3 must haves!

Jag klickade mig in pa en hemsida nyss och hittade nagra ursnygga ringar som jag vill ha! Passar ju perfekt eftersom jag fyller om tva dagar sa om nagon kanner for att kopa de sa ska jag inte hindra er :) Haha!



           
                Ring 1: Sten och kristaller /179 :- Ring 2: Doskallering /99:- Ring 3: Silverfargad korsring /79:-
                                                        Ringarna och massa andra saker hittar ni har.

Preparing for saturday!

Pa lordag har pappa och Kate ordnat en stor fest har hemma for att jag fyller 21 ar och for att Jordan fyllde 1 ar forra manaden (han fyller exakt en manad innan mig). Det kommer massor med folk hit, runt 100 styckna ar bjudna och vi kommer ha namnceremoni for Jordan igen, ata god mat, dryck och ha liveupptradanden ute pa garden.

Just nu haller vi pa och rojer harute sa att alla kan fa en sittplats pa lordag sa nu pa dagen kommer vi bara vara hemma och stada upp overallt.

Jag kommer in lite senare och uppdaterar mer for er! Ha en bra onsdag sen nar ni har vaknat.
/xoxo

Healesville.

Vi kom hem for cirka tva timmar sedan fran ett stalle som heter Healesville. Det ligger har i Melbourne men det tar ungefar en timme dit med bil och da har man kommit ut pa landet bland vingardarna.
Vi akte dit idag for att ga runt och se lite djur. Melbourne zoo ligger bara nagra minuter ifran oss men innan vi besoker det som har annu storre/farligare djur ville vi se lite mer typiskt Australienska djur som man annars inte ser hemma.

Det regnade pa hela ditvagen och nar vi nastan var framme funderade vi pa om vi inte skulle vanda och aka tillbaka en annan dag eftersom man gar runt utomhus och ser pa djuren. Som tur var, slutade det regna nar vi korde in pa parkeringen sa vi fortsatte dagen som planerat.

Jag har antligen sett koalor nu som jag har langtat efter att fa se!

Har ar lite bilder fran dagen: 

                               
                             
                             
                               
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             

Vi gick pa en show dar de matade stora faglar och lat de flyga over publiken. Jag trodde jag skulle do nar en utav varldens storsta fagel kom flygandes mot mig. Man hann inte ta sa bra bilder eftersom de flog sa fort men har ar nagra utav bilderna som blev helt okej: 

                            
                            
                                                                             Pa vag mot mitt hall!
                            





Birthday no. 1 to 4.

Idag fyller min sota alskling Mahabad tjugoett ar! Det ar sjukt vad tiden gar fort efter att man har tagit studenten. GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL DIG!
Eftersom jag inte befinner mig hemma for tillfallet och inte kan fira dagen med dig, ska vi ta igen allting senare i augusti och fira alla som har fyllt i sommar.

Tredje och fjarde personen som ocksa fyller ar idag ar min syssling Philip och min kompis Anton. Grattis till er bada och hoppas ni ocksa far en bra dag.

Fodelsedagsbarnet som var forst ut att fylla ar nu i sommar (24/6) var min bastis Peter! Han vet jag hade en underbar fodelsedag, det har jag redan kollat upp :)

Nu kommer fodelsedagarna fortsatta lopa i samma takt och nasta person ut ar faktiskt jag sjalv som blir tjugoett nu pa fredag (2/7).

                                              
                                      


Bought in Chadstone.

Som jag berattade tidigare besokte vi Australiens storsta galleria i helgen, Chadstone. Jag lyckades hitta lite saker som jag kopte med mig men jag later er bara fa se tva utav inkopen eftersom resten ar presenter till mina vanner hemma i Sverige. 

                              
                                                          Black sleeve tee fran Kookai /25 AU dollar.
                             
                                                   Armarna ar detaljerad med ett genomskingligt tyg. 
                             
                            Hjartformade orhangen med svarta diamanter fran Equip / 12,99 AU dollar.

It's all done.

Sakta men sakert har jag nu publicerat upp min vecka i Cairns. Jag hoppas de sena inlaggen inte forstor ordningen alltfor mycket. Hadanefter gor jag ratt for mig och publicerar handelser nar de precis har hant.

Snart ska vi aka ivag och se lite djur. Det ar svinkallt har idag, varldens blasvader och jag borjar redan tveka for att kliva utanfor dorren.
Ha en jattetrevlig tisdag nu sa hors vi senare idag. Nar jag kommer tilllbaka kommer jag visar mina sma inkop jag gjorde i Chadstone i helgen.

/ Amie.

210610 / CAPE TRIBULATION

Vi forsov oss idag igen. Alla forutom jag men jag orkade inte kliva ur sangen den tiden vi hade bestamt utan lag kvar och spelade spel tills de andra vaknade :).
Vid lunchtiden tog vi hyrbilen och korde mot Cape Tribulation som ar ett stalle som har det mesta. Regnskogar, rundturer bland parker, exotiska djur, strander, picknikomraden etc.

Bilresan dit var lang, det tog uppemot tva timmar att komma dit. Nar vi kom fram och fick en karta over allting markte vi att det fanns massor att se. Vi skulle aldrig hinna gora allt som fanns dar pa bara en dag sa vi pekade ut nagra stallen och resten av det vi ville gora skulle vi komma tillbaka till imorgon.

Jag borjar kanna mer och mer att jag ar pa en helt annan plats. Alla dessa skogar, strander, stadsomraden och sevardigheter liknar ingenting hemma i Sverige. Jag menar hur ofta kommer man till en strand i Sverige dar det finns en skylt innan man kliver ut i vattnet att du inte far hoppa, dyka, simma i vattnet pga att det finns krokodiler?

Vi sag massor av vackra stallen under var vistelse dar och det var sa kul och fa utforska olika platser har i Australien. Man vill ju se sa mycket som mojligt nu nar jag har fatt chansen att komma hit.

Nu ar jag proppmatt efter kvallsmaten, Portugal - Korea-matchen gar pa tv det vill saga att min snygging Ronaldo spelar! Sjalvklart rodde jag at mig den narmaste platsen vid tvn, allt for att se sa mycket utav honom som mojligt. Jag ar inte sa insatt i fotboll men nar jag val tittar sa foljer varenda detalj.
Idag var det dock inte en san dag. Jag vet inte varfor men jag orkade inte folja matchen, trots CR i rutan.
De ar fortfarande kvar i matchen sa jag har en annan gang pa mig att se honom :)

                            
                           
                                      
                                      
                                      
                       
                       
                       
                                     
                          
                        

                                                                      

200610 / SUNDAY

Hejsan darute!

Idag har vi ingeting planerat for dagen. Vi tankte att det ar sondag idag sa da kan vi ta det lugnt hemma, sola och bada eller vad alla nu vill gora har. Jag tog min vanliga joggingrunda med pappa tidigt pa morgonen innan han gick ivag for att gora lite arenden.

Middagen blev klar sent idag, alltfor sent sa jag struntade i den. Jag vet inte hur ni kanner men jag kan bli matt pa bara nagon frukt eller sotsaker nar jag ar i varmen. Det sitter i hela dagen for mig.

Tva tjejer som kom hit igar, kom forbi oss och gjorde sallskap. Tjejerna har ar som tjejerna i USA, de ser aldre ut an vad de egentligen ar. De tva som var hos oss var 17 och 19 ar gamla men det sag de ju inte ut att vara!
Tjejen som var 17 hade ett barn som var 2,5 ar! Helt sjukt nar jag tanker att hon hade kunnat dejt min bror som ar 18 och da skulle han vara latsaspappa at hennes unge! 


                           
                          
                                      
                          
                                    Da och da flog det flygplan over poolen pa vag for att landa.
                          



190610 / NIGHT MARKET

Idag vaknade jag utav mig sjalv runt tiotiden och var pigg. Efter en och en halvtimme vaknade pappa och da gick vi ner till stranden for att ta varan joggingrunda. Det gick lattare och springa for mig idag, nastan sa det var skont och fa svettas lite.

Efter det tog vi ett bad i havet och spenderade sedan nagra timmar pa stranden. Pa vagen tillbaka till hotellet gick vi forbi nagra uteserveringar ocg satte oss for att ta varsin drink.

Klockan 18.00 hade vi bestamt oss for att ta oss ner till stan och ata ute och sedan titta in nattmarknaderna. Det blev pizza till middag och samtidigt blev det den forsta skrapmaten jag stoppat i mig sedan jag kom hit.
Bra jobbat Amie!

Nattmarknaderna var stora och manga men det fanns inte sa mycket i min smak, trots det stora utbudet men det var anda kul och ga runt och se sig omkring. Eller just det, jag kopte en ansikts/kroppskram sa okej det fanns nagot for mig dar :)

Nar vi kom hem senare pa kvallen var det match pa tv. Australien och Ghana spelade och det slutade lika och det tog jag reda pa. Orkade inte titta pa den. 

                            
                           
                           
                           



Money maker.

Dancing with the stars har borjat har i Australien och Pamela Andersson ar en utav deltagarna som kommer vara med denna sasong. De har varit har i Melbourne i nagra veckor nu och spelat in programmet och igar ville Pamela ut och festa mot kvallen sa hon bad sin assistent kolla upp nagra klubbar at henne.

Detta var dealen assistenten hade att erbjuda klubbarna: Om ni vill ha Pamela inne pa er klubb far ni betala 30.000 au dollar och sa kommer hon dit i 1 1/2 timme och dansar.

Vilket krav alltsa! Ar det inte Pamela som ska betala intrade sjalv dit hon nu vill ut? Ingen har bett henne komma till sin klubb. Speciellt inte om de ska betala for det. 

                                      

BYS

Jag kopte nagellack forra veckan uppe i Cairns och jag tror jag aldrig testat battre nagellack an denna. Vanligtvis brukar jag anvanda Mavala eller Depend for de haller sa bra men denna slar de bada stort!
Market heter BYS och fargen ar black satin och det ar det svartaste nagellacket jag nagonsin har haft pa mig.

Svart ar alltid svart men det finns nyanser inom det sa vissa nagellack maste man pensla pa flera ganger for att fa den morka, starka tonen. Med denna drar du en gang. EN GANG. Sedan har du svartare naglar an dracula sjalv. 
                                          
BYS / 4,95 dollar.

I'm sorry.

Forlat, forlat, forlat mig sa mycket. Jag lovade er att jag skulle dra hela veckan i Cairns for er, det gjorde jag ocksa men jag hann bara publicera tre dagar innan kameran dog och jag upptackte att vi glomde kontakten pa hotellet.
Jag har annu inte lyckats kopa en ny eftersom jag inte har varit har omkring sedan dess men imorgon lovar jag att springa ivag och kopa en sa att jag kan fortsatta visa er bilder och publicera resten utav dagarna (som for tillfallet ligger i utkastet) at er.

Hur var midsommar i Sverige? Bra, dalig, kall, varm? Beratta!
I ar var det forsta aret som jag inte firade det. Det ar ingen hogtid har och det kandes lite konstigt att jag inte var med min slakt som jag har hemma eller med mina vanner och ata god mat tillsammans med bra musik och dricka.

Min "midsommar" spenderade jag en timme ifran dar pappa bor (fortfarande i Melbourne) pa en begravning. Nar vi var pa semester i Cairns dog en slakting till Kate sa igar var vi alla bjudna till begravningen. Detta var ingenting som jag hade planerat gora under min tid har men nu fick jag vara med pa ett.
Det gick precis till som det gor i Sverige sa det var ingen storre skillnad.

Efterat akte vi och nagra andra vuxna och barn hem till Kates foraldrar for att spendera kvallen/natten dar. Vi var cirka 12 personer som skulle sova over och det var jattetrevligt att umgas med alla. De ar sa snalla och glada over att ha Sam och mig i sin slakt.

Igar tittade jag pa footy for forsta gangen med alla mannen. Det ar deras version utav fotboll och tro mig, det ar helt annorlunda fran den fotboll vi tanker pa.
Killarna knuffas, slas, hoppar pa varandra i chans om att fa bollen. Riktig action :)

Efter matchen gick de flesta och lade sig, likasa jag. Pa morgonen sedan vacktes jag utav min lilla kusin (som sov i sangen bredvid mig) staendes vid mina fotter sagandes:
Finn was the one that was gonna tell everyone to get up, so I think we have to do that.
"Oh, okey. I'm coming",
svarar jag och tittat snabbt pa klockan for jag trodde jag hade sovit bort hela morgonen.

Av min forvaning och chokhet marker jag att den bara ar 06.00 pa morgonen! Skamtar de med mig? Det fanns inte mycket att gora an att ga upp och latsas vara pigg men nar jag val kommit ut till de andra ar inte alla alls vakna.
Eller jo, alla forutom Sam och pappa som sov tva timmar extra an oss andra.

Dagen fortsatte med att jag och Sam tillsammans med tva andra tjejer akte till ett jattestort kopcenter som heter Chadstone. Det ar en av de storsta kopcentrumena i hela Australien och jag haller verkligen med de. De hade verkligen allting dar! Fran dyra affarer som Gucci, LV, Miu Miu, Tiffany & Co, Calvin Klein till de lite billigare som Supre, Diva, K-mart etc.
Vi var dar i timmar och anda hann vi inte se allting!

Nar vi blev trotta akte vi tillbaka hem till morforaldrarna dar alla fortfarande var kvar och at middag tillsammans innan vi sedan korde hem hit.
Jag lagger upp bilder fran dagens kop imorgon for nu ska jag ata lite snacks och se pa tv.

Ha en underbar kvall allihoppa! Vi hors imorgon!
Puss

180610 / OCEAN SPIRIT CRUISES.

Vi vaknade for sent imorse. Sa sent att vi bara hade tjugo minuter pa oss innan en buss skulle komma och hamta upp oss utanfor hotellet. Trots den korta tiden hann vi med och kunde borja dagen som planerat.

Nar vi kom fram till hamnen i stan klev vi pa baten som vi skulle vistas pa under dagen. Baten var fullpackat med folk som ville gora samma sak som oss.
Klockan elva hand vi akt i en timme och kommit fram till en strand som vi skulle ta en mindre bat ut till for att sedan snorkla, dyka, sola och bada ifran. Pa stranden bodde det 20.000 faglar dar de lever aret runt. Det var verkligen hur mycket som helst och det hordes ocksa pa langa vagar. Dar vi holl till har inringat ett omrade sa att varken vi eller faglar gar in pa varandras revir. Tur det, hade dott annars!

Jag och Sam skrev upp oss pa en snorkel introduktion sa vi fick lara oss hur man skulle handskas med utrustningen. Det tog inte lang tid tills det var over och vi fick testa pa egen hand. Det var verkligen jattehaftigt och roligt att se fiskarna under vattnet nar de simmade runt oss.

Vi hyrde en undervattenkamera ocksa sa vi kunde ta kort pa allt vi sag. Vi var pa stranden i flera timmar och emellan at akte vi tillbaka till den stora baten for att ata och sedan tillbaka till stranden igen.

Nu har vi varit under solen en hel dag och jag kanner mig helt slut, kanner att jag kommer somna tidigt ikvall.
Imorgon ska vi ga pa nattmarknader.

Puss.

                       
                       
                       
                        
                       
                                Nagra utav de 20.000 stycken faglarna som bodde pa stranden.
                        
                                                             Baten vi hangde i under hela dagen.
                       



170610 / CAIRNS CITY!

Godmorgon!

Jag holl mitt lofte igar om att jag skulle springa med pappa. Klockan halv elva knackade han pa dorren och bad mig ga upp om jag skulle med och det gjorde jag. En halvtimme senare gick vi den korta vagen till stranden for att springa langs strandkanten.
Vilket vader och vilken traning vi fick! Solen stekte pa och vattnet nadde vara fotter dar vi sprang. Jag har inte svettats sa mycket pa lange. 

Efter joggingturen sprang jag in for att vacka Sam sa han kunde komma och bada med oss i havet men eftersom han drojde sa lange hoppade jag och pappa i fore. Gud vad skont och varmt det var! Det ar sa jobbigt bara att det ar saltvatten, jag far panik sa fort jag far det i munnen. 

Nagra timmar senare nar alla hade gjort sig klara tog vi bussen ner till stan for att se oss omkring lite. Det tog oss 50 minuter att komma ner men det var det nastan vart. Stan har ar riktigt stort, fint och mycket att erbjuda. Det kan ha varit darfor som vi spenderade sex timmar dar innan vi kande att det fick racka for dagen.

Imorgon har vi bokat in hela dagen pa en batresa som ska ta oss och snorkla, se massa fiskar, fa god mat och bara fa njuta utav en dag ute pa havet. Jag har aldrig snorklat forut sa det ska bli jattekul och fa testa pa!
Eftersom vi ska upp sa tidigt imorgon, skippar vi morgontraningen :) 

                            
                           
                           
                           
                            
                                         
                           
                            
                           
                           
                           

160610 / CAIRNS!

Idag steg vi upp tidigt, runt 07-tiden for att hinna fixa oss, ata frukost och sedan packa ner de sista i resvaskorna innan taxin skulle hamta oss klockan 08.00. Idag skulle vi flyga till Cairns, ett stalle i norra Australien dar det ar sommar aret runt. Som jag har namnt tidigare ar det lite kallare i Melbourne just nu eftersom de har sin "vinter" har och darfor akte vi ivag for att vara i solen och bada i en vecka.

Precis nar jag samlat mig fran den gigantiska flygresan hit, skulle vi fa flyga igen fast den har gangen tog det bara 3 timmar med mellanladning i Brisbane.
Nar vi kom fram, kandes det som om vi hade akt till ett annat land. Det var sa varmt, soligt och det var plamtrad, kokospalmer overallt. Riktig solsemester!

Vi bor pa ett stalle som heter Coral Sands Resort och jag kan inte tanka mig ett finare och battre stalle. Jag blev alldeles till mig nar jag sag vart/hur vi skulle bo. Vi bor i en lagenhet men tva sovrum da varsitt rum har egen toalett/dusch, terass, poolen precis utanfor och egen nyckel till stranden som ligger 1 minut fran oss.

Eftersom alla var lite seg fran flygningen bestamde vi oss for att bara ta det lugnt idag och vara hemma i huset, ga och handla hem mat och se oss omkring omradet. Sam, Jordan och Kate tog ett forsta dopp i poolen medan jag och pappa vantade med det tills det blir annu varmare i vattnet.

Imorgon har jag lovat pappa att folja med honom och springa pa morgonen (som min pappa alltid gor, aret runt, innan frukosten) sa jag gick och lade mig skapligt for att orka med det. 

                           
                          
                                                   Langst ner till hoger, dar det lyser. Dar bor vi!
                          
                          
                                        
                                        

I'm back in Melbourne!

Hej igen!

Nu ar vi tillbaka i Melbourne igen, till hostvadret. Hemresan gick bra, vi landade vid 16-tiden och befinner oss nu hemma innan vi antingen gar ut och ater kvallsmat eller bestaller hem mat.
Nog om det nu, i nasta inlagg drar jag igenom hela veckan med bilder och allt.

Enjoy people!

I only got a few minutes!

Hej!

Jag promenerade till ett Internet caf'e for en stund sen. Kunde inte halla mig tills pa onsdag, den datanord som jag ar! Hur har ni det hemma? Bra, hoppas jag!

Vi har gjort massor med roliga saker har sedan dag ett sa jag har en hel del att beratta och visa for er! Det ar bara tva dagar kvar tills vi flyger tillbaka till Melbourne och da uppdaterar jag om allting!
Sa hall ut manniskor :)

Hur var garddagen i Sverige? Massiv hoppas jag eftersom Victoria och Daniel gifte sig! Oh, det hade jag velat se. ETT STORT GRATTIS  till de och hoppas de lever lyckliga i manga manga dagar.

Nu har jag bara nagra minuter kvar innan tiden ar ute. Skot om er sa hors vi pa onsdagkvall igen!

Puss \. Saknar min familj och vannerna massor ♥

Good shows!

Nu nar jag blir borta en vecka pa semester under semestern sa glommer ni vall inte att titta in programmen som jag brukar lanka at er. Pa onsdags eftermiddagarna kommer de nya avsnitten fran The Hills och The City upp har och pa torsdag ar det Bella & Tyra Show igen, live kl. 21.00 svensk tid.

Jag kommer missa de och de resterande avsnitten sa far kolla sen nar jag kommer hem till Sverige. Langtar massor tills jag far se vad som har hant. Vill nastan ta flyget hem bara for att fa kolla :) Bara nastan. Deras uppkoppling har hemma ar inte den snabbaste och Kate varnade mig att det skulle ta en evighet att bara titta pa ett youtube-klipp sa jag tror jag avstar.

Nu ar jag uppe alldeles for lange, ska komma upp och hinna med ett flyg imorgon och som jag kanner mig nu vet jag inte om jag kommer orka det.
Godnatt pa er! ♥
                               
                               
                               
                                         Pa riktigt, finns det battre shower an de tva sista? Alskar de!

Photoshoot @ Soccerpro!

Hi readers!

Vad ska ni hitta pa for kul idag? Idag har solen tittat fram har i Melbourne och det kanns som Sveriges var ute men jag vagar inte riktigt ta pa mig sandalerna an eftersom jag har markt att vadret skiftar ratt mycket om dagarna.
Idag tog pappa med mig, Sam och Jordan ner till hans jobb for att halsa pa hans arbetskamrater och sa fick vi se hur/vart han haller hus 16 h om dagen. Foretaget heter Automatives Brands dar de tillverkar och levererar alla bildelar ni kan tanka er till butiker i hela Australien. Det var verkligen jattestort darinne och massor med manniskor som arbetade. Det marks att pappa pratat nog om oss pa jobbet, arbetskamraterna visste en hel del om oss innan vi ens hann ta i hand :)

Efterat akte vi hemat och da gick Sam och Pappa ut och spelade golf i nagra timmar,  sa da passade jag pa att leka lite med lillebror som jag tror borja gilla mig nu. Han ar sjuk for tillfallet sa han blir grinig for minsta lilla men jag lyckades fa honom och le da och da.

Nu ar klockan snart 19.30 har och vi ska ata en sen middag tillsammans innan vi ska borja packa infor imorgon da vi flyger till Cairns i en vecka for att ta del av varmen har! Imorgon raknar det bli uppemot 28-29 grader dar och jag langtar redan efter att fa dra pa mig bikinin och hoppa i poolen/havet.

Jag vet inte om det kommer finnas tillgang till dator darborta under veckan men jag kommer sjalvklart ta massor med bilder och blogga nar jag kommer tillbaka. Om det finns sa hors vi i veckan annars sa far ni ha det sa bra!

Skot om er! / A.B

Igar nar vi var pa stan var pappa och Sam med i en photoshoot i en sportaffar: 

                              
                                                                         Vilket lag tror ni de stodjer?

Melbourne town.

Visst var kladerna fina? Kanske kopte lite for mycket forsta dagen men jag blir pengablind nar de ar sa sma siffror pa prislapparna! Sammanlagt blev det runt 400:- om jag raknat ratt efter vad morfar sa om omvandlingen.
Det ar ju ingenting!

Har kommer lite bilder fran idag:

                           
                           
                            
                           
                            
                               
                                                                   Detta ar inne i en galleria!

Jag var tvungen att forminska bilderna for att det skulle ga lite fortare. Jag kommer lagga ut lite bilder pa Facebook fast i battre kvalite`.
Marks det foresten att Australien har sin vintertid nu?



Shoppingday 1!

Hej kara blogglasare!

Hur mar ni idag? Bra, hoppas jag. Mina natter fortsatter att vara somnlosa, det ar inte forran tidigt pa morgonen som jag lyckas somna men da har jag endast nagra smatimmar pa mig att vila ut eftersom vi oftast gor saker pa dagarna.

Igar natt spelade Australien sin forsta VM-match och ni sag ju hur det gick. Det gor mig ingenting for det ar inte de jag hejar pa. Argentina eller Brasilien skall vinna allting!

Idag, runt 12-tiden tog jag, Sam, pappa och Jordan sparvagnen till stan for att se oss omkring och titta in lite butiker. Gud vad fint det ar har! Stan ar hur stort helst, minst tio ganger storre an lilla Eskilstunas med stora byggnader, hus och massor av butiker som har riktigt bra utbud!
Jag hittade massor med saker att inhandla men jag fa halla igen lite, jag ska inte hem an pa ett tag sa jag hinner med att handla det sent.

Det var nagra saker som jag anda inte kunde lata bli (nu sager sakert mamma for sig sjalv: Det ar typiskt Amie. Hon maste komma hem med nagonting fran stan) men jag lovar att ni kommer halla med mig om att alla vara bra kop!


                        
                                    Maxine bracelet in black and silver @ Rubi. 2 dollar/ styck.

                         
                                                  Layla ring in cream colour @ Rubi /2 dollar

                           
                                                          Raw edge scarf @ Supr'e /5 dollar

                           
                                                    Aspen boyfriend cardi @ Cotton on /7.50 dollar

                       
                                                       Arizona booth @ Rubi /49.95 dollar
                                           Jag ar helt kar i de! De graa (hogra fargen) kopte jag.

A late walk at the area.

Jag och Sam kom precis in fran en liten promenad i omradet. Okej, nu ljog jag litegrann for promenaden gick raka vagen till affaren for att titta in lite utav Australiens sotsaker att kopa med hem.
Det ar sa roligt och ga runt i mataffarerna nar man ar utomlands eftersom de har helt andra saker an hemma i Sverige.
Sjalvklart fastnade jag vid godiset, kakorna och chipsen och hittade en del nya saker men ocksa de gamla traditionella sorterna.

Skittles maste vara det godaste godiset nagonsin att ata utomlands (Ja, for de ar inte lika goda hemma).
Jag alskar de verkligen! Vet dock inte om de ursprungligen kommer fran USA eller nagot annat land (kanns som att de borde komma fran USA) men jag var sa glad nar jag sag de i godishyllan harnere!


                            
                           

                 En sista bild pa andra godsaker vagrar publiceras sa ni far noja er med dessa salange!






Work the jumpsuit!

De narmaste tva manaderna kommer jag mestadels att blogga om mitt liv i Australien men jag ska inte glomma bort all mode och klader jag visar upp och rekommenderar for er. Har ger jag er min senaste stylade kvinna som ar redo att ta stan med storm i en jumpsuit!
Sjalv ager jag en svart tub-jumpsuit fran Bikbok men denna har jag gatt och karat ner mig i!

                           
                           
                                                                                    STORIES:
                                                                    ORHANGE /ACCESSORIZE
                                                                 KUVERTVASKA /LARA BOHNIC
                                                                      BLAZER /BEYOND RETRO
                                                               HALSBAND /ZANZLOSA ZMYCKEN
                                                               HALSBAND /ZANZLOSA ZMYCKEN
                                                                               RING /GLITTER
                                                                     BALTE /DOLCE & GABBANA
                                                               JUMPSUIT /WHYRED (LOVE THIS!)
                                                                            KLACKAR /GUCCI


1st day "down under".

Hej!

Klockan ar 21.12 hos oss och nar vi snart borjar narma oss slutet av denna dag borjar studenterna i Sverige att gora sig redo for utspringning, flak och en hel natts festande. Pratade med mamma nyss i telefonen och jag horde om det blasiga vadret ni har darborta. Haha, jag tycker sa synd om studenterna pga av det men lat inte det forstora den stora dagen. Njut utav den for detta hander bara en gang i livet!

Inatt sov jag daligt, troligen pga av jetlagen jag fortfarande har. Det tar verkligen pa krafterna att aka sa langt och sedan ligga 8 h fore i tiden! Man hinner liksom inte med.
Pa eftermiddagen, runt 13-tiden gick vi ut for att ata en sen frukost i omradet och sedan gjorde vi lite smaarenden i butikerna.
Jag och Sam har fixat varsitt sim-kort att kunna anvanda harnere under tiden vi ar har sa nu kanner jag mig "connected with you sweds".

Senare mot kvallen kom Jordan morbror, mormor och morfar hit och halsade pa oss och sedan gick vi alla ut till restaurangen "Thalia Thai" och kakade tillsammans. Nu ar vi tillbaka hemma igen for en stund och vilar upp infor kvallen da vi ska till ett utestalle och se pappas kompis upptrada.

Just det, glomde nastan saga att Australiens vintertid har ar ingenting emot Sverige. De har ingen sno sa det ar aldrig minusgradigt har bara ratt smakyligt ute. Jag fryser som vanligt, kansliga jag och gar med lager av trojor.


                         
                                                                                   Brunswick
                         
                                                                                 Brunswick
                          
                                                                        Lillebror Jordan


 

Eskilstuna-NYO-Stansted-Heathrow och till slut Melbourne. Part 2

Igar satte vi alarmet pa 08.30 sa vi skulle hinna med att packa vaskorna, fixa oss och ata frukost nere i buff`en. Frukosten var god sa vi utnyttjade tillfallet att ata oss matta dar for ni vet ju hur maten smakar i flygplan. Inge vidare! Efter det gick vi upp och fixade det sista och tog sedan bussen mot Heathrows flygplats for att checka in och fa vara boardingkort.
Allting gick bra och vi fick hjalp av de som jobbade sa allting skulle bli ratt. Det gick sa fort sa vi hade en timme till godo att se oss omkring innan vi skulle forbi sakerhetskontrollen.

Strax innan 11.30-tiden fick vi ga pa flyget som skulle ta oss till Hong Kong dar vi skulle mellanlanda for att tanka och byta ut gamla passagerare mot nya. Har borjade den langa resan. Den som skulle ta oss nastan 1 1/2 dag och tro mig, det kandes!
Vi hade bara varit uppe i luften i ca 4-5 h da jag tror att klockan var 18.00 i London och drar upp och tittar ut fran fonstret och ser att det ar natt! Hur gick det till? Planet slacktes ner och det var tydligen dags att sova!
Jetlagen borjade redan dar eftersom vi skulle sova nar klockan bara var 19.00 i Sverige!

Runt 07.00 pa morgonen (02.00 svensk tid) serverade de frukost till oss innan vi klev av i Hong Kong for att vara dar i en timme. Jag hangde inte alls med tiden och ett tag undrade jag hur lange vi egentligen hade setat i det dar planet.

Resan rullade sedan pa som vanligt och vi fick mat efter mat efter godis, dricka och annu mer mat. Allting var dessutom gratis sa vi at tills vi sprack. Efter 11 h kom vi fram till Melbourne, Australien och var helt utmattade av att bara ha setat stilla hela tiden.

Nu ar vi har hos pappa och tittar pa Fotbolls VM som borjade for nagon timme sen. Vi hejar pa Sydafrika for tillfallet men Brasilien och Italien komma nog ta sig langt.

Imorgon vantar en ny dag harnere och nya bilder att visa er!
Skot om er. Kramar A

                             
                                                                   Heathrow airport.
                            
                                                                 Heathrow airport.
                             
                                                                   Son, Far, Dotter.

Eskilstuna-NYO-Stansted-Heathrow och till slut Melbourne. Part 1

Hejsan!

Nu ar vi har hos Pappa. Vilka dagar jag och lillebror har haft framfor oss! Ni anar inte hur jobbigt det varit att komma hit. Nog gillar jag att flyga men detta tog priset! Jag har fortfarande inte fattat att jag nu befinner mig pa andra sidan jordklotet och ligger 8 h fore er svenskar i tiden!

"I'm the future, people"

Jag ska dra var resplan for er lite snabbt sa ni far ett hum om vart vi har varit. Resan borjade med att vi tog flyget fran Nykopings flygplats (Ryanair) till London, Stansted. Flygningen gick bra och det var inte allfor langt att aka dit. Nar vi kom fram var vi tvungna att ta en buss till Heathrow airport eftersom det var dar vi skulle ta andra flyget dagen efter.
Bussresan var lang och varm, fanns ingen luft att andas in. Nar vi till slut kom fram till den "ratta flygplatsen" tog vi ytterligare en buss till hotellet Travelogde dar pappas kompis, hade bokat ett rum at oss sa vi kunde vila ut och ata oss matta pa riktig mat.

De var sa snalla pa hotellet och bjod oss pa mat fran restaurangen. Vi kunde inte fa det battre, tack an en gang Alasana for allt du fixade at oss.

                                     
                                           Mat inne pa rummet, fish n chips och pizza!

                                     
                                                                   Hotellrummet.

London idag. Australien imorgon.

Hej alla!

Nu börjar vi strax bli klara här hemma för att börja röra oss mot flygplatsen. Det känns lite konstigt och åka, måste jag säga. Jag fattar fortfarande inte att jag ska utomlands och speciellt inte att jag ska till andra sidan jordklotet. Det slår inte in på mig liksom!

Inatt har jag inte sovit någonting (som vanligt) så nu känner jag egentligen mig mer peppad på få sova några extra timmar än att snart behöva åka bil i en timme eller mer.

Jag är glad att jag hann med och träffa de flesta av mina närmaste innan jag åkte för de är nog de jag kommer sakna mest härifrån. Och familjen förstås! Och A :)

Jag vet inte när jag kommer kunna blogga igen, förhoppningsvis blir det när vi kommit fram till Australien på fredag så innan dess får ni ha ett par underbara dagar och njut av den svenska sommaren!

Vi hörs snart igen när jag kommit tillbaka från min jetlag :) 
PUSS! ♥ 


Dancers are getting along pretty well.

Vilken gårddag människor! Jag satt inte ner en enda sekund under hela för-lunch och lite utav eftermiddagen. Allting som inte har hunnits göra innan resan, skulle göras igår! Jag sprang som en tok ner/hem till stan, handlade det sista, klippte mig, fick ansiktsbehandling och manikyr, träffade de sista vännerna jag inte hunnit se etc etc.

Och varmt var det ute också! Inte undra på att jag somnade till under ansiktsbehandling inne på Kristallgrottan pga all stress. Senare mot kvällen igår träffade jag mina kära vänner Haddis och Isa över en måltid och snack! Gud vad jag har saknat de! Det var år sen sist vi satt bredvid varandra och bara var.
Efter att ha varit med de några timmar åkte jag hem till Alexandra och Adriana för att säga hejdå till de och hänga lite med de sista timmarna.

Det var tänkt att jag skulle packa klart igår kväll när jag kom hem men ni som känner mig väl, vet att det inte blev så. Nu sitter jag och bloggar för er när jag istället borde slänga i det sista i väskan eftersom jag fortfarande inte är klar!

Bäst jag drar innan mamma får spel på mig.

                    
                    
                    
                                                                    ♥

Preparing.

Igår började jag packningen inför en två månaders resa. Vad tar man med sig? Vad skippar man och låter stanna kvar? Gissa om jag är helt förvirrad just nu och inte har någon koll alls.

Såhär såg jag det ut innan jag gav upp och gick ut och fortsatte säga hejdå till vännerna: 

    
           Detta är ju ingenting av alla jag måste ta med mig. Bara det viktigaste dock.

Late night @ Camillas house!

Igårkväll efter att jag hade fixat lite här hemma blev jag hämtad utav Elin, Camilla, Sandra och Linda. Vi hade bestämt sedan fikadagen i att vi skulle ha en myskväll hemma hos Camilla på kvällen. Irina kom också dit senare och det börjades genast att baka inne i köket. Elin, mästaren i bakning lyckades göra jättegoda scones och kanelbullar åt oss alla och vi åt tills vi sprack!

Eftersom vi träffades så sent och fick i oss massa socket under tiden, blev vi alla övertrötta och skrattade åt princip allting. Det märktes nog mest på mig och Irina, om ni frågar de andra, haha :) 

Här kommer lite bilder från gårddagen: 

                     
                      
                                   
                      
                      


Fler bilder kommer snart. Jag har jättebråttom ut nu och fixa det sista! Hörs snart igen! Puss



Lackfrossa!

Igår när jag gick runt på stan i Sthlm, klev jag in på H&M och såg mig omkring lite. H&M ligger högt upp på min lista över favoritbutiker, framför allt för att man verkligen kan hitta allting där till riktigt låga priser! Jag är glad att jag har möjligheten att få jobba på H&Ms lager och hålla på med något som jag brinner för - kläder.

Igår när jag gick runt i butiken köpte jag med mig ett mobilfodral i vitt fejkskinn och ännu ett nagellack i den blåa tonen. Blå är min nya färg i sommar! Det är snyggt, så snyggt, så snyggt och jag uppmanar er att också ha det på er. 

        
                                               Nagellack & Fodral / 29,50:- styck.
      
          V: Nagellacket "U must have this" H:Nagellacket "Blue by mind" (det förra jag köpte)

@S.Sternrot & @A.Rakic.

Snart sticker jag ner till stan och träffar två kompisar över en fika. Shit! Shit! Shit!, om två dagar åker jag! SHIT! Jag har massor att göra innan dess och som vanligt har jag inte börjat med något ännu. Jag kan slå vad om att jag kommer glömma det viktigaste kvar här hemma med. Jag är säker på det.

Nej, nu måste jag börja gå så jag hinner vara där i tid. Jag skriver mer ikväll när jag får tid.
Ha det så bra idag!

xoxo / A

Goodbye my lover.

Hej bloggläsare!

Nu är jag tillbaka i stan igen efter en vistelse till Sthlm City och även det sista besöket dit på ett bra tag. Vädret höll i sig därborta också (tack för det eftersom jag bara packade med klänningar). Eftersom jag kom dit så sent igårkväll och det var meningen att detta skulle vara en kort vistelse för att säga hejdå, hann jag inte med så mycket.
Eller jag hann spendera lite tid på As jobb vid Östermalm, spendera natten i Huddinge och ha en heldag idag på stan med Haba, Peter och Tony.

Det är sjukt vilken skillnad det är på en söndag i Sthlm och en söndag här. Jag var tvungen att tänka efter om det verkligen var söndag idag pga allt liv som var på stan. Det var Restaurangernas dag idag vid Kungsträdgården så det var små matstånd längs gatorna från olika nationaliteter som man fick prova på och smaka och en del liveuppträdanden då och då.

Vi hängde därnere i några timmar och åt av det goda de hade att erbjuda. Strax innan jag skulle ta tåget hemåt hann vi se när Kungafamiljen åkte förbi med häst&vagn, poliseskortar och vakter längs NK för att hälsa på det svenska folket.

Nu när jag är tillbaka, känner jag mig ensam och ledsen. Inte ensam på det sättet att jag inte har någon vid min sida utan att jag har stötit bort människor som betyder mycket för mig för att jag åker.
Nej, nu behöver jag pigga upp mig själv med något så jag drar nu.

Vi hörs snart igen!

                               
                 
                 
                            
                


060610.

Idag är det Sverige Nationaldag men det är ni nog redan medvetna om. Idag, för exakt två år sedan tog jag stundenten från Rinmangymnasiet här i Eskilstuna och upplevde en utav mina lyckligaste dagar i livet. Vilket väder vi hade! Det var minst 35 grader hetta över oss! Minst.

Jag har aldrig sett så mycket människor vistas nere på stan som jag gjorde denna dag. Jag har aldrig sett så många studenter på en och samma gång (eller jo, tidigare studenter men då kändes det inte lika speciellt eftersom jag inte var med). Och jag har aldrig varit med om så många känslor på en och samma dag.

Ni som fortfarande går i skolan eller som ska ta studenten nu om några dagar (Eskilstuna tar den 12/6), ta vara på er gymnasietid ni hade tillsammans för de kommer vara era tre bästa skolår och något som ni alltid kommer blicka tillbaka till och minnas hur det var på er tid.

Jag önskar att jag fick uppleva gymnasiet en hel vecka igen med alla elever jag gick samtidigt med.

                    
                                                            Mösskrivning.
                    
                                         De som gjorde mina skoldagar roligare.
                     
                    
                              FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Stockholm i mitt hjärta.

Snart tar jag mitt pick och pack för att vistas i Stockholm tills imorgon. Jag älskar och besöka andra städer, speciellt Stockholm eftersom jag har börjat lära mig gatorna nu och slipper se ut som en turist för andra.

Jag hann tyvärr inte se Peter springa i mål eftersom ärendena med mamma tog längre tid än jag trodde. Jag hoppas ändå att jag får se honom ikväll eller imorgon under en lunch eller så.

Jag åker dit idag för att säga hejdå till två utav mina hjärtan jag har där! Jag vill inte åka.
Vill inte ta farväl av folk! Jag vet att jag kommer tillbaka efter sommaren och borde vara den lyckligaste på jorden just nu som ska få genomgå en världsresa men det är någonting som tar emot. Och jag vet inte vad det är.

Jag tror att, om jag känner mig rätt, så kommer jag vara på topp nästa vecka när jag ska börja packa väskorna (som jag dessutom fick hem idag) och le av lycka att jag snart får träffa pappa. Men det är nästa vecka det.

Nu ska jag kasta i det sista i väskan innan jag måste börja röra mig mot stan. Ha en underbar kväll nu och ta hand om varandra.

Vi hörs imorgon ♥

HSIEH!

Idag springer min bästis Peter Stockholm Marathon! Detta är hans andra år ute på spåren och jag önskar honom all lycka till och förhoppningsvis ses vi ikväll och firar den duktiga placeringen och presationen du har gjort.

"Låtsas att en stor pitbull jagar dig, de gånger du känner att du måste stanna!"

GE JÄRNET BÄSTIS!
PUSSA!

                         
                                                       Stockholm 16/4-09
                              
                                                   Peters nya marathon outfit.

@ Nybron 4 Rooms.

Igårkväll befann jag mig på Nyrbons uteservering med sällskap och en drink i handen. Vi kom dit vid 21.30 tiden och redan då var det fullt med människor på hela gårdsgatans uteserveringar. Jag älskar verkligen den här årstiden (inte bara för att jag föddes då) med värmen, sol&bad, grillkvällar, kvällspromenader, tunna kläder, ja - listan kan göras lång men det bästa av allt måste nog vara att det finns liv här i Eskilstuna nu.
Alla som har gått och gömt sig under vintertiden, kommer fram och även nya ansikten visas ute på gatorna.

Tyvärr hann jag inte ta en bild från kvällen men jag hoppas inte det gör något. Jag får ta extra många bilder idag istället när jag åker till Stockholm.

Jag kommer inte lite senare, tänkte äta en sen frukost nu och sedan fixa med lite saker. Sköt om er! ♥

UPDATE/
Detta bar jag på idag när jag gjorde små ärenden med mamma nere på stan: 

                                      
              
     
                              

Hotel roomservice.

Igår eftermiddag fick jag ett samtal från pappas kompis som berättade att han hade bokat ett hotell till mig och Sam när vi kommer till London på onsdag. Vi kommer vara i London i 16 timmar för att vänta in vårat andra flyg som ska ta oss till Australien och därför bokade han ett rum åt oss så vi kunde få sova lite.

Hotellet ska tydligen ligga vid flygplatsen mellan Terminal 4 och 5 så det är väldigt centralt och nära sen när vi ska åka vidare. Tack än en gång för att du är så snäll och tar hand om oss.
Stället vi skulle övernattat på först (hos en släkting) visade sig bo fyra-fem timmar ifrån flygplatsen, vilket är för långt när vi inte har så mycket tid på oss.

Det kommer även en kille och hämtar/skjutsar oss till de ställen vi ska till så vi slipper leta efter de rätt bussar själva. Gud, jag känner mig uppvaktad till max och det är jag inte van vid. Jag ska ta och köpa något fint till honom därnere, som tack för hjälpen för allting.

Nu har jag lite småbråttom iväg (som vanligt) och möta min kusin. Vi hörs lite senare!
Puss


Beach-season!

Eftersom jag bara fick 4 h sömn igårnatt sov jag ut idag och gick inte upp förrän runt 13:45. Jag passerade alltså morgon, lunch och nästan middagen! Jag känner ändå att det var värt det för nu har jag förhoppningsvis fått sova ut och kan somna vid normala tider igen.

Efter att vi hade vaknat och klätt på oss åkte vi till Sundbyholm och hade en liten picknick bara vi två vid båtarna. Det är så fint där och det var lagom med folk där så det blev inte jobbigt med för mycket ljud eller att man var tvungen att akta sig för bollarna när folk brukar spela fotboll där.

Vid 18-tiden sen, när A hade tagit tåget hem åkte jag och mötte upp mamma och min kusin för att åka till Tuna Park tillsammans. Vi blev kvar inne på Bik bok i två timmar för att de hade 50% i hela butiken av någon anledning som bara gällde idag.
Vilka köer och vilken hetta det var däriine! Man orkade inte försöka hitta något till slut så jag fick kanske inte med mig allting som jag hade velat ha :)

Nu sitter jag här hemma sedan två timmar och är helt slut i kroppen pga mina aktiviteter. Jag tänkte äta mat snart (som jag inte har gjort än på hela dagen) och se något program innan jag förmodligen somnar.

Jag skriver mer imorgon. / A

                  
                   
                                                      Dagen outfit var:
                                              Hängselklänning från Haléns.
                                                 Skorna kommer från Monki.
                                            Kuvertväskan är från Gina Tricot. 

                                            Detta köpte jag ikväll från Bik bok: 
       

                                  
                  

Visa Amie!

Idag fick jag mitt nya VISA-kort från Swedbank som jag valde att fixa till resan. Tidigare har jag gått runt med Maestrokort men eftersom man inte kan betala med det i butiker utomlands utan bara ta ut pengar med det, kändes det bättre och byta.

Detta gör ju i sin tur att jag kommer kunna handla ännu mer från olika internetsajter som jag tidigare inte kunnat handla ifrån själv. Hmm, good or bad? (Good if you ask me :).

                         


My first summerdress!

Hejsan!

Förlåt för min sena uppdatering härinne på bloggen men jag hoppas ni förstår mig nu när jag inte har så många dagar kvar i Sverige. Nu är verkligen nedräkningen inför resan nära mig, likaså stressen inför packningen och inhandling utav det sista.

Igår var jag ute i princip hela dagen och spenderade tid med vännerna. Gårddagen började med att jag promenerade till stan vid 13-tiden för att möta upp Elin, Sandra, Camilla, Linda och Irnia över en fika tillsammans. Det var så härligt och bara sitta ute i solen med bekanta runt omkring sig och njuta av den svenska sommaren. Dessutom hade jag inte sett Irina på åtta månader eftersom hon har varit nere i Peru och dansat/gått i skolan så det var extra kul och se henne sittandes brevid mig :)

Dagen fortsatte med att jag gjorde lite ärenden med Shillan i några timmar när jag sedan tog mig till Vilsta med Alexandra och Adriana för att promenera och vistas ute på gräset.
Senare mot kvällen mötte jag upp Shillan igen för att umgås och käka innan jag skulle möta upp A på tågstationen.

Igår drog jag även på mig klänning för första gången i sommar och det blev alldeles lagom till den stekande solen. Jag älskar solen och sommaren och borde egentligen tåla det mycket mer än andra människor men jag är verkligen den här tjejen som ni ser sitter i skuggan ute på parker/stränder etc. Jag får panik om jag vistas för länge i solen och blir helt till mig.

nu fortsätter jag den här dagen i nästa inlägg. Puss 

                    
                    

Lever jag?

Alarmet väckte mig kl. 11 imorse för att jag visste att jag inte skulle vakna självmant. Varför? Jo, för att jag kom inte i sängs förrän klockan 07.00 imorse! Om jag räknat rätt så har jag bara fått 4 timmars sömn(?!). Det är ett under att jag nu sitter här och försöker dra ihop ett morgoninlägg för er.

Om ni undrar vad f**n jag gjorde uppe så länge, låter jag er få fortsätta fundera på det och allting jag tänker säga är att jag inte kunde sova så jag sysselsatte mig med diverse olika saker :)

Anledningen till varför jag inte valde att sova ut är för att jag ska möta upp Camilla, Linda, Sandra och Sandra nere på stan nu kl. 13 över en fika. Eller frukost för mig blir det för jag hinner nog inte få i mig någonting om jag ska hinna göra mig klar på den lilla tiden som är kvar.

Så här ser jag ut idag:
      
       
                            Klänning /Monki. Armband /Sisters. Halsband /Okänt.

Home!

Nu är jag hemma från middagen med mina (numera) f.d arbetskamrater. Idag har jag dessutom lyckats promenera i två timmar under tiden jag gjorde mina ärenden. Oftast när jag gör något bra brukar jag belöna mig själv med något, godis, kläder eller något annat men nu känner jag är att jag har fått min belöning. Motion.

Hemmakvällen hos Maja kunde inte sluta bättre och godare. Vi åt så det räckte och blev över och nu känner jag att jag har ätit mig mätt för resten utav veckan.

Ja, menar hur mycket är inte detta? 

                  
                   
                  
                                  Testat Loka Krusbär/Päron? Den är riktigt god.
                   
                              Tycker ni hon är tjock? Ja, för att hon ska ha barn! :)
                  
                                                      Linda, Sanna & Maja

Friends at dinner.

Det var inte många minuter sen jag klev innanför dörren hemma. Jag tog en promenad ner till stan för ett besök hos Tandläkaren angående min tandvärk jag fick igår eftermiddag.
Är det inte typiskt att jag ska få ont i tanden när jag snart ska åka? 
Jag har lite skräck för tandläkaren måste jag erkänna och deras olika vertyg som man inte har någon koll på hur de fungerar. Borren måste nog vara den värsta utav de alla! Varenda gång tror jag att de ska borra hål på tanden som de arbetar.

Idag var det bara en undersökning med slipning jag fick genomgå så det gick bra och nu känns det lite bättre. Snart ska jag iväg mot stan igen för att möta upp Maja, Sanna och Linda över en middag tillsammans, sista gången innan jag åker.

Den här veckan ända fram till tisdag nästa vecka har jag flera inbokade "hejdå-möten" att gå till och tanken över det skrämmer mig lite. Jag tror jag börjar få resfeber och småpanik över att jag ska vara borta så länge.

Jag har lite saker att fixa innan jag drar men här kommer en Dagens outfit till er :)
Ha en bra tisdag allihoppa / A
     
     
     

               Kavaj /H&M. Tunika med snören på sidorna /Zara. Cykelbyxor /Gina Tricot. 
                                    Leggings /Bikbok. Skor /Skopunkten (2 år gamla).