PFP!

Imorgon väntar en bilresa till Stockholm tillsammans med mina älsklingar. Peter har ställt till med storkalas, då han fyllde 25 år i onsdags! Massa Grattis till dig Bästis! Festen drar igång vid 16.30-tiden och fortsätter ändå in mot söndagsmorgonen. Han har bokat upp allas lördag/söndag med massa lekar på utegården, mat i mängder, sprit som skulle kunna fylla en helt butik samt utgång på Ambassadör(?). Det kan bli årets sommarfest!
Ali ska få tillbaka sin mobil också som var på vandring under Midsommarfesten. Stackarn har varit utan cellphone i en vecka under sin fiskesemester =) haha!

Jag uppdaterar min helg med bilder runt söndagens slut.
Dags att sova!
/checkar ut. slut.

What can I say?

Mina ord är bundna. Slutna. Vad jag än försöker säga, finns det inte tillräckligt med luft för att få fram bokstäverna. Vart ska jag börja? Hur ska jag börja? Vad kan jag inte undvika?

I detta fall tar jag mig hjälp utav en bild. För den säger ju faktiskt mer än tusen ord.




R.I.P MICHAEL JACKSON <3

Mor fixar!

YES FOLK! Nu är det bestämt. Mamma har ordnat födelsedagsfest för mig nästa
Fredag, 3/7-09!
Kolla era Facebook's för mer information.

PUSS!

P.S Jag klickade hem 3-pack läppbalsam igår med körsbärssmak.

Retro!




Kan inte nästa lansering av Coca'Cola-burkar vara som dessa. Jag skulle springa till butiken varje dag just f¨r att dessa passar utmärkt som dekoration i hemmet.
GIVE ME SOME COKE NOW!

pics publishing!

Ett smakprov från Midsommar som jag lovade.. Enjoy people!




 

Min "så kallad" Midsommar

Igår stod det Midsommarafton i allas kalendrar. Människor firar denna högtid på flera olika sätt. Vissa kör hela racet med midsommarstång, sång och dans samt massor av mat och dryck. En del väljer att träffas över en grillkväll hos någon samt spela kubb eller något annat liknande sällskapsspel. Jag kan tänka mig att många ungdomar firar denna dag genom att gå på privat/lokalfester och supa sönder sig med nytt folk, gammalt folk, kompisars kompisar.

Det sista alternativet valde jag detta år. Linn hade huset för sig själv igår så vi alla slog till med en brakfest hemma hos henne. Från början var det lite smått osäkert kring vilka av alla möjliga typer som skulle komma men vi lät kvällen rulla på och låta folket få dyka upp när/om de ville.
Folket kom, nya som gamla, med lokalbussen och andra med bilar från Stockholm. Det vart fullt hus.
Känslan över att vara där tillsammans med mina närmaste var fantastisk.

Kring 02.00-tiden hände något som jag tidigare gått och hoppats på att inte slå. En mobil blev stulen. Igår av alla dagar!
Detta gjorde att stämingen drogs ner till minus. Folk kom inte överens och allt slutade ute på gårdsplan långt inpå morgonkvisten tillsammans med tre polisbilar runt om sig.

Förlåt om jag säger detta men det känns som att detta alltid dyker privat/lokalfester. Att polisen till slut ska dyka upp med sitt block i handen och börja anteckna. VARFÖR?!
Efter flera om och men lämnade folket till slut festen. Jag och Sandra tillsammans med Sthlm-folket for mot Skogstorp och när vi precis når vår station ringer det i Peters telefon: "M har krockat med bilen".
Mina två närmaste vänner var med i en olycka inatt. Efter altt som hände under festen, trodde vi att allt ont var över. Jag kan faktiskt inte förstå hur det mådde efter allt de fick gå igenom.

Såhär dagen efter, sliten och ybertrött har jag, Sandra och Shillan bestämt oss för att under de nästkommande midsommararna stannar vi inomhus hos någon och bara umgås där. Ingen annan, förutom vi tjejer!

(bilder tog i mängder, lägger upp de när orken är stor nog)

Puss

More!

Kom precis hem från jobbet. När jag klev in i vardagsrummet för att häls på mor sade hon: På sängen i ditt rum ligger dina kläder.
Jag gick genast dit.

  
En lila volangtop och en champagnefärgad coctailklänning







Är det till mig?

Efter biobesöket i måndags ringde Haba till mig och undrade om inte jag kunde åka till Kista och köpa ett par skor till henne. Jag och A hade drygt 20-25 minuter på oss coh det låg en bit ifrån oss men vi gjorde ett försök och hann faktiskt komma till Scorett till slut där hennes skor fanns.
Eftersom Haba var i Örnsberg och vi skulle till Alby bestämde vi att de skulle komma till sin station så jag kunde kasta ut skorna från t-banan och de kasta in pengarna. Langa med andra ord.

Igår när jag och Sandra mötte upp henne efter grillningen hade hon med sig en påse. "Den här är till dig Amie" Till mig? Varför?, frågade jag.
För att du var så snäll och köpte skorna till mig.



Jag älskar dig Haba.




 

I kupén vi befann oss.

Kom hem från Stockholm igår. Jag och Haba for dit i måndags för lite shopping och återseenden med två välbekanta människor =)
Jag säger detta kort och snabbt, nej, jag kom inte hem tomhänt. Jag investerade mina slantar på tre toppar.
 Mitt filmtips till er alla är Baksmällan. Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en hel film när jag har varit på bio.
Ett måste att ni ser!

Idag var det soligt ute. Är sommaren äntligen på väg? Detta fick man inte undvika och eftersom alla var lediga idag drog vi till med grillning och kubb med folket i Skjulsta. Jag säger som jag sa till de andra. "Det här är livet. Michael Jackson i bakgrunden med en hamburgare i handen ute vid Skjulsta." Haha, vad de skrattade.

Nästa prioritet är fredag. Midsommar är då här och förhoppningsvis vädret likaså. Under dagen ska jag befinna mig hos min kusin med släkten för lite grillparty sedan bär jag mig av mot Linn där den feta festen väntar. Det är "Sandras-1:a maj-fest-del 2" som väntar runt hörnet.

Förväntningarna är höga. Vi har mycket att uträtta den dagen om inte främst att sätta rekordet från förra festen. Senast kl 05.00 får folk börja gå och lägga sig. Hur jag ska lyckas med detta är en annan fråga. Diskussioner om festen idag for iväg mot alla håll och kanter. "Ska vi ha ett tema?" "Ska man ha någon färg på sig som alla har?" "Ska vi vara somriga?"
Är osäker på om vi ens kom fram till något.

Nu måste jag sluta. Vi ses imorgon.
Puss

 
Offwhite top från Weekday
     
Röd/Vitrandig top med ficka från H&M, Svart overisize top från Gina Tricot.


 

080609

Idag är det 1 år sen Whiplash tog SM-Guldet i Stockholm. Det är 1 år sen vi tävlade här i Sverige.

Sjukt sick't!

Maxime har lämnat landet nu för sommaren, hon beger sig till CANADA. Bella har också farit till GREKLAND i två veckor och den 7:e juli flyttar Julia till USA i ett år.

Jag vill inte inse att Whiplash kommer vara ifrån varandra under ett helt år nu. Jag vill inte.

TODAY!

Idag kom dem. SKATTEPENGARNA!  Mina första dessutom. Hur bra känns det inte då att ha gått + förra året. Så mycket som cirkus 4200:- +. Jag säger det till er, minsta lilla + är livet för vem vill få hem skattesedel och ser att man måste betala tillbaka 127:- (Inga namn nämnda, Ali haha!) Det är glada miner jag sitter med just nu!
 
Jag och Sandra hoppade och skrek av glädje tidigare idag när vi satt och kollade våra konton! Hon lade genast undan allting till sparkontot och det ska jag också göra tills den dagen då jag ska införskaffa mig Australien-biljetten!

Nej, nu väntar en film och lite snacks.

/Puss alla skatte-+-are :D

Min 23:e vecka.

Här leder en resumé kring händelser som har skett/ska ske under denna vecka.

I måndags jobbade jag till 17.00, därefter for jag på studentshopping med min kusin. Efter några timmars handlande promenerade vi mot Årby för ett hembesök hos honom och min moster. Long time no see, vill jag säga. Det tog inte lång stund tills Sandra och Shillan kom och hämtade upp mig och då for vi och träffade Ali över några samtal.

Sedan var tisdagen här. Förmiddagen ägnade jag med Shillan och Sandra och när de sedan for till sina jobb, gick jag över till min kusin för lite planering och andra detaljer vi hade att handskas med.

På onsdagen vaknade jag tidigt för att promenera till stan där jag skulle träna på Friskis&Svettis med Linda. Efter passet for jag hem, dock med bussen (passet gjorde mig alltför trött) för att återhämta mig med mat och chill tills det var dags att börja jobba kvällpasset.

Under torsdagen var jag ledig och hade därför bokat in lite småmöten med folk. Jag och Haddis for till Tuna Park och handlade studentpresent/födelsedagspresenter till folk. Efter det överraskade jag Shillan på hennes jobb där jag tillbringade några timmar tillsammans med henne och Linn. Vid midnatt sågs jag med Ali.

Fredag: Idag tog jag och Ali en runda på stan, käkade och umgicks och när han sedan for hemåt, åkte jag till hem till Sandra och växlade ord med henne någon timma. Vi drog oss sedan ner mot stan för att kolla in allt stå-hej som fanns på jubeleumskalendern. Vädret var inte världens bästa, blåsten och den kalla kylan gjorde oss till is så det fick bli ett kortvarig stadsbesök.

Den stora dagen (dock för mig), Lördagen/Studendagen: Min kusin tar studenten men även 9st av mina andra vänner. Jag har planerat att försöka hinna besöka alla tre gymnasieskolor trots det korta tidintervallet för att sedan vid 17-tiden samlas hemma hos min kusin med alla andra. Haddis och jag ska sedan fara mot Isas studentskiva(Amanda, Maxime & Julia kanske också hinner få besök ifrån mig =)..
Kvällen tillbringar jag på stan tillsammans med alla mina vänner och Timbuk på Strömsholmen, Golden Army (min brors grupp) på Fristadstorget samt Gimi & Martir likaså på Fristadstorget.

Jag skulle göra allt för att uppleva studendagen igen, med det vädret vi hade då men är samtidigt jätteglad över att Nationaldagen/350-årsfirandet/Kungabesöket inträffar imorgon så vi andra har något att gotta oss med.

Söndag som normalt är vilodagen blir istället min arbetsdag. Mellan 11 till 20 befinner jag mig bakom disken och sliter. Det är sista dagen för att rösta till EU-Parlamentet med. Jag ska försöka hinna göra det med Morfar innan jobbet.

That's it! Där har ni mitt liv för en vecka.
Hope you enjoy it.

Hon är tillbaka.

Jag fick hem ett par bruna shorts igår med posten. Vågar inte skriva mer än så utan låter min tystnad få tala för sig =)

En till Sam?

Pappa ringde mig idag, råkade missa samtalet. Fuck! Efter det får jag ett sms av min lillebror: "Vi har fått en lillebror." Det förklarade pappas samtal så jag ringde genast upp honom och ja, gott folk hans tjej har äntligen fött. Jag har blivit storasyster på nytt och jag och Sam har en lillebror på andra sidan jordklotet.

Hur det känns?

Det vet jag inte ännu. Nog visste jag om detta men nu när han är här så kommer alla känslorna på en gång. Glad, förvirrad, ledsen, överlycklig.
Idag är det dessutom 2:a juni och om exakt en månad (2:a juli) fyller jag 20. Det är alltså 19 år och 11 månader mellan mig och plutten. Det kanske inte gör något ändå. Eller gör det?

Update!
Lillebror ska heta Jordan Drow Masterton Bojang.
RSS 2.0