WE COME, WE RAVE, WE LOVE

Kom hem från Stockholm igår kväll. Jag var där och hjälpte en kompis som jobbar med konst, på en utställning som började igår där konstnären K.G Nilsson visar upp sina verk.
I fredags ringde min pojkvän strax innan vi skulle träffas och frågade om vi skulle följa med hans kompisar Swedish house mafia-konserten. Jag fick aldrig tag på några biljetter när de släpptes för några månader sedan men när släppte nya biljetter till gårdagens och dagens konsert såg jag min chans att få se de spela! Jag mötte upp hela gänget hemma hos Johnny för ladda upp inför kvällens konsert och sedan tågade vi tillsammans ut till Friends arena. Jag ljuger inte när jag skriver att jag aldrig någonsin i hela mitt liv, har sett så mycket trafik (och så många taxibilar) till en konsert! Det var heeeeelt sinnessjukt, kön började redan på motorvägen och det var helt omöjligt att ta sig fram. Tre, egentligen helt vanliga killar har/kommer ta över hela Stockholm den här helgen. 
 
Till slut när vi kom fram, klev in i arenan och jag såg hur stor den var inuti stod jag bara och gapade. Det var overkligt och magiskt på något sätt att se så mycket människor på en och samma plats, där för att lyssna på något så gemensamt som housemusik. Jag kommer nog aldrig riktigt kunna bestämma känslan för er exakt men för er som inte var där, men som har lyckats se bilder på publikhavet, hoppas jag att ni förstår hur jävla stort och mäktigt det kändes!  Ingen brydde sig hur man såg ut, gick klädd (eller jo, det finns alltid ett x antal människor som tror att ju mer maxat desto bätte), eller hur man dansade utan alla släppte verkligen allt och bara köööörde järnet :) 
Det här är helt klart en av TOP 3 på mina bästa konserter, SHM hade verkligen ställt till det med en stor jävla show. Jag skulle kunna fortsätta och skriva mer om den här konserten men jag tror att, även om man var där eller inte, har förstått, sett och hört hur det var därinne! Det här kommer jag leva på länge känner jag :) 
Tack Swedish house mafia, ni är bäst ♥
 
 
 
 
 

ÄR DET HÄR PÅ RIKTIGT?

I lördags fick jag resultatet på Marknadsföringstentan som vi i klassen skrev för tre veckor sedan. Jag klarade den vilket kändes helt underbart efteråt. Dock kunde jag inte slappna av helt eftersom jag visste att den andra tentan, Organisation & Ledarskap (som vi dessutom skrev samma vecka) inte hade rättats än och skulle läggas upp vilken dag som helst den här veckan.
Marknadsföringstentan som jag hade blivit godkänd på lade jag ner två ynka dagar att plugga på. Jag valde att prioritera den andra tentan eftersom jag verkligen inte ville skriva omtenta på den! I sex hela dagar satt jag och pluggade till den, stängde in mig på rummet och inte ens världen existerade under den veckan. Jag skulle bara klara den! 
Spontant, efter att ha klarat tentan jag lade ner minst tid på, kändes det som att jag borde klara den andra också eftersom jag faktiskt kunde den mycket bättre. Samtidigt vågade jag inte vara så självsäker, det är bättre att vara inställd på det värsta och sedan bli positivt överraskad. 
 
Tidigare ikväll ringde en klasskompis till mig och sade: "Har du sett att resultatet har kommit upp på Organisaiton & Ledarskap?". Jag började svettas, stamma och skrek av rädsla! "VA? NEJ, JAG HAR INTE SETT DET!".
"INTE JAG HELLER! Kan inte du kolla först och sen säga till mig så kollar jag efter?", säger hon sedan. 
Det där gick jag inte med på utan bestämde att vi skulle lägga på luren, kolla på resultatet och sedan ringa upp varandra igen. Jag loggar in, letar upp rätt flik och sedan sätter handen för ansiktet (sådär som man gör under skräckfilmer), lyckas se ett G mellan fingrarna och börja skrika av lycka! JAG KLARADE DEN ANDRA TENTAN OCKSÅ! VILKEN JÄVLA START PÅ TERMINEN PÅ PROGRAMMET! DET HÄR ÄR HELT SINNESSJUKT! 
Jag har sprungit runt här hemma, skrikit och gapat hejvilt. Hur ska jag någonsin kunna sova efter de här goda nyheterna? Måste hitta på någonting för att få ut mig allt glädje, imorgon ska jag verkligen fira med någonting fint eller gott för det är jag värd :) 
 

NYTT IN!

Jag har glömt bort att visa er mina två senaste köp av klackar. Eftersom det är höst/vinter nu vill jag utöka min svarta skosamling (färgglada skor kommer jag satsa mer på nästa vår/sommar) som kommer stå fint uppradat i den nya lägenheten, som en del av inredningen. 
Det första paret impulshandlade jag i England (för två veckor sedan), dagen innan vi skulle åka hem. Jag älskar materialet (mocka) på de, modellen på skon men framför allt den höga och smala klacken som är hur snygg som helst. 
Det andra paret köpte jag också av ren impuls och hade aldrig sett de innan. Jag hade en heldag med Kystan och Linn på stan i torsdags och då fick vi syn på dessa och var bara tvungna att ha de! 
Skorna är superbekväma, jag skuttade runt i butiken mellan varje spegel länge och blev mer och mer förälskad i de för varje gång jag tittade ner på mina fötter. Klacken är sådär lagom hög, lagom att gå runt på stan med, lagom för att ha de på dansgolvet och lagom för att ha de under middagar. Jag älskar båda två lika mycket och speciellt eftersom de är så klassiska till modellen och kan bäras hur som helst, när som helst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FLYTTPACKAR

Kom hem från Stockholm tidigare idag. Har varit där hela veckan och träffat vänner, shoppat, varit i skolan och umgåtts med Mr. Imorgon är det exakt två veckor kvar tills jag flyttar och nu kan jag medge att det verkligen syns här hemma. Mamma och jag har suttit och sneglat på X-factor samtidigt som vi har tömt mitt rum kring saker som ska användas i den nya lägenheten. 
Den närmaste tiden kommer gå väldigt fort och jag ska verkligen ta vara på de sista dagarna med familjen och släkten innan det är dags att ge mig av. Nu ska jag mysa lite med mamma och leta inredningsdetaljer till lägeheten, mycket har jag köpt men detaljer kan man alltid förstärka rummen med :) 
 
 
 
 
 
Ett litet kollage på vad jag har inhandlat hittills

I CAN'T GET YOU OUT OF MY MIND.

Igår sändes det tredje avsnittet av Så mycket bättre och jag talar nog inte enbart för mig själv när jag säger att programmet har blivit en del av lördagsunderhållningen. Miss Li har jag aldrig lyssnat på eller ens lagt ner tid på att lära känna innan men nu när hon medverkar i programmet går det inte att inte tycka om henne. Hon är ju så söt. 
 
Den stora favoriten är självklart Darin Zanyar, hans låtar är något i hästväg jämfört med de andra. Påminner inte han om Laleh (också en stor favorit hos mig) som var så tyst och blyg vid aktiviteterna och middagarna och sedan briljerade/chockerade och tog plats när det var hennes tur att sjunga?
Darins låtar toppar Spotifylistorna varje vecka och det är inte konstigt eftersom hans låtar fastnar så lätt i huvudet. Jag och Mr går runt och nynnar på de och repeatar de hela tiden. Han är grym! 
Vilken/vilka är era favoriter?
 

BACK TO WORK.

Ligger kvar i sängen med laptopen i knät och lyssnar på musik. Sist jag skrev här har jag hunnit med en dag i skolan, träffat Mr och jobbat i två dagar. Åh vad kul det var att komma tillbaka till jobbet efter min wekeend i England, har verkligen längtat efter att vara bland kläder och kunder. 
Idag och imorgon måste jag lägga dagarna till att studera juridik och externrediovisning. Det lockar mig inte alls att sitta inne i två dagar men jag gör vad som helst för att inte ligga efter i skolan så det här är värt det.
Nu är det inte heller många dagar kvar (20 dagar exakt) tills jag flyttar från den här staden! Det känns overkligt på något sätt, jag har alltid känt att det har varit så långt bort men nu börjar det synas här hemma att alla oöppnade kartonger, inredningsartiklar och möbler är mina som jag ska få öppna när jag är i min egna lägenhet.
Det känns dock otroligt skönt och befriande att jag kommer bo väldigt centralt i Södertälje, att jag bor 40 min mellan min hemstad och favoritstad och att två av mina klasskompisar bor i samma hus som mig. Jag kunde inte ha mer tur, jag behöver aldrig känna mig ensam där utan kan springa över till de när som helst, vilken tid som helst :) Det här händer alltså om 20 dagar och nu måste jag sätta igång med studierna. 
Ha en fin fars dag allihoppa! 
Puss 
 

HEMMA I SVERIGE

Kom hem tidigare idag från världens bästa resa till England. Jag hade verkligen sett fram emot att få koppla av i några dagar med mina barndomsvänner och göra saker som passade oss bäst. I torsdags mötte jag upp Sandra efter jobbet för att sedan åka hem till mig och sova tillsammans, packa och videochatta med Mahabad. Vi var så exalterade över att vi snart skulle vara tillsmmans alla tre och somnade därför väldigt sent, därför kändes flyg-, buss-, och tågresan nästa dag oändligt lång. 

Mahabad hade tydligt förklarat hur vi skulle ta oss till henne på bästa sätt (måste erkänna att jag inte kände mig helt bekväm med att ta mig runt Edinburgh och till Newcastle på egna händer), eftersom hon skulle vara i skolan när vi landade. När vi hade tagit våran väska och gick mot utgången såg vi en tjej springa mot oss.
DÄR VAR HON! 
Ända sedan vi bokade flygresan förra månaden, under tiden som vi satt på flyget, samtidigt som vi videochattade, hade hon hela tiden planerat för en överraskning för oss som vi aldrig skulle kunna komma på. Ååh, vad jag hade saknat henne! Vi skrek av glädje och hade kramkalas mitt bland allt folk. 
 
Jag skrev ett inlägg första dagen där men av någon anledning gick det inte att publicera det och eftersom det känns väldigt onödigt att gå in på detaljer som hände varje dag tänker jag dra igenom det väldigt snabbt och istället visa lite flera bilder :) 
Som sagt, så gjorde vi det som föll oss in varje dag. Vi hade ingenting inplanerat men under de fem dagar som vi var där hann vi shoppa massor av presenter/julklappar, äta ute på restauranger, promenera, gå ut och dansa, fika, ha myskvällar, skratta, leka lekar och massor av annat kul som man gör med sina tjejkompisar. 
 
Jag har aldrig haft så här roligt på väldigt länge och har njutit av varenda sekund där tillsammans med de. Vi har gått om varandra i flera månader nu med skola, jobb och andra resor så när vi äntligen hade några lediga dagar samtidigt, tog vi tillfället att spendera de tillsammans. Det här kommer jag kunna leva på länge nu, nästa gång vi alla ses igen blir hemma hos mig i den nya lägenheten! ♥
 
 
 
Jag har världens bästa barndomsvänner (+ Shillan). Efter 16 år som vänner håller vi fortfarande ihop och umgås med varandra som vi alltid har gjort.
Love them.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

  

 

 

 

 

 

JOBB!

Sitter och väntar in en sen frukost som min man står och gör iordning. Magen skriker efter mat just nu. Lite senare idag ska jag hjälpa en vän på sitt jobb, med ett event som är ikväll här i Stockholm. Det är ett konstevent för att vara mer exakt och det här har jag verkligen sett fram emot. Jag kan väldigt lite om konst men har läst på om konstnären som eventet kretsar kring, ifall jag skulle hamna i en diskussion om någon målning eller annat :) Vi hörs lite senare ikväll, efter att jag är klar inför all förberedning till imorgon! 
 
 
 
 
Klickade in på hm.com alldeles nyss och fick syn på det här halsbandet.
Hur snyggt som helst. 
 
 
 
Halsband, 129 SEK
RSS 2.0