Vilken jävla fest!

HEJ ALLIHOPPA!

Död är bara förnamnet på hur jag mår just nu, jag säger bara vilken gårddag! Allt började med att jag och min man fick vakna tidigt igår för att hinna till våra jobb. På mitt schema var det inlagt ett kvällspass så jag fick sovmorgon. Arbetspasset gick någorlunda snabbt, vi gjorde klart listorna tidigare än planerat och fick gå hem en timme innan, vilket aldrig är fel på en fredag.

Mot kvällen var jag en av gästerna till Daniels överraskningsfest i Kvicksund men eftersom jag alltid åker fel när jag ska dit kom jag försent och missade den viktigaste delen av kvällen. Typiskt! Efter att ha åkt vilse i 20-25 minuter hittade jag fram. Alla gästerna var på plats, maten stod serverad och glasen var fyllda med alla sorters alkohol.
Det var så kul och se allihoppa igen, äntligen är alla samlade i samma stad. Festen pågick ändå in på morgonen med ölspel, massor av dans och skratt. Jag och tjejerna hade aldrig skrattat så mycket under en kväll, det gjorde ont i mungiporna till slut!
Privatfester är helt klart bäst och det märktes på de som kom tillbaka till oss efter att ha varit ute på klubben, festen ville inte ta slut.
Jag tror jag slocknade hemma i min säng vid 07-tiden imorse efter en jättetrevlig natt med gänget. Man mår verkligen som man förtjänar idag.
Det dröjer inte länge förrän vi är samlade igen och toppar gårddagen med en ännu större fest!
Puss

                                 
                    
                   
                                 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0