Sunny day!


Jag kom precis cyklandes hem från tågstationen. Imorse väckte klockan mig 06:30 för att jag skulle hinna göra mig redo för en dag i skolan. Idag hade vi introduktion till den sista delkursen, "Vetenskapligt skrivande".

Delkursen är på 7,5 hp och innefattar en uppsatsskrivning på 15 sidor per par. När vi gick igenom om all information om detta, kändes det som om denna delkurs är en utav de tyngsta, det är så mycket som ska vara med och att den sedan ska skrivas på ett vetenskapligt sätt gör det ännu värre.

Samtidigt känns det väldigt bra att skriva den ihop med Antonella, vi valde varandra ganska snabbt att göra detta tillsammans. Upplägget om hur vi ska hinna med allt har vi nästan planerat klart, nu gäller det bara att hitta ett relevant ämne att skriva om. Tips någon?

Hur underbart är det inte att hela Sverige klär sig i vår/sommarkläder (en del överdriver lite med att nästan klä av sig helt) nu? JAG ÄLKAR DET, tack vädergudarna!
Jag måste dock erkänna att våren är en årstid jag tycker är skapligt svår att klä sig måttligt. Det ligger precis i mitten av vintern och sommaren, vädret är nästan (ibland helt) densamma som på sommaren men man vill ju samtidigt inte klä av sig helt till sommarkläder, hur ska man då se ut på sommaren?

Nu har jag lite saker att fixa i några timmar, vi hörs nog lite senare! ♥

                                                         Min smaskiga lunch idag..
                  
                                                                 Dagens skoloutfit: 
                  
                                 
                                  Väst /Beyond Retro
                                  Linne /H&M
                                  Byxor /Monki
                                  Halsband /Tiffany & Co.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0