Eskilstuna-NYO-Stansted-Heathrow och till slut Melbourne. Part 2

Igar satte vi alarmet pa 08.30 sa vi skulle hinna med att packa vaskorna, fixa oss och ata frukost nere i buff`en. Frukosten var god sa vi utnyttjade tillfallet att ata oss matta dar for ni vet ju hur maten smakar i flygplan. Inge vidare! Efter det gick vi upp och fixade det sista och tog sedan bussen mot Heathrows flygplats for att checka in och fa vara boardingkort.
Allting gick bra och vi fick hjalp av de som jobbade sa allting skulle bli ratt. Det gick sa fort sa vi hade en timme till godo att se oss omkring innan vi skulle forbi sakerhetskontrollen.

Strax innan 11.30-tiden fick vi ga pa flyget som skulle ta oss till Hong Kong dar vi skulle mellanlanda for att tanka och byta ut gamla passagerare mot nya. Har borjade den langa resan. Den som skulle ta oss nastan 1 1/2 dag och tro mig, det kandes!
Vi hade bara varit uppe i luften i ca 4-5 h da jag tror att klockan var 18.00 i London och drar upp och tittar ut fran fonstret och ser att det ar natt! Hur gick det till? Planet slacktes ner och det var tydligen dags att sova!
Jetlagen borjade redan dar eftersom vi skulle sova nar klockan bara var 19.00 i Sverige!

Runt 07.00 pa morgonen (02.00 svensk tid) serverade de frukost till oss innan vi klev av i Hong Kong for att vara dar i en timme. Jag hangde inte alls med tiden och ett tag undrade jag hur lange vi egentligen hade setat i det dar planet.

Resan rullade sedan pa som vanligt och vi fick mat efter mat efter godis, dricka och annu mer mat. Allting var dessutom gratis sa vi at tills vi sprack. Efter 11 h kom vi fram till Melbourne, Australien och var helt utmattade av att bara ha setat stilla hela tiden.

Nu ar vi har hos pappa och tittar pa Fotbolls VM som borjade for nagon timme sen. Vi hejar pa Sydafrika for tillfallet men Brasilien och Italien komma nog ta sig langt.

Imorgon vantar en ny dag harnere och nya bilder att visa er!
Skot om er. Kramar A

                             
                                                                   Heathrow airport.
                            
                                                                 Heathrow airport.
                             
                                                                   Son, Far, Dotter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0