MITT MILANO!

Hej!

Efter att ha åkt taxi-buss-flyg-buss-tåg-buss igår och vilat kroppen i några timmar känner jag mig redo för att berätta om Milano för er. ITALIEN ÄR FANTASTISKT, det tycker man även om man aldrig har varit där. Trots att vädret var åt det kallare hållet därborta fick de oss ändå inte att stanna kvar i Sverige. Vi skulle bara dit!

Under vår weekend hann vi besöka San Siro-arenan för att se Inter - Palermo spela! Italienarna är som galningar under fotbollsmatcher och skriker hejvilt, flaxar med armarna och buar åt alla orättvisor nere på plan. Jag älskade att se deras stora engagemang och passion till sporten. Go Italia!
För övrigt sysselsatte vi oss med att äta mycket italienskt mat, träna, bada i inomhuspool, promenera, gå på stan, se italienska filmer, frossa i onyttigheter men framför allt vilat ut oss! Det var nästan anledningen till varför vi åkte bort och bara kunna vara med varandra.

Vi har hört och läst hur fruktansvärt kallt det har varit här och paniken börjar komma inom mig nu när jag också kommer få uppleva det (ja, för ingen tror väl att det blir mildare väder framöver?). Ut och res med er ni som kan! Ingen förtjänar att frysa ihjäl, tvingas stanna inomhus eller ännu värre att vara med om SJs bortförklaringar till deras förseningar!

 

image description


 

 

 

 

 

 

 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0