Jag tipsar er!

Det märktes på jobbet imorse att det var måndag. Måndagar innebär mycket plock för oss, nya/reavaror ska ut till alla butiker i Sverige som leder till extra mycket personal och det gör att det blir trångt på jobbet. Sommaren är verkligen slut nu - om man tittar in i butikerna och likaså gäller det för H&M.
Här är fyra plagg som jag vill tipsa er om att investera i. Dessa är för mig, fyra favoriter som håller i höst, både färgmässigt och de olika materialen.

Ett par skinn/läderbyxor (äkta eller imitation) är riktigt hett just nu och passar till i princip allt! Det materialet kan både klä upp/ner dig beroende på accesoarer och andra plagg. Västen kommer alltid följa med i trenderna däremot förändras utseendet på den beroende på årstid och material. Denna passar perfekt till sensommarnätterna/höstens småkalla vindar med en skön halsduk alt. tunna fingervantar. Vi har sett den tunna transparanta blusen bärandes på folk hela sommaren nu och även denna följer med i höst och den här varma vinröda färgen är från höstens hetaste färgskala.
Höstskor finns det oändligt mycket av men ett par fransiga indianskor är ett måste! Ett par lätta och sköna skor att stoppa fötterna är väll vad alla önskar sig ha?


1. Pälsjeansjacka, 299 SEK  2. Fransskor, 199 SEK
3. Treggings, 199 SEK  4. Blus, 499 SEK


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0