Paket.

Hejsan!

Hur har alla sovit? Jag vaknade för några timmar sedan, utvilad och pigg och började genast städa här hemma. Det ringde på dörren alldeles nyss och det var brevbäraren som ville lämna lite paket till mig. Jag har fått hem lite modeböcker från bokrean som jag velat ha. 

Åh, det ska bli skönt och få bläddra i andra böcker än de som ingår i skolans kurslitteratur, ska genast sätta mig ned tillsammans med en god frukost innan jag ska iväg på lite ärenden.
Imorgon åker jag tillbaka till skolan igen för ännu en föreläsning om konsten i Paris. Vi hörs lite senare ♥ 

P.s Jag tipsar er bokälskare och studenter att verkligen nappa på bokrean, det finns tonvis med billiga böcker!


                                   Fick även hem Monkis senaste tidning. Looove it!
                  


Över min döda kropp

Över min döda kropp. Cheap Mondays underrubrik på kläderna och det är väll även så de vill att man ska känna: Till och med över min döda kropp, vill jag bära de.

Jag minns mina första blåa stuprörsjeans som jag köpte därifrån, de satt sådär perfekt som man alltid är ute efter och kom också att bli mina favoritjeans. Jag var 15 år då och de sitter fortfarande lika perfekt på mig, älskar't!
Cheap Monday säljer mest baskläder med en liten twist över och priserna ligger på en nivå så att alla ska kunna ha råd med de.

Jag kommer alltid vara en trogen kund mot Cheap Monday just för att bekvämligheten och hållbarheten är i toppklass. Alla kläder jag har från märket har hållit i flera år utan att ha blivit för liten/stor.
Ni som gått och funderat på om Cheap Monday (egentligen borde alla veta om märket vid laget, det har funnits på marknaden väldigt länge) är något för er, ber jag er att ta mina ord seriöst: Det är värt priset och ni kommer inte att ångra er!

Här är mina favoriter:
                 
                  
                    1. Racer tank fog blue 2. Whitney shirt dress bunny pink.
                    3. Rhoda denim dress very lite blue. 4. Moesha jacket black.
                    5. Shamika printed tank plumbago blu tac. 6. Rashida skirt black.
                    7. Aisha jumpsuit black. 8. Xenia dress big bleach mustard.

Cuatro.

Hejsan!

Inatt sov jag inte alls bra, somnade sent inpå småtimmarna och vaknar vid 11 och är supertrött (sitter och tokgäspar här). Igår umgicks jag med Shillan och kära Haba som är hemma över helgen. Som alltid känns det som att hon aldrig flyttade från stan utan relationen mellan oss är fortfarande lika tajt som när vi gick i samma klass.

Jag har lite ångest över att jag inte har börjat småpluggat än inför tentan för jag vet hur jag kommer må när det bara är en vecka kvar! Därmed straffar jag mig själv nu och sätter igång och skumläser/antecknar efter frukosten. Ibland måste man vara hård mot sig själv för att lyckas!

Längtar tills ett datum är inbokat för när jag, Shillan, Sandra och Mahabad ska spendera några dagar med varandra, can't wait! ♥

                                                                        Karlstad, 09
                
                                                                      Karlstad, 09
               
                                                                    Jönköping, 08
               
                                                                     Eskilstuna, 08
                         

9 % klar.

Godkväll kärt folk.

Jag har varit rätt seg idag, sov borta igår med två vänner och eftersom vi gick och lade oss sent och skulle upp tidigt imorse till jobb/skola, går det aldrig bra att somna på beställning och fick endast någon timmes sömn.
 
Idag hade vi sista föreläsningen för den här veckan,"Realism, impressionism och salongkonst: Mode och konst i Frankrike under sent 1800-tal".
Konst är inte riktigt min starka sida men jag är väldigt öppen för att lära mig nya saker men det gick inte så bra idag att försöka koncentrera mig bakom skolbänken, kroppen ville bara lägga sig ned och sova.

Nu är jag hemma och jag blev precis klar med att fästa dit en påse nitar på ett par leggings. Det blir jättesnyggt men det tar sin lilla tid för jag har i princip inte kommit någonstans om jag tänker på hur mycket som är kvar. Jag har räknat ut att jag kommer förbruka ca. 10 påsar till (= 1000 st nitar) innan jag är färdig. 

                                             Vad tycker ni om resultatet hittills? :)
                  
                  

Never overlook me!

Jag skulle kunna skriva en uppsats om händelsen från i söndags för er men det tänker jag inte göra. De som inte är inblandade behöver inte veta något, det är egentligen inte världens sak bara något omoget och onödigt som någon verkar tycka är kul. 

Tycker verkligen synd om dig/er som tydligen verkar vara avundsjuk på mig och mitt liv. Det är så patetiskt att sitta och slösa tid på andras liv när du kan leva ditt eget (genom att härma andra som ni verkar vilja eller så som du själv vill ha det)

Allt jag har att säga är att hämnden är ljuv, ni lyckades inte med ert tidsfördriv och kommer får ångra det. :)

22/2/11

Min man lämnade mig lite tidigare idag och saknar honom redan men har sysselsatt mig med att börja på mitt projekt med nitarna. Det går bra men det är väldigt pilligt och tar sin lilla tid så det återstår och se när de blir helt klara.

Strax går jag ut och möter upp en vän, imorgon åker jag tillbaka till skolan igen för att lyssna till Marcos "Fashion under fascism - Beyond the black shirt"- föreläsning men vi hörs självklart innan dess.
Nu måste jag kila, puss!

Ja, tack!

Jag klickade in till Monkis sida lite tidigare i hopp om att hitta en jacka att bära när snön lämnar oss (den får kommande vecka på sig att lämna oss, inte mer) och hittade världens coolaste accesoarer som jag med all säkerhet kommer att bära till våren/sommaren.

Här är ett litet kollage med mina favoriter:




New Monday, new week.

Hej!

Jag är hemkommen från skolan, Marco höll i "Italienska modevaruhus"-föreläsningen idag, kanske för att han själv är intresserad av det men mycket för att han är italienare. Det sägs att det är anledningen till det.

Eftersom jag inte hade några kursböcker som höll mig upptagen i helgen har jag verkligen utnyttjat förmiddagarna till att sova ut och verkligen vila upp mig inför den kommande tentaplugget som startar om några dagar!

Imorgon är jag ledig från skolan igen och planerar att börja smycka mina tights med nitar, som jag tipsade er om sist. Jag har smidit planer med Antonella om hur de ska se ut, resultatet får ni se om några dagar/veckor.
Jag börjar med de på en gång, vi hörs lite senare med ett accessoar-kollage.. ♥

                                                  Gemma Ward for Vouge Italia
                 

Style by me.

Häromdagen gick jag och införskaffade mig lite nitar (såna som syns på bild nedan) att styla om gamla tråkiga baskläder med men jag har inte kommit på vilket plagg som ska få bli smyckad.
 
                                    Kanske kan dessa inspirationsbilder hjälpa mig?
                  
                  
                             
                    Bilderna är från Hayky


Detta är ett hett tips till er klädgalna därute, smycka om era kläder (klipp sönder, sätt på detaljer, färga om de) för att göra de mer personliga och framför allt - för att du ska få ha ett eget plagg för dig själv :)

Jag kommer självklart visa mitt resultat för er när det är färdigt. ♥

PLEASE!!!


Bild av Hayky.
Snälla, snälla, snälla, snälla, snäääällaaa. Snälla vinter, kan inte du bara dra iväg för några månader så att man kan klä av sig lite kläder och se ut så här på ute på stan?

Jag skulle kunna döda för att få känna solen steka över mig.

I'm proud!

Hallå där!

Jag har varit igång i princip hela dagen och det är inte konstigt att så fort min kropp hamnade i sängen under det varma täcket, som jag slocknade i en kvart. Kvarten kändes som flera timmar för nu är jag igång igen.

Imorse åkte jag till skolan för att ha föreläsning om "Moderevolution: Poiret, Chanel, Dior" och efteråt fick jag reda på att jag har klarat ännu en analysuppsats om filmkostymer i tre olika filmer. I'm proud of myself!
Idag lämnade vi in en ny uppfit och jag håller tummarna att denna går lika bra. Imorgon är jag ledig från skolan och har planerat att sova ut massor, åååh vad jag längtar!

Hörs vi inte lite senare, skriver jag imorgon efter min skönhetssömn.
 

Fotbollsfru?

                 
                 
Så här såg jag ut igår kväll när A kom hit och hade bokat bord åt oss nere på stan för att se fotbollsmatchen mellan Milan - Tottenham.
Jag är inte den fotbollsgalne i vårat förhållande, ni förstår nog att det är min man som står för det, dock tycker jag fotboll kan vara kul och titta på ibland, när det är bra spelare/lag som kör.

Sist jag tittade på en hel match var nog nere i Australien förra året under VM men igår kväll upplevde jag det igen. Matchen slutade 0-1 och det var ett sjukt spel mellan lagen. De var inte mycket till fotboll, bara massor med passningar och mot slutet började det likna mer UFC än fotboll, haha.

A lämnade mig precis ensam här hemma men det gör inte så mycket, har en uppgift att skriva/lämna in tills imorgon om ett valfritt ämne som jag ska analysera.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om men det lutar åt Macaronis eller Dandyismen.

Nu ska jag se ett program och inhandla lite onyttigt innan jag sätter igång. Vi hörs lite senare. Puss!

Helvete.

Godkväll!

Vilken jävla dag det har varit, otursdag numero dos. Imorse när jag och Antonella skulle ta 10:14 -tåget var det försenat och vi fick vänta en timme på stationen innan ett tåg kom och kunde ta oss till Stockholm. Likadant var det på hemvägen, tåget vi hade tänkt ta var försenat och vi kom inte hem den tid vi hade planerat.

Båda gångerna hade tåget innan vårat skjutits fram tills den närmade vår avgångstid så att det var dubbelt så mycket folk på tågen sen. Jag har sagt det förut men JAG HATAR VERKLIGEN SJ OCH ALLT SOM HAR MED SJ ATT GÖRA!

Det var nästan onödigt för oss att gå till skolan eftersom vi kom en halvtimme försent och fick sluta en halvtimme tidigare.. Kul.
På föreläsningen idag hade vi storgruppsseminarium med hela klassen och svarade på frågor om Baudelaires tre texter från "Det moderna livets målare".

Efter skolan gick vi och käkade och åt efterrätt så att våra magar höll på att spricka när vi gick därifrån. Jag har hittat stället där de säljer världens godaste morotskaka - på Universitetet = i min skola!
OH.. MY.. GOD! Det var gudomligt god och om ni befinner er/är student på skolan måste ni testa den.

               

Vapiano.

Hej!

Jag kom hem för ett tag sedan från världens oturdag. Jag åkte till skolan tidigt imorse för att lämna in mitt arbete, tåget var försenat med 30 minuter, mitt arbete gick inte att öppna i skolan (och fick därför åka hem och fixa det), jag fick skoskav av ett par gamla skor jag inte använt på länge, mitt SJ-kort funkade inte imorse heller..
Listan kan göras längre men jag orkar inte dra upp allt dåligt med dagen utan istället tacka min man för de fina blommorna och middagen. Du är bäst

Imorgon åker jag tillbaka till skolan igen, faktum är att vi har föreläsningar varje dag denna vecka förutom på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas att inte tågen krånglar då på grund av det kalla vädret. Om jag känner SJ rätt, är sannolikheten stor för det. 

Jag invigde mina marinblåa byxor från Zara i Italien med en ljusare blus till från
                    Gina Tricot och silver/blåa smycken från Glitter & Gina Tricot. 
                  
                  
                  

Hjärtedagen idag.

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har alltid undrat vad dagen egentligen är till för. Går inte den här dagen till precis på samma sätt som på Julafton?

Om budskapet med den här dagen är att man ska vara med sin käraste och byta presenter med varandra för att visa sin kärlek så förstår jag inte varför man ger varandra julklappar, gör ni det?

Det går ju inte att förneka att alla hjärtans dag egentligen är en dag för alla kärlekspar och det är det jag kan tycka är lite orättvist.
Alla människor är inte tillsammans med någon, en del trivs med att vara singel, en del är inte i ett förhållande för andra anledningar och vissa har inte hittat den "rätte" än att dela sin kärlek med och ska de då stå utanför denna dag bara för det?

Om jag hade fått bestämma, hade jag försökt sudda ut den enda tanken (att bara kärlekspar ska fira med varandra) kring denna dag hos människor och i butiker/reklamfilmer och försöka ge budskap om att man kan visa uppskattning till sina vänner, arbetskollegor, sin familj eller sin pojkvän/flickvän. 
Observera kan, det ska alltså inte vara något tvång. Vill man så får man.

Nu är dagen här så jag känner så här: Ta en fika med en gammal vän du inte haft tid att träffa på sistone, ät middag med familjen/vännerna eller pojk/flickvännen, gå på bio, gå på dejt, ta hand om någon som har haft en tuff period, baka och ge bort till morfar/mormor/farfar/farmor eller gör ingenting alls - det handlar ju bara om 24 h sedan är dagen över och som bortglömd :)

Eftersom jag aldrig har firat denna dag av flera orsaker och som ni säkert förstått, att jag inte heller gillar dagen speciellt mycket så kommer jag att göra alternativ två - äta middag med min man efter skolan, inget märkvärdigt med det :)

Bik Bok all over!

Hejsan!

Jag kom hem för en stund sen från ett ärende med en vän men nu är dagens paus förbrukad och jag återgår till plugget och skolböckerna, idag blir jag klar, det måste jag eftersom det ska in imorgon.

Här är dagens sköna outfit med skinnbyxor och t-shirt med axelvaddar (som jag har smyckat med kedjor) från Bik Bok:

                   
                 
 

My heart is refusing me.

Hej allihoppa!

Jag har setat med skolböckerna i sisådär halva dagen och nästan blivit klar med min uppgift. Jag gav upp för ikväll när Melodifestivalen började. Visste inte att det hade börjat gå för i år igen, känns verkligen som det var nyss som jag blev kär i Salem Al Fakirs bidrag med Keep on walking som han även vann sin deltävling med.

Wooow, säger jag bara till flera utav artisterna som var med ikväll. Christian Wallz, The Kroniker men framför allt - Loreen! Hennes låt var riktigt bra och så har hon gått och blivit riktigt het sedan Idol 2004 -tiden.

Jag hoppas på att hon vinner hela skiten!
Nu måste jag iväg, ut och träffa en vän. Ha det så trevligt ikväll, puss!
                
                            Klicka här för att se Loreens bidrag i Göteborg.

The coldest winter!

Igår kväll vid 23:15 när jag gick ut visade termometern -11 grader! Seriöst, jag orkar inte bära tonvis med kläder, halsdukar och jackor längre för att kunna vistas ute. Det var kul och mysigt med snö under December när snön ska vara här men nu (och då är jag säker på att jag talar för hela Sverige) är det bara jobbigt.

Här kommer lite tips på snygga koftor/tröjor som värmer: 

                                                   Fleece hoody cardigan / 529 SEK
               
                                                        Knit hole sweat / 699 SEK
                
                                                Boxy hooded cardigan / 599 SEK
                
                                                           Sher lace top / 539 SEK
                

More Rome-pics!

Här är lite fler bilder från förra veckans Italienresa, berättelsen har jag redan dragit för er så nu låter jag bilderna tala.

Om någon av er funderar på att åka till Italien, främst Rom så kontakta mig här på bloggen så kan jag ge er mina tips om vart ni bör gå/besöka väl på plats :)

Jag har dessutom väldigt bra sidor/kartor om Rom som är bra att klicka in på innan ni åker. Ciao!

             
              
             
             
              
             

VAD I HELVETE?

Typiskt att Stadsbiblioteket ska ha personalmöte halva dagen och stänger hela byggnaden när man för en gångs skull vill studera på en annan plats förutom här hemma.

Vi stack hem till Antonella istället och pluggade och det var faktiskt mycket roligare. Hon bor sjukt centralt, nämligen mitt i stan och stoort.

När vi klara för dagen efter 3-4 timmars skrivande och skulle bege oss utåt, tittade vi ut genom fönstret och såg vädret. DET ÄR INTE SANT, ÄR DETTA ETT SKÄMT!?

ÄR DEN JÄVLA SNÖN PÅ VÄG TILLBAKA?
Vilket förbaskat snöstorm, det gick att hålla ögonen öppna på grund av allt snökaos ute, har lust och skriva till vädergudarna och fråga vad det är de håller på med!

Kommer vi hoppa över våren och gå direkt inpå sommaren i juni? Kommer vi ha någon svensk sommar överhuvudtaget? Det tvivlar jag starkt på.. 

     Förra sommaren i Cairns (som för tillfället har landets största orkan) var oslagbar. 
        
       

Off to the city.

Vid lunchtid ska jag befinna mig på stan för att möta upp Antonella där vi ska plugga tillsammans i några timmar. Ledigheten från igår är över och jag tar nu nya tag med skolan..

Vi hörs lite senare när jag har kommit hem igen ♥

                    
            

I MADE IT!

Hej!

Jag har varit igång hela dagen och inte förrän nu sätter jag mig vid datorn, vid bloggen för första gången. Imorse åkte jag och Antonella till skolan för att ha ännu ett seminarium om "Damernas Paradis"-boken.

Boken var bra men väääldigt tung att läsa, dock rekommenderar jag den till er modeintresserade som vill läsa om hur Paris största varuhus växte fram.

Efter seminariet gick jag och hämtade ut resultaten för den första saltentan och hemtentan jag har skrivit på Högskolan. Jag klarade båda och jag är så lycklig!

Om ni bara visste hur mycket arbete jag har lagt ned på de, närmare bestämt två veckors slit med böcker, bilder, anteckningar och ritningar.
Nu kan jag lägga de åt sidan och fokusera mig på resterade uppgifter som håller mig upptagen fram till den 17/2.
OOOOOOH, JAAAAAG ÄR SÅ GLAD!!

Detta kan se en aning nördigt ut men en minde-map hjälper mig så mycket inför tentor! 
               Och det visade sig ge bra resultat. Nu ska detta rivas ner med glädje.
             

Vad trodde du?

Självklart var jag tvungen att belöna mig själv med lite shopping efter att ha klarat två tunga 15hp tentor och den här gången förtjänade jag det på ett bra sätt, jag har ju varit så duktig i skolan :)

           
            
           Stickad kort tunika / H&M
           Ringar, 3-pack /H&M

Vill inte!

Jag är tillbaka i Sverige igen, mer deprimerad än någonsin.. I nästa inlägg berättar jag om Rom.

Back from Rome.

Hallå allihoppa!

Vi landade i Sverige under söndagsnatten, supertrötta efter flygresan eftersom man inte får en enda sovblund i de hårda flygstolarna. Jag åkte aldrig hem när vi kom fram utan spenderade en till natt med min man hemma hos honom.

VI BEFINNER OSS NU I DEPRESSION, om ni bara visste hur underbart vackert Italien var och vilket väder vi har fått uppleva i Rom.
Innan jag börjar berätta lite kort om vår wekeend måste jag bara förklara min bloggtorka härinne, hotellets wi-fi fungerade inte OCH jag hade visst glömt min kamerasladd här hemma så även om internet hade funnits, hade jag ändå inte kunna visa er live-bilder.

Italien, Italien, Italien.. Vart ska jag börja? Det var min första vistelse till stövel-landet och därför hade jag inga förväntningar förutom att hoppas få se de historiska delarna man har lärt sig från SO/Historie-timmarna i skolan.

Vi bodde jättecentralt, bara några stenkast ifrån Via del Corso (en jättestor/lång gata med alla märkesaffärer ni kan tänka er). Vi bodde så centralt att vi kunde gå till de flesta sevärdheterna vi ville besöka (Spanska trappan, Fontana di trevi, Colosseum, Vatikanen etc)

Jag berättar vår semester i korta drag för att inte tråka ut er. Rom har så mycket historia bakom sig som, enligt mig, oavsett om man är intresserad eller inte, bör se när man befinner sig där. Jag hade turen med min man som också var intresserad av att se sånt och vi åkte på en bussresa (Ciao Roma, hop on-hop off-bus) och såg ALLT av Rom.

Colosseum, Vatikanen, Fontana di trevi, Spanska trappan, Piazza del Popolo, Vittoriano, Castel S. Angello och maaassor med andra historiska byggnader/fasader hade vi turen att se.
För att inte tala om det fantastiska vårvädret med sol stekandes över oss under hela semestern - vi gick i bara t-shirt med glass i handen och solbrillor på.

Kan ni fatta depressionen från att ha upplevt sol, setat på uteserveringar, ätit mängder av glass utomhus, gått i tunna kläder till att sedan komma hit och behöva dra på sig dunjackan och kängorna IGEN?

Det är bäst och sluta inlägget här, kommer jag in på en diskussion om Sveriges vinter och väder snart kan det sluta hur långt som helst..

Här är lite bilder från semestern, mer kommer senare:

                 
                
              

              
               
              
              

Några timmar kvar nu..

Hej!
Vi kom hem för en halvtimme sedan, min man håller på och packar och jag assisterar stylist :) Vi har en lång resa framför oss som jag gärna delar med mig utav.
Vid 03:50 kommer taxin och hämtar oss, kl. 04:12 tar en buss oss till Skavsta och sedan ska vi vänta in vårat flyg som lyfter 07.10 - med andra ord så blir det en sömnlös natt.
Jag ska försöka lägga mig snart men som det ser ut nu (i denna snigelfart packningen sker under) lär det inte bli så.
Egentligen borde jag inte klaga, jag har sett fram emot detta jättelänge nu och det värt en sömnlös natt för Italien i några dagar.
Nu måste jag tillbaka till stylingen, jag säger godnatt till er nu och önskar er en fortsatt trevlig natt. Vi hörs snart igen ♥

Sthlm C.

Hej!

Jag är inne på den sista minuten nu här hemma med att packa och checka av "att-ta-med"-listan innan tåget ska ta mig till Stockholm. När jag väl kommit dit ska jag fixa ett snabbt ärende innan A möter mig från jobbet och åker hem till honom för att fortsätta packningen.

Jag har förberett mig med sladdar och laddare så jag ska kunna uppdatera för er därborta om Italien tillåter. Nu måste jag tyvärr gå men vi hörs lite senare ikväll. ♥




Redo?

Hej!

Jag kom aldrig hem igårkväll, drog en bortamatch och sov över hos Shillan eftersom vi inte ville skiljas åt mot kvällen. Nu är jag hemkommen från henne och ska snart hoppa in i duschen innan jag sticker ut igen..

Idag är det packning som gäller, ikväll åker jag nämligen till Stockholm och inatt börjar den komplicerade resan till Italien (ska berätta mer om den senare).

Tiden rinner iväg nu och jag måste gå men jag kommer tillbaka om några timmar och skriver för er igen. Ha en trevligt torsdag. ♥

Mavala vs Depend?

Nylackad och klar inför helgens utlandsresa.
Nagellacksmärkena Mavala och Depend är två bra märken som är bra att köpa ifrån om du bara ska ha någon vanlig basfärg att lacka på med eftersom de är superbilliga.
Jag märker ingen större skillnad på märkena i sig, använder båda ganska mycket men enligt en bekant till mig som jobbar på Kicks är Mavala snäppet bättre.


Nu köpte jag en utav varje för se själv avvgöra om det är sant eller inte men det är svårt att tycka att genomskinligt nagellack ska vara dåligt, det syns ju knappt.
Ett tips till er som jag, själv, oftast använder mig utav är att köra två lager med färg och ett sista lager genomskinligt för att få fram glansen på naglarna - skitsnyggt!

Så iväg  nu och börja lacka! ♥

             
             

BB's /spring collection 2011.

I vår och till sommaren kommer jag att satsa väldigt mycket på shorts, långa kjolar, genomskinligt och korta tishar.
När det gäller valet av färger kommer jag mest ha ljusa och traditionella men också något mönstrat eller en stark färg som jag kombinerar med lite nedtonade färger.

                                                   Bik Bok vårkollektion rockar!!
                                 
                                  
                                  
IN HÄR för att se fler kläder från kollektionen.

Buongiorno!

Ciao!

Hur mår ni idag? Eftersom jag åker till Italien snart och inte kan ett enda ord italienska tänkte jag lära mig de vanligaste fraserna och utnyttja de under min vistelse i Rom. Jag ska träna glosor lite senare och sedan förhöra min man som påstår sig redan kunna lite italienska.

I grundskolan och i gymnasiet läste jag spanska (men som jag har glömt mycket ifrån) och jag ser likheten mellan de två språken, det är många ord som skrivs/uttalas nästan likadant på både italienska och spanska så med andra ord borde jag ha lätt för mig att printa in de i huvudet :)

Om italienarna börjar tro att jag kan italienska kan jag alltid säga: "Non capisco, non parlo italiano molto bene". = Jag förstår inte, jag kan inte italienska så bra.

Hahaha, jag kommer säkerligen råka ut för någon pinsam situation som alltid med att de ändå inte ger upp och fortsätter prata med mig. Nåväl, det återstår och se, längtan dit växer alltmer för varje dag.

Buona giornata, puss!

                             Här någonstans, vid Spanska trappan kommer vi att bo.
     
RSS 2.0