överraskad :)
Om några timmar lär jag somna här i det kokheta rummet så säger godnatt redan nu!

 

LEKER MED MATEN

Sist vi hördes härinne (dvs i förrgår) har jag hunnit med lite jobb och hängt med min man i två dagar. Han var lite ledig nu i veckan så vi passade på att utnyttja tiden till varandra.
Förutom att vi var nere på stan, lagade mat och hyrde film hade vi planerat in att bygga ett pepparkakshus!

Gud vad svårt det var att få ihop alla husdelar och att det samtidigt skulle se snyggt ut - självklart brände jag mitt pekfinger på det varma strösockret! Jag gick verkligen all in på det där och ville styla det så fint som möjligt men när Mr sade till mig under bygget att "vi gör det här till en kul grej, det blir som det blir", släppte jag alla idéer och gjorde precis som vi ville.

Här är resultatet och det kanske inte är det snyggaste pepparkakshuset ni sett men det är garanterat byggt fullt med kärlek :) GOD JUL PÅ ER ALLIHOPPA!

 

SILVER CUFFS!

Idag var jag ledig men åker tillbaka till shoppingcentret imorgon igen för lite jobb. Lite senare ikväll kommer min man hit, vi ska bl a bygga ett pepparkakshus! Ingen av oss har gjort det tidigare så det ska bli kul att få vara lite kreativ tillsammans :)

Här är en bild på mitt inköp från idag. Såg det igår när jag var på stan med några vänner och kunde inte tänka på något annat efter det.

 

 

FRUKOST

Min chef lämnade mig i fikarummet nyss med allt julgodis! "Vi ska ha möte nu så du kan få sitta här och njuta lite innan vi börjar". Jag älskar såna här dagar, tack Lucia!

 

A BEAUTIFUL DREAM

Gårddagens arbetspass tog kol på min kropp och jag praktiskt taget säckade ihop när jag klev innanför dörren. Det såg ut att vara fler kunder än vad butiken rymde och jag fick bevisa hur stresstålig jag kan vara :) Idag passade jag verkligen på att sova ut och bara vara hemma och vila upp mig efter en hel helg med jobbet. Snart ska jag lägga mig och sova, imorgon återgår jag till butiken för mer jobb! Efter jobbet åker jag in till stan och möter upp två vänner för en middag eller/och fika. ♥
Puss!

Tänk om man kunde få vakna upp med här utsikten varje morgon. Vilken bra start på sin dag!

JULBORD MED H&M

Jag hade förberett ett inlägg här igår men det gick aldrig att publicera det! Blev jättesur eftersom jag hade ansträngt mig att hinna med och skriva ett. Jag ska strax sticka till jobbet men tänkte kortfatta gårddagen litegrann.

Vi kom hem strax efter midnatt från julbordet. Bussen som skulle ta oss till det "hemliga stället" stannade vid en jättestor travbana (Sundbyholms travbana) här i stan. Därinne skulle vi äta julbord med massor av andra serviceföretag och få se kända artister live sjunga schlager och jullåtar! Det var Christer Björkman (Melodifestival-killen) som höll i hela programmet.
Jag var alldeles proppmätt efter all julmat och julgodis vi hela tiden blev serverade så idag kan jag nästa hoppa över frukosten (nästan haha).

Nu måste jag fortsätta fixa mig till jobbet, idag är det även tredje advent och två veckor kvar till julafton! Inne på shoppingcentret där jag jobbar är det dessutom kupongrace med massooooor av riktigt bra erbjudanden så det lär krylla av människor idag!
Vi hörs lite senare ikväll, ha det så bra!




JAG LEVER.

Stannade hemma igår efter att jag hade slutat jobbet. Jag hann nästan bara äta, se slutet av idolfinalen och lägga mig ner innan jag slocknade. Det kändes i benen att jag hade jobbat i 10h och 30min, de var alldeles tunga och svaga.
Idag är jag ledig men kommer ändå att få träffa alla arbetskamrater eftersom vi ska på personalfest ikväll! Det är våran butik och en till som har blivit bjudna av cheferna till ett "hemligt ställe i stan". Allt vi har fått veta är att vi ska äta julbord och vilken tid det börjar/slutar - inget mer!
Det ska verkligen bli spännande ikväll, vi försökte att luska ut vad det kunde vara igår men kom inte fram till något bra. I och med att det är en överraskning börjar jag fundera på vad man kan klä sig i. Jag måste börja leta fram något som passar de flesta aktiviteter.
Vi hörs lite senare ikväll, lägger upp en bild på outfiten. Puss


Jag ska garanterat ha på mig mitt senaste skoinköp ikväll!


JOBB HELA DAGEN

Godmorgon allihoppa!

Min chef ringde igår och ville erbjuda mig fler arbetspass än de fasta jag redan hade inför julen. Det märks verkligen att julafton närmar sig alltmer för varje dag som går och nu när snön har landat över vårat avlånga land är vintern verkligen här! Jag fick ställa klockan på alarm imorse för att inte komma försent medan min man kunde fortsätta sova ut. Det såg så skönt ut där han låg under det varma täcket men jag är minst lika glad över att få hänga i butiken hela dagen.
Idag jobbar jag ett jättelåångt pass, nämligen 09:45 - 20:15! Det är fredag och H&M har clubdag, kan bara tänka mig hur långt köerna kommer sträcka sig.

Kom in och handla julklapparna på H&M, från och med idag fram tills på söndag har alla clubmedlemmar 10%.



Jag förstår verkligen varför den fina sidenblusen som modellen har på sig är slutsåld.
Så vacker!



HOLES

Idag är jag ledig från jobbet och passade på att hänga med min morfar hela förmiddagen. Snart ska jag försöka mig på att klippa till det här motivet på en tröja!
Ikväll åker jag österut.. Puss!

SKYNDA FYNDA!



H&M
har utökat sin REA-avdelning inne på hemsidan men nya varor till bättre och billigare priser! Det finns massoooor med snyggt att klicka hem till julen och vintern så gå in NU och handla julklapparna :)

MOT JOBBET.



Alarmklockan väckte mig alldeles nyss, idag jobbar jag och Kystan ett 07:00 - 17:00-pass inne på H&M. Jag är fortfarande dödstrött och önskar inget mer än att få sova några minuter till men det är väll så här alla känner på en måndag.
Nu måste jag börja morgonrutinerna innan vi ska åka, vi hörs lite senare. Puss

JULRUSH!

Det blev en lång dag på jobbet igår, det märks verkligen att julhandeln är igång. Kassaköerna tog aldrig slut och efter några timmar därbak kände jag mig som en robot som sade/gjorde samma sak till alla kunder, haha.
Mitt under all julrush hann jag dock få ett litet uppdrag av min chef att styla A-ytan av butiken och sätta ihop plagg som matchar med varandra.
Hon blev jättenöjd över resultatet och det gjorde mig jätteglad att få höra! Ni som känner mig vet att jag älskar att sätta ihop outfits så nu hoppas att jag få flera såna uppdrag för det var riktigt roligt att få göra. :)
Är så glad att få möjligheten att jobba där och med alla snälla och duktiga arbetskamrater. Känslan av att längta till nästa arbetspass betyder för mig att jag har hittat hem på arbetsmarknaden :)
Snart ska jag ut och möta en kompis, vi ska åka och äta någonstans. Imorgon fortsätter arbetsveckan med mer jobb på H&M.
Puss


En stor kundfavorit just nu, den blir din för 149:-
Kom in och shoppa!


Zzz!

Godmorgon.

Det blev rätt sent igår efter att bion var slut och på hemvägen var vi fortfarande skakiga från filmen så kan tänka mig att alla somnade sent.
Gänget hade bestämt att vi skulle se "Paranormal activity 3" och själv hade jag önskat att få slippa se den, har hört hur läskiga de föregående är. Dock kände jag mig lite lugnare inför den eftersom vi var många skulle titta på den och att det dessutom var i en biosalong.

Filmen var den absolut läskigaste jag har sett i hela mitt liv, har aldrig varit så rädd för en skräckfilm tidigare. Hela salongen skrek av rädsla så fort något läskigt dök upp och jag satt verkligen med händerna mot ansiktet och tjuvtittade genom de små springorna från min fingrar under hela filmen. Den äckligt läskig på alla sätt, usch usch usch!
Fyfaaaaaan!! Aldrig mer såna filmer, haha! :)
Jag ber er att inte sova ensam efter att ni har sett den, även fast det är ljust ute nu går jag runt och är rädd för att något konstigt ska skrämma mig.

Sitter på bussen på väg till jobbet nu, ska lyssna på uppiggande musik och äta frukost för att få bort filmscenerna från huvudet. Vi hörs senare ikväll!

BIO

Sitter på tåget till Stockholm C. Möter upp min man och hans vänner lite senare, för att gå på bio tillsammans. Jag har hört och läst flera filmer som ska vara bra så hoppas vi kan bestämma oss för en av de :)

För övrigt idag har jag umgåtts med en kompis tidigare och gjort några ärenden. Chefen ringde för någon timme sedan och undrade om jag kunde jobba ett pass imorgon så åker tillbaka tidigt för lite butiksjobb :)
Ha det så bra allesammans, vi hörs imorgon.

STILRENT

Fick hem den här idag, tack Cocoo.se! ♥

 

1/12

Det är första december idag och nedräkningen fram till julafton kan börja! Det kryllar av julklappstips, julreklamer, julsånger och julmat överallt just nu och jag måste erkänna att jag fick lite smått panik i helgen när jag omringades av allt nere i Karlstad.
Jag älskar julen men i år har jag känt att den är här alldeles för tidigt, det har liksom inte slagit mig än att om några veckor firar vi julafton och sedan skålar för ett nytt år.

Det kan ha att göra med att snön inte är här ännu, tittar man ut från fönstret liknar det en vanlig höstdag. Jag hoppas allting drar igång snart för inte vill väll någon ha en jul utan någon julstämning? :) Öppnade första luckan på chokladkalendern nyss (har aldrig gillat chokladen som är i utan tycker bara det är kul att öppna och se motivet) precis som jag gjorde när jag var liten.
Nu ska jag laga lite frukost och sedan åka ner till stan och inhandla den första julklappen. ♥

Den lilla julgranen är redan omringad av massor med julklappar, tack mamma ♥


 


RSS 2.0