Lanvin collection.



Mamma kom in i mitt rum för en stund sedan och berättade att hon har fått se Lanvins klädkollektion för H&M. Jag ska vara ärlig och säga att jag vet världigt lite om den parisiske desigern men det är alltid kul och "lära känna" nya desiger och speciellt (om kläderna är snygga) när jag kan köpa hans kläder i en butik nära mig.

Lanvins kläder som han har designet enbart för H&M såg väldigt konstig ut, sa mamma. Hon berättade om plast/pappersblommorna (pysselkänsla=något som man kunde limmat dit själv) som sitter lite här och där på olika accesoarer och de starkt färgglada och glansiga finskorna för männen som jag är osäker på om alla män oavsett åldersgrupp kommer vilja bära.

Jag var bara tvungen att kolla på hans egna senaste kollektion för att se om han kanske är en extrem och vulgär designer och chockerande nog är han inte det. Hans kommande vinter och sommarkollektion är riktigt snygga och passar de flesta åldersgrupper.

Eftersom kollektionen inte finns tillgänglig någonstans just nu förutom när de släpps om 9 dagar får jag hålla ut och se de då.. Jag längtar, vill så gärna se hur de ser ut och om det är något att inhandla. 

 Tänk om det var denna kollektion han designade för H&M! Wow, tänk om..







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0