BRA START!

Jag fick tag på shortsen idag! Är så överlycklig nu, äntligen lyckas jag få något som jag gått och längtat efter :) Den här dagen kan inte bli sämre på något sätt, shortsen satte guldkant på fredagen. Nu väntar lite tråkigt pappersarbete (ett finare ord för att betala räkningar, haha) och frukost! Ha en fin fredag allihoppa!

 

"DET ÄR INTE DU - DET ÄR VI..."

Godmorgon allihoppa!

Jag ställde klockan på 09:45 imorse för att kunna stiga upp och försöka klicka hem något från H&M-kollektionen till Fashion against aids. Jag har länge spanat in de blåa jeansshortsen och armbandet med de små färgglada dödskallar och de tänkte jag lägga beslag på. Fram tills 10:04 stod det "kommer snart" under varorna och redan där kände jag att det var kört. Sen gick allting jättebra tills jag skulle bekräfta köpet och fick det här till svar:

 

Självklart ville inte den här sidan försvinna och under tiden hann mina saker ta slut. FAAAN! Jag lyckades till slut få tag på kjolen (som jag under tiden som jag satt här började gilla mer och mer) så jag är inte lika ledsen längre. Jag fick tag i något fint och det var målet :) Ett ritkigt bra tips jag kan ger till nästa kollektion är att inte stänga ner webläsaren och börja om igen. Sitt bara och uppdatera sidan om ni skulle hamna där jag gjorde. Jag testade själv med att öppna internet med en annan webläsare och då kom jag inte ens fram till startsidan så gör inte så. Nu ska jag krypa ner i sängen en lite stund till och i eftermiddag åker jag till jobbet för ett kvällspass.

 

Kjol, 99 SEK

 

 

ZZZ

Det blev ingen ledig dag för mig igår utan var tvungen att hoppa in på sista på eftermiddagen och ersätta en tjej som hade förhinder. Jag fick i alla fall sovmorgon, sköönt. Jag måste vara världens snurrigaste person när jag trött. Råkade skriva i förra inlägget att "Fashion against aids"-kollektionen släpptes i tisdags, vilket den verkligen inte gjorde. Det är alltså imorgon, torsdagen den 26:e april som den släpps (har ju vetat om det hela tiden men helt plötsligt fick jag fel datum i huvudet).

Idag var jag däremot ledig och hade en heldag med mamma överallt och ingenstans känns det som. Vi började förmiddagen på stan i Västerås med lite shopping och försatte sedan till Erikslund och slutligen i shoppingcentret där jag jobbar, Tuna Park. Nu är jag supertrött efter den här dagen, ska visa er vad jag kom hem med lite senare.

SLÅ 10 H OCH 45 MIN OM NI KAN.

Två intensiva dagar på jobbet har förvandlat min kropp till en enda stor degklump. Jag orkar inte hålla den vid liv utan vill bara sjunka ihop, sova och vakna utvilad och pigg en vecka senare. Jag vet inte vad som var värst mellan att jobba under en hektisk dag med massor av kunder och superbra clubpriser eller en lagom lugn vardag med ett morgonmöte, att jag jobbade över sju timmar och 45 minuter, spillde mat på min vita skjorta och att jag sedan råkade dra sönder mitt halsband? Vad tycker ni? :)
Misstro mig inte, jag klagar verkligen inte över det här men ibland måste man få vara trött och skriva av sig lite om allting man har hunnit göra på så kort tid. Imorgon är jag LEDIG och tänker sova hela dagen om jag så behöver för att få tillbaka lite krafter.
Imorgon släpps även "Fashion against aids"-kollektionen i utvalda butiker och på nätet. Jag hade planerat att för första gången köa utanför H&M för att få tag i några av plaggen men vi får se om jag orkar det imorgon. Jag är osäker på att jag kommer vilja stiga ur sängen 08:30 en ledig dag :)

Vad ska ni klicka hem/köpa från kollektionen?

FOOD.

 

Klev in på ett gym igår för första gången i år. Jag följde med en kompis som har börjat träna där i hopp om att jag själv skulle tycka om stället. Träningspasset gick väldigt bra och kändes inte alls lika jobbigt att ta sig igenom när man kunde prata om något roligt under tiden. Det kändes så bra när vi var klara och gick ut därifrån, "vad skönt att ha ont i kroppen av en bra anledning".
Lite senare på kvällen förstörde jag och Mr min nyttiga och aktiva dag med att laga hemmagjorda minipizzor. Vi var så superhungriga och jättesugna på det så jag tänker att det gick jämnt ut med träningen (jag varken ökade eller minskade i vikt/onyttigt, etc) haha. Jag hade hittat ett nytt och snabbt recept på pizzorna och det blev en succé hos båda :) Ska ge er receptet senare.

 

HÅRRING

Jag får ofta frågan från kunder om vi säljer de här hårsnoddarna som har en metallring på (den s k hårringen) och den finns inne på hemsidan (www.hm.com) att klicka hem! Vi har haft de förut men som ni kanske förstår tog de slut DIREKT. I veckan när jag och en arbetskollega tog en tjuvtitt på alla nya varor som kommer ut snart så fick vi syn på massor av påsar med just hårringen! Till er som alltså inte orkar klicka hem den kan hålla ut lite och kika in/ringa till butiken nästa vecka och se om de har kommit ut!

Hårring.
(Självklart varierar det här från butik till butik och hårringen kan alltså redan finnas ut på en del ställen).

DRAKE.















Konserten i söndags var riktigt bra! Bättre än förväntat. Det var massor av människor från stan som också skulle dit och jag lyckades träffa på flera vänner därinne. Innan Drake klev på spelade en Dj (har redan glömt hans namn) de senaste hiphop och rnb-låtarna för att värma upp innan Tinie Tempah klev på scenen. Jag har inte världens koll på vem han egentligen är (förutom hans samarbete med SHMs "Miami to Ibiza" och hans allra mest kända låtar som har spelats på radio/klubbar) men jag gillade hans scennärvaro och energi som han lyckades ta fram från publiken. 
Under tiden som vi lyckades byta ut våra sittplatser till ståplatser bland publikhavet stod han där, den omtalade och efterlängtade DRAKE! Hur lyckas man missa hela introt till en konsert? Typiskt mig alltså.
Jag hade redan glömt bort det så fort jag fick en skymt av honom och när konserten var igång slapp jag allt och sjöng med i alla låtar. Jag måste erkänna att jag hela tiden hoppades på att det fanns en liten chans till att Lil Wayne skulle springa ut på scen när hans låtverser spelades upp (ja, jag tror kanske för mycket nu men Drake står ju honom så otrooooligt nära och chansen fanns ju faktiskt där) men sån tur hade jag inte.


DUNDERKVÄLL IGÅR!

Jag ska strax packa väskan och åka hemåt och väl hemma kommer jag att berätta ALLT om konserten igår! Tills dess ger jag er Drakes senaste videos för er som inte har sett de. Min man Lil Wayne briljerar som vanligt!
Vi hörs senare!



30 MINUTER KVAR!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
Vi sitter vid baren just nu och laddar inför Tinie Tempah och någon okänd dj som är förband till Drake! Snart drar allting igång och jag är den som kommer skrika högst ikväll när han spelar "Practise"! Den är sjukt bra! AAAAAAHHH, NU KÖÖÖR VI!


TAGGAR INFÖR IKVÄLL!

Anlände till Stockholm sent igår och planen om att se Titanic 3D gick åt helvete. Killen bakom kassan knappar fram de två sista platserna och säger: "tyvärr får ni sitta på varsin plats längst ut vid varje kant". SKIT! Vi fick ta till med plan B, plan C och plan D men det hjälpte inte att vi valde andra filmer vi kunde tänkas se - alla sittplatser var på samma ställe som den första. Vi gav upp, gick och käkade och hamnade sedan inne på en bar för att se UFC live från Globen. Jag var så stolt över Alexander Gustavsson när han som svensk, klev in där och gjorde bra ifrån sig. Grattis!

Snart ska jag få i mig lite frukost och sedan börja tagga inför ikväll! Drake spelar inne i Globen senare och jag fick hans låtlista av en kompis häromdagen som jag sitter och spanar in. Det är väldigt många låtar han spelar ikväll så förvänta er en dunderkonsert! Ha en trevlig söndag allesammans, vi ses därinne ni som också ska dit! Bilder från konserten kommer in imorgon.


RESORT 2012

Sommaren närmar vääääldigt sakta, kan man ens säga att den är på väg? Nåja, jag har redan börjat tänkt ut/planerat/kikat på modertrender och färger som jag kommer haka på att bära till den svenska sommaren. Jag tror att nyckelorden i sommar lyder: pasteller, mönstrat, mixa&matcha, vitt och metallik (ni får tänka att nyckelorden är väldigt hårt dragna nu och till varje finns det flera underrubriker).

Jag har gått och blivit tokkär i en resortkollektion från Balmain! Precis allting som visades uppe på catwalken innefattade alla nyckelord, har allt det där som kommer synas mycket i sommar och är slutligen helt fantasktiskt snyggt tillverkad. Jag har hittat min inspirationsdesigner för en tid framöver. Ska sluta skriva nu och låta er får avgöra själva, klicka här för fler bilder från kollektionen.

 

 

 

STUDDED SHORTS.

När det var världens tråkigaste regnväder igår (typiskt att det ska vara det just när jag är ledig) passade jag på att sysselsätta mig med att göra om ett par gamla byxor. Jag älskar att pyssla och skapa någonting nytt från något gammalt eller uttjatat så mitt offer blev ett par gråa stuprörsjeans från Monki. Jag klippte av de till shorts och tryckte sedan på massor av silvernitar ovanför ena sidofickan. SNYGGT! Nu är de som helt nya och kommer användas flitigt i sommar. Det här tipset rekommenderar jag verkligen till er som har lite tid över då och då och vill fräscha till gamla klädesplagg. Man sparar pengar men kan samtidigt lägga lite extra på någonting annat som man har suktat efter :)

Jag ursäktar verkligen den dåliga bildkvalitén, shortsen blir inte alls snygga här.

 

 


SPARKLING.

Som ni alla vet om är jag helt besatt i ringar och fyller på samlingen nästan varannan vecka, (jag vet att det låter sjukt men så är det). Skor men framför allt smycken är saker man aldrig kan ha för lite av och därför tror jag att jag inte mår lika dåligt när jag impulshandlar sånt. Haha vad läskigt att jag faktiskt försöker finta förbi mig själv för att "må lite bättre" när jag handlar oplanderade saker. På senaste tiden har jag även gått och förälskat mig i halsband (som självklart har fått följa med mig hem sen) och precis alldeles nyss hittade jag det här snygga halsbandet. Jag älskar hur halsbandet ser snyggt och stilrent ut och samtidigt är slarvigt ihopsatt, lite osammanhängande och inevcklat. Det här kommer verkligen sätta guldkant på vilken outfit som helst oavsett aktivitet.


Lindex, 129:-

LADDA NER H&MS APP!

Om ni har en Iphone eller Android tycker jag att ni ska ladda ner H&Ms app och ta del av alla nyheter som finns! Om ni dessutom skakar på telefonen (när ni är inne i appen) får ni 20% rabatt på valfri vara i ALLA H&M-BUTIKER oavsett om man är clubmedlem eller inte! Det måste ni försöka utnyttja och ni har fram tills på söndag (15/4) på er :) Leta upp appen nu och spring ut och handla något fint. Puss!

 

BACK TO WORK.

En dag fick jag ledigt efter allt jobb under påskhelgen. Dock börjar mitt arbetspass inte förrän i eftermiddag så jag kunde ha lite sovmorgon idag också, yeey :) Igår satt jag och hittade massor med fina vår/sommarplagg att klicka hem men precis innan jag skulle bekräfta flera av köpen ångrade jag mig. Jag vill ju att det ska vara fint väder för tunna, pastell och enkla kläder. Det känns liksom inte lika bråttom att förnya garderoben när man fortfarande måste bära koftor/cardigans/halsdukar för att inte frysa. Bort med det kalla och in med solen, NU! Ha en bra dag nu allihoppa :)

På tal om jobbet så tycker jag att ni ska kolla in påfyllningen av reavarorna! Det finns massor av snyggt att klicka hem men skynda er så inte alla storlekar försvinner!
KLICKA HÄR!



PLASKVÄDER.

Känslan av att kunna ligga i sängen en hel del utan att göra något är obeskrivlig. Jag älskar min lediga dag idag men vad är det för väder därute som påverkar mitt humör? Jag vill genast ha tillbaka mitt soliga vårväder, tack! Ska strax börja laga lite mat, har gått och blivit sugen på allt möjligt idag så det kommer bli svårt att välja ut en god maträtt att äta :) Påskgodiset verkar inte minska här hemma, jag äter och äter men det känns som att jag hittar mer och mer överallt. Nu börjar magen kurra också! Vi hörs.

En solig bild från igår innan jobbet.
Vem har dödat spindlar för att se oss en heldag med regn? Fy!

 

JAG ÄR DÖD.NU

Hej allihoppa!

Imorgon har jag bott på jobbet sex av de åtta senaste dagarna. Det låter inte mycket, det låter inte heller som något onaturligt men när det handlar om en period då traditioner firas, vänner kommer hem på besök och släkten samlas för att äta god mat då vill jag inget hellre vara lite ledig. Å andra sidan måste jag hålla med när arbetskollegor och vänner säger att jag kan se fram emot en bra lön nästa månad och på tisdag (när jag äntligen får en ledig dag) har jag säkert redan glömt bort alla långa arbetspass. Jag måste också be om ursäkt för att jag inte ägnat så mycket tid härinne, tiden räcker liksom inte till.
Imorgon blir det ändring på det och då kommer jag även tipsa er om massor av snygga saker som jag har sett/efterlyser! Ha en fortsatt trevlig påsk, njut av de sista lediga dagarna så hörs vi snart igen!


DET SLOG MIG!

Som ni alla redan vet om kommer Drake hit till Sverige nästa vecka och igår när jag jobbade hade jag bl a fått flera sms från min pojkvän som hade gått och impulsbokat tre biljetter. Jaha, tänkte jag när jag läste det. Ni som känner och följer mig här vet att Lil Wayne är min stora favorit men Drake är inte heller så dum :) Han har faktiskt en hel del bra låtar men eftersom alla vänner som ska dit redan har bokat sina biljetter såg jag ingen mening med att gå dit ensam. Nu behöver jag inte det längre!

Det slog mig senare när jag berättade för en vän att vi förmodligen kommer ses där att konserten är nästa helg! Hur gick tiden så här snabbt? Jag är fortfarande chockad över det och måste verkligen se till att vara ledig från jobbet då. Nu måste jag börja ladda inför konserten och printa in alla låttexter som lär komma! Har även hört att han har med sig en "special guest" dit. Vem kan det vara?


GLAD PÅSK!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Hoppas alla får en underbar påskafton idag! Själv hittar ni mig inne på jobbet största delen av dagen så för er som har tänkt/ska fira med påskmat, godis och fika kommer lite tips på snygga kläder/accesoarer att bära idag!

GULVIT HELG!

Godmorgon.

Jag ska strax springa ut till bussen och åka till jobbet. Jag jobbar verkligen varje dag nu under påskhelgen så jag missar påskfirandet med släkten på lördag :/ Hoppas att de är kvar när jag slutar, vill ju också njuta av god mat, påskmust och stora påskägg!
Vad ska ni hitta på idag? Vad gör man egentligen idag på långfredagen, är verkligen sämst på alla dessa röda dagar. Nu måste jag skynda mig lite, trevlig påsk!


 

FLORA

Köpte den här snygga toppen igår. Äntligen har jag fått tag i den här modellen, vi hade den inne på H&M för några veckor sedan men självklart tog den slut lika snabbt som den kom ut! Jag älskar verkligen hur enkel men samtdigt speciell modellen är och den kommer verkligen "piffa" upp en vardagsoutfit. Ringde ner till butiken igår och de höll precis på att packa upp alla från lagret så de är nog inte ute i butiken ännu.


149 SEK, Gina tricot

030412

Kom precis hem från jobbet där jag har gått och fått svinont under min vänstra häl så att jag går och haltar lite diskret. Det här behöver jag verkligen inte vara med om just nu när påsken och ännu mer jobb väntar på mig! Den här veckan är jag ledig två dagar, igår och imorgon och det behövs verkligen. Jag har lite saker att hinna klart innan veckans slut och imorgon lovar jag er ännu mer uppdatering än vad jag har gett er de senaste dagarna. Nu ska jag äta något och ta en kort powernap innan jag kommer tillbaka hit in!
Vi hörs ikväll med lite inspirationsbilder och köptips! Puss


Köpte 3-pack ringar från H&M igår i exakt de här färgerna och materialet.
Visar en bild senare på mina nya favoriter.

RSS 2.0