201109.

Hej på er därute!

Igår hade jag alldeles för mycket att göra för att hinna skriva. Jag drar igenom det lite kort nu så ingen tänker att jag tror mig eller något. Igår väcktes jag utav alarmklockan som ringde kl 10.00. Vid elva åkte jag till Tuna Park en sväng med min morfar. Han skulle inhandla byxor och ville ha med mig på sin runda. Det gick jättefort att handla med honom, jag antar att killar inte ha samma stora beslutsångest kring nya inköp som vi tjejer alltid har så därför åkte vi ner mot stan och gjorde ytterligare ett ärende.

Runt 13-tiden hade jag min eftermiddagslektion och jag måste säga att jag inte förstår mig på vissa människor ibland. När jag vill få någonting förklarat av en lärare (där problemet egentligen är självklart, bara att jag inte har fattat det än) så tar jag det hellre med läraren själv än att räcka upp handen och dela med mig av mitt problem. Jag vet inte varför jag tänker på det sättet men sån är jag. Varje lektion är det alltid någon som ska räcka upp handen och visa sin okunnighet kring pinsamma problem och då blir jag den som sitter och skäms.

Nu sitter ni säkert och hånskrattar åt mig och tänker vad fan det är med henne men det är så jag tänker =) haha!

Eftermiddagen fortsatte med ett möte på sjukhuset för att kolla blodtryck och andra saker och efter det åkte jag till stationen för att hämta upp Shillan som kom med tåget från Jönköping. Kvällen fortsatte i samma stil med en del ärenden och möten med gammalt/nytt folk. Jag var nog överallt igår..

Idag står ett fredagspass på jobbet på spel tillsammans med mina 10 andra arbetskamrater. Fortsättningen av min fredagskväll är fortfarande oplanerad. Det kan hända att jag får besök av en viss person, att jag och S drar till med något oväntat eller att jag hamnar på Casino i Sthlm för att försöka kamma hem lite vinster på spelmaskinerna. Eller så kanske det blir alla tre samtidigt..? Kvällen är ung, right?

Nu har jag lite att göra innan jag börjar så jag få önska er en trevlig fredagskväll.

Ta hand om er och varandra.

Kisses.

    



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0