Vackra fina väder!

Hello!

Det är så underbart vacker ute, önskar verkligen att det gick och bada nu. Jag sov jättedåligt inatt, vaknade vid flera tillfällen och hade svårt att somna om, tror det är för att det är så ljust inne nu när solen skiner in varje morgon.

Lite senare idag åker jag till Stockholm som jag nämnde snabbt igår. Jag ska dit och "fira" Valborg med några vänner på lite olika ställen. Kvällen är fortfarande inte helt planerad än så jag vet inte vart vi hamnar men jag kan garantera mig på att vi kommer ha det riktigt roligt :)

Vi åker med 16- tåget så det är några timmar kvar men den tidsoptimist jag är, är det nog dags och börja äta frukost, duscha etc i tid.
Jag tror inte jag hinner med ett inlägg innan jag åker, då springer jag säkerligen runt och stressar som alltid. Jag önskar er alla en trevlig Valborg nu istället så hörs vi imorgon när alla vaknat till liv!
Puss! 

                     Mitt bästa Valborgsfirande var för två år sedan hemma hos Sandra
                                med alla mina närmaste och bästa vänner samlade.
                   
                  
                   
                   
                  

Limitless!

Godkväll allihoppa!

Jag kom hem för inte så längesen från Stockholm där jag stannade längre än planerat. I eftermiddags hade vi ett seminarium som jag nämnde tidigare och det innfattade en diskussion om tidigare uppsatser. Efter skolan åkte jag och Antonella mot stan och umgicks en stund innan jag skulle möta A.

När vi möttes fortsatte vi att ta en runda på stan i det fina vädret, det var fullt med människor överallt som satt och njöt av solen och åt glass/mat ute/på uteserveringar. Stockholm är så fint under vår/sommar.
Vi gick sedan och käkade innan bion skulle börja! Det var ingenting vi hade planerat men vi bestämde oss för att se "Limitless" med Bradley Cooper och Robert DeNiro som hade biopremiär idag.

Limitless var en riktigt grym film, är glad att jag såg den. Handlingen, skådespelarna, miljön, filmens uppbyggnad - allting var jättebra gjort och väl genomtänkt. Filmen handlar om en författare som har svårt att komma igång och skriva en ny bok och får ett piller av en bekant som kommer att förändra hans liv. Pillret är en typ av en drog och med det kan han göra/bli precis vad han vill.
Handlingen kanske låter lite "cheesy" men ni måste se den, den är verkligen värd slantarna :)

Imorgon åker jag tillbaka dit igen för lite fest och utgång men jag är alldeles för trött för att berätta om det nu, kommer somna här vid datorn snart. Ha en fortsatt trevlig fredag, vi hörs imorgon!
Godnatt!

Mot Sthlm Uni!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag är uppe tidigt för att jag snart ska iväg till Stockholm. Det blev sent igår med vårat PM och annat plugg så jag stannade kvar här hemma istället.
Idag har vi det första av många kommande seminarium och idag ska vi diskutera gamla uppsatser från förra läsåret. Vi fick i uppgift att läsa fyra styckna gamla uppsatser på 15 sidor/vardera så det tog sin lilla tid att läsa igenom de.

Efter skolan går jag och möter upp min man för lite "quality-time" tillsammans :) Vi kommer nog bl a äta, leta kläder och njuta av det (förhoppningsvis) fina vädret. Valborg närmar sig sin avgång och egentligen gillar jag inte den "högtiden", vad gör man förutom att supa sig full? Inte mycket mer.
Visserligen är det ett sätt att "välkomna våren" på (som jag tror är syftet med Valborg) men idag gör man ju det så extremt och så överdrivet.

Mina planer inför lördagen är delvis klara, det ser ut att bli en kväll i Stockholm men vi är fortfarande inte där än så allting kan fortfarande ändras :) Nu måste jag kila mot tåget, en dagens outfit kommer in lite senare.

Trevlig fredag!
Puss



Bråttom!

Nu har jag superbråttom ner till stan där jag ska möta upp Antonella för att skriva PM! Vi har en deadline (som vi inte kommer hinna för att vi totalt har missat en del info) som vi ska försöka inte blir alltför sena till.

Jag hoppas 1-2 sidor inte tar lång tid att skriva och att vi blir klara ganska snabbt med den. Lite senare (om tiden vill) ska jag ta en snabbfika med Kystan innan jag måste hem och packa en väska för att ta med mig till min man och Stockholm.

Nu måste jag verkligen gå, får springa runt här hemma och stressa igen! Vi hörs när jag har hunnit med mina saker och kan andas ut för dagen. Puss!

0-2

Vilken "La Grande Finale", det var på tv:n igår! Jag är inget jättestort fotbollsfan men tycker det är kul och se viktiga och avgörande matcher mellan topplag. Som igår.
FC Barcelona - Real Madrid spelade den första delmatchen igår och det var bokstavligt kaos på planen. Oftast när jag bestämt mig för att följa en match slutar den med 0-0 och i 90 minuter har matchen nästan varit meningslös men så var det inte igår!

Matchen var rolig och följa, båda lagen körde lite fullt spel och försökte få ut varanda på ett eller annat sätt och det var det som var så kul och följa. Man märkte verkligen hur viktig matchen var och de gjorde verkligen allt för att vinna.
Jag hejade på båda lagen igår, haha! Barcelona måste jag heja på för att inte gå emot min man som nästan är tillsammans med fotbollsspelaren Zlatan och fotbollslaget Barca, jag kan snart allt om de :) hehe!
Barca är ju ett otroligt bra lag med Messi som lagets hjälte så det går ju inte att inte heja på de.

Eftersom jag inte är så insatt i fotboll och inte vet mycket om lagens bakgrunder, har Sergio Ramos fått mig att heja på Real Madrid och det är bara för att det är han, haha! Han är så heeeet och sjävklart Ronaldo också! DÄRFÖR är mina ögon på de när de springer där på fotbollsplanen :) haha.

Matchen slutade 0-2 till Barca, jaaa vi vann! hahaha. Tyckte ni som såg matchen att rätt lag vann?

 

Birthday girl 1.

Jag orkade aldrig komma tillbaka hit igår, mådde jättedåligt under dagen och tror att det kan vara för att jag stressade så mycket under påskhelgen med att träffa alla vänner, stressäta och åka runt överallt. Det kändes mycket bättre när jag hade vilat någon timme och idag mår jag bättre.

Igår fyllde min kära Alexandra år, GRATTIS IGEN SÖTNOS! Hon är den första i tjejligan att åldras och bli ett år äldre. Nu när hennes födelsedag är över kommer det gå supersnabbt med oss andra och snart är vi lika gamla som henne igen, nämligen 22 år.

Usch, jag vill inte bli äldre, trivs verkligen jättebra som 20+ så jag stannar nog här :) Flera vänner och bekanta säger att man får åldersnoja när man fyllt 23 (!?). Det är inte ens mycket egentligen men det är verkligen massor som får lite panik över den siffran och det skrämmer mig.
Har 40 års krisen utvecklats och blivit en 23 års kris?

Idag är jag ledig från skolan igen, vi har inte så många föreläsningar just nu eftersom alla ska skriva en uppsats och då kan man ju hänga vart man vill. Dock har vi väldigt många seminarium, den första är nu på fredag!
Jag och Antonella som skriver detta tillsammans har knappt börjat med de, vi ska ses imorgon och komma igång men tänkte att jag börjar lite smått idag!

Nu ska jag duscha och äta frukost innan jag börjar med skolarbeten. Vi hörs!

                                                    Några festkvällar på Alex och mig.
                                  
                                   
                                  

Jag fick det!

Hejsan!
 
Jag sitter här och nyser konstant pga min pollenallergi, fan för pollen! Tidigare imorse var jag tvungen att vakna till alarmet som ringde 08:30, hade en sista intervju inför sommarjobbet på H&M nere på stan. Klockan 10:00 skulle jag vara där och självklart fick jag stressgå dit när jag märkte att bussen hade åkt och cykeln var otillgänglig. Kul!

Mötet gick bra, nu är allt klart och jag fick det! Dock ska jag tillbaka dit en sista gång innan jag börjar jobba och få mitt schema, kläder, mer information etc. Wiiiee, längtar lite tills jag börjar och veta att jag ska få hålla på med kläder hela sommaren. ♥
Jag har nyss avverkat en stor (sen) frukost nu ska jag städa lite och bara ta det lugnt i några timmar. Jag känner mig fortfarande inte utvilad så det bli en powernap senare. Vi hörs ikväll!
Puss

                                        Dagens outfit till mötet, enkelt och originellt.
                                 
                                 

Shorts (on) me!

Hej!
Man hinner inte med att blogga när det är så fint väder ute och alla vänner är på besök i hemstaden. Idag åkte de flesta tillbaka och jag saknar de redan, nästa gång vi ses blir till sommaren så jag har verkligen utnyttjat påskhelgen till att umgås med de.
Jag gick ut strax efter lunch idag och kom inte hem förrän nu men ska snart ut igen. Klockan 14 hade jag och mina forna arbetskamrater bestämt dejt nere på stan för att umgås och fika.

Efter ett par trevliga timmar med de, åkte jag och mötte upp S för en matbit ute på gräset. Vi åt pizza och drack iskall cola - onyttigt men underbart gott. ♥ Nu sitter jag här hemma och väntar in den sista "aktiviteten" för idag, ska möta upp Sandra strax över en fika/glass.. Jag kan äta hur mycket glass som helst, får aldrig nog av det :) Så gott!

Imorgon bitti ska jag på den (förhoppningsvis) sista intervjuen för sommarjobbet, wish me good luck! Vi hörs kanske lite senare ikväll, annars är jag tillbaka här imorgon igen. Sköt om er, puss!


                            Jag invigde de idag (det var dock lite för tidigt) men snart ser
                                         ni bara mig i shorts! Så hett med bara ben ♥
                 
                 
                               
                 
                  Bilder från Hayky.

Ut till solen!

Nu sticker jag ut för att sedan inte komma hem på några timmar. Jag ska iväg och äta Slagstaglass med Kystan och vi kommer säkert störa Linn lite på hennes jobb, hehe. Lite senare ikväll möter jag upp Haddis och Isa för en myskväll med de och lite god mat & dryck!

Ikväll/inatt åker jag till Västerås och Strängnäs för att ställa upp för min kusin med att hämta honom och hans vänner. Vad gör man inte för sin kära släkting? :) Jag vet inte när jag är hemma inatt men kommer uppdatera med bilder när jag är tillbaka.

Ha en fin söndag och njut av solen! Puss

UPDATE!

Hej!
Jag var verkligen ute heela dagen igår och umgicks med vännerna! Jag invigde Slagstaglass med Kystan igår och det smakade u-u-underbart, kommer verkligen hänga där massor i sommar :) Mot kvällen åkte jag och käkade med Isa och Haddis och hängde i några timmar ute i solen. Jag tror nästan det har gått och blivit sommar nu, det är verkligen den värmen ute och jag ääälskar det!

 Kanske inte världens bästa och första glassbild, vi var så ivriga att smaka den, haha!

                              
               

Tonight we gon' be it on the floor!

Godmorgon Sverige!

Hur mår alla festande kroppar idag? Inte bra, antar jag. Jag mår förvänadsvärt bra och känner mig pigg och utvilad efter gårddagens utekväll med tjejerna. Innan vi kom ut till klubben mötte jag upp Alexandra hos henne och sedan resten av tjejerna.

Kvällen var mycket lyckad med sjukt bra musik och massor med folk! Det var nästan jobbigt ibland för det var så trångt, jag klagar inte försöker bara få er andra en bild av hur det kändes.
Idag har jag lite saker inplanerade senare på eftermiddagen, bl a årets första Slagstglass och träff med kära vänner :)

Det är nog dags för en frukost nu, magen kurrar. Solen visar sina varmaste sidor ute idag, jävla pollen bara som ger mig nysattacker! Vi hörs lite senare idag, puss!

                                                          Tack tjejer för igår, ♥
                 
                
                                
                                

GLAD PÅSK!

Hejsan!
Det känns som om alla tjatar om Sveriges väder nu för tiden och jag är inget undantag men det är verkligen jättehärligt med sol och värme just nu. Det är vi värda efter att ha stått ut en oändliga vintern.
Igår var jag som sagt hemma hos Alexandra med Linn och umgicks tillsammans med lite onyttigheter och skvaller! Jag är så glad att ha mina kära vänner hemma i stan, det är skönt att bara kunna springa över till de som man alltid gjorde förut under gymnasietiden :)

Kvällen slutade någon gång framåt natten och jag var helt slutkörd efter att ha babblat så mycket, haha! Idag är det Påskafton (inte världens sak egentligen men rätt mysigt på något sätt) och vi ska äta lite påskmiddag snart med släkten!
I år skippar vi den "traditionella" påskmaten och äter fisk istället, mycket godare om jag får bestämma (påskmaten som nästan är identisk med julbordet passar med till julen) och ikväll blir det utgång med tjejerna ♥

Sist jag var ute här i stan var förra året på Juldagen (!?) men det har inte gjort mig någonting alls. Jag är säker på att jag inte har missat särskilt mycket när jag har valt att festa i Stockholm istället. Hinner jag inte med en kvällens outfit ikväll, kommer det upp imorgon när jag har vaknat till liv igen!

Ha en underbar Påskafton, ät ägg och godis i mängder för det ska jag göra, hihi! ♥

                                      Alexandras buffé hon alltid ställer till med, ♥
                
                                                     Mitt påskägg för i år, mmh!
                

Mysfredagen!

Hejsan!

Gårddagen var underbar, maten inne på Papas Tapas uppskattades av min man, jag gjorde alltså rätt i att ta honom dit. Jag hade önskat att jag skulle hinna med årets första slagstaglass med honom efteråt men klockan var alldeles för mycket när vi gick från restaurangen, det fick bli en annan mjukglass till efterrätt istället (den tjockis jag är som alltid får ner något sött efter mina måltider).

Efteråt tog vi det bara lugnt hemma med en myskväll och för några timmar sedan åkte han tillbaka till storstaden och till sitt jobb. Jag har bilder på dagens klädsel från igår men jag har problem med att uppdatera de, de finns på mobilen men inte i datorn när jag försöker ladda upp! Jag ska försöka lite till, annars får jag fixa det senare.

Lite senare, om några timmar ska jag iväg och träffa Alexandra som är hemma över påsk. Äntligen ska vi ha lite myskväll och prata av oss och mot kvällen kommer Linn också förbi :) Hoppas bilderna som tas ikväll inte krånglar med uppladdningen sen.. Bloggen blir så tom utan bilder!

Puss & Kram!

                              Hemma hos Sandra på Valborg med de bästa, 2009. ♥
  

Bordet är bokat!

Godmorgon!

Igår var jag alldeles för trött för att uppdatera när jag kom hem sent mot kvällen. Igår efter skolan åkte jag som sagt direkt till Eskulstuna för att umgås med Kystan och Linn i några timmar nere på stan.
Vi har det alltid lika roligt när vi umgås och skrattar till våra historier. Vi tog en runda på stan och tittade in de senaste kläderna i butikerna och efteråt satte vi oss ner och åt en matbit.
Efter några mysiga timmar med de, cyklade jag hem och mötte upp min kära mor som jag åkte (bil) och gjorde lite ärenden med.

Idag är jag ledig från skolan likaså imorgon och efter frukosten har jag lite saker att ta tag i här hemma. Ikväll kommer min man hit och jag har bokat bord åt oss på Papas Tapas. Mina första smakupplevelser därifrån sist med Linn och Kystan förra veckan lockade honom till att också vilja uppleva det själv. Jag förstår fortfarande inte hur jag kan ha missat den restaurangen i den lilla stad jag vistas i.

Nu måste jag gå, kommer förhoppningsvis in lite senare med en dagens outfit. Sköt om er, puss!

Sommarjobb, check!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Hallå därute!
 
Nu ska jag berätta något för er som hände mig igår när jag var ledig från skolan. Jag skrev för två veckor sedan att jag var på en gruppintervju för ett gammalt/nytt jobb och igår fick jag ett mail om jag är intresserad av att sommarjobba i 12 veckor!

"Absolut", var min första tanke men efter att ha svarat ja på mailet slog det mig att jag kommer vara busy hela sommaren med jobbet. Förra sommaren var jag i Australien i två månader och missade den svenska sommaren och nu när jag ska jobba på H&M i 12 veckor kommer det kännas som om jag är utomlands igen eftersom jag inte kommer kunna ta del av solen & badet på samma sätt.

Å andra sidan behöver jag pengar för att kunna "fira" med nöjen tillsammans med vännerna så det går väll jämnt ut. I mailet stod det också vad jag har för planer till höst eftersom denna tjänst säkerligen kommer att förlängas...
Jag är jätteglad och tacksam för detta (ska bara på en sista intervju nu på tisdag) men vi tar en sak i taget och först ut blir sommarjobbet som prio nr. 1 :)

Wiiie, jag ska jobba med kläder igen!
                       

Mot Sthlms Uni.

Godmorgon!
Det är alltid lika tråkigt och bli väckt av väckarklockan. Snart ska jag slänga mig på cykeln och rulla mot tåget och till Universitetet i Stockholm. Idag väntar en andra föreläsning om olika exempel på ämnen att välja till uppsatsskrivningen och jag hoppas verkligen att jag och Antonella ska få lite inspiration därifrån, det kan behövas!

Efter skolan åker jag hem direkt för att möta upp Kystan och Linn för lite umgänge i solen. Förhoppningsvis tar vi en promenadrunda på stan eller någon annanstans och äter någon god glass och bara njuter av våren!
Lite senare idag kommer bilder från dagen och så ska jag berätta något för er som hände mig igår. I've got some happy news så kom in lite senare mot kvällen för att ta del av det :)

Ha en superonsdag, puss!

                                                          Under föreläsningen idag..
                 
                                                              Dagens klädsel..
                                

Stylar Chloe!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Igår kände jag för att styla en avslappnad och skön sommaroutfit till i år. Som alltid när jag stylar, finns kläderna på riktigt att inhandla (älskar't)
Det behöver inte vara svårare än så här att se snygg ut i sommar! Maxikjolen tror jag (jag är nästan säker) kommer hålla i sig väldigt länge i vår/sommar, jag har själv laddat upp med några snygga ex att matcha fina toppar med.

                   
                  
                                                                      Chloe har på sig:
                                                        BH /Elle Macpherson Intimates
                                                                           Blus /D&G
                                                                        Kjol /Uterque
                                                                  Ring /Söderklenoden
                                                                Papperspåse /Lancome
                                                                 Papperspåse / Miu Miu
                                                                    Sandaler /Churchs
                                                                        Apple Iphone

Sunny day!


Jag kom precis cyklandes hem från tågstationen. Imorse väckte klockan mig 06:30 för att jag skulle hinna göra mig redo för en dag i skolan. Idag hade vi introduktion till den sista delkursen, "Vetenskapligt skrivande".

Delkursen är på 7,5 hp och innefattar en uppsatsskrivning på 15 sidor per par. När vi gick igenom om all information om detta, kändes det som om denna delkurs är en utav de tyngsta, det är så mycket som ska vara med och att den sedan ska skrivas på ett vetenskapligt sätt gör det ännu värre.

Samtidigt känns det väldigt bra att skriva den ihop med Antonella, vi valde varandra ganska snabbt att göra detta tillsammans. Upplägget om hur vi ska hinna med allt har vi nästan planerat klart, nu gäller det bara att hitta ett relevant ämne att skriva om. Tips någon?

Hur underbart är det inte att hela Sverige klär sig i vår/sommarkläder (en del överdriver lite med att nästan klä av sig helt) nu? JAG ÄLKAR DET, tack vädergudarna!
Jag måste dock erkänna att våren är en årstid jag tycker är skapligt svår att klä sig måttligt. Det ligger precis i mitten av vintern och sommaren, vädret är nästan (ibland helt) densamma som på sommaren men man vill ju samtidigt inte klä av sig helt till sommarkläder, hur ska man då se ut på sommaren?

Nu har jag lite saker att fixa i några timmar, vi hörs nog lite senare! ♥

                                                         Min smaskiga lunch idag..
                  
                                                                 Dagens skoloutfit: 
                  
                                 
                                  Väst /Beyond Retro
                                  Linne /H&M
                                  Byxor /Monki
                                  Halsband /Tiffany & Co.

Två år igår!

Hejsan!

Jag har varit inaktiv härifrån sedan fredagskvällen och det finns många anledningar till varför men den största är nog för att jag inte har hittat någon relativt bra tid att komma in hit och uppdatera för er. Jag hoppas att det inte gör så mycket utan istället drar jag min helg för er nu.

I fredags nämnde jag att jag träffade Kystan och Linn över en middag och en sen fika. Vi åt på Papas Tapas (första gången jag äter där) som serverade supergod mat! Efteråt gick vi och tog en sen fika eftersom ingen av oss ville hemåt. Jag hade det verkligen jättetrevligt med de, vi skrattade och skämtade om massor med saker som jag inte kan nämna här :)

Igår åkte jag till Stockholm för att "fira" med min man. Igår, för exakt två år sedan träffades vi för första gången. Det är helt sjukt att tiden går så snabbt ibland, det känns verkligen inte som om jag har varit med honom i två hela år!
Han tog mig till en grekisk restaurang där vi åt god mat och hade det mysigt tillsammans. Efteråt mötte vi upp hans vän för att sedan gå hem till deras andra kompis och hans tjej för att se fotbollsmatchen på tv. Det var vi fem tillsammans med alla andra 500 miljoner tittare i världen som skulle se Real Madrid - Barcelona matchen.

Matchen slutade 1-1 lika och hunken Ronaldo sköt in lagets mål. Efteråt gick vi ner och satte oss i 5femoti4fyra innan jag slocknade hemma hos min man efter 03-tiden.

Jag kom hem för någon timme sedan efter en långpromenad med mor i det fina vädret och snart väntar lite söndagsmys framför tv:n. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm och skolan igen för en ny och den sista delkursen innan jag är klar med ett år på modekursen!
Hoppas att ni har haft en lika mysig och trevlig kväll som mig. Puss!

        De var bl a dessa män jag spenderade kvällen med. Bilden är från Nyårsafton ´10-´11
                   

Dinnertime!

Hejsan!

Hur mår ni idag? Jag var ute lite tidigare och köpte hem frukost och blev besviken på vädret. Det var hur fint som helst imorse när jag vaknade när solen lyste, hade planerat att få sitta på någon uteservering nere på stan senare när jag ska träffa Linn och Kystan.

Det får helt enkelt bli en annan gång och istället ska vi äta middag på någon restaurang. Ikväll har jag lite saker att hinna klart med innan jag kan ta det lugnt och njuta av den kommande helgen.
Imorgon åker jag bort igen för att "fira" en sak med någon. Jag kommer berätta mer om det senare eftersom allting kring det inte är helt planerat ännu :) Ikväll blir det det.

Nu måste jag börja gå hemifrån om jag ska vara i tid för en gångs skull. Ha en fantastisk kväll, puss!

                                             Gamla bilder från fester i Sthlm '11..
               
               

Look at me now!

Jag skyller på min tentapluggsperiod att jag inte har kunnat höra all ny musik som har kommit ut. Det finns massvis med bra låtar ute på marknaden för tillfället men jag vet inte hur jag kan ha missat denna absolut feta låt(?!)
 
Som sagt, jag skyller på tentaplugget...

Chris Browns nya hit med Busta Rhymes och Lil Wayne. Låten, texten, danserna, artisterna, videon - allt är underbart bra gjort och självklart får den extra cred pga Lil Wayne :)

    

Våren är här!


Jag är nyligen hemkommen från Universitetet och en salstenta med klassen. Jag och min man somnade alldeles för sent igår (vi är så nördiga som har våra program vi måste se), vilket gjorde att jag gick som en zombie till tunnelbanan imorse vid 07:45 för att ta mig till skolan.
Jag blev genast pigg efter att ha tvingats balansera mig samtidigt som jag stod inklämd bland alla andra på tunnelbanan, något som inte uppskattades! Tentan gick sådär måste jag säga, jag gjorde så gott jag kunde men ställer in mig på en omtenta. Jag var inte alls motiverad till att plugga lite hårt som jag har gjort innan och det är väll därför jag känner att det kanske inte gick så bra. Nog om det.
Efter skolan "belönade" jag och Antonella oss med varsin yougurtglass (som också var min först mjukglass i år) på en bänk mitt i själva Stockholm stad. Åh, så vacker den staden är när solen är framme, människor går runt med leenden på läpparna, solbrillorna hyllas och man bär på tunnare kläder än tidigare.. Underbart vackert!

Imorgon är jag ledig och har en fika inplanerad med två vänner, berättar mer om det senare! Nu måste jag fixa lite här vid datorn innan jag njuter av vädret lite till.
Ta vara på solen människor, våren är här och det ska bli den bästa på länge! Puss.

Lil Wayne och jag!

Hejsan!

Igår var jag upptagen hela dagen med tentaplugget att jag inte orkade komma in hit när jag klev innanför dörren på eftermiddagen. Igår spenderade jag fyra skrivande timmar nere på biblioteket innan jag gick hem och fortsatte skrivandet här! Jag blir helt slut efter en heldags skrivande..

Nu är jag precis hemkommen från ett snabbt ärende och ska sätta igång med repetitionen inför imorgon. Ikväll åker jag till Stockholm, jag tänker nämligen inte riskera att komma försent en tredje gång till tentan pga SJ. Åker jag dessutom ikväll behöver jag inte gå upp lika tidigt imorgon, något som man inte vill göra innan en tenta!

Tiden rinner iväg och det är läge och gå nu! Vi hörs igen ikväll eller imorgon bitti.
Puss!


                                                             Igår i biblioteket.. 
                        
                 

Sista dagen med Jacob!

Heeej!

Vilken underbar dag Eskilstuna bjuder på, solsken och asfalt är bara älska! Vid lunchtiden idag åkte jag mot Sthlm för en sista föresläsning inför tentan på torsdag!
"Avslutande sammanfattning", hette den och det var också den sista föresläsningen med Jacob. Jacob som jag så flitigt har pratat om i min blogg förtjänar sitt utrymme jag har gett honom här. Han är en begåvad och intressant person men mycket humor i sig vilket han har bjudit på under alla föreläsningar.

Innan skolan mötte jag upp Antonella på tågstationen för sällskap till skolan och en quesedilla-lunch (restaurangbiträdet smörade fint om denna rätt och rekommenderade verkligen den till oss men han glömde nämna att den var superstark!) innan föreläsningen började!

Jag njöt av promenaderna jag fick idag (och hade också på mig solglasögon för första gången i år) och önskar att jag kunde vara ute ännu längre innan solen försvinner men det har jag inte tid med.
Nu ska jag äta hajmal innan jag sätter igång med tentaplugget! Dessa få dagar som är kvar innan torsdag måste jag utnyttja väl och kommer hänga mycket i bibliteket för att få bästa arbetsro.

Puss! *Glöm inte att titta på "Superstylisten Jonas" ikväll. Love him!


                            
                             

You open my eyes and I'm ready to go, lead me into the light.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Katy Perrys nya låt med Kanye West är verkligen av ett annorlunda genre än av vi är vana att se henne i. Bra eller dåligt? Avgör själva men jag tycker den är riktigt bra! Love it!

Springtime!

Hej!

Vilket fint vårväder vi har fått till staden och förmodligen till många andra städer i Sverige. Dock blåser det litegrann ibland men vi ska inte klaga nu, detta är MYCKET BÄTTRE än allt annat som vi har varit med om de senaste månaderna.
Idag är det återigen söndag, veckorna går så snabbt hela tiden. Har det redan gått en veckan sedan jag och marknadsföringsgruppen satt nervöst och förberedde oss inför redovisningen på måndagen? Helt sjukt.

Idag står tentaplugg på schemat men först blir det en stor, god frukost och en promenad innan jag sätter igång. Imorgon börjar en ny vecka och jag åker tillbaka till skolan för en sista föreläsning innan tentan på torsdagen. Det kommer ett tidsinställt inlägg lite senare om en ny låt som spelas på repeat här hemma.

Puss sålänge!
                                                    Marknadsföring var det alltså...
                   

Tentaplugget startar... NU!


Hur mår ni idag? Jag känner mig allmänt frisk och pigg, speciellt eftersom jag var ledig idag och fick sova ut. Igårkväll träffade jag Kystan över en trevlig fikastund inne på Wayne's, vi skrattade och pratade om allting som föll oss på tal.

Lite senare kom min man hit för att umgås med mig i några timmar, han var ledig idag så vi passade på och tog vara på tiden med att bara vara med varandra. På torsdag har jag som sagt tentamen i "Mode, konsumtion och marknadsföring", (en väldigt intressant kurs, inte alls den marknadsföring folk annars studerar till) och idag fick jag hem kurslitteratur med Posten.
Det måste vara ett tecken på att jag borde påbörja tentaplugg idag! vilket jag också kommer göra. Nu har min man åkt hemåt och det finnas inga undantag - nu sätter jag igång!

Hörs vi inte senare vet ni vad jag är upptagen med eller så har någon kär vän lyckats få mig att hitta på roligare saker en fredagskväll som denna. Sköt om er allesammans!

               Nu är det inte alls långt kvar tills jag har alla mina kära vänner hemma
                                                        över påskveckan igen! ♥
                    

Fikadags!

Hejsan!

Idag är jag ledig från skolan, eller nej nu ljög jag haha! Jag har en sen eftermiddagslektion mellan 16:00 - 18:00 som blev flyttad dit i sista sekund och har bestämt mig för att inte gå på den.
Istället ska jag sätta igång tentaplugget snart innan en eftermiddagsfika med Kystan och kanske Linn väntar nere på stan!

Lite senare ikväll möter jag upp min man för lite sällskap och mys. Den här veckan började jättestressig och nu har dagarna fortsatt i samma takt fast jag kanske inte varit så stressad resten av veckan. Det är redan torsdag och imorgon väntar en ny helg. 
Det blir min sista helg innan tentan så jag kanske borde sätta igång med att plugga i tid så jag kan unna mig lite roligt nästa vecka. 

 
                                  Jag, Kystan och Linn i Sthlm för några helger sedan.
                   

Äntligen COS till Sverige!

Efter en gruppanalys om modeföretaget H&M kan jag ännu mer om företaget än vad jag kunde innan och som de flesta redan vet så ingår förutom H&M i koncernen: Monki, Cheap Monday, Weekday, H&M Home och COS.

COS
är en klädesbutik för både män och kvinnor som ligger snäppet högre än H&Ms priser och därför kan denna butik kännas lite mer exklusivare och med bättre kvalitét. Detta borde kännas självklart på något vis men vi har ingen COS-butik i Sverige förrän nu... COS öppnar sin första butik på svensk mark i maj på Biblioteksgatan i Stockholm.

Här är ett litet urval av hur kläderna kan se ut där:





Godmorgon!

Godmorgon!

Jag var tvungen att bli väckt av alarmet imorse igen, skolan väntar med en föreläsning kl. 10 - 12. Idag ska Jacob prata om "Att förstå konsumtion", han borde alltså proppa föreläsningen med det viktigaste att kunna om konsumtion inför tentan nästa vecka!

Först tänkte jag strunta i att gå dit och sova ut för en gångs skull men det kan nog vara dumt att missa den. Efter skolan måste jag hinna med ett ärende innan kl. 17 här i Eskilstuna så får åka hem ganska omgående för att hinna med det..
Det är kanske dags att börja ta tag i tentanplugg i tid den här gången också, visserligen klarade jag förra tentan efter att ha hetspluggat i några enstaka dagar men man mår ju inte bra av det.

Nu sitter jag på tåget mot Universitet, frukost hann jag inte med och äta hemma så det får bli något gott inhandlat från alla caféer skolan erbjuder oss studenter! Ha en fortsatt trevlig morgon och dag så hörs vi ikväll ♥


UPPDATERING!
Föreläsningen var helt OK idag, hade lite förväntningar om att den skulle vara mer intressant eller så var det bara jag som var oerhört trött och okoncentrerad. Dock var Jacob väldigt stilig och uppklädd imorse, det kan bara gillas och jag vet flera från klassen som tyckte samma som mig :) 


                           Irina och jag under föreläsningen idag.. uttråkade och trötta :) 
                    
                                  

Happy day!

Hejsan!

Idag var jag ledig från skolan men var tvungen att vakna till alarmet som ringde 07:30 - inte kul på sin lediga dag. Igår fick jag ett samtal om att jag skulle komma på en intervju och det var där jag befann mig imorse kl. 09:00 i två timmar med fyra andra inkallade.

Jag vågar inte säga någonting nu om jag fick jobbet eller inte för det vet jag inte själv. Vi fick fylla i massa kontaktuppgifter, göra tester och olika övningar, träffa chefen, fylla i vår skostorlek och så fort vi fått hem ett brev ska vi komma tillbaka. Det känns som vi alla fick jobbet, de letade efter fem nya och vi var fem men hon sa aldrig: "Okej, på måndag börjar ni".

Det känns som att man inte anstränger sig med en två timmar-intervju och testar oss på olika saker om man inte är intresserade av oss. Jag hoppas innerligt att vi alla fick det men det återstår och se :)

Jag såg också att jag klarade min senaste tentamen tidigare! JAG ÄR SÅ GLAAAAD att jag har snappat upp det viktigaste kring den franska- och italienska modehistorien.
Vad ska jag göra nu? Hur ska jag belona mig själv för detta? Shopping skulle inte sitta fel, kursboken jag klickade hem igår räknas inte in utan jag får gå på jakt efter något fint :) 


                        Hårt arbete lönar sig, om bara sommaren kunde komma nu :)
                  

Det är över nu.

Hej!

Vilken gårddag och vilken morgon jag har varit med om. Igår fick jag stressa mig igenom det sista arbetet inför redovisningen med att fixa ett bildspel innan jag åkte till Sthlm för att planera det sista över en fika med gruppen.
Alla kom hem sent igår och ingen har sovit särskilt bra inatt och dessutom gick jag runt med huvudvärk hela dagen. Jag var nervös inför redovisningen och repeterade för min man och för mig själv i huvudet hela kvällen och imorgon gick jag upp tidigt för att ta mig till skolan.
Det gjorde ont att behöva lämna sängen och det varma täcket men jag led ännu mer på hur skönt det såg ut när jag såg min man låg och sov.

Nu är i alla fall redovisningen över och det tackar jag för, det gick bra men det kunde ha gått bättre. Tio minuter redovisning på en grupp av 4-5 personer går vääldigt fort, vi hann inte med allt vi hade planerat in.
Det är superfint väder ute men jag funderar starkt på att ta en powernap efter dessa två intensiva dagar. En salstenta väntar nästa vecka så om jag vill vila lite innan det borde jag göra det nu.

Vi hörs lite senare! Puss 

                                                                    @ Café 60 igår.. 
                  

Söndagsmys.

Det är sant, söndagar är den tråkigaste dagen på hela veckan men ack vad jag gillar söndagsmys framför tv:n om kvällarna tillsammans med fint sällskap och/eller något gott att äta. Ikväll blir det inget undantag men jag myser istället i Stockholm hemma hos min Mr efter att ha repeterat med gruppen till redovisningen imorgon!

Mellan 08:00 - 10:00 kommer ett x antal grupper att redovisa på seminariet och vi har valt att analysera om modeföretaget H&M. Uppgiften som klassen har fått är att vi ska välja och analysera ett modeföretag genom marknadsmixen och STP (segmentering, targeting och positionering) samt besvara lite från om annons, media, sponsring, etc.

Nu måste jag packa en väska innan tåget åker, Antonella möter upp mig sen i Stockholm innan promenerar mot Andrea vid Sveavägen 60 utanför Café 60. Önska oss lycka till imorgon!
Vi hörs efter redovisningen igen, puss!

                         

Hemma från gårddagen!

Hejsan allesammans!

Jag vaknade för någon timme sedan efter gårddagens sena natt med gänget i Kvicksund. Jag hade rätt om att jag skulle få det otroligt kul med folket, jag har inte skrattat så mycket som jag fick göra igår! Tack Fatih och Samuel!

När vi kom dit var alla redan på plats, huset var fyllt med folk så det var bara att hinna ikapp allt vi hade missat. Höjdpunkten på kvällen var när jag, Haddis och Fatih gick upp för att skrämma folk vid toaletten, vi skrattade så vi bokstavligen låg på golvet och grät. Det blev nästan inga bilder tagna igår, lite synd kanske men jag har hela kvällen inspelat i huvudet. Detta kommer jag minnas länge!

Det dröjer inte länge tills vi ses igen och festar tillsammans, inom kort kommer ett nytt datum planeras in och jag längtar redan tills alla är samlade igen! ♥
Hela helgen har varit undebar ochkan sumeras: Sällskap med gamla och nya vänner, middag, fest, skratt och det lite tråkigare plugg som jag måste börja ta tag i nu. Ikväll åker jag iväg, berättar mer om det senare.

Puss, Sverige!

                                  
                                  

Dubbla födelsedagar!

Hejsan!

Dagarna går så fort när man är ledig, klockan har redan hunnit bli kväll och just nu håller jag på och förbereder mig inför kvällen. Jag och Isa ska ta oss till Kvickan lite senare för att fira Milad och Samules födesledagar med resten av alla inbjudna..
Rebecca & Fiona spelar på Filial ikväll och vill så gärna dra dit men jag vet att med Jönköping/Stockholm/Eskilstuna-gänget kommer jag ha det otroligt kul och det slutar oftast med att något går överstyr, det finns det klara bevis på från förra festen.

Hinner jag inte med och se dj-duon ikväll, vet jag att fler gånger väntar! Nu måste jag göra mig klar innan jag ska möta upp Isa! Ha det så trevligt ikväll, vi hörs imorgon!
Puss!

                                       Bilderna är från sist när alla var samlade. 
                 
                 
                
                       
                

AMY & ROSEBOWL!

Shorts är någonting jag verkligen kommer satsa på i sommar, de kommer bli min motsvarighet till leggings som jag använder flitigt. Nu är det bara upp till vädret att visa sin bästa sida och så kommer ni garanterat se mig strosa runt i bara ben med alla möjliga kombinationer på överdelen och på fötterna.

Jag hittade dessa två ursnygga shorts (som jag kommer inhandla) som jag har stylat ihop olika valmöjligheter av andra plagg med. Enklare än så behöver det inte vara en solig eftermiddagsdag i juli :)

Shorts 1: Amy från Monki.
 
                                                                    Hatt /180 SEK
                                                                Solbrillor /100 SEK
                                                             Randigt linne /100 SEK
                                                       Linne med knappar /100 SEK
                                                            Linne med knut /120 SEK 
                                                                   Tygväska /80 SEK
                                                                      Skor /300 SEK

Shorts 2: Rosebowl från Bik bok.
 
                                                                 Svart t-shirt /149 SEK
                                                                    Solbrillor /60 SEK
                                                        Vit t-shirt med fransar /299 SEK
                                                                 Guldhalsband /49 SEK
                                                                      Guldring /49 SEK
                                                       Kängor / Dr. Martens, ca 1400 SEK

Gifts from "Down under"

Fick hem ett paket tidigare med Posten som var lika stort som mig. 3,8 kg är en rimlig vikt för fyra par skor och jag tackar min älskade far och Kate för Converse- och Nike-skorna vi fick av er! ♥

                   
                  

                  

Lunch nere på stan!

Godmorgon. 
 
Gårddagen i skolan blev nästan lika lång som i förrgår och jag var helt slut när jag kom hem. Antonella och jag mötte upp Moa i Lantis vid 13:30-tiden och körde på med en skriftlig uppgift i några timmar tills vi blev klara.

Efteråt tog vi en lunch tillsammans innan jag åkte förbi As jobb och fick sedan springa från Östermalm till tåget hemåt. Under de 12 minuter jag hade på mig innan tåget åkte, har jag aldrig sprungit så snabbt sedan idrotten med Mats i gymnasiet och jag tackar honom för att jag fortfarande har en viss kondition och uthållighet kvar :)
Jag har precis kommit hem från en lunch nere på stan tillsammans med Isa och Haddis. Vi åt på Ming Palace och pratade om vad som hänt sist, planerade morgondagen och skrattade i mängder. Nu ska jag ner till affären och hämta ut ett paket på 3,8 kg. Pappa har skickat presenter till oss!

Vi hörs lite senare! 


                  
RSS 2.0