RESA BOKAD.

 
Igår bokade jag och min kompis flygbiljetter till Edinburgh. Våran barndomskompis är där och studerar så vi ska hälsa på henne i november! Biljetten var superbillig så vi passade på att köpa den redan igår. Ååh, nu har vi någonting roligt att se fram emot efter att våra tentaperioder är över. Jag längtar efter att få spendera några dagar i England tillsammans med de, det kommer bli så kuuuuul ♥

HÖSTMORGON

Ligger och drar mig i sängen efter veckans skoldagar. Det är skönt med helg för det har varit mycket även de här dagarna med bl a redovisning och föreläsningar. Nästa vecka har vi inte lika mycket att göra men däremot har vi ett nytt redovisningsarbete att påbörja. Yeey! Nu är det inte heller långt kvar tills jag flyttar så igår var jag på IKEA och handlade inredning till köket och hallen. Jag älskar att inreda och få vara lite kreativ, mitt hem kommer bli så fint! Det som återstår till lägenheten är alla stora möbler och teknikprylar så ni får gärna komma med tips på platt-tv, soffa, matta etc.
Snart ska jag åka ner på stan och göra lite ärenden innan jag åker till Stockholm senare i eftermiddag men först behöver kroppen en stor och härlig frukost! Godmorgon allihoppa.

 

Bilden är från i torsdags när jag var och fikade med en vän.

HÖSTKOLLAGE.

 
Satte ihop ett litet kollage som jag tänkte kunde inspirera er nu i höst. Jag älskar allting på bilden och kommer verkligen hålla utkik nu i veckan efter de. I höst kommer jag köra jättemycket på kontrasten mellan det mjuka och det hårda. Ett par skinnbyxor (allt material som ska symbolisera metallic) kommer jag kombinera med en mjuk stickat tröja. Enkla t-shirtar med text på passar lika bra inne på jobbet, i skolan som ute på stan. När det gäller smycken kommer jag köra på geometriska former och att de ska vara enkla. Till fest kanske jag bara ha ett stort och glittrigt smycke för att framhäva det mer. Avslutningsvis kommer jag att bära ett par boots eller kängor på fötterna som gärna får se lite maskulina ut. När det gäller höstfärger så blir det mycket svart, grått, vitt, beige, vinrött men även blågrönt som jag har börjat gilla mer och mer. Hur kommer ni att klä er i höst?
Ni kan även hitta mig inne på instagram. amie_ heter jag där och är helt besatt i den appen. 
 

VI LEVER.

Hej!
 
Jag ber jättemycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat något sedan min pojkvän och jag var nere i Göteborg. I samma stund som vi klev av tåget i Stockholm i söndags har jag haft otroligt mycket i skolan. Jag har verkligen suttit med böckerna varje dag och skrivit inlämningsuppgifter, haft gruppredovisnig, varit på seminarier och jobbat. Mitt liv kommer kretsa väldigt mycket kring skolan just nu så jag hoppas att ni förstår om jag "försvinner" lite då och då. Jag kan tänka mig att det är så här extremt i början av terminen så förhoppningsvis hinner jag göra lite andra saker om nästa eller nästnästa månad.
Göteborg var helt underbart och jag känner nu när jag är tillbaka därifrån att den verkligen var välbehövlig! Vi ville främst komma bort från skolan och jobbet i några dagar men framför allt från den här vardagsstressen som man brukar gå runt med. Vi promenerade till allt varje dag, såg oss omkring, åt massor av god mat och desserter och bara njöt av staden. Vi älskar Göteborg och skulle kunna tänka oss att flytta till i framtiden.
 
Nästa vecka har jag ganska mycket att göra fram tills på onsdag så efter det har jag inte lika mycket. Då kommer jag in och uppdaterar lite om kläder, jobb osv. Hoppas att ni får en trevlig helg, njut av all ledig tid ni får över. Jag är avis på er som inte behöver sitta med fem olika böcker, 30 sidor anteckningar och behöva förebereda sig inför ännu en gruppredovisning. Det finns verkligen en hel del att lära sig för att bli butikschef. ♥
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOL.

Godmorgon!

Vi kom nyligen tillbaka från frukostbuffén här på hotellet. Jag är oftast inte hungrig när jag måste "äta på beställning" men det går inte att låta bli att smaka av allt smaskigt som serveras. Snart ska vi ut och upptäcka Göteborg igen och ta vara på vår sista heldag dag här! Solen har varit framme hela morgonen så det ska vi verkligen utnyttja. Vi hörs senare ikväll!

 

FISKSPA

Vi kom nyligen hem från en matbit nere på stan. Idag har vi varit runt i Haga och ätit lunch, promenerat till Avenyn och shoppat där och sedan hade vi en inbokad tid på ett fiskspa. Det var min idé till att vi skulle prova på det, jag har alltid undrat hur det går till och om det verkligen är bra. Stället vi var på heter Garra rufa och är ett nyöppnat spa mitt i stan. Känslan av att ha över hundra fiskar på fötterna, bråka om den bästa platsen med varandra var allt annat än jag hade förväntat mig. Jag hann inte sätta ner fötterna i badet innan de attackerade mig men det gjorde inte alls ont. Det kittlade hela tiden och om jag ska beskriva det mer exakt så känns det som när man sitter i en bubbelpool. Fötterna blev mjuka efteråt och jättelena, jag skulle lätt kunna göra om det här igen :) Det är inte farligt alls så gå och testa det ni också!

 

BIFFSTEK.

Vi är tillbaka på hotellet efter en stadspromenad och middag. Vi beställde in varsin biffrätt på Jensen's Böfhus och avslutade med glass och cheesecake. Och som om det inte var nog var jag tvungen att köpa hem smågodis till "Breaking News". Imorgon ska vi bl a gå på fiskpedikyr som jag har hört både ris och ros om. Det ska bli spännande att få uppleva det och förhoppningsvis ger det ett resultat. Godnatt allihoppa!

BEFINNER MIG SÖDERUT.

Vi kom fram till Göteborg tidigt imorse. Solen följde med oss hela vägen från Stockholm och det var så underbart att få kliva av tåget och bli bländad av de starka solstrålarna. Jag älskar den här staden, det är någonting med den som gör att jag alltid känner mig lugn inom mig. Jag går runt och ler hela tiden och är allmänt glad till allt :)
Vi har varit på stan hela förmiddagen fram till strax efter lunch, sett oss omkring och ätit lunch! För några timmar sedan kom vi till hotellet som ligger i närheten av Haga. Vi bor jättecentralt och har nära till allting. Lite senare ska vi börja fixa oss för en middag ute någonstans, vi har inte riktigt bestämt oss vad vi vill äta än men Göteborg har massor att erbjuda så det är inga problem! Vi hörs igen imorgon. Puss

GRUPPMÖTE.

Godmorgon!
 
Är uppe tidigt och packar en stor väska med kläder och böcker som ska få följa med mig till skolan idag. Ska möta upp min grupp vid lunchtiden idag och skriva lite på ett arbete som vi håller på med. Utöver det känns det som att vi har tusentals andra uppgifter som ska lämnas in samma vecka vilket jag går runt och stressar över. Jag sitter verkligen med böckerna varje dag efter skolan och skriver och att plugga till Butikschef är verkligen ingen enkel match. Dock tycker jag att jag kommer väldigt långt när jag sitter här och därför tar jag ett stort break och åker till Göteborg imorgon med min pojkvän.
Vi kan kalla det "en välförtjänt miniresa efter allt jobb hela sommaren" eller "en lite paus innan den tuffa höstterminen verkligen sätter igång i skolan". Jag ser fram emot att få spendera några dagar i min favoritstad med min man. Vi åker inte förrän imorgon så nu är det full fokus på studierna och att försöka få med mig allting på tåget.
Vi hörs lite senare ikväll. Puss
 
 
Jag älskar att bo på hotell och det är mycket tack vare den goda hotellfrukosten.

 

MÅNDAGSSTUDIER.

Sitter och skriver en uppgift om marknadsföring och segmentering. Det är inte världens roligaste uppgift eftersom frågorna man ska svara på är så otroligt tråkiga. Lite senare idag tar jag en paus från böckerna och åker ner till stan för att käka med två tjejkompisar. Den här veckan kommer jag verkligen bo, äta och sova med skolböckerna innan jag åker till Göteborg på torsdagsmorgonen. Jag kan berätta lite mer om det senare för nu måste jag fortsätta bli klar!
Idag fyller min älskade barndomsvän Sandra år! Dock sitter vi i olika städer och studerar just nu vilket gör att jag inte kan vara där med henne och fira sin dag. Idag flyttar också min/vår andra barndomsvän Mahabad till England för att studera sin hösttermin därborta. Vi kommer att åka och hälsa på henne innan jul men det känns jättekonstigt att inte ha henne här i Sverige längre.
 
 
 
 
 

FULLSPÄCKAD VECKA

Efter två skoluppgifter, ett seminarium och två arbetsdagar på H&M tar jag nu HELG! Dock har jag en del att läsa innan nästa vecka börjar. Jag upptäckte även att mitt liv kommer kretsa kring skolan fram tills den 25/10 så det blir inte mycket bloggande under tiden. Jag ska försöka med att tidsinställa inläggen så ni får lite uppdatering kring vad som händer i mitt liv!
Igår skrev jag på kontrakten för lägenheten så den 1 december flyttar jag! Det känns väldigt lång bort fortfarande och lite läskigt men samtidigt spännande. Har börjat inhandla lite småsaker från Ikea för att göra lägenheten hemtrevlig :) Nu ska jag fortsätta se på tv innan jag somnar. Godnatt!

Körde på mönstrat på jobbet idag.

SKOLSTART!

Min första skolvecka är avklarad och det känns väldigt bra måste jag säga! Jag har hunnit med två föreläsningar, jobb i nya H&M-butiken, lägenhetsvisning och lite shopping. I torsdags hade vi en heldag med klassen och jag kom bra överens med tjejerna ganska snabbt. I slutet av dagen stod vi och bytte nummer med varandra, pratade och hade kul så nu kan det inte gå sämre. I lördags och igår var det även första gången på nästan hela sommaren som jag var ledig en hel helg så gissa om jag tog vara på den genom att inte göra något speciellt.
Igår avslutade jag veckan med en söndagsfika nere på stan med en arbetskamrat. Vi har inte setts på några veckor eftersom hon har varit på semester så det bev en lång fika inne på Espresso house. Idag är jag ledig från skolan men på onsdag ska vi lämna in en första gruppuppgift som jag måste sitta och skriva på lite senare. Innan jag börjar med någonting ska jag äta en god frukost och sedan ta mig ut för en springtur.
 

BELT.

Cassie belt, 129 SEK
 
Sprang in på Gina tricot i helgen och köpte det här snygga skärpet som jag fick syn på i en modetidning tidigare. Skärp har jag börjat använda mycket nu under våren och sommaren, jag tycker att det framför allt framhäver midjan mer men även att man nishar en vardagsoutfit med något snyggt. Ni vet ju att jag egentligen är med en silvertjej men de här guldvarianten är mycket väl godkänd. Jag gillar när guldet ser lite "skitigt" ut och inte är så glansigt för då får man fram den här tuffa och rockiga känslan som jag föredrar.
RSS 2.0