"This is us"

AAAAAAAAAAAAH!

Jag bokade nyss biljetter till Backstreet Boys den 4/12 på Hovet, Sthlm. Äntligen ska jag få se mina barndoms-idoler! Kalla mig inte nörd och försök inte neka till att inte ni lyssnade på dem när de var som bäst. "Everybody (rock your body)", "The Call", "Show me the meaning of being lonely", Shape of my heart".. Listan bara fortsätter!

Snart är vi där och hoppar till alla gamla hits som man har växt upp med. De och Nsync var pojkbandet som regerade back in the days! Hittils är det jag, Shillan, Sandra och Haba som är klara för konserten men om jag känner de andra rätt, tillkommer det fler biljetköp snart.

     

Halkar efter.

Go'kväll folket!

Nu har jag inte skrivit på några få dagar, min dator har varit lite si och så med att gå igång. Jag hade i för sig kunnat sno någon annan dator och uppdatera er men jag har haft saker och göra efter Sthlm-helgen så har inte haft orken till det.
Jag drar en quick-update kring min vecka. Jag har hunnit med saker som plugga, lektioner, jobb, besök från A, fika med Whiplash, besök till akuten och en födelsedag.
Besöket med Whiplash gjorde min vecka, gud vad vi skrattade inne på caféet. Folk glodde verkligen på oss som: Är det första gången de ses?
Efter träffen med de insåg jag hur otroligt mycket jag saknar min dansgrupp. Att få dansa med de, tävla med de, åka på VM/EM med de.

Imorgon är jag ledig från jobbet, vilket jag känner att jag behöver. Jag har provet nästa vecka så behöver verkligen sitta och råplugga I TID nu så det inte blir som alla andra gånger när man skjuter upp allting till sista dagen.
Jag har lite bråttom iväg nu men skriver mer imorgon.

PUSS

I'm way to behind.

Hejsan!

Denna helgen har det hänt mycket, alldeles för mycket för mig känner jag och därifrån kommer min icke uppdatering om dagarna. Nu är jag i alla fall hemma men i dåligt skick. Jag har gått och blivit sjuk, snuvig och halsont. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart igen, känner att jag behöver ta igen en del på jobbet.

Nu återgår vi till hur helgen var istället. Först och främst vill jag poängtera att allt vi gjorde inte har hamnat på EN ENDASTE BILD! Ingen av oss hade med oss kameran denna gång, hur stor är chansen att alla glömmer liksom?
I fredags for jag, som sagt till Sthlm med min kusin och hennes ena unge. Väl på plats, gjorde vi en del ärenden innan hon och jag började vår shoppingrunda. Eftersom det var löning den dagen var det föör mycket folk för en att gå runt på stan så vi gav upp efter ett tag och drog och käkade. Efter maten for jag mot Aspudden för att åka hem till Peter där Shillan också hade tagit sig till. Vi tre, sysselsatte oss med Singstar tills Haba, Ajgyl och Ante skulle komma från Jönköping. Haba visste inte att varken jag eller Shillan var i Sthlm så det blev en big surprise senare när vi båda plingade på Peters ringklocka och "låtsades" att vi precis kommit dit.
Kvällen tillbringade vi med ett impulsbesök på Solidaritet, Peter satte oss alla på listan så vi for dit som V.I.P-gäster för att dansa och ha kul tillsammans. Det var min första gång där och jag tyckte om stället riktigt mycket men vi alla kände att vi ville göra något annat efter att ha hängt där i 2h så det blev Casino.

Så fort vi klev in där, splittrades alla. Det stället var också en första gång för mig och jag kunde knappt behärska mig kring alla maskiner och spelbord som fanns att välja mellan. Jag är verkligen ingen personen som vinner på de där så varje gång jag vann minsta lilla krona, kändes det bra inom mig. Jag ville ha meer! Jag ville stanna där för alltid, likaså de andra också. Alla var som galningar där och våra pengar tappade värdet i våra ögon, därifrån kanske förklaringen ligger till att vi stannade till 05.00.
Den kvällen lade vi oss inte förrän vid 07-tiden.

På lördagsmorgonen när jag vaknade kände jag hur förkyld jag blivit under natten, min hals hade blivit tjock och jag ville inte tänka på att jag kanske skulle bli sjuk igen.
Lördagen var en planerad dag för oss. Vi började dagen med att vakna vid 13-tiden för att sedan fixa oss och ta en sväng i Liljeholmens ny galleria. Därefter drog vi mot stan och shoppade inför kvällen, ja folket vi skulle ut igen. Vid 21-tiden kom inbjudna gäster hem till Peter där vi skulle ha förfesten. När alla 13st var samlade på plats körde de igång med "Med andra ord" som sysselsatte oss tills det var dags att dra ut.
Målet var att vi skulle till Ett ställe men alla kom inte in där så vi fick komma på en B-plan och dra till GK istället. Egentligen gjorde det inte mig så mycket för jag har inte varit på något utav ställena men jag tror ändå att vi hamnade på rätt ställe till slut. Det var fullt med folk på GK. Vi inledde detta med varsin shot (eller jag fegade ur mitt under hällningen) och sedan började vi dansandet. Under nattens gång kom fler bekanta dit.. Torrboll, fiskaren och Anton.

Kvällen kunde inte varit bättre, denna kväll skulle man även vrida tillbaka klockorna så det gjorde att vi fick dansa 1 timme till med alla andra! Mot stängningsdags satte jag spår mot Alby för en sleepover.
Klockan ringde 08.00 idag, jag var tvungen att ta mig till Peters place för att dra mig hemåt mot E-town. Jag hade jobb idag att utföra men min kropp hade blivit sämre, jag hade inga krafter kvar och nu hade jag dessutom blivit hes!

Sanna var så snäll och tog min tid på jobbet, behövde verkligen vara hemma och vila ut. Jag har tagit det lugnt idag men mår fortfarande lika dåligt. Ska testa och vila lite strax för att se om det går över!

Min Stockholms-helg var oslagbar, jag har inte haft så mycket att göra hela tiden och så roligt på riktigt länge. Helgens ord är: "De livet" "Godegud" och "Anak tssss"

Storstadsyra!

God förmiddag folket.
Idag väcktes jag ännu en gång utav väcklarklockan. Jag, min kusin och hennes ena unge for mot Sthlm idag och blir borta hela helgen. Jag har inte så mycket tid att skriva längre, måste fortsätta packningen och sedan hinna äta en snabb frukost innan jag ska möta upp de andra på bussen.
Jag skriver mer ikväll när jag då befinner mig hemma hos min bästis Peter om hur dagen har varit.

Ha en underbar helg.
PUSS!

                        
                                       Haba, Sandra & Ange i JKPG vintern 08.

221009

Väckarklockan väckte mig idag. Jag har lektion kl 13 så tänkte att jag skulle stiga upp en skaplig tid. Idag kommer jag och Shillan tillägna största delen av dagen till plugg, plugg, plugg. Jag har nämligen prov nästa vecka och känner att jag bör börja repetera redan nu för att inte stressa i sista sekunden sen.
Imorgon åker jag och kusin till Sthlm, där vi ska shoppa, shoppa, shoppa :) Det var ett tag sen vi var där tillsammans och när vi två går på stan, kan nog ingen stoppa oss. "Kolla den häääär!" "Tänk den här med strumpbyxor till?, Shit vad snyggt!" Sedan stannar vi kvar där och kanske drar en utgång tillsammans med vårat sällskap.

Be för mig att jag inte kastar på mig onödiga köp "bara för att". Jag tänkte leta efter present till min kära bror också. Han fyller 18år när vi två är ensamma hemma så jag tänkte överraska med lite tårta, presenter och hans kompisar som får komma över.

Nu har jag lite och göra. Fixa mig, äta frukost, dra till skolan etc..
Jag skriver ikväll när jag kommer hem igen. 


                          
Jag gillar denna bild sjukt mycket. Vi ser likadana ut överallt. Min "mamma", syster och kusin!
Big Love Sis.

I'M STILL CHOCKED!

Kom precis in. Jag skulle bli upplockad av min syssling och hans mamma tidigare för att sedan åka hem till honom och umgås lite. Det var ju ett tag sen sist, i somras om jag inte minns fel, så vi tänkte att vi skulle ta och tjitt-tjatta lite sådär som sysslingar gör :)
Jag och min syssling har en riktigt starkt relation till varandra. Vi kan prata om vad som helst, han är som en tjejkompis till mig av något slag.
Tillbaka till upplockningen.
Där sitter jag på en stenmur nere vid centrum för att vänta in de. Jag föreslog att ta min egen bil, inte ska hans mor behöva hämta mig men NEJ, han insisterade på att de skulle komma så jag gav mig.
Till slut kommer det en röd Opel åkandes i snigel-fart, de måste vara de, tänkte jag. Bilen tutar och då är det Philip (min syssling) som sitter BAKOM ratten tillsammans med hans kompis bredvid. Killen har i smyg klarat körkortet och inte sagt ett knyst om det.
Jag hoppar in och börjar genast skrika av chockhet. HUR kunde han inte säga detta? HUR? Nej, killen ville överraska mig med det istället.
"Jag har väntat på den här dagen, att jag ska komma till dig"
Killen är föööör söt! This was not what I was expected.


Om tre veckor bor han delvis hos oss, detta ser jag fram emot.
Nu rings det till Sandra.
PUSS

Sample.

Make it happen.
Anything you want you can make it yours.
Anything you want in the world, anything you want in the world.
Give it up to me.           / Shakira, Lil Wayne & Timbaland.

Hetaste låten just nu. Utan tvekan.


HETHETHETHETHETHET!        SEXIGSEXIGSEXIGSEXIG!       MANLIGMANLIGMANLIG!

Babes.

Nu händer det saker de kommande veckorna.

Nästa vecka: Jönköing till Haba, Alex och Haddis.
Den 30:e november: Linn kommer hem.
I början av november-månad: Haddis kommer hem.
Den 7:e eller 8:e november: Sandra kommer hem.
Den 9:november: Mamma, hennes man och moster drar till Gambia.
Runt den 14:e: Alex kommer hem.
Sternrot kommer hem till sin födeselsedag.

                     
                      
Älsklingar, till julen blir allting som vanligt igen. Då umgås vi som aldrig förr.
                      

Yesterday!

Igår kväll, utanför Shillans hus fick jag se första tecknet på att julen snart närmar sig. Någon i hennes hus har redan börjat inreda sitt fönster med girlanger!
Igår? Den 18:e oktober?

Vad tycker ni? Är det dags kanske?

                         
Det vankas jul hos någon. Man ser inte detta på bilden men lamporna är formade som en julgran.

"Shots, shots, shots, shots"

Hallå där!

Det blev tyst efter mig i lördags efter att jag traskade mot Anjas fest. När jag kom dit var Anja, Dunja, Carro och Sirin där, de hade redan dragit igång med drickandet, musiken och snacksen så det var bara för mig att hoppa in. I början låg jag lågt med drickandet, jag skulle upp ganska tidigt på söndagen men en timme senare tänkte jag; Äh, vafan nu dricker jag! Jag hakade på alla dess ölspel och tequila-shottar!
Under kvällens gång rullade det in flera inbjudna allt eftersom att musiken höjdes en aning, folket började prata högre och charader stod på spel.

Jag hade verkligen jätteroligt den kvällen, detta kände jag att jag behövde. Jag stannade dock inte där tills på morgonkvisten, hade ett tidigt och långt arbetsopass att utföra igår så det fick bli skaplig hemgångstid. Natten var riktigt sömnlös för mig tillsammans med oro, ilska och tårar. Jag håller händelsen för mig själv, det är nog bäst så. 

                                      
                                      
                                     
                                     
                                     
                                     
Puss, Amie

Partytime, tonight.

Jag säger detta nu, om ni bara hade varit med på jobbet igår. Jag skulle vilja beskriva situationen som: Kaos med full rusch under hela min arbetstid. Det blev en del fel beställningar men det löste sig till slut. Min kropp var helt bortdomnad när jag satte mig i bilen efteråt och allt jag hade i huvudet var: Att vi lyckades gå igenom det!

Idag är jag som sagt ledig, tack och lov. Jag skulle setat barnvakt nu på dagen men det behövdes tydligen inte så nu har jag lite extra tid över till min "stan-runda" jag ska på senare. Vi plockade upp Mahabad igår kväll efter jobbet med så efter Anjas fest idag, blir det träff med den pinglan.
Min utstyrsel till ikväll är halvt färdig men den kan ändra på sig under dagen. Jag älskar att klä upp mig så vi får se vad jag till slut bestämmer mig för.

Nu borde jag börja sätta igång med allting. Frukost, mitt morgonprogram, stan, inhandling av saker etc etc.. Om jag hinner, lägger jag upp kvällens outfit åt er!

Pussar, Amie

                       
                                      Alexandra, Blikenda, Amie, Anja, Adriana, Gabriella
                       
                            Amie (fråga mig inte hur jag står där), Alexandra, Anja, Gabriella

Det är bl.a med dessa söta tjejer jag spenderar min lördagskväll.

UPDATE/

Detta blir min outfit till Anja: 
                      

Ha en underbar lördagskväll, nu drar jag iväg!
PUSS

Last friday of this week.

God förmiddag allesammans!

Jag blev precis lämnad ensam ifrån mitt sällskap. Tåget väntade honom mot jobbet. Idag börjar jag kl 17 och jobba och det lär inte bli en lugn kväll idag. Vi blir en extra på tjejfronten, en ny tjej ska få uppleva en hektisk fredagskväll på jobbet. Hoppas hon gillar det :)

Jag borde egentligen gå och äta frukost nu, magen skriker efter mat men en gammal vän ville blir utmanad på en Betapet-omgång så tänkte; Varför inte spöa honom en omgång?
Denna helg har jag alla dagarna planerade, vilket känns skönt. Idag är det jobb sen inte så mycket mer eftersom jag slutar 22 ikväll. Imorgon under dagen ska jag vara barnvakt åt mina små söta älsklingar. Jag planerar att laga pannkakor/plättar till de. Det gillar väll barn?
Efteråt mot kvällen är det dags för Anjas B-day-firande med tjejmiddag och sen lite dricka runt bordet. I like!
På söndagen är jag tillbaka på jobbet igen från 11-20. Söndagar är ändå ganska sköna och jobba för man gör ju ändå inte så mycket mer om man inte har festat dagen innan. Detta är vad jag kommer vara sysselsatt med i helgen.

Nej nu måste jag koncentrera mig på matchen, han leder just nu.
Skriver mer ikväll :) /XOXO

(Idag firas det 6 månader :)

Gift from Asia.

Hej!

Slutade jobbet för snart en timme sedan. På promenadvägen hem gick jag förbi posten för att hämta ut mitt paket jag hade fått från Hong Kong. Min beställning (side cardigan) har äntligen kommit!! Det tog, om man räknar alla, 28 dagar (cirka 20 arbetsdagar) att få mitt plagg. Nu dröjer det ett tag tills jag beställer därifrån igen, man verkar ju behöva skicka beställningen jättelångt innan för att kunna ha den hemma när man bestämt sig för det.
Jag är lite osäker på om plagget var värt priset, den var nämligen för kort i ärmarna =/ Dessutom orkar jag int gå igenom allting igen för att byta storlek eller få pengarna tillbaka så jag behåller den. Den var inte farligt kort så det funkar nog ändå :)

Imorgon är jag ledig från jobbet så tänkte utnyttja det genom att leta present till en kompis som snart ska ha sitt B-day firande.. Jag och mina kompisar är väldigt tajta och då menar jag vääääldigt tajta. Vi har märkt att det inte är så många som förstår hur tajta vi är men jag säger det nu. Vi kan inte bli tajtare!!! Vi vet vad alla gör/inte gör, skulle kunna göra/inte skulle göra, vad alla har för klädstil, smycken, stil på saker och ting och vi kan i princip alla storlekarna MEN när det kommer till att man ska köpa något till den andra, då tar det stopp. "Vad fan är det hon gillar nu igen?" "Tycker Haba om guld?" Brukar Alex ha strumpbyxor på sig?" Allting blir som nytt för en och så står man i affärerna och hittar ingenting som känns bra. 
Vi får hålla tummarna och hoppas att det går undan imorgon. Hoppas att jag hittar något direkt som jag känner; AAh, det häär passar henne!

Nu ska jag äta lite. Update later/Kisses
                                                         

                                
                                
                                                                     Mellangrå side cardigan

Done.

Nu är det bestämt. Jag ska tatuera mig men har inte bestämt datum ännu. Vad det blir för tatuering?

690530
660219
911116

/Detta betyder allt för mig.

                              

Surprise!

Hejsan!

Oj. En hel del har hänt sen i fredags.
Igår hade vi min mosters överraskningsfest som jag pratade om tidigare. Allting gick i princip som det skulle bara att tiden drog iväg lite för fort så allting blev uppskjutet. Jag tror inte det gjorde så mycket för med tiden rullade det in flera gäster så det var bara bra. Min moster hade verkligen ingen aning om vart vi skulle ta henne någonstans. Hon hade sms:at min mamma mot kvällen och frågade om hon behövde ta med leg dit vi skulle, haha!

Vid 21-tiden åkte jag, mamma och min bror och plockade upp henne. Så fort hon satte sig i bilen fick hon en ögonbindel och så började jag "glida runt" i stan, allt för att förvirra henne. Till slut kom vi fram till slutstationen och när vi går i bland allt folk blev hon jättechockad över vad som väntade henne. Hennes reaktion var underbar.
Efter det fortsatte festen med middag, dans, sprit, ärenden och massa musik!
Jag fick ett tiotal mms-bilder av S igår. Det slog mig igår hur kul den funktionen egentligen är! Man vet aldrig vad som väntar en? Bilder, texter, musik, allt i ett liksom! :)

Jag är lite ledsen över att jag inte kunde dra på Boras fest som också var igår. Han fyllde 23 år och hade en privatfest. Jag som längtat efter en och när jag väl blir inbjuden och kan gå ska något självfallet krocka med det. Jag får väll styra upp en egen de två nästkommande veckorna efter den 9/11. Igår följde jag nämligen med mamma och moster när det skulle boka resan till Gambia. Mamma, hennes man och moster ska dra och jag blir ensam med min bror hemma.
Gissa om min bror blev rasande igår över att vi inte får följa med. Vi har redan börjat smida planer om hur vi ska ta oss dit vi vill. Jag ser faktiskt fram emot att vara ensam med lillebror hemma, detta kan stärka vår relation eftersom vi då måste hjälpa varandra och göra saker tillsammans.

                               
                                                                     Kusin och Jag igår.
                                      (Folk tror stenhårt att hon är min mamma. Är vi så lika?)


                                

                               

/Lite pics från igår*
XOXO, Amie

Oktober/B-day 10

Hej!

Fredag idag, vilket känns mycket bra. Helgen väntar runt hörnet och jag har en hel del att göra/ ta hand om. Idag fyller min moster år! Grattis ännu en gång :) Hon är en sån här moster som ställer upp och gör precis allting. Hon skjutsar en överallt, följer med på saker, tvättar, diskar, städar, sitter barnvakt åt andra. Man kan prata med henne om precis allting och därför försöker vi med jämna mellanrum göra saker tillbaka för henne för att visa vår tacksamhet.

Denna helgen ska vi därför tillbringa åt henne. Idag ska jag, hon, min andra moster, morfar och mamma ut och äta tillsammans. Detta är det enda hon tror kommer hända på hennes födelsedag men imorgon väntar en stor överraskning till. Jag vet att jag kan säga detta i min blogg för hon och datorer klickar riktigt inte så chansen att hon skulle hinna se detta innan imorgon är väldigt liten.
Imorgon har vi hyrt ett café här i stan där vi har, (i smyg) bjudit in hennes familj, vänner, jobbarkompisar, och lite gamla vänner sen förut. Hon vet absolut ingenting och imorgon cirka 2 timmar innan allt börjar, ska vi ringa henne och be henne klä upp sig. I bilen kommer hon sedan sitta med ögonbindel för att inte se vart vi tar henne.
Jag är så förväntansfull och längtar redan efter att få se hennes reaktion när hon får se allting. Just det, jag glömde nämna att hon ska iväg med mamma och hennes man till Gambia nu i november, som en liten semester över det hela.

Nu måste jag kila. Ska hämta upp min kusin på hennes jobb runt 14.00 och börja handla allting till festen imorgon.
Skriver efter middagen ikväll.
Puss

/under contruction.

Min blogg är på gog väg att göras om. Hur lång det tar vet jag inte, jag gör lite varje dag för att inte helt tröttna på det.
Jag skriver mer imorgon, måste tillbaka till bygget.

Puss

061009

God Eftermiddag allesammans.

Jag vaknade för drygt en timme sedan men sitter fortfarande helt död och gäspar. Alltid när jag åker bort någonstans med bil, tåg, buss blir min kropp alldeles energilös. Jag orkar inte gör någonting. Det var ett under att jag lyckades ta mig hem till fots igår efter att ha hoppat över tåget.

På tåget igår, bläddrade jag igenom tidningen Kupé som de har där och fick syn på en artikel om plastpåsen. Jag blev lite chockad efter att ha läst det.
Varje år produceras 1000 miljarder plastpåser i världen. Processen att kunna framställa detta är enorm.
I flera länder (Delar i Indien, Kina, Sydafrika, Los Angeles för att nämna några) har/ska de förbjuda plastpåsen för att de förstör vår natur och tar så lång tid att bryta ned. Vi, människor, använder en plastpåse i snitt 12 minuter innan den slängs iväg - otroligt nog ut i naturen.
The Body Shop har börjat med att fråga sina kunder om de verkligen behöver en liten plastpåse till sina köp just för att undvika "slöseri" med påsarna.

Istället rekommenderar de att man ska börja använda hållbara tygkassar när man är ute och handlar. De är inte bara praktiska utan är även snygga att ha med sig, vilket plaspåsen inte är!
Min egen åsikt om detta är både och. Jag måste hålla med om att de genomskinliga och vita påsarna är något jag försöker undvika. En del påsar kan vara ohållbara och gå sönder och då önskar man att det fanns något bättre som höll längre. Vad händer om plastpåsen försvinner helt om några år? Ska vi, när vi är ute och shoppar, ta med eget och stoppa kläder, smink, skor, ytterkläder i stora tygkassar?
Det känns lite tråkigt för man vill ju ändå "visa" vartifrån man har handlat och inte behöva släpa med eget. Allt man köper är ju inte i samma storlek, ska det då finnas olika storlekar på tygpåsar?

Jag förstår helt hur de tänker men jag vet inte om det kommer bli en jättehit bland människorna att ge upp plastpåsen. Framöver, måste vi nog släppa påsarna ändå och låta oss själva vänja oss vid tygpåsar, om det är så det blir om några år.

Vad tycker ni? Ska plastpåsen bort helt?

                                                          


Dejt with M.K

Hello!

Igår vid 16-tiden satte jag mig på tåget mot Stockholm. Det var bestämt träff med Mia Kim. Hon är min barndomskompis sedan femman på mellanstadiet och under den tiden var vi stentajta och gjorde precis allting tillsammans. Vi och vårat lilla gäng i klassen :) 
När vi sedan skulle börja gymnasiet splittrades alla och hon började i en design-linje nära Sthlm. Därifrån började hennes "nya liv" i storstan och vår kontakt blev allt mer långdragen men vi försöker.

Hon mötte upp mig på T-centralen och vårat möte blev väl granskat av resenärerna. När jag är med henne blir jag högljud, får skrattanfall och göra konstiga grimaser och det var så vi visade vår saknad där på centralen. Det blev 2h fika på Café 60, där hon uppdaterades, jag uppdaterades och sen gick vi igenom gamla minnen från skolan. Mycket mysigt vill jag påstå.

Vid 21-tiden sen skulle hon mot en fest så då for jag mot t-banan ut mot Alby där jag spenderade min natt. Idag, på dagen, hade jag ett fåtal ärenden att utföra i Sthlm-stad och spenderade därför några extra-timmar där för att hinna med allt.

Nu sitter jag hemma och gäspar som en gris. Jag vet inte vad jag gör uppe när min hjärna snart bokstavligen skriker: Gå och sov, Amie! Så det är väll det jag borde göra nu. Jag hör av mig imorgon igen.

Godnatt.

P.s Grattis bästa kusin på födelsedagen! På lördag ska vi fira som aldrig förr!

Sunday.

Sista dagen idag på denna vecka. Det avslutades med ett 9-timmars pass och lite små-ärenden med mor. Idag är det ju Kanelbullens dag och jag har inte ätit en endaste kanelbulle! Visserligen tjuvstartade jag igår men det räknas väll inte. Klockan börjar slå mot midnatt och jag vet inte många affärer som är öppna nu. Med andra ord, det blev ingen kanelbulle på dennes dag.

Imorgon fram till torsdag förmiddag är jag ledig från jobbet, vad jag ska hitta på då är inte helt klart än. Jag tar det som det kommer, det blir säkert roligast så.
Något jag ogillar på söndagar är att det inte finns något bra program på tv. Vart har alla bra repris-serier tagit vägen? Det är ju denna dag man ska ta igen det man har missat under veckan när man var upptagen med jobb, möten, barn, skola, städa, lagat mat eller andra aktiviter vi människor sysselsätter oss med.

Nå, det får väll bli det vanliga för mig. Seinfeld i mängder!
Nu väntar lite mat, plugg och sedan avsnitt 1 för idag.

Puss


Sommaren ´09

It's sugar-time

                           

Imorgon är det Kanelbullens dag men mamma rivstartade redan idag med att köpa hem ett antal. Jag kunde inte undgå att smaka på en och oj vad gott det var! Jag funderar starkt på att ta en till senare och det gör jag nog också!
Jag önskar att jag kunde baka egna bullar. Jag önskar att jag kunde baka överhuvudtaget. Jag kan de här lätta bakelserna eller tårtorna som man bara behöver något enstaka ingredienser till men jag känner att jag vill jobba mig uppåt och skapa små jättesöta godsaker som man bara vill sitta och titta på!
En kurs kanske vore något?

Snart tänkte jag arbeta lite på min blogg. Så här kan den ju inte förbli, lite mer/mindre färg och detaljer vore något men först forsättningen på mitt morgon avsnitt av Seinfeld.

Puss

Sleepwalker.

Go'kväll Sverige.

Jag är nyss hemkommen från en kaos-dag på jobbet. Kaos kanske var lite överdrivet att beskriva stämingen men nog var det mycket att göra. För mycket. Ett tag funderade jag på att låsa dörren och inte låta nya kunder komma in bara för att det var så mycket. I för sig är detta alltid något man känner efter ett fredags-pass så varför låter jag så förvånad?

Det kan kanske vara för att jag inte hade orken till all stress, spring, och beställningslappar idag men det är ju inget som jag får bestämma utan jag biter ihop ändå :) 

Nu när jag sitter här framför datorn känner jag med helt benlös. Jag har liksom ingen ork alls att hålla ryggen sträckt eller för den delen röra så mycket på fingertopparna som jag måste göra nu. Det känns som om jag har somnat.
Imorgon är jag ledig så det känns underbart att få vakna när jag vill imorgon och inte behöva passa en tid till arbetet.

Just det, ni vet min cardigan jag skickade efter för ett bra tag sen som jag sedan sade inte att kommit fram. Den har fortfarande inte gjort det. Detta är något riktigt udda och har aldrig hänt mig när jag har beställt från Internet. Idag hade jag fått ett mejl från de:

"Hej!

Din beställning skickades för ett par dagar sedan och här är ditt
kollinummer; ----------

Du kan spåra ditt paket via Postens hemsida genom att ange ditt
kolli-id. Din beställning levereras från utlandet vilket innebär att
Posten kan lämna status på försändelser när de befinner sig inom
Sveriges gränser. Om din sökning inte ger några träffar innebär detta
inte att paketet inte är levererat eller att du har fått ett fel
kolli-id utan bara att det inte än nått Sverige och därför ännu inte
registrerats av svenska posten. Det kan ta upp till 48 timmar från det
att en vara anlänt till postens utlämningsställe tills det att du får en avi."

Jag skickade efter plagget den 15/9 och det skulle ta 6-12 arbetsdagar. Idag är det den 2/10.
17 dagar för en cardigan!!!
Inte nog med det, jag kollade upp vart den är just nu med mitt kollinummer och den har tydligen inte kommit till Sverige än men som de skriver i mejlet att det kan ta 49h till så jag får väll stå ut lite till.  

Nej nu måste jag bli lite pigg, ska förmodligen ut en sväng snart.
PUSS

1/10

Go'kväll!

Idag jobbade jag lunch-passet, vilket var skönt. Det är alltid skönt och få sluta 17 från jobbet och slippa städa och torka hela restaurangen.
Efter jobbet promenerade jag hemåt. Jag är så stolt över mig själv att jag, varje dag, promenerar till jobbet med Ipod touchen i handen. Varför ska jag stå i kylan (ja, för nu är det riktigt kallt ute!) och vänta på bussen när jag kommer fram snabbare till fots? Orimligt och dyrt.

Alla gallerior var öppna till 21 idag. Mor ville dit så självklart hakade jag på. Jag vet inte om det var världens smartaste idé att erbjuda henne sällskap. Eller jo men inte "glömde" jag kortet hemma i alla fall!
Första affären vi gick in i var H&M och där rodde jag snabbt åt mig prylar som jag, enligt mig själv, var tvungen att ha!
Det blev en halsduk, vantar, underkläder och strumpbyxor. När jag sen står och håller i allting börjar jag: Mamma, ska jag verkligen köpa allt det här? Är det inte för mycket?

Min mamma är bäst. Hon är verkligen det. Lyssna på vad hon gav för svar: "Ja, men köp det. Jag har ju ändå rabatt och så är det 10% idag också". Och jag tillägger: Ja, och en har jag presentkort här också!
Hon hjälper mig att hitta anledningar till mina köp. Inte alla dock, bara de jag gör med henne. Undrar om hon inte är boven till hälften utav mina impulsköp? :)

Nej mamma det är du inte för inte är det du som i slutändan drar upp plånboken och går mot kassan.
Gissa vad jag ska göra nu? Spendera en timme med min drog :)

Puss
RSS 2.0