Belgrave

Hej!

Jag ar precis hemkommen fran dagens aktivitet med Kate, Sam, Jordan och Elenor. Innan lunchtiden idag kom Elenor hit och sa akte vi till ett stalle som heter Belgrave. Det tar ungerfar 40 minuter dit med bil men vi befann oss fortfarande i Melbourne.
Det var ett litet samhalle dar med sma butiker, tagstation, restauranger och liknande men vi akte dit for att aka loktag och se lite utav Melbournes landskap. Jag har aldrig akt loktag forut och aven om den bara korde i 20 miles/hour var det mycket roligare an de SJ-tagen man vanligvis aker hemma i Sverige.
Det var oppna fonster och man fick sitta i de med benen utat hela resan. Oh sa harligt det var!

Vagen vi akte var jattefin och vi passerade angar, hus, vagar, skog, skolor etc. Nar vi kom fram till Lakeside, som var slutstationen gick alla av och vi at en lunch dar innan vi var tvungna att aka tillbaka till Belgrave igen.
Melbournes landskap skiljer sig ratt mycket fran Sveriges och det var kul och fa se det med egna ogon istallet for att bara hora om det.

Just nu sitter vi hemma hos oss och vantar in Lane och Richard som ska komma hit sa vi kan ga ut och ata middag tillsammans har i Brunswick och nar vi kommer tillbaka ikvall lagger jag upp dagens bilder for er.

Vad ska ni hitta pa idag Sverige? Er dag har ju i princip borjat nu :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0