I'm way to behind.

Hejsan!

Denna helgen har det hänt mycket, alldeles för mycket för mig känner jag och därifrån kommer min icke uppdatering om dagarna. Nu är jag i alla fall hemma men i dåligt skick. Jag har gått och blivit sjuk, snuvig och halsont. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart igen, känner att jag behöver ta igen en del på jobbet.

Nu återgår vi till hur helgen var istället. Först och främst vill jag poängtera att allt vi gjorde inte har hamnat på EN ENDASTE BILD! Ingen av oss hade med oss kameran denna gång, hur stor är chansen att alla glömmer liksom?
I fredags for jag, som sagt till Sthlm med min kusin och hennes ena unge. Väl på plats, gjorde vi en del ärenden innan hon och jag började vår shoppingrunda. Eftersom det var löning den dagen var det föör mycket folk för en att gå runt på stan så vi gav upp efter ett tag och drog och käkade. Efter maten for jag mot Aspudden för att åka hem till Peter där Shillan också hade tagit sig till. Vi tre, sysselsatte oss med Singstar tills Haba, Ajgyl och Ante skulle komma från Jönköping. Haba visste inte att varken jag eller Shillan var i Sthlm så det blev en big surprise senare när vi båda plingade på Peters ringklocka och "låtsades" att vi precis kommit dit.
Kvällen tillbringade vi med ett impulsbesök på Solidaritet, Peter satte oss alla på listan så vi for dit som V.I.P-gäster för att dansa och ha kul tillsammans. Det var min första gång där och jag tyckte om stället riktigt mycket men vi alla kände att vi ville göra något annat efter att ha hängt där i 2h så det blev Casino.

Så fort vi klev in där, splittrades alla. Det stället var också en första gång för mig och jag kunde knappt behärska mig kring alla maskiner och spelbord som fanns att välja mellan. Jag är verkligen ingen personen som vinner på de där så varje gång jag vann minsta lilla krona, kändes det bra inom mig. Jag ville ha meer! Jag ville stanna där för alltid, likaså de andra också. Alla var som galningar där och våra pengar tappade värdet i våra ögon, därifrån kanske förklaringen ligger till att vi stannade till 05.00.
Den kvällen lade vi oss inte förrän vid 07-tiden.

På lördagsmorgonen när jag vaknade kände jag hur förkyld jag blivit under natten, min hals hade blivit tjock och jag ville inte tänka på att jag kanske skulle bli sjuk igen.
Lördagen var en planerad dag för oss. Vi började dagen med att vakna vid 13-tiden för att sedan fixa oss och ta en sväng i Liljeholmens ny galleria. Därefter drog vi mot stan och shoppade inför kvällen, ja folket vi skulle ut igen. Vid 21-tiden kom inbjudna gäster hem till Peter där vi skulle ha förfesten. När alla 13st var samlade på plats körde de igång med "Med andra ord" som sysselsatte oss tills det var dags att dra ut.
Målet var att vi skulle till Ett ställe men alla kom inte in där så vi fick komma på en B-plan och dra till GK istället. Egentligen gjorde det inte mig så mycket för jag har inte varit på något utav ställena men jag tror ändå att vi hamnade på rätt ställe till slut. Det var fullt med folk på GK. Vi inledde detta med varsin shot (eller jag fegade ur mitt under hällningen) och sedan började vi dansandet. Under nattens gång kom fler bekanta dit.. Torrboll, fiskaren och Anton.

Kvällen kunde inte varit bättre, denna kväll skulle man även vrida tillbaka klockorna så det gjorde att vi fick dansa 1 timme till med alla andra! Mot stängningsdags satte jag spår mot Alby för en sleepover.
Klockan ringde 08.00 idag, jag var tvungen att ta mig till Peters place för att dra mig hemåt mot E-town. Jag hade jobb idag att utföra men min kropp hade blivit sämre, jag hade inga krafter kvar och nu hade jag dessutom blivit hes!

Sanna var så snäll och tog min tid på jobbet, behövde verkligen vara hemma och vila ut. Jag har tagit det lugnt idag men mår fortfarande lika dåligt. Ska testa och vila lite strax för att se om det går över!

Min Stockholms-helg var oslagbar, jag har inte haft så mycket att göra hela tiden och så roligt på riktigt länge. Helgens ord är: "De livet" "Godegud" och "Anak tssss"



Kommentarer
ajgyl

hahahah livet..vilken sammanfattning..anaakkk tssss hahaha. saknar er!

2009-10-30 @ 17:41:34
Amie

Saknar er också! :( "I thought I told ya, imma star. You see the ice?"

2009-10-30 @ 20:47:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0