180610 / OCEAN SPIRIT CRUISES.

Vi vaknade for sent imorse. Sa sent att vi bara hade tjugo minuter pa oss innan en buss skulle komma och hamta upp oss utanfor hotellet. Trots den korta tiden hann vi med och kunde borja dagen som planerat.

Nar vi kom fram till hamnen i stan klev vi pa baten som vi skulle vistas pa under dagen. Baten var fullpackat med folk som ville gora samma sak som oss.
Klockan elva hand vi akt i en timme och kommit fram till en strand som vi skulle ta en mindre bat ut till for att sedan snorkla, dyka, sola och bada ifran. Pa stranden bodde det 20.000 faglar dar de lever aret runt. Det var verkligen hur mycket som helst och det hordes ocksa pa langa vagar. Dar vi holl till har inringat ett omrade sa att varken vi eller faglar gar in pa varandras revir. Tur det, hade dott annars!

Jag och Sam skrev upp oss pa en snorkel introduktion sa vi fick lara oss hur man skulle handskas med utrustningen. Det tog inte lang tid tills det var over och vi fick testa pa egen hand. Det var verkligen jattehaftigt och roligt att se fiskarna under vattnet nar de simmade runt oss.

Vi hyrde en undervattenkamera ocksa sa vi kunde ta kort pa allt vi sag. Vi var pa stranden i flera timmar och emellan at akte vi tillbaka till den stora baten for att ata och sedan tillbaka till stranden igen.

Nu har vi varit under solen en hel dag och jag kanner mig helt slut, kanner att jag kommer somna tidigt ikvall.
Imorgon ska vi ga pa nattmarknader.

Puss.

                       
                       
                       
                        
                       
                                Nagra utav de 20.000 stycken faglarna som bodde pa stranden.
                        
                                                             Baten vi hangde i under hela dagen.
                       





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0