DFO

Vilken shoppingdag vi alla har varit med om. Det kandes extra bra och belona sig med klader efter att ha varit barnvakt i tva dagar. Elenor kom hit till halv tolv och da akte vi ner till stan for att mota upp Kat, Finn och Tess utanfor DFO som en ar stor galleria. Den var hur stor som helst med flera vaningar av butiker, restauranger och fikastallen.

Vi borjade med att ta en lunch pa bottenvaningen innan shoppingen sedan gick loss. De tog hand om Jordan medan jag och Sam gick runt och handlade. Vi spenderade en timme i tva butiker och tva timmar pa bottenvaningen (och da gick vi inte in i alla affarer eftersom tiden inte rackte till). De hade hur mycket som helst dar och alla mojliga butiker som Adidas, Converse, Nike, Puma, CK, Tommy Hillfiger etc.

Jag och Sam hittade massor, vi fyndade rejalt overallt och jag lyckades till och med hitta en del presenter till nagra utav er dar hemma som jag har haft enorm problem med. Det ar alltid svart och kopa till folk som "inte vill ha nagot" eller som "inte kommer pa vad de behover", haha.

Vi var dar i timmar och de andra hittade ocksa saker att kopa med sig hem. Dit maste jag aka tillbaka nagon dag och fortsatta att se resten av stallet.
Nar alla kande sig klara for dagen, samlades vi igen och promenerade tillbaka mot parkeringen for att sedan aka hemat. Pappa och Kate var hemma fran jobbet nar vi kom och sen dess har vi varit hemma och tagit det lugnt.

Jag ar helt slut efter dagens aktiviteter och inte minst ifran att ha fatt vakna tidigt sa jag kommer nog sova gott inatt.
Skot om er sa hors vi! 

                             
                             
                             
                            
                            
                                                          DFO ligger i denna stora byggnad.
                            
                                                 Crown casino med restauranger, barer, butiker.
                            
                                        
            1. Skull leggings /10 dollar, 2. Flynn printed leggings (Dove gray/black) /3 dollar, 
                                    3. Flynn printed leggings (Black lace wet look) / 5 dollar 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0