Picked by me.

Vi akte tillbaka till DFO idag, jag och Sam. Vi lyckades aldrig ga runt i alla butiker nar vi var dar sist sa vi tog tillfallet och gjorde det idag. Jag har kommit pa att jag faktiskt ar lite utav en perfektionist och att nar jag gar runt i butiker maste jag granska allting som finns darinne. Allting for att inte missa nagot.

Det gjorde det mycket tydligare for mig nar jag, efter en timme, lyckades ga in i tre butiker och min bror i alla pa bada vaningarna.

Efter en hel dag darinne kom vi ut med nagra pasar nojda inkop. Sa lange som jag har varit har i Australien har den enorma vinterrean annu inte tagit slut. Jag klagar verkligen inte, tvartom jag alskar det :)
Haller sommarrean i Sverige ocksa pa sa lange som arstiden varar? Har aldrig tankt pa det i sa fall.

Nu sitter vi hemma och Kate ska strax borja laga hemmagjord pizza till alla. Imorgon aker vi bort men vart vi ska berattar jag lite senare.

Ha en fortsatt trevlig torsdag nu ♦

Detta hittade jag idag: 
                                                                   Shorts, 5 dollar /Cotton on
                            
                             

                                                                Cardigan, 19.99 dollar /Cotton on
                            

                                                                Skinny jeans, 20 dollar /Jay jays
                            




Ballarat

Vi kom hem nyss efter att ha akt hemifran innan lunchtid idag. Efter en tre timmar hemresa (eftersom vi akte vilse) hittade vi till slut hem och nu tankte jag beratta for er vad vi har haft for oss.
 
Strax innan lunchtid kom Eleanor hit for att vi alla sedan skulle aka till ett stalle som heter Ballarat. Det ligger ungefar en timme utanfor Melbourne och ar ett stalle dar har byggt upp en liten by som visar hur Australien sag ut for flera hundra ar sedan. Det paminner lite om Sverige, framfor allt Madicken, dar kvinnorna bar stora klanningar/kjolar och hade fina haruppsattningar, dar man fardades med hast och vagn, gruvarbete vad aktuellt, dar lararna skrev med kritor pa tavlorna i skolan osv.

Det var hur vackert som helst darinne och jag onskade att jag fick leva under den tiden for ett tag. Massor med manniskor och skolbarn var kladda precis sa som jag beskrev nyss och vi mottes utav flera hastar med sina ryttare som stod och vantade pa att ge nagon skjuts.

Under dagen hann vi med och se hur de smalte och gjorde karameller, vi akte ner i gruvorna och sag hur de arbetade darnere forr i tiden och det mest roligaste av allt - vi letade efter guld.
Ballarat ar kant for sitt guld som fanns nere i gruvorna runt 1800-talet men allting ar inte uppgravt an.

Vi lyssnade ocksa pa nar en man forklarade/visade hur man smalte guld och till slut fick vi se resultatet av 99,9 % karat som var vart 130.000 AU dollar (cirka 910.000 svenska kronor).
"I would like to give it to you so you could have a closer look at it but beacuse of the major of money we're talking about, it's best to not do it.", sade han och alla borjade sedan skratta.

Vi besokte ocksa ett Guldmuseum och sag allt annat guld som gruvarbetarna har gravt upp fran underjorden langt tillbaka i tiden. Jag blev sa faschinerad av hela dagen att jag ar helt slut nu. Gud vad jag har varit med om mycket och det tackar jag Kate och Eleanor mycket for.

Imorgon aker vi och shoppar igen och denna gangen inne pa DFO som vi besokte for nagra veckor sedan. Nu ska jag forsatta prata med min alskade mor innan jag snart ska sova ♥

                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                                      
                      
                     

Graver guld i Australien.

Ballarat ar kant for sitt guld som alla gruvarbetare har hittat pa 1800-talet. Det finns fortfarande guld kvar och om man hittar nagot darinne far man ta med sig det. Det blir ditt och ingen annans! Hur kul ar det inte att beratta for bekanta att du har varit och gravt efter guld i Australien som du dessutom fick behalla om du hittade nagot?

Det var en liten back som gick langs en vag dar guldet fanns sa det var bara att ta en spade och borja grava. Massor med barn var dar och letade forvantansfullt efter nagot och en del av de hittade faktiskt guld som de sparade. Jag och Sam gick ner till de for att gora ett forsok, det kunde vall inte vara sa svart att fa upp lite guld.

Det gick sadar eller om jag ska vara arlig sa gick det inte alls. Det var svinkallt vader idag och vattnet var lika kallt sa vi gav upp till slut och bestamde oss for att kopa med oss lite guld, likadant guld som vi skulle ha hittat om vi hade haft tur.

                  Denna guldklump vagen 4,4 kg och ar vart en kvart million australienska dollar. 
                        
                                                      For 9 dollar fick vi 24K guld.
                        
                        
                                       

Guess what?

Jag vet inte hur det gick till eller vem som gjorde att det borjade fungera igen men min sko har kommit tillbaka! Jag fick som jag ville till slut :)

Ni har till den trettionde augusti pa er att fortsatta rosta fram den bland de topp tio basta! Den ar riktigt snygg och det vet ni sa vad vantar ni pa?


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mocka +++

            
             

              
                   

                 
WOW, vad fina sensommar/hostskor H&M har fatt in. Jag langtar tills jag kommer hem och kan kopa de, hoppas bara att de inte hinner ta slut.

Mocka ar sjukt snyggt till hosten att matcha med tights, smala jeans eller varfor inte till en kjol/klanning? Spelar ingen roll om det ar akta mocka eller billigt fake, I love it!
Jag minns att jag agde flera par mockaskor i min unga alder men de har jag ju vaxt ur nu sa det blir att skaffa nya infor hosten och skolstarten.
Dessa skor ligger mellan 299 - 399:- vilket ar riktigt billigt for fakemocka!

                                             Vad tycker ni om mockaskor? Snyggt eller skitfult?

MASTE HA!

           


               
Tva supersnygga
ringar som bar upp vilken outfit som helst! Jag ar helt tokig i ringar och dessa tva passar in till min samling perfekt.
De kostar 49.50:- /styck pa H&M vilket ar ett helt godkant pris!

Not longer available.

Min sko som jag designade pa Nelly.com for nagra dagar sedan ar borta. Jag vet inte hur det gick till men den finns helt enkelt inte kvar! Nar jag insag att det inte var min sega natuppkoppling som var problemet mailade jag de och fragade vad som hade hant och fick detta mail tillbaka:

Hej
Tack för att du kontaktat oss. Det kan vara så att ditt bidrag har tagits bort.

Nelly.com's jury förbehåller sig rätten att ta bort bidrag utan att meddela upphovsmannen om Nelly.com upplever att bidraget är olämpligt eller om det finns någon risk att det kan upplevas som stötande.

Juryn kommer också ta bort bidrag om de strider mot rådande lagstiftning och/eller kan betraktas som varumärkesintrång.

Juryn förbehåller sig rätten att ta bort bidrag utan att meddela upphovsmannen om Nelly.com misstänker att fusk har förekommit i röstningsförfarandet.

Kundtjänst har inte möjlighet att ange varför just ditt bidrag
har tagits bort.

Vi önskar dig en bra dag!



Har nagon forsokt rostat pa den flera ganger fast man inte far det? Ar det darfor den ar borta?
Jag ska forsoka losa detta pa nagot satt for den ska komma tillbaka. Sa ar det bara.

Bulldogs VS Fremantle

Det var riktigt jobbigt och ga upp imorse efter att ha kommit hem sent igar och inte sovit bra. Jag sov anda in till sista minuterna innan det verkligen var dags att ga. Idag hade vi bestamt oss for att titta pa en footymatch live!
Jag har namnt om den sporten for er tidigare om att den bara finns har i Australien och reglerna kring sporten ar mycket friare och annat an den fotboll man vanligtvis brukar se pa tv.
Sporten ar riktigt stor har i landet, man maste se en livematch nagon gang i sitt liv.

Det spelar ingen roll om du ar insatt i sporten eller inte, du maste anda folja nagot lag. Alla har fragar vilka man haller pa sa jag och Sam har hittat varsitt lag nu fast idag var det inte nagon utav de som spelade. Idag spelade Bulldogs mot

Redan nar vi gick mot taget idag sag vi folk kommer med alla mojliga utstyrslar med sitt lags namn pa och nar vi narmade oss footy-stadium kryllade det av manniskor. Det var hur mycket folk som helst pa laktarna nar vi kom in, 26 727 styckna for att vara exakt.

Jag alskade det. Det var mycket roligare och se det live och veta att man var dar och sag spelarna sjalv an att se de pa tv som jag annars gjort innan. Det blir mer akta sa.
Varat lag (Bulldogs) vann som vi hejade pa.

Pa hemvagen borjade vi redan planera in nasta footymatch som vi vill ga och se. Om vi hinner med det ar det Carlton och Jeelong vi ska se pa.

                                      
                                       
                                      
                       
                      
                      
                      

@ Dinner eight o'clock

Igar var en seg dag for oss alla. Vi sov hur lange som helst och fast vi gick upp sent in pa eftermiddagen orkade ingen gora nagonting. Vi bara satt, at, satt lite till och at lite mer.

Mot kvallen var det bestamt utgang, en lang sadan. "Vi kan vara ute till 7-8-9 pa morgonen om vi vill", sager Pappa. Vi hade planerat med nagra andra vanner att motas pa ett stalle nere pa stan och sedan ga vidare till andra stallen.

Kvallen slutade inte precis som den skulle eftersom det dok upp problem hela tiden. Min bror kunde inte folja med oss ut av en viss anledning, jag glomde mitt id-kort hemma vilket gjorde att jag inte kom in pa nagot utav alla tre stallena vi gick till. Vi hittade aldrig till det stallet som vi skulle till fran borjan och det slutade med att vi hamnade pa en bar med dansgolv och liveband precis har i narheten av varat hus.

De spelade hur bra musik som helst dar sa det gjorde inte sa mycket att hela kvallen inte blev som den skulle. Vi promenerade hemat efter 03-tiden och somnade inte forran efter 04.

Min sommar har borjar snart lida mot sitt slut, inte alls langt kvar tills vi ska ga igenom den oandliga flygresan till Sverige. Jag vill inte det.

                                  Min klubboutfit igar blev skjortan jag kopte i fredags fran Cotton on
                            
                           
                           
                                         

@ ACMI

Igar nar vi var inne pa ACMI (Australian Centre of Moving Image) kunde man skapa de effekter som Matrix-filmerna har nar de brakar med varandra. Det var riktigt kul, kandes som jag var med i en egen haha :)

Har ar ett utav de klippen vi gjorde igar. Det gick inte att lagga upp videon har pa bloggen sa klicka pa denna lank sa kommer ni till den.

Keep on voting people :)

Tack sa jattemycket for alla som har rostat pa min sko inne pa Nelly.com. Jag skapade den igar och har pa bara en och en halv dag lyckats fa runt 40 roster. Det ar inte mycket men det gor mycket for mig.
Om ni vill att den ska finnas tillganglig for alla sa fortsatter ni att rosta som ni har gjort hittills. Sprid skon till alla ni kanner och den kommer att kunna kopas inom kort.

Av de over 70.000 styckna skor som har skapats ligger jag langt ifran forstaplatsen men det enda jag kan gora nu ar att hoppas pa det basta och lamna anvaret hos er darute.



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Smokeface!

Go'kvall!

Det var meningen att jag skulle uppdatera har tidigare idag, nar vi precis hade kommit hem men nar vi gjorde det hittade vi pappa ute pa bakgarden sittandes vid brasan sa vi gjorde honom sallskap ett tag. Lite senare mot kvallen kom Tony, Robin och Laney forbi och vi alla satt sedan dar tillsammans med snacks och alkohol.

Eftersom vi alla ska ut imorgon och festa (hela natten/morgnen enligt manga) sa valde vi att ta det lugnt ikvall med att umgas tillsammans har hemma.

Shoppingdagen idag gick bra och denna gang hittade min bror ganska manga presenter till er darhemma. Idag var det han som styrde och stallde om vart vi skulle/inte skulle ga. Dock lyckades jag fa in honom i en affar dar jag hittade ett plagg att kopa med hem.

Innan vi akte hem gick vi till ACMI, ett musuem kring tekniken historia genom alla arhundraden. Man gick runt och testade olika saker, lekte med datorer, spelade urgamla tvspel, och sag gamla filmer.

Brasan som har varit pa i tre timmar darute nu, slocknade precis och nu stinker vi alla rok. Om ett tag ska vi ata nagonting och flytta pa oss in till huset.

Jag langtar tills pa sondag da vi ska ga och se en riktig footy-match har i stan. Har ni sett footy? Australiens motsvarighet till fotboll? Det ar mycket mer action i det spelet eftersom de far slass och braka med varandra i hopp om att fa tag pa bollen.

Nu sticker jag ut till de andra igen, ha en skon kvall alla. 


                                                                Inne pa ACMI, Batmans bil?
                         
                                                                We're on the big screen.
                         
                         
                          

                         
                                             Shaker skirt dress / 29.95 dollar from Cotton on.

Friday = Shoppingday.

Godmorgon!

Jag ar helt uppe i varv efter att ha fatt varldens basta mail fran Nelly.com. Efter att jag mailbombat min mor sa ska jag nu borja gora mig iordning for dagens aktiviteter. Idag ar det fredag och vi ska mot stan igen och fortsatta shoppa dar vi slutade forra veckan. Av nagon anledning verkar vara fredagar vara till for shopingdagar, inte for att det gor mig nagot :)
Det tar timmar att ga runt/in i alla butiker har pa stan sa vi har aldrig varit overallt an. Inte pa Victoria marknaden heller for den delen, dar allting ar i en enda stor labyrint.   

Kate ville visa oss ett museum senare sa dit ska vi ocksa ga till nar vi ar klara. Vadret har idag ar inte det roligaste. Jag skulle beskriva det som inget vader alls. Ingen sol, inge regn, inga kalla vindar, ingenting. Med andra ord borde jag vara beredd pa vad som helst idag. Solen kan komma nar som helst eller har jag otur och det kommer borja regna nar som helst.

Nu har jag lite brattom, min lillebror ar redan pakladd och klar (fore mig?!). Ha en underbar fredag sa hors vi lite senare.

P.s Idag saknar jag min mamma jattemycket!

Me doing Nelly.com

Efter flera byten av farger, detaljer och skoval ar jag antligen klar med min sko! Jag ar nojd med resultatet och skulle latt kopa den och den fanns i butik. Dock vet jag att jag kommer gora en ny senare, bara for att det ar kul och skapa saker men ocksa for att det kanns som jag inte har fatt med allting an.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Vem vill inte att denna sko ska finnas tillganglig for alla?

Be your corsett!

Har ar min senaste och mycket enkla kreation av en sommaroutfit! Jag alskar den just for att den ar sa enkel och latt, precis som sommaren ska vara. Korsetten har blivit valdig stor senaste tiden och du bar den hur du vill. Bast gor du det genom att inte tacka over den med nagot annat plagg utan lat alla istallet far se hur fin den ar som den ar!
Sjalv ager jag ingen egen for tillfallet men efter en dag pa stan imorgon hoppas jag att jag ska ha hittat en :)


                         
                         
                                                            "A simple and easy summerlook. 
            The corsett is at the "in-list" now so go and buy one and show how to wear it the right way."

22.39

Jag ar tillbaka hemma igen efter ett restaurangbesok med alla slaktingarna har. Vi gick till en indisk restaurang som de andra brukar ga till men idag hade de "nyoppning" pga att de bytt namn pa restaurangen och andrat menyn.

Det var tomt nar vi klev in dar, vi var de enda darinne men sa fort vi satte oss ner kom det in massor med folk som redan har reserverat platser. Indisk mat ar gott, det lilla utav det jag har smakat pa. Vi bestallde flera forratter och huvudratter sa man kunde smaka lite utav allt mojligt och det var verkligen jattegott. Lite starkt men mycket gott.

Richie gick precis hem nu efter att vi alla tittade klart pa Masterchef Australia, ett program som jag foljer harnere. Som ni kanske listat ut sa ar det ett matprogram dar alla tavlar om titeln som Australiens nasta kock. Programmet gar varje dag och har gjort det sedan over tre manader tillbaka. De var 50 styckna tavlande fran borjan men denna vecka ar finalveckan och idag ar det tre styckna kvar!

Jag har flera favoriter dar men alla har akt ut forutom en sa jag hoppas pa dig Adam att du vinner allting! Nu ska jag fortsatta prata med mig alskade mor igen!

Godnatt alla! ♥


Har ar bilder fran idag: 
                         
                         
                                      
                          
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         


Belgrave

Hej!

Jag ar precis hemkommen fran dagens aktivitet med Kate, Sam, Jordan och Elenor. Innan lunchtiden idag kom Elenor hit och sa akte vi till ett stalle som heter Belgrave. Det tar ungerfar 40 minuter dit med bil men vi befann oss fortfarande i Melbourne.
Det var ett litet samhalle dar med sma butiker, tagstation, restauranger och liknande men vi akte dit for att aka loktag och se lite utav Melbournes landskap. Jag har aldrig akt loktag forut och aven om den bara korde i 20 miles/hour var det mycket roligare an de SJ-tagen man vanligvis aker hemma i Sverige.
Det var oppna fonster och man fick sitta i de med benen utat hela resan. Oh sa harligt det var!

Vagen vi akte var jattefin och vi passerade angar, hus, vagar, skog, skolor etc. Nar vi kom fram till Lakeside, som var slutstationen gick alla av och vi at en lunch dar innan vi var tvungna att aka tillbaka till Belgrave igen.
Melbournes landskap skiljer sig ratt mycket fran Sveriges och det var kul och fa se det med egna ogon istallet for att bara hora om det.

Just nu sitter vi hemma hos oss och vantar in Lane och Richard som ska komma hit sa vi kan ga ut och ata middag tillsammans har i Brunswick och nar vi kommer tillbaka ikvall lagger jag upp dagens bilder for er.

Vad ska ni hitta pa idag Sverige? Er dag har ju i princip borjat nu :)

Ska jag fa designa skor?

Jag fick ett mail om det idag och men du har sakert redan hort talas om det. Nelly.com later alla fa chansen att bli nasta skodesigner! Hur sjukt och bra ar inte det? Har du fortfarande inte hittat din favoritsko an? Eller finns det helt enkelt inte nagon i butikerna som du faller for?

Ga in har och designa din alldeles egna sko och ha chansen att vinna 30.000 kronor! Du har till den 31 augusti pa dig att gora det.
Jag ska genast satta igang med att designa min egna sko och hoppas pa att den gar hem hos juryn.

                       

Robie J 25!

Godmorgon varlden!

Vaknade for nagon timme sedan av att Kate knackade pa dorren till mitt rum for att saga att hon sticker till jobbet. Mandagar och tisdagar ar vara barnvaktsdagar at Jordan och jag har redan hunnit diska, stada och gett honom frukost men kanner fortfarande hur trott jag ar.

Detta inlagg slutar nar som helst for jag kanner att det aldrig blir ett bra inlagg nar jag gaspar mig igenom det. Igar kvall efter att pappa och Kate kom hem fran jobbet gick vi till en pub har i narheten for att gratta pappas arbetskamrat som fyllde 25 ar.
Det var nagra styckna dar redan sa vi gjorde de sallskap nar de spelade biljard och drack. Efterat drog vi vidare till en annan pub dar de serverar mat och har livemusik. 

Det ar tydligen ett populart stalle folk brukar ga till och det marktes nar vi klev in. Det ligger bara 350 meter ifran dar vi bor sa det var jattenara hem sen, vi hade tur som lyckades fa det sista bordet som var ledigt dar. 
Jag var hur trott som helst fran garddagens uppvaktning av Jordan och manga skulle upp och jobba dagen efter sa det blev en ganska tidigt "utekvall". 

Imorgon ska vi pa utflykt igen fast denna gangen vet jag inte vart de ska ta oss. Allting som alla har har gjort for oss har varit underbart sa jag ar saker pa att det kommer bli kul imorgon. 

Nu ska jag fortsatta stada undan efter Jordan. 
Vi hors senare. 

                                                                                 Jordan igar
                         
                                                                        Pappa, Tony och Sam.
                          
                                                                                   Robie J
                         

 

St. Kilda

I eftermiddags idag gjorde vi en tur mot andra sidan stan for att se oss omkring i ett omrade som heter St. Kilda. Det ar ett stalle med strand, hamn, batar, utserveringar, karuseller och massor med gator fulla av butiker, fikastallen och restauranger.

Idag var det inte varldens basta badvader har sa vi planerade inte ens in ett dopp i havet. For tillfallet ar inte badsasongen har i Melbourne sa aktuell eftersom det fortfarande ar vinter i tva manader till. Nar vi kom fram dit och jag fick se stallet som vanligtvis ar fullpackat med manniskor om somrarna, onskade jag att vi fick uppleva det.

Stranden var hur fin som helst med alla batarna uppradade langs bryggan och alla fina byggnader och palmer vi passerade hela tiden. "Dar vill jag spendera min nasta australienska sommar."

Vi spenderade nagra timmar darborta med att se oss omkring och ga langs gatorna och at aven middag inne pa Nandos som ar ett jattegott portugisiskt matstalle. 


                         
                         
                         
                         
                         
                          
St. Kilda ar kant for sina bakelsercafeer, de har hur manga som helst langs gatorna. Peka pa en och den blir din!
                          
                         
                         
                         
                                  Jag kopte en Baci torte med mig hem som var riktigt god!
                          

Vart ar vi?

Visserligen uppdaterar jag har men kanner att jag har hamnat i en bloggtorka och jag tror jag vet varfor. Jag orkar inte uppdatera 3-4 ganger om dagen pga Kates ursega uppkoppling till internet. Det har gatt sa langt att jag maste minska alla bilder till halvt oskarpta for att lyckas visa er de.

Jag lovar att forsoka sta emot det och anda uppdatera mer. Jag alskar namligen och blogga sa da far jag vall kampa for det!

Imorse gick Sam och jag upp tidigt for att vi hade bestamt oss sedan igar att vi skulle ha en heldag nere pa stan och marknaden. Solen stekte fint har idag (kanns som jag ofta gor Australien solvader till en stor sak) sa det kandes extra skont och vara utomhus.

Egentligen skulle vi bara forsatta ga runt pa marknaden men jag var tvungen att springa in pa Rubi shoes och Supre (nagra favoritaffarer har) for att leta upp de saker som jag har sett darifran. Jag lyckades hitta en del sa turen dit var vart de extra minuterna.

Pa hemvagen lyckades vi hoppa pa fel tram hemat och hamnade pa ett helt annat stalle. Det stod att den skulle aka mot varat hall sa vi struntade i att ta den "ratta" tramen vilket vi angrade sen nar vi klev av. Vi hade hamnat i Norra Brunswick, ett stalle ratt nara oss men ocksa ett stalle vi aldrig varit pa. Vi fick ga den 20 minuter langa vagen till Sidney road och sedan hittade vi tillbaka till Bell street.

Pappa och Kate undrade vart vi hade tagit vagen nar vi kom hem. Eftersom ingen av oss hade pengar pa mobilen kunde vi inte ringa och meddela vad som hade hant men jag har en bror som har varldens basta lokalsinne sa jag kande mig trygg nar jag hamnade vilse.
Imorgon aker vi till St. Kilda och ser oss omkring :)

                                                   Middag vid food court i Queen victoria market
                           
                          

                                                                  Blackless leotard top / Supre
                           
                                                        Blackless leotarp top (Linen & Black) /Supre
                            Jag kopte tva farger eftersom jag inte kunde bestamma mig for en. 
                          
                                                                                Alskar den redan!
                          
                                                                     Hooded oversize t-shirt / Supre
                           
                          
                          
                                                  

The Animals from Melbourne zoo.

Nu har jag antligen fatt tag pa bilderna fran djurparken vi besokte forra veckan. Vi tog massor med bilder pa alla mojliga djur vi motte och har ar nagra av de: 

                           
                          
                          
                          
                          
                           
                          
                           
                           
                          
                          
                          
                          
                          
                          
                           
                           
                          


Vi kommer besoka flera stallen senare och titta pa andra djur. Vi befinner oss anda pa en plats dar nagra utav varldens alla djur kommer ifran sa det finns nog mycket mer att se har :)
Idag har mina kusiner varit hos oss hela dagen och lekt. Deras foraldrar ar upptagna med jobb och annat sa vi har tagit hand om de.

Imorgon aker vi tillbaka till Queen Victoria Market igen for att forsatta shoppingen dar vi sist slutade.

DFO

Vilken shoppingdag vi alla har varit med om. Det kandes extra bra och belona sig med klader efter att ha varit barnvakt i tva dagar. Elenor kom hit till halv tolv och da akte vi ner till stan for att mota upp Kat, Finn och Tess utanfor DFO som en ar stor galleria. Den var hur stor som helst med flera vaningar av butiker, restauranger och fikastallen.

Vi borjade med att ta en lunch pa bottenvaningen innan shoppingen sedan gick loss. De tog hand om Jordan medan jag och Sam gick runt och handlade. Vi spenderade en timme i tva butiker och tva timmar pa bottenvaningen (och da gick vi inte in i alla affarer eftersom tiden inte rackte till). De hade hur mycket som helst dar och alla mojliga butiker som Adidas, Converse, Nike, Puma, CK, Tommy Hillfiger etc.

Jag och Sam hittade massor, vi fyndade rejalt overallt och jag lyckades till och med hitta en del presenter till nagra utav er dar hemma som jag har haft enorm problem med. Det ar alltid svart och kopa till folk som "inte vill ha nagot" eller som "inte kommer pa vad de behover", haha.

Vi var dar i timmar och de andra hittade ocksa saker att kopa med sig hem. Dit maste jag aka tillbaka nagon dag och fortsatta att se resten av stallet.
Nar alla kande sig klara for dagen, samlades vi igen och promenerade tillbaka mot parkeringen for att sedan aka hemat. Pappa och Kate var hemma fran jobbet nar vi kom och sen dess har vi varit hemma och tagit det lugnt.

Jag ar helt slut efter dagens aktiviteter och inte minst ifran att ha fatt vakna tidigt sa jag kommer nog sova gott inatt.
Skot om er sa hors vi! 

                             
                             
                             
                            
                            
                                                          DFO ligger i denna stora byggnad.
                            
                                                 Crown casino med restauranger, barer, butiker.
                            
                                        
            1. Skull leggings /10 dollar, 2. Flynn printed leggings (Dove gray/black) /3 dollar, 
                                    3. Flynn printed leggings (Black lace wet look) / 5 dollar 


Sammys

Igar hann jag inte blogga nagot eftersom jag var upptagen hela dagen med att vara barnvakt. Sam och jag tog hand om var lillebror och holl honom sysselsatt med allt ni kan tanka er.
Det gick faktiskt battre an vad jag hade forvantat mig, han gillade att vara med oss och glomde bort hans foraldrar helt. 
Det jobbigaste utav allt var nog att ga upp sa tidigt. Det var langesen jag hade en tidig tid att vakna upp till men igar fick jag kanna pa det.
Jag ar sa inte redo for barn an utan kanner att jag har nagra dagar till att fa sova ut hur lange jag vill utan att bli vackt av ett latande barn.

Framat kvallen kom alla bekanta over hit till oss och sedan gick vi ut och kakade tillsammans for att fira Jordans mormor som fyllde ar. Vi gick till en italiensk restaurang har i narheten som heter Sammys och spenderade de kommande tva timmarna med att ata och overraska henne med att sjunga och ge henne tarta.

Idag sitter vi barnvakt at Jordan igen och kommer gora det tva ganger i veckan fram tills vi aker. Vid lunchtid ska vi aka till ett kopcenter (om jag har fattat ratt) med nagra utav de som var med igar och ata mat/shoppa lite och senare inatt har jag en msndejt med Sandra :)

Nu ska jag ata frukost och fixa lite har tills vi ska ga. Ha en bra dag alla.
xoxo

                       
                      
                       
                      
                                     

FIFA WOLRD CHAMPIONS 2010!

JAAA, SPANIEN VANN!

Matchen var inte den basta, de brakade och fick allt for manga gula kort men till slut gjorde Spanien mal! Jag lyckades hitta en ny snygging i laget, namligen Ramos. Oh, Ramos vad du spelade bra!

                                
                          
                                                                      Woaaaw, vilken man!

VM FINAL TONIGHT!

Snart ska vi ga och lagga oss har hemma. Klockan ar inte alls mycket har och den ar annu langre ifran laggdags men eftersom finalmatchen mellan Spanien och Nederlanderna borjar klockan 04.30 pa morgonen sa ar det nog bra om vi far lite somn i oss innan det.
Jag hejar pa Spanien och jag hoppas det blir en bra och rattvis match. Hatar nar ett lag vinner orattvist.

Hoppas att ni har haft fina och soliga dagar den har helgen. Solen borjar visa sig mer och mer har nu och det ar jag glad for. Imorgon ska vi ut och ata middag med nagra bekanta harifran och fira Kate, Lane och Richies mamma som fyller ar.

Nu borde jag kanske lagga mig om jag ska kunna ta mig upp inatt. Ha det sa bra. ♥
                     

                           

"I have good and bad news"

Igar nar Richie kom hem till oss innan vi alla skulle aka till marknaden sade han till mig:
I have good and bad news for you. Kvallen innan hade jag bett honom forsoka fixa min Ipod touch eftersom den av nagon anledning slutade fungera for nagra dagar sedan. Igar nar han kom hit hade han med sig den och hade lyckats fixa den at mig men han var tvungen att aterstalla hela ipoden. Allting var borta i den. 

Jag ar glad att den fungerar som vanligt igen (hade planerat ett argt samtal till SIBA nar jag kommer till Sverige) och konstigt nog var det bara lite over 200 latar i den. Det jobbiga ar att borja om igen med att ladda ner all musik som fanns i den.
Jag har inte jattebrattom med att fa tillbaka allt men nar jag tanker pa att jag har en oandlig hemresa pa hela 34 timmar utan musik far jag panik.

Kom garna med forslag pa latar som jag borde ladda ner. Jag har inte jattekoll pa sommarens hetaste hits for tillfallet eftersom det inte ar min hogsta prioritet har om dagarna. Sa hjalp mig att hanga med i svangarna angaende vad jag ska lyssna pa och vad jag helt ska strunta i :) 

                               
                                                        Sahar ser min Ipod ut nu, inga appar kvar.

Queen victoria market.

Nu ar vi hemma igen sedan nagra timmar tillbaka och sitter och tittar pa Junior Eurovision Song Contest fran 2009. Haha, vilka kids som ar med dar. Latarna ar helskumma och alla har roster som inte passar de.

Marknaden idag var enorm. Gud, vad mycket det fanns att handla dar! Det fanns hur manga gangar som helst man kan kunde ga in i sa vi hamnade fel ett par ganger. Vi hann aldrig se klart allting som fanns dar eftersom det var hur mycket folk som helst och det tog sa lang tid att komma fram till sakerna. Jordan gillade inte heller att bara sitta i vagnen hela tiden sa vi gav upp efter ett tag och gick och kakade istallet.
Jag och Sam ska aka tillbaka dit en annan dag, bara vi tva, och fortsatta fynda!

Av det jag hann se sa markte jag att det fanns massor att handla med sig, lite fick vi med oss idag men det var inga markvardiga saker. Jag tror jag har atit mig matt for en hel vecka nu. Jag ar mastare pa att kopa sotsaker och sjalvklart skulle jag testa allt nytt som sag gott ut!

Igar passerade vi forsta manaden har i Australien och har nu lika lang tid kvar tills vi kommer tillbaka. Jag blir lite stressad nar jag tanker pa det for det eftersom det finns sa mycket jag maste hinna handla med mig och se har innan dess.
Om jag kanner mig ratt kommer jag boka upp sista veckan med att springa och kopa/se det sista under stress for att fa med mig allt. Jag kan nastan lova att det kommer bli sa.

                         
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                         
                                            
                                                   Kate kopte uggs till Jordan, skiitsota var de!

"Yes, we can do that."

God morgon!

Jag lyckades overtala de andra igar om vi inte skulla titta in marknaden idag och de gick med pa det. Har langtat sedan igar pa att fa utforska stallet och forhoppningsvis komma hem med massor av billiga saker. Kladerna och presenterna jag kopte/fick forra veckan ar som bortglomt for mig, nu vantar jag in nya saker att bara!

Hoppas ni har sovit gott inatt, vi hors lite senare nar jag ar tillbaka. Puss!

 

M-City tourist shuttle.

Aah, vilket fint vader vi hade idag. Jackan byttes ut mot en tunnare kavaj och solbrillorna akte pa sa fort vi gick ut. Idag ville Kate ta med oss pa en bussresa i innerstan har i Melbourne sa vi kunde fa annu en inblick om vad som finns att gora har.

Vi tog en promenad ner till Lygon street for att sedan hoppa pa bussen darifran. Trafiken i den har stan ar enorm, det spelar ingen roll vad klockan ar pa dygnet, manniskorna tycks alltid aka bil dit de ska. Bussresan varade i en timme och under tiden fick vi se massor av stallen som vi kommer besoka senare. 
Nagra av stallena vi passerade var:

Queen Victoria Market, en enorm mat&kladmarknad som har over 200.000 besokare varje vecka. Docklands stadium, dar man kan ga och se en footymatch live men ocksa andra konserter och events.
The Art Centre, med alla deras olika gallerior och upptradanden. Museum finns ocksa i narheten dar du kan ta del av Australiens musik, dans, opera och teater.
Chinatown, som ar ett smakprov pa hur det kan se ut i Asien dar de saljer allt ifran mat till klader och smaprylar. Det finns aven ett kinesiskt museum dar att besoka om man vill veta mer om deras historia.
University of Melbourne, dar sjalva skolan ligger.

Melbourne ar hur stort som helst och det har jag nog sagt tidigare men jag tror inte ni forstar hur stort det verkligen ar har. Konstigt nog, verkar vi aven bo pa det ratta platsen for det ar inte alls langt till alla stallen vi besoker/ska besoka.

Jag ar helt kar i stora byggnader och hus, allt kanns mycket storre med sant runt omkring en och jag onskar att det fanns mer av sant hemma i lilla Eskilstuna. Har ar lite bilder fran bussturen:
 
                           
                                                                                    Hamnen
                                         
                                                                                  Innerstan
                           
                                                                      Melbourne aquarium
                           
                                                                                 Innerstan
                           
                                                                          Konstmuseum
                           
                                                                                  Innerstan


Just leave me alone!

Detta hade jag aldrig tankt blogga om for jag trodde inte att det skulle bli sa allvarligt men nu maste jag beratta nagot for er som har stort mig lange.
En viss person (tanker inte namna namnet) har sedan fyra manader tillbaka skickat tomma sms till mig av nagon konstig anledning. Personen vet vem jag och tvartom sa det ar inget: En forsoker ta reda pa vem den andra ar.

Jag har helt ignonerat det och inte brytt mig om det:
"Han/hon slutar vall snart nar han/hon marker att jag inte svarar", trodde jag. Jag hade helt fel!

Idag nar jag satte i mitt svenska simkort fick jag detta: 

                       


HUR ORKAR DU?
Om du vill saga nagot sa skriv det istallet for att "latsas" skicka fel. Man kan omojligt skicka fel till samma person i fyra mander. Det kan vem som helst halla med om.
Ta bort mitt nummer och skicka aldrig mer till mig!

Snalla, det ar allt jag ber om.

Sale on Supré!

Min absoluta favorit kladesaffar har i Australien heter Supré och saljer de snyggaste kladerna jag nagonsin sett har! Visserligen har de alla andra toppmarken har ocksa (Miu miu, Ck, Prada, Gucci etc) men dar far man spara i ar for att ha rad med nagot.

Denna butik saljer snygga festoutfits och vardagsklader till rimliga priser och det ar precis vad jag ar ute efter. Just nu har de en enorm Sale-vaning inne i butiken (som tar flera timmar att titta igenom) och massor av fynd pa deras hemsida.
Detta ar bara ett litet utklipp utav rean:

                              
                 1. Oversize raglan dress/70:- 2. Hooded oversize t-shirt/105:- 3. Tie waist dress/105:-
4.
Blackless leotard/70:- 5. Studded one shoulder dress/105:- 6. Aquarelle printed singlet dress/70:-



Summerhits 2010.

Har ar nagra utav sommarens latar enligt mig: 







     
      
      

Having a wonder.

Godkvall!

Hur mar ni idag och vad ska ni hitta pa? Idag borjade pappa jobba igen och det innebar att vi kommer flytta alla utflykter/go-sees till helgerna framover. Det gor inte sa mycket for da kan jag och Sam utforska staden pa egen hand och slippa stressa for att passa till nagon tid.

Efter att ha gatt upp ratt sent, sysselsatt mig med stadning och lekt lite med Jordan, gick jag och Sam ut for att se oss omkring har i Brunswick. Det ar lite svart och forklara hur det ser ut har men istallet for att omraden ofta har ett "centrum" med de viktigaste narbutikerna har de har ett stort kopcentrum med kladaffarer, matbutiker och restauranger (Barkley Square) dit alla som bor har gar till.

Sidney road som tar dig hela vagen till Sidney (cirka 10 h med bil) ligger bara nagra meter ifran dar vi bor och har du tagit dig dit finns det annu fler caféer, restauranger, kladaffarer att besoka.

Vi promenerade i 1 1/2 h i hopp om att kunna satta oss pa nagot stalle for att ata men lyckades inte med det. Det finns matstallen har men inget som foll oss i smaken och vande darfor hemat for att fraga Kate om bra stallen att ga till.
Efter det gick vi ut igen for att forsatta leta men vi hittade inget. Stan har mycket battre och fler matstallen an har omkring sa sista utvagen (som jag grymt angrar) blev KFC.

Jag ber er att inte ga dit, inte ata dar eller ens titta in dar. Nu ar det andra gangen jag ater dar och jag angrar att jag lagt pengar pa san mat. Sa ackligt det ar och man mar illa efterat och det ar inte for att man ar matt utan for att maten ar acklig. 

                                                                      DAGENS OUTFIT:

                            
                            
                            SKINNJACKA - INTERNET
                            SVART KOFTA - AUSTRALIEN
                            HALSDUK - AUSTRALIEN
                            KLOCKA - INTERNET
                            VASKA - MONKI
                            LEGGINGS MED SKINNDETALJER PA SIDAN - VILA
                            CONVERSE

I wanna be a diva.

Har i Melbourne finns det massor med snygga smyckesaffarer dar du hittar massor som inte finns hemma och som dessutom ar till bra priser. En smyckesaffar som har fangat min uppmarksamhet ar butiken Diva.
Titeln pa butiken speglar verkligen det som finns darinne. Smyckena ar stora, massiva, blankande, glittriga, maskulina och syns pa flera meters hall.

Har ar ett utplock av det som finns att kopa:

 
                             
         1. Skull ring /$12.99 2. Dome ring /$9.99 3. Jewel ring /$12.99 4. 5pk rings /$14.99
                        
                 1. Diamante studs /$12.99 2. Chandelier earrings /$16.99 3. Black studs /$14.99 
                 4. Sprakle drop earrings /$14.99 5. Oval earrings /$19.99

                                             DET FINNS AVEN SMYCKEN FOR KILLAR OCKSA:

 
                            
         1. Men's wooden bracelets / $14.99 2. Men's thick ring /$12.99 3. Mixed icon pad /$12.99
                                                           Har besoker du deras hemsida.

060710

Nu sticker vi ivag till Melbourne zoo for att titta in de stora och vilda djuren och nar jag kommer tillbaka har jag fohoppningsvis sett massor med roligt som jag kan visa for er.

Sov sa gott Sverige! Vi hors nar ni vaknat igen.

UPDATE/

Vilken dag jag har varit med om! Melbourne zoo var riktigt stort och de hade alla djur man kan tanka sig. Sa fort vi klev innanfor parken och jag skulle ta en forsta bild pa "babianerna" sa dor kameran!
Nar man som mest behover den!

Som tur var hade Kate med sig sin kamera som jag fick lana under dagen sa jag kunde fota allting vi sag. Sa fort hon lagger in bilderna pa datorn kommer jag visa de for er.

Melbourne zoo har typiska australienska djur men aven andra djur fran olika delar av varlden. Nagra av djuren jag sag idag var lejon, elefanter, giraffer, koalor, zebror, orangutanger, gorillor, pelikaner, alla mojliga kattdjur, salar, roda pandor, ormar, grodor, bjornar krokodiler ja - i princip allt vilt fick jag se!

Vadret har var underbar idag, varvader och sol med manga plusgrader och sa jag kunde skippa skinnjackan och bara kavaj med brillor istallet :)

Just nu sitter vi ute pa bakgarden vid brasan och tar det lugnt. Det blir morkt har fort om dagarna sa vi brukar gora det ljust ute med brasan sa man slipper sitta inomhus. Nu ska jag fortsatta sallskapa de andra darute.

Ha en bra tisdag ♥




Do you have drive license?

Idag var det fint vader har. Sa fint att solens starka stralar gjorde mitt rum ljust och jag vaknade av det. Pappa och Sam bestamde sig for att spela golf efter att Kate och Jordan gatt ivag pa ett mote sa jag gjorde sallskap med de.

De skulle spela 18 hal sa vi hyrde en golfbil som jag kunde kora under tiden de spelade. Det var min forsta gang som jag korde en san och gud vad roligt det var! Den gick inte sa fort (det hade jag egentligen inte forvantat mig) men bara kanslan av att jag var den enda med bil pa oppen mark dar ingen kunde gora om mig, tuta pa mig, fa mote med djur eller liknande var fantastiskt.

Jag glomde bort att jag faktiskt korde ett fordon ett tag nar jag upptackte mig sjalv gasa mot backar/kullar, forsoka slira, kora i cirklar/sick-sack. Det kandes som en utav radiobilarna i Grona Lund och jag skrattade mig igenom flera banor.

Collin som beslot sig for att spela med oss fragade om jag hade korkort pa riktigt och tyckte att jag korde jattebra: "She can drive better than me. She like to go fast".

                         
                                          
                                          

Expensive ones.

Nu ar jag pa vag och ska posta vykorten till er dar hemma i Sverige. Det ar den forsta saken som jag tycker ar dyrt har i Australien. Att skicka kort alltsa.
Dessa 15 styckna kort kostade mig 33 dollar och 75 cent vilket motsvarar cirka 236,25 svenska kronor.

Ar inte det dyrt?

Som tur ar, ar ni varda det sa da far det kosta vad det kostar! Titta in era brevlador om en vecka och se om du har fatt nagot :) 

                            

GIFTS!

Tack for alla fina presenter jag fick igar utav manniskor som egentligen inte kanner mig. Jag blir rord utav deras omtanke. ♥

                              
                                            
                                      Parfym fran Paris Hilton, Babydollparfymer fran Yves Saint Laurent.
                                             
                                                                        Halsband fran Tiffany & Co.

Jordan 1 & Aminata 21.

Hej!

For tre timmar sedan vaknade jag till liv igen efter garddagens aktiviteter. Vilken fest, vilken mat och vilken harlig musik jag var omringad utav igar.
Festen drog igang klockan 14.00 och efter en timme borjade det oandliga bordet utav mat att trada fram. Det var afrikansk mat som stod pa menyn och tjejerna hade verkligen lagat all sorts mat som man brukar ata i Afrika.

Folket strommade in hela kvallen och som mest var vi runt 80 personer samtidigt som trangdes inne i huset/ute pa bakgarden. Alla mojliga var inbjudna. Vuxna som barn, bekanta som obekanta men vi alla kom bra overens och det var riktigt trevligt att traffa nya manniskor.

Nagra timmar efter middagen borjade namnceremonin for Jordan. Han skulle dopas pa afrikansk satt och bli fraslad och valkomnad till varlden. Allting gick som det skulle, Jordan fattade ingenting utav det som hande eftersom han ar sa liten.

Senare mot kvallen fortsatte festen med att alla sjong for mig och lillebror, tarta och efterratt serverades tillsammans med livemusik ute pa garden och annu mer manniskor som kom hit. Jag alskar hemmafester!

Efter midnatt nar de flesta hade gatt hem/fortsatt festa nere pa stan bestamde vi oss for att ocksa ga ut och fortsatta natten. Vi gick till ett stalle som heter Night Cat for att se livebandet som var har tidigare, upptrada igen. Efterat drog vi till ett annat stalle och tillbringade sista timmarna dar innan vi kom hem till 04.

Sa fort vi klev innanfor dorren splittrades jag, Sam och pappa pa forta sekunden med att springa in i vara rum och lagga oss. Vi alla var helt slut efter allt vi varit med om. 

                        TACK ANNU AN EN GANG FOR DEN UNDERBARA FESTEN NI GJORDE FOR OSS!
 
Jag onskade att min familj och mina vanner fran Sverige kunde varit med igar och fatt uppleva det som jag  upplevde! Vi far ta en fest igen sen nar vi alla ar tillbaka fran vara resor i Augusti. ♥


                         
                         
                         
                         
                        
                        
                        
                        
                        
                                      
                          
                          
                          
                          
                          
                          


My B-day continues tomorrow.

Hejsan allesammans!

Tack annu en gang for alla fina gratulationer, de droppar in titt som tatt och jag blir glad for varenda en! Ni gor min dag annu mer speciell ska ni veta :)

Shoppingdagen ar over for ett x antal timmar sen och sedan vi kom tillbaka hem hit har det sprungit folk overallt som har lagat mat, bakat tarta, stadat, inhandlat det sista infor imorgon da den stora festen brakar igang!
Jag ser verkligen fram emot detta, det kan bli en riktigt kul fest for mig och lilla Jordan.

Shoppingdagen gick bra och bade Sam och jag kanner oss stolta over oss sjalva att vi lyckades hitta till allting nere pa stan. Har i Melbourne bor det 3,7 miljoner invanare dar det att tatbefolkat inne i stan men sedan bor det jattemanga utspridda runt omkring. Darfor ar Melbourne sa stort, just for att du kan aka bil i tva timmar utan att du har kommit utanfor staden.

Stan har har verkligen allting. Du maste nastan ga in i varje butik for att det finns sa mycket att se! Efter atta provningar utav snygga fodelsedagsklanningar lyckades jag hitta den ratta.
Efter det forsatte vi shoppa loss nar det anda gick bra for oss. Om det bara inte hade regnet har idag hade dagen varit perfekt.

Sammanfattningsvis har jag haft en trevlig fodelsedag och fatt fira den pa helt andra breddgrader. Om ett tag ska jag se fotbollen men killarna har och nagon gang efter midnatt bor jag ga och sova eftersom det ar en lang dag imorgon.

Godnatt pa er!
Vi hors pa sondag for imorgon kommer det nog inte finnas tid for blogg. ♥

                           
                                    Detta ar klanningen som jag foll for fast jag kopte aldrig den vita..

                           
                                                             ..och inte den har morkgraa heller..
 
                            
                                                      ..utan det blev denna ljusrosa jag kopte! 

                             
                                                              Pa vag mot mitt nya smultronstalle!

                           
                                               OH MY GOD, JAG DOR FOR DE HAR GODA CREPES!
 
                                        
                              Jordan fick en sen present utav oss som han ska ha pa sig imorgon.



Buy things today, get some tomorrow.

Nu sticker jag och Sam ner till stan har i Melbourne for att shoppa loss! Vi lar vara dar ett par timmar:
"Vi ska in i varenda affar imorgon Sam, vill inte missa nagot".

Stackars honom. Han angrar sig sakert nu att han erbjod sig att folja med mig ner.
Vi hors lite senare ikvall da jag uppdaterar med bilder fran dagen.

Tack for alla gratulationer jag har fatt hittills. Jattegulligt :)

Puss 

                              
                                                                    Jag och lillebror i Arlanda '10

Twentyone in Australia but twenty in Sweden.

Ja, gott folk! Eftersom jag befinner mig atta timmar fore er i Sverige har jag praktist taget fyllt ar nu och blivit ett ar aldre. Idag, den andra juli blir jag tjugoett ar och kanner angest over detta.
Jag vill inte bli aldre. Jag sade till mig sjalv for nagra ar sedan:
"Jag fyller max 20 ar sen stannar jag dar och lever ung och frasch resten av livet".

Vad gor jag nu for att stanna i denna alder? Gar det sa hjalp mig! Konstigt nog tycker jag inte att 25 ar en gammal alder men det vill jag inte vara. Andra kan det men inte jag.

Om jag ska vara realistisk mot mig sjalv sa spelar det nog ingen roll vad jag tycker, jag kommer ocksa bli gammal en dag. Jag far trosta mig med att kvinnan inne pa turistbyran trodde jag var sjutton ar!
Och min lillebror fjorton.

Grattis till mig sjalv. Jag firar detta med en shoppingdag pa stan med min lillebror!

                                
                                                 Jag pa min egen fodelsedagsfest forra aret. 
                                                   Minns denna dagen som om det var igar.
                                                Hade det riktigt kul tills kaoset brakade igang.
                                                          Tack for en lyckad tjugoarsfest!

Open toe?

Jag har lange varit emot sen nya trenden med skor som ar oppna framme vid tarna. Ni vet, de skor som ar heltackande hela vagen ner forutom vid taspetsen?
Okej, emot kanske var ett starkt ord men jag har verkligen inte lagt ner dit pa att hitta ett par egna och nar jag val sett nagra har jag bara ignonerat de och gatt vidare.

Det kanns sa opraktiskt att kopa sana nar man inte kan ha pa sig de under host/vintertid da det ar kallare ute. Tills nu.
Igar satt jag inne pa shoppingsidor i hopp om att hitta en fodelsedagsklanning till lordag och tittade samtidigt in massa andra saker.

Sadana skor ar inte sa pjakiga som jag lange tyckt trots allt! Det kan vara javligt snyggt att bara de med genomskinliga strumpor, fargade strumpor, strumpbyxor nar vadret tillater det. Eller annu battre, barfota vid varmare temperaturer.

Har ar nagra exempel pa snygga skor jag latt skulle kunna bara: 

                              
                                                               Boots med klack - 699:- /MK
                         
                                                                Plataskor med snorning - 699:- /MK
                           
                                                Kilklackar med snorning och dragkedja - 699:- /MK


                                                             Thunder SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
                                                           Thunder shoes - 399:- /NELLY.COM
RSS 2.0