MARTINI SPIKE

Seriöst. Behöver jag ens förklara mig eller försöka få er att förstå det här just nu? Det är heeeeeelt sinnessjukt vad fantastiskt heta Jeffrey Champbells nya ballerinaskor är! Ballerinaskor är något som alla tjejer/kvinnor har (minst) ett par av hemma som plockas fram till våren/sommaren MEN NU tog Champbell den skomodellen till en ännu högre nivå. Jag tror helt ärligt att alla kommer älska de här oavsett om man är ett fan av nitar eller inte. De är ju bara för söta och to die for!
Jag har hittat flera fina ballerinaskor som jag tänker handla hem till sommaren men de här hamnar direkt på förstaplatsen att köpa hem. Jag-måste-bara-ha-de!





Bild tagen från "jeffreycampbells" instagram
Ni hittar skorna bl a härinne.


LEVER. NÄSTAN.

Hej!

Vaknade nyss upp från min powernap, var verkligen tvungen att vila ut i två timmar när jag kom hem tidigare idag. Förlåt för att jag helt och hållet har försvunnit härifrån senaste veckan. Det är jobbet som har tagit all min lediga tid de senaste åtta dagarna och det känns som att jag bor där hehe :) Det har varit så mycket vårkläder och påfyllningar som ska fram i butiken men på onsdag är jag äntligen ledig och kan ta igen all tid jag har förlorat härinne!
Nu ska jag laga lite mat, skicka iväg några mail och fylla i tidsrapporter innan jag bänkar mig framför tv:n de sista timmarna på kvällen.
Vi hörs imorgonkväll så tills dess får ni ha det så bra! Puss

 

Gårdagens outfit på jobbet.

 

 

 

BED. NOW!

Kom hem från H&M för en och en halv timme sedan. Jobbet gick bra idag, det var så lugnt i butiken framåt kvällen så jag känner mig inte alls trött nu efteråt :) Min andra halva åkte dessvärre tidigare idag och jag saknar honom redan. Vi lagade aldrig mat igår eftersom båda var alldeles för hungriga och otåliga till att vänta på att maten måste bli klar. Det får bli till nästa gång! Snart ska jag lägga mig framför tvn och spendera sista timmarna av kvällen där, imorgon ska jag upp tidigt igen. Det bästa med imorgon är inte bara att det är fredag och att helgen närmar sig utan att jag även slutar klockan 14. Det måste jag kalla perfekt avslutning på en lång arbetsvecka!


Jag älskar de nya hårsnoddar som finns hos oss och har en metallbricka till snygg detalj!
Kom in och handla de nuuuuu :)

UPPE MED MÖRKRET

Godmorgon!

Jag är supertrött just nu och skulle helst vilja gå tillbaka till sängen men måste strax göra iordning lite frukost till mig innan jag ska åka till jobbet. Idag jobbar jag ett sånt där orginellt arbetspass, nämligen 07-16. Efter jobbet ska till stan och träffa Mr som kommer hit. Vi har inte helt planerat hur dagen kommer se ut men matlagning och promenad står på spel, (oj det där kanske lät jättetråkigt nu haha). Jag tycker att vi lagar mat alldeles för sällan (eftersom vi oftast går ut och äter när vi umgås) men det ska det bli ändring på! Om resultatet blir bra tänker jag dela med mig av receptet här för er men min man är en mästare i köket och kommer säkert rädda maten ifall jag håller på och förstöra den :)
Vi hörs lite senare idag, ha en fin onsdag allihoppa!


Gud vad jag längtar massor till våren nu! Det är ju så här jag vill kunna klä mig ute.



MILITÄR MÖTER SKINN

Solen skiner så fint idag och jag ser hur snön sakta börjar smälta. Enligt väderprognoserna ska det bli sol varje dag den här veckan och jag HOPPAS innerligt på det så vi kan få vår snart! Jag får så mycket vårkänslor när jag ser hur det skiner och självklart blir shoppinghumöret skyhögt!
Det första jag måste göra när våren verkligen är här är att köpa två vårjackor, en (till) skinnjacka och en halvlång parkas/kappa/tunn jacka att variera med. Jag började titta runt bland mina favoritmärken/internetsidor och hittade den en parkas som jag inte kunde släppa ögonen från.

Jag älskar skinndetaljerna på ärmarna tillsammans med det gröna och de stora fickorna! Varför har jag aldrig tänkt på det här förut? Militär och skinn tillsammans! Ni märker hur positiv jag är till det här och kommer garanterat haka på den trenden.



1 199 SEK från Chicy

HARD WORK TODAY!

Puuhhh! Det är så skönt och vara hemma efter ett långt arbetspass på jobbet. Det känns i hela kroppen att jag har gått i elva timmar, mina fötter värkeeer. Visserligen valde jag att jobba över två timmar men det var mycket tack vare det fina sällskapet från Kystan som jag lyckades hålla ut.
Nu fortsätter jag kvällen här hemma med att fixa käk och sedan slå mig ner framför tv:n, det är den enda jag orkar med just nu. Jag ska verkligen ta vara på min lediga dag imorgon och sova ut så länge jag vill :) Vi hörs när jag har vaknat till liv.
Puss

Lite snyggt från H&M

SUNDAY

Är tillbaka i stan efter vistelsen till Stockholm igår. Vi kom dit på eftermiddagen så vi hade massor av tid till att umgås med varandra innan utgången. Jag glömde helt bort att komma in hit och skriva, trivdes så bra bland mina vänner.

Kvällen fortsatte i samma goda stämning och det var skönt att få dansa loss sen på natten till bra musik. Nu ligger jag och tittar på "Big Brother 2012" och måste säga att det är en väldigt stor mix på alla deltagarna, är mest nyfiken på hur alla kommer gå ihop! Vi hörs igen imorgon! Ha en fortsatt trevlig söndag allihoppa :)

Idag fyller världens bästa pappa år!

 

GOOD MORNING

Jag känner att jag vaknade alldeles för tidigt imorse för att vara mig men det gick verkligen inte att somna om så nu sitter jag här allmänt uttråkad. Ska strax byta om till promenadkläderna och gå en runda för att sedan handla hem lite frukost. Mina fruskostvanor består oftast av fil/yougurt med cornflakes och ett glas juice. Hur gott är det inte med en skål müsli, russin och bär eller några andra sorters flingor? Mmm, yummie! Till alla kaffeälskare som inte kan vara utan sitt koffein förstår nog mig när jag säger att jag inte kan vara utan min juice! Jag dricker det hela tiden och det passar verkligen till allt så länge jag slipper de med fruktkött i. Har ni också någonting som ni inte kan vara utan vid frukosten?

Ikväll ska jag umgås med mina barndomsvänner (förutom Sandra som tyvärr inte kunde komma) och några andra vänner i Stockholm och dansa loss ute. Jag ser verkligen fram emot det här, har inte festat ordentligt sedan nyårsafton så det är dags för det idag. Det är dock många timmar kvar tills det så vi tar en sak i taget och börjar med frukosten. Vi hörs lite senare, puss!

Gissa om jag längtade varje morgon till fruskotbuffén i Milano.
Det är nästan det bästa med att bo på hotell.




IGÅNG

Välkommen härliga fredag och strålande sol!

Jag blev så glad när jag vaknade imorse och fick se det fina vädret ute. Kan det vara så att våren sakta har börjat titta fram? HOPPAS! Igår efter jobbet gick jag min första powerwalk sedan Milano och det kändes så skönt i kroppen efteråt när man kom hem. Under tiden som jag promenerar har jag min barndomsvän (som studerar i en annan stad) i hörlurarna och självklart går hon sin runda samtidigt.
Vi ska lägga en timme om dagen till varandra och promenaden för att bli fit for fight till sommaren. Jag ska verkligen gå in för det här nu och om några veckor börja träna ännu mer. Självklart var vi ute tidigt imorse igen och idag kunde jag ha på min solglasögonen för första gånger i år! Det var sååå härligt!

Nu har jag lite och göra (som alltid med mina ouppklarade projekt) men för övrigt blir det en lugn dag idag, håller i mig tills imorgon istället då jag och några vänner kör på en utgång i huvudstaden. Ha en fin fredag allesammans!
Puss


Låt oss se grönt ute snart!

METALLIC THIS SPRING!

En modetrend till i vår som jag tror kommer bli väldigt stor är lack/metallic/de blankiga detaljerna på kläderna. Jag har ett par gamla silver lackleggings från 2008 liggandes i garderoben (som jag ska klippa av till shorts nu) så nog har vi sett det här tidigare. I år ska kan man dock använda materialet som en detalj på kläderna eller blanda olika metallicfärger (svart med brons, silver med guld, svart med guld, etc) till en festligare outfit. SNYGGT, SNYGGT, SNYGGT, säger jag men vad tycker ni?


KÄRLEKSDAGEN

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPPA! Jag hoppas att alla som ska fira den här dagen får det underbart med sin respektive, vän, familj eller bekant och många fina ögonblick, minnen och överraskningar. Det är andra året i år som jag och Mr firar alla hjärtans dag men i år "skjuter vi fram" dagen till helgen. Eftersom han har mycket i skolan och jag fortfarande är sjuk är vi på skilda håll idag men det gör mig ingenting alls. Jag blev överraskad tidigare när blombudet ringde på dörren och jag såg massor med röda rosor och en liten lapp inuti. Jag bara älskar min pojkvän ♥

Jag tycker egentligen inte att det behöver finnas en dag i almanackan för att man ska visa uppskattning till sin pojk/flickvän, kompis, familj, etc utan det ska man väll kunna göra alla dagar på året? Idag känns det väl dock extra speciellt om man blir uppvaktad och/eller överraskad av sina nära och kära för att de älskar en så mycket. Jag passade på tidigare att skicka iväg små söta sms till familjen och de vänner som betyder väldigt mycket för mig. Det är människor som alltid kommer finnas i mitt liv oavsett vart vi befinner oss eller vad som än händer. Mina små guldkorn som jag kallar de.

Inte världens snyggaste kollage kanske men det är människorna på bilder som spelar roll och förgyller mina dagar, ♥
För er som undrar vart min mamma är så finns hon inte med, hon hatar att vara med på kort så därför har jag inte många på oss men det ska jag allt ändra på!



SJUK

Har inte lämnat sängen sedan jag vaknade imorse. Jag mår riktigt dåligt och kroppen säger ifrån till allt. Huvudvärken, hostan och förkylningen har tagit all energi som fanns kvar i mig och nu orkar jag ingenting mer.
Hur gick det här till? Vad gjorde/åt jag igår som fick mig att bli såhär?

Efter att inte kunnat äta, sova, se på tv eller film på hela dagen tänker jag nu tvinga mig själv att somna i hopp om att jag mår fantastiskt imorgon!
Godnatt.

BLÅ, BLUE, AZUL.

Hej!

Kom precis hem från en lång arbetsdag i butiken. Det var lagom med kunder idag men fanns en hel del att packa upp och städa så nog är jag trött. Tänkte på det redan imorse och slängde på mig ett par (oanvända) converse så jag skulle få mindre ont i fötterna. Våra VMs på H&M hade stylat David Beckham-hörnan så fint och jag älskar långkalsongerna som har han designat. Är det pinsamt om jag köper ett par till mig själv att gå hemma i? :) Hans kollektion passar perfekt som present till alla hjärtans dag nästa vecka (det var också anledningen till att den släpptes några dagar innan) så passa på att handla hos oss!

Nu står kycklingen på bordet och väntar, snacksen och läsken är inhandlad och det lördagskvällen kan börja framför tvn! Vad väljer ni som också ska stanna inne att titta på? Melodifestivalen eller Gladiatorerna?
Jag körde på en outfit med mycket blått idag på jobbet eftersom jag kände att det behövdes en färgklick i det kalla och tråkiga vädret. Kunderna uppskattade det verkligen och älskade den blåa nyansen på nagellacket!
Tack!

 

Skjorta - Bik bok

T-shirt - Monki

Halsband - Accesorize / Italien

Ring - Glitter

Jeans - Weekday

Converse

 

NEJ NEJ NEJ

Mår inte så bra för tillfället. Vaknar tidigt varje morgon över att jag konstant nyser och att halsen svider när jag hostar! Hur botar man sånt? Har druckit varmt och ätit tabletter men inget tycks fungera. Jag måste bli frisk till imorgon när jag ska jobba, hjäääälp! Har precis sagt hejdå till Mr som jag har umgåtts med. Nu har jag lite saker att ta itu med (som vanligt) innan jag ska träffa en kompis senare.
Puss!

TIGER OF SWEDEN

Mercedes Benz modevecka är över nu och önskade så innerligt att jag kunde få se catwalken live! Jag nöjer mig dock med att se bilder och videos därifrån och WOW vad snygg kollektion Tiger of Sweden visade! Två viktiga saker som får mig att älska en kollektion eller en designer är att kläderna ska ha den här kreativa, överarbetade och extravaganta känslan men samtidigt vara användbar utanför catwalken. Jag har alla möjliga favoritdesigners som antingen har den ena eller båda av mina viktiga egenskaper (vissa kläder tillverkas kanske bara till speciella tillfällen i vardagen) och Tigers höstkollektion är väldigt användbar!

Jag har samlat mina favoriter för att ni ska förstå vad jag talar om men om ni vill se hela kollektionen så klickar ni här! Kollektionens nyckelord enligt mig är: lager-på-lager, HÖSTFÄRGER, maskulint med kvinnlig touch, minimalistiskt och färg-på-färg. Jag älskar det vinröda, röda och brunoranga färgexplosionerna och slår vad om att många kommer synas i de till hösten, garanterat jag i alla fall :)

 



ME ON FASHION WEEK.

Jag stylade en docka igår som skulle kunna passa in på första raden vid catwalken under modeveckan. Hade vädret tillåtit det här och om jag fick möjligheten att vara där skulle jag kunna tänka mig att skutta runt i den outfiten. Självklart kan man ha helt andra accesoarer till och möjligen byta ut klackarna till ett par sköna kängor.

Kappa - COS

Topp - Manish Arora

Stumpbyxor (det är trosor och stay ups som sitter ihop) - Sneaky fox

Skor - Topshop

Väska - Marc by Marc Jacobs

Kalender - Mulberry

Solglasögon - Yves Saint Laurent

 

Jag måste bara visa vilka kläder som döljer sig under kappan på henne. Det är alltså ett par trosor och stay-ups som blir till ett par strumpbyxor och en jättesöt topp. Självklart kan man ha ännu ett par shorts under toppen för att få mer längd men har du redan något långt över tycker jag att man kan skippa det.

 

 

DET GÅR INTE!

Jag har försökt hela eftermiddagen att fixa med designen på bloggen men det vill inte fungera! Jag blir galen snart för så fort jag lyckas fixa något så försvinner allt när jag uppdaterar sidan! ÅÅÅHH! Vill bara att ni ska veta att jag försöker så gott jag kan och det kan visserligen ta ett tag men sen är det över.


I MITT HUVUD JUST NU

 

LITE MUSIK


Här är videon till Lil Waynes senaste låt som jag skrev om innan jag åkte bort. Vi repeatade låten under hela Milano, den är lätt och älska och gillar verkligen hur den till slut blev. ♥


Vår underbara Laleh (eller Sveriges underverk kanske man ska säga) har äntligen släppt ett nytt album! Jag blev helt förälskad i hennes första släppta låt "Some die young" när jag såg henne på P3s Guldgala för några veckor sedan och har sedan dess lyssnat igenom hela skivan. Det här är min andra favorit, hon får en verkligen att se så enkelt på saker och ting här i världen. Med de rätta orden till hennes fantastiska röst blir allting magiskt.

MITT MILANO!

Hej!

Efter att ha åkt taxi-buss-flyg-buss-tåg-buss igår och vilat kroppen i några timmar känner jag mig redo för att berätta om Milano för er. ITALIEN ÄR FANTASTISKT, det tycker man även om man aldrig har varit där. Trots att vädret var åt det kallare hållet därborta fick de oss ändå inte att stanna kvar i Sverige. Vi skulle bara dit!

Under vår weekend hann vi besöka San Siro-arenan för att se Inter - Palermo spela! Italienarna är som galningar under fotbollsmatcher och skriker hejvilt, flaxar med armarna och buar åt alla orättvisor nere på plan. Jag älskade att se deras stora engagemang och passion till sporten. Go Italia!
För övrigt sysselsatte vi oss med att äta mycket italienskt mat, träna, bada i inomhuspool, promenera, gå på stan, se italienska filmer, frossa i onyttigheter men framför allt vilat ut oss! Det var nästan anledningen till varför vi åkte bort och bara kunna vara med varandra.

Vi har hört och läst hur fruktansvärt kallt det har varit här och paniken börjar komma inom mig nu när jag också kommer få uppleva det (ja, för ingen tror väl att det blir mildare väder framöver?). Ut och res med er ni som kan! Ingen förtjänar att frysa ihjäl, tvingas stanna inomhus eller ännu värre att vara med om SJs bortförklaringar till deras förseningar!

 

image description


 

 

 

 

 

 

 


HEJ

JAG ÄR TILLBAKA i iskalla Sverige igen! Hann knappt sätta fötterna på den svenska marken innan jag drabbades av den fruktansvärda SJ-förseningen!
Att de aldrig lär sig något, usch! Nu är jag frusen, hungrig och trött efter många resor.
Ikväll berättar/visar jag allt som hände i Milano :) Puss!

RSS 2.0