Show me some good moves people.




Idag bilar vi till Stockholm för att gå och se Streetstar 09. Det ska bli riktigt grymt. Detta blir mitt första år som jag ser det. Jag åker med två veteraner kring detta men allas förväntningar är nog ändå lika höga.

Uppdatering kommer när vi är tillbaka.

Update/
Så var Streetstar över. Vi klarade av bilresan rätt så bra. Dock åkte vi inte den tiden vi sagt (vilket vi egentligen aldrig gör)och det gjorde att vårat lilla stopp inne på Söder varade under några få ynka minuter. 

Väl inne i Solnahallen, var det fullt med folk, med majoriteten dansare. Sthlms bästa var nu samlade under samma tak och med de nyaste låtarna, mixade/upspeedade med en fet bas till, kände vi oss hemma. Här passade vi in.
Tävlingen var otroligt kul att se på. Kreativitet är något man måste ha för att både domarna och publiken ska gilla det och det hade många av dem.  AWSOME!

 Det finns dock inga ord till att beskriva hemresan. Ni vet hur  man känner efter att ha varit någonstans i flera timmar/dagar, att vill man bara komma hem så fort som möjligt? Så kände vi, speciellt efter att ha suttit på träbänkar en hel dag.
Det tog oss 2 ½h att komma hem. Det är ju inte normalt. Lokalsinne är inget vi hajjar.
Nåja, nu kan vi vägen rakt igenom tills nästa gång :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback