Fest mitt i veckan?

Godkväll bloggen!
 
Jag är slutkörd från dagens arbetspass och gårddagens utekväll med tjejerna. Jag nämnde lite snabbt igår för er att vi skulle köra en utekväll efter jobbet. Vi kom ut väldigt sent och missade bl a Daniels Adams-Ray spelning men under tiden vi var där hann vi umgås med varandra, skratta åt gamla minnen och träffa andra vänner som hade samma utgångsplan som oss.
Jag var inte riktigt på topp inne på jobbet idag och det kan bero på mina tre timmar sömn jag hann få innan alarmet ringde imorse. Dock tog jag igen allt efter jobbet med en powernap så nu är jag tillbaka på banan igen :)

Imorgon går jag tidigare från jobbet igen för ett tandläkarbesök och efter det åker jag och mamma till Västerås. Hon ville ha en "mor och dotter-dag" lagom till min kommande födelsedag. Vi har alltid en årlig shoppingdag tillsammans runt/på min födelsedag då jag kan spendera mina pengar på allt jag hittar och samtidigt få lite sunt förnuft från mitt samvete, mamma.
Hon är den jag alltid ringer/smsar/pratar med när jag är osäker på något - i det här fallet klädinköp. Min mamma känner verkligen mig ut och in och jag är så glad att ha en henne till min mamma ♥

Nu ska jag fortsätta leta efter bra musik till helgens fest. Pitbulls senaste album är grymt bra, nästan alla låtar går hem hos mig. Lyssna och avgör själva!

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0